Telepathisch begaafd

Wanneer ben je telepathisch begaafd?
 
Telepathisch begaafd ben je als je kan  communiceren via de gedachten. Telepathie, betekent  letterlijk meevoelen op afstand.
 
Voor veel mensen is telepathisch begaafd zijn  veel normaler dan helderziendheid. Misschien komt dat omdat het naar verhouding zo vaak voorkomt. Wie telepathisch begaafd is, weet zonder woorden te gebruiken waar iemand aan denkt, of wat hij voelt. Iedereen heeft dat wel eens een keer meegemaakt. Je denkt bijvoorbeeld net even aan iemand en die gene belt jou op. Ook mensen die een hechte band met elkaar hebben weten vaak zonder iets te zeggen wat de ander denkt. Nog een voorbeeld is dat twee mensen tegelijkertijd hetzelfde  tegen elkaar zeggen zonder dat daar aanleiding voor is. Tweelingen zouden  heel veel telepathisch communiceren met elkaar. In principe heeft iedereen een  telepatisch vermogen, alleen gaat dat vaak verloren omdat het niet wordt ontwikkeld.het is net als leren lopen alleen is het voor het gevoel zo ontastbaar.

Telepathie wordt ook wel het 6e zintuig genoemd.Telepathisch begaafd zijn  wordt kan je ook wel de gave noemen van het  gedachten lezen of gedachteoverdracht. Telepathisch begaafd ben je als je  letterlijk  kan meevoelen op afstand.

Veel van onze consulenten zijn ook telepathisch begaafd

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)