Maandhoroscoop Weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal

Maandhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum: 23 september t/m 22 oktober - November 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Mercurius vertraagt mentale energie, maar dit pakt positief uit en je krijgt dan ook meer kansen. Je bent minder aan het wikken en wegen en komt met nieuwe ideeën waar potentie inzit. Je weet ook duidelijke beslissingen te nemen, waarbij niet onbezonnen te werk gaat. Je hebt er de 1ste week wel een hekel aan om mentaal door iemand gepusht te worden en dingen te moeten doen waar je weinig zin in hebt. Je kunt dan koppig en eigenwijs reageren. Over het algemeen zullen mensen wel merken dat je weet wat je doet. Je vertrouwen is sterk en mensen merken dit zeker op. Het is een prima periode om aan financiële zaken te werken, informatie te verzamelen en advies in te winnen. Je zult mensen, waarvan je weet dat ze betrouwbaar zijn, niet overslaan en betrekt ze bij dingen waar je mee bezig bent. Vanaf de 8ste zal Venus zorgen dat je humeur flink verbetert, waarbij je lekker in je vel zit. Je bent charmant, vriendelijk en passioneel. Heb je een relatie, dan ben je sensueel, romantisch en aangenaam in contact met de ander. Je vindt het belangrijk dat je partner dit aan jou teruggeeft. Ben je single dan heb je zoveel vertrouwen, waardoor je makkelijk contact met anderen kunt maken. Je bent open en vriendelijk en kunt jezelf op een makkelijke manier profileren. Rond de 11de zal er een periode aankomen waarbij je je eigen kansen afdwingt. Met name de Maan zal zeer actief zijn en daarnaast zal Mars in de Ram jou erg gunstig gezind zijn. Mensen die graag een eigen bedrijf willen of andere zakelijke plannen hebben, kunnen deze periode de juiste stappen nemen. Je voelt je stabiel en kunt de juiste keuzes maken, waardoor er financiële mogelijkheden zijn. Venus zal in de liefde voor veel sensualiteit zorgen en Mercurius biedt een krachtige intellectuele energie. Daarbij zal de Maan voor flink wat spiritualiteit zorgen en dit geeft jou veel kracht.

Mars en Venus geven een enorme drive, waardoor je er naar streeft op veel gebieden te ontplooien. Je hoeft niet teveel na te denken om tot beslissingen te komen. De kracht is zo groot dat je nu dingen kunt doen, die op de lange termijn voor goede resultaten zorgen. Er is zelfs een mogelijkheid dat je voor het komende jaar of de komende jaren vooruitgang kunt boeken. Verkeerde keuzes en onverantwoordelijk gedrag kunnen negatieve gevolgen hebben. In de 2de periode van de maand heb je veel passie en energie, maar kan jezelf daardoor voorbijlopen. Je hebt moeite je te concentreren als je vervelend of saai werk moet doen. Vanaf de 18de kan Neptunus gunstige werking op gezondheid hebben, waardoor je een sterke fysieke kracht kunt ervaren. Je kunt veel aan en vindt het fijn, vooral in je privéleven, leuke dingen te doen. Vanaf de 21ste zullen Mercurius en de Zon positief op je fysieke gestel werken, maar mentaal kan je soms wat zwakker zijn. Voordeel is dat er hierdoor energie is die zorgt dat jij makkelijker beslissingen neemt. Daarnaast kun je beter communiceren en deel je ideeën die je hebt met anderen. Je bent deze periode aan het brainstormen over de toekomst. Nadeel is dat je vergeetachtig en verstrooid kunt zijn. Je doet er goed aan de vaart er in te houden, omdat je je anders kunt vervelen en bepaalde dingen niet afmaakt. Het is verstandig een goede planning te maken en je er ook aan te houden. Het is verstandig een agenda bij te houden en een lijst te maken waarop je voor jezelf aangeeft wat je nog allemaal moet doen. Door de gezamenlijke kracht van de Zon en Mercurius krijg je de laatste dagen een intellectuele boost en kan jij je verstand goed gebruiken. Je zal orde in je leven houden en kunt zowel aan zakelijke als sociale verplichtingen voldoen. Het is een tijd waarin je veel wilt leren en je het fijn vindt zakelijk en privé met mensen om te gaan die intellectueel, logisch en analytisch op een lijn zitten. Vanaf de 25ste zal de Maan zijn kracht tonen door jou geestelijk te versterken. Je bent optimistisch en ziet de toekomst met gerust hart tegemoet, waarbij je oplossend probleem versterkt wordt en je geniet van dierbaren.

Liefde en relaties
In liefdesrelaties en sociale contacten is het een maand, waarin je het aandurft het avontuur te zoeken. Ben je single, dan krijg je mogelijkheden, maar blijf wel geduldig. Er kunnen zeer goede personen zijn, maar je kunt ook te maken krijgen met mensen die het niet goed bedoelen. Je moet dit echter zelf onder controle houden door verstandig te handelen en je niet te laten gebruiken. Ga je hier goed mee om, dan ben je energiek en kan je hierdoor romantische en intieme momenten hebben. Dit betekent niet dat je makkelijk een vaste relatie krijgt, die werkelijk tot gelukkige toekomst leidt. Om gelukkig en plezierig te leven, zal je flink moeten veranderen, omdat je iemand bent die al snel genoegen neemt met een leven zonder een intieme partner. Overigens zijn er aanwijzingen dat je avontuurlijke inslag ervoor zorgt dat je relaties opzoekt, die sowieso al weinig kans van slagen hebben. Mensen in je omgeving kunnen zich daar over opwinden. Je hebt namelijk de neiging om een partner te kiezen, waar een leeftijdsverschil bij is of iemand van een andere cultuur. Tracht vrienden en familie te begrijpen als ze daar opmerkingen over maken. Dit doen ze, omdat ze bezorgd zijn en niet omdat ze je niets gunnen. Heb je een relatie, dan moet je geduldig zijn in contact met je partner en gebruik maken van je empathische en sympathieke eigenschappen. Doe je dit niet, dan wijzen planetaire energieën er op dat er problemen met je gezin of familie komen. Over het algemeen zal november een maand zijn, waarin je serieus in je relatie staat. Je zet je volledig in en bent zeer toegewijd aan je partner. In de relatie ben je evenwichtig en empathisch, waardoor je weet wat je moet doen om jezelf en je partner gelukkig te houden. Je kunt je wel storen als je partner belangrijke zaken licht opneemt en zich onverantwoordelijk of zelfs onvolwassen opstelt. Je kunt niet alleen irritaties voelen, maar ook boosheid. Tracht dit in te tomen, zodat je geen dingen doet, waar je spijt van krijgt. Je moet ontspannen en niet te emotioneel reageren als dingen anders gaan dan je wilt. Zorg dat je relatie gezond is en blijf positief. Anderen zullen dan automatisch positief zijn.

Carrière en zakelijkheden
Je bent gericht op resultaat en werkt veel. Het is belangrijk voldoende te ontspannen om niet veel energie te verliezen. Je vindt het niet erg moeilijke karweitjes op te knappen en neemt graag de verantwoording op je. In je carrière zal je geconfronteerd worden met uitdagingen, waarbij een belangrijk moment kan zijn als de Nieuwe Maan invloed op je uitoefent. Deze heeft invloed op verandering in je bedrijf. Werk je voor een baas, dan kan je misschien van baan veranderen en ben je eigenbaas, dan zijn er nieuwe kansen om te ontplooien. Het is een prima periode voor het kopen of verkopen van goederen en diensten. Er zijn niet teveel problemen en je hoeft niet bang voor conflicten te zijn. Je bent prima in staat samen te werken, maar moet het aandurven om bepaalde taken, die jij niet aankunt, te delegeren. Je kunt bang zijn dat dit gezichtsverlies is, maar daar hoef je niet voor te vrezen. Dit wil overigens niet zeggen dat er geen storende planetaire energieën zijn, maar je kunt flexibel met optredende storingen omgaan. Je durft kansen te grijpen en zet je daar voor in. Toch blijft het oppassen, omdat een fout snel gemaakt is en dan kan je deze maand problemen krijgen. Je zult hier redelijk relaxt mee omgaan, zolang je niet te snel en onbedachtzaam werkt. Intellect en emoties zullen bepalend zijn voor de manier waarop jij met je carrière bezig bent. Op gebied van financiën zal er geen groot probleem optreden. Je bent bedachtzaam en weet wat je uit kunt geven. Het is belangrijk in de gaten te houden wat je uitgeeft en wat je aan inkomsten hebt. Houd je boekhouding in orde, zodat je overzicht houdt. Overigens is het geen maand voor nieuwe investeringen of leningen. Blijf verstand gebruiken en sluis belangrijke financiële deals door naar een volgende maand. In contact met collega’s zal je belangrijk werk graag zelf doen en niet omdat je anderen niet vertrouwt, maar omdat je gedienstig bent. Ben je eigenbaas of leidinggevende dan wil je belangrijke dingen zelf doen. Je vindt het namelijk moeilijk om aan te geven hoe jij wilt dat anderen het werk doen.

Mentale en fysieke gezondheid
We hebben aan het begin van de maand last van de energie van de Volle Maan van eind oktober. Mensen twijfelen wie ze zijn en ontevredenheid en jaloersheid kunnen ons flink storen. We zullen een zeer sterke verantwoordelijkheid moeten tonen, omdat het een tijd is dat virussen en ziekmakers ons bestoken. We zullen angst voelen en moeten opletten dat we verkoudheid, griep en andere ziektes niet verwarren met covid-19. Houd goed in de gaten of symptomen wijzen op corona of op iets anders. Pas op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan veel invloed op je fysieke gezondheid hebben. Beter blijf je zoveel mogelijk thuis. Saturnus en Jupiter zijn de afgelopen tijd samen geweest en ook Pluto was hierbij betrokken. Dat dit een zeer negatieve invloed op ons leven heeft, is voor iedereen duidelijk. Tot de 21ste wordt er aangeraden zeer alert te zijn, omdat ziektes ons teisteren. Er zijn aanwijzingen dat er vanaf de 21ste betere tijden aankomen, als Jupiter gunstige energie gaat brengen. Toch zullen we alert moeten blijven, omdat het ons eigen gedrag is dat het kan verpesten. Als we naar de aanwijzingen vanuit de kosmos kijken, kunnen we vanaf deze datum een periode krijgen, waarin we opgelucht adem kunnen halen. Echter, vanaf half december zal er toch weer ongunstige planetaire afstemming zijn. We moeten na blijven denken dat we teveel en te snel willen gaan. Daardoor negeren we signalen uit de natuur, maar uiteindelijk zal de natuur het heft in handen nemen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben. Uranus, de planeet die voor flink wat schokken kan zorgen, zal redelijk positief werken als het gaat om ziektes die de aarde teisteren. Bijna de hele maand november is er beschermende kosmische energie. Mercurius zorgt de gehele maand voor krachtige dominante energie, waardoor we ervan uit kunnen gaan dat de regering duidelijkheid zal brengen. Leiderschap zullen we nodig hebben en over het algemeen zullen de meeste mensen deze aanvaarden. De laatste week van november is er krachtige herstellende energie als gevolg van Mars en Pluto die positieve energie geven. Deze zal zich keren tegen mensen die negatief in het leven staan, maar positief werken als mensen zich verantwoordelijk gedragen. De laatste dagen zal de Volle Maan, in de Tweeling, positieve invloed geven. Deze zal de 30ste om 10:32 plaatsvinden, maar de dagen ervoor en erna is er veel energie, waardoor mensen nieuwsgierig zijn. Over het algemeen zal een sociale energie mentale en fysieke energie brengen en zorgen dat mensen meestal lekker in hun vel zitten. Gebruik energie van de Volle Maan om je open te stellen. Je kunt de maand dan prima afsluiten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De Zon beweegt tot de 21ste in de Schorpioen, waardoor we voorzichtig moeten zijn in de omgang met anderen. Vooral contact met geliefden staat onder druk, maar er is zelfvertrouwen en kracht. We kunnen door energie van Venus in de Weegschaal aandacht aan relaties schenken en hierdoor komt er evenwicht, harmonie en geluk. Door beide hemellichamen wordt het tot de 21ste een wisselvallige tijd qua emoties en stemming. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar. Uranus beweegt in de Stier en brengt creativiteit en progressiviteit. We houden van verandering, die vooral in sociale contacten en liefde door kan werken. De 1ste dagen zal de retrograde Mercurius in de Weegschaal een vierkant vormen met Saturnus in de Steenbok. Daardoor geven we veel aandacht aan anderen, door te ondersteunen, maar ook door mensen te waarschuwen als er iets minder gaat. Het eind van de 1ste week beëindigt Mercurius zijn retrograde reis. Dit brengt uitdagende energie, waardoor er spanning ontstaat, die niet altijd goed uitpakt. Mars beweegt namelijk tot de 13de retrograde en daarna zal Mars voorwaarts in de Ram bewegen, wat vuur brengt. Afhankelijk van hoe jij in het leven staat, zal dit positief of negatief doorwerken. We moeten in ieder geval voorzichtig zijn en diplomatiek omgaan met sociale contacten, de liefde en zakelijkheden. Overigens is dit een goede tijd om te kijken waar talenten liggen en hoe we verder kunnen ontwikkelen.

Een interessante energie ontstaat de 9de als Venus, in de Weegschaal, tegenover Mars, in de Steenbok, staat. Liefde en strijd staan tegenover elkaar en de Zon werkt hier op in. De Zon zal een driehoek vormen met Neptunus in de Vissen, waardoor mensen dromen van perfectie en dit nastreven. We kunnen teveel in een droomwereld leven en de lat hoog leggen, waardoor en strijd kan ontstaan en we waardevolle mensen kunnen verliezen. Waardevolle kracht kan er de 10de aankomen als de verstandige Mercurius in de spirituele Schorpioen binnenkomt. Deze planeet zal daar de hele maand blijven en mentale en fysieke energie bieden. Ieder persoon zal hier anders mee omgaan of het nu seks, spiritualisme of geneeskunde gaat. Nog meer positieve kracht komt er van Jupiter die een verbinding aangaat met Pluto in de Steenbok. Dit geeft innerlijke kracht, maar we moeten er alert en bewust op zijn. Lukt dit, dan kan jij mentaal veel bereiken en positiviteit uitstralen. Bijzonder is dat de Jupiter-Pluto verbinding invloed op het corona-virus heeft. Dit kan positief, maar ook negatief doorwerken, afhankelijk hoe verantwoordelijk jij je opstelt. De 14de t/m de 19de is er veel activiteit vanuit de planeten. Mars gaat de 14de voorwaarts in de Ram bewegen. Er komt actie in ons leven en instinct wordt versterkt. De 14de zal de Zon een sextiel met Pluto in de Steenbok vormen, waardoor er stabiele energie is en je dingen doet, die eerst niet lukten.

De Zon zal de 15de met de Nieuwe Maan in de Schorpioen staan en een sextiel met Jupiter in de Steenbok vormen, terwijl Venus een vierkant met Pluto vormt. Verlangens worden sterker, waardoor spirituele energieën ons de juiste weg wijzen. Dit zal ook de 16de zijn als Venus een vierkant met Jupiter vormt. De 17de staat Mercurius in de Schorpioen in oppositie met Uranus in de Stier en dit geeft stabiliteit en rust. De 19de is een dag om voorzichtig te zijn, omdat de Zon een sextiel vormt met Steenbok en Venus met Saturnus. Door Jupiter en Pluto die invloed hebben, kan covid-19 versterkt worden. Vanaf de 21ste zal de energie van de Schorpioen geprikkeld worden door kracht van Mercurius en dit geeft vooral voer aan sociale contacten. Ook Venus zal in de Schorpioen komen en dit is niet altijd even positief als het om liefde gaat. Jaloezie en passie kunnen storend werken en voor ware kwelling zorgen. De Zon gaat de 21ste de Boogschutter in, waardoor onrust en andere problemen ontstaan. Voordeel is dat deze energie ons humeur verbetert. Veel mensen zijn zelfverzekerd en nemen intellectueel goede beslissingen. Het is een succesvolle periode, zolang er discipline is en als je beslissingen niet met ratio neemt, maar met intuïtie. De rest van de maand zijn sociaal, in de liefde en op zakelijk gebied gunstig. De energie van Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus zorgen voor een rust over de aarde. Laten we hopen dat de energie corona absorbeert. Ook Neptunus zal liefhebbende energie brengen en ook die brengen spiritualiteit en hoge energieën. Dromen en werkelijkheid worden van elkaar onderscheiden. Neptunus maakt nu minder dromerig en aangezien de Zon harmonieuze energie met Mars deelt, sluiten we de maand goed af.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)