Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De energie van de Volle Maan kan je de hele week gevoelig maken. Je kunt zeer serieus zijn en daarbij nuchter en zakelijk zijn in contact met andere mensen, maar je kunt ook zeer emotioneel en gevoelig zijn. Hierdoor kan je, vooral tegen geliefde mensen, nog wel eens uit je slof schieten. Dit hoeft helemaal niet zo erg te zijn, omdat dit je wel tot een compleet mens maakt. Toch moet je er wel voor oppassen, omdat je hierdoor de kans hebt dat je mensen kwetst. Tracht evenwicht te vinden tussen emoties en ratio, dan zullen mensen je zeker waarderen. Tot aan woensdag heb je een krachtige uitstraling en zullen mensen ontroerd zijn door de emoties die je met anderen wilt delen. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat mensen je gevoelens misbruiken. Liefde en vriendschap die je aan anderen geeft, zal je zeker terugkrijgen. Toch zal je het wel moeilijk vinden om balans te vinden tussen dat wat je geeft en dat wat je krijgt, maar dat is meer omdat je zelf onzeker bent. Vertrouw jezelf, maar ook anderen, wat na woensdag vast zal lukken. Na woensdag zullen liefdesgevoelens, die je hebt ten opzichte van een relatie, versterkt worden en kun je veel warmte en intimiteit bieden. Ben je single, dan zal je het gevoel hebben dat je meer wilt, maar stilstaat als het om de ware liefde gaat. Je doet er verstandig aan je toch eens te bezinnen op je eigen handelingen en emoties. Wellicht kun je het een en ander veranderen, waardoor er meer kans is dat je de liefde werkelijk weer in je leven terugvindt.

Carrière en financiën
Je blaakt van zelfvertrouwen als het gaat om werk en ontwikkelingen die je meemaakt. Je hebt een goede conditie en kunt daardoor veel werken. Je doet er goed aan om dit niet te overdrijven, omdat je anders wel eens al je energie kunt verbruiken. Het blijft belangrijk om gezond te eten, voldoende te slapen en tussendoor geregeld te ontspannen. De Volle Maan van deze week zal helpen om je fysieke gesteldheid krachtig te houden. Hierdoor ben je in staat je volledig op je werk of studie te richten en kunt alles op een efficiënte en adequate manier afronden. Je hebt dan nog veel energie en tijd voor je privéleven. Op maandag kun je zelfs ver vooruit denken, waardoor je je eigen toekomst onder de loep kunt nemen. Je zult er verbaasd over zijn wat er allemaal duidelijk voor je wordt. Je zult misschien wel één stap terugdoen, maar er uiteindelijk tien vooruit doen. Op woensdag kun je met ideeën of plannen komen, welke andere mensen aantrekt en ze veel respect voor je hebben. Het zal een week worden, waarin je veel nadenkt over veranderingen en de stappen die je kunt maken. Je staat open voor advies die mensen je kunnen geven en zal zeker niet eigenwijs zijn als je merkt dat mensen gelijk hebben. Let op dat je heftig kunt reageren als mensen van alles roepen, maar het niet onderbouwen. Je kunt in dit geval beter vriendelijk blijven en op een zachte manier je mening geven. Je kunt de week afsluiten met origine ideeën, waarbij je bepaalde zaken, die je eerst niet begreep, nu opeens wel gaat begrijpen.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Liefde en romantiek nemen toch een belangrijke positie in. Je denkt er veel over na en vraagt jezelf af hoeveel liefde jij in je hebt. Liefde voor jezelf zal je in ieder geval nodig hebben. Een Waterman die liefde naar zichzelf ervaart, zal dit over het algemeen ook naar het leven hebben. Kijk dus naar je hart en bedenk of je wel voldoende van jezelf houdt. Zo niet, dan is het belangrijk hier wel iets aan te doen. Praat er met mensen over en tracht een weg in te vinden. Het zal een week zijn, waarin je belangrijke besluiten kunt gaan nemen op gebied van liefde, maar ook in je carrière. Let op dat Pluto negatieve energieën in je los kan maken, waardoor je niet altijd even vriendelijk bent en je emotioneel wel eens kwetsbaar kunt zijn. Op die momenten kun je fysiek minder lekker in je vel zitten. Je doet er in dat geval verstandig aan voldoende te slapen en te zorgen dat je geen vette producten gebruikt. Je dient genotsproducten helemaal te mijden, omdat deze je lichaam een flinke knauw kunnen geven.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)