Manon
in gesprek
Box 0031

Manon

NederlandsEngelsDuits

Over mij

Hallo lieve mensen mijn naam is Manon, en ben heldervoelend, invoelend, helderwetend en inzichtgevend zeer hoogsensitief.

Spiritueel- en hooggevoeligheids therapeut

Ik ben al jarenlang life coach (telefonisch/face tot face), spiritueel- en hooggevoeligheids therapeut, en sociaal psychologisch onderlegd. Ik heb al vele clienten mogen helpen om een hoopvoller, lichter en van een beter leven te mogen genieten. Heeft u problemen of vragen op het gebied van liefde, relatie, gezin, toekomst, werk of andere levensvragen pak ik op wat er gaande is in uw leven en kom tot de kern.

Pendelen, kristallen en tarotkaarten

Tesamen met mijn psychologische inzicht, pendel, kristallen, astrologie- en tarotkaarten o.a. het ‘Godinnentarot’, kan ik U op weg helpen om meer inzicht te krijgen in uw leven. Dat wil ik op uw verzoek graag voor U doen.

Roeping

Al als kind zag ik dit werk als mijn roeping plicht en taak in onze samenleving. Graag wil ik mijn bijzondere gaves delen met jou zodat ik je kan helpen op jouw levenspad dat soms wel eens heel zwaar, moeilijk en/of lastig kan zijn.

Hulp op breed persoonlijk vlak

Mijn hulp richt zich op velerlei gebied o.a.: relaties, gezin, kinderen, werk, levensvragen en de toekomst. Eigenlijk alles wat jouw levenspad omvat.

Klankbord en luisterend oor, hoogevoeligheid

Daarnaast kan ik ook een 'klankbord', 'goed luisterend oor', 'probleemoplosser' 'meedenker' of net dat beetje extra hulp voor je zijn om bijvoorbeeld: die laatste 'stap' toch te gaan nemen die nodig is. Mijn specialisme hierin is 'hoog- en fijnvoeligheid'. Ik spreek u gauw, Veel liefs Manon.

 

Meer lezen
Lees minder

Planning

*Weekagenda: Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Donderdag, Zaterdag *Donderdag 30 September a.s. niet aanwezig. Woensdag 29 September wel aanwezig.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
Mel
Geplaatst op: 29-07-2021 om 18:04:02
Dank voor het fijne gesprek :) mijn tegoed was op. Liefs!
T
Geplaatst op: 29-05-2021 om 16:41:40
Hallo ik heb je zojuist gesproken over s. Mijn tel liep vast en mijn niet met jou verder. Ik kan ook geen chat meer terug lezen.
Cynthia
Geplaatst op: 27-05-2021 om 12:18:28
Manon dank voor het fijn en duidelijk gesprek. De spijker op zijn kop. Geweldig
Ch
Geplaatst op: 23-04-2021 om 15:05:36
Leuk om je gesproken te hebben. Duidelijk voor mij. Loslaten gaan we doen. Deze vriendin is zeker geen match. Daar ben ik inmiddels ook achter. Het was fijn om zo’n bevestiging te krijgen.
M.
Geplaatst op: 08-04-2021 om 12:08:28
Ik heb deze week voor de eerste keer met Manon gesproken via chat over vier verschillende onderwerpen, waar ik heel snel duidelijke en concrete antwoorden op kreeg en welke ze stuk voor stuk goed invoelde en precies kon omschrijven. Ben benieuwd of de voorspellingen uitkomen, maar het voelde erg goed aan in ieder geval, top!
Colinda
Geplaatst op: 29-03-2021 om 15:52:37
En weer was de chat ineens verdwenen en volgens mij was je net als de vorige keer nog iets aan het typen. Maar goed, was weer heel fijn je te spreken, kan er weer even tegen. Dank je wel lieverd, je bent een toppen!!!
Esther
Geplaatst op: 19-03-2021 om 12:26:21
Ik spreek Manon al een paar jaar ...en ook al duurt t lang ... t gaat de goede kant op ... ik hoop dat ze uiteindelijk helemaal gelijk krijgt .. veel van wat ze zegt is uitgekomen of gaande! Toppertje!
Lisa kaatman
Geplaatst op: 11-03-2021 om 15:15:46
Hallo Manon, komt u toevallig vandaag online op de chat? zag dat u net online was maar nu staat die op rood. Ik lees hele goede ervaringen over u en zou graag is van u een reading willen krijgen over mijn situatie:)
Colinda
Geplaatst op: 25-02-2021 om 14:58:36
Hoi Manon, je was nog iets aan het typen en ineens was je weg, mijn tokens waren op. Ben wel benieuwd wat je nog wilde zeggen. Was wel weer even fijn om met je te chatten. Groetjes Colinda x
B
Geplaatst op: 16-02-2021 om 20:58:22
Wat een lieve vrouw is, Manon:-) Dank je wel voor het fijne gesprek en neem je adviezen v harte aan. De komende maanden ga k met vertrouwen tegemoet. Veel liefs
Caroline
Geplaatst op: 28-01-2021 om 22:51:10
Lieve Manon, Ik heb je vandaag heel lang aan de telefoon gehad over de vreselijke situatie waarin ik momenteel zit. Je bent echt een gouden Engel op deze lijn. Met jou vele fijn gevoeligheden kom je overal doorheen en neem je alles waar. Ik ben jou eeuwig dankbaar. Liefs Caroline
Mirjam
Geplaatst op: 21-01-2021 om 21:30:53
Lieve Manon, ik heb jou geregeld gesproken en je hebt al meerdere keren gelijk gekregen. Jij blijft volhouden dat het goed gaat komen, ik ga daar nu op vertrouwen! Manon is een fijne en lieve vrouw om mee te praten, ze is rustig en standvastig in haar uitspraken! Bedankt Manon tot snel! Liefs Mirjam (de ezel die standaard een steen bij zich draagt;-))
Lis
Geplaatst op: 06-01-2021 om 20:35:15
Vanmiddag een fijn gesprek gehad met Manon. Ze is rustig, duidelijk en precies in het aanvoelen en omschrijven van personen en situaties. Helaas manon, ik heb niet alles op kunnen schrijven, maar ik bel je zeker nog eens. Liefs
Sabine
Geplaatst op: 21-12-2020 om 20:19:47
Al bijna 8jaar mijn steun en toeverlaat 🙏 Zo dankbaar voor jou en alles dat jij doet. Mooi mens ❤ Liefs, S
Yaan
Geplaatst op: 21-12-2020 om 16:11:08
Hi lieve Manon, Ik heb je net even gesproken over de liefde. Eindelijk iemand die normaal en leuk is en zoals jij voelt een soulmate. Als jij zegt dat het goed is vertrouw ik daarop. Je hebt me zo goed gewaarschuwd voor al die andere mannen waar ik je de afgelopen jaren voor heb gebeld. Je zei dan bijvoorbeeld meteen bij iemand “geen goede energie, provoceert je alleen maar,” ik had je niks verteld over de heftige provocaties die hadden plaats gevonden en dacht iedere keer hoe weet ze dit toch!!” Ook heb je echt goed aangevoeld hoe mannen zich op een gegeven moment gaan gedragen. Afkappingen, andere baan, verhuizing. Je hebt alles altijd goed. Vond je advies eigenlijk nooit leuk en baalde, maar het is wel de waarheid. Thanks Manon, je bent mega in wat je doet. Ik blijf je trouwe klant wel hoor!! Heel veel liefs uit Amsterdam. Xxxx
Denise
Geplaatst op: 12-11-2020 om 14:40:13
Wat een mooi gesprek hebben we gehad duidelijkheid en zuiver je bent een prachtige ziel waar ik zeker wat aan heb gehad en de dingen die je vertelden klopte allemaal!!!! heel mooi bedankt voor de mooie reading ik stuur voor u heel veel liefdevol licht naar u prachtige ziel toe en kusje op je voorhoofd 💜😘🙏
Sandra
Geplaatst op: 30-10-2020 om 17:24:52
Manon, Ken je al jaren... Lief en leed deel ik met je... Wederom had je weer gelijk😘
Victoria
Geplaatst op: 21-09-2020 om 20:32:23
Soms komt het voor dat het om één of andere reden niet klikt, kan gebeuren. Helaas heb ik net een nare ervaring gehad met Manon. In haar profiel staat oa tarotlegging. Ik nekhaar voor het eerst en vraag netjes of zij ook een algemene legging kan leggen waarop zij mij een neerbuigende antwoord geeft. Zeer ongepaste houding voor een ‘therapeut’.
Anoniem
Geplaatst op: 04-05-2020 om 11:51:15
Manon alles wat u 2 maanden gelden heeft voorspelt is letterlijk ook zo gebeurt er zou een tijdelijke stilte komen tussen mij en de man en die is er alles is precies zo gegaan als hoe u het verteld heeft heel erg bedankt!
Potatoe
Geplaatst op: 18-01-2020 om 20:23:34
wow Manon, ik zou willen dat ik je elke avond, tot bedtijd zou kunnen spreken!: ) Je voorspellingen en invoelingen zijn 100% spot on..! Super bedankt, we wandelen al jaren samen, ik heb je nog niet op één fout kunnen betrappen! Ciao for now!