Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 21

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag vrolijk en op zoek naar leuke activiteiten. Het liefst wil je deze samen met je partner doen, maar hebt soms de behoefte dit alleen te doen. Let op dat je soms de neiging hebt voor anderen te zorgen en jezelf te vergeten. Er zijn aanwijzingen dat je depressieve gevoelens kunt krijgen, waarbij je niet zo goed weet waar die vandaan komen. Maandag en dinsdag moet je opletten dat er op je werk negatieve zaken kunnen zijn. Daardoor kan je privé wat minder goed in je vel zitten. Het beste kun je tijd voor vertrouwde mensen en je partner vrijhouden, dan zal je hier over het algemeen wel doorheen komen. Woensdag en donderdag zijn moeilijke dagen en zal je zowel verbaal als mentaal negatieve energie ervaren. Beter kun je geen belangrijke gesprekken voeren of bepaalde dingen doen, omdat er misverstanden kunnen zijn. Vrijdag zijn er aanwijzingen voor een conflict tussen mensen in je directe omgeving. Tracht neutraal te blijven. Lukt het zaterdag evenwicht te vinden tussen verstand en gevoel, dan zal het een fijne dag worden, waarin er veel liefde kan zijn.

Singles
Zondag is er bijzondere energie, waardoor er verschillende mogelijkheden zijn. Je weet niet altijd even goed wat je moet doen, maar over het algemeen maak je de juiste keuzes en is er ruimte voor avontuur. Het is een goede periode voor een leuk reisje. Let op dat maandag en dinsdag vrienden of familie jouw woorden of daden op een verkeerde manier uitleggen. Daardoor zijn er misverstanden mogelijk. Neem de tijd om uit te leggen wat je bedoelt, dan zal je er mee om kunnen gaan. Woensdag en donderdag doe je er goed aan niet te star te zijn en te genieten van dat wat er op je pad komt. Het is belangrijk om orde te brengen en duidelijke plannen te maken. Let vrijdag op storende energie, waardoor conflicten mogelijk zijn. Ook zaterdag kan soms lastig zijn. Daarom zal je beiden dagen niet altijd evenveel zin hebben om er op uit te trekken en heb je meer behoefte aan huiselijke activiteiten. Het is dan ook een betere tijd om vrienden en familie uit te nodigen en niet echt om te gaan stappen of te daten.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière en financiën
Je was misschien de afgelopen week in een relatief relaxte en vrolijke gemoedstoestand, maar dat gaat nu veranderen. Je wordt serieuzer en zal meer naar mensen toetrekken als het om zakelijke aspecten gaat. Het is een week om nieuwe dingen te ontdekken, geheimen te ontrafelen, omdat het verleden in je leven terugkomt. Er wordt aangeraden geregeld te bekijken of je iets van vroeger nu wel kunt gaan doen. De kans dat je hier veel goeds uit kunt verkrijgen, is groot. Zondag en maandag bereik je veel en kun je achterstallige taken en kleinere klussen afronden. Het is een prima periode voor grote zakelijke aankopen, maar ook voor privéaankopen, waar je al een tijd mee rondloopt. Mensen die een nieuwe baan ambiëren, kunnen hier grote kansen op maken. Dinsdag en woensdag ben je zeer sympathiek en tegelijk zeer zakelijk ingesteld. Daardoor kun je veel bereiken. Wees voorzichtig, omdat er storende energie kan zijn, waardoor er het een en ander minder goed verloopt. Donderdag t/m zaterdag is er een donkere energie, waar je voorzichtig mee om moet gaan. Neem even geen belangrijke beslissingen en koop geen apparatuur. Moet je toch grotere aankopen doen, doe deze dan gelijk op donderdagavond of nog beter eerder deze week. Verder is het zakelijk gezien een prima periode om je te ontwikkelen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)