Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 41

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je energie kan deze week op emotioneel gebied wisselvallig zijn. Hierdoor kun je je gevoel er niet altijd op goede wijze uitgooien. Over het algemeen zullen mensen dit niet aan je merken, omdat je qua uiterlijke verschijning onverstoorbaar en krachtig overkomt. Innerlijk kun je deze emoties echter wel moeilijk verkroppen en kun je onzeker worden. In het contact met mensen, waar je geen emotionele band mee hebt, ben je echter open en vrolijk en ervaar jij je onzekerheid niet. In contact met mensen waar je om geeft en waarvan je weet dat ze ook om jou geven, kun je echter snel geraakt worden. Je vindt het moeilijk met kritiek om te gaan en kan dan behoorlijke verongelijkt reageren. Tracht dit te rationaliseren en houd je emoties onder controle. Gaandeweg de week zal je merken dat je er een stuk beter mee om kan gaan. Wanneer Saturnus zondag direct in Waterman begint te bewegen, merk je dat je ervoor kiest om je toevlucht te zoeken in de thuissituatie en veel tijd en aandacht aan je partner te besteden. Je wilt je tijd liever niet besteden aan frivoliteiten en avontuurtjes. In plaats daarvan kies je ervoor om niet teveel mensen om je heen te hebben, behalve mensen waar jij je heel erg vertrouwd bij kunt voelen. Je vrienden kunnen het wel eens moeilijk vinden als jij geen tijd voor ze hebt. Toch dien je er toch vooral aan te denken dat het nu gewoon een tijd voor je partner is. Singles kunnen deze week wel veel tijd aan vrienden en familie geven. Er zijn hierbij aanwijzingen dat jij via hen iemand tegen zou kunnen komen waar je gevoelens voor kunt krijgen. Er kan ook iemand uit het verleden terug in je leven komen en daarvoor zal je iets op moeten offeren, maar vergeet niet dat je je energie investeert om iets moois en te creëren en gewoon lekker verliefd te worden. Als single kan er ook een kans zijn dat je gevoelens krijgt voor iemand waar je eerst niets voor voelde. Wees eerlijk en durf je gevoelens te uiten en durf te flirten. Niet geprobeerd zal altijd mis zijn, dus je kunt er gerust voor gaan.

Carrière en financiën
De energie van de Jupiter en Saturnus zal een hoop negatieve energie wegnemen, waardoor je een stuk sterker in je schoenen staat. Mercurius biedt kans om zakelijk te ontplooien, maar ook om behoudend te zijn, zodat je geen dingen doet, die je beter niet kunt doen. Financieel kun je ook een goede week hebben, juist door deze drie krachtige planeten. Je kunt kansen op zakelijk en financieel gebied ook zeker wel afdwingen door je eigen wilskracht en ambities die je jezelf gesteld hebt. Het begin van de week kun je communicatief overigens in de war zijn en doe je er goed aan eventuele vergaderingen, gesprekken en beslissingen tot later in de week uit te stellen. Mocht dit niet lukken, tracht jezelf dan goed voor te bereiden zodat je niet voor onverwachte problemen komt te staan. In het midden van de week zal je meer rust ervaren en kun je goede keuzes maken. Je weet wat je wilt en vooral hoe je dit wilt. Dit is wel goed, omdat er om je heen wat hectiek hangt. Aan het eind van de week heb je veel liefde voor je werk en kun je veel dingen, die je normaal gesproken iets minder fijn vindt, afronden. In het weekend kun je veel werk hebben, waardoor een goede planning belangrijk is.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zowel fysiek als lichamelijk ben je wat kwetsbaar, maar meestal weet je dat met flink wat spirituele en sensitieve energie op te lossen. Deze week kan je wat wisselvallig zijn en kun je soms te weinig slapen en ook weinig ontspannen. Er kunnen dan andere momenten zijn, dat je weer teveel wilt slapen en dan de neiging hebt om ook veel te ontspannen. Je doet er goed aan hier een balans in aan te brengen en je er toe te dwingen om minimaal 7 uur te slapen en minimaal een paar uur per dag te zorgen voor enige ontspannende activiteiten. Lichamelijk moet je deze week oppassen dat de griep in het land is en als Vis ben je nu eenmaal kwetsbaar voor het oplopen van verkoudheid en griep. Vooral de lymfeklieren kunnen hierbij boosdoeners zijn. Vissen hebben relatief gezien meer kans op minder functionerende lymfeklieren. Hierdoor zal het lichaam infecties of andere aandoeningen minder snel herkennen. Een eventueel ontstane infectie kan dan te lang zijn gang gaan, met alle gevolge van dien. Vooral fietsen en zwemmen worden aangeraden, omdat je hele lichaam dan actief is, zodat de lymfeklieren gezonder kunnen blijven. Hierdoor blijft je immuunsysteem een stuk sterker. Ook meditatie en yoga zijn prima om zo gezond mogelijk te blijven. Deze week kun je beter voorzichtig met je voeten en benen zijn. Er lijkt meer kans te zijn op kneuzingen, snij- en schaafwonden. Vermijd zoveel mogelijk situaties of plekken, waar je blessures op kunt lopen.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus beëindigt zijn retrograde cyclus. De passie die de planeet in die periode bracht, zal getemperd worden. Structuur, grenzen en bepaalde gewoontes kunnen meer hun gelding doen. De planeet beperkt in handelen. Er zijn echter ook zeker beloningen voor inspanningen, die we in de retrograde periode deden. Deze kunnen op de lange termijn gunstig zijn. We zijn in staat hogere idealen te behalen, die te maken hebben met ons sociale leven. Jupiter zal tot eind van de week retrograde bewegen en samen met Saturnus beperkend werken, maar tegelijk productiviteit en succes brengen. Het is een periode van verfijnen en aanpassen van standpunten, maar meestal zijn dit kleine veranderingen. We stellen doelen en krijgen mooie ideeën. Mercurius zal net als Jupiter tot eind van de week retrograde bewegen. Dit is een bijzondere energie, die ons dwingt bepaalde zaken op geheel andere wijze te zien. Dit kan wel een uitdaging zijn, omdat dit in tegenstelling tot eerder genoemde planeten is. Vooral op liefdesgebied kan dit negatieve invloed hebben. Gaan we echter nuchter met de energie om, dan kunnen we erg krachtige beslissingen nemen, zonder werkelijk veel te veranderen. Vrienden zijn nu erg belangrijk en kunnen ondersteunen met reflectie op hoe jij in het leven staat en suggesties geven. Neptunus, die retrograde beweegt, geeft realiteitszin, waarbij veel mensen de neiging hebben met beiden benen op de grond te staan. Veel mensen vragen zich af, waarom ze bepaalde dingen niet veel eerder realiseerden. Er komt door deze planeet een prima energie aan om niet alleen productief te zijn en structuur aan te brengen, maar ook nuchter en realistisch in het leven te staan. Tenslotte hebben we met Uranus een planeet die tot half januari retrograde beweegt. Deze zal onze innerlijke gevoelens nu beïnvloeden. Uranus staat momenteel relatief gezien verder weg en heeft daardoor minder invloed. Normaal is deze planeet in staat ons zeer kritisch en aanvallend te maken, maar dat zal nu een stuk minder zijn.

Je hebt meer rust in je en zal minder impulsieve handelingen hebben. Je kunt hierdoor ook op jezelf reflecteren en bepaalde mindere gedragingen ook zelf aanpakken. Pluto brengt nog steeds gunstige energieën, die qua erotiek en avontuur spanning brengen en over het algemeen goede doorwerken. Mars staat de gehele maand in de Weegschaal. Hierdoor worden romantische, sensuele en erotische krachten naar boven gebracht. Daarbij zal energie van de Weegschaal ons bewegen onrechtvaardig en onverantwoordelijk gedrag aan te pakken. Dit geeft nog steeds flink wat storing en we moeten dan ook oppassen niet te intens te reageren als mensen over grenzen gaan. In dit geval is rust, die de retrograde planeten ons geven, snel verdwenen. Tracht geduldig te blijven en laat je niet meeslepen. We kunnen door deze energie echter ook spannende en passionele emoties krijgen. We zijn geregeld bezig onze partner het hoofd op hol te brengen en we zoeken graag avontuur op. Singles zijn erg flirterig en staan open voor onenightstands of andere korte relaties. Let op dat je veilig vrijt als je losse contacten hebt. Er is een energie die zorgt dat je eerder een ziekte op kunt lopen als je onverantwoord gedrag vertoont. Vooral mensen met lagere weerstand kunnen een vergrote kans op problemen hebben. Naast Mars zal nu ook de Zon in de Weegschaal reizen en daar tot de 23ste veel kracht geven. Dit kan echter wel wat negatieve energie in mensen losmaken, waardoor niet iedereen even vrolijk of vriendelijk is. Waar we sympathiek en liefdevol naar geliefden en vertrouwden zijn, kunnen we, naar onbekenden of mensen waar we een mindere band mee hebben, negatief zijn. Dit zal niet alleen onder de ‘gewone’ mens zijn, maar kan ook op hoger niveau plaatsvinden, waardoor er in de politiek en andere maatschappelijke organen grote problemen kunnen ontstaan.
Venus reist in de Boogschutter, wat gunstige energie voor je intellectuele vermogen geeft. We kunnen makkelijker informatie opnemen en zijn in staat in studie of carrière veel te bereiken. Let op dat de Boogschutter mensen soms te vrij maakt, wat in relaties tussen mensen onderling wat verleidingen teweegbrengt. De Maan staat zondag in de Boogschutter en hierdoor zijn we wel eens erg filosofisch bezig. We denken zondag en maandag dan ook veel over het leven na en dat kan over het algemeen een fijne energie brengen. Mensen zijn deze periode erg vrijgevig naar elkaar en we hebben ook meer de neiging lekker naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. Door de sterke retrograde planeten zullen de meeste intense of negatieve energieën geabsorbeerd worden. Het kan voor veel mensen zelfs een passieve week worden. Woensdag zal Venus een harmonieuze sextiel met Saturnus vormen. Dit zorgt voor fijne, maar ook serieuze gesprekken over relaties en financiën. Hier kunnen vruchtvolle situaties uit voortkomen. Donderdagavond tot vrijdagochtend ontstaat er een warme en liefdevolle verbinding tussen de actieve Zon en optimistische Jupiter. De meeste mensen zijn ook erg vrijgevig en zoeken naar mogelijkheden om sociaal en in de liefde meer kansen te zoeken. Vrijdag en zaterdag zal er een rustgevende energie zijn als gevolg van de Maan in de spirituele Vis. Er wordt voor nu aangeraden met vertrouwde mensen door te brengen en te genieten van rust en eenvoud. Er is op communicatief gebied een gunstige energie in relaties, waardoor er veel mooie momenten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)