Sofia
offline
Box 0064

Sofia

NederlandsFrans

Over mij

Paragnoste- medium helderwedend en heldervoelend lichtwerker, engergetische therapeute, afstandshaeling voor mens en dier, rouwverwerking,

Ik ben een geboren lichtwerker, heldervoelend en helderwedend, voel in op de energie van de persoon of dier, paragnoste en medium, energetische therapeute, reconnective healing, afstandshealing voor mens en dier, bij elk gesprek krijg je een healing door de trillingen van mijn stem. Rouwverwerking, geen enkele vraag is me vreemd. Ik werk met gidsen en de engelentherapie. Ik kan ook de engelenkaarten voor je leggen.

Liefs Sofia

Meer lezen
Lees minder

Planning

Hallo lief mens, wanneer u het even moeilijk hebt, een luisterend oor nodig hebt,ik ben er steeds voor jou om te helpen, ook wat het probleem mag zijn, we komen er samen uit, ook in de nacht sta ik ter beschikking, veel liefs medium Sofia.

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
Thierry
Geplaatst op: 29-03-2021 om 22:53:39
Komt wel allemaal goed Sofia. De doe het zellver. T.
Albert
Geplaatst op: 31-08-2020 om 01:22:34
Als een vriend van mij op zijn tel. Kijkt staat er altijd 1313uur of 2202 of 1616 wat houd dat in als je steeds gelijke getallen ziet
Chantal
Geplaatst op: 21-02-2020 om 18:47:30
Lieve vrouw mooie gaven en pure vrouw en eerlijke antwoorden op al vragen echt een aanrader
Anika
Geplaatst op: 09-08-2019 om 21:32:37
Heel fijn contact. Er gebeurde enorm veel met mij. De healing werkte enorm diep. Toch veel ervaring met energiewerkers daar ik er zelf ook een ben, maar Sofia doet dat echt excellent. Toppie, X A.