Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 33

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De komende week voel je je erg avontuurlijk en wil je eigenlijk van alles doen. In een relatie wil je veel leuke activiteiten doen en dit kan nog wel eens als een storm bij de ander overkomen. Let op dat je de ander niet afschrikt door je tomeloze energie en de passie die je laat zien. Ben je single dan ben je niet te stoppen en voel je het vuur door je heen stromen. Je voelt passie en zit graag achter mensen aan, maar weet niet altijd je grenzen voor jezelf aan te geven. Het is belangrijk dat je hier wel controle over houdt, omdat je anders de verkeerde mensen aantrekt. In het algemeen zal je dagelijkse routines graag even los willen laten om te genieten van leuke activiteiten. Doe je dit op een reële manier dan is het prima dit zo te doen en kan het spannend zijn om te experimenteren in de omgang met andere mensen. Met name in het weekend kun je bepaalde ideeën hebben, die veel goeds kunnen brengen. Er is dan ook een goede energie om nieuwe mensen te ontmoeten en er kunnen vriendschappelijke, maar ook liefdevolle ontmoetingen uit voortkomen.

Carrière en financiën
Je hebt behoefte om je horizon te verbreden en grijpt elke mogelijkheid aan om contact te maken met zakelijke partners. Je komt goed bij collega’s en klanten over en kunt met name door je charme op een goede manier met anderen communiceren. Zeker tot aan het midden van de week kunnen mensen erg makkelijk naar je toetrekken om te horen wat je te bieden hebt en met welke ideeën jij komt. Je komt erg overtuigend over en mensen zullen makkelijk te beïnvloeden zijn. Doe dit wel op een positieve manier, zodat je geen macht uitoefent. Na het midden van de week kunnen mensen wel eens wat afstandelijker worden en merk je dat dit jou kan storen. Vraag jezelf af hoe dit komt en of je niet soms te enthousiast bent in het contact met collega’s, klanten en zakelijke partners. Het zal een week zijn, waarbij je onbewust wel eens gevoelens hebt, die je niet thuis kunt brengen. Bedenk dat deze je misschien iets willen vertellen over de nabije toekomst. Er lijken namelijk kansen aan te komen, waardoor je financieel en zakelijk er wel eens beter uit kunt komen.

Mentale en fysieke gesteldheid voor alle tekens
We krijgen zondag te maken met twee planetaire en tegenstrijdige combinaties. De Zon staat in de Leeuw tegenover Saturnus in de Waterman. Dit betekent dat we aan de ene kant erg speels en open kunnen zijn als gevolg van de Leeuw. Aan de andere kant staat dus de Waterman, die mentaal bezig is en vooral zorgt voor onthechting. Het zal belangrijk zijn om de vrije energie van de Zon te combineren met de grenzen die Saturnus aangeeft. Laat duidelijk aan je omgeving merken wie je bent en wat je zou willen. Stel grenzen aan hoever mensen mogen gaan. De agressieve Mars maakt een harmonieuze driehoek met Pluto. Dit kan actieve energie geven, waarbij we een sterke neiging krijgen om bepaalde zaken en mensen, die we los moeten laten, daadwerkelijk naar het verleden sturen. We kunnen er dan ook beter naar handelen en mensen of zaken, die niet meer in je leven passen, weg te sturen. Laat los, hoe moeilijk en pijnlijk het ook kan zijn. De Maan zal zondagmiddag t/m dinsdag in de Ram staan. We kunnen hierdoor vernieuwende energie voelen en gebruiken om nieuwe kansen en mogelijkheden aan te grijpen. Aangezien vier van de vijf buitenplaneten retrograde bewegen en Uranus op het punt staat van de 24ste t/m 23 januari 2023 retrograde te bewegen, moeten we rekening houden dat niets soepel verloopt. We doen er goed aan alles op lange termijn te plannen en niet impulsief te handelen.

Om stress en onzekerheid te mijden, wordt aangeraden t/m dinsdag niet teveel te doen en te richten op vrienden, liefde en fijne activiteiten. Dan zal er zowel fysiek als mentaal weinig kans op verzwakte weerstand zijn. Woensdagnacht en begin van donderdag is er een zeer fijne en prettige driehoek tussen Venus en Jupiter. Deze geeft romantische energieën, maar we moeten oppassen dat we niet te sensueel en passioneel zijn. We kunnen dan teveel opgaan in erotiek en romantiek vergeten. Dit kan emoties verzwaren en misverstanden opleveren, waardoor ruzies ontstaan of mensen gekwetst worden. Een bijzondere overgang is als de Maan vrijdagnacht naar Tweelingen reist. Dit geeft mensen wisselvallige energie, waardoor er aan de ene kant mensen zijn, die heel erg fijn en plezierig communiceren. Aan de andere kant zijn er mensen met bezitterig en jaloers gedrag. Zaterdagochtend zal Mars naar Tweeling verhuizen en er tot maart 2023 verblijven. Het zijn nu drie maanden, omdat deze planeet eind oktober tot halverwege januari retrograde beweegt. Mars zal mensen deze periode veel stof tot nadenken gaan geven, maar tegelijk zoveel passie brengen dat niet iedereen hier even goed mee om kan gaan. Tracht balans te vinden, dan zijn deze en volgende week erg lastig, maar gaandeweg september zal je hier een weg in kunnen vinden en juist veel energie verkrijgen.

Overzicht voor alle tekens
We krijgen deze week te maken met een tijdelijke afnemende kracht van Rahu, waardoor er minder venijn in de wereld komt. Wel zullen we te maken krijgen met de natuur die van zich af lijkt te bijten. Dat is ook nodig, omdat de mens toch veel kapot maakt en niet altijd expres. Veel mensen weten niet wat ze aanrichten en maken onbewust verkeerde keuzes. Het wordt een week waarbij sterk aangeraden wordt hier alert op te zijn. Bedenk dat de acties die jijzelf doet niet altijd de juiste voor anderen lijken te zijn en zelfs de natuur schade kunnen brengen. Empathie is een belangrijk thema om misverstanden te voorkomen en sympathie en liefde te delen. De retrograde Pluto, in Stier, zal tot 8 oktober in deze stand staan. Misverstanden kunnen vooral ontstaan door dingen die in het verleden plaatsvonden. Het kan zijn dat oud zeer terugkomt, waar problemen uit voortkomen, die moeilijk op te lossen zijn. Pijn, vanuit trauma’s en andere zware gevoelens en problemen, kan dan ook zeker wel invloed hebben. Er wordt aangeraden negatief ingestelde mensen te mijden en niet te trachten hen hierin te veranderen of tot andere gedachten te brengen. Zelf kunnen we het best zo positief mogelijk in het leven blijven staan, omdat we dit dan ook terugkrijgen. Chiron verblijft tot half april 2027 in de Ram en beweegt retrograde t/m 23 december. Deze energie brengt kracht, vertrouwen en moed om eventuele problemen aan te pakken. Dit hemellichaam kan helpen onszelf kwetsbaar op te stellen, fouten te onderkennen en hier ook een weg in te vinden. Saturnus zal tot eind oktober retrograde in de Waterman bewegen. De energie hieruit kan negatief ingestelde mensen flink raken, waardoor zij eigen gedrag rechtvaardigen.

Dat is de reden, waarom aangeraden wordt bij deze mensen uit de buurt te blijven. De wereldleiders kunnen hierdoor geraakt worden en steeds meer zullen zij tegenover elkaar komen te staan. Hierbij moeten we alert zijn dat iemand, die we eerst als vriend (schaap) zagen opeens vijand (wolf) blijkt te zijn. Retrograde Neptunus in Vissen zal tot begin december dromen en intuïtie losmaken, waardoor er voorspellende dromen zijn, die waarschuwen voor eventuele problemen die ontstaan. De Zon reist tot volgende week (de 23ste) in de Leeuw en zal mensen over het algemeen sympathieke energie brengen, waardoor er makkelijker vriendschappen gemaakt worden. We zijn over het algemeen erg liefdevol en open. Let op dat je duidelijke grenzen aangeeft, zodat mensen er niet overheen gaan. Mercurius reist tot de 26ste in de Maagd en dan kunnen we de hele week profijt hebben van dingen waar we mee bezig zijn. We kunnen in betrekkelijk korte tijd veel bereiken en hoeven ons niet eens in te spannen om nu bepaalde taken te volbrengen. Qua gezondheid is er net als vorige week prima energie om onze slechte gewoontes en gedragingen af te leren. Venus staat tot 5 september in de warme Leeuw. Er is dan ook een sterke verbinding tussen Venus, Mars en Uranus. Voor de meeste tekens wordt er nu aangeraden ontspanning en werk te combineren en mensen, conflicten en andere problemen te mijden. Door de spirituele Vissen en energie van Neptunus is het verstandig ontspannen te zorgen dat we genieten van geliefden en vriendschappen om lekker ontspannen. Ook kunnen veel mensen nu gebruik maken van deze energie om te mediteren of op andere wijze de kracht van de hogere wereld te ervaren.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)