Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 45

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Voor Maagden kan de werkweek wisselvallig zijn, doordat je niet goed omgaat met de energie van de planeten in de Schorpioen en aan de andere kant die planeten die in de Steenbok beweegt. Je hebt dan ook het gevoel dat niet alles gaat zoals jij wilt. Je intuïtie is wel sterk, waardoor jouw onderbuikgevoel zeker een grote rol speelt. Deze energie heeft positieve kanten, omdat je nu uit je comfortzone dient te komen. Je doet er goed aan om er op uit te trekken, mensen te ontmoeten of met vrienden of familie af te spreken. Je hebt het nodig om met vertrouwde mensen te zijn en steun en liefde te krijgen . Let op dat Mars je passionele kant wakker maakt en dit geeft soms frustraties. Reageer deze niet op geliefden af. Vanaf vrijdag is de energie relaxter als gevolg van Mercurius en Venus. Hierdoor kan je intelligent, sympathiek en aantrekkelijk bij mensen overkomen. Deze week zijn gebonden mensen toegewijd aan hun partner, familie en vrienden. Je besteedt t/m dinsdag tijd aan geliefde mensen en het zijn dan ook prima dagen om met hen af te spreken. Je wilt dit vooral met je partner doen en geniet van het gevoel dat jullie bij elkaar horen. Het kan voor singles een heftige week zijn, waarbij er ontmoetingen zijn, die je van tevoren niet plant, maar die opeens gebeuren. Daardoor kunnen er onverwacht, romantische momenten zijn, die vooral dinsdag tot en met donderdag plaatsvinden. Dit komt vooral, omdat je een magnetische werking op mensen hebt en zij soms niet om je heen kunnen. Gebonden mensen kunnen woensdag en donderdag romantische gevoelens ervaren. Het zijn perfecte dagen om met je partner te zijn en romantische activiteiten te plannen. Het is een prima periode om liefde te bedrijven omdat je vol spannende ideeën zit, maar ook op zoek bent naar genegenheid. Vrijdag wordt dit voor gebonden mensen minder, omdat Venus minder warmte biedt, maar Mars wel meer passie. Je wilt die dag, maar ook zaterdag, aanpassingen in je leven en voelt je goed als dit lukt. Singles kunnen deze dagen een sterke passionele energie vanuit Mars ervaren. Deze planeet maakt van plezier en romantiek in je los. Het weekend zal een perfecte tijd zijn om met romantische ideeën te komen, waaruit dates mogelijk zijn. Ontmoetingen met vrienden kunnen hierbij helpen, omdat je je fijn voelt als je met vertrouwde mensen op stap kunt gaan. Zondag is er een verwarrende energie zowel voor singles als gebonden mensen, waardoor je beter wat gas terug kunt nemen en tijd aan vertrouwde mensen kunt geven.

Carrière en financiën
Je hebt aan het begin van de week te maken met een krachtige kosmische energie, waardoor je in je carrière de lakens uitdeelt en mensen niet snel tegen je in gaan. Pas wel op dat je niet te dominant bent, omdat je dan mensen tegen je in het harnas kunt jagen. Omdat je iemand bent die op een sympathieke wijze met mensen omgaat, zal je dit niet snel doen, maar het kan wel gebeuren. Wees dus voorzichtig bij de dingen die je doet en zegt. Zondag en maandag ben je zeer ordelijk in je doen en laten, waardoor je prima met stress en deadlines om kunt gaan. Daardoor zal je waarschijnlijk veel tijd overhouden om anderen te ondersteunen. Je bent deze week meestal verantwoordelijk en toegewijd aan werknemers, leidinggevenden en collega’s. Mensen zullen je ambities en geestdrift over het algemeen waarderen en het fijn vinden met je samen te werken. Ben je iemand die in de verkoop, handel of financieel gebied werk, dan zijn woensdag en donderdag uitstekende dagen om zaken te doen. Aan het eind van de week en het weekend zal je je doelstellingen evalueren en je afvragen of je alles wel afgerond hebt en of je nog bepaalde nieuwe zaken aan de orde moet laten komen. Er is een krachtige intellectuele energie en deze kan jou mentaal flink versterken. Let het weekend op dat je niet altijd alles perfect hoeft te doen. Je mag best wel wat gas terugnemen en dingen minder perfect te doen.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van krachtige planeten in de Steenbok en spiritualiteit)
Ook zondag de 1ste zullen we de kracht van de Volle Maan in de Stier ervaren. We zeiden het vorige week al, dat dit een bijzondere kracht is. Mensen kunnen deze dag gebruiken om er op uit te trekken en dat is normaal gesproken leuk. Het is echter een gevaarlijke tijd en we willen mensen aanraden om niet aan deze energie toe te geven. Het corona kan deze week zeer intens huishouden en vooral bij de mensen die ontkennen dat dit virus gevaarlijk is. De hogere wereld wordt geprikkeld door de spirituele Maan die gedurende de 1ste dagen van de week zeker invloed heeft. Verantwoord gedrag zal beloond worden, maar onverantwoord gedrag kan leiden tot negatieve gevolgen. Het is dan ook belangrijk dat we ons beheersen en voorzichtig zijn. Bijzonder zal zijn dat energie van het sterrenbeeld Schorpioen ook nog eens de spiritualiteit versterkt. Het verleden zal ook deze week een grote rol spelen. Sommige mensen zullen dit in verdriet doen, anderen in blijdschap en weer anderen kunnen negatieve gevoelens ervaren, zoals boosheid, woede of zelfs haat. Merk je dit, dan doe je er goed aan om dit zo mogelijk te onderdrukken en er niet aan toe te geven. Spiritualiteit zal de week domineren en ervoor zorgen dat emoties en gedachten versterkt worden. Dit kan goed of slecht uitpakken en afhankelijk van hoe we hiermee omgaan, ons beïnvloeden. We zullen dus op moeten passen op sterke kosmische krachten.
We hebben het dit jaar vaker gezegd dat Pluto, Saturnus en Jupiter in Steenbok een voedingsbron voor het coronavirus zijn. Deze week zal dit ook gebeuren en zullen we extra voorzichtig moeten zijn. We gaan richting een totale lockdown, omdat mensen zich moeilijk aan de voorschriften kunnen houden. Deze combinatie van planeten zorgt voor veel weerstand bij mensen en er zal een innerlijke strijd zijn, die de gezondheid flink in de war kan brengen, waardoor de mentale weerstand verstoord wordt. Ook zal de fysieke weerstand verlaagd worden. Dit kan een zeer gevaarlijke combinatie zijn, waarbij vele mensen geraakt kunnen worden. We willen dan ook aanraden om zoveel mogelijk in besloten kring en niet teveel in groepen mensen te verblijven. Niet alleen het corona neemt namelijk zeer heftige vormen aan, ook andere ziektes kunnen op gang gebracht worden. Ook zijn er aanwijzingen dat er meer kans is op ongelukken, conflicten en geweldsdelicten. Positief aan Saturnus is wel dat degenen die zich rustig houden en zich aan gestelde regels houden, juist in staat zijn om met tegenslagen en negativiteit om te gaan. Jupiter in de Steenbok boet kracht in, waardoor we er verstandig aandoen om ons zorgzaam en voorzichtig op te stellen. Pas op dat koppigheid en zorgzaamheid kunnen botsen en dat dit er dan voor zorgt dat we onvoorzichtig en impulsief kunnen worden. Een grote krachtige bescherming ervaren we vanuit Neptunus in de Vissen, deze brengt vrede en liefde en zal bij de meeste mensen positieve kracht brengen. Let op dat we geraakt worden door mensen die een negatieve energie meedragen, omdat zij ons grote problemen geven, die niet alleen mentaal, maar ook fysiek verstoringen kunnen brengen.

Overzicht voor alle tekens
Naast energie van de Volle Maan in de Stier en spirituele energie van de Schorpioen, zal Venus in de Weegschaal veel energie bieden. Het kan t/m woensdag een fantasievolle en meditatieve periode zijn om emoties en gedachten te ervaren. Omdat er opstandige energie vanuit Uranus is, die retrograde in de Stier beweegt, dienen we op te letten. Vooral de 1ste dagen van de week is er kans op conflicten en problemen die ons in de war brengen. De retrograde Mercurius zal zondag een vierkant met Saturnus in Steenbok aangaan. Dit zal een maatschappijkritische energie geven. Het is met maatschappij en sociale contacten goed dat we ons aan geldende normen en waarden houden. Krachtige verbetering komt er vanaf dinsdag als Mercurius direct in de Weegschaal gaat bewegen. Dit zal een grote steun voor de meeste mensen worden. Het is een gunstige tijd voor diplomatie. Niet alleen zakelijk, maar ook in sociale relaties en romantiek. Er is zelfs gunstige energie om contacten aan te gaan met mensen of organisaties in het buitenland. Mensen die artistiek zijn, ontwikkelen talenten en vaardigheden en daar kunnen we veel mee bereiken. Geef talenten de ruimte en je zult zien dat je vele mooie dingen mee kunt maken. Zijn er deze week problemen, dan is er goede energie om emoties en boosheid in te tomen. Vrijdag beweegt Mercurius voorwaarts en vormt een vierkant met Saturnus. Deze energie zorgt ervoor dat we juist minder kritisch op anderen en de maatschappij zijn, waardoor er rust komt.
Zaterdag deelt de Zon, in de Schorpioen, een krachtige energie met Mars in de Ram. De Zon heeft een strijdbare energie, waardoor we voorzichtig dienen te zijn in de omgang met mensen. Je kunt dingen doen, die anderen flink kunnen kwetsen. Door energie van Mars kan het namelijk zo zijn dat mensen wraakzuchtig worden en dat kan aardig uit de hand lopen. We kunnen door deze intens gecombineerde energie zeer impulsief zijn en dan dingen doen, waarbij we pas veel later na gaan denken. Dit kan dan wel eens te laat zijn en dan maken we meer kapot maken dan ons lief is. Deze combinatie breng in de liefde namelijk onbalans, waarbij we niet altijd even goed weten wie we zijn. We hebben het weekend van de 6de soms sterke innerlijke verlangens naar passie, erotiek en avontuur. Aan de andere kant zijn we in staat energie om te zetten in negatieve emoties en activiteiten. We moeten dan ook wel zeer alert zijn om het juiste na te streven en te zorgen dat we mensen geen pijn doen of kwetsen. Dat zal over het algemeen bij de meeste mensen wel lukken, maar er zijn ook mensen die juist het kwade overnemen en anderen hiermee lastig zullen vallen. We moeten dus goed opletten en mensen mijden, die ons op een negatieve wijze beïnvloeden of bejegenen. De Zon-Mars combinatie zal ons dus zeker trachten te beïnvloeden en het is aan ons om hier verantwoord mee om te gaan. Het wordt zeker geen makkelijke week, maar de meeste mensen zullen in staat zijn om er toch een prima tijd van te maken.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)