Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart – 19 april - Week 21

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag kun je last hebben van tegenslag, maar op zich kan je dit gebruiken om in de relatie er beter voor te komen staan. Je liefdesleven wordt er alleen maar beter van. Je bent maandag en dinsdag erg passioneel en direct in benadering naar je partner. Heb je een partner die er voor openstaat, dan zal er veel vuur zijn. Het zijn in ieder geval dagen om er op uit te trekken en leuke dingen te plannen. Er zijn woensdag en donderdag wat blokkades, waardoor niet alles even goed zal verlopen. Ook nu kan je hier goed mee omgaan en zorgt het ook wel dat je eergevoel geactiveerd wordt. Je kunt dan laten zien wie je bent en wat je kunt. Donderdag en vrijdag ben je geregeld met zakelijkheden bezig, waardoor het drukke dagen zijn. Er wordt aangeraden je niet gek te laten maken. Vrijdagavond en zaterdag ben je communicatief en kun je op een leuke, liefdevolle wijze in het leven staan. Tijd voor veel romantiek.

Singles
Zondag doe je er goed aan iemand uit te nodigen om te gaan stappen. Het kan ook een goede dag zijn om te daten. Je voelt je licht in het hoofd en dat betekent dat je zondag, maar ook maandag passioneel en liefdevol kunt zijn. Omdat je wat verlegen overkomt, maakt dit je charmant en is er veel kans dat je mensen aan kunt trekken. Je doet er goed aan niet je best te doen om minder verlegen te zijn. Je kunt dan meer kans hebben op een leuke persoon die op jou afkomt. Vanaf maandag zal je echter toch wat bijdehanter zijn en dit zal je ook dinsdag doen. Je kunt leuke plannen maken en gaat geregeld deze week op avontuur of kijkt op internet of er een leuke persoon is, waar je mee kunt daten. Je kunt ook dingen bedenken die je pas in het weekend doet. Woensdag en donderdag zijn minder spannend en ben je druk met zakelijkheden. Vrijdag en zaterdag zijn fantastisch om de spanning in je leven te brengen.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière en financiën
Een nieuwe periode en nieuwe kansen, zo zal je deze week tegemoet gaan. Het kan een tijd worden, waarin je nieuwe mensen leert kennen en je veel kunt leren. Het wordt een drukke week, maar je zult hier goed doorheen komen. Er zijn veel taken te doen, maar daar staat tegenover dat je tot de tweede week van juni financieel veel voordeel kunt hebben. Daarbij zal je handelen, kopen en verkopen en is er een goede energie voor communicatie en bureauwerk. Je zult merken dat je erg alert bent, waardoor je goed kijkt of je nergens risico mee neemt en het een prima periode is je huis of werk te controleren op onveiligheid. Op zakelijk gebied zijn zondag en maandag geschikt voor zakelijke reizen, juridische aspecten, studie, reclame en publicaties. Het zijn wel dagen om snel te handelen, omdat je je anders snel kunt vervelen. Dinsdag en woensdag heb je veel ambities en kun je op een relaxte wijze met je werk of studie bezig zijn. Ook is het een goede tijd voor financiën. Wees dinsdag voorzichtig bij het nemen van besluiten. Let woensdag op dat je wat sceptisch kunt zijn. Donderdag t/m zaterdag is een periode van geluk, maar ook van veel actie, waardoor er heel wat te gebeuren staat. Wees dus wel erg voorzichtig dat jij jezelf niet voorbijloopt. Je kunt anders fysiek in de problemen komen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)