Maandhoroscoop Waterman

Maandhoroscoop Waterman

Maandhoroscoop Waterman

Geboortedatum: 20 januari t/m 18 - November 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Mercurius geeft veel energie, waardoor jij je kunt concentreren op doelen die je voor de korte en lange termijn voor ogen hebt. Je bent ambitieus en je intellectuele vermogen wordt versterkt. Hierdoor kan je strategieën bedenken om je op een goede manier te ontwikkelen. Je hebt veel zelfvertrouwen, waardoor je in staat bent hard te werken en op praktische wijze datgene te bereiken wat je wilt. Je kunt je echter ook openstellen voor ideeën en gedachten van anderen. Je hebt een enorme drive, maar daardoor heb je ook weinig geduld. Wees kritisch en doe niets zonder er over na te denken. Je zult dan merken dat je uiteindelijk meer tijd overhoudt, zolang je maar selectief bent in de taken die je uitvoert. Vanaf de 8ste zal Venus energie bieden, waardoor je nieuwe ervaringen durft te zoeken en hierdoor kun je verrassende dingen tegenkomen. Het zal een goede periode zijn om jezelf te ontplooien met een studie of, als je dit al doet, een studie meer aandacht te schenken. Het is een prima periode om nieuwe mensen te vinden om een vriendschap op te bouwen. In de liefde ben je gepassioneerd, maar wil je relaties met anderen ongedwongen houden. Pushen mensen jou teveel, dan wil je uitbreken en voel je je minder prettig. Dit geldt in een relatie, bij vriendschappen en familie. Als je single bent, kun je verliefd worden, maar als je merkt dat de ander jou niet vrijlaat of te snel gaan, dan kan je achteruit gaan. In het midden van de maand zal de Maan goede energie bieden om jouw gevoelens te versterken. Je kunt tevreden zijn over de richting die je in je leven inslaat en krijgt mogelijkheden om doelen na te streven. Heb je nog geen doelstellingen, dan doe je er goed aan om deze nu wel te maken. In sociale contacten kun je profiteren van de indruk die je op anderen maakt. Mensen hebben waardering voor hoe je communiceert en kennis die je bezit. Zowel in je carrière als privéleven kun je vrij communiceren en weet je over het algemeen waar je het over hebt. Je weet precies wat je moet zeggen en doen om de juiste keuzes te kunnen maken.

Vanaf de 12de zullen Mars en Venus veel kracht aan je schenken. Je bent zeer enthousiast en optimistisch en richt je op nieuwe ervaringen en aanbiedingen. Je enthousiasme kan anderen aansteken, waardoor zij zelf ook nieuwe mogelijkheden afdwingen. Let op dat je niet alleen kijkt naar zaken die je leuk vindt, maar dat je ook minder leuke dingen doet. Je hebt hier tot de 18de moeite mee, omdat Neptunus je emoties in de war kan brengen, waardoor je niet altijd even rationeel kunt handelen. Je kunt beslissingen nemen die ervoor zorgen dat er mogelijkheden komen, maar blijf dan wel relaxt en handel niet impulsief. Je kunt eigen kansen afdwingen en moeilijke zaken oplossen. Vanaf de 20ste zal Mercurius een impuls geven om buiten je geestelijke comfortzone te treden,, waardoor je innovatieve ideeën komen, waarbij mensen het idee kunnen hebben dat je soms erg vreemde dingen bedenkt. Uiteindelijk zullen deze gedachten echter wel op een goede manier uitpakken. Het is belangrijk om oplossingen op een niet alledaagse manier te bedenken. In deze periode ben je in staat om op een verstandige en empathische manier met mensen te communiceren. Vriendschappen kunnen versterkt worden en ook in de liefde kun je open staan voor warme, liefdevolle uitingen. Je voelt een bepaalde verbondenheid met de wereld en trekt veel mensen aan. Op de 22ste zal de Zon zich bij Mercurius in de Boogschutter voegen. Je trekt je terug naar vrienden en andere dierbaren. Je hebt een bepaalde houding die respect afdwingt, waardoor je je gedachten kunt uiten en zeker niet bang bent om met nieuwe ideeën te komen. Omdat je lekker in je vel zit, ben je in staat jezelf te zijn en dat is gunstig om mensen aan te trekken. Je bent misschien wel eigenzinnig en ongewoon in je mening. Je bent rebels, onafhankelijk en liberaal in je denken, maar doet dit wel op charmante en vriendelijke wijze. Vanaf de 25ste biedt de Maan kracht, waardoor je in staat bent te investeren in hobby’s of leuke activiteiten. In relaties kun je drastische maatregelen nemen, die leiden tot het beëindigen van bepaalde contacten, maar ook tot het verstevigen van banden. Dit heeft positieve gevolgen hebben. Let op, onverantwoordelijk gedrag leidt wel tot grote problemen.

Liefde en relaties
Je kunt op gebied van romantiek minder succes hebben dan de afgelopen maand. Dit heeft er mee te maken dat Mercurius niet meewerkt en je daardoor emotioneel niet altijd lekker in je vel zit. Je hebt wel eens het gevoel dat veel tegenzit en daardoor kan je stress ervaren. Het probleem is verder dat je weinig steun ondervindt en dat stoort je wel. Ben je gebonden, dan zal je graag het vertrouwen willen krijgen, maar kan jouw gedrag je partner wel eens passief maken. Dit komt niet, omdat de ander dit ook echt is en je zult dus echt jezelf onder de loep moeten nemen. Het antwoord ligt in jouw pragmatische manier van redeneren en wellicht kan een partner daar flink van balen. Lukt het hier iets aan te doen, dan zal je merken dat je partner actiever wordt. Ben je toegankelijk, zal je partner ook positief worden. November is dus een maand van goede, maar ook slechte tijden, waarbij de relatie afhankelijk is van de manier waarop jij je partner benadert. Ben je single, dan zal je soms extravert overkomen en kunnen mensen moeite hebben om een duidelijk beeld van je te krijgen. Het is helemaal niet erg open en extravert over te komen, maar wel als er een bepaald negatief gedrag van jou afkomt. Wees sympathiek en laat zien wie je werkelijk bent in plaats dat je moeilijk overkomt. November wordt een maand, waarin de liefde voor de gebonden Waterman als de single onder druk komt te staan, maar er gelukkig ook zeer positieve momenten zijn, waarin jij je prima opstelt. Je zult merken dat een relatie er aan het eind van de maand over het algemeen beter voorstaat. Ook als je single bent, zal je deze maand ervaren dat je het verleden meer los kunt laten en je er klaar voor bent om een nieuwe relatie aan te gaan. Over het algemeen zal je hier het 1ste deel van de maand moeite mee hebben, maar in het 2de deel zal je verstandig handelen en krijg je veel meer respect en waardering. Je bent niet altijd passioneel, maar wel gericht op evenwichtige relaties en over het algemeen ben je dan in staat sfeer te creëren en saamhorigheid na te streven.

Werk en financiën
Je kunt in je carrière gelukkig zijn en weet zakelijk veel te bereiken. Je ambities en inzet worden beloond met respect en waardering van anderen en er zijn kansen op een nieuwe carrière of promotie. Je straalt kracht uit en collega’s en leidinggevenden zijn onder de indruk van je. Je kunt een positieve periode tegemoet zien, mede omdat familie je nog enthousiaster maakt om nieuwe doelen te stellen of oude af te ronden. De intellectuele Mercurius zal geestelijke impuls geven, waardoor je kansen krijgt om dit te bewerkstelligen. Positief is dat je vitaal en fit bent, waardoor je niet alleen mentaal veel bereikt, maar ook fysiek hard kunt werken. Mensen met een eigen bedrijf, moeten gas terugnemen. November is een maand om op te laden en activiteiten te verminderen. Dit betekent niet dat je helemaal niets moet doen, maar je kunt bepaalde werkzaamheden beter naar anderen delegeren of je richten op taken die je af moet ronden, zonder direct met nieuwe te starten. November leent zich er goed voor je met problemen bezig te houden. De energie is sterk en je kunt deze gebruiken om het een en ander op te lossen. Je zult merken dat dit de moeite waard is en in de toekomst veel oplevert. Het midden van de maand ben je bezig plannen voor de toekomst te maken. Je zult dit nodig hebben omdat er juist nu problemen zijn. Financieel is het begin van november minder sterk en je voelt je wel eens onzeker als je niet weet wat te doen. In de tweede helft zal dit beter gaan en kun je goede keuzes maken. Je kunt financieel meer bereiken en profiteren van investeringen, verkopen of zelfs een gokje. Over het algemeen is november belangrijk om na te denken op welke toon je met mensen spreekt en hoe je lichaamstaal mensen kan beïnvloeden. Je hebt de neiging te dominant over te komen en dit kan positief uitpakken, maar ook kwaad bloed zetten. Tracht balans te vinden en let op wat jouw gedrag bij anderen teweegbrengt.

Mentale en fysieke gezondheid
We hebben aan het begin van de maand last van de energie van de Volle Maan van eind oktober. Mensen twijfelen wie ze zijn en ontevredenheid en jaloersheid kunnen ons flink storen. We zullen een zeer sterke verantwoordelijkheid moeten tonen, omdat het een tijd is dat virussen en ziekmakers ons bestoken. We zullen angst voelen en moeten opletten dat we verkoudheid, griep en andere ziektes niet verwarren met covid-19. Houd goed in de gaten of symptomen wijzen op corona of op iets anders. Pas op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan veel invloed op je fysieke gezondheid hebben. Beter blijf je zoveel mogelijk thuis. Saturnus en Jupiter zijn de afgelopen tijd samen geweest en ook Pluto was hierbij betrokken. Dat dit een zeer negatieve invloed op ons leven heeft, is voor iedereen duidelijk. Tot de 21ste wordt er aangeraden zeer alert te zijn, omdat ziektes ons teisteren. Er zijn aanwijzingen dat er vanaf de 21ste betere tijden aankomen, als Jupiter gunstige energie gaat brengen. Toch zullen we alert moeten blijven, omdat het ons eigen gedrag is dat het kan verpesten. Als we naar de aanwijzingen vanuit de kosmos kijken, kunnen we vanaf deze datum een periode krijgen, waarin we opgelucht adem kunnen halen. Echter, vanaf half december zal er toch weer ongunstige planetaire afstemming zijn. We moeten na blijven denken dat we teveel en te snel willen gaan. Daardoor negeren we signalen uit de natuur, maar uiteindelijk zal de natuur het heft in handen nemen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben. Uranus, de planeet die voor flink wat schokken kan zorgen, zal redelijk positief werken als het gaat om ziektes die de aarde teisteren. Bijna de hele maand november is er beschermende kosmische energie. Mercurius zorgt de gehele maand voor krachtige dominante energie, waardoor we ervan uit kunnen gaan dat de regering duidelijkheid zal brengen. Leiderschap zullen we nodig hebben en over het algemeen zullen de meeste mensen deze aanvaarden. De laatste week van november is er krachtige herstellende energie als gevolg van Mars en Pluto die positieve energie geven. Deze zal zich keren tegen mensen die negatief in het leven staan, maar positief werken als mensen zich verantwoordelijk gedragen. De laatste dagen zal de Volle Maan, in de Tweeling, positieve invloed geven. Deze zal de 30ste om 10:32 plaatsvinden, maar de dagen ervoor en erna is er veel energie, waardoor mensen nieuwsgierig zijn. Over het algemeen zal een sociale energie mentale en fysieke energie brengen en zorgen dat mensen meestal lekker in hun vel zitten. Gebruik energie van de Volle Maan om je open te stellen. Je kunt de maand dan prima afsluiten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De Zon beweegt tot de 21ste in de Schorpioen, waardoor we voorzichtig moeten zijn in de omgang met anderen. Vooral contact met geliefden staat onder druk, maar er is zelfvertrouwen en kracht. We kunnen door energie van Venus in de Weegschaal aandacht aan relaties schenken en hierdoor komt er evenwicht, harmonie en geluk. Door beide hemellichamen wordt het tot de 21ste een wisselvallige tijd qua emoties en stemming. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar. Uranus beweegt in de Stier en brengt creativiteit en progressiviteit. We houden van verandering, die vooral in sociale contacten en liefde door kan werken. De 1ste dagen zal de retrograde Mercurius in de Weegschaal een vierkant vormen met Saturnus in de Steenbok. Daardoor geven we veel aandacht aan anderen, door te ondersteunen, maar ook door mensen te waarschuwen als er iets minder gaat. Het eind van de 1ste week beëindigt Mercurius zijn retrograde reis. Dit brengt uitdagende energie, waardoor er spanning ontstaat, die niet altijd goed uitpakt. Mars beweegt namelijk tot de 13de retrograde en daarna zal Mars voorwaarts in de Ram bewegen, wat vuur brengt. Afhankelijk van hoe jij in het leven staat, zal dit positief of negatief doorwerken. We moeten in ieder geval voorzichtig zijn en diplomatiek omgaan met sociale contacten, de liefde en zakelijkheden. Overigens is dit een goede tijd om te kijken waar talenten liggen en hoe we verder kunnen ontwikkelen.

Een interessante energie ontstaat de 9de als Venus, in de Weegschaal, tegenover Mars, in de Steenbok, staat. Liefde en strijd staan tegenover elkaar en de Zon werkt hier op in. De Zon zal een driehoek vormen met Neptunus in de Vissen, waardoor mensen dromen van perfectie en dit nastreven. We kunnen teveel in een droomwereld leven en de lat hoog leggen, waardoor en strijd kan ontstaan en we waardevolle mensen kunnen verliezen. Waardevolle kracht kan er de 10de aankomen als de verstandige Mercurius in de spirituele Schorpioen binnenkomt. Deze planeet zal daar de hele maand blijven en mentale en fysieke energie bieden. Ieder persoon zal hier anders mee omgaan of het nu seks, spiritualisme of geneeskunde gaat. Nog meer positieve kracht komt er van Jupiter die een verbinding aangaat met Pluto in de Steenbok. Dit geeft innerlijke kracht, maar we moeten er alert en bewust op zijn. Lukt dit, dan kan jij mentaal veel bereiken en positiviteit uitstralen. Bijzonder is dat de Jupiter-Pluto verbinding invloed op het corona-virus heeft. Dit kan positief, maar ook negatief doorwerken, afhankelijk hoe verantwoordelijk jij je opstelt. De 14de t/m de 19de is er veel activiteit vanuit de planeten. Mars gaat de 14de voorwaarts in de Ram bewegen. Er komt actie in ons leven en instinct wordt versterkt. De 14de zal de Zon een sextiel met Pluto in de Steenbok vormen, waardoor er stabiele energie is en je dingen doet, die eerst niet lukten.

De Zon zal de 15de met de Nieuwe Maan in de Schorpioen staan en een sextiel met Jupiter in de Steenbok vormen, terwijl Venus een vierkant met Pluto vormt. Verlangens worden sterker, waardoor spirituele energieën ons de juiste weg wijzen. Dit zal ook de 16de zijn als Venus een vierkant met Jupiter vormt. De 17de staat Mercurius in de Schorpioen in oppositie met Uranus in de Stier en dit geeft stabiliteit en rust. De 19de is een dag om voorzichtig te zijn, omdat de Zon een sextiel vormt met Steenbok en Venus met Saturnus. Door Jupiter en Pluto die invloed hebben, kan covid-19 versterkt worden. Vanaf de 21ste zal de energie van de Schorpioen geprikkeld worden door kracht van Mercurius en dit geeft vooral voer aan sociale contacten. Ook Venus zal in de Schorpioen komen en dit is niet altijd even positief als het om liefde gaat. Jaloezie en passie kunnen storend werken en voor ware kwelling zorgen. De Zon gaat de 21ste de Boogschutter in, waardoor onrust en andere problemen ontstaan. Voordeel is dat deze energie ons humeur verbetert. Veel mensen zijn zelfverzekerd en nemen intellectueel goede beslissingen. Het is een succesvolle periode, zolang er discipline is en als je beslissingen niet met ratio neemt, maar met intuïtie. De rest van de maand zijn sociaal, in de liefde en op zakelijk gebied gunstig. De energie van Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus zorgen voor een rust over de aarde. Laten we hopen dat de energie corona absorbeert. Ook Neptunus zal liefhebbende energie brengen en ook die brengen spiritualiteit en hoge energieën. Dromen en werkelijkheid worden van elkaar onderscheiden. Neptunus maakt nu minder dromerig en aangezien de Zon harmonieuze energie met Mars deelt, sluiten we de maand goed af.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)