Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De afgelopen weken had je soms het gevoel dat je vanaf de buitenkant naar jezelf keek. De Schorpioen heeft veel actief van de planeten in zich en dat kan jouw avontuurlijke en soms te speelse karakter op een positieve, maar ook negatieve wijze beïnvloeden. De planeten die in de mysterieuze Schorpioen reizen kunnen je impulsief en gevoelig maken. Misschien had je wel eens het gevoel dat je teveel tijd voor jezelf nodig had, maar dat is ook wel goed geweest. De Zon in de Boogschutter kan deze week een sterke wending aan je leven geven. Als je voldoende aandacht aan jezelf hebt besteed, zal je nu gaan merken dat je mentaal een stuk sterker in een relatie kunt staan. Ook qua vriendschappen lijkt het alsof je de behoefte had aan rust, waardoor je mensen misschien wat verwaarloosd hebt. Singles zullen dan ook een sterke drang ervaren de spanning in het leven op te zoeken en meer aandacht aan anderen te besteden. Deze periode zal dit dus veranderen en heb je juist behoefte om mensen op te zoeken, die je al een tijd niet gezien hebt. Heb je een relatie dan doe je er goed aan wat verloren tijd in te halen. Een zeer goede periode voor een liefdesrelatie is na de 26ste als energieën van de liefdesplaneet Venus en de extraverte Jupiter elkaar beroeren. Hierdoor heb je behoefte anderen te verwennen en doe je er van alles aan om mensen in je omgeving een fijn gevoel te geven. Let op dat je dit niet overdrijft, omdat je anders teleurgesteld kunt worden als mensen niet teruggeven wat jij van ze verlangt.

Carrière en financiën
Vanaf zondag is er een belangrijke verschuiving te zien, als gevolg van de energie van de Zon die nu in jouw teken reist. Ook zijn er veel planeten in de mysterieuze en empathische Schorpioen die ervoor zorgen dat jij prima met mensen samen kunt werken. Je vertrouwen krijgt een positieve boost. Doordat je deze energie de komende weken ook voelt, zal je merken dat je zowel fysiek als mentaal goed in je vel zit. Je begint de week dan ook zeer krachtig, waarbij je goed weet waar je mee bezig bent. Je werkt ordelijk en handelt zaken, die je nog moest afronden, goed en snel af. Je komt goed over bij anderen en kunt jezelf daardoor figuurlijk gezien goed verkopen. Het maakt niet uit wat voor werk je doet, je kunt adequaat en effectief bezig zijn. Aan het begin van de week zal je tevens geraakt worden door de fantasieprikkelende Venus en Neptunus. Hierdoor kun je soms even lekker wegdromen, maar moet je oppassen dat je de realiteit niet teveel uit het oog verliest. Vanaf de 25ste zullen Mercurius en Jupiter een communicatief sterke energie geven, waarbij ook flink wat avontuur zit. Daardoor kun je veel nieuwe ideeën en plannen hebben. Bedenk echter dat de tijd nog niet rijp is om deze nu ook werkelijk uit te gaan voeren. Vergeet ze niet, schrijf ze op, omdat er vanzelf een moment komt, dat je ze kunt gebruiken. De omgeving is er nu nog niet klaar voor, maar dat komt vanzelf wel.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

De Boogschutter heeft een voorliefde voor de plezierige kant van het leven, maar weet heel goed waar prioriteiten moeten liggen. Minder leuke taken zal je met net zoveel passie voltooien als leuke taken of activiteiten. Boogschutters zijn voor niets en niemand bang, doordat ze Jupiter als heersende planeet hebben. Reizen, sport, cultuur en sociale contacten zijn zaken waar de Boogschutter veel tijd aan wil besteden. Een Boogschutter, die dit niet herkent, zal uiteindelijk zowel lichamelijk als mentaal in de problemen komen. Je doet er goed aan actief te blijven, zodat je je energie voldoende kwijt kunt. Een Boogschutter, die zijn energie opkropt, zal vermoeider worden, dan een Boogschutter die zijn energie er uitgooit. Je bent over het algemeen een optimistisch persoon, die nieuwe dingen wil ontdekken en op zoek is naar fysieke uitdagingen. Pas wel op, omdat het coronavirus rondwaart.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)