Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 41

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het is over het algemeen een prima week, omdat Saturnus een voorwaartse beweging gaat maken. Dit gebeurt gelijk op zondag en dat betekent dat je meer de neiging krijgt om je eigen weg te volgen en je niet teveel meer te laten beïnvloeden. Relaties pak je zelf weer aan en meestal op een erg sympathieke wijze. Dat betekent dat je wat kritischer wordt, maar niet dat je gelijk allerlei relaties op gaat zeggen. Je blijft er hard voor werken en alhoewel het geen heel makkelijke week wordt en je flink uitgedaagd wordt, zal het wel een week zijn om te genieten en relaties te ontplooien. Je hebt een sterke drang om een liefdesrelatie vooruit te brengen en bent geregeld op zoek naar evenwicht. Je wilt graag een balans tussen zelfstandigheid en de tijd die je aan je partner kunt en wilt besteden. Singles kunnen nadenken over met wat voor persoon ze een relatie willen. Het is een prima week om tijd te besteden aan dates of om lekker uit te gaan. Kom je een gegadigde tegen dan moet het wel iemand zijn die sterk genoeg is om jou het hoofd te bieden en aan de andere kant ook iemand die er mee om kan gaan als jij de leiding neemt. Gebonden mensen zullen soms wel eens wat last van stemmingswisselingen hebben en moeten oppassen dat hun partner of andere mensen niet geïrriteerd raken. Je hebt aan het begin van deze week moeite met intimiteit, waarbij je jezelf geregeld een blokkade oplegt. Zorg dat je jezelf wat meer gaat geven en doe of zeg geen dingen waar je later spijt van krijgt. Tracht momenten, dat je je boos voelt, even tot tien te tellen, zodat je geen onbeheerste woede laat zien. Je zult merken dat je gaandeweg de week steeds lekkerder in je vel komt te zitten. Je hebt er behoefte aan om met vrienden af te spreken en kunt meer momenten van liefde ervaren. Je voelt je emotioneel een stuk warmer en hierdoor kom je empathisch en zachter over. Het kan een zeer goede week zijn om met mensen af te spreken. Kook lekker voor ze of doe andere leuke dingen. Het zal je veel goeds bieden en zorgen dat je hart ontdooit. Voor singles is het niet direct een week voor een vaste relatie, maar er hangt wel erotiserende energie.

Carrière en financiën
Je hebt een liefdespartner of iemand waar je heel goed mee omgaat nodig bij een bepaalde zakelijke transactie die je moet maken. Durf de ander te vertrouwen en luister wat deze jou wil vertellen en aanbieden. In het begin van de week zal je veel waardering voelen voor het werk wat je doet en de manier hoe je dit doet. In het midden van de week moet je opletten dat de communicatie niet altijd even goed verloopt. Tracht jezelf goed toe te spreken en wees vooral duidelijk. Stel bepaalde zaken ook niet uit, omdat er van uitstel afstel komt en dat zorgt juist voor onduidelijkheid bij anderen. Dit kan in de toekomst dan voor problemen zorgen. Let op dat je op vrijdag bij de les blijft. Je kunt je wat moe voelen en de neiging hebben om een vrije dag op te nemen of vroeger van je werk te gaan. Tracht dit niet te doen, maar blijf hard werken. In het weekend kun je altijd nog van de rust genieten. Plan in het weekend wat leuke activiteiten zodat je je even op kunt laden.

Mentale en fysieke gesteldheid
Deze week moet je opletten dat je niet al teveel risico neemt. Het kan namelijk een wisselvallige week worden, waarbij je soms teveel risico neemt. Er zijn aanwijzingen dat je kans maakt op hoofdletsel. Pas goed op bij het verkeer, karweitjes in huis en andere risicovolle zaken. Rammen hebben namelijk de neiging zeer impulsief te handelen en kijken niet altijd goed naar consequenties die daar uit voort komen. Sommige Rammen kunnen last hebben van hoofdpijn, die voortkomt uit een gebeurtenis die zij in het verleden tegen zijn gekomen, zoals bijvoorbeeld een ongeluk. Het kan ook komen doordat je te weinig water drinkt of weinig slaapt. Mercurius heeft invloed op het huis van ziektes. Let goed op je voeding. Vooral vet voedsel kan op den duur zorgen voor hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten of een ernstige ziektes. Probeer daar rekening mee te houden en let op dat je weinig stress toelaat, voldoende slaapt, voldoende sport en gezond eet. Je maakt de kans op aandoeningen dan een stuk kleiner. Je zult aan het eind van de week een gunstige invloed van de Zon en Venus ervaren, waardoor je lekkerder in je vel zit en lichamelijke kracht toeneemt. Je voelt je sterk en gelukkig, wat zelfvertrouwen een zeer positieve boost geeft. Gaandeweg de week zal je daarom een stuk lekkerder in je vel komen te zitten.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus beëindigt zijn retrograde cyclus. De passie die de planeet in die periode bracht, zal getemperd worden. Structuur, grenzen en bepaalde gewoontes kunnen meer hun gelding doen. De planeet beperkt in handelen. Er zijn echter ook zeker beloningen voor inspanningen, die we in de retrograde periode deden. Deze kunnen op de lange termijn gunstig zijn. We zijn in staat hogere idealen te behalen, die te maken hebben met ons sociale leven. Jupiter zal tot eind van de week retrograde bewegen en samen met Saturnus beperkend werken, maar tegelijk productiviteit en succes brengen. Het is een periode van verfijnen en aanpassen van standpunten, maar meestal zijn dit kleine veranderingen. We stellen doelen en krijgen mooie ideeën. Mercurius zal net als Jupiter tot eind van de week retrograde bewegen. Dit is een bijzondere energie, die ons dwingt bepaalde zaken op geheel andere wijze te zien. Dit kan wel een uitdaging zijn, omdat dit in tegenstelling tot eerder genoemde planeten is. Vooral op liefdesgebied kan dit negatieve invloed hebben. Gaan we echter nuchter met de energie om, dan kunnen we erg krachtige beslissingen nemen, zonder werkelijk veel te veranderen. Vrienden zijn nu erg belangrijk en kunnen ondersteunen met reflectie op hoe jij in het leven staat en suggesties geven. Neptunus, die retrograde beweegt, geeft realiteitszin, waarbij veel mensen de neiging hebben met beiden benen op de grond te staan. Veel mensen vragen zich af, waarom ze bepaalde dingen niet veel eerder realiseerden. Er komt door deze planeet een prima energie aan om niet alleen productief te zijn en structuur aan te brengen, maar ook nuchter en realistisch in het leven te staan. Tenslotte hebben we met Uranus een planeet die tot half januari retrograde beweegt. Deze zal onze innerlijke gevoelens nu beïnvloeden. Uranus staat momenteel relatief gezien verder weg en heeft daardoor minder invloed. Normaal is deze planeet in staat ons zeer kritisch en aanvallend te maken, maar dat zal nu een stuk minder zijn.
Je hebt meer rust in je en zal minder impulsieve handelingen hebben. Je kunt hierdoor ook op jezelf reflecteren en bepaalde mindere gedragingen ook zelf aanpakken. Pluto brengt nog steeds gunstige energieën, die qua erotiek en avontuur spanning brengen en over het algemeen goede doorwerken. Mars staat de gehele maand in de Weegschaal. Hierdoor worden romantische, sensuele en erotische krachten naar boven gebracht. Daarbij zal energie van de Weegschaal ons bewegen onrechtvaardig en onverantwoordelijk gedrag aan te pakken. Dit geeft nog steeds flink wat storing en we moeten dan ook oppassen niet te intens te reageren als mensen over grenzen gaan. In dit geval is rust, die de retrograde planeten ons geven, snel verdwenen. Tracht geduldig te blijven en laat je niet meeslepen. We kunnen door deze energie echter ook spannende en passionele emoties krijgen. We zijn geregeld bezig onze partner het hoofd op hol te brengen en we zoeken graag avontuur op. Singles zijn erg flirterig en staan open voor onenightstands of andere korte relaties. Let op dat je veilig vrijt als je losse contacten hebt. Er is een energie die zorgt dat je eerder een ziekte op kunt lopen als je onverantwoord gedrag vertoont. Vooral mensen met lagere weerstand kunnen een vergrote kans op problemen hebben. Naast Mars zal nu ook de Zon in de Weegschaal reizen en daar tot de 23ste veel kracht geven. Dit kan echter wel wat negatieve energie in mensen losmaken, waardoor niet iedereen even vrolijk of vriendelijk is. Waar we sympathiek en liefdevol naar geliefden en vertrouwden zijn, kunnen we, naar onbekenden of mensen waar we een mindere band mee hebben, negatief zijn. Dit zal niet alleen onder de ‘gewone’ mens zijn, maar kan ook op hoger niveau plaatsvinden, waardoor er in de politiek en andere maatschappelijke organen grote problemen kunnen ontstaan.
Venus reist in de Boogschutter, wat gunstige energie voor je intellectuele vermogen geeft. We kunnen makkelijker informatie opnemen en zijn in staat in studie of carrière veel te bereiken. Let op dat de Boogschutter mensen soms te vrij maakt, wat in relaties tussen mensen onderling wat verleidingen teweegbrengt. De Maan staat zondag in de Boogschutter en hierdoor zijn we wel eens erg filosofisch bezig. We denken zondag en maandag dan ook veel over het leven na en dat kan over het algemeen een fijne energie brengen. Mensen zijn deze periode erg vrijgevig naar elkaar en we hebben ook meer de neiging lekker naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. Door de sterke retrograde planeten zullen de meeste intense of negatieve energieën geabsorbeerd worden. Het kan voor veel mensen zelfs een passieve week worden. Woensdag zal Venus een harmonieuze sextiel met Saturnus vormen. Dit zorgt voor fijne, maar ook serieuze gesprekken over relaties en financiën. Hier kunnen vruchtvolle situaties uit voortkomen. Donderdagavond tot vrijdagochtend ontstaat er een warme en liefdevolle verbinding tussen de actieve Zon en optimistische Jupiter. De meeste mensen zijn ook erg vrijgevig en zoeken naar mogelijkheden om sociaal en in de liefde meer kansen te zoeken. Vrijdag en zaterdag zal er een rustgevende energie zijn als gevolg van de Maan in de spirituele Vis. Er wordt voor nu aangeraden met vertrouwde mensen door te brengen en te genieten van rust en eenvoud. Er is op communicatief gebied een gunstige energie in relaties, waardoor er veel mooie momenten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)