Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een mindere week voor huiselijkheid en de omgang geliefden. Niet dat je negatief bent of dat er veel fout gaat, maar je wilt je eigen gang gaan. Heb je een partner die jou vrij laat, dan zal je vanzelf naar de ander toetrekken. Heb je een partner die jou niet vrijlaat, dan kun je uitbreken en steigeren. Je moet in de gaten houden dat de energie voor een relatie tot 2 december zo blijft en dat je niet teveel uitbreekt, zelfs niet met een open partner. Toch is er ook een spannende energie en kan je soms ook intense seksuele emoties ervaren. Deze emoties kan je ten goede gebruiken en heftige seks hebben. Ze kunnen echter ook agressie en strijd brengen. Zondag zal over het algemeen relaxt zijn, waarin je je eigen gangetje wilt gaan. Je wilt niet teveel aandacht geven of krijgen. Maandag is een lastige dag door storende energie, waardoor er conflicten en ruzies mogelijk zijn. Dinsdag t/m donderdag zal je meer tijd aan zakelijkheden geven. Heb je een open relatie, dan zal je partner er vrede mee hebben als je soms aandacht geeft. Donderdag ben je romantisch en heb je zin in seks. Je vindt het spannend om leiding te nemen en te bepalen hoe dit gaat. Zaterdag ben je weer veel meer met zakelijkheden bezig.

Singles
Het is een week, waarin je aan de ene kant veel tijd aan werk besteedt, maar je aan de andere kant sensuele en erotische gevoelens ervaart, waardoor je naar heftige seks verlangt. Dit kan soms gepaard gaan, waardoor je op moet letten dat je werk en plezier niet teveel vermengt. Kom je iemand tegen waar je gevoelens voor hebt, dan zal dit meestal iemand zijn, die je fysiek aantrekkelijk vindt. Je zult minder de neiging hebben om een serieuze relatie aan te gaan. Wees voorzichtig en ga niet teveel aan iemand beloven. De kans dat je dit niet waar kunt maken, is groot. Zondag kan een wens uitkomen, maar deze zal waarschijnlijk op zakelijk gebied zijn. Het is een prima dag om met familie om te gaan. Maandag is op liefdesgebied lastig, omdat je de neiging hebt mensen aan te trekken, die eigenlijk niet bij je passen. Let op dat je hier wel grenzen in trekt. Dinsdag t/m donderdagmiddag zal je alleen maar met werk bezig zijn. Je hebt weinig zin om te daten of te stappen. Donderdagavond ben je energiek en charismatisch en bepaal jijzelf of je seks met iemand hebt. Vrijdag is eigenlijk de enige dag dat je emotioneel bent en verlangt naar de man/vrouw van je dromen. Zaterdag dit gevoel weer verdwenen.

Carrière en financiën
De planetaire energie zal meer gericht zijn op zakelijkheden dan op je privéleven. Je bent daardoor veel bezig met werkzaamheden in en om je huis en met je carrière. Let op dat de energie er meer voor geschikt is om huidige en achterstallige taken af te ronden en minder om met nieuwe grote projecten te starten. Je hebt veel energie en zal dan ook moeilijk te stoppen zijn. Het is echter belangrijk om jezelf onder controle te houden en t/m de 6de geduld te houden. Omdat je een krachtige erotische energie met je meedraagt, moet je opletten dat je zakelijke contacten en collega’s niet de verkeerde gevoelens geeft. Je kunt er jezelf of een ander mee kwetsen en er zijn conflicten mogelijk. Zondagmiddag kan er iets gebeuren, waardoor je gelukkig kunt zijn. Het kan te maken hebben met dingen die binnenkort gebeuren. Maandag is een lastige dag, waarin je alle zeilen bij moet zetten om werkzaamheden af te ronden. Dinsdag t/m donderdag is een prima periode die je op routine doorkomt. Je bent sociaal sterk en weet goed samen te werken. Donderdagavond en vrijdag zal je fysiek sterk zijn. Heb je moeilijke taken, dan kun je die het best dan uitvoeren. Je bent een prima leider, maar hebt soms de neiging om dingen te vergeten. Pas op, dit kan storend werken. Vrijdag heb je moeite om werk en privé van elkaar te scheiden. Pas op dat je dan de neiging kunt hebben iemand het hof te maken. Zaterdag is geschikt voor achterstallige betalingen. Het is geen dag om dingen te kopen. Beter kun je nog even wachten.

Invloed van de Volle Maan in de Tweeling
De Volle Maan in Tweelingen is een astrologisch fenomeen dat specifieke energieën met zich mee kan brengen. Deze gebeurtenis kan verschillende aspecten van ons leven beïnvloeden, met name op het gebied van communicatie, relaties en mentale activiteit. Ten eerste is er een verhoogde communicatie, omdat de Tweeling een luchtteken. Tijdens de Volle Maan in de Tweelingen kan de behoefte aan communicatie toenemen. Het is een gunstige tijd om openhartige gesprekken te voeren, gedachten en ideeën te delen, en informatie uit te wisselen. Er is echter ook een vorm van dualiteit en tegelijk balans: Tweeling wordt geassocieerd met dualiteit. Deze Volle Maan kan ons bewust maken van tegenstellingen in ons leven en de noodzaak om balans te vinden tussen uiteenlopende elementen, zoals werk en privé, emotie en rede. Er is ook veel meer nieuwsgierigheid tijdens deze stand van de Maan en er is dan ook een sterke drang naar kennis en opzoeken van informatie. Tijdens deze periode kan de drang om nieuwe dingen te ontdekken en te leren toenemen. Het is een goede tijd om open te staan voor nieuwe informatie en ervaringen. Omdat Tweelingen ook een sociaal teken is, kan de Volle Maan in dit teken sociale activiteiten bevorderen. Het is een gunstige tijd voor samenkomsten, feestjes en het onderhouden van sociale contacten. Er is wel weer een moment van wisselende emoties. De dualiteit van Tweelingen kan ook een wisselende emotionele toestand met zich meebrengen. Het is belangrijk om bewust te zijn van deze schommelingen en ze te accepteren als onderdeel van het proces tijdens deze maanfase. Er is een sterke focus op relaties, waarbij er niet alleen een sterke gerichtheid is op communicatie, maar ook relaties, vooral die van een meer intellectuele aard. Tijdens deze Volle Maan kunnen we ons bewust worden van onze relaties en hoe we communiceren binnen deze relaties. Het is altijd belangrijk te onthouden dat de invloed van de Volle Maan persoonlijk kan variëren afhankelijk van iemands geboortehoroscoop en andere astrologische factoren. Over het algemeen is het echter een tijd waarin de energieën hoog zijn, en bewustwording van de genoemde thema's kan leiden tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je hebt weinig problemen met je gezondheid en bent fit en energiek. Je maakt verantwoorde keuzes en weet waar je mee bezig bent. Maagden moeten extra oppassen, omdat er altijd wel bepaalde leeftijd-gerelateerde problemen zijn. Ouderen zullen misschien hulp nodig hebben bij gewrichtspijnen. In veel gevallen zullen het vooral zenuwen zij. Jongeren moeten vooral opletten met junkfood of kant-en-klare-gerechten. In de meeste gevallen zit hier toch redelijk wat zout en vet. Je kunt dan moeite hebben om je gewicht op orde te houden en ook je huid zal er niet beter op worden. Het is niet erg om soms ongezond te eten of te drinken, maar doe je dit te vaak dan kan dit schadelijk werken. Dit geldt niet alleen voor jongeren, maar ook voor anderen. Alleen hebben jongeren meer de neiging ongezond te leven. Voor alle Maagden wordt aangeraden niet te lang achter de computer te zitten, omdat je anders last van oogproblemen kunt krijgen. Het is belangrijk voldoende rust te nemen. Maagden hebben de neiging teveel te werken en nemen weinig tijd om te slapen en te ontspannen. Zorg ervoor dat je een goede planning maakt, waarin ook tijd vrijgemaakt wordt voor ontspanning en rust. Gebruik gezonde voeding en beweeg voldoende. Niet alle Maagden vinden sport belangrijk en dat is prima voor mensen die zwaar lichamelijk werk doen. Heb je dit niet dan doe je er goed aan te sporten en je minimaal drie keer per week matig in te spannen. Het is een prima tijd je te verdiepen welke sport je kunt doen. Door het stoere karakter van de Maagd zijn fitness, kracht- en vechtsporten ideaal. Mensen met chronische longproblemen dienen op te passen voor de weersomstandigheden.

Overzicht voor alle tekens
In de kosmos is er een sterke schommeling van de hemellichamen. Mercurius staat tot de eerste dag van december in de levendige en avontuurlijke Boogschutter. Zijn invloed omhelst morele facetten met kracht, waardoor wij als wijze rechters optreden wanneer menselijke conflicten zich ontvouwen. In deze tijdsperiode zijn gedachten vrij, doch koesteren wij twijfels, voordat de waarheid zich aan ons openbaart. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidende sterren aan ons firmament, al dienen wij ons bewust te zijn van de retrograde Uranus in Stier. Deze kan tot eind januari stress en frustratie geven, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Terwijl Neptunus richting Saturnus in Vissen beweegt en daar tot begin december vertoeft, kunnen gedachten minder rationeel zijn en ervaren wij intense mentale krachten. Derhalve wordt geadviseerd om op een verstandige en geduldige wijze doelen na te streven, om financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Venus reist tot 4 december door haar gunstige teken, de relationele Weegschaal, wat sociale activiteiten ondersteunt en diverse relaties versterkt. Tevens kunnen wij de pracht van ons huis en kleding gebruiken om gelukkiger te worden. Wees bedachtzaam, want bij serieuze beslissingen kan onzekerheid toeslaan. Tegelijkertijd vormt de Zon tot 22 december in het filosofische Boogschutterteken ongeduldige energie. Mensen hebben dan moeite om naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen veroorzaken. Gedurende deze periode zullen wij echter mentaal een positieve stemming ervaren, wat voor heel wat optimisme zorgt. Ons gedrag in de samenleving zal verfijnd, zelfverzekerd en zelfs intellectueel zijn. Dankzij grote discipline kunnen wij beter presteren in sociale contacten, maar ook op andere gebieden zoals de liefde en in de carrière.

Wij zullen ons geweldig voelen in gezelschap van familie of een relatie. De assertieve Mars zal tot 4 januari in de optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in Boogschutter brengt passie en strijd met zich mee, en het is een uitstekende tijd voor actie, zakendoen en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en het accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Hierdoor kunnen vooral aan het begin van de week conflicten, blessures en problemen met autoriteiten ontstaan, zoals we vorige week eindigden. Werknemers of onhandelbare kinderen kunnen onze autoriteit op de proef stellen. Van zondag tot dinsdag zal Venus een conjunctie vormen met de Zuidknoop. Een kans om problemen of patronen in relaties los te laten en te verwerpen. Als je een zuivere breuk wilt met iemand in je leven, dan is dit een goed moment. Het begin van deze week vormt Mercurius een vierkant met Neptunus. Niet de beste tijd voor logisch en redelijk denken. Het is raadzaam om deze periode wat rustiger aan te doen en meer tijd vrij te maken voor ontspanning. Een wandeling in de natuur kan bijvoorbeeld verlichting bieden. Luister niet te veel naar jouw dromen. Op maandag staat de Volle Maan om 10:16 in de Tweeling, terwijl de Maan een vierkant met Saturnus vormt en in oppositie staat tot Mars. Daarbij zal er positieve energie van Pluto komen, die voor ondersteuning zorgt. Het is een goed moment om processen of projecten te voltooien die betrekking hebben op informatie, marketing en verkoop. Je zult merken dat je gevangen zit tussen waarheid en leugens, authenticiteit en onwaarheid. Blijf uit de buurt van hypocrisie en fraude.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)