Bianca
offline
Box 0144

Bianca

Nederlands

Over mij

Sinds 2003 ben ik gediplomeerd hypnotherapeut en psycho sociale basiskennis. Een HBO diploma op dit gebied is vereist voor het voeren van een praktijk.
 
Met de combinatie van mijn spirituele eigenschappen en mijn kennis op psycho-sociaal terrein ben ik een uitstekende coach voor al je problemen. De oplossing kun je altijd bij jezelf vinden en samen gaan we er naar op zoek.
 
Je kunt bij mij terecht voor vraagstukken met betrekking tot relaties, werk, gezondheid, liefde, kinderen, geld, dieren, blokkades. Keuzes maken, de juiste weg kiezen. Ik kan helpen om te zoeken naar de weg met oplossingen. Een weg die begint bij jezelf en dichterbij is dan je misschien wel denkt!
 
Bel me, lieve groeten Bianca
Meer lezen
Lees minder

Begin een Fotoreading met de Medium.

Wilt u een andere afbeelding uploaden?
Selecteer gerust opnieuw een andere afbeelding en de huidige wordt vanzelf verwijderd.

De consulent is niet aanwezig. Als u uw telefoonnummer invult, ontvangt u direct een GRATIS sms zodra de consulent weer aanwezig is. Deze dienst is voor Nederland en Belgie beschikbaar.Verstuur
Reviews Review plaatsen
Anke
Geplaatst op: 25-08-2023 om 06:07:20
Hoi Bianca Er staat dat je online bent maar chatten lukt nooit. Is er een technisch probleem?
A
Geplaatst op: 12-01-2023 om 14:00:35
Hoi Bianca, het komt vaak voor dat je online bent maar niet opneemt, is er sprake van een technische storing ? Want wel zonde elke keer v d belminuutjes
an
Geplaatst op: 01-09-2022 om 17:03:59
Geweldig Bianca, wat geef jij goede readingen! Spot on....hier kun je wat mee. Je bent een diamant op de lijn. Heel erg dankjewel!
Mar
Geplaatst op: 27-06-2021 om 20:40:37
Ontzettend fijn mens. Zachte energie. Kort gesprek maar verklaarde een hoop voor mij. Dank!