Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 41

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De week begint met veel intimiteit en ondanks dat je mensen nog wel eens wegduwt, zal je mensen, waar je omgeeft wel veel aandacht geven. Met name familie en heel goede vrienden kunnen je veel liefde en aandacht schenken, waardoor je bij deze mensen lekker in je vel zit. In een relatie kun je intense gevoelens ervaren met aan de ene kant liefde, maar aan de andere kant de neiging om je partner soms de les te lezen. Let op, dat je niet op alle slakken zout legt en de ander in de waarde laat. Je kunt het soms moeilijk vinden als je partner teveel aandacht krijgt en wilt dan angstvallig ook om aandacht vragen. Dit hoeft helemaal niet, je partner zal heus voldoende tijd aan jou spenderen. Singles kunnen terugdenken aan lang vervlogen tijden, waarbij zij met weemoed denken aan liefdevolle en mooie momenten. Saturnus zal mensen wel wat spanningen geven, waardoor je soms teveel nadenkt over het leven en de mensen met wie je omgaat. Omdat Uranus ook nog veel invloed heeft, ben je nog wel eens erg kritisch en zal je deze spanning soms in stress omzetten. Dit kan jou dan flink storen. Mercurius zal wel een beschermende factor zijn, waardoor je over het algemeen wel in staat bent om bij jezelf te blijven en leuke dingen te plannen om het plezier in het leven te hebben. Jupiter brengt een spannende energie, omdat deze jou wel prikkelt om het avontuur op te zoeken en de spanning op een leuke wijze te gebruiken. Het wordt geen makkelijke week, omdat de nuchtere, stabiele Maagd dus wel te maken krijgt met de intense passie van de planeten. Aan de andere kant zal je ook zeker wel leuke dingen meemaken. Gebonden mensen kunnen hun partner hier wel mee boeien en aantrekken, waardoor er leuke activiteiten zijn. Singles kunnen een aantrekking op mensen hebben, waarbij er zelfs mogelijkheden zijn dat een vriendschap in liefde omgezet gaat worden.

Carrière en financiën
Je bent zowel mentaal als fysiek erg sterk, waardoor je je zeer positief kunt voelen. Hierdoor dwing je je eigen kansen af en doe je hard je best om aan je carrière te werken. Ben je eigenbaas, dan is het een prima periode om nieuwe mogelijkheden af te dwingen. Je doet er echter wel goed aan je steeds af te vragen of je niet teveel hooi op je vork neemt. Vernieuwen en verbeteren is natuurlijk zeer goed, maar niet als je door de bomen het bos niet meer ziet. Aan het begin van de dag ben je analytisch zeer sterk en weet je goed hoe je alles af kunt ronden of op kunt starten. In het midden van de week kunnen er stressvolle momenten zijn, waarbij je op moet letten dat je niet al te grote fouten maakt. Op zich ben je stabiel en weet je goed wat je wilt, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. Werk je samen, dan kun je in het laatste deel van de week de belangrijke werkzaamheden het best zelf doen. Vrijdag is een dag waarbij teamverband erg belangrijk is. Het weekend is vooral geschikt om even te ontspannen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maagd staat bekend als gezondheidsmens bij uitstek. Je wilt alles toetsen en alles onder controle houden. Wanneer je naar mensen gaat, die een ziekte dreigen te hebben, dan mijd je ze, zelfs als de kans nihil is. Dit kan natuurlijk prima zijn om gezond te blijven, maar je moet niet overdrijven. Niet iedere hoestbui kan je ziek maken. Wanneer je gezond eet en leeft, heb je genoeg weerstand. Eén van de zwakste organen van een Maagd is de lever, omdat deze te traag reageert. Dit heeft te maken met het weinige vlees dat deze meestal eet. Hierdoor is de bloeddruk soms laag en stroomt het bloed ook te traag. Ook de bloedsuikerspiegel dien je in de gaten te houden. Een lage spiegel kan hyperglykemie geven. Doordat Mercurius in het huis van de ziekte beweegt, kun je je deze week soms moe voelen. Deze moeheid is eigenlijk meer mentaal dan fysiek, omdat je je soms teveel zorgen kunt maken, maar kan wel degelijk gevolgen voor je fysieke gesteldheid hebben. Tracht daarom goed op te letten dat je voldoende ijzer en eiwitten binnenkrijgt, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Je zult merken dat je je dan mentaal ook een stuk beter kunt voelen. Aan het eind van de week kun je je echter wel even ‘echt’ zwak voelen. Dit kun je echter verminderen door in die periode lekker te sporten. Je zult merken dat je kracht dan snel terug zal komen. Vergeet niet om geregeld wat minder actief te zijn en lekker een boek of film te pakken om jezelf mentaal te ontspannen.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus beëindigt zijn retrograde cyclus. De passie die de planeet in die periode bracht, zal getemperd worden. Structuur, grenzen en bepaalde gewoontes kunnen meer hun gelding doen. De planeet beperkt in handelen. Er zijn echter ook zeker beloningen voor inspanningen, die we in de retrograde periode deden. Deze kunnen op de lange termijn gunstig zijn. We zijn in staat hogere idealen te behalen, die te maken hebben met ons sociale leven. Jupiter zal tot eind van de week retrograde bewegen en samen met Saturnus beperkend werken, maar tegelijk productiviteit en succes brengen. Het is een periode van verfijnen en aanpassen van standpunten, maar meestal zijn dit kleine veranderingen. We stellen doelen en krijgen mooie ideeën. Mercurius zal net als Jupiter tot eind van de week retrograde bewegen. Dit is een bijzondere energie, die ons dwingt bepaalde zaken op geheel andere wijze te zien. Dit kan wel een uitdaging zijn, omdat dit in tegenstelling tot eerder genoemde planeten is. Vooral op liefdesgebied kan dit negatieve invloed hebben. Gaan we echter nuchter met de energie om, dan kunnen we erg krachtige beslissingen nemen, zonder werkelijk veel te veranderen. Vrienden zijn nu erg belangrijk en kunnen ondersteunen met reflectie op hoe jij in het leven staat en suggesties geven. Neptunus, die retrograde beweegt, geeft realiteitszin, waarbij veel mensen de neiging hebben met beiden benen op de grond te staan. Veel mensen vragen zich af, waarom ze bepaalde dingen niet veel eerder realiseerden. Er komt door deze planeet een prima energie aan om niet alleen productief te zijn en structuur aan te brengen, maar ook nuchter en realistisch in het leven te staan. Tenslotte hebben we met Uranus een planeet die tot half januari retrograde beweegt. Deze zal onze innerlijke gevoelens nu beïnvloeden. Uranus staat momenteel relatief gezien verder weg en heeft daardoor minder invloed. Normaal is deze planeet in staat ons zeer kritisch en aanvallend te maken, maar dat zal nu een stuk minder zijn.
Je hebt meer rust in je en zal minder impulsieve handelingen hebben. Je kunt hierdoor ook op jezelf reflecteren en bepaalde mindere gedragingen ook zelf aanpakken. Pluto brengt nog steeds gunstige energieën, die qua erotiek en avontuur spanning brengen en over het algemeen goede doorwerken. Mars staat de gehele maand in de Weegschaal. Hierdoor worden romantische, sensuele en erotische krachten naar boven gebracht. Daarbij zal energie van de Weegschaal ons bewegen onrechtvaardig en onverantwoordelijk gedrag aan te pakken. Dit geeft nog steeds flink wat storing en we moeten dan ook oppassen niet te intens te reageren als mensen over grenzen gaan. In dit geval is rust, die de retrograde planeten ons geven, snel verdwenen. Tracht geduldig te blijven en laat je niet meeslepen. We kunnen door deze energie echter ook spannende en passionele emoties krijgen. We zijn geregeld bezig onze partner het hoofd op hol te brengen en we zoeken graag avontuur op. Singles zijn erg flirterig en staan open voor onenightstands of andere korte relaties. Let op dat je veilig vrijt als je losse contacten hebt. Er is een energie die zorgt dat je eerder een ziekte op kunt lopen als je onverantwoord gedrag vertoont. Vooral mensen met lagere weerstand kunnen een vergrote kans op problemen hebben. Naast Mars zal nu ook de Zon in de Weegschaal reizen en daar tot de 23ste veel kracht geven. Dit kan echter wel wat negatieve energie in mensen losmaken, waardoor niet iedereen even vrolijk of vriendelijk is. Waar we sympathiek en liefdevol naar geliefden en vertrouwden zijn, kunnen we, naar onbekenden of mensen waar we een mindere band mee hebben, negatief zijn. Dit zal niet alleen onder de ‘gewone’ mens zijn, maar kan ook op hoger niveau plaatsvinden, waardoor er in de politiek en andere maatschappelijke organen grote problemen kunnen ontstaan.
Venus reist in de Boogschutter, wat gunstige energie voor je intellectuele vermogen geeft. We kunnen makkelijker informatie opnemen en zijn in staat in studie of carrière veel te bereiken. Let op dat de Boogschutter mensen soms te vrij maakt, wat in relaties tussen mensen onderling wat verleidingen teweegbrengt. De Maan staat zondag in de Boogschutter en hierdoor zijn we wel eens erg filosofisch bezig. We denken zondag en maandag dan ook veel over het leven na en dat kan over het algemeen een fijne energie brengen. Mensen zijn deze periode erg vrijgevig naar elkaar en we hebben ook meer de neiging lekker naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. Door de sterke retrograde planeten zullen de meeste intense of negatieve energieën geabsorbeerd worden. Het kan voor veel mensen zelfs een passieve week worden. Woensdag zal Venus een harmonieuze sextiel met Saturnus vormen. Dit zorgt voor fijne, maar ook serieuze gesprekken over relaties en financiën. Hier kunnen vruchtvolle situaties uit voortkomen. Donderdagavond tot vrijdagochtend ontstaat er een warme en liefdevolle verbinding tussen de actieve Zon en optimistische Jupiter. De meeste mensen zijn ook erg vrijgevig en zoeken naar mogelijkheden om sociaal en in de liefde meer kansen te zoeken. Vrijdag en zaterdag zal er een rustgevende energie zijn als gevolg van de Maan in de spirituele Vis. Er wordt voor nu aangeraden met vertrouwde mensen door te brengen en te genieten van rust en eenvoud. Er is op communicatief gebied een gunstige energie in relaties, waardoor er veel mooie momenten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)