Gina
offline
Box 0093

Gina

Nederlands

Over mij

Mijn naam is Gina, paragnost/kaartlegster en help u graag verder. Mijn mediamieke gaven zijn helderhorend-, heldervoelend- en helderzienheid .

Kaartleggingen

In combinatie met Mlle Lenormandkaarten, Rider Waite en/of Engelenkaarten, kom ik snel tot de kern. Daarom zijn mijn readingen helder en duidelijk.

Hulp bij al uw vragen

Vragen zoals “Waarom loop ik vast?”, “Waarom gaat mijn relatie elke keer stuk?” of “Hoe gaan mijn financiën zich verder ontwikkelen?” maar ook vragen over spirituele groei of andere aspecten, probeer ik tijdens een consult voor u te beantwoorden.

Mijn consulten kunnen best confronterend zijn. Dit om u verder onafhankelijk te maken zodat u zelfstandig uw pad kunt vervolgen. Want in wezen zijn we allemaal autonoom en weten we het eigenlijk wel echter door twijfels, verdriet of anders zien we door de bomen het bos niet meer. Dan is een consult een fijne handreiking.

Engelen energie

Tijdens mijn readingen werk ik ook graag met Engelenenergie, een warme, fijne en helende energie. In München ben ik getraind én gecertificeerd door Charles Virtue, de zoon van de beroemde Doreen Virtue van de Engelen orakelkaarten. Verder heb ik op drie niveaus de engeleninwijdingen mogen ontvangen.

Energetisch blokkades

Het kan zijn dat er tijdens uw consult (al dan niet opgemerkt) energetische blokkades worden opgeheven. Laat dit maar gebeuren, is niet voor niets.

Ik sta u graag te woord.

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
m.wijckmans
Geplaatst op: 08-09-2015 om 04:56:23
Lieve , Lieve Mayra ?nogmaals bedankt voor het prachtige consult,,,het klopte allemaal zo precies , ik hoefde niet veel te zeggen,,,,je wist het al , gewoon geweldig!!..je zei dingen ,,die je niet weten kon?het verbaasde me telkens weer?ook zal ik je adviezen opvolgen betreffende de suiker enz,,,,veel liefs ,,,Marianne xx
inge
Geplaatst op: 29-07-2015 om 11:50:10
Super helder en fijn gesprek gehad met Mayra ! Kan iemand goed omschrijven . Aanrader ! Liefs i
Janet
Geplaatst op: 07-05-2015 om 22:46:48
Bedankt voor je fijne consult vandaag .. belde voor een vraag maar je kreeg zoveel andere dingen Door. . erg leuk om te horen. En om de bevestiging te krijgen die Ik diep in mijn hart al weet... En wat fijn dat je dingen over mn zoontje Door kreeg. . het klopte gewoon. . voor mij een bevestiging. . Maar ook voor jou.. Ik vind je een aanrader.. Liefs janet