Maandhoroscoop Vissen

Maandhoroscoop Vissen

Maandhoroscoop Vissen

Geboortedatum: 19 februari t/m 20 maart - November 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Mercurius brengt innovatieve ideeën. Je bent positief en straalt zowel emotioneel als intellectueel veel goeds uit. Mensen zullen onder de indruk zijn wat je uitstraalt. Je deelt je ervaringen graag met anderen en neemt er uitgebreid de tijd voor. Ondanks dat je ambities hebt, ben je van mening dat serieusheid niet altijd tot de juiste resultaten leidt. Je vindt interpersoonlijk contact belangrijk en wilt niet alleen serieuze, maar ook leuke dingen delen. Voel je je goed, dan kun je de eerste week plannen hebben en innovatieve ideeën geven. Je voelt je mentaal sterk, maar moet wel voldoende slapen, omdat je anders teveel energie verbruikt. Je kunt dan geestelijk een bepaalde futloosheid ervaren, waardoor je minder opgewekt wordt. Vanaf de 8ste biedt Venus veel kracht om te genieten van de positieve kanten van het leven, zoals natuur, een relatie, contact met anderen en de geneugten van het leven. Je deelt graag veel emoties met mensen en wilt niet alleen jezelf versterken, maar helpt ook graag je medemens. Mensen trekken naar je toe en vinden het fijn dat je zo begaan met ze bent. In de liefde ben je serieus, maar bied je wel veel intimiteit en passie, waardoor er liefdevolle uitingen zijn. Ook zakelijk kun je goede zaken doen, doordat je zeer professioneel bent in de dingen die je doet. Je vindt het fijn veranderingen aan te brengen. Je kunt unieke dingen doen, die leiden tot goede impulsen voor je carrière. Het midden van de maand zal de Maan een sterke intellectuele en spirituele energie bieden, waardoor deze dagen geschikt zijn voor het starten van een nieuwe opleiding of een bestaande opleiding te intensiveren. Je bent intellectueel sterk en daardoor kan je vrij makkelijk nieuwe kennis opnemen. Je bent optimistisch en gelooft in de goedheid van de mens, waarbij je zelf ook een zeer positieve en empathische energie uitstraalt.

Vanaf de 12de geven Mars en Venus krachtige energie, waardoor je enthousiaste en emotioneel bent en hierdoor goed bij anderen overkomt. Er zijn veranderingen mogelijk, omdat je resultaten en successen kunt behalen. Je bent in staat te bedenken welke dingen je echt niet goed doet en kunt deze nu verbeteren. Je bent iemand die ongedwongen en relaxt leeft. Hierbij kan je wel in staat zijn om bepaalde dingen af te leren, zelfs als je weerstand ervaart. Ondanks deze weerstand ben je intens en kun je hard voor jezelf zijn. Uiteindelijk zal je merken dat de energie toeneemt en dat je productiever wordt bij dingen waar je mee bezig bent. Vanaf de 18de zal Neptunus energie bieden, die de weerstand laat verdwijnen. Je bent in staat juiste beslissingen te nemen. Vanaf de 20ste zal Mercurius energie delen, waarbij je nadenkt over doelen die je in je leven hebt en wat je moet doen om je leven op positieve wijze te leiden. Je krijgt door deze energie fantasie en dromen, maar weet deze wel in realisme om te buigen. Hierdoor kun je ze op de juiste manier gebruiken en komen er mogelijkheden. In contact met mensen kun je de neiging hebben teveel te praten. Hierdoor kun je dingen zeggen, die anderen negatief opnemen. Tracht te letten op wat je zegt en vooral hoe je dit zegt. De 22ste zal de Zon krachtige energie geven. Deze zal de energie van Mercurius versterken, waardoor je nog meer gedreven bent iets te bereiken. Je bent zo sterk dat je kunt krijgen wat je wilt. Succes is belangrijk, maar je vindt het fijn warme en vriendschappelijke contacten aan te gaan. In je werk ben je verantwoordelijk en gedisciplineerd en in je privéleven ben je passioneel, liefdevol en sympathiek. De laatste week zal je liefdevolle energie uitstralen, omdat de energie van de Maan flink wat invloed op je thuissituatie of familie heeft. Dit kan positief zijn in de vorm van het opknappen van je huis of kopen van onroerend goed. Er kan echter ook negativiteit zijn in de vorm van ruzies of conflicten met een familielid. Zorg er in ieder geval voor dat je in contact met je emoties staat en deze uit durft te spreken. Als je daarnaast in staat bent mensen vanuit hun gevoelens te begrijpen, kan je veel goeds ervaren en wordt het leven er leuker op. Tracht jezelf streng toe te spreken en geef mensen de ruimte hun mening uit te spreken. Er kan dan veel opgelost worden en er ontstaat een betere sfeer.

Liefde en relaties
Je bent meestal lief en zacht en kunt leuke dingen bedenken om er een leuke maand van te maken. Het kan gebeuren dat je in een relatie te maken krijgt, met een partner waarmee conflicten ontstaan. Tracht te bedenken dat jij daar debet aan kan zijn, omdat je soms gesloten bent bij belangrijke zaken en emoties. Je partner kan fel reageren, maar laat jij je daar in meeslepen, dan kun je met agressie te maken krijgen. Tracht problemen dan ook zo snel mogelijk op te lossen en laat ze niet door sudderen. In je contact name moet je opletten dat je jezelf niet te negatief uit. Let op dat je lichaamstaal uitdagend en agressief kan zijn. Wees alert en eerlijk tegen jezelf als je merkt dat je inderdaad niet goed reageert. Lukt het je dit te doen, dan zal je partner snel in staat zijn zich in te houden en de sfeer te verbeteren. Overigens zal de kans op negatieve emoties sterker zijn in de eerste twee weken van de maand. Daarna zal het allemaal makkelijker gaan en zal je juist meer liefde met elkaar delen, zonder emotionele ruzies. Gebonden mensen, maar ook singles, zullen deze periode geconfronteerd worden met dingen die in het verleden gespeeld hebben. Je zult merken dat een vader of moeder een sterke invloed op jou kan hebben gehad. Het zal een goed moment zijn om hier mee bezig te gaan en te bekijken hoe je bepaalde zaken anders kunt zien. Dit zal in de toekomst profijt opleveren bij het aangaan van een nieuwe of het behouden van een huidige relatie. Je kunt dan namelijk je emoties beter onder controle houden. Het zal een maand zijn, waarbij oude wonden geheeld worden, maar het wel belangrijk is dat je ondersteuning zoekt mocht je hier last van hebben. Je kunt dan het best mensen vragen, die je al heel lang kent of familieleden, omdat deze je daar natuurlijk het beste in kennen. Singles zullen deze maand moeite hebben om een vaste relatie aan te gaan, waardoor er aangeraden wordt om je eerst eens te bezinnen en bepaalde zaken op te lossen. Je zult merken dat je vanaf de laatste week van de maand weer veel lekkerder in je vel zit en dat er dan meer mogelijkheden komen om een nieuwe relatie aan te gaan of een huidige relatie te verbeteren.

Werk en financiën
Er kunnen mogelijkheden zijn om te ontwikkelen, waarbij vooral je kwaliteiten en ambities veel invloed hebben. Je bent krachtig en het komt dus op jou aan om je eigen leven vorm te geven. Vooral emoties kunnen de bepalende factor zijn. Zijn je emoties in evenwicht dan bereik je veel, zo niet dan kun je zelfs met achteruitgang te maken krijgen. Het is geen maand om al te snel te willen gaan. Je zult relaxt met je ontwikkeling bezig zijn en het is daarbij belangrijk dat jij je doelen stap voor stap uitvoert. Ga niet met nieuwe doelen starten voor je oude afgerond hebt. Werk je veel samen, dan is het belangrijk dat je aangeeft dat jullie behoedzaam te werk moeten gaan. Is het niet mogelijk dit te doen, dan moeten emoties niet onder druk staan. Dan kun je jezelf verliezen en boos worden als dingen niet gaan zoals jij graag wilt. Tracht je te controleren en ga vooral niet agressief of onredelijk reageren. Dit zal ongunstige situaties teweeg brengen, welke je beter kunt voorkomen. Financieel gezien kan het een fantastische maand zijn, misschien mede wel omdat je dingen bedachtzame uit wilt voeren. Daardoor neem je minder risico en zal je niet snel iets doen, zonder eerst geverifieerd te hebben of het nuttig is om iets te doen wat jou winst oplevert. Er kunnen verrassende situaties zijn, waarbij je mogelijkheden krijgt om te investeren of een gokje te wagen. Let op dat je geen illegale dingen doet, omdat de energetische goodwill dan snel op is en je daardoor juist met verlies te maken krijgt. Met name het tweede deel van de maand ben je erg creatief en kun je emotioneel geïnspireerd raken door ideeën van anderen. Je staat open om iets te doen, dat buiten je comfortzone ligt. Let op dat Vissen deze maand moeite hebben met details en specifieke zaken. Je kunt laks zijn met systemen en procedures en kunt dan beter gebruik maken van deskundige mensen. Je kunt collega’s of andere contacten vragen of ze jouw werk willen controleren.

Mentale en fysieke gezondheid
We hebben aan het begin van de maand last van de energie van de Volle Maan van eind oktober. Mensen twijfelen wie ze zijn en ontevredenheid en jaloersheid kunnen ons flink storen. We zullen een zeer sterke verantwoordelijkheid moeten tonen, omdat het een tijd is dat virussen en ziekmakers ons bestoken. We zullen angst voelen en moeten opletten dat we verkoudheid, griep en andere ziektes niet verwarren met covid-19. Houd goed in de gaten of symptomen wijzen op corona of op iets anders. Pas op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan veel invloed op je fysieke gezondheid hebben. Beter blijf je zoveel mogelijk thuis. Saturnus en Jupiter zijn de afgelopen tijd samen geweest en ook Pluto was hierbij betrokken. Dat dit een zeer negatieve invloed op ons leven heeft, is voor iedereen duidelijk. Tot de 21ste wordt er aangeraden zeer alert te zijn, omdat ziektes ons teisteren. Er zijn aanwijzingen dat er vanaf de 21ste betere tijden aankomen, als Jupiter gunstige energie gaat brengen. Toch zullen we alert moeten blijven, omdat het ons eigen gedrag is dat het kan verpesten. Als we naar de aanwijzingen vanuit de kosmos kijken, kunnen we vanaf deze datum een periode krijgen, waarin we opgelucht adem kunnen halen. Echter, vanaf half december zal er toch weer ongunstige planetaire afstemming zijn. We moeten na blijven denken dat we teveel en te snel willen gaan. Daardoor negeren we signalen uit de natuur, maar uiteindelijk zal de natuur het heft in handen nemen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben. Uranus, de planeet die voor flink wat schokken kan zorgen, zal redelijk positief werken als het gaat om ziektes die de aarde teisteren. Bijna de hele maand november is er beschermende kosmische energie. Mercurius zorgt de gehele maand voor krachtige dominante energie, waardoor we ervan uit kunnen gaan dat de regering duidelijkheid zal brengen. Leiderschap zullen we nodig hebben en over het algemeen zullen de meeste mensen deze aanvaarden. De laatste week van november is er krachtige herstellende energie als gevolg van Mars en Pluto die positieve energie geven. Deze zal zich keren tegen mensen die negatief in het leven staan, maar positief werken als mensen zich verantwoordelijk gedragen. De laatste dagen zal de Volle Maan, in de Tweeling, positieve invloed geven. Deze zal de 30ste om 10:32 plaatsvinden, maar de dagen ervoor en erna is er veel energie, waardoor mensen nieuwsgierig zijn. Over het algemeen zal een sociale energie mentale en fysieke energie brengen en zorgen dat mensen meestal lekker in hun vel zitten. Gebruik energie van de Volle Maan om je open te stellen. Je kunt de maand dan prima afsluiten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De Zon beweegt tot de 21ste in de Schorpioen, waardoor we voorzichtig moeten zijn in de omgang met anderen. Vooral contact met geliefden staat onder druk, maar er is zelfvertrouwen en kracht. We kunnen door energie van Venus in de Weegschaal aandacht aan relaties schenken en hierdoor komt er evenwicht, harmonie en geluk. Door beide hemellichamen wordt het tot de 21ste een wisselvallige tijd qua emoties en stemming. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar. Uranus beweegt in de Stier en brengt creativiteit en progressiviteit. We houden van verandering, die vooral in sociale contacten en liefde door kan werken. De 1ste dagen zal de retrograde Mercurius in de Weegschaal een vierkant vormen met Saturnus in de Steenbok. Daardoor geven we veel aandacht aan anderen, door te ondersteunen, maar ook door mensen te waarschuwen als er iets minder gaat. Het eind van de 1ste week beëindigt Mercurius zijn retrograde reis. Dit brengt uitdagende energie, waardoor er spanning ontstaat, die niet altijd goed uitpakt. Mars beweegt namelijk tot de 13de retrograde en daarna zal Mars voorwaarts in de Ram bewegen, wat vuur brengt. Afhankelijk van hoe jij in het leven staat, zal dit positief of negatief doorwerken. We moeten in ieder geval voorzichtig zijn en diplomatiek omgaan met sociale contacten, de liefde en zakelijkheden. Overigens is dit een goede tijd om te kijken waar talenten liggen en hoe we verder kunnen ontwikkelen.

Een interessante energie ontstaat de 9de als Venus, in de Weegschaal, tegenover Mars, in de Steenbok, staat. Liefde en strijd staan tegenover elkaar en de Zon werkt hier op in. De Zon zal een driehoek vormen met Neptunus in de Vissen, waardoor mensen dromen van perfectie en dit nastreven. We kunnen teveel in een droomwereld leven en de lat hoog leggen, waardoor en strijd kan ontstaan en we waardevolle mensen kunnen verliezen. Waardevolle kracht kan er de 10de aankomen als de verstandige Mercurius in de spirituele Schorpioen binnenkomt. Deze planeet zal daar de hele maand blijven en mentale en fysieke energie bieden. Ieder persoon zal hier anders mee omgaan of het nu seks, spiritualisme of geneeskunde gaat. Nog meer positieve kracht komt er van Jupiter die een verbinding aangaat met Pluto in de Steenbok. Dit geeft innerlijke kracht, maar we moeten er alert en bewust op zijn. Lukt dit, dan kan jij mentaal veel bereiken en positiviteit uitstralen. Bijzonder is dat de Jupiter-Pluto verbinding invloed op het corona-virus heeft. Dit kan positief, maar ook negatief doorwerken, afhankelijk hoe verantwoordelijk jij je opstelt. De 14de t/m de 19de is er veel activiteit vanuit de planeten. Mars gaat de 14de voorwaarts in de Ram bewegen. Er komt actie in ons leven en instinct wordt versterkt. De 14de zal de Zon een sextiel met Pluto in de Steenbok vormen, waardoor er stabiele energie is en je dingen doet, die eerst niet lukten.

De Zon zal de 15de met de Nieuwe Maan in de Schorpioen staan en een sextiel met Jupiter in de Steenbok vormen, terwijl Venus een vierkant met Pluto vormt. Verlangens worden sterker, waardoor spirituele energieën ons de juiste weg wijzen. Dit zal ook de 16de zijn als Venus een vierkant met Jupiter vormt. De 17de staat Mercurius in de Schorpioen in oppositie met Uranus in de Stier en dit geeft stabiliteit en rust. De 19de is een dag om voorzichtig te zijn, omdat de Zon een sextiel vormt met Steenbok en Venus met Saturnus. Door Jupiter en Pluto die invloed hebben, kan covid-19 versterkt worden. Vanaf de 21ste zal de energie van de Schorpioen geprikkeld worden door kracht van Mercurius en dit geeft vooral voer aan sociale contacten. Ook Venus zal in de Schorpioen komen en dit is niet altijd even positief als het om liefde gaat. Jaloezie en passie kunnen storend werken en voor ware kwelling zorgen. De Zon gaat de 21ste de Boogschutter in, waardoor onrust en andere problemen ontstaan. Voordeel is dat deze energie ons humeur verbetert. Veel mensen zijn zelfverzekerd en nemen intellectueel goede beslissingen. Het is een succesvolle periode, zolang er discipline is en als je beslissingen niet met ratio neemt, maar met intuïtie. De rest van de maand zijn sociaal, in de liefde en op zakelijk gebied gunstig. De energie van Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus zorgen voor een rust over de aarde. Laten we hopen dat de energie corona absorbeert. Ook Neptunus zal liefhebbende energie brengen en ook die brengen spiritualiteit en hoge energieën. Dromen en werkelijkheid worden van elkaar onderscheiden. Neptunus maakt nu minder dromerig en aangezien de Zon harmonieuze energie met Mars deelt, sluiten we de maand goed af.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)