Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er kunnen aan het begin van de week romantische kwesties zijn, waarbij je vast kunt stellen dat er iets kapot lijkt te zijn of minder goed loopt. Dit kan gaan om een relatie, maar ook om iets wat jullie gezamenlijk meemaken ten opzichte van andere mensen. Mensen die het begin van de week hun huis op willen knappen of andere gezamenlijke activiteiten hebben, kunnen meningsverschillen hebben. Het is erg belangrijk om er over te praten en niet door je eigen mening door te drukken, maar op een open manier een oplossing te vinden. Komen jullie er echt niet uit, stel dan voor om de discussie tot volgende week uit te stellen. Ben je single, dan zal je verdrietig kunnen zijn als er te weinig liefde in je leven is. Er kunnen ook verrassende momenten zijn, waarbij je opeens weer veel liefdevolle gevoelens ervaart. Dinsdag en woensdag heb je het gevoel dat je leven onduidelijk is en kun je je zorgen maken hoe het verder in je leven moet. Donderdag en vrijdag zal je echter tot andere inzichten komen en ben je een stuk optimistischer. In het weekend zal het geluk op je pad komen en romantiek sterk naar voren komen. Het is voor gebonden mensen een prima periode om een weekendje uit te gaan of andere leuke activiteiten te plannen. Het is verstandig om veel met vrienden of familie af te spreken, omdat dit een positieve energie in jullie los zal maken. Singles kunnen op Internet of uitgaansgelegenheid iemand ontmoeten. Dit zal niet echt voor iets vasts zijn, maar het zal wel flink wat prettige spanning brengen.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week heb je wat moeite om samen te werken. Je vindt het moeilijk om bepaalde dingen uit handen te geven en, alleen als je een collega of zakelijke partner echt vertrouwt, zal je in staat zijn om de ander volledig te betrekken. Heb je een vertrouwd iemand om je heen, dan zal er niets aan de hand zijn. Heb je deze, voor jouw gevoel niet, dan zal samenwerking uitermate stroef verlopen. Er kunnen dan zelfs verliezen optreden of andere problemen ontstaan. Vraag jezelf in dit geval af of je hiermee door moet gaan of dat er nog wat te redden valt. Communicatie zal dan erg belangrijk zijn, waarbij je duidelijk in staat bent aan te geven wat jij wilt. Je dient dan wel heel goed te luisteren naar dat wat de ander wil. De eerste drie dagen van de week heb je overigens erg veel ideeën en zal je hier professioneel mee om kunnen gaan. Dinsdag en woensdag zal je nog wel veel onzekerheden ervaren, waarbij je ideeën beter nog even in de wacht dient te zetten. Donderdag zal er veel meer gelukzalige energie op je afkomen, waardoor je beter in staat bent duidelijke besluiten te nemen. Je werkt hard en kunt op efficiënte en adequate manier met je werk en mensen omgaan. Vrijdag dien je voorzichtig te zijn bij het geven van je mening en het doordrukken van plannen. Er kunnen meningsverschillen zijn. Ga je empathisch en sympathiek met mensen om, dan kunnen jullie er gezamenlijk iets moois van maken. De zondag kan je beter aan rustige activiteiten besteden, omdat je je dan op kunt laden.

Gezondheid en karakter
De kosmische energie geeft een transformerende kracht, die we kunnen gebruiken om doelgerichter ons leven te creëren. Om spiritueel te versterken en productief bezig te zijn, kunnen we ons verbinden met onze innerlijk wijsheid en zielsmatige emoties. Je kunt dit doen door te mediteren of aan yoga te doen. Laat je door je hart leiden en zorg voor ambities om meer te bereiken. De Maan zal deze periode uit nodigen om jezelf in te zetten je toekomst veilig te stellen en actie te ondernemen om doelen te bereiken. Gebruik de energie om het een en ander te plannen en de eerste stappen naar dromen te zetten. Saturnus zal binnenkort retrograde in de Vissen bewegen en dit zal verandering en transformatie teweeg brengen, die we nu al kunnen ervaren. Heb vertrouwen in jezelf, maar ook in hogere energieën die er nu aanwezig zijn. Het is een periode om je spirituele groei te verdiepen en je ziel te voeden. Wees hiervoor dankbaar, maar ook opmerkzaam voor eventuele bedreigingen, die jouw groei kunnen belemmeren. Neem de tijd om zegeningen in je leven te waarderen en blijf vredig en tevreden in het leven staan. Lukt jou dit, dan zal je fysiek, geestelijk en zielsmatig gevoed worden. Zorg deze week voor voldoende rust, eet gezond en maak tijd vrij voor ontspanningen, vrolijkheid en liefde. Gebruik je energie om meer contact te hebben met vooral gelijkgestemde mensen. Deze zullen goede emoties geven, die ervoor zorgen dat je op vele gebieden mooie momenten mee kunt maken. Blijf gefocust op het goede dat er toch in het leven staat. Kijk naar schoonheid en het wonder van de wereld om je heen en zorg dat je dit sterk kunt ervaren. Het universum is in ons voordeel en we hebben alles wat we nodig zijn om het gewenste leven te creëren. Door trouw aan onszelf te blijven, kun je de overvloedige energieën van de kosmos aanboren en je diepste verlangens ervaren. Het universum heeft fantastische dingen voor je in petto.

Vissen worden geregeerd door emoties. In hun werk gebruiken ze deze emoties zeer goed en wijden ze hun leven aan het helpen van anderen. Veelal zien we dat Vissen het best gedijen in de hulpverlening, de zorg en de psychologische en maatschappelijke dienstverlening. Ze kunnen emoties uit het werk over het algemeen wel naast zich neerleggen. In hun privéleven ligt dit anders. Emoties en gedachten van mensen worden zo sterk overgenomen dat ze er zelf beïnvloed door worden. Hierdoor kunnen ze symptomen van anderen ook zelf ervaren. Dit kan zowel fysiek als mentaal zijn. Deze week doe je er goed aan hier een balans in aan te brengen. Je hebt een sterke energie over je en als je die op een goede manier gebruikt, zal je dit prima kunnen. Lichamelijk gezien, hebben Vissen goede vormen, waarbij ze niet mager zijn, maar meestal geen overgewicht hebben. Ze zijn zelfbewust en weten wat goed en slecht is. Wanneer ze merken dat ze niet goed bezig zijn, kunnen ze actie ondernemen. Deze week doe je er goed aan leuke uitjes te plannen. Je wordt er ontspannen door en als je naar inspirerende plekken gaat, kan je verbeelding prima gevoed worden. Over het algemeen zijn Vissen geen verwoed sporter. Ze besteden liever tijd aan artistieke en creatieve bezigheden, maar met de juiste vriendenkring kunnen ze wel aan teamsporten doen. Verder houden ze, als ze sporten, vooral van zwemmen, watersporten en dansen. Qua voeding doe je er goed aan vis, kip, verse groenten en volkoren producten op het menu te zetten. Vlees, toetjes en snoeperijen kun je het best vermijden, evenals alcoholische versnaperingen. Net als bij de meeste watertekens is het belangrijk om veel water te drinken en zout zoveel mogelijk te beperken. Je doet er ook goed aan om voldoende vitamine C binnen te krijgen. Je dient de komende week ook op de ijzerinname te letten. Je lijkt daar een tekort aan te hebben.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius is naar de Stier verhuisd en brengt veel meer rust dan de afgelopen tijd. Hierdoor staan we veel stabieler in het leven en denken we minder na over negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Er is dan veel minder stress en er zal meer zorgeloosheid zijn over eventuele problemen uit het verleden. Mensen die zorgeloos leven, kunnen hier fijne emoties door krijgen. Mensen die het moeilijker hadden in de afgelopen periode kunnen stress achter zich laten. We kunnen problemen nu ook makkelijker aan pakken. Passionele energie van de retrograde Pluto brengt intense emoties, waardoor we in de liefde een boost krijgen, die we kunnen gebruiken relaties te verbeteren of nieuwe contacten te maken. We krijgen woensdag een warme energie op ons af van de sextiel tussen Venus en Ceres. Romantiek en vriendschap krijgen dan een zeer fijne energie. Bij deze combinatie moeten we wel erg oppassen als we niet lekker in ons vel zitten, omdat we dan moeilijk oplosbare problemen tegen kunnen komen. Onrust, stress en depressies kunnen dan een sterke stempel op mensen drukken. Venus beweegt in de Kreeft en deze maakt mensen soms kwetsbaar. Ook hierbij geldt dat mensen, die een positief leven hebben de energie goed kunnen gebruiken qua romantiek en vriendschap. In dit geval is het dan ook een prima week voor sociale contacten en versterken van een liefdesrelatie. Met name vrijdag is er een bijzondere driehoek tussen Venus en Neptunus, terwijl Jupiter in de Stier reist. Aan de ene kant zijn we dan zeer dromerig en hangt er sensuele energie. Aan de andere kant kunnen er frustraties zijn, als de liefde niet altijd beantwoord wordt. Positief is dat we harmonieuze energie ervaren tussen ratio en intuïtie, waardoor er mensen zijn, die heel goede beslissingen op grond van emoties kunnen nemen.

Mars reist in de Leeuw en brengt spannende energie aan mensen, omdat vooral passie en romantiek de kracht kunnen ervaren. Het wordt een vrolijke periode, waarbij Mars de spanning in mensen losmaakt en zorgt voor creativiteit, die emoties ertoe beweegt romantiek in het leven te halen of te versterken. De energie is tevens erg goed voor erotiek en passie. Het eind van de week zullen we al de energie van de Volle Maan, die pas zondagochtend de 4de om 5:43 in de Boogschutter staat, ervaren. Alhoewel de energie vooral voor de volgende week een krachtige invloed zal hebben, kan de energie al op vrijdag zorgen voor heel wat steun. We kunnen sterke energie ervaren, die zorgt dat we veel aandacht voor andere mensen hebben. We zijn extra bezorgd om elkaar en zullen veel liefde en vriendschap delen. Er wordt dan ook aangeraden in het weekend mensen op te zoeken en leuke dingen te doen. Ook is het een prima weekend voor het brengen van offers aan geliefde personen in onze omgeving. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen mediums en paragnosten kunnen er gebruik van maken, maar ook andere mensen kunnen veel voelen en ervaren. De week eindigt met ongewone ideeën, waarbij we veranderingen in onze plannen zien komen, die een sterke invloed op onze toekomst kunnen gaan hebben. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeker oog voor te hebben en dingen te doen om te ontwikkelen, sociale contacten op te doen en activiteiten te doen, waar je gewoon blij van wordt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)