Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er kunnen zowel emotionele als zakelijke invloeden zijn als gevolg van de Zon en de Volle Maan. Je bent er klaar voor de liefde te ontdekken en mooie plannetjes te maken. Maandag zal er veel romantiek kunnen zijn, waarbij je in staat bent jezelf eens van een heel andere kant te laten zien. Er kan dinsdag een probleem optreden, maar er wordt aangeraden om je hier niet door van de wijs te laten brengen en het probleem op te lossen. Op deze dag zal je hoogstwaarschijnlijk veel met zakelijke aspecten bezig zijn. Op woensdag en donderdag zijn er kosmische energieën te bespeuren, waardoor er in de liefde een grote vooruitgang te boeken is. Er kunnen tot vrijdag romantische pleziertjes optreden, waarbij singles een hoogtepunt mee kunnen maken als ze iemand ontmoeten. Hun hart kan wel eens sneller gaan kloppen. Gebonden mensen kunnen de liefde met hun partner opnieuw leren ontdekken. Vrijdag en het weekend kan de liefdesenergie een stuk zwakker worden, waarbij je charme even stokt. Het kan wel een prima periode zijn om over je leven na te denken en een nieuwe richting in je leven in te slaan. Deze energie zorgt ervoor dat je meer tijd gebruikt voor werk en studie. Je sociale leven zal als het ware in de wachtkamer geplaatst worden. Hierbij zal vooral zondag goed zijn om je volledig op te laden en eigenlijk niet veel actiefs te doen, maar te ontspannen en te genieten van passieve hobby’s.

Carrière en financiën
De krachtige Volle Maan van zondag zal energie bieden op gebied van je zakelijke leven. Ondanks dat er liefdevolle energie op je afkomt, zullen er momenten zijn dat je minder tijd en aandacht voor sociale aspecten hebt. Je wilt je deze week richten op mogelijkheden en ontwikkelingen. Dit zal niet zonder slag of stoot gaan, waarbij je verschillende zaken op moet lossen. Je zult vrienden, familie of een partner nodig hebben om het hoofd koel te houden. Emotioneel kan je stress ervaren als bepaalde zaken niet lekker verlopen. Tracht je flexibele kant naar voren te laten komen en laat spanningen los. Dit kun je doen door, naast je zakelijke contacten, geregeld mensen uit je privéleven om ondersteuning te vragen. Op maandag ben je steeds haantje de voorste en laat je zien dat je veel ambities hebt en ook veel kunt. Je doet er goed aan angst en onzekerheid weg te plaatsen en je meer te richten op dingen die je wel kunt. Je kunt dinsdag een belangrijke taak hebben, waar je alle zeilen in bij moet zetten en in staat moet zijn om problemen het hoofd te bieden. In het midden van de week ben je charmant en kun je deze gebruiken om deuren te openen, waardoor er mogelijkheden komen. Je krachtige energie kan anderen enthousiasmeren, wat een zeer positief effect op zakelijk gebied kan hebben. Donderdag en vrijdag kunnen er problemen zijn, waarbij je minder charmant bent en waarbij je ook met financiële zaken te maken krijgt. Tracht sterk te zijn, maar handel wel tactvol, je komt er dan het beste doorheen.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Er kan een krachtige energie op je afkomen, waarbij je niet alleen privé veel geluk kunt hebben, maar ook gevoelsmatig goede gevoelens ervaart. Het zal een rooskleurige week worden, waarbij je gezin of familie erg stabiel zijn. Je bent enthousiast en harmonieus, waardoor er goede zaken op je pad komen. Er wordt echter wel aangeraden niet teveel uit je dak te gaan. Wees serieus, betreffende chronische gezondheidsproblemen. Het zal heus geen periode zijn dat je normaal gesproken met ernstige ziektes te maken krijgt, maar als je je emoties niet onder controle houdt en ook stress ondervindt, maak je het er niet beter op. Het is verstandig verantwoord te leven. Met name als je je verveelt kun je je rusteloos voelen en heb je de neiging meer te eten of genotsproducten te gebruiken. Tracht dit zoveel mogelijk in te tomen. Het zal belangrijk zijn voor het eind van de maand bepaalde zaken af te leren, omdat het daarna moeilijker wordt. Deze week kun je problemen hebben met chronische klachten, vermoeide kuiten en bloedsomloop. Zorg voor voldoende, beweging, maar ook voor ontspanning en slaap.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)