Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Zondag en maandag zijn zeer goede dagen om de liefde aan iemand te verklaren. Ben je single, dan zal een romantisch bericht veel kunnen zeggen over gevoelens die je voor iemand hebt. Het is zeker een goede dag om een afspraak te maken. Het kan voor singles ook een goede week zijn om veel te bellen of te chatten met iemand, waarmee spannende berichten uitgewisseld worden. Je bent communicatief erg sterk en weet je gevoelens prima uit te drukken. Heb je een partner dan weet je de goede dingen te zeggen en zal je jezelf verbazen over de liefde die je uitdraagt. Dinsdag en woensdag zal er minder ruimte voor de liefde zijn, waarschijnlijk omdat je dan met zakelijkheden bezig bent. Vanaf donderdag zullen er weer meer liefdevolle gevoelens op je afkomen, waardoor er een zeer sexy uitstraling van je af zal komen. In het weekend ben je misschien minder romantisch, maar doordat je veel humor hebt, kun je een partner boeien, waardoor er alsnog spannende momenten kunnen zijn. Ben je single dan zal je het weekend meer aandacht hebben voor seksuele aantrekkingskracht en is het minder belangrijk of mensen emotioneel bij je passen. Heb je als single veel gechat of gebeld, dan kan het weekend prima zijn om af te spreken en merk je dat jullie elkaar al goed kennen. Heb je een relatie dan is het weekend prima geschikt om een mentale band te versterken of zelfs weer terug te krijgen als deze weg was.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week zal de energie van de Volle Maan vooral betrekking hebben op je mentale en geestelijke gesteldheid. Je zit boordevol energie en als je deze op de goede manier gebruikt, zal je merken dat je veel bereikt. Let op dat je niet teveel dingen voor de lange termijn plant. Je wilt veel bereiken en zit ook vol ambities, maar kunt dan wel eens het overzicht verliezen. Het is belangrijk dat je minder plannen maakt, maar deze wel op een overzichtelijke manier indeelt. Je kunt dan veel meer diepgang bereiken, wat uiteindelijk tot betere prestaties leidt. Aan het begin van de week heb je veel met leidinggevende personen of zakelijke partners te maken, waardoor er veel besproken wordt. Er kunnen duidelijke regels gesteld worden, waar je niet altijd even blij mee bent. Het is tevens een week waarin je nadenkt over jezelf en je gedrag onder de loep neemt. Ook denk je veel na over mensen met wie je samenwerkt en kun je besluiten om meer samen te gaan doen. In het midden van de week kun je veel gedaan krijgen en zal je met trots je werklijst af zien nemen. Mensen die de afgelopen tijd met bepaalde projecten bezig zijn geweest, kunnen die afronden of duidelijke stappen zetten om verder te komen. Let op dat je niet te hard werkt en ook pauze neemt. Je kunt anders vrijdag gedwongen worden om rust te nemen. Er is een waarschuwing voor mensen die verkeerde keuzes maken of verkeerde handelingen doen. Zij kunnen met tegenslag te maken krijgen, waardoor productiviteit stagneert.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Het zal een bijzondere week worden, waarin de vooruitzichten zijn dat het op sociaal gebied een leuke week kan worden, waardoor je mentaal lekker in je vel zit. Echter, fysiek zal je wat minder lekker in je vel zitten, waarbij je het gevoel hebt dat je vermoeid bent. Je hebt dan de neiging om juist erg passief te zijn, omdat je denkt dat je je dan lichamelijk op kunt laden. Het tegenovergestelde zal echter aan de orde zijn. Je zult juist minder vermoeid zijn als je lekker gaat bewegen en veel uitgaat of andere leuke activiteiten doet. Je bent een edel teken Boogschutter, vol passie en kracht en één van de krachtigste tekens van de dierenriem. Je moet deze power echter wel gebruiken, omdat je de energie anders gaat opkroppen en dat is niet goed voor je lichamelijk gestel. Behalve sport en andere fysieke activiteiten zal het ook erg belangrijk zijn om je te richten op hobby’s die te maken hebben met kunst, muziek en andere dingen die je leuk vindt. Lekker bewegen zal voor de Boogschutter dus erg belangrijker zijn.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)