Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het begin van de week straal je onzekerheid uit, waardoor mensen over je grens willen gaan. Wanneer je echter duidelijk aangeeft wat je wel en niet wilt, zullen ze door hebben dat jij iemand bent, die heus weet wat die wil. Je bent juist erg sterk en laat heus je tanden wel zien. Gaandeweg de week zullen je partner, je vrienden, collega’s of familieleden niet meer over je grenzen gaan. Rond de 24ste voel jij je opstandig in de liefde. Dit komt omdat Jupiter en Neptunus zich verzetten tegen amoureuze gevoelens van Venus. Hierdoor heb je niet altijd veel zin om je gevoel te laten zien en heb je minder verlangens om het een ander naar de zin te maken. Gebonden mensen kunnen wat afstand van hun partner nemen. Singles hebben minder behoeften om mensen aan te trekken en kunnen zelfs naar vertrouwde mensen afstandelijk zijn. Als gevolg van de Zon, in Boogschutter, die een gunstige band met Jupiter aangaat, word je gaandeweg de week speelser en avontuurlijker. Je gaat je meer richten op fantasieën en minder op rationele zaken. Je bent hierdoor weer terug bij jezelf en dat voelt goed. Gebonden mensen willen hun partner meenemen in hun fantasieën. Let wel op dat er jaloezie en misverstanden kunnen ontstaan. Singles zullen fantasie in ere herstellen en genieten van spannende activiteiten en avontuurtjes.

Carrière en financiën
De Zon in de Boogschutter geeft je energie om jezelf te ontplooien. Je komt goed bij anderen over en aangezien je duidelijk laat zien wat je wilt, weten mensen wat ze aan je hebben. Ondanks dat je nu op zakelijk gebied meer waarde hecht aan rationele zaken, maak je toch wel eens een uitstapje naar je dromerige ideeën, die niet altijd even geschikt zijn om uit te voeren. Deze ideeën kun je beter even in de koelkast plaatsen of meer op privégebied gebruiken. Zakelijk heb je er minder aan en zullen er veel mensen zijn, die jouw ideeën niet serieus nemen. Dat betekent niet dat je deze nooit kunt gebruiken, maar je dient ze eerst aan te passen, zodat ze reëler worden. Doordat de Zon een fijne energie met de Boogschutter en ook Jupiter deelt, heb je vanaf donderdag de behoefte meer uit te geven. Misschien is het wel een goed plan om inderdaad eens een eenmalige grote uitgave te doen om jezelf te verwennen. Dat verdien je wel en er is ook een goede energie, waardoor dit je alleen maar gelukkig kan maken.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

De emoties van een Vis zijn erg veranderlijk. De ene keer voel je je blij en opgeruimd en de andere keer depressief en kwetsbaar. Als waterteken ben je creatief, empathisch en diepgaand, terwijl je aan de andere kant emotioneel, kwetsbaar en melancholisch kunt zijn. Je bent iemand die een dorst heeft naar kennis en begrip, waardoor je nooit te beroerd bent om jezelf en anderen te ontwikkelen. Ondanks je gevoelige karakter ben je iemand die een overlever is en over het algemeen goed terecht komt. Deze week doe je er verstandig aan je emoties onder controle te houden. Wanneer dit je lukt, zal je merken dat je week relaxt verloopt. Wanneer je de rust niet weet te bewaren, kun je jezelf over de kop jagen en zal je meer de neiging hebben tot het gebruik van medicijnen, alcohol, sigaretten of suikerproducten. Je kunt het best jezelf te versterken door fysieke activiteiten zoals bijvoorbeeld zwemmen, schaatsen of dansen. Je verbrandt een hoop stresshormonen, waardoor je lekker in je vel zult zitten. Zorg ook voor een opgeruimd en schoon huis, dat zorgt voor betere emoties bij de Vis.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)