Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Weekhoroscoop Maagd

Geboortedatum 23 augustus t/m 22 september - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er is krachtige spirituele energie vanuit Mercurius, waardoor je in de liefde intuïtief bent en daardoor precies weet wat je kunt doen om het je partner naar de zin te maken. Je geniet van de liefde en bent een stuk minder rationeel dan normaal gesproken. Singles kunnen zich deze week onrustig voelen. Ze hebben wel eens het gevoel dat hun leven stilstaat. Je intuïtie laat je soms wel in de steek, ondanks de energie van Mercurius die normaal gesproken hogere energie in je losmaakt. Je doet er goed aan veel met vrienden of familie af te spreken, omdat dit je meer vertrouwen kan geven. Gebonden mensen zijn dinsdag erg actief, omdat de Nieuwe Maan in de sector van sociale netwerken reist. Daardoor vind je het erg leuk om tijd aan vrienden te besteden en kun je ook nieuwe vrienden of kennissen maken. Dit is vooral fijn voor mensen die verbonden zijn aan een club of groep mensen wat betreft religie, sport of hobby. Zondag en maandag zal je tijd verdelen onder je partner en vrienden. Je vindt het fijn te communiceren en vooral als anderen echt iets te melden hebben. Ook singles zullen veel tijd aan hun vrienden besteden, waardoor er minder tijd is voor romantiek en spannende dates. Gebonden mensen zijn dinsdag en woensdag vooral met zakelijkheden bezig, waardoor er aangeraden wordt om wel wat tijd vrij te houden voor de partner en andere geliefden. Singles zijn deze dagen ook veel bezig met de zakelijke kant van het leven. Donderdag t/m zaterdag zijn alle Maagden energiek, creatief en in staat om buiten hun comfortzone te treden. Er zal meer ruimte zijn om leuke dingen te doen en actief met romantiek bezig te zijn. Je bent romantisch en sensueel, waardoor je aantrekkelijk voor anderen bent. Daardoor bestaat er een goede kans om een leuke persoon te ontmoeten of een bestaande vriendschap naar een nieuw level te brengen. Voor singles is dit natuurlijk erg fijn en aantrekkelijk. Gebonden mensen moeten oppassen dat ze hier niet te ver ingaan. Verleidingen zijn anders niet ondenkbaar. Er wordt bij singles aangeraden op je gevoel af te gaan of iemand werkelijk bij je past.

Carrière en financiën
Het eerste deel van de week ben je wisselvallig als gevolg van de energie van Mars. Je kunt hierdoor kortaangebonden zijn als mensen niet gelijk begrijpen wat jij wilt. Je wilt soms erg veel en verwacht dat mensen handelen zoals jij doet. Tracht hier op te letten en bedenk dat ieder mens zijn eigen manier heeft. Waar het uiteindelijk om draait, is dat het werk op goede manier afgerond wordt en niet om hoe mensen dit aanpakken. Wanneer je er respect voor hebt, zal je de eerste dagen van de week conflicten of problemen vermijden. Vanaf het midden van de week zal je lekkerder in je vel zitten en kun je meer controle over mentale vermogens krijgen. Je kunt beter samenwerken en bent veel meer gericht om communicatie met anderen te verbeteren. Je bent in ieder geval in staat alle irritaties achter je te laten en kunt mensen in hun waarde laten. Aan het begin van de week heb je ook een sterke drang om iets groots te kopen. Doe je dit niet, dan heb je een knagend gevoel hebben, maar moet je wel nadenken of je het jezelf kunt veroorloven. Er wordt aangegeven dat je het gerust kunt doen, omdat je er dinsdag of woensdag achter komt dat het de moeite waard zal zijn geweest. Vanaf donderdag zal je gesprekken hebben met mensen waar je eerder deze maand wat problemen mee had. Deze zullen leiden tot een goede uitkomst, waardoor er veel opgelost kan worden. Vrijdag en het weekend ben je bezig plannen uit te werken en zal je zeker niet stil zitten om deze in je carrière te implementeren.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten. Ieder teken gaat er wel anders mee om.

Er is voor de Maagd een sterke invloed vanuit Mercurius, Venus en Neptunus, waardoor je emotioneel en intellectueel erg lekker in je vel zit. Dit heeft voor- en nadelen. Voordeel is dat je mensen prettig en vriendelijk tegemoet treedt en goede gevoelens terugkrijgt. Je wilt leuke activiteiten plannen en hebt behoefte aan sociale contacten. Nadeel is dat je energie kunt overdrijven, waardoor je veel activiteiten plant en je hierdoor minder rust krijgt. Je slaapt minder en dit zal je lichaam niet altijd even prettig vinden. Tracht je rust te nemen, zodat je lichaam de kans krijgt op te laden. Deze week heb je niet altijd zin om te koken of gezond te eten. Dit is voor een korte periode niet erg, maar doe dit niet te lang. Tracht voor een uitgebalanceerde maaltijd te zorgen, en drink geregeld water om fit te blijven.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)