Belen
offline
Box 0037

Belen

NederlandsEngelsSpaans

Over mij

Welkom, prachtige ziel!, Mijn naam is Belén, meer dan 25 jaar  paragnost,  Als  helderwetend en heldervoelend medium  is het mijn passie om anderen te helpen.

Ik maak gebruik van verschillende tools om inzichten te verkrijgen en mensen te begeleiden op hun levenspad. Zo werk ik graag met de Tarot Deck Rider Waite, maar ik pas ook andere decks toe, afhankelijk van het consult en de energieën die op dat moment spelen.

Naast de tarot maak ik ook gebruik van Reiki en de Hebreeuwse Pendel voor healing. Deze technieken helpen mij om de energieën te balanceren en helende processen te ondersteunen.

 

 

 

Tijdens mijn consulten maak ik verbinding met mijn gidsen, zowel via de Tarot als de pendel. Deze gidsen staan mij bij en bieden inzichten en begeleiding voor jouw specifieke situatie.

Of je nu vragen hebt over liefde, carrière, familie of spirituele ontwikkeling, ik sta voor je klaar om je te helpen. Samen kunnen we kijken naar de energieën om je heen en zo tot heldere inzichten komen.

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je behoefte hebt aan een consult. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden op jouw reis naar innerlijke balans en geluk.

Met warme groet,

Belén

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
An
Geplaatst op: 12-04-2024 om 07:18:19
Bedankt voor je duidelijke woorden. Helaas waren credit op maar ik kom terug