Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Hopelijk ben je goed door het eind van de vorige week gekomen, omdat er toch wel wat druk op je schouders lag. Je had je emoties minder goed onder controle, waardoor je voor mensen uit je naaste omgeving moeilijk te begrijpen was. Deze week kan Saturnus jou een krachtige boost geven en ben je in staat uit je schulp te kruipen. Je hebt soms nog wel het gevoel dat mensen jou niet respecteren en dat kan jou flink storen. Als gevolg van de energie van de Zon in de Boogschutter, ben je deze week mentaal krachtig, waardoor je goed met emoties om kunt gaan. Je bent minder kritisch en hebt erg veel behoefte aan sociaal contact. Mensen weten jou ook te inspireren, omdat je openstaat voor ideeën en gevoelens van andere mensen. In je relatie ben je zeer sympathiek en empathisch en je kunt je partner veel warmte en liefde geven. Singles zijn speels en sociaal en trekken hiermee makkelijk mensen aan. Je staat echter niet altijd open voor een vaste relatie en vindt het fijner om afstand te houden. Door de Zon krijg je lichamelijk ook weer meer energie en besteed je aandacht aan de vrolijke kant van het leven. Vanaf vrijdag kunnen singles op hun charmante, aantrekkelijke uiterlijk rekenen, zodat mensen van het andere geslacht oog voor hun krachtige persoonlijkheid hebben. Gebonden mensen zullen nu merken dat hun partner sterk naar ze toetrekt, waardoor de relatie erg goed zal zijn.

Carrière en financiën
In het eerste deel van de maand heb jij je door de Zon in de intense Schorpioen heel erg goed kunnen ontwikkelen. Je had een krachtig verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor mensen je vertrouwden. Je had wel geregeld het gevoel om onder druk te moeten presteren, maar accepteerde hulp als dat nodig was, waardoor je er goed doorheen kwam. Als gevolg van de Zon, die nu door de Boogschutter gaat reizen, word je op gebied van samenwerking een stuk sterker. Je bent geïnspireerd en gemotiveerd, waardoor je enthousiast overkomt en hierdoor kan je ideeën en plannen hebben, die je in de toekomst vorm kunt gaan geven. Mensen zullen het fijn vinden om met je samen te werken, waardoor je in teamverband tot goede prestaties kunt komen. Het midden van de week ben je in staat op een goede manier balans aan te brengen tussen inkomsten en uitgaven. Je dient rekening te houden met het feit dat niet iedereen even blij is met jouw succes. Vooral mensen die zelf niet lekker in hun vel zitten, kunnen jaloers worden. Wanneer je blijft vertrouwen op je eigen mogelijkheden, zal je merken dat je hier niet teveel last van zult hebben. Het wordt al met al een prima week met goede vooruitzichten op financiële injecties. Mensen die een nieuwe baan ambiëren kunnen grote stappen maken.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

De Waterman wordt beïnvloed door de serieuze en verantwoordelijke Saturnus en aan de andere kant Uranus, die voor conflicten kan zorgen. Je bent een wereldverbeteraar, die op een zeer intellectuele en originele wijze in het leven staat. Niet zelden zullen jouw scherpe uitspraken mensen kunnen kwetsen, waarbij ze niet weten of ze je wel of niet serieus moeten nemen of dat je alleen wilt prikken. Je bent door Uranus onvoorspelbaar en wijkt geregeld van geldende normen en waarden af. Je voelt je het best in een stabiele omgeving, doordat je dan minder kritisch hoeft te zijn en je gemoed een stuk rustiger is. Wanneer je omgeving minder gestructureerd is, kun je depressief worden. Zowel fysiek als mentaal ben je dan een stuk zwakker. Dit heeft zijn invloed op je eetpatroon, maar ook op je levenspatroon. Je doet er goed aan gezond te eten en voldoende te sporten, waardoor je stresshormonen kunt verbranden. Je zult dan een beter humeur hebben en ook zal de rust in jouzelf een stuk versterken.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)