Marije
offline
Box 0005

Marije

NederlandsEngelsDuits

Over mij

Medium, Helderziend, Heldervoelend, Helderwetend, Telepatisch, Aura reading, Zakelijk advies
 

Ik ben Marije. Mijn hele leven ben ik helderziend, voelend, horend, wetend, ruikend en telepatisch geweest. Door mij heen komen praktische en nuchtere adviezen op alle levensvlakken, alsmede zakelijke adviezen.
 

Aura Reading

 
Tijdens een aurareading lees ik je energieveld. Ik fungeer als kanaal. Door mij heen komt heldere informatie met betrekking tot ; huisvesting, werk en inkomen, creativiteit, daadkracht, liefde voor jezelf en de ander, intimiteit, communicatie naar jezelf en anderen, intuítie, inzicht en spiritualiteit. Tijdens een gesprek loopt vaak ook genezende energie mee, waardoor blokkades vanzelf oplossen wanneer ze benoemd worden. 

Informatie die meestal naar voren komt:

- Je huidige levenssituatie, zowel zakelijk als privé.

- Hoe sta ik in mijn relaties, zakelijk en privé, wat kan ik daarin verbeteren.

- Waarom houd ik bepaalde negatieve situaties vast, en hoe kan ik negatieve patronen doorbreken.

- Wat zijn mijn capaciteiten en talenten en hoe kan ik die beter benutten.

- Wat zijn mijn groeimogelijkheden.

- In welke processen zit ik nu, en wat kan ik daarmee.

- Heb ik blokkades, zo ja, wat kan ik eraan doen om ze op te heffen.

- Contact met overledenen

Healing

Een reading geeft inzicht in jezelf, en je spirituele, emotionele, mentale en fysieke leven. Je komt in je kracht en dichter bij jezelf. Daarnaast krijg je aanwijzingen om negatieve eigenschappen en/of situaties om te buigen. 

Tijdens een reading loopt er door mij heen genezende energie mee. Ik stel mezelf open voor helende energie die jouw blokkades opruimt. Er gebeurt altijd dat wat precies goed voor je is op dat moment. Niet meer, niet minder.

Mijn doel is jou te leren je eigen energie in balans te brengen en te houden. Zodat je gebruik kunt maken van al je capaciteiten en talenten. Opdat je jouw leven kunt inrichten op een ' voor jou ' vervullende manier.

 
Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Marjo
Geplaatst op: 26-04-2024 om 11:55:15
Bedankt♥️
Jamila
Geplaatst op: 24-04-2024 om 15:30:47
Ik had een goed gevoel bij Marije. Dit is ook de eerste keer dat ik een review neerzet. marije vertelde uit haar zelf hoe de vork in de steel zat, ze vroeg weinig. Het klopte precies dus ik ben zeer tevreden en ik geloof ook echt in haar. ??
Liesbeth
Geplaatst op: 19-04-2024 om 10:29:10
Dankjewel voor het mooie gesprek over Miesje en Liesje! En dat ik weet dat ze nu ergens anders zit is een opluchting. Mijn credits waren ineens op vandaar dat ik wegviel. Het was weer heel fijn om met jou te praten. Liefs Liesbeth
D.
Geplaatst op: 17-05-2022 om 08:54:31
Excuses, mijn beltegoed was op. Ik bel u altijd omdat u een van de meest betrouwbare consulenten bent. Eerlijk en u beschrijft de situatie altijd precies zoals het is. De voorspellingen komen ook altijd uit. Bedankt voor het fijne consult.
B
Geplaatst op: 15-05-2022 om 21:19:54
Ik wil je heel erg bedanken voor ons mooie gesprek van vanmorgen, we zijn vandaag met zijn drietjes weg geweest , echt super mooie dag gehad met onze kleine jongen . Ik heb na het weg gaan zonder angst voor die andere vrouw afscheid genomen van hem.
Christa
Geplaatst op: 20-12-2021 om 10:33:23
Was kort maar krachtig. Even lekker 'down to earth' Volgens mij heb ik je in een heel ver geleden gesproken op een andere lij. Bedankt en Fijne Dagen ??
M
Geplaatst op: 07-03-2021 om 18:47:14
Echt een heeel leuk mens. Gewoon normaal, beide benen op de grond en niet zo zweverig! Als ik zeg dat je altijd om me moet lachen als ik je spreek weet je wel wie ik ben hahah. Hoop je snel weer eens te spreken! Groetjes & liefs! Tot gauw xxx M
Danny
Geplaatst op: 02-11-2019 om 09:36:01
Hallo Marije, Bedankt voor de lieve woorden. Geen idee wat er opeens met de telefoon is maar er was wel nog verbinding maar geen geluid meer. Bij terug bellen, wel gewoon geluid van de centrale maar bij verbinding met jouw box weer hetzelfde euvel. Warme groet Danny en nogmaals super bedankt
Danny
Geplaatst op: 07-08-2019 om 09:56:33
Hallo Marije, Bedankt voor je mooie inzichten en boodschappen Liefs Danny
M
Geplaatst op: 02-07-2019 om 11:12:14
Een bijzonder aangenaam consult gehad van Marije, liefdevol, helder en inzichten meegekregen. Ga vooral zo door op deze weg en jou passie hierin is geweldig. Liefs, M
Sanne
Geplaatst op: 23-12-2018 om 16:56:07
Lieve Marije! Dank dat ik door jou het hart van Bewustzijn heb leren kennen... ik heb het opgeschreven en bij mijn bed hangen... pas het elke dag toe!!!! Ben nu bezig in Eckhart Tolle, dat gaat over het pijnligaam onder anderen.... en bingo!!! Ben mijn pijnligaam aan hef opzuigen ennoplossen door het hart van bewustzijn!!! En daarna ga ik verder met patronen van het verand, valse ego identificatie.... nogmaals dank dat je heb willen bijdragen aan een kwantum sprong in mijn ontwikkeling !!! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Xx
Nunu
Geplaatst op: 23-11-2018 om 10:54:19
Hey hey! Ik bel je zo even op! Ik wacht totdat je weer terug beschikbaar bent.