Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Voor gebonden mensen kan de week storend beginnen, omdat er conflicten op je pad komen. Je doet er verstandig aan meningen en ideeën van je partner te overdenken voor je er op reageert. Je hebt wel eens de neiging dingen teveel van jouw kant te zien en niet open te staan voor dat wat jouw partner aandraagt. Ben je single, dan moet je de hele week voorzichtig zijn bij het ontmoeten van een nieuwe persoon. Ga er niet gelijk te heftig in mee en vraag je eerst af of dit werkelijk een potentiële partner kan zijn. Dinsdag zal je veel energie ervaren, waardoor deze dag geschikt is om lekker te sporten of andere activiteiten te plannen waar je je energie er uit kunt gooien. In het midden van de week kan er een conflict zijn met mensen in je sociale omgeving. Tracht evenwicht aan te brengen door er niet te heftig op te reageren. Donderdag en vrijdag ben je gevoelig, maar wel in staat om er over te praten. Je kunt je gevoelens uiten en ze verwerken door er met vertrouwde mensen over te spreken. Het weekend zal vooral goed zijn om je op te laden. Ontspannende activiteiten worden daarom aangeraden. Je kunt er voor kiezen om met je partner naar een wellnesscentrum te gaan of een andere leuke activiteit te plannen. Ben je single, dan doe je er verstandig aan met vrienden of familie af te spreken en genieten van een vertrouwde omgeving. Het is een week om je diepste angsten eens onder de loep te nemen, wellicht weet je hier een weg in te vinden en kun je bepaalde dingen van jezelf beter doorgronden.

Carrière en financiën
Net als in je privéleven heb je in je werk of studie wel eens met storende energieën te maken. Het is dan ook verstandig om maandag rustiger aan te doen door minder op de voorgrond te treden. Het is namelijk wel een zeer goede periode om administratief werk af te ronden of ander bureauwerk te doen. Het is een minder goede periode om samen te werken. Op zich zal dit geen probleem zijn, omdat je een heleboel dingen hebt die je kunt doen. Je zit eigenlijk niet te wachten op conflicten of problemen, waardoor je het ook prima vindt om even op de achtergrond te blijven. Ook dinsdag zal je dit vooral blijven doen. Op dinsdag en woensdag moet je wel oppassen dat er mensen zijn die heel heftig vast blijven houden aan de mening of opvattingen die ze hebben. Blijf daar relaxt mee omgaan en ga er vooral niet op een conflictueuze manier mee om. Blijf relaxt en durf je opvattingen op empathische manier aan te geven. Je zult dan merken dat anderen ook wat meer openstaan. In het midden van de week doe je er goed aan niet teveel werk op je te nemen. Weeg dus goed af hoeveel je aankunt en bedenk dat er maar 24 uur in een dag zitten. Werk je teveel, dan kun je stress ervaren en dat zal je gemoedstoestand niet ten goede komt. Misschien kun je donderdag en vrijdag wat meer aan jezelf denken en je eigen richting bepalen. Het weekend is geschikt om te ontspannen en werk los te laten.

Gezondheid en karakter
De kosmische energie geeft een transformerende kracht, die we kunnen gebruiken om doelgerichter ons leven te creëren. Om spiritueel te versterken en productief bezig te zijn, kunnen we ons verbinden met onze innerlijk wijsheid en zielsmatige emoties. Je kunt dit doen door te mediteren of aan yoga te doen. Laat je door je hart leiden en zorg voor ambities om meer te bereiken. De Maan zal deze periode uit nodigen om jezelf in te zetten je toekomst veilig te stellen en actie te ondernemen om doelen te bereiken. Gebruik de energie om het een en ander te plannen en de eerste stappen naar dromen te zetten. Saturnus zal binnenkort retrograde in de Vissen bewegen en dit zal verandering en transformatie teweeg brengen, die we nu al kunnen ervaren. Heb vertrouwen in jezelf, maar ook in hogere energieën die er nu aanwezig zijn. Het is een periode om je spirituele groei te verdiepen en je ziel te voeden. Wees hiervoor dankbaar, maar ook opmerkzaam voor eventuele bedreigingen, die jouw groei kunnen belemmeren. Neem de tijd om zegeningen in je leven te waarderen en blijf vredig en tevreden in het leven staan. Lukt jou dit, dan zal je fysiek, geestelijk en zielsmatig gevoed worden. Zorg deze week voor voldoende rust, eet gezond en maak tijd vrij voor ontspanningen, vrolijkheid en liefde. Gebruik je energie om meer contact te hebben met vooral gelijkgestemde mensen. Deze zullen goede emoties geven, die ervoor zorgen dat je op vele gebieden mooie momenten mee kunt maken. Blijf gefocust op het goede dat er toch in het leven staat. Kijk naar schoonheid en het wonder van de wereld om je heen en zorg dat je dit sterk kunt ervaren. Het universum is in ons voordeel en we hebben alles wat we nodig zijn om het gewenste leven te creëren. Door trouw aan onszelf te blijven, kun je de overvloedige energieën van de kosmos aanboren en je diepste verlangens ervaren. Het universum heeft fantastische dingen voor je in petto.

Kreeften zijn mensen die niet gezien worden als de meest sportieve mensen. Ze hebben een voorliefde voor lekker eten en vechten geregeld tegen verslavingen. Op lichamelijk gebied is de maag het zwakst en dit zijn met name problemen die door emotionele kwetsbaarheid komen. Niet zelden leidt spanning tot maagproblemen en kwalen die te maken hebben met zenuwaandoeningen. Wanneer een Kreeft niet lekker in zijn vel zit, kan hij zich tegoed doen aan rijk voedsel, waarbij depressiviteit tot routinematig eten kan leiden. Deze week doe je er verstandig aan om jezelf er toe te zetten te sporten of recreatief te zwemmen of te wandelen. Ook sporten als dans en aerobics zijn prima geschikt. Je zult merken dat je hierdoor een stuk lekkerder in je vel komt te zitten, waardoor de kans op stress en spanning een stuk kleiner wordt. Wanneer een Kreeft sport, vindt deze het prettig te zwemmen of andere watersporten te doen. Kreeften kunnen enorm genieten van tripjes naar landelijke gebieden. Ze houden meestal niet van al te uitgebreide reizen, omdat ze niet te lang van huis willen zijn. Daardoor brengen ze vrije dagen en vakanties graag bij familie of op een plek in de nabijheid door. Deze week wordt echter wel aangeraden om, als je die mogelijkheid hebt, een verre reis te plannen om jezelf te ontspannen. Qua voeding doe je er goed aan niet al te zware maaltijden te nuttigen. Verder is het verstandig niet te pittig te eten en in maaltijden weinig zout te gebruiken. Rood vlees is af te raden. Calcium en kalium zijn belangrijk, welke je in groene bladgroente en zuivel kunt vinden. Water is ook belangrijk.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius is naar de Stier verhuisd en brengt veel meer rust dan de afgelopen tijd. Hierdoor staan we veel stabieler in het leven en denken we minder na over negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Er is dan veel minder stress en er zal meer zorgeloosheid zijn over eventuele problemen uit het verleden. Mensen die zorgeloos leven, kunnen hier fijne emoties door krijgen. Mensen die het moeilijker hadden in de afgelopen periode kunnen stress achter zich laten. We kunnen problemen nu ook makkelijker aan pakken. Passionele energie van de retrograde Pluto brengt intense emoties, waardoor we in de liefde een boost krijgen, die we kunnen gebruiken relaties te verbeteren of nieuwe contacten te maken. We krijgen woensdag een warme energie op ons af van de sextiel tussen Venus en Ceres. Romantiek en vriendschap krijgen dan een zeer fijne energie. Bij deze combinatie moeten we wel erg oppassen als we niet lekker in ons vel zitten, omdat we dan moeilijk oplosbare problemen tegen kunnen komen. Onrust, stress en depressies kunnen dan een sterke stempel op mensen drukken. Venus beweegt in de Kreeft en deze maakt mensen soms kwetsbaar. Ook hierbij geldt dat mensen, die een positief leven hebben de energie goed kunnen gebruiken qua romantiek en vriendschap. In dit geval is het dan ook een prima week voor sociale contacten en versterken van een liefdesrelatie. Met name vrijdag is er een bijzondere driehoek tussen Venus en Neptunus, terwijl Jupiter in de Stier reist. Aan de ene kant zijn we dan zeer dromerig en hangt er sensuele energie. Aan de andere kant kunnen er frustraties zijn, als de liefde niet altijd beantwoord wordt. Positief is dat we harmonieuze energie ervaren tussen ratio en intuïtie, waardoor er mensen zijn, die heel goede beslissingen op grond van emoties kunnen nemen.

Mars reist in de Leeuw en brengt spannende energie aan mensen, omdat vooral passie en romantiek de kracht kunnen ervaren. Het wordt een vrolijke periode, waarbij Mars de spanning in mensen losmaakt en zorgt voor creativiteit, die emoties ertoe beweegt romantiek in het leven te halen of te versterken. De energie is tevens erg goed voor erotiek en passie. Het eind van de week zullen we al de energie van de Volle Maan, die pas zondagochtend de 4de om 5:43 in de Boogschutter staat, ervaren. Alhoewel de energie vooral voor de volgende week een krachtige invloed zal hebben, kan de energie al op vrijdag zorgen voor heel wat steun. We kunnen sterke energie ervaren, die zorgt dat we veel aandacht voor andere mensen hebben. We zijn extra bezorgd om elkaar en zullen veel liefde en vriendschap delen. Er wordt dan ook aangeraden in het weekend mensen op te zoeken en leuke dingen te doen. Ook is het een prima weekend voor het brengen van offers aan geliefde personen in onze omgeving. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen mediums en paragnosten kunnen er gebruik van maken, maar ook andere mensen kunnen veel voelen en ervaren. De week eindigt met ongewone ideeën, waarbij we veranderingen in onze plannen zien komen, die een sterke invloed op onze toekomst kunnen gaan hebben. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeker oog voor te hebben en dingen te doen om te ontwikkelen, sociale contacten op te doen en activiteiten te doen, waar je gewoon blij van wordt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)