Laylaa
offline
Box 0120

Laylaa

Nederlands

Over mij

Welkom mooi mens. Ik werk als helderziende kaartlegster op de lijn en heb veel ervaring met astrologie.

Mijn gaven heb ik overgekregen van mijn grootmoeder. Zij heeft mij geleerd om mijn gave te kunnen uiten door middel van verschillende kaartendecks. Als kind had ik al vaak voorspellende dromen over mijn naasten. Ook zie ik beelden/flashbacks als ik over een bepaald onderwerp nadenk.

Pendel

Voor je specifieke ja-nee vragen kan ik mijn pendel om raad vragen.

Helderziend en witte magie

Naast mijn helderziende gave kan ik je begeleiden in rituelen van witte magie.

Gespecialiseerd in relaties en liefde, maar ook voor andere vragen ben je altijd welkom om mij te bellen. Ik werk met heel veel liefde vanuit het licht.

Liefs Laylaa

Meer lezen
Lees minder

Planning

Doordeweeks in de avonden online In het weekend ook overdag

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
M
Geplaatst op: 30-09-2022 om 10:13:54
Lieve Laylaa, Bedankt voor al je zuivere antwoorden. Ik bel je snel weer op voor een update ❤️ Liefs, Maria
Anoniem
Geplaatst op: 02-03-2021 om 10:39:25
Lieve Layla, Dankjewel voor het mooie gesprek vandaag. Je wist me zoveel te vertellen dat niemand zou kunnen weten. Je bent een zeer geduldig, positief en warm mens. Lieve groet! R
Mir
Geplaatst op: 15-01-2021 om 14:02:03
Lieve Laylaa wanneer ben je weer es een keer online?
Frans
Geplaatst op: 08-06-2020 om 01:09:56
Beste Layla, wauw wat ben jij accuuraat in je voorspellingen. Alles wat je over haar zei klopte. Ze heeft na lange tijd weer contact met me opgenomen. Ik wil je heel erg bedanken en spreek je gauw weer!
Voor Layla
Geplaatst op: 31-05-2020 om 21:39:54
Hey Laylaa, ik heb je nu paar keer gebeld eerste keer kon ik je al niet geloven en je beef volhouden dat het wel zo was, en dat bleek zo te zijn, laatste keer dat ik je belde vandaag, was je ook weer zo treffend, dat kan je niet gokken of zomaar iets zeggen, ook vraag je nooit van te voren iets, ben je ontzettend geduldig, lief en voel je echt aan als een oprecht en warm persoon, iemand die dit doet met zuivere intensies en voelt het echt alsof je mensen wil helpen dan denkt, whatever. Vind je echt een ontzettende lieve warme vrouw! Wil je bedanken en hou je op de hoogte, wat je zag klopte helemaal en hoop dat wat je zag ook zo gaat zijn. Dank je wel voor je energie, tijd en geduld met mij! Veel liefs en bel je snel weer.
sab
Geplaatst op: 22-04-2020 om 00:30:21
Je hebt een lieve warme stem. Alles wat je zei klopte meteen,ik belde je huilend op en je wist mij goed te kalmeren en te helpen. Wil je zo ontzettend bedanken. Ik bel je zeker vaker,een aanrader!