Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 41

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Deze week kan wat wisselvallig verlopen. Je hebt een bepaald onderbuikgevoel en weet niet zo goed waarom je dit voelt. Je hebt momenten dat je, in het contact met mensen, heel open en gezellig bent, maar er zijn ook momenten dat je gesloten en humeurig kunt zijn. Er wordt aangeraden om hier wat balans in aan te brengen en vooral mensen waar je om geeft niet te kwetsen. Je kunt namelijk, op momenten dat je je niet lekker voelt, in discussies ongenuanceerd reageren en dingen zeggen, die je niet echt meent. Tracht dit niet te doen en zorg dat je eerst tot tien telt voor je iets zegt. Je hebt deze week moeite met kritiek en kunt dan sterk in de verdediging schieten. Echter gaandeweg de week zal je merken dat het weer beter met je gaat en aan het eind van de week ga je lekkerder in je vel zitten. Er lijkt veel druk te zijn, maar die komt meer door de druk die jij op jezelf legt en niet zozeer van anderen waar je mee omgaat. Daardoor kun je wel eens met emotionele blokkades en tegenslagen te maken krijgen. Wanneer Saturnus zondag direct gaat bewegen, kan jouw zelfvertrouwen afnemen omdat je soms te angstvallig bezig bent om je problemen op te lossen. Daardoor leg jij jezelf ook nu zoveel druk op en vooral als een liefdesrelatie niet lekker verloopt. Singles kunnen wat problemen krijgen als ze gaan daten. Ook dit komt omdat je door je onzekerheid nog wel eens veel druk op anderen legt. Je kunt mensen dan onbedoeld kwetsen en dit kan dan conflicten brengen. Dit komt voornamelijk door de verbintenis die Venus in de Boogschutter en Saturnus woensdag aangaan. Op vrijdag komt daar ook nog eens de Zon in de Weegschaal bij, die zich met Saturnus verbindt. Deze krachtige energieën zorgen ervoor dat jij je wilt binden. In een relatie heb je nog wel eens het gevoel dat jouw partner je niet voldoende geeft, maar wees hier wel reëel in en bedenk dat het gras bij de buren nou niet altijd groener is. Heb geduld en kijk naar het positieve, dat zal jou veel meer moois opleveren. Singles willen zich ook binden en kunnen vooral vanaf vrijdag veel actie ondernemen om een nieuwe persoon aan te trekken. Ook bestaat er een kans dat een persoon uit het verleden terug in je leven komt of dat een vriendschap opeens meer kan gaan betekenen en passie en liefde gat bevatten.

Carrière en financiën
Je krijgt de komende week een enorme boost om je carrière een flinke impuls te geven. Je bent charmant en sympathiek, waardoor je goed met andere mensen kunt samenwerken. Mensen kunnen je nieuwe aanbiedingen doen of samen iets met je opstarten. Je bent soms wel iets te enthousiast en kunt dan te impulsief reageren. Let daar op en blijft vertrouwen op je weldoordachte ideeën en plannen. Je intuïtie zal je hierbij de weg wijzen. Het is belangrijk je geduldig op te stellen als er moeilijke zaken zijn, die alle aandacht van je vragen. Zorg ervoor dat je doelstellingen scherp zijn, zodat je precies weet wat je wel en niet moet doen. Ook is het belangrijk andere mensen om hulp of advies te vragen als je het zelf niet altijd even goed weet. Aan het begin van de week kan er iets opvallends gebeuren, waarbij het niet duidelijk is of en hoe je hier mee om moet gaan. Later in de week kun je productief zijn en vind je het fijn om je vooral met routinematige zaken bezig te houden. Zorg er wel voor dat je gefocust blijft, zodat je geen onnodige fouten kunt maken.

Mentale en fysieke gesteldheid
Watermannen hebben de neiging om zich in hun eigen vertrouwde omgeving terug te trekken. Dit doen ze niet alleen ten tijde van stress, maar ook als ze goed in hun vel zitten. Het is een karaktertrek waar de Waterman niet omheen kan. Staan ze onder stress of hebben ze problemen met hun relatie, dan vertonen ze vaak vluchtgedrag. Dit kunnen ze zonder dit te melden opeens gaan doen. Dit is echter niet alleen fysiek. Ze kunnen verbaal scherp zijn, door rake opmerkingen te plaatsen. Hierbij kunnen ze mensen vrij hard kwetsen. Tracht je in dit soort perioden inderdaad terug te trekken, maar maak dan duidelijk, dat je even tijd voor jezelf nodig hebt. Een dagje vrij of misschien wel wat meer dagen vrij kan geen kwaad. Mocht je de tijd hebben en laten de weersomstandigheden het toe, dan is frisse lucht aan te raden. Sport is altijd een goede uitlaatklep, omdat je dan je ergste frustraties er uit kunt gooien. Fysiek gezien doe je er verder goed aan voldoende te slapen en geregeld ook even te ontspannen. Qua voeding doe je er goed aan soms de tijd te nemen om te eten. Je wilt soms zo gehaast eten, waardoor je lichaam geen tijd heeft om het te verwerken. Producten, waar veel zetmeel in zit, worden overdag wel afgeraden, omdat je hier van nature niet tegen kunt. Deze voedingsgroep maakt erg slaperig en zorgt dat je te snel behoefte hebt om te slapen. Probeer deze daarom wat te minderen. Deze week kun je beter wat extra vlees eten en meer salade. De kans op griep wordt dan een stuk kleiner.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus beëindigt zijn retrograde cyclus. De passie die de planeet in die periode bracht, zal getemperd worden. Structuur, grenzen en bepaalde gewoontes kunnen meer hun gelding doen. De planeet beperkt in handelen. Er zijn echter ook zeker beloningen voor inspanningen, die we in de retrograde periode deden. Deze kunnen op de lange termijn gunstig zijn. We zijn in staat hogere idealen te behalen, die te maken hebben met ons sociale leven. Jupiter zal tot eind van de week retrograde bewegen en samen met Saturnus beperkend werken, maar tegelijk productiviteit en succes brengen. Het is een periode van verfijnen en aanpassen van standpunten, maar meestal zijn dit kleine veranderingen. We stellen doelen en krijgen mooie ideeën. Mercurius zal net als Jupiter tot eind van de week retrograde bewegen. Dit is een bijzondere energie, die ons dwingt bepaalde zaken op geheel andere wijze te zien. Dit kan wel een uitdaging zijn, omdat dit in tegenstelling tot eerder genoemde planeten is. Vooral op liefdesgebied kan dit negatieve invloed hebben. Gaan we echter nuchter met de energie om, dan kunnen we erg krachtige beslissingen nemen, zonder werkelijk veel te veranderen. Vrienden zijn nu erg belangrijk en kunnen ondersteunen met reflectie op hoe jij in het leven staat en suggesties geven. Neptunus, die retrograde beweegt, geeft realiteitszin, waarbij veel mensen de neiging hebben met beiden benen op de grond te staan. Veel mensen vragen zich af, waarom ze bepaalde dingen niet veel eerder realiseerden. Er komt door deze planeet een prima energie aan om niet alleen productief te zijn en structuur aan te brengen, maar ook nuchter en realistisch in het leven te staan. Tenslotte hebben we met Uranus een planeet die tot half januari retrograde beweegt. Deze zal onze innerlijke gevoelens nu beïnvloeden. Uranus staat momenteel relatief gezien verder weg en heeft daardoor minder invloed. Normaal is deze planeet in staat ons zeer kritisch en aanvallend te maken, maar dat zal nu een stuk minder zijn.
Je hebt meer rust in je en zal minder impulsieve handelingen hebben. Je kunt hierdoor ook op jezelf reflecteren en bepaalde mindere gedragingen ook zelf aanpakken. Pluto brengt nog steeds gunstige energieën, die qua erotiek en avontuur spanning brengen en over het algemeen goede doorwerken. Mars staat de gehele maand in de Weegschaal. Hierdoor worden romantische, sensuele en erotische krachten naar boven gebracht. Daarbij zal energie van de Weegschaal ons bewegen onrechtvaardig en onverantwoordelijk gedrag aan te pakken. Dit geeft nog steeds flink wat storing en we moeten dan ook oppassen niet te intens te reageren als mensen over grenzen gaan. In dit geval is rust, die de retrograde planeten ons geven, snel verdwenen. Tracht geduldig te blijven en laat je niet meeslepen. We kunnen door deze energie echter ook spannende en passionele emoties krijgen. We zijn geregeld bezig onze partner het hoofd op hol te brengen en we zoeken graag avontuur op. Singles zijn erg flirterig en staan open voor onenightstands of andere korte relaties. Let op dat je veilig vrijt als je losse contacten hebt. Er is een energie die zorgt dat je eerder een ziekte op kunt lopen als je onverantwoord gedrag vertoont. Vooral mensen met lagere weerstand kunnen een vergrote kans op problemen hebben. Naast Mars zal nu ook de Zon in de Weegschaal reizen en daar tot de 23ste veel kracht geven. Dit kan echter wel wat negatieve energie in mensen losmaken, waardoor niet iedereen even vrolijk of vriendelijk is. Waar we sympathiek en liefdevol naar geliefden en vertrouwden zijn, kunnen we, naar onbekenden of mensen waar we een mindere band mee hebben, negatief zijn. Dit zal niet alleen onder de ‘gewone’ mens zijn, maar kan ook op hoger niveau plaatsvinden, waardoor er in de politiek en andere maatschappelijke organen grote problemen kunnen ontstaan.

Venus reist in de Boogschutter, wat gunstige energie voor je intellectuele vermogen geeft. We kunnen makkelijker informatie opnemen en zijn in staat in studie of carrière veel te bereiken. Let op dat de Boogschutter mensen soms te vrij maakt, wat in relaties tussen mensen onderling wat verleidingen teweegbrengt. De Maan staat zondag in de Boogschutter en hierdoor zijn we wel eens erg filosofisch bezig. We denken zondag en maandag dan ook veel over het leven na en dat kan over het algemeen een fijne energie brengen. Mensen zijn deze periode erg vrijgevig naar elkaar en we hebben ook meer de neiging lekker naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. Door de sterke retrograde planeten zullen de meeste intense of negatieve energieën geabsorbeerd worden. Het kan voor veel mensen zelfs een passieve week worden. Woensdag zal Venus een harmonieuze sextiel met Saturnus vormen. Dit zorgt voor fijne, maar ook serieuze gesprekken over relaties en financiën. Hier kunnen vruchtvolle situaties uit voortkomen. Donderdagavond tot vrijdagochtend ontstaat er een warme en liefdevolle verbinding tussen de actieve Zon en optimistische Jupiter. De meeste mensen zijn ook erg vrijgevig en zoeken naar mogelijkheden om sociaal en in de liefde meer kansen te zoeken. Vrijdag en zaterdag zal er een rustgevende energie zijn als gevolg van de Maan in de spirituele Vis. Er wordt voor nu aangeraden met vertrouwde mensen door te brengen en te genieten van rust en eenvoud. Er is op communicatief gebied een gunstige energie in relaties, waardoor er veel mooie momenten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)