Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni -September 2021

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
De nadruk ligt deze maand op je thuissituatie, familie en je eigen emotionaliteit. Vooral het 1ste deel van de maand kan je druk ervaren en kun je soms wat humeurig zijn. Vriendschap zal hierbij erg goed zijn, omdat je vertrouwen daar een boost van krijgt. Communicatief ben je echter niet zo snel als je normaal gesproken bent. Daardoor is het een maand van vertraging, conflicten en misverstanden. Hierdoor zijn er momenten dat je onrustig wordt en je humeur verslechtert. Je zult vooral op moeten letten dat je nog wel eens dingen kunt zeggen, die anderen flink kwetsen. Er bestaat dan kans dat bepaalde contacten zo geraakt worden dat het hele contact zal verdwijnen. Blijf sympathiek en open in het bespreken van zaken die je wilt doen of problemen die er zijn. Daarmee zal je meer bereiken. Je moet jezelf er deze maand dan geregeld op aanspreken dat je positief blijft in hetgeen je met mensen bespreekt. Je kunt dan natuurlijk kritisch zijn, maar als je dit sympathiek doet, zullen mensen dit heus aanvaarden. Venus zal jou tot de 10de een nog charmantere uitstraling geven, waardoor je erg verleidelijk bent. De Nieuwe Maan zal de 6de en 7de in jouw huiselijke sector staan en hierdoor krijg je sterke neigingen om te willen verhuizen of andere dingen te doen om het leven leuker te maken wat betreft je thuissituatie. Het is een goed moment om naar een huis te zoeken, een hypotheek aan te vragen of je huis te verbouwen.

Tot de 15de zal Mars in de Maagd moeilijk te controleren energie brengen. Dit komt vooral, omdat er uitdagingen zijn als Pluto vanaf de 9de in je sector van relaties staat en een machtige verbinding aangaat met Mars, die in de sector van huiselijkheid en emotionele verbinding staat. Je ervaart aan de ene kant intense passie, maar kan tegengehouden worden, omdat de thuissituatie dit van je vraagt. Daar zal dus veel van jouw energie aan verbruikt worden. Je kunt je dan wel eens vervelen, omdat je nu eenmaal niet van eentonige en routinematige dingen houdt. Je kunt deze periode dan ook wel eens dromen van dingen om de sleur te verbreken. Gelukkig voor de Tweeling zullen Jupiter en Saturnus zorgen voor stabiliteit, waardoor je alsnog in staat bent een weg te vinden om er alsnog een prima tijd van te maken en de thuissituatie leuk te houden. Vanaf de 15de zullen de Zon in de Maagd en Mars, die nu in de Weegschaal gaat bewegen, intense energie delen. De Zon zal tot de 22ste zorgen voor rustige energieën, waardoor je relaxt in het leven kunt staan. Je bent met familieverplichtingen bezig, maar dat vind je ook wel normaal, omdat je al van nature een familiemens bent. Dit zal dus zeker geen spanningen geven. Vanaf de 22ste zal de Zon Mars in de Weegschaal gezelschap gaan houden. Tot die tijd is het vooral een periode om relaties aandacht te geven en ben je het liefst bij je familie, gezin of goede vrienden.

Er kunnen wel wat frustraties zijn, omdat je minder met je carrière en je levensdoelen bezig kunt zijn. Dit zal vooral t/m de 15de zijn en daardoor is het belangrijk om niet te impulsief te handelen. Tracht hier dus wat geduld mee te hebben, omdat er vanzelf weer energieën komen, die jou op zakelijk gebied weer gaan prikkelen. Het is wel een prima periode om je verlangens op privégebied na te streven en romantiek aandacht te geven. Heb je een relatie, dan kan je deze energie gebruiken om van elkaar te genieten en veel leuke dingen te doen. Ben je single, dan zijn deze weken geschikt om te flirten en een nieuw contact te vinden. Je bent erg moedig om op mensen af te stappen en aan te geven wat je denkt en voelt. Je kunt vanaf de 15de weer bezig gaan met het aanpakken van je zakelijke beslommeringen en zal dan weer meer zakelijke doelen kunnen stellen. Met name t/m de 26ste doe je er dan ook goed aan om hier mee bezig te zijn en alvast plannen te maken, die je vanaf half oktober uit kunt voeren. Ook is het een goede tijd om t/m de 26ste kortere termijndoelen en achterstallige werkzaamheden aandacht te geven. Vanaf de 27ste zal de retrograde Mercurius namelijk roet in het eten kunnen gooien. Je bent dan mentaal minder sterk en kunt emotioneel verward zijn. Hierdoor denk je veel na over dingen die niet goed gaan. Beter tracht je geduld te bewaren en niet teveel zorgen te maken. Er komt vanzelf weer een betere tijd aan en daar kan je vanzelf weer van gaan genieten en ambities waar gaan maken.

Liefde en relaties
Mercurius, de heerser van de Tweeling, en Venus zullen de 1ste weken voor een goed humeur zorgen, waarbij je prima kunt communiceren en zelfs zeer ondeugend en sensueel kunt zij. De romantiek en erotiek zijn daardoor over het algemeen zeer prettig. Hierdoor ervaar je niet alleen sensualiteit en passie, maar kunnen er ook allerlei sentimentele gedachten uit het verleden in je opkomen. Het kan gebeuren dat je gevoelens ervaart voor iemand, een situatie of plek uit het verleden en dan een sterke drang ervaart om hier ook iets mee te doen. Pas op dat dit zowel positieve als negatieve gevoelens kunnen zijn en je dus voorzichtig moet blijven. Let hierbij op dat familieleden en ook vrienden niet altijd goed doorhebben wat jij nou precies wilt. Je kunt dan ongeduldig worden en hebt de neiging om mensen te manipuleren. Er wordt aangeraden om niet te veeleisend te zijn. Op seksueel gebied zal je ideale liefdespartner veel te bieden hebben. Je wilt romantiek, enthousiasme en seksuele aantrekkingskracht, maar bedenk dat je deze ook zelf moeten bieden en dit niet alleen van de ander kunt verwachten. Singles kunnen deze gevoelens ook hebben, maar moeten oppassen dat ze niet over grenzen heengaan. Je kunt namelijk soms te passioneel zijn en dan doe je dingen, die een ander niet altijd even leuk vindt. Tweelingen kunnen deze periode ook wel eens egoïstisch zijn en soms teveel tijd aan werk en minder tijd aan een partner besteden. Op zich is dit niet erg. Je moet dan wel open communiceren en duidelijke afspraken maken. Je kunt echter wel eens de neiging hebben om dit niet te doen en dan teveel je eigen weg te volgen. In het midden van de maand zal de gepassioneerde Mars je gevoelens extra versterken, waardoor je wel eens geïrriteerd kunt raken als mensen, in je directe omgeving, teveel tijd van je vragen. In een relatie kun je daarom met conflicten of spanningen te maken krijgen. Als single zal je iemand, waar je een oogje op hebt, weg kunnen duwen, omdat je te weinig nadenkt over de dingen die je doet of zegt. Over het algemeen zal de Tweeling sterke verlangens naar liefde kunnen hebben. Daarbij kun je te gretig zijn om vriendschappen aan te gaan en dat kan waardevolle contacten schelen. Je enthousiasme kan namelijk mensen verstikken, waardoor het beter zal zijn om gas terug te nemen. Met familie en familie zal je erg mooie momenten meemaken, omdat je jezelf kunt zijn en vertrouwen toeneemt. Daarbij accepteren zij het meestal wel als je, door werk, soms minder tijd aan ze besteedt, zolang je eerlijk blijft.

Carrière en zakelijkheden
Ondanks dat er meer energie is om op privégebied te ontwikkelen, zijn er tot de 10de wel mogelijkheden om dingen te doen, die winstgevend zijn. Je hebt een duidelijke visie en weet de juiste dingen te doen om meer geld binnen te krijgen. Blijf echter opletten dat je minder mogelijkheden krijgt en dat je over het algemeen beter tot na de 10de kunt wachten. Ook wordt aangeraden deze periode niet teveel geld uit te geven aan dingen die je eigenlijk niet nodig hebt. Die verleiding kun je sterk hebben, maar beter houd je deze neigingen onder controle en zet je wat geld weg om deze later te gebruiken. Je besteedt veel tijd aan het ontwikkelen van eigen talenten en vaardigheden. Daarbij kun jij je privéleven soms wegduwen, waarbij je het idee hebt dat je ambities veel belangrijker zijn. Hierdoor kun je soms het gevoel hebben dat je privéleven je belemmert. Je zult deze maand dan ook alle zeilen bij moeten zetten om zowel zakelijk als privé balans te vinden. Door de energie van Mercurius ben je echter prima in staat om je intelligentie volledig te benutten. Hierdoor ben je in staat, zowel zakelijk als privé, een weg te vinden met de energie die op je afkomt. Met name Jupiter en Mercurius kunnen namelijk zorgen dat je niet alleen zeer avontuurlijk bent, maar je ook nog eens op intellectueel gebied zeer goed weet wat je wilt. Gaandeweg de maand kun je ambities vorm gaan geven, zonder dat je privéleven er door verstoord wordt. Je hebt nu eenmaal sterke communicatieve en creatieve talenten waardoor je op veel gebieden kunt presteren. Je bent goed in staat om, datgene wat je moet doen, op een goede manier te voltooien, waardoor je zowel met collega’s als leidinggevenden goed op kunt schieten. Let op dat je soms venijnig kunt reageren, maar houd er wel rekening mee dat anderen dat ook kunnen doen. Dat zal je moeten accepteren en er wordt dan ook aangeraden om hier niet te fel op in te gaan. Je zult merken dat, als je rustig blijft en goed op je woorden let, je veel minder conflicten zult hebben. Deze maand zal vooral op gebied van onroerend goed, omgaan met cliënten, verkoop en landbouw veel goede energieën geven. Over het algemeen zal er in het 2de deel van de maand veel minder werkdruk op je afkomen, waardoor je energie over zult houden. Je zult goed met anderen samenwerken, waarbij er veranderingen op kunnen treden, die duiden op een andere werkplek, een nieuwe studie of het opzetten van een nieuw bedrijf. Op financieel gebied kun je er sterk op vooruitgaan, omdat je er hard voor werkt. Met name Mars, in de Maagd, zal deze periode je zelfvertrouwen versterken, waardoor jij je verwachtingen waar kunt maken. De Zon zal de 22ste ook in de Weegschaal komen en zorgen voor energieën die jou een verlangen geven om waardevolle en winstgevende zaken te doen. Let wel op dat de retrograde Mercurius vanaf de 27ste storend kan werken, waardoor je minder initiatief neemt om doelen na te streven. Je denkt dan veel teveel na. Pas half oktober zal dit beter worden, waardoor je dus tot die tijd wat gas terug kunt nemen.

Mentale en fysieke gezondheid
Naast Jupiter zal de energie van de Maagd sterk aanwezig zijn. Ook de Zon zal een zeer sterke invloed op ons gestel hebben. Dit betekent dat er over het algemeen een sterke drang is om actief te zijn. Het is een maand van onafhankelijkheid, waarbij mensen graag eigen keuzes maken. Er zijn echter krachten, die tegengesteld aan elkaar werken. Dit kan bij mensen zorgen voor een verandering van hun karakter. Mensen die normaal relaxt en zacht reageren, kunnen opeens intens en hard naar anderen zijn. Andersom is dit ook mogelijk, waardoor misverstanden en verwarring ontstaan, die mentaal kunnen doorwerken. Om het een en ander in de juiste banen te leiden, kan dit veel energie kosten. De een zal hier makkelijker mee omgaan dan een ander. Er is een intense verbinding tussen Lilith en de Noordelijke Maanknoop. Lilith is het punt, waarbij de Maan het verst van de Aarde vandaan is. We noemen deze ook de Zwarte Maan. Deze beïnvloedt ons vooral in onze psyche en zal t/m de 11de zeer krachtig zijn. We ervaren nu meer emoties, die we verstopt hadden. Dit kan voor sommigen een oplossing zijn, maar er zijn mensen die hierdoor in de problemen komen. Tracht impulsieve gedragingen en onzekerheid te voorkomen. Handel adequaat en wees eerlijk welke eigenschappen je aan jezelf niet prettig vindt. Je doet er dan ook goed aan om deze te veranderen. Lukt het om je bewust te zijn van de donkere randjes van jouw ziel, dan kun je negatieve eigenschappen veranderen en wijze lessen benutten om deze te transformeren in nuttige eigenschappen. Dit kan er voor zorgen dat we een veel sterkere karma uitstralen, waardoor we ons de komende periode zowel mentaal als fysiek kunnen versterken. Vanaf de 21ste brengt de Maan spiritueel heel wat energie. Op deze dag zal de Volle Maan in de Vissen verschijnen en een verbinding aangaan met Neptunus. Ook die energie zal zorgen dat we met ons onderbewustzijn aan de slag kunnen. Mysterie en onze innerlijke emoties komen bloot te liggen. Het is aan ons om hiermee bezig te zijn en naar antwoorden te zoeken en mogelijkheden te verkennen, die ons verder brengen. Dit kan er wel eens voor zorgen dat we met grote veranderingen te maken krijgen, die niet alleen onszelf raken, maar de gehele Aarde. De energie pakt voor ieder teken anders uit, maar het licht van de Maan ondersteunt ons.

Het intellectuele vermogen van de Tweeling kan een positieve prikkel krijgen, wat echter ook problemen kan geven, omdat je soms teveel nadenkt. Tracht dit in te tomen en laat je door intuïtie leiden. Je wordt geholpen door religieuze of spirituele energieën, die je bewustzijn versterken, waardoor je minder piekert en meer handelt. Het eerste deel van de maand moet je conditie op orde brengen. Zorg voor een goed voedingspatroon en neem, tussen drukke werkzaamheden in, voldoende pauze en ontspanning. Er kan sprake zijn van rug- en nekpijn, als gevolg van spanning, die voortkomt uit relaties, maar ook zware werkzaamheden. In de derde week dien je je vooral op emotionele conditie te richten. Het zal belangrijk zijn om jezelf geregeld toe te spreken als je merkt dat jouw emoties negatieve gedachten geven of als je mensen op een negatieve manier bejegent. Ook moet je deze periode je geestelijke gezondheid niet verwaarlozen. Dit kun je doen door balans te vinden tussen fysieke gesteldheid en zielskracht. Wanneer deze op elkaar afgestemd worden, zal je het lekkerst in je vel zitten. Het is belangrijk dat je gezond eet, voldoende beweegt of sport, maar ook om je spirituele energie te benutten. Mocht je niet weten hoe je dit moet doen, vraag dan ondersteuning van iemand die hier gespecialiseerd in is. De laatste week zullen de sociale activiteiten toenemen, waardoor je emotioneel lekker in je vel zit. Dit komt vooral, omdat je dan veel goede emoties van anderen kunt krijgen. Er zullen veel momenten van genot zijn en je zult volledig opgeladen worden, omdat je nu een persoon bent die vredige en liefdevolle emoties wil voelen.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Er zijn veel planetaire invloeden, waarbij Jupiter deze maand opvallend actief is. De kracht van deze planeet zal veranderingen geven, omdat veel mensen ertoe gebracht worden ambities in actie om te zetten. Er is veel inspiratie om deze daadwerkelijk tot goed einde te brengen. Mensen zijn bezig met het afsluiten van een periode en zullen de neiging krijgen meer naar de toekomst te kijken en plannen te maken om nieuwe dingen te doen. We moeten opletten dat de kosmische invloeden sterk zijn. We zullen deze maand prioriteiten moeten stellen om op vele gebieden doelen te behalen. Deze kunnen in de liefde, op professioneel gebied liggen, maar ook in sociale contacten en andere zaken die ons bezighouden. In de eerste periode van deze maand zullen de planeten en sterren ons vooral in de carrière stimuleren, waardoor mensen wel eens verbaasd zijn van de mogelijkheden die er op hun pad komen. Het is dan wel aan jou er iets mee te doen. Het is geen maand, waarin alles zomaar zal gebeuren. September is dus een tijd van nieuwe mogelijkheden, waarbij er ook in de liefde het een en ander kan gebeuren. Mars, in de Maagd, en Neptunus, in de Vissen, staan van de 1ste t/m de 3de in oppositie tot elkaar. Deze transit is echter een goed teken, waarbij problemen opgelost kunnen worden en contacten verbeteren. Toch moeten we zorgen dat er een balans is tussen deze twee krachten. Mars kan namelijk zorgen dat de dromerige en fantasievolle energie van Neptunus geblokkeerd wordt en dit kan zorgen voor impulsieve handelingen, die een direct gevaar opleveren voor romantische relaties en ontmoetingen.

Gevoelsmatig zal de zon in ons hart schijnen en kunnen wensen in vervulling gaan. In de nacht van de 6de op de 7de zal de Nieuwe Maan in de Maagd een reinigende werking hebben. Deze kan niet alleen mentaal en fysiek voor oplossingen, maar ook op andere gebieden voor gemak, maar ook voor ongemak zorgen. Vooral de gunstige driehoek tussen de Maan en Uranus kan voor veel opwinding zorgen, die over het algemeen positief uit zal pakken. Venus zal op 10 september naar de Schorpioen reizen en daar tot 7 oktober blijven. Door de combinatie van liefde, passie en mysterie kan er dan ook een periode zijn van interessante liefdesenergieën en mogelijkheden om hier veel mee te bereiken. Er kunnen relaties verbeterd worden en er kunnen nieuwe liefdes ontstaan. Toch moeten we opletten dat de Schorpioen een donker randje heeft, dat vooral mindere relatie onder druk kan zetten. Mensen kunnen ook wel eens de neiging hebben verleidingen en dan ook nog wel eens de verboden vrucht op te zoeken. Er zijn minder taboes en emoties kunnen intenser zijn, waardoor we eerder een misstap kunnen maken. In de nacht van de 14de op de 15de reist Mars naar de Weegschaal om daar tot eind oktober te blijven. De Weegschaal is gericht op relaties en luxe en zal minder passie en opwinding brengen. Mars zal dus wat getemperd worden in zijn intense emoties, behalve als mensen onrechtvaardig zijn. Dan kunnen veel tekens heftig reageren en zijn ze zelfs bereid voor de waarheid te vechten en daar ver in te gaan.

Voor de rest zullen veel mensen wel nuchter en rechtvaardig handelen. In de nacht van de 20ste op de 21ste staat de Volle Maan in de Vissen. Dit geeft spirituele en fantasievolle energie, waardoor er flink wat dromen ontstaan. Er wordt hierbij aangeraden deze op te schrijven, omdat ze een voorspellende waarde kunnen hebben. Ook onze intuïtie kan versterkt worden, zodat veel mensen sterke voorgevoelens hebben. Deze periode wordt aangeraden naar emoties te luisteren en er zeker iets mee te doen. De Zon gaat de 22ste ook in de Weegschaal bewegen en zal daar tot 23 oktober blijven. De energie zal mensen ertoe aanzetten bewust en doordacht te handelen en vooral over het eigen gedrag na te denken. Dit betekent dat besluiteloosheid en perfectionistisch gedrag mensen kan hinderen om tot een goed besluit te komen of bepaalde handelingen uit te voeren. Voordeel van Mars en de Zon in dit teken is wel dat er flink wat spiritualiteit is en mensen deze kunnen gebruiken om zowel mentaal als fysiek lekker in hun vel te zitten. Er zullen veel mensen zijn, die er deze periode voor kiezen om geregeld alleen te zijn. Dit is gunstig om bepaalde zaken op orde te stellen en tevreden te zijn met datgeen wat er gebeurt. Nog gunstiger kan het zijn als Mercurius de laatste week start met een retrograde beweging in de Weegschaal. Je kunt bepaalde problemen die in het verleden ontstonden, nu veel adequater en efficiënt op te lossen. Er is dus veel evenwicht en je kunt die dingen, die je moeilijk vond, nu waarschijnlijk alsnog aanpakken.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)