Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Mercurius en Saturnus zullen je aan het begin van de week bijstaan, waardoor je verantwoordelijk en ook liefdevol bent. Doordat Saturnus gunstig beweegt, zal je controle over je eigen gevoelens krijgen en kun je aan je innerlijke persoon werken. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat je partner tevreden is, maar zit je zelf ook lekker in je vel. Je kunt soms wel wat kritisch zijn. Venus en de Maan bieden je deze week geregeld spirituele energieën, waardoor je intuïtie sterk is. Daardoor weet je heel goed in te schatten hoe je je partner kunt verwennen met iets wat die wil. Maandag en dinsdag is er harmonieuze energie, waardoor het een prima periode is om leuke activiteiten te doen. Woensdag t/m vrijdag zal je niet altijd evenveel tijd aan je partner besteden, omdat je met je werk bezig bent. Let op dat je partner hier niet altijd blij mee zal zijn. Gebruik je vrije tijd dus om de ander tevreden te houden. Zaterdag zal de Maan avontuurlijke energie bieden, waardoor je met je partner nieuwe ervaringen op wilt doen.

Singles
Saturnus reist positief en dit zorgt ervoor dat je zachte kant naar buiten komt. Daarnaast zal Mercurius in de Maagd een sympathieke en warme uitstraling geven. Je kunt dan mensen aantrekken, die het leuk vinden om te babbelen. Je bent empathisch en sensitief en weet wat je moet doen om mensen tevreden te houden. Toch kan je, in contact met iemand die je leuk vindt, bijdehand zijn en scherp verwoording zijn. Let op dat je vooral maandag en dinsdag niet overdrijft, omdat mensen anders negatiever over je gaan denken. Venus biedt een bijzondere energie aan singles, doordat ze aan de ene kant nuchter en zakelijk met hun werk bezig zijn, maar aan de andere kant juist speels en passioneel handelen. Dit komt vooral door de energie van Jupiter. Kom je op woensdag en donderdag iemand tegen die jij leuk vindt, dan zal je niet te wisselvallig moeten zijn. Mensen kunnen anders niet van je op aan of je trekt de verkeerde mensen aan. De Maan brengt vrijdag en zaterdag een krachtige spirituele energie, waardoor je geneigd bent om avontuur op te zoeken en nieuwe ervaringen op te doen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Steenbok. De Steenbok regeert huid en knieën, maar heeft ook invloed op de maag. Vandaar dat aandoeningen die nu meer kans hebben, eczeem en andere huidziekten en spijsverteringsstoornissen zijn. Vermijd inspanningen, met name de rug en botten zijn kwetsbaarder. Mensen zijn deze tijd emotioneler en zelfs nuchtere mensen zullen er moeite mee hebben. Het best kunnen ze aandacht besteden aan mensen in de naaste omgeving om niet teveel energie kwijt te raken. Deze periode zijn de slokdarm en spijsvertering kwetsbaar. Opkomend zuur, problemen met nieren en slijmvorming in de keel kan het gevolg zijn. Zondagnacht tot dinsdagnacht beweegt de Maan door de Waterman. De Waterman regeert de enkels en ledematen vanaf de knieën tot aan de enkels. Vermijd lange wandelingen en het inspannen van de benen. Gewrichten zijn ook kwetsbaar, evenals de ogen. Aderverkalking en bloedarmoede kunnen bij ongezond levende mensen of ouderen een grote rol gaan spelen. Dinsdag tot donderdagnacht zal de Maan door Vissen reizen. Het sterrenbeeld Vissen regeert voeten en tenen, maar kan ook in de buikstreek voor complicaties zorgen. Er kan een sterker verlangen zijn naar drank en drugs en eventuele ontwenningsverschijnselen kunnen grotere problemen geven. Het lichaam is gevoelig, dus alles wat we gebruiken, zoals alcohol, cafeïne, en medicijnen kan een sterker effect geven. Lichamelijk kunnen vooral de maag, lever en milt onder druk staan. Er wordt nu aangeraden minimaal twee liter water te drinken en als je veel sport minimaal drie, maar ook weer niet teveel. Verder moeten mensen oppassen met te vet, te pittig, te zout of te zoet voedsel. De Maan zal vrijdag de 29ste op zijn hoogtepunt in de Ram komen en brengt een gevoel van voltooiing met zich mee. Gedurende deze dagen lijkt onze stofwisseling trager te werken, genezen littekens langzamer, en ervaren we vaak een gevoel van uitputting. Helaas heeft de Maan deze momenten de neiging negatieve invloed op ons humeur uit te oefenen. Er kunnen vrijdag en zaterdag dan mensen zijn, die humeurig en prikkelbaar zijn. De energie kan het hele weekend ongemak meebrengen. Het leven lijkt voorbij te razen, wat enerzijds energie geeft, maar anderzijds een extra behoefte aan ontspanning en rust. Dit kan leiden tot een innerlijk dilemma waarbij we twijfelen aan het nemen van een stap terug in plaats van met de stroom der gebeurtenissen mee te gaan. Het is belangrijk te beseffen dat het opmerken van een uitputting veelal te laat is en kan zorgen dat je mentaal en fysiek verzwakt. Energie van de Ram kan zorgen dat je actie onderneemt, waardoor je snel kunt herstellen van traumatische ervaringen. Zaterdag kunnen hoofd en ogen kwetsbaar zijn Het is raadzaam deze periode zwaar en stressvol werk te mijden en tijd te nemen om meer rust in te bouwen en extra aandacht te besteden aan welzijn en gezondheid.

De Waterman kan deze week torende energie ervaren. Je zit soms minder lekker in je vel. Misschien is dat niet eens zo erg, omdat je dan veel meer over jezelf na kunt denken. Je kunt dan bedenken waarom je je minder lekker voelt en waarom je minder zin hebt om leuke dingen te doen of met mensen af te spreken. Toch doe je er goed aan steun te zoeken bij geliefde mensen. Met name je partner, familie of goede vrienden kunnen je op emotioneel gebied steunen. Maak het thuis gezellig en nodig wat mensen uit. Ben je gebonden, dan doe je er goed aan gezonde lucht en zonlicht op te zoeken. Als single doe je er verstandig aan de stoute schoenen aan te trekken en er lekker op uit te trekken, naar plekken waar andere singles komen. Je zult dan merken dat je gaandeweg positievere gevoelens gaat ervaren en veel meer in vorm komt. Je moreel neemt toe en daardoor ga je mentaal en fysiek meer energie voelen. Je wilt meer ondernemen en hebt de neiging om zelfs een korte vakantie op te nemen of een dagje uit te gaan. Let in dit geval wel op dat je aan het eind van de week meer kans op een incident of ongeval hebt als gevolg van intense energie van de Volle Maan. Blijf geconcentreerd en neem niet veel risico.

Carrière en financiën
Saturnus beweegt deze gunstig voor de Waterman, waardoor je veel controle over jezelf hebt. Omdat Mercurius jouw intellectueel en communicatief kan versterken, zal je ook prima in staat zijn om te ontwikkelen en samen te werken. Zondag zal je niet altijd evenveel zin hebben in werk of andere zakelijke dingen. Maandag en dinsdag is er een prima energie en weet je prima wat je moet doen in contact met anderen. Daardoor kun je prima samenwerken en ben je ook goed in staat om keuzes te maken en beslissingen te nemen. Venus reist nog steeds op gunstige wijze door de kosmos, waardoor je een sterke passie ervaart om je doelen na te streven. Je maakt een prima indruk op collega’s en klanten en kunt succes behalen. Jupiter zal er woensdag en donderdag voor zorgen dat mensen, die een cursus of opleiding doen, een krachtige intellectuele energie ervaren. Ook is het een prima periode om informatie op te doen of om veel met collega’s te communiceren. Dit houdt je scherp en zorgt ervoor dat er een zeer goede sfeer op het werk hangt. Het zal een goede periode zijn om te communiceren en te leren, maar ook om mening en gevoelens te uiten. Je kunt vrijdag en zaterdag sterke energie vanuit de Volle Maan ervaren. Daardoor ben je intuïtief sterk en kun je prima analyseren en onderzoeken. Hierdoor ben je prima in staat zowel naar details als het geheel te kijken. Je kunt vooral het weekend met nieuwe ervaringen te maken krijgen, waaruit verrassende mogelijkheden kunnen ontstaan.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van dromen en wensen)
We krijgen te maken met een grote verschuiving van de Zon, die in het weekend naar de Weegschaal reist en daar tot 23 oktober blijft. Deze periode zal je serieuzer nadenken over zowel acties als gedrag. Het is alsof er een diepere introspectie plaatsvindt. Soms kan het lijken alsof je aarzelt of te langzaam handelt bij het nemen van beslissingen. Dit komt doordat je de behoefte hebt zorgvuldig te overwegen wat de juiste stappen in verschillende situaties zijn. Deze periode zal je bezig zijn met kunstzinnige vormen en spirituele ervaringen. Je zult openstaan voor de schoonheid om je heen en geïnspireerd raken door creatieve uitingen. Het kan een tijd zijn waarin je kunst bezoekt, je verdiept in literatuur of zelfs je eigen creatieve talenten ontdekt. Mensen die denken dat ze dit niet in zich hebben, doen er goed aan zich er toch eens in te verdiepen. Een andere belangrijk aspect van deze fase is de verbinding die we met de natuur hebben. Een rustige wandeling in de natuur kan wonderen verrichten om lekker in ons vel te zitten. Het brengt innerlijke rust en helpt je evenwicht te vinden in een wereld die soms hectisch kan zijn. Je doet er verstandig aan meer tijd te besteden aan gezonde omgevingen, sport en het opzoeken van een omgeving die ons inspireert om te ontplooien. Natuurlijke schoonheid kan de ziel voeden en het is aan te raden geregeld wat tijd alleen door te brengen. Hierdoor kan je tot jezelf komen en is het mogelijk gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van jezelf bouwt een gevoel van zekerheid en tevredenheid op. Neem de gelegenheid met beide handen aan om te werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een tijd van introspectie en transformatie die helpt dichter bij jezelf te komen en doelen te bereiken. Jupiter beweegt tot eind december retrograde in de Stier. Deze planeet wordt geassocieerd met groei, expansie en overvloed. Tijdens deze beweging wordt de nadruk gelegd op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Het is een tijd om financiële aangelegenheden grondig te bekijken, investeringsplannen te heroverwegen en persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling te koesteren. Saturnus blijft tot begin november retrograde in Vissen bewegen.

Deze planeet symboliseert structuur, discipline en verantwoordelijkheid, maar tijdens deze periode kan het lastig zijn vast te houden aan routines en verplichtingen. Mensen zijn onvoorspelbaar en we dienen voorzichtig te zijn met toezeggingen en belangrijke beslissingen. Heroverweeg je carrièreplannen en verricht aanpassingen die voor de lange termijn gelden. Uranus blijft tot eind januari retrograde in de Stier bewegen. Hierbij ligt de nadruk op verandering, innovatie, maar ook opstandig gedrag. Tijdens deze periode verlangen velen naar stabiliteit en weerstand tegen plotse verandering. Het is verstandig je regelmatig terug te trekken om op te laden en persoonlijke zaken boven professionele prioriteiten te stellen. Onverwachte gebeurtenissen kunnen onderdrukte verlangens en oude kwesties naar boven brengen en we hebben ook te maken met emoties die niet altijd onder controle zijn. Neptunus beweegt tot begin december retrograde in Vissen en wordt geassocieerd met spiritualiteit, dromen en illusies. Tijdens deze periode is het makkelijker om illusies en bedrog te doorzien. We worden nu aangespoord om introspectie toe te passen en bepaalde routines te veranderen. Het is belangrijk intuïtie te gebruiken en boodschappen uit onderbewustzijn en dromen te volgen. Wees echter voorzichtig met idealiseren van situaties of mensen, want de realiteit kan verschillen van onze dromen. We hebben te maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in Steenbok beweegt en richt op transformatie en wedergeboorte. Deze periode kan onverwerkte trauma's en onopgeloste kwesties naar de oppervlakte brengen. Zowel op persoonlijk, maatschappelijk als zelfs geologisch en meteorologisch niveau is er een machtsstrijd mogelijk. De natuur, maar ook de mensheid kan te maken krijgen met extremiteiten. Mercurius in Maagd biedt energie om problemen op te lossen en te vereenvoudigen. Venus beweegt momenteel in Leeuw, wat gespannen, maar ook gunstige energie brengt. Mensen kunnen zich opvallend gedragen en dit kan spanning veroorzaken. Aan de andere kant brengt de planeet ook positieve energie voor relaties en romantiek, waardoor zowel koppels als singles momenten van geluk mogen ervaren.

Deze week geldt dat je er goed aandoet gelijk al een plan op te stellen hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer tijd voor jezelf krijgt en ook waar jij je later dit jaar op kunt focussen. De vraag zal hierbij zijn hoe jij jezelf zo kunt transformeren dat je meer innerlijke rust vindt. Je kunt zondag starten met een krachtige Maan en Mercurius die samen met Saturnus zorgt dat je er een zeer fijne en gezellige dag van kunt maken. Dit is nodig omdat vermoeidheid of mentale stress op de loer liggen. Je kunt zondag in de ochtend dan ook beter langer in bed blijven. Conflicten en misverstanden zijn er nu mogelijk als er mensen om je heen zijn, die jou storen. Vanaf de middag zal dit veranderen en is er veel ruimte voor mooie en warme contacten. De Zon staat dinsdag tegenover Neptunus en geeft een langdurige kracht, waarbij er zelfs tot eind december plannen gemaakt kunnen worden, die veel kunnen betekenen. Dit zal echter niet zonder slag of stoot gaan. Je zult geregeld het idee hebben dat dingen minder gaan dan je eigenlijk had gehoopt. Belangrijk is, bij elke verandering of elk probleem, te zorgen dat je met jezelf in evenwicht komt. Ben jij in balans dan zal je in contact met anderen veel positiviteit ervaren. We hebben vooral t/m donderdag meer rust en tijd voor onszelf nodig. We kunnen anders uitgeput raken als we veeleisende taken uitvoeren of tijd doorbrengen met veeleisende mensen zonder de juiste grenzen te stellen. Ceres vormt woensdag een driehoek met Saturnus en donderdag zal de Zon een driehoek met Pluto vormen. We kunnen deze periode het best een gedisciplineerde aanpak hanteren om nieuwe middelen te verwerven en financiën te verbeteren. Dingen die we nu voor elkaar krijgen, kunnen een grote kans maken blijvend te zijn. We kunnen kracht en controle krijgen, en transformatie leiden tot innerlijke rust. Vrijdag en zaterdag zal de eigenzinnige Uranus zorgen voor stress. Relaties kunnen onder druk staan, omdat mensen hun eigen zin door willen drijven. Aan de andere kant zijn er echter veel mensen, die op een prettige wijze met elkaar omgaan. Sommige mensen kunnen opstandig gedrag vertonen, terwijl anderen juist toegankelijk zijn en binnen grenzen blijven. Omdat de assertieve Mars invloed heeft, wordt aangeraden het weekend geregeld even je eigen gangetje te gaan. Het kan dan een periode zijn, die voor veel mensen rust, vrede en overdenken van zonden brengt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)