Yvonne
offline
Box 0094

Yvonne

NederlandsEngels

Over mij

Ik ben Yvonne. Een heldervoelend kaartlegster die o.a. veel weet over zielsverwanten/ tweelingzielen. 

Kaartleggingen en pendel

Ik kan voor u de Lenormandkaarten of  de Engelenkaarten leggen (soms gebruik ik ook mijn pendel, op verzoek). Ik maak daarbij gebruik van mijn heldervoelendheid en intuïtie en zodoende krijgt u een helder en duidelijk antwoord op uw vragen en krijgt u  soms ook nieuwe inzichten.

Coaching

Vaak gaat het de kant op van coaching, wat ik echt een toegevoegde waarde vind. Ik kan u dan vertellen waarom bepaalde dingen in uw leven steeds een bepaalde kant op gaan.

Luisterend oor

Ik bied een luisterend oor zonder enig (voor)oordeel en weet inmiddels, dat niets in het leven toeval is en dat je het verst komt met een positieve levensinstelling. We zijn allemaal een belangrijk stukje in het universum!  

Liefs Yvonne

Meer lezen
Lees minder

Planning

Genieten van een heerlijke vakantie van 24 augustus tot 15 september. Stay safe! Warme groet Yvonne

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.

Verstuur
Reviews Review plaatsen
Sou
Geplaatst op: 19-09-2017 om 23:39:51
Ik ben super blij dat ik haar heb gesproken en ga zeker einde van dit jaar me best doen en aan me zelf werken bedankt lieve iyvonne en ga lekker me dingen doen waar ik energie van krijg bedankt xx
van Yvonne voor W
Geplaatst op: 25-07-2017 om 17:18:07
Hoi W Bedankt voor je reactie. Altijd fijn iets teruggekoppeld te krijgen. En uiteraard neem ik dit ook zeer serieus en kan er altijd iets van leren. Ik zeg altijd dat je de uitkomst los moet laten aangezien ik heel goed weet dat je een twin niet kunt loslaten en dit een heel proces is. Niet 1 situatie is hetzelfde inderdaad omdat wij ook allemaal verschillend zijn en dus ook verschillend erin zullen staan. Het zit iets anders in elkaar wat mijn twin betreft maar dat is nu even niet belangrijk. Mijn proces met hem duurt al ruim anderhalf jaar. En nu inderdaad 3 maanden niet gezien en gesproken. Dat wil ik ook zelf zo. Omdat ik dit niet kan hendelen. Ik heb in een rap tempo mijn lessen geleerd zoals bijna iedere twin dit doet. Dat is ook de les he... zonder de ander kunnen functioneren wat al lastig zat is vaak. Ik wens je heel erg veel sterkte en kracht in dit heftige proces. Liefs van mij.
W
Geplaatst op: 24-07-2017 om 00:40:34
Hoi Yvonne, Ik had vorige week een gesprek met je gehad over een zielemaatje. Ik heb je al eens eerder gesproken en had goede adviezen gehad over ea onderwerp.. Wat ik bij dit gesprek had was het gevoel dat je jouw twin situatie op m'n situatie projecteerde. Ik weet ook veel over twns en elke situatie is anders. Afhankelijk wat je lessen zijn. Jij gaf aan dat ik moest loslaten. Twins kan je niet loslaten alleen accepteren dat het nu zo gaat... en wat er in de toekomst gebeurt weet he niet. Het gaat om zelfliefde en je energie vibratie verhogen. De lessen zijn klaar wanneer het klaar is. daarnaast gaf je aan dat wij allebei in dezelfde fase zaten. Ik hem een jaar niet gezien en jij drie maanden. Diat is biet te vergelijken. Iemand een jaar niet zien of spreken geeft een ander proces. Wat ik wil zeggen is dat je heel bewust objectieve, op maakte adviezen moet geven. Het is een heftig proces daarom is het belangrijk om hier bewust van te zijn als therapeut en je eigen emoties etcetc af te schermen vd beller. Groetjes, W