Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je hebt de neiging te nuchter en te zakelijk bezig te zijn omdat je denkt dat je anderen hier het meest mee helpt. Hierbij ga je wel eens voorbij aan je eigen spiritualiteit en kun je zelfs ontkennen dat je geestelijk zoveel in je hebt. Verloochen jezelf niet en bedenk dat jij als Vis iemand bent die doordrenkt is van de spiritualiteit. Doordat de energie van de Volle Maan aan het begin van de week prominent aanwezig is, zal je dit ook sterk merken, waarbij je intuïtie en je zintuigen uitermate versterkt worden. Hierdoor ben je in staat om veel energie van andere mensen op te vangen. Je kunt mensen helpen en ondersteunen en bent in staat jezelf soms buitenspel te zetten. Dit is op zich niet erg, maar overdrijf dit niet teveel. Jij hebt het nodig om aan jezelf te denken. In het midden van de week doe je er verstandig aan om jezelf onder de loep te nemen. Misschien heb je in een relatie ook zelf wel wat problemen. Ga je relatie vooral niet vergelijken met die van anderen, maar richt je op je eigen relatie. Ben je single dan kun je bekijken waarom je nog alleen bent en welke dingen je kunt doen om een leuke partner aan de haak te slaan. Op woensdag is het voor singles en gebonden mensen verstandig om er lekker op uit te trekken en leuke dingen te doen. Je kunt er voor kiezen om jezelf fysiek te verwennen en je lichaam, innerlijk en uiterlijk, die aandacht te geven, die het verdient. Ook het weekend zal een fijne periode zijn, waarbij eten, muziek, een leuke film of andere ontspannende activiteiten zeker aan te raden zijn.

Carrière en financiën
Je bent deze periode met veel zakelijkheden bezig, waarbij je het fijn vindt om jezelf te ontwikkelen, maar ook om het anderen naar de zin te maken. Er kunnen zowel sociaal als emotioneel veel goede ontwikkelingen zijn, maar let op dat je niet te ambitieus wordt. Je kunt dan teveel doen, waardoor je energie kwijtraakt. De Volle Maan zal je emotioneel sterk maken, waardoor je in staat bent mensen die ondersteuning te geven die ze nodig hebben. Met name als je op gebied van informatie, onderwijs, communicatie, onderwijs of de hulpverlening werkt, kan je de energie zeer goed gebruiken. Mensen die in het bedrijfsleven werken, leidinggevend zijn of eigen baas, kunnen de energie gebruiken om financieel veel goede zaken te doen en doelstellingen voor de lange termijn te stellen. In het contact met mensen ben je zeer sociaal en kun je prima omgaan met dominante mensen of mensen die het niet altijd met je eens zijn. Je weet je prima uit te drukken en zal in staat zijn iedereen tevreden te stellen, zonder dat je al teveel in moet leveren. Maandagochtend kun je wat moeite hebben om je einddoel vast te stellen. Vraag jezelf af of je er wel voldoende voor doet om je doelen te bereiken en zorg zo nodig voor wat extra kennis. Je kunt deskundige mensen om advies vragen. Je dient op te passen dat je wel eens dingen kunt doen, die niet reëel zijn. Blijf zo nuchter en zakelijk mogelijk, dat brengt je veel verder. Aan het eind van de week zal je precies weten wat je moet doen om in het leven te slagen.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Je kunt deze week een helende energie ervaren, waardoor je in staat bent anderen te helpen als zij jouw hulp nodig hebben. Het gevoel dat mensen je nodig hebben, zorgt ervoor dat je je gewaardeerd en gerespecteerd voelt. Daardoor ervaar je minder zorgen. Voor Vissen is dit een prima gevoel en dit zorgt ervoor dat je mentaal sterk bent, maar ook fysiek veel energie hebt. Met name Venus zorgt ervoor dat je liefde voor jezelf hebt en dat je eventuele dingen, die je niet goed doet, aan kunt pakken. Vissen, die merken dat ze op fysiek gebied minder goed bezig zijn, kunnen belangrijke beslissingen nemen, zodat ze wel gezonder bezig kunnen zijn. Het kan dus een fijne week worden, waarbij je lekker kunt ontspannen en ook voldoende slaapt. Mensen die echter in een drukke omgeving wonen, kunnen stress ervaren. Beraad je hierop en tracht een oplossing te vinden. Je zult daar wel geduld in moeten opbrengen, maar met wat ondersteuning van vrienden kan je hier wel ideeën over krijgen.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)