Paragnost

Paragnost : Het weten van het  paranormale

Letterlijk betekent paragnost: Het weten van het paranormale.

Een paragnost vindt het vaak moeilijk om te kunnen bepalen waar zijn of haar informatie vandaan komt. Er wordt ook wel gesproken over akasha kroniek, dat betekent collectief archief. Op verschillende manieren kan de informatie de paragnost bereiken.

De titel van paragnost wordt eigenlijk te vaak gebruikt. Een paragnost is iemand die bepaalde gaven bezit. Een paragnost kan bijvoorbeeld heldervoelen, helderweten, helderhoren, of zelfs helderruiken. Dat kan heel verschillend zijn per paragnost. Een persoon die zich dus een paragnost mag noemen moet wel over een of meerdere van deze gaven beschikken. Deze gaven moeten wel getraind worden, zoals een klein kind ook moet leren lopen.

Paragnost: Verleden heden en toekomst

Een paragnost moet in staat kunnen zijn om allerlei informatie van uit het verleden heden en toekomst kunnen vergaren. Op deze manier kan een paragnost inzichten geven in het leven en ondersteuning geven aan die mensen die dat nodig hebben. Een paragnost werkt vaak hulpverlenend. Bijna iedere paragnost heeft een zwaar leven gehad. Daardoor heeft de paragnost wel veel levenservaring op gedaan. Een paragnost is daarom ook heel heel goed in staat om met haar of zijn gaven en de nodige levenservaring mensen te helpen. Bijna iedere paragnost heeft zo veel mee gemaakt waardoor het inlevingsvermogen vaak heel groot is. Het is natuurlijk voor een paragnost heel belangrijk om bepaalde gevoelens goed te herkennen. Als je bijvoorbeeld een paragnost gaat bellen en je hebt een vraag, dan is het vaak zo dat de betreffende paragnost bepaalde herkenbare gevoelens krijgt. Die gevoelens hebben op dat moment te maken met jou (de gene die belt naar de paragnost). Dan kan de paragnost precies het gevoel omschrijven wat er speelt op dat moment in jouw leven. Dat zal voor jou zo herkenbaar zijn wat de paragnost je vertelt.

Ook kan een paragnost vaak toekomstvoorspellingen doen en inzicht geven waar dat nodig is. Bij ons op de paranormale hulplijn zitten veel paragnosten die je graag helpen bij al je levensvragen. Voor al je vragen kan je terecht bij een paragnost.

•Een paragnost kan voorspellingen doen over je liefdesleven
•Een paragnost kan voorspellingen doen over je gezondheid
•Een paragnost kan voorspellingen doen over over je kinderen
•Een paragnost kan voorspellingen doen over je werk

Geen vraag is te gek voor een paragnost op onze paranormale hulplijn. Misschien heb je altijd al een vraag gehad waar je maar mee blijft rondlopen. Je kan de vraag gerust stellen aan een paragnost op onze website. De paragnost die beschikbaar is zal je helpen ook met al je problemen en biedt tevens een luisterend oor als je dat nodig hebt.
Je kan ook aan een paragnost vragen of hij of zij de kaarten voor je wil leggen. Een paragnost doet dat vaak al tijdens een gesprek uit zichzelf maar je kan altijd aan de paragnost vragen dit te doen voor je. Een paragnost kan ook oplossingen zoeken daar waar dat nodig is. Een paragnost ziet al snel waar de knelpunten in je leven liggen.

Een paragnost kijkt vaak niet verder dan een jaar in de toekomst met je mee. Er zijn zoveel factoren waardoor de toekomst kan veranderen.
Als een paragnost dan te ver met je mee kijkt kan de voorspelling gaan afwijken. Het is voor de paragnost erg moeilijk om een juiste tijdsaanduiding te geven. Soms kan een paragnost je wel een tijdsaanduiding geven maar probeer je er niet teveel aan vast te houden want het is namelijk zo dat er in de cosmos geen tijd bestaat Het verleden, het heden en de toekomst zijn allemaal hetzelfde. Op aarde willen we natuurlijk altijd graag wel een tijd weten. Een paragnost kan vaak op korte termijn redelijk goed de tijd voorspellen, maar op langere termijn is dat erg moeilijk.

Soms kan een gesprek met een paragnost heel verhelderend werken. Een paragnost kan ook rust scheppen in een stressvolle situatie. 

 

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)