Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mercurius zorgt dat je communicatief en intellectueel lekker in je vel zit. Daardoor vind je het erg leuk om diepzinnige gesprekken te voeren. Heb je een partner die dit fijn vindt, dan zijn er gesprekken die over mooie onderwerpen gaan. Kan je dit niet met je partner, dan kun jij je chagrijnig voelen en heb je de neiging naar anderen te gaan. Pas op dat Venus je kan beïnvloeden en dat je dan de neiging hebt om je te laten verleiden of zelf anderen te verleiden. Houd duidelijke grenzen aan. Voor singles is het een week, waarin je door de huidige planetaire stand veel energie krijgt en deze ook uitstraalt. Je bent dan ook aantrekkelijk voor andere mensen en het is mogelijk dat mensen gevoelens voor je krijgen en je dit ook laten merken. Let op dat er ook mensen zijn, die heimelijke gevoelens hebben. Het kan tevens een week zijn, waarin er kans is op nieuwe serieuze relaties. Normaal gesproken was je de afgelopen tijd vrij afstandelijk en wilde je liever meer de spanning opzoeken. Nu merk je dat je diepe gevoelens wilt delen. Bijzonder zal zijn dat jij dit wel kan willen, maar er zijn mensen die het juist niet met jou aandurven. Je kunt soms scherp in je bewoordingen zijn en dat vindt niet iedereen even leuk. Voor gebonden mensen kunnen er zondag en maandag spanningen optreden. Je kunt dan het beste rustig blijven en zelf niet te intens reageren. Dat werkt alleen maar averechts. Singles doen er op zondag en maandag verstandig aan om er op uit te trekken en vrienden op te zoeken. Je emoties zijn wisselvallig en je kunt ongelukkig zijn als je alleen bent. Heb je huisgenoten, dan kun je ook thuis blijven. In het midden van de week zijn gebonden mensen minder serieus en diepzinnig en dan vind je het leuk om te dollen en avontuur met je partner op te zoeken. Dinsdag en woensdag zijn voor singles geschikt voor erotiek. Je trekt naar mensen die ook spanning opzoeken. Donderdag en vrijdag zijn gebonden mensen en singles nuchterder en zakelijk. In je vrije tijd vind je het lekker om op de bank te hangen en vind je het minder prettig om daarnaast ook nog eens teveel met romantiek bezig te zijn. Zaterdag is juist een perfecte dag voor de romantiek. Gebonden mensen doen er verstandig aan om leuke activiteiten met hun partner te plannen. Voor singles is het een geschikte dag om te stappen of te daten.

Carrière en financiën
Mars zal de eerste dagen van de week voor vertraging en tegenslag kunnen gaan zorgen. Je weet niet zo goed wat je wilt en kunt hierdoor ongedurig zijn in het contact met collega’s en leidinggevenden. Er wordt aangeraden je deze tijd vooral op routinematige dingen te richten, omdat deze je moeiteloos afgaan. Daarbij zal je dan minder frustraties voelen. In gedachten heb je veel ideeën en doelen, maar je doet er goed aan tot het tweede deel van de week te wachten. Er zijn dan veel positievere energieën te bespeuren, waarbij je de kennis en de filosofische inslag die je hebt, kunt gebruiken om met spannende plannen te komen. Mars zal vanaf woensdag weer positief bewegen. Deze periode kan je interessante gesprekken hebben met mensen die jouw tegenpool zijn. Juist omdat jullie anders zijn, kan dit leiden tot situaties en activiteiten die verrassende wendingen kunnen geven. Er moet dan wel een wederzijds vertrouwen en respect zijn om elkaar aan te vullen en niet om elkaar de loef af te steken. Meestal zal dit lukken, omdat je iemand bent die resultaatgericht is. Je kunt doelstellingen een richting geven en bent in staat tot koerswijziging. Hierdoor kunnen er nieuwe ontwikkelingen zijn en zal je je leven een stuk beter op de rails krijgen, dan de afgelopen periode. Aan het eind van de week kun je vraagtekens hebben bij dingen die je in je carrière doet. Je kunt twijfelen of je de goede stappen neemt. In het weekend zal je hier meer controle over hebben en merk je dat je toch wel op de goede weg bent.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten. Wel gaat ieder teken hier anders mee om.

Qua gezondheid zal de Waterman veel positieve energie ervaren. Er is een krachtige planetaire invloed en je kunt hierdoor lekker in je vel zitten. Vooral de Zon, Mercurius en Venus bieden veel fysieke energie. Je hebt een goede weerstand en er is deze week weinig kans om erg ziek te worden. Nadeel hieraan is dat je overmoedig kunt raken en denkt dat je maar van alles kan doen, zonder dat je er last van krijgt. Er wordt aangeraden hier goed op te letten. Zorg voor voldoende gezond voedsel en vermijd schadelijke producten zoals sigaretten, alcohol en drugs. Tracht op geregelde momenten te eten en sla geen maaltijden over. Mocht je toch merken dat je niet helemaal gezond bent, neem dan voorzorgsmaatregelen. Soms is het belangrijk dat je je kwetsbaar op moet stellen en toe moet geven dat je dit wel eens nodig kan hebben. Je bent natuurlijk nog wel eens zeer eenkennig en eigenwijs.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)