Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er zijn erg veel energieën in de Schorpioen en ook de Zon in de Boogschutter heeft deze periode erg veel kracht. Je hebt erg veel romantische en sexy gevoelens en deze kan je gebruiken om in een relatie erg veel liefde te bieden. Ben je single, dan heb je erg veel kans om mensen aan te trekken en ook om een nieuwe relatie te krijgen. Hierdoor geef je subtiele signalen aan je omgeving, waarbij je soms zelf niet eens doorhebt dat je ze geeft. Mensen van het andere geslacht zullen dit zeker opmerken en over het algemeen zal dit ervoor zorgen dat je goede contacten hebt. Over het algemeen was je bescheiden maar nu de Zon door de Boogschutter reist en er een intense energie van Uranus komt, zal je veel meer dan eerst durven en kun je op een veilige manier risico’s nemen. Wanneer Venus en Jupiter ook hun energie op je afvuren, zal je merken dat je enthousiasme versterkt wordt, maar heb je soms de neiging om je liefdesuitingen te overdrijven. Gebonden Kreeften moeten oppassen dat zij niet de verkeerde signalen geven, omdat ze anders door verkeerde mensen verleid worden. Singles doen er verstandig aan zich niet te laten verleiden door iemand, waarvan ze weten dat het niets voor de lange termijn is.

Carrière en financiën
Je creatieve vermogen is deze maand erg sterk, omdat je gebruik kunt maken van de creatieve energie van Mercurius. Jupiter kan jouw intellectuele kracht versterken, waardoor je erg veel behoefte hebt om het avontuur op te zoeken. Wanneer je die mogelijkheid krijgt, kun je waarschijnlijk heel interessante ideeën poneren en nieuwe plannen maken. Toch zijn er weinig aanwijzingen dat je andere mensen met je creativiteit zal imponeren als je te bescheiden blijft. Er wordt aangeraden om hier verandering in aan te brengen en meer lef te vertonen. Soms merk je misschien niet dat andere mensen dit ook wel van je verwachten en dat bescheidenheid helemaal niet bij jou past. Deze week kan daar verandering in zijn en kun je laten zien wie je werkelijk bent. Vooral, omdat de Zon door het gebied van de Boogschutter reist, kun je wel eens een krachtige drang voelen om jezelf te ontwikkelen. Wanneer Venus en Jupiter jouw passionele gevoel ook nog eens versterken, worden je ambities helemaal versterkt. De kans op een opleiding, speciale gebeurtenis of een zeer lucratieve reis kan je wel eens gaan verrassen. Mocht je dit niet herkennen, dan doe je er goed aan om toch eens te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

Kreeften zijn huiselijk en voelen zich het prettigst in de omgeving van vertrouwde mensen. Toch zijn ze deze week wat rusteloos door de energie van de actieve Maan. Je kunt niet altijd thuisbrengen wat je voelt en waarom je zo wisselvallig bent. Er wordt aangeraden hier niet zoveel mee bezig te zijn en te aanvaarden dat jij, als waterteken, emotioneel, gevoelig en intens bent. Hierdoor leid je je leven in een soort woelige zee en dit maakt jou onzeker. Dit hoeft niet negatief te zijn, maar kan zijn charmes hebben, waardoor mensen zich bij jou niet snel vervelen. Deze week is je intuïtie erg sterk en neem je veel gevoelens van mensen over. Er wordt aangeraden hier paal en perk aan te stellen. De kans dat je zelf depressief wordt, is aanwezig en dit is moeilijk om te draaien. Gebruik soms je harde schild om mensen, die (onbedoeld) een negatieve invloed op je kunnen hebben, bij je weg te houden. Dit kun je doen door je terug te trekken, maar ook door lekker te sporten of te wandelen.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)