Patricia
online
Box 0262

Patricia

Nederlands

Over mij

Hallo lieve mensen, mijn naam is Patricia.

Al op jonge leeftijd voorzag ik gebeurtenissen die enige tijd later ook daadwerkelijk uitkwamen.

Ik ben hooggevoelig (HSP), zeer intuïtief en ik werk vanuit mijn eigen sterke energie om jou daadwerkelijk te kunnen helpen, samen met de kaarten die ik er bij pak (o.a. Lenormand uitgebreide kaartlegging) en diverse orakeldecks.

Ik reik je inzichten en tools aan waar je wat mee kunt zodat je zelf de draad van je eigen leven weer kunt oppakken.

Je krijgt van mij altijd een eerlijk antwoord, ik werk op een liefdevolle wijze, zonder te oordelen of te veroordelen.

Je mag mij alles vragen, niets is mij te veel. Relaties, huwelijk, (vecht)scheiding, (liefdes)verdriet, kinderen, familie, werk, bedrijf, ontslag, financiën, rouw, narcisme, verslaving, depressie, burn-out, eenzaamheid, gezonde leefstijl.

Ik ben ervaringsdeskundige dankzij mijn eigen opgedane levenslessen, daarnaast ben ik gediplomeerd life-coach, relatie & narcisme-expert, maar ook een (sjamanistisch) healer.

Ik ben goed om jou te helpen met het doorbreken van negatieve levenspatronen/blokkades en om inzicht te geven bij een eventueel transformatieproces, omgaan met negatieve energie (gebeurtenissen) en hoe jezelf ertegen te beschermen (aurabescherming!).

Ook voor een luisterend oor kun je bij mij altijd terecht.

Ik kan je spirituele inzichten aanreiken zodat je je innerlijke pijn (trauma) een plaats kan gaan geven, ter bevordering van je helingsproces.

Door mijn jarenlange expertise in de gezondheidszorg heb ik al vele mensen geestelijk kunnen bijstaan in hun verdriet en zorgen (traumaverwerking op een holistische wijze).

Ik ben ook voedingscoach, ik kan je desgewenst handige tips aanreiken voor een gezondere leefstijl die ook echt vol te houden is op lange termijn (o.a. detoxen van je fysieke lichaam). Het brengt je leven weer in balans. Ook reik ik je een positieve mind-set aan (omdraaien van sombere, negatieve, niet-helpende gedachten).

Wellicht spreek ik je snel op de bellijn!
Lieve groet, Patricia

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
M
Geplaatst op: 19-09-2021 om 12:11:25
Hi Lieve Patricia ik vind het fijn dat ik met je kan praten, ik ben wat opgelucht nu ik je gesproken heb. xxx
Liesbeth
Geplaatst op: 06-06-2021 om 21:34:26
Patricia, bedankt voor ons fijne gesprek vanavond. Je luistert zonder oordeel en hebt een sterk helderwetend vermogen. Ook vond ik het bijzonder dat je bepaalde dingen mocht doorkrijgen die enorm van belang zijn voor mijn situatie. Ik bel je nog een keer. Liefs Liesbeth
L voor Patricia
Geplaatst op: 31-05-2021 om 12:36:50
Gedetailleerde uitleg, de woorden zorgvuldig gekozen en raken de kern aan waar het om gaat. Duidelijk en liefdevol! Een absolute aanrader in vergelijking met vele andere paragnosten.
E
Geplaatst op: 28-05-2021 om 22:15:56
Heel fijn omschreven hoe de persoon in kwestie die mij pijn heeft gedaan in elkaar steekt. Dat helpt mij om er beter mee om te gaan. Dank!