Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Venus zal deze periode veel mooie energie geven als het om liefde gaat. Mercurius kan ervoor zorgen dat je niet alleen in daden, maar ook in woorden liefdevol bent. Voor gebonden mensen is het zondag een prima dag om iets te doen wat je nog niet of niet veel gedaan hebt. Dit kan met vrienden zijn, maar je vindt het fijn als je partner meegaat. Je kunt nu best wel buiten je comfortzone treden. Ook singles zullen genieten van de romantische energie van Venus, waardoor ze veel liefde uitstralen en ze ook erg aantrekkelijk voor anderen zijn. Mercurius zal ervoor zorgen dat je poëtisch bent en je hierdoor zeer liefdevol kunt zijn. Omdat de Nieuwe Maan deze week in jouw sector van romantiek reist, is maandag t/m woensdag een fantastische periode leuke activiteiten met je partner te doen. Heb je mogelijkheid, houd dan tijd voor de ander vrij. Je zult genieten en de liefde zal er alleen maar verder door groeien. De schijnwerper staat op jou gericht en je geniet van alle aandacht die je krijgt. Met name zondag t/m woensdag zijn voor singles fantastische dagen om van de liefde te genieten. Misschien is er wel zoveel mooie energie dat het bijna zonde is om je gelijk aan iemand te binden. Je bent speels, avontuurlijk en op erotiek gericht en dat zal je ook uitstralen. De kans dat je iemand ontmoet, die een serieuze relatie wil, is dan ook nihil, omdat die waarschijnlijk bij je uit de buurt blijven. Gebonden mensen zijn erg creatief, romantisch en kunnen een prima energie uitstralen om mensen aan te trekken. Let er wel op dat er mensen kunnen zijn, die dit anders uitleggen. Donderdag zal er even een dipje zijn en heb je minder tijd en energie om de romantiek na te streven. Vrijdag en zaterdag is weer een prima periode en wordt er aangeraden om er lekker op uit te trekken en buiten je comfortzone te treden. Dit geldt zowel voor gebonden mensen als voor singles. Je bent dan wel veel serieuzer dan eerder in de week.

Carrière en financiën
Ondanks negatieve energie van Mars zal je de eerste dagen vooral financieel goed voor de dag komen. Waarschijnlijk word je geprikkeld door die passionele energie en doe je net de juiste dingen om er zelf beter van te worden. Let op dat dit alleen op financieel gebied is. Persoonlijk gezien ben je defensief en houd je teveel vast aan overtuigingen. Je vindt het moeilijk met gevoelens voor de dag te komen en al helemaal als er collega’s of anderen zijn die een sterke mening hebben of dominant zijn. Er kunnen zelfs conflicten zijn met iemand waar je nauw mee samenwerkt. Tracht tot woensdag rustig te blijven en laat jezelf niet teveel beïnvloeden. Geloof in jezelf en eigen vermogens en ga er niet teveel op in als mensen je willen overrulen. Je zal merken dat een relaxte houding van jouw kant mensen ook intoomt. Vanaf woensdag zal Mars positiever bewegen, wat zorgt dat je meer aandurft om naar de mening van anderen te luisteren, zonder dat je je gelijk wilt verdedigen. Je vindt het fijn samen te werken en kunt ook jouw mening verbinden met collega’s. Dit kan tot nieuwe plannen en doelen leiden, waardoor er in de toekomst kansen en situaties zijn om te ontwikkelen. Let op dat je naar je intuïtie luistert. Voelt een bepaalde zaak niet goed, dan kun je deze beter niet aangaan. Je zal vanaf donderdag optimistisch zijn en hebt het idee dat je de wereld aankunt. Let vrijdag op dat je te maken krijgt met een conflict met gezagsdragers. Zorg voor zelfbeheersing en doe geen dingen die jou in de problemen brengen.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten.

Er komt krachtige energie op de Vis af welke voor mooie, maar soms ook minder mooie invloeden kan zorgen. Het mooie is dat je zoveel kracht ervaart dat je bruist van energie. Je hebt weinig last van kwaaltjes en bent prima tegen negatieve invloeden bestand. Je hebt behoefte aan avontuur, natuur en liefde. Passionele gevoelens zullen door je heen schieten. Je hebt veel energie om aan sport of andere activiteiten te besteden. Dromen en fantasieën beheersen je leven en bieden je misschien heel mooie boodschappen. Er wordt aangeraden deze niet te negeren en er iets mee te doen. Je slaapt meestal wel erg goed, maar het is wel belangrijk om overdag tijd voor ontspanning te nemen. Zorg je hiervoor dan zal je merken dat je over het algemeen fit blijft. Nadeel is dat je soms weinig ambitie hebt om aan je werk te beginnen. Je wilt liever leuke dingen doen en verantwoordelijkheden wegschuiven. Bedenk dat dit niet veel goeds kan brengen. Je zelfvertrouwen kan een knauw krijgen, waardoor je stress kan ervaren, welke op zijn beurt zorgt voor lichamelijke ongemakken. Wanneer je hard blijft werken en een planning maakt, kom je er goed doorheen en houd je genoeg tijd over voor plezier in je leven.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)