Sonrisa
offline
Box 0036

Sonrisa

NederlandsEngels

Over mij

Het is belangrijk dat we in deze nieuwe tijd oude, niet langer werkende structuren doorbreken, door begrip van onszelf en de situatie of mogelijke uitdaging die we voor ons hebben. Volgens mij werkt ons system zo dat we slechts herinnert mogen worden aan waar onze natuurlijke kennis zit, waardoor we veel makkelijker dan we denken tot oplossingen en inzichten komen over bepaalde situaties in ons leven, met een lichte tred,weliswaar. Je voelt je vaak na een consult weer lichter.

Wat bied ik?

Een luisterend oor zonder oordeel, waar geen vraag te gek of vreemd is samen met wat ik binnen mag krijgen, met een gezonde dosis humor en helderheid in alle openheid, is vaak wat we nodig hebben. Iemand die even op één lijn met je mee mag lopen.

Ik werk met directe vragen, hoef geen uitleg en kijk graag even met je mee naar hetgeen je op dat moment mee zit.  Jij mag mij vertellen of je het herkent wat ik aanreik en samen wandelen we vaak naar de oplossing van jouw vraagstukken. Als er nog iets is dat ik je mee mag geven aan het eind van ons gesprek, dan deel ik dit graag met je.

Als kanaal voor energie, mag ik licht brengen waar je dit nodig hebt en kun je uiteraard ook om een healing op afstand vragen. Waar de energie mag stromen is hier niet heel veel tijd voor nodig. Ik ben er voor jou.

Het belangrijkste is jou weer in jouw kracht zetten, door een klein zetje te mogen geven in de richting die je nodig hebt zodat je met een gevoel van lekker in je vel zitten jouw weg mag vervolgen. Dat sprankje magie van iedere dag weer mogen voelen.

Bel gerust waar ik iets voor je kan betekenen met helder weten, zien, horen, voelen, healing of gewoon een goed gesprek waarin je graag even spiegelt met me. Ook met zakelijke vraagstukken kun je bij me terecht.

Nuchter

Let er wel op dat ik niet Alwetend ben , geen medische adviezen geef, wel energie op afstand mag geven en ik het soms gewoon niet mag zien. Dit zal ik altijd aangeven zodra hier sprake van is.”

Ik leg je overigens ook vrij direct uit welke ideologieën weinig nut hebben om aan vast te houden, omdat jij in jezelf veel sterker bent dat welke theorie over tweelingzielen/ magische scholen/ 5- D , 3D etc.  dan ook. Theorieën zijn van ondergeschikt belang wanneer jij begrijpt wie je bent en hoe magisch je dat wat je nodig hebt naar je toe kunt laten stromen, met respect voor een ieder zijn of haar vrije wil. Theorieën wijzen de weg naar het goud dat in jou verborgen ligt. 

Spiritualiteit is niet afgescheiden van aller daags leven, dat is het nooit geweest. Je bent magisch in jezelf en mag dat iedere dag ervaren.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Marjo
Geplaatst op: 08-03-2023 om 18:09:25
Bedankt alles wat jij voorspeld komt echt uit. Jij bent echt een toppertje. Tot gauw ♥️
Marjo
Geplaatst op: 06-03-2023 om 21:10:38
Bedankt 😘