Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mercurius staat in je sector van romantiek, waardoor je liefdevol in de relatie staat. Je flirt er op los en bent zeer sympathiek. Vanaf maandag zal Mars in deze sector komen en daar tot halverwege augustus blijven. De Nieuwe Maan staat in je sector van gezin en brengt positieve energie die jou liefdevol kan maken in contact met geliefden. Je zit dus zeker lekker in je vel. Dit zal de hele week zo wel blijven. Je intuïtie is sterk, waardoor je weet wat je moet doen om je partner blij en tevreden te houden. Voor singles wordt het een week, waarin kosmische energieën hen emotioneel raken. Mercurius en Mars zijn actief en zorgen dat je veel behoefte hebt aan een partner en erotiek. Je kunt sommige momenten last hebben van een slecht humeur, omdat je je energie niet kwijt kunt. Je doet er goed aan er lekker op uit te trekken en activiteiten te doen. Laat je positieve kant zien, dan benaderen mensen je makkelijker. Gebruik de energie van Mars, omdat deze planeet jou mentaal, maar ook fysiek veel kracht geeft. Het kan een prima week worden om orde in je leven te brengen en te zorgen dat je het plezier opzoekt. Je bent zondag als gebonden persoon erg flirterig en dat kan moeilijk zijn, omdat je zeer aantrekkelijk over zal komen en je dus met verleidingen te maken kunt krijgen. Let maandag en dinsdag op dat je soms last van stemmingswisselingen kunt hebben. Je doet er goed aan dit met je partner te bespreken. Woensdag kan je veel met werk bezig zijn, maar de tijd die je hebt ben je liefdevol en sympathiek. Singles zijn zondag vooral met hun familie bezig en je kunt dan ook leuke activiteiten tegemoetzien, maar niet om nieuwe mensen te leren kennen. Maandag neemt vooral werk veel tijd in beslag. Dinsdag en woensdag zijn fantastisch om de erotiek op te zoeken en daar zal je ook zeker open voor staan. Gebonden mensen zijn donderdag en vrijdag zeer intens als het om romantiek intens gaat. Hierbij gaan passie, erotiek en romantiek hand in hand. Je kunt zaterdag teveel kritiek hebben. Toom dit in, omdat er anders kans op conflicten is. Voor singles zijn donderdag en vrijdag de beste dagen om een persoon te ontmoeten, waarbij er serieuze gevoelens kunnen zijn. Zaterdag is een dag om te gaan stappen of via de sociale media mensen te spreken. Er zijn aanwijzingen op een nieuwe liefde.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week moet je opletten dat je niet te kinderachtig reageert als mensen op zakelijk gebied de competitie met je aangaan. Hierdoor zijn impulsiviteit en wrijving met anderen belangrijke factoren om onder controle te houden. Dit zal mede komen, omdat jouw heersende planeet Mars erg reinigend kan werken op bepaalde zaken die je de afgelopen tijd verpest hebt. Doordat je veel subtieler bent zal je in staat zijn problemen en conflicten op te lossen. Je bent emotioneel, maar weet dat op een goede manier te uiten. Toch dien je t/m donderdag op te letten dat je wat aarzelend bent in de manier hoe je met dingen omgaat. Waarschijnlijk is het toch wel onzekerheid die jou parten speelt. Houd deze in toom en wees wat daadkrachtiger. Je wilt teveel kijken naar de negatieve kant van zaken en vergeet dat er veel positieve dingen te bespeuren zijn. De energie staat er goed voor, dus volg je intuïtie en doe wat je voelt en laat ratio soms achterwege. Lukt het niet om onzekerheid in toom te houden, dan zal je moeite hebben met collega’s of zakelijke partners samen te werken. Moet je belangrijke beslissingen nemen, twijfel dan niet en bepaal gelijk voor jezelf om nog even te wachten. Donderdag en vrijdag kunnen overigens zeer hectische dag worden, waardoor het belangrijk is dat je soms ontlaadt door te ontspannen of te sporten. Zaterdag doe je er verstandig aan om even de rust op te zoeken.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te gaan genieten. Ieder teken zal weer op een andere wijze met deze energie omgaan.

Het eind van juni en de start van juli kan voor de Ram met een gerust hart begonnen worden. Je voelt kracht door je heen stromen, waardoor schadelijke stoffen, bacteriën of andere ziekmakers weinig kans hebben. Toch is er een waarschuwing voor mensen die niet op hun levensstijl letten. Voor hen geldt dat er een grotere kans is dat er deze maand wat fysieke problemen op de loer kunnen liggen. Rammen hebben nu eenmaal de ietwat naïeve neiging te denken dat zij het leven goed aankunnen en dat ze toch niet ziek worden. Je bent echter net als ieder ander mens kwetsbaar en moet wel degelijk oppassen. De komende week zullen de meeste Rammen een energie voelen, waarbij ze merken dat ze hun levensstijl met een gezondere levensstijl verrijken. Wanneer je oplet, zal je merken dat je lekker in je vel zit en meer energie en lust hebt om leuke dingen te ondernemen. Juli zal sowieso een maand zijn die zich prima leent voor natuur, sport, vrienden of familie. Over het algemeen maak je een prima week mee, maar dien je er wel actief bij te zijn en niet op de bank te blijven hangen.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)