Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
In tegenstelling tot veel andere tekens zal de Kreeft de energie van de Volle Maan zowel zakelijk als privé zeer sterk ervaren. Je bent aan de ene kant zeer expressief en emotioneel, maar kunt wel degelijk zeer nuchter en rationeel handelen. Hierdoor ben je de gehele week zeer eerlijk en zeg je wat je voelt. Het is een prima week om te communiceren, waardoor bepaalde conflicten opgelost kunnen worden, maar er ook al plannen gemaakt kunnen worden om in de toekomst meer liefde in je leven te krijgen. Aan het begin van de week kun je in een relatie gezamenlijke ideeën hebben. Jullie kunnen hierdoor de weg plaveien om romantische activiteiten te plannen, zoals onder andere een vakantie naar een romantisch en idyllisch oord. Ben je single, dan kan er deze periode een verwarrende situatie zijn, waarop je het best rationeel kunt reageren. Dinsdag en woensdag doe je er verstandig aan je intuïtie te volgen en dingen te doen die je puur op gevoel kunt baseren. Donderdag denk je over huishoudelijke taken na, waarbij je je afvraagt of er het een en ander effectiever kan zijn. Woon je samen dan is het belangrijk er afspraken over te maken. Donderdag en vrijdag zijn geschikt om te socialiseren, waarbij je het belangrijk vindt samen te zijn met mensen waar je je fijn bij voelt. Het weekend doe je er verstandig aan deze lijn door te trekken, omdat je dan lekker kunt ontspannen en je ziel rust krijgt.

Carrière en financiën
Door energie van de Volle Maan ben je emotioneel en expressief tegelijk, waardoor je behoefte hebt aan verandering in je leven. Je bent recht door zee en gaat recht op jouw doel af. Niet iedereen zal er gediend van zijn. Dit zal met name te maken hebben met jaloers gevoel en bezitterig gedrag. Tracht, als je dit merkt, hier niet teveel op in te gaan en laat emoties er zoveel mogelijk buiten. Je hebt anders de neiging er met je hart op in te gaan, terwijl je er beter zo rationeel mogelijk op kunt reageren. Aan het begin van de week zijn er gezamenlijke ideeën, die niet alleen met je privéleven te maken hebben, maar ook op zakelijk gebied resultaten geven. Het is belangrijk niet alleen rationeel te handelen, maar soms ook je intuïtie er over te laten gaan. Doe je dat op die manier dan zal je merken dat er zeer goede mogelijkheden uit voortkomen. Je zult geduld moeten hebben, omdat werkelijke resultaten pas later dit jaar komen. Geestelijk ben je de eerste drie dagen van de week op geestelijk en intellectueel gebied krachtig. Je geheugen is deze periode oersterk. Heb je zaken of dingen te doen die hiermee te maken hebben, dan doe je er verstandig aan die juist deze dagen te doen. Donderdag kun je het best met je nieuwe ideeën komen, omdat je deze periode overtuigend kunt zijn en mensen ontvankelijk zijn voor dingen waar je mee komt. Mensen die in het weekend werken, kunnen veel zaken afronden.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Het kan een romantische week worden en dan niet zozeer in de liefde met mensen, maar meer in de liefde die je voor de hogere wereld hebt. Er hangt de hele week een spirituele kracht, die jou laat dromen en fantaseren. Daardoor kun je je geregeld even uit de wereld terugtrekken en geniet je van de rust en liefde vanuit de lichtwereld. Doordat je lekker kunt dromen, zal je over het algemeen uitgerust wakker worden, wat een positieve werking op je leven heeft. Zondag en maandag is er veel energie, maar moet je uitkijken dat er chronische klachten kunnen zijn. Merk je bepaalde symptomen, die jou aan een bepaalde ziekte doen denken, dan is het belangrijk langs de dokter gaan. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Over het algemeen zal je gezond zijn, maar is het belangrijk dat je de stress in de gaten houdt. Je kunt daar veel klachten door krijgen, zoals spierspanningshoofdpijn of rugklachten. Geniet van het leven en laat je niet zo door negatieve energieën meeslepen. Daar word je pas ziek van.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)