Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Als gevolg van de energie die Mercurius in de mysterieuze Schorpioen met de strenge Jupiter in de al te nuchtere Steenbok deelt, zit je niet altijd even lekker in je vel. Daardoor kan je deze week beter even een stapje terug doen door je op emoties en familiezaken te richten. Misschien was je de afgelopen tijd teveel bezig met de zakelijke kant van het leven. Hierdoor kon je thuis wel eens de boel verwaarlozen en dat geeft geen fijn gevoel. Zorg dat je thuis alles op orde krijgt, zodat jouw gemoedstoestand een flinke positieve prikkel krijgt. Je bent nu eenmaal een persoon die graag ordelijk en hygiënisch in het leven staat. Na de 25ste gaat Mercurius een positieve band aan met de liefdesplaneet Venus. Hierdoor kun je je richten op de positieve zijde van het leven. Dit is een goede tijd voor leuke uitjes, plannen en afspraken met mensen die je al een tijdje niet gezien hebt. In een relatie kun je jezelf nu goed geven, waardoor de sfeer goed is. Er is een speciale aandacht voor de 30ste. Door een storende energieband die de Zon, Uranus, Mercurius en Uranus delen, begrijpen mensen niet helemaal goed wat je nu eigenlijk wilt. Tracht op deze dag met name in je privéleven extra duidelijk te zijn of zoek de rust op.

Carrière en financiën
Vooral de energie van de Zon in de Boogschutter zorgt ervoor dat je op zakelijk gebied het vermogen hebt verder te kijken dan je neus lang is. Je kunt goed tussen de lijntjes doorlezen en weet hierdoor goed hoe je moet handelen. Dit maakt je tot een waardevolle collega en zal er ook voor zorgen dat mensen jou graag om hulp vragen of met jou willen praten. Toch moet je er voor oppassen dat je niet te suggestief bezig bent, omdat niet iedereen in jouw omgeving toe zal geven als je iets over hem/haar zegt. Tracht de ander niet te overtuigen, maar accepteer het dat niet iedereen een goed zelfbeeld heeft. Ga je daar relaxt mee om, dan zullen mensen zich begrepen voelen en zijn er veel minder problemen mogelijk. Wat jij ziet of aanvoelt, kan de ander soms gewoon niet zien. Dat kun je dan ook niemand kwalijk nemen. Rond de 25ste zal energie van Mercurius, die een band deelt met de strenge Saturnus, zorgen dat je onafgemaakt werk in een snel tempo afrondt. Je zult aan het eind van de maand de drang voelen iets te willen bereiken, maar weet eigenlijk niet wat dat moet zijn. Bedenk dat dit soms gewoon een hersenspinsel kan zijn en ga niet op zoek naar iets wat er gewoon niet is. Voor de rest zal het een prima week zijn om veel te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden te zoeken.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

De Maagd is stoer en zal niet snel toegeven dat hij/zij iets niet kan. Je bent kritisch, analytisch en erg doortastend, waardoor je makkelijk tot mensen doordringt. Niet zelden zal de Maagd werk verrichten, dat te maken heeft met onderzoeken van zaken. De Maagd pragmatisch en dus iemand die onderwijs en het bieden van informatie hoog in het vaandel heeft. Maagden vinden het erg moeilijk om samen te werken, omdat ze het moeilijk vinden beoordeeld te worden. Teleurstelling is dan ook geregeld een ernstige stressfactor, die ervoor kan zorgen dat je jezelf mentaal verwaarloost. Zorg er deze week voor dat je open staat voor de mening van anderen en wees niet al te eigenwijs. Ben je het ergens niet mee eens, gebruik dan je humor om zaken op te lossen. Ga niet de verdediging in en durf ook gewoon toe te geven als je ergens weinig verstand van hebt. Zoek je ontspanning deze week in een passieve hobby, zodat je lichamelijk even tot jezelf komt. Je kunt denken aan creativiteit, muziek of het lezen van een boek. Het is het best als jij je even kunt ontladen door de rust op te zoeken.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)