Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart – 19 april - Week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag doe je er verstandig om je scherpe uitspraken even in te tomen. Je kunt nog wel eens erg hard uit de hoek komen. Je zult aan het begin van de week veel ondersteuning van je partner ervaren, maar dit zal niet altijd vanzelf komen, omdat je er wel om moet vragen. Toch zal het maandag en dinsdag een leuke tijd zijn voor liefde en relatie. Daarbij wordt aangeraden om leuke activiteiten te plannen. Het is een prima tijd voor leuke gesprekken. Woensdag en donderdag kun je, als het om romantiek gaat, frustraties ervaren. Het zal belangrijk zijn een positieve houding te hebben en deze te laten zien aan je partner en anderen. Vrijdag en zaterdag zal je nog wat opstandig zijn, maar is er ook erg veel sympathie en liefde naar elkaar. De positieve energie zorgt voor evenwicht in de relatie. Je bent veel beter in staat om de lieve vrede te bewaren en geniet ervan om leuke activiteiten te plannen. Het zal een zeer leuk weekend worden. Je bent fit en zoekt vooral naar de leuke dingen van het leven. Maar let wel op dat de Volle Maan stress kan brengen. Ga je hier minder goed mee om, dan zal het weekend er anders uit gaan zien. Je doet er dus goed aan hier aandacht aan te besteden.

Singles
Zondag zal je waarschijnlijk niet veel energie hebben om er op uit te trekken. Beter nodig je mensen uit of ga je relaxte dingen doen. Ben je single en wil je op jacht, dan zal je het fijn vinden om met een groep mensen mee te gaan, zodat je zekerder bent en in staat om te laten zien wie je werkelijk bent. Je zult je de eerste dagen van de week zeer lekker voelen en dat straal je zeker uit. Het is t/m woensdag een prima periode om leuke activiteiten te doen en dromen na te streven. Woensdag en donderdag kun je frustraties ervaren en straal je minder goede karma uit. Deze periode kun je beter niet teveel naar een nieuwe partner op zoek gaan. Vrijdag en zaterdag zijn je gevoelens relaxter en zal je ook een stuk lekkerder in je vel zitten. Je bent lekker opstandig en trekt daardoor jouw type mens aan en het is dan ook zeker een goede tijd om een nieuwe relatie op te starten. Het is zelfs mogelijk om een compromis met een ex-partner af te sluiten en de relatie nieuw leven ingeblazen kan worden. Het wordt een prima weekend, omdat je vrolijk en speels bent. Je kunt dus zeker nieuwe mensen aantrekken. Zoals gezegd doe je er dus verstandig aan in de gaten te houden dat de Maan kan storen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Steenbok. De Steenbok regeert huid en knieën, maar heeft ook invloed op de maag. Vandaar dat aandoeningen die nu meer kans hebben, eczeem en andere huidziekten en spijsverteringsstoornissen zijn. Vermijd inspanningen, met name de rug en botten zijn kwetsbaarder. Mensen zijn deze tijd emotioneler en zelfs nuchtere mensen zullen er moeite mee hebben. Het best kunnen ze aandacht besteden aan mensen in de naaste omgeving om niet teveel energie kwijt te raken. Deze periode zijn de slokdarm en spijsvertering kwetsbaar. Opkomend zuur, problemen met nieren en slijmvorming in de keel kan het gevolg zijn. Zondagnacht tot dinsdagnacht beweegt de Maan door de Waterman. De Waterman regeert de enkels en ledematen vanaf de knieën tot aan de enkels. Vermijd lange wandelingen en het inspannen van de benen. Gewrichten zijn ook kwetsbaar, evenals de ogen. Aderverkalking en bloedarmoede kunnen bij ongezond levende mensen of ouderen een grote rol gaan spelen. Dinsdag tot donderdagnacht zal de Maan door Vissen reizen. Het sterrenbeeld Vissen regeert voeten en tenen, maar kan ook in de buikstreek voor complicaties zorgen. Er kan een sterker verlangen zijn naar drank en drugs en eventuele ontwenningsverschijnselen kunnen grotere problemen geven. Het lichaam is gevoelig, dus alles wat we gebruiken, zoals alcohol, cafeïne, en medicijnen kan een sterker effect geven. Lichamelijk kunnen vooral de maag, lever en milt onder druk staan. Er wordt nu aangeraden minimaal twee liter water te drinken en als je veel sport minimaal drie, maar ook weer niet teveel. Verder moeten mensen oppassen met te vet, te pittig, te zout of te zoet voedsel. De Maan zal vrijdag de 29ste op zijn hoogtepunt in de Ram komen en brengt een gevoel van voltooiing met zich mee. Gedurende deze dagen lijkt onze stofwisseling trager te werken, genezen littekens langzamer, en ervaren we vaak een gevoel van uitputting. Helaas heeft de Maan deze momenten de neiging negatieve invloed op ons humeur uit te oefenen. Er kunnen vrijdag en zaterdag dan mensen zijn, die humeurig en prikkelbaar zijn. De energie kan het hele weekend ongemak meebrengen. Het leven lijkt voorbij te razen, wat enerzijds energie geeft, maar anderzijds een extra behoefte aan ontspanning en rust. Dit kan leiden tot een innerlijk dilemma waarbij we twijfelen aan het nemen van een stap terug in plaats van met de stroom der gebeurtenissen mee te gaan. Het is belangrijk te beseffen dat het opmerken van een uitputting veelal te laat is en kan zorgen dat je mentaal en fysiek verzwakt. Energie van de Ram kan zorgen dat je actie onderneemt, waardoor je snel kunt herstellen van traumatische ervaringen. Zaterdag kunnen hoofd en ogen kwetsbaar zijn Het is raadzaam deze periode zwaar en stressvol werk te mijden en tijd te nemen om meer rust in te bouwen en extra aandacht te besteden aan welzijn en gezondheid.

Fysiek gezien zijn Rammen atletische mensen met een eerlijk voorkomen. De gehele lichaamsbouw straalt kracht en robuustheid uit. Over het algemeen zijn Rammen excentriek en ongeraffineerd, maar willen ze wel opvallen. Je gezondheid is meestal goed, dankzij je krachtige energie en fitheid. Omdat je roekeloos kunt zijn, moet je oppassen dat je goed oplet bij de dingen die je doet. Ongelukjes zitten in een klein hoekje, waardoor je in het verkeer moet zorgen dat je beschermd en veilig blijft. Door je grote energieverbruik moet je energierijk voedsel tot je nemen, zoals eiwitten, vlees, rijst, pasta en gedroogde vruchten. Het best kun je alles in een rijke kruidenmix bereiden, maar niet te pittig.

Carrière en financiën
Op zakelijk gebied zijn er veel planetaire energieën die zorgen dat je deze week de juiste beslissingen kunt nemen. Jupiter prikkelt je om met nieuwe zaken te starten en geeft je veel ambitie. Mars zorgt dat je erg snel bent met de dingen waar je mee bezig bent, terwijl Pluto juist zorgt dat je kunt nadenken. Je gaat dus snel, maar blijft wel rationeel en bekijkt steeds of je dingen anders moet gaan doen en vooral hoe je dit moet doen. Waar je afgelopen weken veel spanning ervoer, omdat je op zakelijk gebied wel eens met jezelf worstelde, zal je deze week meer ontspanning ervaren, waardoor je op het goede spoor bent met werk, dagelijkse routines en keuzes die je maakt. Ook Mercurius en Venus zullen erg veel positieve energie bieden, omdat deze gunstig voor jou bewegen. Hierdoor merk je dat je carrière erg goed gaat. Je kunt juiste dingen doen om te ontplooien en inkomsten te vergroten. Doordat woensdag en donderdag Saturnus, Mars en Pluto een krachtige energie geven ben je ook gefocust op je collega’s en je werk. Je bent in staat compromissen af te sluiten en kunt balans brengen tussen je privéleven en je carrière, waardoor je een goede week tegemoet kunt zien en je lekker in je vel zit.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van dromen en wensen)
We krijgen te maken met een grote verschuiving van de Zon, die in het weekend naar de Weegschaal reist en daar tot 23 oktober blijft. Deze periode zal je serieuzer nadenken over zowel acties als gedrag. Het is alsof er een diepere introspectie plaatsvindt. Soms kan het lijken alsof je aarzelt of te langzaam handelt bij het nemen van beslissingen. Dit komt doordat je de behoefte hebt zorgvuldig te overwegen wat de juiste stappen in verschillende situaties zijn. Deze periode zal je bezig zijn met kunstzinnige vormen en spirituele ervaringen. Je zult openstaan voor de schoonheid om je heen en geïnspireerd raken door creatieve uitingen. Het kan een tijd zijn waarin je kunst bezoekt, je verdiept in literatuur of zelfs je eigen creatieve talenten ontdekt. Mensen die denken dat ze dit niet in zich hebben, doen er goed aan zich er toch eens in te verdiepen. Een andere belangrijk aspect van deze fase is de verbinding die we met de natuur hebben. Een rustige wandeling in de natuur kan wonderen verrichten om lekker in ons vel te zitten. Het brengt innerlijke rust en helpt je evenwicht te vinden in een wereld die soms hectisch kan zijn. Je doet er verstandig aan meer tijd te besteden aan gezonde omgevingen, sport en het opzoeken van een omgeving die ons inspireert om te ontplooien. Natuurlijke schoonheid kan de ziel voeden en het is aan te raden geregeld wat tijd alleen door te brengen. Hierdoor kan je tot jezelf komen en is het mogelijk gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van jezelf bouwt een gevoel van zekerheid en tevredenheid op. Neem de gelegenheid met beide handen aan om te werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een tijd van introspectie en transformatie die helpt dichter bij jezelf te komen en doelen te bereiken. Jupiter beweegt tot eind december retrograde in de Stier. Deze planeet wordt geassocieerd met groei, expansie en overvloed. Tijdens deze beweging wordt de nadruk gelegd op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Het is een tijd om financiële aangelegenheden grondig te bekijken, investeringsplannen te heroverwegen en persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling te koesteren. Saturnus blijft tot begin november retrograde in Vissen bewegen.

Deze planeet symboliseert structuur, discipline en verantwoordelijkheid, maar tijdens deze periode kan het lastig zijn vast te houden aan routines en verplichtingen. Mensen zijn onvoorspelbaar en we dienen voorzichtig te zijn met toezeggingen en belangrijke beslissingen. Heroverweeg je carrièreplannen en verricht aanpassingen die voor de lange termijn gelden. Uranus blijft tot eind januari retrograde in de Stier bewegen. Hierbij ligt de nadruk op verandering, innovatie, maar ook opstandig gedrag. Tijdens deze periode verlangen velen naar stabiliteit en weerstand tegen plotse verandering. Het is verstandig je regelmatig terug te trekken om op te laden en persoonlijke zaken boven professionele prioriteiten te stellen. Onverwachte gebeurtenissen kunnen onderdrukte verlangens en oude kwesties naar boven brengen en we hebben ook te maken met emoties die niet altijd onder controle zijn. Neptunus beweegt tot begin december retrograde in Vissen en wordt geassocieerd met spiritualiteit, dromen en illusies. Tijdens deze periode is het makkelijker om illusies en bedrog te doorzien. We worden nu aangespoord om introspectie toe te passen en bepaalde routines te veranderen. Het is belangrijk intuïtie te gebruiken en boodschappen uit onderbewustzijn en dromen te volgen. Wees echter voorzichtig met idealiseren van situaties of mensen, want de realiteit kan verschillen van onze dromen. We hebben te maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in Steenbok beweegt en richt op transformatie en wedergeboorte. Deze periode kan onverwerkte trauma's en onopgeloste kwesties naar de oppervlakte brengen. Zowel op persoonlijk, maatschappelijk als zelfs geologisch en meteorologisch niveau is er een machtsstrijd mogelijk. De natuur, maar ook de mensheid kan te maken krijgen met extremiteiten. Mercurius in Maagd biedt energie om problemen op te lossen en te vereenvoudigen. Venus beweegt momenteel in Leeuw, wat gespannen, maar ook gunstige energie brengt. Mensen kunnen zich opvallend gedragen en dit kan spanning veroorzaken. Aan de andere kant brengt de planeet ook positieve energie voor relaties en romantiek, waardoor zowel koppels als singles momenten van geluk mogen ervaren.

Deze week geldt dat je er goed aandoet gelijk al een plan op te stellen hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer tijd voor jezelf krijgt en ook waar jij je later dit jaar op kunt focussen. De vraag zal hierbij zijn hoe jij jezelf zo kunt transformeren dat je meer innerlijke rust vindt. Je kunt zondag starten met een krachtige Maan en Mercurius die samen met Saturnus zorgt dat je er een zeer fijne en gezellige dag van kunt maken. Dit is nodig omdat vermoeidheid of mentale stress op de loer liggen. Je kunt zondag in de ochtend dan ook beter langer in bed blijven. Conflicten en misverstanden zijn er nu mogelijk als er mensen om je heen zijn, die jou storen. Vanaf de middag zal dit veranderen en is er veel ruimte voor mooie en warme contacten. De Zon staat dinsdag tegenover Neptunus en geeft een langdurige kracht, waarbij er zelfs tot eind december plannen gemaakt kunnen worden, die veel kunnen betekenen. Dit zal echter niet zonder slag of stoot gaan. Je zult geregeld het idee hebben dat dingen minder gaan dan je eigenlijk had gehoopt. Belangrijk is, bij elke verandering of elk probleem, te zorgen dat je met jezelf in evenwicht komt. Ben jij in balans dan zal je in contact met anderen veel positiviteit ervaren. We hebben vooral t/m donderdag meer rust en tijd voor onszelf nodig. We kunnen anders uitgeput raken als we veeleisende taken uitvoeren of tijd doorbrengen met veeleisende mensen zonder de juiste grenzen te stellen. Ceres vormt woensdag een driehoek met Saturnus en donderdag zal de Zon een driehoek met Pluto vormen. We kunnen deze periode het best een gedisciplineerde aanpak hanteren om nieuwe middelen te verwerven en financiën te verbeteren. Dingen die we nu voor elkaar krijgen, kunnen een grote kans maken blijvend te zijn. We kunnen kracht en controle krijgen, en transformatie leiden tot innerlijke rust. Vrijdag en zaterdag zal de eigenzinnige Uranus zorgen voor stress. Relaties kunnen onder druk staan, omdat mensen hun eigen zin door willen drijven. Aan de andere kant zijn er echter veel mensen, die op een prettige wijze met elkaar omgaan. Sommige mensen kunnen opstandig gedrag vertonen, terwijl anderen juist toegankelijk zijn en binnen grenzen blijven. Omdat de assertieve Mars invloed heeft, wordt aangeraden het weekend geregeld even je eigen gangetje te gaan. Het kan dan een periode zijn, die voor veel mensen rust, vrede en overdenken van zonden brengt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)