Monique
offline
Box 0296

Monique

NederlandsEngels

Over mij

Hallo ik ben Monique, een vrouw van middelbare leeftijd met zeer veel levenservaring waardoor ik mij goed kan inleven in andere mensen. Vaak moet je zelf iets meegemaakt hebben om te weten en voelen hoe het is.

Ik mag je van dienst zijn met mijn hooggevoeligheid – helderweten – helderhoren –heldervoelen

Ik beroep me op mijn kaartendecks zoals tarot en engelen en eenhoornkaarten, dit is meestal de basis. Om dingen uit te kristalliseren gebruik ik vaak mijn pendel en vertrouw ik op mijn gids en intuitie. Astrologie en numerologie is voor mij ook een uitgangspunt.

Ik ben ook ReikiMaster 3de graad kan werken met energieen, verder kan ik adviezen geven over edelstenen en bachbloesem.

Graag nodig ik u uit om mij eens te bellen, ik beloof u mijn uiterste best te doen om u zo goed mogelijk verder op weg te helpen. Ook voor een luisterend oor of ondersteuning ben ik voor u beschikbaar. Warme Groet Monique

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Rosa Korthout
Geplaatst op: 13-02-2024 om 02:04:43
Dankjewel lieve schat! Wat een gesprek! Wat een herkenning. Nu op naar de uitkomst. Je voelt als thuis.? en bedankt voor al je tijd en moeite met geduld en liefde! Het gaat ons goed!??
V
Geplaatst op: 18-11-2023 om 14:13:10
Een echte aanrader! Warme consult. Monique kan goed invullen wat er speelt en wat er komt!