Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mercurius zal jou op financieel gebied prikkelen, waardoor je het niet zo erg vindt om wat extra geld aan je partner en leuke activiteiten te besteden. Daarnaast zullen de Maan en Neptunus het avontuur in je losmaken, waardoor er heel wat te beleven valt. Je bent spiritueel en kunt intens passionele dromen hebben, die jou dwarszitten, omdat je teleurstelling kunt voelen als dit in het echt niet zo gebeurt. Het wordt een week waarin je veel nadenkt en dit laat je vertrouwen toenemen, omdat je in staat bent jezelf beter te leren kennen. Voor singles kan het door energie van Mars, Venus en Mercurius een week van dromen en fantasie zijn. Dat kan natuurlijk mooi zijn, maar ook zorgen voor desillusie als je er achter komt dat de realiteit anders is dan je in fantasie ervaart. Er wordt aangeraden om hier wel voorzichtig mee te zijn en je niet gek te laten maken. Gebonden mensen zijn zondag en maandag zeer assertief en weten goed wat ze willen en vooral hoe. Gaat je partner er niet in mee, dan zal je je eigen weg volgen. De beste energie voor romantiek in je relatie kan je van donderdag t/m zaterdag ontvangen. Er is dan zelfs een goede energie om bepaalde problemen aan te pakken als je een mindere relatie hebt. Heb je een goede relatie, dan zal het een droomperiode zijn. Singles zijn zondag en maandag wat verlegen en als je dan een date hebt, komt dit meestal wel erg charmant en aantrekkelijk over. Dus ga je niet al te druk maken of je vreemd overkomt. Dinsdag en woensdag ben je gericht op familie of goede vrienden en maak je minder ruimte voor vinden van geschikte partners. Donderdag t/m zaterdag is fantastisch, omdat er zeer intense energieën zijn. Daardoor is de single sterk op erotiek gericht en dat straal je dan ook zeker uit. Heb je behoefte aan pure seks, dan doe je er goed aan deze periode een date te maken. Voor een vaste relatie zal het een stuk minder zijn, omdat je avontuurlijke kant overheerst.

Carrière en financiën
Belangrijkste feit van deze week is toch wel dat Mars het begin van de week storend werkt, waardoor er conflicten mogelijk zijn. En dan vooral met mensen waar je eigenlijk een heel goede band mee hebt. Dit heeft met je eigen onzekerheid te maken, zodat je er goed aandoet er met mensen over te spreken. Dit zal een hoop conflicten schelen en er voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Vanaf het midden van de week zal de energie van Mars positiever worden en ben je in staat zekerder voor de dag te komen. Je voelt je niet meer snel aangevallen en kunt je zelf verwoorden, zodat mensen respect hebben. Over het algemeen is maandag een prima periode om vrij te nemen, omdat je thuis veel te doen hebt. Je hebt dan tijd om die zaken af te ronden, die jou spanningen geven. Daarnaast is het verstandig, omdat je dan problemen op je werk ontloopt. Is dit niet mogelijk, dan zal je heus in staat zijn het hoofd koel te houden. Dinsdag en woensdag kun je je onrustig en besluiteloos voelen, waardoor je die dagen beter niet teveel beslissingen dient te nemen, omdat ze toch tot weinig uitlopen. Donderdag voel je je erg moe en heb je het gevoel dat je je laatste reserves aan energie verbruikt. Vrijdag zal je moeite hebben met zaken die thuis gebeuren en moet je oppassen dat privé en zakelijkheden niet verward worden Het weekend is prima geschikt om je op te laden, zodat je zowel geestelijk als fysiek weer kracht krijgt.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten. Ieder teken zal deze maand anders beleven.

Er komt voor de Kreeft goede energie aan die mentale kracht geeft. Normaal gesproken ben je heel erg gespannen als dingen niet gaan zoals jij wilt, maar deze week ben je in staat stress de kop te mijden. Je kunt hierdoor in de nachtelijke uurtjes voldoende slapen en zal minder piekeren over datgene dat jou niet zo goed afgaat. Dit straal je door naar anderen, waardoor er minder conflicten of problemen zijn. Er is speciale aandacht voor Kreeften, die hun diepste gevoelens wegstoppen. Kreeften zijn goed met problemen van anderen, maar schuiven hun eigen gevoelens wel eens naar de achtergrond. Wanneer je deze week advies vraagt, bij mensen die je vertrouwt, kan jij je diepere gevoel er uitgooien, waardoor je emotioneel rust voelt. Het zal je gemoed verlichten en zorgen dat je fysiek en mentaal beter in je vel zit. Mijd producten, die schadelijk voor gezondheid zijn. Dit lijkt logisch, maar toch heb je moeite ze te laten liggen. Je kunt normen en waarden vergeten en je dan laten leiden door verkeerde zaken.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)