Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 40

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er komt veel geluk op je pad, welke tot begin november aan blijft houden. Heb je een partner, dan zal je liefdes- en thuisleven fijn zijn. Er hangt een goede energie en jullie kunnen elkaar veel romantiek en passie bieden. Het zal een goede week zijn om leuke activiteiten te plannen, maar ook om de woning een flinke opknapbeurt te geven. Jullie zullen hier beiden plezier van hebben, waardoor er thuis nog meer mooie momenten gedeeld kunnen worden. Bedenk dat er een goede periode van familiebanden aankomt, waardoor je over het algemeen gelukkige gevoelens kunt hebben. Het is ook een week van creativiteit, goed contact met kinderen en buitenactiviteiten, omdat je avontuurlijk aangelegd bent en je dit ook geregeld aandacht wilt geven. Overigens kan Venus ook een warme en interessante kracht brengen, waardoor de liefde tussen jou en je partner geregeld ook veel mooie momenten kent. Voor singles is het een week, waarbij er veel gevoelens zijn. Je kunt ontmoetingen hebben met mensen die, net als jij, op zoek zijn naar ware liefde. Daarbij zal niet alleen de romantiek belangrijk zijn, maar wil je emotioneel en intellectueel een band voelen. Bedenk dat een relatie, die je nu week start, veel kans heeft om uiteindelijke tot vaste verbinding te komen. Je kunt verliefd worden op iemand waar je al een tijdje mee omgaat, zoals een vriend(in) of collega. Doordat je zo aantrekkelijk bent, zal je merken dat zowel mannen als vrouwen oog voor je hebben. Daardoor kun je verward raken, door alle aandacht die je krijgt. Je kunt op een creatieve wijze met de liefde omgaan en daardoor zal je geregeld op plekken komen waar andere singles komen. Let wel op dat je weerstand niet altijd even sterk is, waardoor je, als je teveel tijd besteedt aan stappen, uitgaan en dan ook nog eens je werk, je ziek kunt worden.

Carrière en financiën
Je privéleven kan veel tijd in beslag nemen, waardoor je moet zorgen dat je wat orde in je leven houdt. Je kunt anders bepaalde zaken uit je privéleven meenemen naar je werk en andersom. Dit wordt nog versterkt omdat je zondag en maandag wat moe kunt zijn. Je zult dus je rust moeten vinden en heb je de kans dan is maandag een geschikte dag om vrij te nemen. Houd er wel rekening mee dat er vanaf maandagmiddag t/m woensdag juist een krachtige energie is. Daardoor zal je beter functioneren en zijn er mogelijkheden om zowel financieel als zakelijk erg goed te presteren. Woensdagmiddag t/m vrijdagmiddag is juist geschikt voor financiën. Je bent dan ook zeer spiritueel en intellectueel. Er kunnen obstakels zijn, wees dus alert. Donderdag ben je creatief en actief, waardoor je meer geld kunt verdienen. Moet je financiële zaken of grote aankopen doen, dan wordt aangeraden om op je intuïtie te vertrouwen en vooral op routine het een en ander te voltooien. Vrijdag en zaterdag zijn gelukkige dagen om veel te bereiken. Je bent met de toekomst bezig en zal nieuwe doelen kunnen stellen.

Emotioneel en fysiek welzijn
Je bent van nature iemand die wisselvallig van karakter is. Je hebt soms teveel de neiging om je thuis terug te trekken als je minder lekker in je vel zit. Het is belangrijk om een vertrouwd plekje te hebben, maar je kunt wat meer uit je comfortzone treden. Dit kun je doen door met vrienden en familie af te spreken en leuke dingen te doen. Jupiter en Mars zullen zich manifesteren, waardoor je meer drive krijgt om dingen te gaan doen. Doe je dit niet, dan kun je meer last van stress krijgen en een zwakkere weerstand hebben. De kans op griep is dan sterk aanwezig, omdat je lichaam kwetsbaar is. De manier hoe jij je voelt, ligt in het gegeven dat je een waterteken bent. Het element water zorgt ervoor dat je systemen schoonspoelen, waardoor je gezonder blijft. Water is als het ware een smeersysteem dat ervoor zorgt dat je lichaam fit blijft. Is het element water voldoende aanwezig dan ben je empathisch en is je lichaam bestand tegen schimmels, bacteriën en virussen. In het algemeen zijn Kreeften erg emotioneel, waarbij ze makkelijk sferen opvangen. Zit je lekker in je vel, dan kun je deze goed een plekje geven, maar zit je dat niet dan kun je met name negatieve emoties van anderen zo opnemen, dat je er zelf emotionele problemen door krijgt. Heb je het element water teveel in je, dan herken je dit doordat je te zwaar wordt. Je voedsel verteert moeilijk als gevolg van een traag metabolisme. Hierdoor gaat de vocht in je lichaam minder stromen en is de kans op slijm, tumoren, cystes en ontstekingen groter. Je moet in dit geval niet minder gaan eten, maar eigenlijk meer om er voor te zorgen dat je stofwisseling versnelt. Je kunt beter minder water drinken en pittig, droog en licht voedsel eten. Je kunt denken aan gestoomde groenten, bonen en gedroogd fruit. Salie, basilicum, tijm, peterselie, knoflook en jeneverbessen zijn ook prima geschikt. Vette producten, snoep, gist, brood en zout kun je maar beter vermijden. Heb je het element water te weinig in je, dan kan je lichaam moeite hebben om schadelijke stoffen uit je lichaam te filteren. Je organen werken minder, waardoor je verschijnselen van uitdroging kunt krijgen. Je hebt de neiging minder te eten en hebt slaapproblemen. In dit geval doe je er goed aan veel te baden en te zwemmen. Drink veel water en eet producten waar veel vocht inzit zoals meloenen, komkommers, tomaten en andere vlezige groenten. Let op met hittebronnen zoals een hoogtezon en neem wat extra zout. Goede producten zijn dan tarwe, rijst, haver, zeewier, zuivel, vruchtensappen en natuurlijke suikers. Wortelen, selderij en koolsoorten kun je beter vermijden.

Overzicht voor alle tekens
Jupiter reist tot eind oktober in de filosofische Waterman en geeft mensen avontuurlijke energie. Er zijn deze week dan ook prettige mogelijkheden. De retrograde Uranus in Stier geeft positieve energie, zowel in het privéleven, bij professionele zaken als andere activiteiten. Veel mensen kunnen een sterk en warm gevoel ervaren en intuïtie zal een belangrijke factor zijn om aan te voelen of iets goed zit. De beperkende Saturnus kan wel wat roet in het eten gooien. Er is namelijk een uitdagend vierkant tussen deze planeten, waardoor er in de maatschappij tegenstellingen zijn in de politiek, medische wereld, wereldpolitiek en mensen onderling. Verantwoordelijkheid en verstandige communicatie zijn deze week belangrijk. Op die wijze voorkomen we meningsverschillen, conflicten en andere problemen. We doen er goed aan na te blijven denken en stabiliteit te behouden. Vermijd onnodige discussies en probeer een ander te begrijpen. Zakelijk gezien kunnen we prima verder met de opgestarte projecten, waarbij succes te behalen is. Venus beweegt tot 23 oktober in gracieuze Weegschaal. De combinatie brengt rust en stabiliteit in romantiek en relaties, waarbij emoties op een evenwichtige wijze beïnvloed worden. Mercurius en Venus zullen gezamenlijk positief zijn voor de commercie, onderwijs, recht, journalistiek, schrijven, politiek, kunst of sociologie. Mensen die in de zorg werken, kunnen het soms moeilijk vinden om te functioneren. Blijf volhouden, omdat er betere momenten aankomen.

Mercurius beweegt van de 2de tot 11de voorwaarts in de Maagd en zal gunstige energie geven om ons fysiek te versterken. Ook is er energie van Mars, die positieve verandering aanbrengt in minder goede gewoontes. Deze planeet gaat langzamerhand naar een retrograde beweging, die de 30ste zal starten. Er wordt aangeraden deze week vooral te letten op het op tijd betalen van rekeningen en om flexibel te blijven in sociale contacten. De Zon staat tot 23 oktober in de Weegschaal, waardoor mensen serieus nadenken over handelen van zichzelf en anderen. De Zon en Venus zullen er gezamenlijk voor zorgen dat we stabiele en harmonische energie krijgen om zowel in vriendschappen, sociale contacten en de romantiek geluk te ervaren. We kunnen zondag genieten van de energie van de Maan in Boogschutter, waardoor veel mensen een sterke drang ervaren om er op uit te trekken. Vooral natuur en buitenland zijn aantrekkelijk en er is dus een sterke energie om voor nu of voor de komende vakantie een reis te boeken. Omdat Venus en Jupiter tegenover elkaar staan, moet je wel opletten dat sensuele en erotische verlangens overdreven kunnen worden. Er zijn mensen, die teveel buiten hun comfortzone komen en dan kan teleurstelling de kop opsteken als iets niet naar wens verloopt.

Mercurius beëindigt zondag zijn retrograde cyclus in de Maagd. Dit is een prima energie om bepaalde zaken, die je verwaarloosd hebt, aandacht te geven. Je kunt er de verdere week gebruik van maken en bepaalde problemen oplossen of nieuwe zaken opstarten. Donderdag gaat Mercurius een harmonieuze relatie met Pluto aan en dan komt er op communicatief gebied sterke energie vrij. Hierdoor is er sterke drang om diepgaande gesprekken te voeren, die mooie, maar ook conflictueuze situaties geven. De Maan gaat deze periode over in de spirituele Vissen, waardoor er donderdag en vrijdag voorspellende dromen zijn. Het is belangrijk deze zo mogelijk te onthouden en te bekijken wat ze zeggen. Zaterdag, de 8ste, beëindigt Pluto zijn retrograde cyclus, die de planeet vanaf eind april voerde. Dit wordt niet echt opgemerkt, maar we moeten ons bewust zijn dat we minder fysieke en mentale energie ervaren. Ben je vermoeider dan gewoonlijk, dan wordt aangeraden vaker rust te zoeken. Forceer dit weekend geen problemen en vooral niet omdat de Maan dan door de assertieve Ram beweegt. Passie en emoties kunnen communicatie beïnvloeden en dat kan in ons eigen leven, maar ook die in de wereldpolitiek voor problemen zorgen. Er zijn vanaf vrijdag dus zeer intense energieën, die een grote invloed kunnen hebben en problemen kunnen geven, die heel moeilijk af te wenden zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)