Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 21

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je moet zondag opletten dat je emoties wisselvallig zijn. Positief gezien geeft dit erotische spanning en kan je partner van jou en je bedenksels genieten. Aan de andere kant kan je flink humeurig zijn en vind je het moeilijk met kritiek om te gaan. Je kunt de boel verpesten als jij niet lekker in je vel zit. Maandag en dinsdag ben je een stuk levenslustiger en heb je stabielere emoties. Let dinsdag op als er negatieve dingen op je werk gebeuren. Deze kunnen naar je privéleven doorwerken. Kun je dat onder controle houden, dan zal je een fijne periode meemaken. Woensdag t/m vrijdag zal alles wat met liefde te maken heeft voor plezier zorgen. Je hebt een krachtige persoonlijkheid en daar zal je partner erg van genieten. Je bent sociaal ook erg actief en vindt het leuk om naar evenementen te gaan. Zaterdag zal je wat gas terugnemen en ben je wat huiselijker. Je vindt het dan vooral leuk om te communiceren.

Singles
Je ervaart in het weekend krachtige energie, waarbij je aan de ene kant sociaal bent en je het leuk vindt om er met mensen op uit te trekken. Aan de andere kant kun je som wat somber zijn, als er niemand is om een nieuwe relatie mee te starten Er wordt aangeraden om naar je gevoel te luisteren en niet teveel naar je ratio. Je bent creatief genoeg om iets leuks te bedenken en nieuwe mensen te ontmoeten. Dit zal niet alleen zondag, maar in principe de hele week zijn. Er zijn echter momenten dat je creativiteit meer voor je carrière gebruikt. Maandag en dinsdag doe je er goed aan om er op uit te trekken, omdat er een positieve energie voor romantiek hangt. Let dinsdag op dat spanning op je werk negatief door kan werken in je liefdesleven. Woensdag en donderdag is een lastige tijd, waarbij je moeilijk met je emoties omgaat. Het beste kun je trachten om je diepste gevoelens met familie of goede vrienden te bespreken. Donderdag t/m zaterdag is voor de romantiek niet echt heel geschikt. Beter kun je tijd aan vertrouwde mensen geven of mensen bezoeken die je al een lange tijd niet gezien hebt.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière en financiën
Deze week zal er meer actie in je leven komen en dit zal de komende weken blijven. Je hebt erg veel ambities en kunt je in je carrière prima ontwikkelen. Je kunt goed samenwerken en hebt ook een goede omgang met autoriteiten en leidinggevenden. Je reputatie zal verbeteren. Je zult wel op moeten letten dat je jezelf af moet vragen waar je voor moet gaan. Verder ontwikkelen of meer voor je thuissituatie kiezen. Het is niet verstandig voor één van de twee te gaan, waardoor je beter balans dient te vinden. Tot en met de 1ste week van juni is geschikt voor communicatie en zakelijke reizen. Je bent erg sterk op intellectueel gebied en kunt juiste besluiten nemen. Ook zullen mensen waardering voor je hebben, waardoor je zelfvertrouwen alleen maar toeneemt. Zondag en maandag ben je waarschijnlijk wat meer op je thuissituatie gericht dan op je carrière. Moet je werken, dan bereik je meer met samenwerking en minder als je het alleen moet doen. Dinsdag en woensdag ben je zeer creatief en kun je ook gerust wat risico’s nemen. Je dient dan wel naar intuïtie te luisteren en niet naar verstand. Er zullen ingevingen en dromen zijn, die je de weg wijzen. Donderdag t/m zaterdag is er storende energie, die vooral gericht is op het werken met apparaten, computers en als je in het verkeer bent. Aan de andere kant is er goede mogelijkheid je werk volledig af te ronden en je te ontwikkelen met de dingen waar je mee bezig bent.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)