Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 21

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag geestelijk wat wisselvallig qua stemming zijn. Houd dit in de gaten en vooral dat je dit niet teveel naar je partner doet. Beter kan je juist je gevoelens bespreken en steun vragen als jij je niet lekker voelt. Lukt dit, dan is het een erg fijne en speelse dag. Maandag en dinsdag zal je dit plezier meenemen en geniet je van de aandacht die je van je partner krijgt. Prima periode om samen leuke dingen te doen. Woensdag en donderdag zijn prima dagen om je te richten op datgene wat werkelijk belangrijk voor de liefde is. Het verleden zal een belangrijke plaats in je leven innemen en wellicht kun je dit met je partner en andere geliefde mensen delen. Communicatie en het delen van gevoelens zullen erg belangrijk zijn. Vrijdag en zaterdag zit je vol ideeën en je doet er goed aan om het niet alleen bij ideeën te laten, maar ze ook ten uitvoer te brengen. Het zal je veel moois opleveren.

Singles
Je zult t/m dinsdag erg actief zijn en zal het plezier op willen zoeken. Je kunt wisselvallig qua humeur zijn, maar op zich zullen mensen dit niet aan je merken. Je doet er goed aan niet thuis te blijven, maar ook geen plekken op te zoeken, waar er op de een of andere manier een storende sfeer hangt. Je kunt dan in de problemen komen, vooral als je gemoed zwaar is. Maandag voel je je soms vreemd, waarbij je niet zo goed weet hoe dit komt. Ga gewoon lekker je gang en relax met vertrouwde mensen en flirt met degene die je leuk vindt. Je zult je dan snel lekker voelen. Woensdag en donderdag kun je veel aan het verleden denken. Je kunt denken aan mensen die uit je leven weg zijn en veel voor je betekend hebben. Het zijn dagen om vooral lekker alleen te zijn en dingen te overdenken. Vrijdag en zaterdag zal je intellectueel geprikkeld worden. Je zit vol ideeën en het zal zeker geen periode zijn om thuis te zitten. Trek er dus maar lekker op uit en maak gebruik van de aantrekkelijke energie die je uitstraalt.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière
Er komen bijzondere weken aan. Dit kan te maken hebben met nieuwe of huidige zakelijke contacten, contact met klanten en het grijpen van kansen. Ook is het een prima periode om op een diplomatieke wijze met beslissingen, onderhandelingen en concurrentie om te gaan. Bedenk dat dit van wezenlijk belang is om te slagen. Zorg dat je open voor mensen staat en dat je niet te star reageert als zij het op een andere manier doen dan jij. Hier kan je juist van leren en je ontwikkelen. Het zal in ieder geval een interessante en levendige week worden met veel contacten. Tot de 2de week van juni kun je financieel veel vooruitgang boeken. Je moet wel op je gezondheid letten, omdat deze soms te wensen overlaat. Let vooral op gewrichten en beenspieren. Je bent zondag en maandag energiek en charismatisch, maar moet opletten dat je niet te snel gaat. Je hebt de neiging om teveel het avontuur op te zoeken, maar overdrijf dit niet. Met name grotere projecten en werkzaamheden kan je beter nog even doorschuiven. Dinsdag ben je actief en is het een prima periode voor inkopen en verkopen. Je bent op een doordachte wijze bezig en bent daardoor efficiënt en adequaat. Woensdag kun je veel bereiken, maar dien je wel meer rust te vinden. Denk eerst na en wees niet te impulsief. Ga ook geen grote dingen van mensen eisen, waaraan ze niet kunnen voldoen. Donderdag t/m zaterdag ben je relaxt en kun je op een prima manier je werk aan. Je bent sociaal, waardoor je prima samen kunt werken. Zaterdag is geschikt voor kleinere boodschappen, zakelijke reizen en communicatie. Wees voorzichtig, omdat er een kans is dat je met ongeluk te maken krijgt. Voor de rest ben je deze hele periode succesvol.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)