Maandhoroscoop Vissen

Maandhoroscoop Vissen

Maandhoroscoop Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - Mei 2024

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen

Er zal deze maand een bloeiende en ontwikkelende energie zijn, die kan zorgen voor veel liefde, maar ook voor een zakelijke energie, die veel mogelijkheden biedt. Omarm het leven dan ook met sprankelend enthousiasme en wees niet al te bescheiden in je omgang met mensen. Dit is jouw maand om diepere verbindingen te smeden en momenten van vreugde en begrip te delen met dierbaren. Laat je leiden door spontaniteit en laat elke ontmoeting een kans zijn voor groei en liefde. Onthoud dat de wereld aan jouw voeten ligt en klaar om opnieuw ontdekt te worden. Laat je hart open zijn voor nieuwe mogelijkheden en ontmoetingen, want liefde kan overal om de hoek liggen. Voor mensen die al een relatie hebben, is het belangrijk om je onzekerheid niet teveel te laten gelden. Wees trots op jezelf  en zorg ervoor dat jij vertrouwt op je eigen talenten en vaardigheden. Laat je relatie gedijen in de warmte van vertrouwen en openheid. Emotioneel gezien is deze maand een tijd van diepe reflectie en persoonlijke groei. Sta jezelf toe om jouw gevoelens te erkennen en ze ook zeker te tonen. Ze kunnen leiden tot krachtige inzichten en transformatie. Blijf in balans met jezelf en zoek steun wanneer dit nodig is, zodat je met gratie en veerkracht door deze periode kunt navigeren. Zorg goed voor jezelf, zowel fysiek als mentaal. Luister naar behoeften van je lichaam en geef zorg en rust die het verdient. Regelmatige lichaamsbeweging en geestelijke rust kunnen ervoor zorgen dat jouw algemene welzijn verbetert en in balans blijft. Laat de kleuren blauw en rood geluk brengen en gebruik de energie van de geluksnummers 0, 1 en 8. Op professioneel vlak wachten er kansen op groei en ontwikkeling. Stap moedig in het onbekende en omarm nieuwe verantwoordelijkheden met vertrouwen. En als het gaat om reizen, wees niet bang nieuwe horizonten te verkennen. Of het nu gaat om een verre bestemming of een korte trip dicht bij huis, deze ervaringen beloven je geestelijk te voeden en je perspectieven te verbreden. Dus, Vissen, laat deze maand een tijd van groei, liefde en avontuur zijn. Wees vol vertrouwen, vol liefde en vol levendigheid. De wereld wacht op jouw ontdekkingen, dus stap buiten je comfortzone.

 

Liefde en relaties

De kosmos zorgt voor een betoverende maand met veel kansen en mogelijkheden voor romantiek en veel liefde. Passie en verbondenheid zorgen voor warme verbindingen en nieuwe ontmoetingen, waar je hart opgewonden klopt bij elke nieuwe ontdekking en elke gedeelde glimlach. Terwijl je jezelf onderdompelt in de liefdevolle golven die anderen je schenken, voel je de kracht van je eigen hart dat resoneert met de harmonie van het universum. Je sterke relatie staat als  onwrikbare rots in de branding, maar wees alert, want te midden van deze romantische sfeer kunnen de gevoelens voor vrienden van je partner onverwacht opflakkeren. Blijf wijs en laat je hart spreken met bedachtzaamheid en respect. Voor singles zijn er veel mogelijkheden om nieuwe liefdesavonturen te ontdekken. Laat jezelf openstaan voor verrassingen en laat je hart leiden naar verbondenheid. Wees voorzichtig met goedbedoeld advies van vrienden en familie, omdat je beter assertief kunt zijn in het volgen van je eigen pad. Luister naar je intuïtie en geniet van de warmte van geliefden en koester elk moment van liefdevolle verbondenheid. En vergeet niet om je diepste verlangens te omarmen, terwijl je navigeert door de dans van romantiek met gratie en wijsheid. Stralend van vreugde, liefde en leven, omarm dit moment en laat jezelf schitteren als nooit tevoren! Voel de energie van deze prachtige maand om je heen, een tijd waarin de wereld zich opent voor nieuwe ervaringen en avonturen. Laat je geest zweven op de wind van verandering, terwijl je de schoonheid en de mogelijkheden van het leven omarmt. En wees niet bang om jezelf te laten zien zoals je echt bent, want juist in deze tijd van liefde en romantiek zal jouw ware essentie stralen als nooit tevoren. Sta open voor de liefde die naar je toe komt, in welke vorm dan ook. Laat je hart vrijuit spreken en volg je intuïtie terwijl je op weg gaat naar nieuwe ontmoetingen en diepe verbindingen. En wees niet bang om jezelf volledig te geven, want alleen op die manier zul je de ware magie van de liefde kunnen ervaren. Omarm deze betoverende maand met open armen en hart. Laat jezelf onderdompelen in de warmte van liefdevolle relaties en koester de momenten van pure gelukzaligheid die deze maand mee brengt. En weet dat, te midden van alle romantiek en passie, jouw liefdevolle hart het licht zal zijn dat de weg verlicht naar een toekomst vol liefde, vreugde en vervulling.

 

Werk en financiën

In mei zal je gevoel voor details en timing zeer goed zijn. Ook kun je je prima inleven in dat wat een klant, een leidinggevende of een collega wil. Je begrijpt mensen en vindt het erg belangrijk om ze tevreden te kunnen stellen. Toch zal je dit niet alleen uit sociaal wenselijk oogpunt doen. Je bent nu eenmaal iemand die graag dient, maar bent assertief genoeg om dingen te doen die ook voor jou goed zijn. Je bent vooral psychologisch en geestelijk erg sterk. Door een krachtige planetaire invloed krijg je namelijk veel informatie. Kun je hier verstandig mee omgaan, dan kun je zeer goed interpreteren en er veel mee kunnen doen. Let op dat je deze geestelijke energie met emoties vermengt, maar ook zeker met ratio. Mei kan dan wel eens een maand worden, waarin je tot verbazingwekkende mogelijkheden komt. Het is een prima maand voor mensen die veel teksten schrijven, acteurs die hun karakter vorm geven en mensen die in hun werk veel diagnoses dienen te stellen. Ook mensen die op fysiek gebied bezig zijn, zoals masseurs, fysiotherapeuten, sportinstructeurs en soortgelijke beroepen, zullen hun talenten goed kunnen gebruiken. Mensen die geregeld met vraagstukken te maken krijgen, zijn zeer sterk, doordat hun intellect en redeneringsvermogen versterkt worden. De meeste Vissen zullen een maand meemaken, waarin intuïtie en logica essentieel zijn. Niet alles zal even goed gaan en er zijn dan ook wel problemen te bespeuren. Mensen die met financiële zaken of onroerend goed te maken krijgen, kunnen beter even wachten met het afsluiten van deals en het tekenen van contracten of andere papieren. Bekijk of er geen addertje onder het gras zit en laat je goed voorlichten. ogenschijnlijk gunstige aanbiedingen kun je beter onder de loep nemen, omdat er aanwijzingen zijn dat deze niet altijd zijn wat ze lijken. Mensen die veel werken en weinig ontspanning hebben, dienen op te letten dat er traumatische energieën zijn, waardoor je niet altijd vitaal bent en emoties kwetsbaar zijn. Tracht verstandig te blijven, door geregeld gas terug te nemen en te ontspannen. Dit is belangrijk om te zorgen dat je aan het eind van de maand niet al teveel stress ervaart. Een speciale notitie is er voor mensen die studeren of een cursus volgen en niet tevreden zijn. Dit kan te maken hebben met de maatregelen die er nog gelden. Er wordt aangeraden om hier toch wel voorzichtig mee te zijn en niet zomaar te stoppen. Er zijn aanwijzingen dat het vanzelf wel goed kan komen. Verder is het belangrijk om te communiceren als er zakelijke problemen zijn. Je kunt, als je deze niet bespreekt, met stress te maken krijgen en dit kan uiteindelijk voor achteruitgang zorgen.

 

Mentale en fysieke gezondheid in de periode van de Nieuwe en Volle Maan

De kracht van de Volle Maan in Boogschutter van de 23ste, wordt al tijdens de Nieuwe Maan gevoeld. Deze Maanperiode helpt problemen van ons af te zetten en optimistisch te blijven. Op dit gebied zullen Jupiter en Neptunus ondersteunen, waardoor we qua fantasie, gedachten en creativiteit veel kansen krijgen. Je kunt je dus vanaf het begin van de maand voorbereiden op Jupiter die de 25ste naar Tweeling gaat. Hierdoor kunnen we extra profiteren van mentale vermogens, ideeën en communicatie. Het seizoen van de Tweeling begint dus al een stuk vroeger dan gewoonlijk. Er zal dan ook een aangename energie deze maand zijn, wat een uitstekende mogelijkheid biedt om gezondheid te verbeteren en de levensstijl een boost te geven. Sta open voor energie van de Volle Maan en andere energieën en laat enthousiasme motiveren om actie te ondernemen. Om volledig van deze energie te genieten, is het belangrijk te mediteren, te reflecteren en je te concentreren op welzijn. Dit is het moment om positieve verandering in gang te zetten, als je gebruik maakt van de inspirerende krachten. Gebruik ze om gezonde gewoonten te omarmen, zoals regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding en voldoende rust. Terwijl we het Gemini-seizoen ingaan, moedigen de planeten ons aan om onze geest te voeden met nieuwe ideeën en plannen. Verwelkom de verandering met open armen en laat je geest openbloeien. Profiteer vooral ook van Venus die naar Gemini gaat en omarm de aangename energie die het met zich meebrengt. Kijk uit naar een periode van groei, activiteit en verbeterde communicatie. Let op je gezondheid en sta open voor de positieve veranderingen die deze periode met zich meebrengt.

 

Mars brengt angst, geheimen en eenzaamheid in de eerste week, maar daarna geeft deze juist een grote  versterking aan jouw persoonlijkheid. Vanaf de 8ste zal je daarom plezierig en liefdevol in je vel zitten. Mars zal je dan kracht, moed en doorzettingsvermogen geven. Je zult deze maand flexibel dienen te blijven als het gaat om gezin of familie. Er kan chaos zijn, waardoor je je thuis niet altijd even lekker voelt. Je zult je vooral op je eigen routines richten, waarbij je ruimte houdt voor fysieke en geestelijke ontspanning zoals meditatie of massage. Je zult merken dat ontspanning in mei belangrijk zal zijn en je uiteindelijk balans weet te vinden. Met name spanningen die in je opkomen, zullen dan beter verwerkt worden. Op spiritueel gebied zal je rust ondervinden, omdat er geregeld reinigende en helende planetaire invloeden zijn, die ervoor zorgen dat je lichaam en geest gereinigd worden. De gezondheid van de Vis zal ook zeker goed te noemen zijn. Je doet er verstandig aan de eerste weken van de maand rustig aan te doen en het 2de deel te gebruiken om fit te worden of te blijven. Mocht je merken dat er gewoontes zijn, die niet veel goeds brengen, dan zal je daar vanaf de 21ste tijd voor hebben om ze af te leren. Vissen dienen hun huid in de gaten te houden. Verkeerde voeding kan allergische reacties brengen. Reinig je huid geregeld om allergie en ontstekingen te voorkomen.

 

Algemeen overzicht voor alle tekens

Mars staat tot 9 juni in Ram en hierdoor zijn we wel eens impulsief, maar gebruiken we deze verstandig dan zijn we meer doelgericht en kunnen we veel van wat we willen daadwerkelijk volbrengen. Saturnus verblijft tot 26 februari 2026 in Vissen en beweegt tot 25 mei retrograde. Venus staat tot de 23ste in de Stier en dit zorgt gezamenlijk voor een intense periode. Dit komt, omdat zintuigen extra actief zijn. We ervaren veel en emotioneel ook diep, vooral als het gaat om relaties en liefde. Maar ook bij het bezoeken van culturele evenementen, zoals theater, kunst en muziek. We hebben de neiging veel te eisen van geliefden en dit kan nog wel eens tegenwerken. Bij het nemen van beslissingen kunnen we deze energie gebruiken, maar wees voorzichtig en verstandig. Heb je een eigen bedrijf of ben je leidinggevende, dan zal je dit vastberaden, doelgericht en tegelijkertijd zeer menselijk doen. Je energie kan dan alles brengen waar je naar verlangt. Pas echter op bij stressvolle situaties, omdat we kunnen neigen tot ondoordacht en zelfs arrogant gedrag. De 1ste zal Venus een vierkant vormen met de retrograde Pluto, die de 2de in Waterman begint. Dit helpt bij het vertragen van transformaties, zodat we er niet zo in verstrikt raken. De Nieuwe Maan in de Stier zal de 8ste rond 5:24 ontstaan en gedurende een paar dagen zorgen voor het in balans komen met onze emoties. Deze periode vormt de Zon een sextiel met Saturnus en Mercurius, die een vierkant met Ceres vormt. De 1ste periode van mei is dan ook geweldig, omdat we mogelijkheden hebben via andere mensen en hogere krachten stabiliteit, veiligheid en zelfvertrouwen te behouden. Discipline kan sterk zijn, hoewel de beloningen mogelijk pas na de 15de naar voren komen. In de periode van de 13de tot de 19de kan een golf van veranderingen domineren, waarbij flexibiliteit noodzakelijk is om productiviteit te verbeteren. Deze veranderingen kunnen zich voordoen op verschillende gebieden van het leven, zoals in de romantiek, sociale contacten en op zakelijk gebied. Mercurius verplaatst zich de 15de naar Stier, waardoor we praktisch en vastberaden in de communicatie zijn. Onderhandelingen kunnen gestoeld zijn op stabiliteit en zekerheid. Tegelijkertijd gaat Ceres retrograde in Steenbok en hierdoor kunnen we, per teken verschillend, anders met financiën en veiligheid omgaan.

 

Venus vormt de 16de een driehoek met Ceres en ook dit zorgt dus voor een verandering, maar hierbij zijn we in staat om zeer harmonieus met bezittingen en financiën om te gaan. Hierdoor begrijpen we veel beter hoe we onze behoeften in evenwicht kunnen brengen met behoeften van anderen. Mercurius vormt de 17de een vierkant met Pluto, waardoor krachtige energie vrijkomt die ervoor zorgt dat we op een andere wijze kunnen denken over mensen in onze omgeving, waardoor we op een verstandige wijze kunnen communiceren. Het kan een tijd zijn van intense mentale activiteit en diepe reflectie. We worden aangemoedigd om gedachten en overtuigingen onder de loep te nemen en eventueel te veranderen. Venus komt de 18de in conjunctie met Uranus en dit brengt een grote kans op onverwachte veranderingen of spannende ontwikkelingen op gebied van liefde, financiën en creativiteit. Er kunnen dan opwinding en een drang naar vrijheid ontstaan, waardoor we openstaan voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Tegelijkertijd staat de Zon in conjunctie met Jupiter, wat een gevoel van optimisme en groei brengt, wat een gunstige tijd biedt om nog meer naar veranderingen op zoek te gaan. Voordat de Zon op 20 mei naar Tweelingen reist, vormt deze de 19de een sextiel met Neptunus. Dit zorgt ervoor dat we geïnspireerd worden en onze intuïtie leidt tot verstandig gedrag. Het is een gunstige tijd om dromen en idealen te verkennen en te streven naar hogere spirituele doelen. We kunnen een dieper begrip krijgen van onze verbinding met het universum en mensen om ons heen. We stelden al eerder dat de 23ste de Volle Maan in Boogschutter terechtkomt. Venus zal deze dag naar de Tweeling reizen, terwijl Jupiter vanaf de 25ste naar dit teken reist. Met de Zon, Venus en Jupiter in de Tweeling neemt mentale energie toe en kunnen ideeën ontstaan, die zorgen voor een fijn contact met geliefden en andere mensen in onze omgeving. Vanaf de 25ste zal Jupiter in de Tweeling zorgen voor creatieve en expressieve gevoelens. Een zeer fijne periode voor het smeden van nieuwe plannen en ideeën qua kunst, muziek en creativiteit. Er kunnen uitdagingen zijn, omdat we soms te dromerig en speels kunnen zijn. We kunnen dan over grenzen gaan en teveel fantasie hebben. Romantiek en erotiek kunnen dan te sterk met elkaar verbonden zijn. Pas dan ook in de laatste week op dat we hier wel controle over houden. Gaan we hier verstandig mee om, dan kunnen we echter fijne emoties delen en zal erotiek juist erg veel fijne momenten brengen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)