Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
De planetaire energie zal meer op gebied van carrière liggen. Omdat er echter een energie op gebied van emoties ligt, ben je toch ook wel met liefde bezig en zal je partner over het algemeen erg graag bij je zijn. Je kunt qua erotiek intens, maar ook assertief zijn, waardoor er conflicten mogelijk zijn. Je bent sexy, maar gebruik dit wel op de goede manier om te zorgen dat er geen problemen komen. Zondag en maandag is er ruimte voor romantiek, passie en creativiteit. Daardoor zal je romantisch zijn en weet je hoe je je partner het hoofd op hol brengt. Dinsdag t/m donderdag zal je een stuk afstandelijker worden en is er minder ruimte voor erotiek en romantiek. Voor jouw doen ben je koud. Maak er geen punt van, maar wees wel eerlijk naar je partner. Vrijdag moet je voorzichtig zijn, omdat er storende energie is, waardoor er conflicten kunnen. Wat er ook gebeurt, blijf vooral relaxt tegen je partner, dan zal deze altijd achter je staan. Zaterdag is een dag voor mysterie en seks, waardoor het een prima dag is.

Singles
Het is geen week voor een nieuwe vaste relatie. Daar is de energie niet geschikt voor, tenzij het een ex-partner is Dan is de energie er geschikt voor en kunnen jullie een nieuwe kans krijgen. Komt er iemand op je pad, waar je verliefd op wordt, dan is het belangrijk te bepalen of het serieus is of dat het meer op vleselijk gebied ligt. Bij het laatste is er niets aan de hand en kun je er van genieten. Voel je serieuze gevoelens, dan wordt aangeraden geduld te hebben en pas na de 2de echt verder te gaan. Je bent deze week zeer sexy en impulsief als het om seks en romantiek gaat. Geniet er maar van, maar ga geen beloften doen, die je niet waar kunt maken. Zondag en maandag is er ruimte voor passie, genot en een sensuele uitstraling die je op anderen hebt. Dinsdag t/m donderdag zal je daar helemaal niet mee bezig zijn en zal je je vooral richten op je carrière of andere zakelijkheden. Vrijdag en zaterdag zijn er mysterieuze energieën en is er kans op een hernieuwd contact met een ex-partner. Voor andere Vissen wordt aangeraden om lekker te gaan stappen, omdat je veel aanbidders aan kunt trekken.

Carrière en financiën
De planetaire energie zal op gebied van carrière liggen, maar ook op overtuigingen die je hebt. Je komt hierdoor sterk over en weet mensen te raken met sympathieke en liefdevolle wijze van omgang. Zorg dan ook dat je dit gebruikt, dan bereik je veel meer. Let op, lukt je dit niet en ga je je anders gedragen dan zal je te maken krijgen met vertragingen en dingen die fout gaan lopen. Er wordt aangeraden om rust te bewaren en nog niet te starten met zaken waar je veel energie aan kwijt bent. Beter kun je je richten op kleinere taken. Ga ook nog geen grote aankopen doen, omdat deze waarschijnlijk later voor spijt zorgen. Er wordt aangeraden bij twijfel met een ouder familielid of collega te praten over dingen waar jij geen antwoord op hebt. Zondag is nog een dag die gericht is op liefde. Heb je kans doe dan nog even niet veel aan je werk. Maandag zal je er vol voor moeten gaan en heb je weinig rust. Met veel inspanning zal je er uiteindelijk in slagen om alles af te ronden. Let op dat je geen grote financiële zaken gaat doen. Dinsdag t/m donderdag is een prima periode en je zult dan relatief relaxt met je werk bezig zijn. Je kunt ideeën krijgen over dingen die je in de toekomst kunt doen. Let vrijdag op dat er misleidende energie is, die ervoor kan zorgen dat je in de problemen kunt komen. Vermijd mensen die conflicten aan willen gaan en los kleine problemen gelijk op. Zaterdag is er een mysterieuze energie en wordt er aangeraden om je niet te laten verleiden door mensen of dingen die jou interesse wekken.

Invloed van de Volle Maan in de Tweeling
De Volle Maan in Tweelingen is een astrologisch fenomeen dat specifieke energieën met zich mee kan brengen. Deze gebeurtenis kan verschillende aspecten van ons leven beïnvloeden, met name op het gebied van communicatie, relaties en mentale activiteit. Ten eerste is er een verhoogde communicatie, omdat de Tweeling een luchtteken. Tijdens de Volle Maan in de Tweelingen kan de behoefte aan communicatie toenemen. Het is een gunstige tijd om openhartige gesprekken te voeren, gedachten en ideeën te delen, en informatie uit te wisselen. Er is echter ook een vorm van dualiteit en tegelijk balans: Tweeling wordt geassocieerd met dualiteit. Deze Volle Maan kan ons bewust maken van tegenstellingen in ons leven en de noodzaak om balans te vinden tussen uiteenlopende elementen, zoals werk en privé, emotie en rede. Er is ook veel meer nieuwsgierigheid tijdens deze stand van de Maan en er is dan ook een sterke drang naar kennis en opzoeken van informatie. Tijdens deze periode kan de drang om nieuwe dingen te ontdekken en te leren toenemen. Het is een goede tijd om open te staan voor nieuwe informatie en ervaringen. Omdat Tweelingen ook een sociaal teken is, kan de Volle Maan in dit teken sociale activiteiten bevorderen. Het is een gunstige tijd voor samenkomsten, feestjes en het onderhouden van sociale contacten. Er is wel weer een moment van wisselende emoties. De dualiteit van Tweelingen kan ook een wisselende emotionele toestand met zich meebrengen. Het is belangrijk om bewust te zijn van deze schommelingen en ze te accepteren als onderdeel van het proces tijdens deze maanfase. Er is een sterke focus op relaties, waarbij er niet alleen een sterke gerichtheid is op communicatie, maar ook relaties, vooral die van een meer intellectuele aard. Tijdens deze Volle Maan kunnen we ons bewust worden van onze relaties en hoe we communiceren binnen deze relaties. Het is altijd belangrijk te onthouden dat de invloed van de Volle Maan persoonlijk kan variëren afhankelijk van iemands geboortehoroscoop en andere astrologische factoren. Over het algemeen is het echter een tijd waarin de energieën hoog zijn, en bewustwording van de genoemde thema's kan leiden tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Deze week heeft de Vis goede gewoontes. Je bent in staat een strenge zelfdiscipline te laten zien. Valkuil voor je gezondheid kan je temperament zijn. Je hebt namelijk de neiging je over van alles en nog wat boos te maken. Je doet er goed aan dit te controleren en je niet druk te maken. Probeer een positieve houding te hebben en benader mensen opbouwend als ze dingen doen die jou storen. Mensen, die de afgelopen tijd te maken hadden met bepaalde kwalen, kunnen de komende tijd verandering tegemoet zien. Je zult er op toe moeten zien dat je je voedingspatroon aanpast en tijdens maaltijden voedzaam, maar verantwoord voedsel gebruikt. Wanneer je in de eerste fasen van je leven verantwoord leeft en gezond eet, zal je op latere leeftijd een stuk gezonder zijn. Vissen hebben de potentie oud te worden, maar wel door voldoende te bewegen en gezond voedingspatroon te hebben. Het zal een week worden waarin met name spiritualiteit een bijdrage kan leveren. Je zult aangetrokken worden tot geestelijke energieën en daardoor je geest openen voor allerlei positieve zaken, zoals meditatie, yoga, gezonde producten en voldoende beweging. Je zit dan lekkerder in je vel en zal niet snel meer door negatieve emoties geraakt worden. Speciale aandacht is er voor mensen die veel achter de computer of televisie zitten. Je ogen kunnen hier erg vermoeid door worden, waardoor je hoofdpijn kunt krijgen. Tracht geregeld wat anders te doen, zodat je ogen de tijd krijgen om bij te komen. In het algemeen doe je er goed aan te vet en te zwaar eten te vermijden, omdat je spijsverteringsorganen het anders zwaar te verduren krijgen. Mensen met huidproblemen moeten al helemaal oppassen en hier iets aan doen. Je kunt beter niet te lang wachten en snel starten met een behandeling.

Overzicht voor alle tekens
In de kosmos is er een sterke schommeling van de hemellichamen. Mercurius staat tot de eerste dag van december in de levendige en avontuurlijke Boogschutter. Zijn invloed omhelst morele facetten met kracht, waardoor wij als wijze rechters optreden wanneer menselijke conflicten zich ontvouwen. In deze tijdsperiode zijn gedachten vrij, doch koesteren wij twijfels, voordat de waarheid zich aan ons openbaart. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidende sterren aan ons firmament, al dienen wij ons bewust te zijn van de retrograde Uranus in Stier. Deze kan tot eind januari stress en frustratie geven, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Terwijl Neptunus richting Saturnus in Vissen beweegt en daar tot begin december vertoeft, kunnen gedachten minder rationeel zijn en ervaren wij intense mentale krachten. Derhalve wordt geadviseerd om op een verstandige en geduldige wijze doelen na te streven, om financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Venus reist tot 4 december door haar gunstige teken, de relationele Weegschaal, wat sociale activiteiten ondersteunt en diverse relaties versterkt. Tevens kunnen wij de pracht van ons huis en kleding gebruiken om gelukkiger te worden. Wees bedachtzaam, want bij serieuze beslissingen kan onzekerheid toeslaan. Tegelijkertijd vormt de Zon tot 22 december in het filosofische Boogschutterteken ongeduldige energie. Mensen hebben dan moeite om naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen veroorzaken. Gedurende deze periode zullen wij echter mentaal een positieve stemming ervaren, wat voor heel wat optimisme zorgt. Ons gedrag in de samenleving zal verfijnd, zelfverzekerd en zelfs intellectueel zijn. Dankzij grote discipline kunnen wij beter presteren in sociale contacten, maar ook op andere gebieden zoals de liefde en in de carrière.

Wij zullen ons geweldig voelen in gezelschap van familie of een relatie. De assertieve Mars zal tot 4 januari in de optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in Boogschutter brengt passie en strijd met zich mee, en het is een uitstekende tijd voor actie, zakendoen en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en het accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Hierdoor kunnen vooral aan het begin van de week conflicten, blessures en problemen met autoriteiten ontstaan, zoals we vorige week eindigden. Werknemers of onhandelbare kinderen kunnen onze autoriteit op de proef stellen. Van zondag tot dinsdag zal Venus een conjunctie vormen met de Zuidknoop. Een kans om problemen of patronen in relaties los te laten en te verwerpen. Als je een zuivere breuk wilt met iemand in je leven, dan is dit een goed moment. Het begin van deze week vormt Mercurius een vierkant met Neptunus. Niet de beste tijd voor logisch en redelijk denken. Het is raadzaam om deze periode wat rustiger aan te doen en meer tijd vrij te maken voor ontspanning. Een wandeling in de natuur kan bijvoorbeeld verlichting bieden. Luister niet te veel naar jouw dromen. Op maandag staat de Volle Maan om 10:16 in de Tweeling, terwijl de Maan een vierkant met Saturnus vormt en in oppositie staat tot Mars. Daarbij zal er positieve energie van Pluto komen, die voor ondersteuning zorgt. Het is een goed moment om processen of projecten te voltooien die betrekking hebben op informatie, marketing en verkoop. Je zult merken dat je gevangen zit tussen waarheid en leugens, authenticiteit en onwaarheid. Blijf uit de buurt van hypocrisie en fraude

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)