Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart – 19 april - Week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Aan het begin van de week zal je dat wat anderen hebben, beter en leuker vinden dan wat je zelf hebt. Ben je gebonden, dan kan dit het gevolg zijn van zomerkriebels die je ervaart en bedenk je wel eens dat jouw partner minder leuk is dan iemand anders. Ben je single, dan zullen je hormonen overuren maken en kan je wel eens erg jaloers zijn op iemand in je omgeving die een heel leuke relatie heeft. Je doet er in beiden gevallen verstandig aan controle te houden en het leven toe te lachen. Bekijk je leven en een eventuele partner van de positieve kant en zie de leuke kanten aan je leven. Het is daarom tot en met woensdag een goede periode om leuke dingen te doen. Op woensdag zijn je gevoelens erg heftig, dus tracht je boosheid in toom te houden. Donderdag is een dag waarin je vooral tijd aan vrienden of familie wilt besteden. Op donderdag en vrijdag doe je er goed aan tijd te plannen om je hart en emoties de tijd te geven om na te denken. Het weekend zal dit anders zijn en sta je in de startblokken om leuke dingen te doen. Leuke romantische activiteiten met je eigen partner of als je alleen bent ontmoeten van andere singles zal je prioriteit hebben. Er is een speciale waarschuwing voor mensen die een minder goede relatie hebben. Er zijn namelijk energieën die zorgen dat er leugens op je pad komen. Houd je partner goed in de gaten en vraag jezelf af of dit te maken heeft met een echte leugen of dat je partner bepaalde dingen niet kan vertellen. Tracht er over te spreken en kijk of jullie er samen uitkomen.

Carrière en financiën
Maandag is een dag waarin mensen merken dat je erg optimistisch bent. Ze zijn erg blij met de manier waarop je complimenten geeft en de vrolijke en open manier waarop je samenwerkt. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden die dit geeft. Je doet er dan ook goed aan om je rug te rechten en er voor te gaan. Het zal een prima dag zijn voor een goede werksfeer en de kans veel werk te verrichten. Alles wat je deze dag start of bedenkt zal in de toekomst zeker goede kansen bieden. Dinsdag en woensdag kunnen er deuren voor je geopend worden, maar merk je dat je van jezelf onzeker bent. Hierdoor zal je niet altijd gebruik maken van mogelijkheden die je krijgt. Je bent tot en met woensdag erg introvert en zal tegen mensen niet altijd het achterste van je tong laten zien. Toch zal je in je werk wel het een en ander bereiken, maar op de achtergrond. Op donderdagochtend kun je frustratie ervaren maar in de middag kan er iets gebeuren, waardoor je erg verbaasd zult zijn, omdat je dit niet verwacht. Het kan te maken hebben met een zakelijk reisje, een nieuwe kans of zelfs een romantische ontmoeting met een collega. Je zult je frustraties er in ieder geval door laten schieten. Vrijdag is een neutrale dag, maar in het weekend zal je weer vol vertrouwen zijn, waarbij je merkt dat er goede dingen mogelijk zijn.

Gezondheid en karakter
De kosmische energie geeft een transformerende kracht, die we kunnen gebruiken om doelgerichter ons leven te creëren. Om spiritueel te versterken en productief bezig te zijn, kunnen we ons verbinden met onze innerlijk wijsheid en zielsmatige emoties. Je kunt dit doen door te mediteren of aan yoga te doen. Laat je door je hart leiden en zorg voor ambities om meer te bereiken. De Maan zal deze periode uit nodigen om jezelf in te zetten je toekomst veilig te stellen en actie te ondernemen om doelen te bereiken. Gebruik de energie om het een en ander te plannen en de eerste stappen naar dromen te zetten. Saturnus zal binnenkort retrograde in de Vissen bewegen en dit zal verandering en transformatie teweeg brengen, die we nu al kunnen ervaren. Heb vertrouwen in jezelf, maar ook in hogere energieën die er nu aanwezig zijn. Het is een periode om je spirituele groei te verdiepen en je ziel te voeden. Wees hiervoor dankbaar, maar ook opmerkzaam voor eventuele bedreigingen, die jouw groei kunnen belemmeren. Neem de tijd om zegeningen in je leven te waarderen en blijf vredig en tevreden in het leven staan. Lukt jou dit, dan zal je fysiek, geestelijk en zielsmatig gevoed worden. Zorg deze week voor voldoende rust, eet gezond en maak tijd vrij voor ontspanningen, vrolijkheid en liefde. Gebruik je energie om meer contact te hebben met vooral gelijkgestemde mensen. Deze zullen goede emoties geven, die ervoor zorgen dat je op vele gebieden mooie momenten mee kunt maken. Blijf gefocust op het goede dat er toch in het leven staat. Kijk naar schoonheid en het wonder van de wereld om je heen en zorg dat je dit sterk kunt ervaren. Het universum is in ons voordeel en we hebben alles wat we nodig zijn om het gewenste leven te creëren. Door trouw aan onszelf te blijven, kun je de overvloedige energieën van de kosmos aanboren en je diepste verlangens ervaren. Het universum heeft fantastische dingen voor je in petto.

De energie van de Ram lijkt onuitputtelijk, waardoor Rammen zelden bang hoeven te zijn om te dik te worden. Wanneer ze dit toch worden, is dat vaak te wijten aan onzekerheid. Rammen die onzeker zijn, hebben namelijk de neiging zichzelf af te zonderen en zich te goed te doen aan het snoepen van allerlei lekkernijen. Over het algemeen hebben ze echter een gezonde stofwisseling, waarbij ze in hun actieve levensstijl zelden behoefte aan extra beweging in de vorm van sport hebben. Door hun actieve stijl kunnen ze zichzelf zo vermoeien dat ze uitgeput raken. Hoofdpijn, vermoeide ogen en slapeloosheid zijn er het gevolg van. Rammen maken zichzelf ongerust, omdat ze vaak zwaarder dan gemiddeld zijn. Dit is te wijten aan hun zware botten. Overtollig vet zal over het algemeen zelden aanwezig zijn. Qua voeding dien je er op te letten dat je maaltijden niet overslaat en dan later in één keer inhaalt. Ook met vochtinname doe je er verstandig aan om deze over de dag te verdelen. Je dient er echt op te letten dat je, als je tussendoor honger hebt, niet naar vette snacks grijpt. Je hebt anders de kans dat je teveel verkeerde calorieën binnenkrijgt. Zorg binnen de voeding voor voldoende kalium, die bijvoorbeeld in citroen, grapefruit, tomaten en appels zit. Zorg tevens voor voldoende vitamine B, door bijvoorbeeld tarwekiemen aan je dagelijkse dieet toe te voegen. Neem ook de tijd voor een goede maaltijd, door er lekker voor te gaan zitten en na het eten even wat rust te nemen om het voedsel te verbranden.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius is naar de Stier verhuisd en brengt veel meer rust dan de afgelopen tijd. Hierdoor staan we veel stabieler in het leven en denken we minder na over negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Er is dan veel minder stress en er zal meer zorgeloosheid zijn over eventuele problemen uit het verleden. Mensen die zorgeloos leven, kunnen hier fijne emoties door krijgen. Mensen die het moeilijker hadden in de afgelopen periode kunnen stress achter zich laten. We kunnen problemen nu ook makkelijker aan pakken. Passionele energie van de retrograde Pluto brengt intense emoties, waardoor we in de liefde een boost krijgen, die we kunnen gebruiken relaties te verbeteren of nieuwe contacten te maken. We krijgen woensdag een warme energie op ons af van de sextiel tussen Venus en Ceres. Romantiek en vriendschap krijgen dan een zeer fijne energie. Bij deze combinatie moeten we wel erg oppassen als we niet lekker in ons vel zitten, omdat we dan moeilijk oplosbare problemen tegen kunnen komen. Onrust, stress en depressies kunnen dan een sterke stempel op mensen drukken. Venus beweegt in de Kreeft en deze maakt mensen soms kwetsbaar. Ook hierbij geldt dat mensen, die een positief leven hebben de energie goed kunnen gebruiken qua romantiek en vriendschap. In dit geval is het dan ook een prima week voor sociale contacten en versterken van een liefdesrelatie. Met name vrijdag is er een bijzondere driehoek tussen Venus en Neptunus, terwijl Jupiter in de Stier reist. Aan de ene kant zijn we dan zeer dromerig en hangt er sensuele energie. Aan de andere kant kunnen er frustraties zijn, als de liefde niet altijd beantwoord wordt. Positief is dat we harmonieuze energie ervaren tussen ratio en intuïtie, waardoor er mensen zijn, die heel goede beslissingen op grond van emoties kunnen nemen.

Mars reist in de Leeuw en brengt spannende energie aan mensen, omdat vooral passie en romantiek de kracht kunnen ervaren. Het wordt een vrolijke periode, waarbij Mars de spanning in mensen losmaakt en zorgt voor creativiteit, die emoties ertoe beweegt romantiek in het leven te halen of te versterken. De energie is tevens erg goed voor erotiek en passie. Het eind van de week zullen we al de energie van de Volle Maan, die pas zondagochtend de 4de om 5:43 in de Boogschutter staat, ervaren. Alhoewel de energie vooral voor de volgende week een krachtige invloed zal hebben, kan de energie al op vrijdag zorgen voor heel wat steun. We kunnen sterke energie ervaren, die zorgt dat we veel aandacht voor andere mensen hebben. We zijn extra bezorgd om elkaar en zullen veel liefde en vriendschap delen. Er wordt dan ook aangeraden in het weekend mensen op te zoeken en leuke dingen te doen. Ook is het een prima weekend voor het brengen van offers aan geliefde personen in onze omgeving. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen mediums en paragnosten kunnen er gebruik van maken, maar ook andere mensen kunnen veel voelen en ervaren. De week eindigt met ongewone ideeën, waarbij we veranderingen in onze plannen zien komen, die een sterke invloed op onze toekomst kunnen gaan hebben. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeker oog voor te hebben en dingen te doen om te ontwikkelen, sociale contacten op te doen en activiteiten te doen, waar je gewoon blij van wordt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)