Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
De planetaire energie is meer gericht op je carrière. Er zijn heus mooie momenten in je relatie, maar je moet alert zijn dat er mindere dagen kunnen zijn. Er wordt aangeraden te zorgen dat de relatie tussen jou en je partner goed blijft. Laat je werk niet zorgen dat er tussen jullie problemen komen. Zondag en maandag zal je over het algemeen zeer energiek en romantisch zijn, waardoor je partner wel heel veel aandacht krijgt. Ook ben je sociaal en kun je vrienden en familie veel goede aandacht geven. Zondag is daarbij beter dan maandag. Dinsdag en woensdag zijn prima dagen voor liefde. Er is een erotische energie, waardoor er veel sensualiteit tussen jullie zal zijn. Let op dat je werk wel roet in het eten kan gooien. Donderdag is een mindere dag voor liefde, omdat je op zakelijk gebied erg actief bent, maar vrijdag kan je veel inhalen. Er is dan een verrassende energie, die zorgt dat jullie veel liefde delen. Zaterdag kun je beter je werk loslaten, maar houd in de gaten dat er in de avond problemen kunnen zijn. Let vooral op in het contact met familie, omdat daar wat storing bij kan zijn.

Singles
Je bent veel met je werk bezig en het lijkt alsof je op deze manier de liefde ontloopt. Je kunt daardoor chagrijnig zijn, omdat je het nodig hebt om romantiek in je leven te hebben. Er wordt aangeraden om toch soms minder tijd en energie aan je werk of studie te geven. Je mag best wel even wat rust nemen en ontspanning bij vrienden en familie zoeken. Met name zondag en maandag doe je er goed aan om minder met je carrière bezig te zijn. Je bent energiek en charismatisch en mensen zullen het fijn vinden om met je om te gaan. Moet je toch werken, dan doe je er goed aan tijd vrij te maken voor liefde en vrienden. Met name maandag is geschikt voor vriendschap of romantiek. Dinsdag t/m donderdag in de middag zal je veel tijd met werk bezig zijn. Bijzonder is dat er een sensuele en erotische energie hangt, waardoor er mogelijkheden zijn dat je iets met een collega krijgt. Donderdagavond is geschikt om met vrienden of familie af te spreken. Er kunnen leuke verrassingen uit voortkomen. Vrijdag is de beste dag voor romantiek en ontmoeten van een nieuwe partner. Er is een onverwachte situatie, waarbij er een persoon op je pad komt. Zaterdagavond is niet geschikt om te daten. Bespaar je de teleurstelling.

Carrière en financiën
De planetaire energie zal krachtig zijn en zowel positieve als negatieve energie naar je toe brengen. Er kunnen bepaalde mensen of werkzaamheden terug in je leven komen, die vruchtvol kunnen verlopen. Het is geen periode voor het kopen van nieuwe gereedschappen en apparatuur als je deze nodig hebt voor een groot project. Beter kun je dit pas na de 2de doen. Het zal een week zijn, waarin je je kunt ontwikkelen, maar waarin je je ook flink in de vingers kunt snijden. Zorg voor voldoende ontspanning en bedenk dat een partner, je gezin of familie de basis zijn om goed te kunnen presteren in je carrière. Besteed geregeld wat aandacht aan geliefden. Er staat in de sterren geschreven dat je op moet letten met juridische zaken. Blijf nuchter reageren en wees verantwoordelijk bij de dingen waar je mee bezig bent. Zondag en maandag ben je zeer energiek en kun je mensen laten zien wat je allemaal in je mars hebt. Zondag is er veel geluk en ben je geïnspireerd om veel te bereiken. Sommigen kunnen zelfs een nieuwe baan krijgen. Maandag zal moeilijker gaan. Je kunt minder geluk hebben en er zijn obstakels. Gelukkig ben je sterk genoeg om er mee om te gaan. Dinsdag t/m donderdagmiddag ben je gericht op het krijgen van geld. Er wordt aangeraden hiermee op te passen. Beter kun je je richten op afronden van huidige taken en aflossen van schulden. Donderdagavond en vrijdag ben je vooral bezig met boodschappen, communicatie en zakelijke reizen. Het is een geschikte periode om bureauwerk af te ronden. Let op mensen die de strijd met je opzoeken. Blijf in jezelf geloven en bewijs jezelf niet teveel. Zaterdag is meer een dag om klusjes in en rond huis te doen, dan ander werk te doen.

Invloed van de Volle Maan in de Tweeling
De Volle Maan in Tweelingen is een astrologisch fenomeen dat specifieke energieën met zich mee kan brengen. Deze gebeurtenis kan verschillende aspecten van ons leven beïnvloeden, met name op het gebied van communicatie, relaties en mentale activiteit. Ten eerste is er een verhoogde communicatie, omdat de Tweeling een luchtteken. Tijdens de Volle Maan in de Tweelingen kan de behoefte aan communicatie toenemen. Het is een gunstige tijd om openhartige gesprekken te voeren, gedachten en ideeën te delen, en informatie uit te wisselen. Er is echter ook een vorm van dualiteit en tegelijk balans: Tweeling wordt geassocieerd met dualiteit. Deze Volle Maan kan ons bewust maken van tegenstellingen in ons leven en de noodzaak om balans te vinden tussen uiteenlopende elementen, zoals werk en privé, emotie en rede. Er is ook veel meer nieuwsgierigheid tijdens deze stand van de Maan en er is dan ook een sterke drang naar kennis en opzoeken van informatie. Tijdens deze periode kan de drang om nieuwe dingen te ontdekken en te leren toenemen. Het is een goede tijd om open te staan voor nieuwe informatie en ervaringen. Omdat Tweelingen ook een sociaal teken is, kan de Volle Maan in dit teken sociale activiteiten bevorderen. Het is een gunstige tijd voor samenkomsten, feestjes en het onderhouden van sociale contacten. Er is wel weer een moment van wisselende emoties. De dualiteit van Tweelingen kan ook een wisselende emotionele toestand met zich meebrengen. Het is belangrijk om bewust te zijn van deze schommelingen en ze te accepteren als onderdeel van het proces tijdens deze maanfase. Er is een sterke focus op relaties, waarbij er niet alleen een sterke gerichtheid is op communicatie, maar ook relaties, vooral die van een meer intellectuele aard. Tijdens deze Volle Maan kunnen we ons bewust worden van onze relaties en hoe we communiceren binnen deze relaties. Het is altijd belangrijk te onthouden dat de invloed van de Volle Maan persoonlijk kan variëren afhankelijk van iemands geboortehoroscoop en andere astrologische factoren. Over het algemeen is het echter een tijd waarin de energieën hoog zijn, en bewustwording van de genoemde thema's kan leiden tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

De Kreeft is deze week meestal in een goede stemming, wat een positieve werking op het algehele welzijn heeft. Bedenk dat een hoogtezon niet goed is als je er te vaak onder gaat. Je huid kan beschadigd worden. In het algemeen moeten Kreeften opletten dat dit een periode van het jaar is, waarin je snel een verkoudheid of een griep oploopt. Zorg ervoor dat je geen verkoudheid krijgt, omdat die zich al snel in koorts om kan zetten als gevolg van een slechte weerstand. Ben je zwanger, dan moet je echt voorzichtig zijn met de dingen die je eet. Mocht je niet helemaal weten wat goed voor je is, dan doe je er goed aan advies bij een specialist in te winnen. Roken, alcohol en andere schadelijke producten zijn nooit goed en kunnen complicaties geven. Je doet er verstandig aan om je geregeld te ontspannen en stresssituaties zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je toch stress ervaren dan is het een prima maand om te mediteren of aan yoga te doen. Ben je wat ouder dan is het belangrijk dat je maagklachten en klachten met de slokdarm in de gaten houdt. Ben je ergens niet gerust op, dan doe je er goed aan bij de huisarts langs te gaan. Het is voor Kreeften goed om sport, oefeningen of andere bewegingsvormen te doen, maar je moet niet overdrijven. Ben je verantwoord dan kan beweging je voldoende helpen om verkoudheid en andere seizoensgebonden problemen te voorkomen. Ook voor ouderen is het erg goed om geregeld te bewegen. Een half uurtje matige beweging is al prima. Heb je hartproblemen of een probleem met de bloeddruk, dan dien je dit wel onder begeleiding te doen. Mensen die last van overgewicht hebben, zullen deze week een krachtige energie voelen om hier iets aan te gaan doen.

Overzicht voor alle tekens
In de kosmos is er een sterke schommeling van de hemellichamen. Mercurius staat tot de eerste dag van december in de levendige en avontuurlijke Boogschutter. Zijn invloed omhelst morele facetten met kracht, waardoor wij als wijze rechters optreden wanneer menselijke conflicten zich ontvouwen. In deze tijdsperiode zijn gedachten vrij, doch koesteren wij twijfels, voordat de waarheid zich aan ons openbaart. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidende sterren aan ons firmament, al dienen wij ons bewust te zijn van de retrograde Uranus in Stier. Deze kan tot eind januari stress en frustratie geven, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Terwijl Neptunus richting Saturnus in Vissen beweegt en daar tot begin december vertoeft, kunnen gedachten minder rationeel zijn en ervaren wij intense mentale krachten. Derhalve wordt geadviseerd om op een verstandige en geduldige wijze doelen na te streven, om financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Venus reist tot 4 december door haar gunstige teken, de relationele Weegschaal, wat sociale activiteiten ondersteunt en diverse relaties versterkt. Tevens kunnen wij de pracht van ons huis en kleding gebruiken om gelukkiger te worden. Wees bedachtzaam, want bij serieuze beslissingen kan onzekerheid toeslaan. Tegelijkertijd vormt de Zon tot 22 december in het filosofische Boogschutterteken ongeduldige energie. Mensen hebben dan moeite om naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen veroorzaken. Gedurende deze periode zullen wij echter mentaal een positieve stemming ervaren, wat voor heel wat optimisme zorgt. Ons gedrag in de samenleving zal verfijnd, zelfverzekerd en zelfs intellectueel zijn. Dankzij grote discipline kunnen wij beter presteren in sociale contacten, maar ook op andere gebieden zoals de liefde en in de carrière.

Wij zullen ons geweldig voelen in gezelschap van familie of een relatie. De assertieve Mars zal tot 4 januari in de optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in Boogschutter brengt passie en strijd met zich mee, en het is een uitstekende tijd voor actie, zakendoen en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en het accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Hierdoor kunnen vooral aan het begin van de week conflicten, blessures en problemen met autoriteiten ontstaan, zoals we vorige week eindigden. Werknemers of onhandelbare kinderen kunnen onze autoriteit op de proef stellen. Van zondag tot dinsdag zal Venus een conjunctie vormen met de Zuidknoop. Een kans om problemen of patronen in relaties los te laten en te verwerpen. Als je een zuivere breuk wilt met iemand in je leven, dan is dit een goed moment. Het begin van deze week vormt Mercurius een vierkant met Neptunus. Niet de beste tijd voor logisch en redelijk denken. Het is raadzaam om deze periode wat rustiger aan te doen en meer tijd vrij te maken voor ontspanning. Een wandeling in de natuur kan bijvoorbeeld verlichting bieden. Luister niet te veel naar jouw dromen. Op maandag staat de Volle Maan om 10:16 in de Tweeling, terwijl de Maan een vierkant met Saturnus vormt en in oppositie staat tot Mars. Daarbij zal er positieve energie van Pluto komen, die voor ondersteuning zorgt. Het is een goed moment om processen of projecten te voltooien die betrekking hebben op informatie, marketing en verkoop. Je zult merken dat je gevangen zit tussen waarheid en leugens, authenticiteit en onwaarheid. Blijf uit de buurt van hypocrisie en fraude.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)