Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je kunt in het weekend met allerlei dingen bezig zijn, maar over het algemeen die direct met je relatie te maken hebben. Je bent actief en je partner zal genieten. Let op dat je maandag erg vruchtbaar bent. Als jullie geen kinderwens hebben, dan is een voorbehoedsmiddel aan te raden. Ook moet je opletten dat je soms jaloers kunt zijn als je een partner hebt, die een vriend(in) van het andere geslacht heeft. Tracht rustig te blijven en ga er vanuit dat je de ander kunt vertrouwen. Voor singles wordt het een erg drukke week, waarbij je werk en privé prima kunt combineren. Let wel op dat je niet te ver gaat met een collega of ander zakelijk contact. Je kunt anders in de problemen komen als jullie conflicten krijgen. Je bent van nature jaloers en als de andere met een collega of ander zakelijke contact praat kun je al negatieve gevoelens ervaren. Tracht hier echt rust in aan te brengen en maak vooral geen ruzie. Gebonden mensen zijn maandag en dinsdag zeer behoudend, waardoor ze liever de tijd alleen met hun partner of geliefden doorbrengen. Singles moeten zondag t/m dinsdag ook opletten dat ze vruchtbaar zijn en moeten dus extra voorzichtig zijn bij seksualiteit. De kans op een kind kan namelijk erg groot zijn. Gebonden mensen zijn vanaf woensdag actiever en zoeken graag het avontuur op. Je bent zeer assertief en geniet ervan om de spanning in je leven te halen. Let op, heb je een partner die behoudend is, dan heb je nog wel eens de neiging het avontuur bij anderen te zoeken. Donderdag t/m zaterdag zijn fantastische dagen voor gebonden mensen. Je hebt de kans dan doe je er goed aan om er samen op uit te trekken. Jullie relatie kan naar een nieuw level gaan. Singles zijn woensdag en donderdag vooral zeer actief met vrienden en hebben behoefte aan de liefde. Daarnaast zal je werk ook veel tijd in beslag nemen. Vrijdag en zaterdag zijn misschien wel de beste dagen voor romantiek en vooral als je op zoek bent naar een vaste relatie. Datgene wat je al een tijd wilde, kan nu uitkomen.

Carrière en financiën
Zakelijk gezien kan je maandag en dinsdag last hebben van Mars. Je worstelt met onbewuste emoties en kunt hierdoor frustraties ervaren. Je weet dan niet zo goed waar dit vandaan komt en kunt dan erg veel moeite hebben in het contact met anderen. Er kunnen ook wat zaken uit het verleden zijn, die je flink wat parten spelen. Toch zullen mensen dit niet aan je merken, omdat je toch ook niet wilt dat ze jou als zwak bestempelen. Hierdoor zal je aan het begin van de week toch ook wel veel bezig zijn om met lolletjes en grappige handelingen de boel aan het lachen te krijgen. Je maakt het daardoor vanzelf wel leuk op je werk. Dinsdag en woensdag zullen lastiger zijn, doordat je bepaalde frustraties ervaart en je soms in de war kunt zijn over wat je nu precies in de toekomst wilt doen. Je moet opletten dat je niet teveel in fantasie gaat leven en dingen doet, die eigenlijk helemaal niet kunnen. Beter kun je deze periode tijd besteden aan routinematige zaken en minder aan het bedenken van nieuwe plannen. Op donderdag zal Mars gunstiger energie brengen. Je wordt dan realistischer bij dingen die je wilt doen. Plannen en ideeën kunnen dan meer kansen geven, welke je kunt gebruiken voor nieuwe doelen. Het is een goede periode om bepaalde problemen en storende elementen uit je leven te bannen. Je hebt hart en ziel voor werk wat je doet en kunt in contact met mensen vriendschappelijk en vertrouwelijk zijn. Het weekend kun je goede financiële keuzes maken, door een positieve energie.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten. Ieder teken gaat er weer anders mee om.

Aan het begin van de week is de fysieke gesteldheid van de Boogschutter een stuk minder. Je vraagt je af waar dit door komt, omdat er geen aanwijsbare redenen voor zijn. Er wordt aangeraden hier niet al te veel bij stil te staan en de eerste dagen, als dit mogelijk is, rustig aan te doen. Blijf wat meer thuis om van een leuke hobby te genieten. Qua sport doe je er verstandig aan ook even wat rust te nemen. Soms heeft je lichaam dit nodig. Qua voeding doe je er goed aan niet teveel suikerrijke producten te eten. Suiker maakt het lichaam ook moe en dat kun je beter voorkomen. Gaandeweg de week kom je beter in je vel te zitten en zal het allemaal makkelijker gaan. Vanaf het midden van de week kun je dan weer doen wat je graag wilt. Het avontuur opzoeken en actie in je leven verkrijgen.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)