Peter
offline
Box 0193

Peter

NederlandsEngels

Over mij

Hallo, en welkom!
Ik ben Peter, en als droomgids, paragnost en tarotist help ik je graag om je dromen om te zetten in de taal van het hier en nu. Niet alleen begrijp je dan beter wat je dromen je willen vertellen; je zult ook beter in staat zijn de inzichten uit je dromen in te zetten in je dagelijks leven. Ook ben ik heldervoelend, horend en helderziend. Ik kan perfect op de juiste energie afstemmen.  

Specialisaties:


Droomuitleg

Jij alleen weet echt wat je droom wil zeggen, anders had ik hem wel zelf gehad. Maar regelmatig staan we zo dicht op onze eigen situatie dat we het niet meer zien. Ook sommige dromen zijn daarom lastig te vertalen, zonder de frisse blik van iemand anders. Jou helpen om van die droombeelden een mooi verhaal te maken, en je te laten ervaren hoe rijk, diep en wijs je droombron is, dat vind ik het mooiste wat er is.

Paragnost

Ik kan precies vertellen hoe bepaalde situaties zullen uitmonden, ik leg tarotkaarten en gebruik ondertussen mijn gevoel. Dit in combinatie zal je versteld laten staan en inzichten geven op elk wenselijk gebied.

Met welke vragen kun je bij mij terecht? 

Ik help je natuurlijk met vragen over je persoonlijke en spirituele groei, maar je kan ook informatie vragen over veel meer onderwerpen, zoals relaties, werk, creativiteit, toekomst, vooral op het gebied van liefde ben ik gespecialiseerd.

Wat heb ik van je nodig? 

Je naam, leeftijd en een foto, zodat ik op je kan afstemmen. Een foto is niet verplicht, ik kan je ook helpen zonder.


Lieve en warme groet,
Paragnost Peter

Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Aan Peter
Geplaatst op: 04-03-2018 om 10:34:16
Beste Peter dank u wel voor het gesprek helaas had ik weinig btg waardoor mijn verbinding werd verbroken abrupt mijn excuses. U zegt dat er nog contact komt van zijn kant . Ben erg benieuwd. Groet J.
B
Geplaatst op: 02-03-2018 om 16:34:10
Wauw dit is een gesprek die ik niet snel zal vergeten. Uit het niets riep je hoelang we al uit elkaar waren. En over een vakantie en geld alles klopte gewoon. Ik ga hierdoor echt in mijn kracht staan en mijn onzekerheid los laten. Bel je snel