Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 21

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag spannende dingen beleven, waarbij je dit eigenlijk zelf afdwingt. Mensen zien jou wel eens als bescheiden en liefdevol, maar je kunt ook zeker zeer passioneel en zeer intens zijn. Zondag kent veel uitdagingen, waardoor het op romantisch en erotisch gebied een zeer leuke dag is. Maandag en dinsdag kun je genieten van de romantiek, maar ben je wel wat minder passioneel. Je geniet meer van liefdevolle momenten en hebt minder zin in erotiek. Woensdag is er een zeer erotische energie, waardoor je er alles aandoet om je partner flink op te winden. Ook donderdag is er deze energie, maar ben je zeer romantisch, waardoor je er goed aandoet dingen te bedenken om je partner te verrassen. Vrijdag en zaterdag zijn op liefdesgebied een stuk minder, waardoor je de week relaxt, maar zonder al teveel liefdesperikelen afsluit. Je kunt dan wel op intellectueel gebied veel met je partner delen.

Singles
Zondag is er een spannende energie, waardoor je uitgedaagd wordt buiten je comfortzone te treden. Omdat je zelf erg romantisch en liefdevol van aard bent, heb je een sterke drang om de romantiek op te zoeken. Je hebt een onderbuikgevoel en dit prikkelt je enorm om een leuke partner op te zoeken. Maandag en dinsdag zal je je wat terugtrekken en heb je minder behoefte in romantiek. Je vindt het wel fijn om met familie en goede vrienden af te spreken. Woensdag en donderdag zal de romantiek weer in je leven komen, alleen heb je dan meer behoefte aan erotiek en zal je vooral op de seks gericht zijn. Ook kun je nog gevoelens voor een ex-partner hebben, maar vraag jezelf wel af of deze dit wil. Er is een aanwijzing dat er donderdag en vrijdag een vriend, collega of ex-partner is, die duidelijk laat merken dat die naar liefde verlangt. Het is verstandig jezelf af te vragen of dit verstandig is en of jij ditzelfde voelt. Zaterdag zal minder romantisch zijn en kan je beter wat tijd voor jezelf nemen.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière en financiën
Tot en met maandag kan je nog erg druk in je hoofd zijn als het om je werk gaat. Je kunt je nog veel zorgen maken en hebt de neiging jezelf voorbij te lopen. Tracht in ieder geval je hoofd er bij te houden en doe geen dingen, waardoor je teveel gestrest kunt raken. Dat zorgt er alleen maar voor dat je juist minder efficiënt en adequaat bent. Vanaf dinsdag zal er meer rust in je leven komen en zal je minder gehaast en impulsief zijn. Daarom doe je er verstandig aan zondag en maandag nog even goed door te zetten en je energie goed te gebruiken. Voordeel aan de energie is dat je hierdoor indruk op anderen maakt en dan vooral op leidinggevenden, autoriteiten of andere zakelijke contacten. Je bent in ieder geval erg ambitieus en het enige waar je op moet letten, is dat je niet te gehaast bent. Vanaf dinsdag komt er meer rust en zal je t/m begin juni met veel dingen bezig zijn, zonder dat je al te gestrest bent. Je neemt veel meer de tijd om je werk planmatig aan te pakken. Het is een prima periode ook voor de koop en verkoop, onroerend goed, maar ook voor renoveren van je huis of kantoor of het veranderen of opschonen van apparatuur en computers. Het is tot de 2de week van juni ook een prima periode voor communicatie, schrijven van teksten en zakelijke reizen. Ook kunnen vrienden je op zakelijk gebied bijstaan. Ben je creatief van aard of werk je in een creatieve sector dan kun je hier tot eind juni veel mee bereiken. Dinsdag en woensdag ben je zeer sociaal en optimistisch, waardoor mensen graag met je samenwerken. Let alleen dinsdagochtend op dat er een misleidende energie kan zijn, die jou parten kan spelen. Woensdag is geschikt voor wensen, verwachtingen en ideeën die je hebt. Het is dus meer een periode van overdenken dan van handelen. Ga dit niet door elkaar halen. Donderdag t/m zaterdag zal je iets meer de rust opzoeken en trek je je meer naar familie en goede vrienden terug. Je doet zeker je werk naar behoren, maar neemt tussendoor wel meer de ontspanning die je nodig hebt.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)