Waarzegster

Raadpleeg een waarzegster voor al je levensvragen

Iedere waarzegster op onze website zal je vragen discreet behandelen.
Een waarzegster is een persoon die toekomstvoorspellingen kan doen.

De toekomstvoorspellingen die de waarzegster doet kan over van alles gaan.
•Een waarzegster kan toekomstvoorspellingen doen over de liefde
•Een waarzegster kan toekomstvoorspellingen doen over uw gezondheid
•Een waarzegster kan toekomstvoorspellingen doen over over je kinderen of
•Een waarzegster kan toekomstvoorspellingen doen over je werk.

Geen vraag is te gek voor een waarzegster op onze spirituele hulplijn. Misschien heb je altijd al een vraag gehad waar je maar mee blijft rondlopen. Je kunt de vraag gerust stellen aan een waarzegster op onze website. De waarzegster die beschikbaar is zal je helpen ook met al je problemen en biedt tevens een luisterend oor als je dat nodig hebt.

Een waarzegster associëren we vanuit de Europese geschiedenis veelal met de zigeuners. Als je aan een waarzegster denkt dan denk je ook gelijk aan een zigeuner met een kristallen bol en het lezen van de tarot kaarten. Een waarzegster kan soms ook koffie dik kijken of handlezen. Een waarzegster kan ook helderziend zijn. Een waarzegster is niet hetzelfde als een medium. Een medium kan namelijk ook contact leggen met overleden personen. Een waarzegster doet toekomstvoorspellingen, maar een waarzegster kan niet altijd ook contact leggen met overleden personen. Op onze website staan een aantal waarzegsters. Heb je een vraag of wil je al heel lang een antwoord hebben over een onzekere situatie. Laat dan eens door een waarzegster de toekomst voorspellen. Je kan ook aan een waarzegster vragen of zij de kaarten voor je wil leggen. Waarzegsters doen dat al tijdens een gesprek uit zich zelf maar je kan altijd aan een waarzegster zelf vragen dit te doen. Een waarzegster kan ook oplossingen zoeken daar waar dat nodig is. Een waarzegster ziet al snel waar de knelpunten in je leven liggen.

Een waarzegster, het woord zegt het eigenlijk al een beetje. De waarheid zeggen! Iedereen wil toch wel eens iets weten? Ben je onzeker over een bepaalde situatie? Je kan dan naar een waarzegster toe gaan of je kan een waarzegster bellen op Astro Angels. Je kan je vragen dan stellen aan een waarzegster. Vaak geeft duidelijkheid in je leven ook weer een stukje gemoedsrust. Ben je benieuwd of er nog een nieuwe liefde komt in je leven? Of ben je hopeloos verliefd op iemand en wil je weten of hij of zij ook verliefd is op jou? Al die vragen kan je stellen aan een van onze waarzegsters.

De meeste waarzegsters gebruiken ook de Tarot kaarten. Door de kaarten te leggen kan de waarzegster je inzichten geven in je leven. Ook kan de waarzegster je een stukje toekomstbeeld geven.

Het woord waarzegster wordt de laatste tijd niet meer zoveel gebruikt. Er wordt meer gesproken over mediums of paragnosten maar eigenlijk klopt dat niet helemaal. Een waarzegster is meer een toekomstvoorspeller en een medium is iemand die kan communiceren met gene zijde. Op de paranormale hulplijn van Astro Angels werken veel waarzegsters en mediums. Voor ieder wat wils. Als je op onze website kijkt bij de profielen dan kan je precies zien wie een medium of wie een waarzegster is. Het is niet zo dat als je een waarzegster belt op Astro Angels.nl dat de waarzegster achter een grote glazen bol zit en je zo de toekomst gaat voorspellen. Door de trilling van je stem op te vangen kan de waarzegster op je energie invoelen en de kaarten voor je leggen.
De waarzegster zal je vragen beantwoorden of een algemene kaartlegging doen. De ene waarzegster legt alleen de tarot kaarten, maar de ander kan bijvoorbeeld ook de Lenormand kaarten of de Zigeuner kaarten leggen en je een stuk toekomstvoorspelling mee geven.

De waarzegster kijkt vaak niet verder dan een jaar in de toekomst met je mee. Er zijn zoveel factoren waardoor de toekomst kan veranderen.
Als de waarzegster dan te ver met je mee kijkt kan de voorspelling gaan afwijken. Het is voor de waarzegster erg moeilijk om een juiste tijdsaanduiding te geven. Sommige waarzegsters geven je wel een tijdsaanduiding aan maar probeer je er niet teveel aan vast te houden want het is namelijk zo dat in de cosmos bestaat er geen tijd. Het verleden, het heden en de toekomst zijn allemaal hetzelfde. Op aarde willen we natuurlijk altijd graag wel een tijd weten. De waarzegster kan vaak op korte termijn redelijk goed de tijd voorspellen, maar op langere termijn is dat erg moeilijk.

Neem gerust eens contact op met een waarzegster op onze website. Waarom nog langer wachten om een waarzegster te raadplegen!

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)