Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - November 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Jouw planeet Mercurius zorgt ervoor dat jij je op details richt en zelfs op perfectionistische wijze in het leven staat. Je bent actief en zal diverse werkzaamheden afronden die al een tijd zijn blijven liggen. Er kunnen projecten zijn, die je nu met anderen opstart. In principe doe je er goed aan deze op korte termijn veel aandacht te geven. Een goed begin is het halve werk en in het 2de deel van deze maand zal je iets minder met werk bezig zijn. Vooral de 1ste week kun je belangrijke zaken van minder belangrijke zaken scheiden en je concentreren op wat gedaan moet worden. Je weet altijd hoe met problemen om te gaan. Doordat je geestelijk sterk bent, ben je in staat stress buiten de deur te houden en dingen met humor en luchtigheid op te lossen. Venus reist in de Weegschaal, waardoor je geniet van liefde en vriendschap. In relaties wil je genieten van liefde die jullie delen. Je wilt geregeld bij vrienden en familie langs gaan en het kan hierdoor een warme en liefdevolle periode worden. Let op met het corona, omdat er altijd gevaar kan schuilen. Besteed daarom meer tijd aan hobby’s en de natuur. Ben je single dan zal je geen aandacht tekort komen, maar ben je wel selectief. Je lijkt van nature toegankelijk, maar bent geen allemansvriend. Flirten vind je erg leuk en losse avontuurlijke contacten zal je niet schuwen. Wanneer je naar het midden van de maand gaat, zal je een krachtige energie vanuit de Maan ervaren. Hierdoor kun je nieuwe kansen afdwingen en zijn er hierdoor veel mogelijkheden, vooral als het gaat om studie of werkzaamheden, die zijn blijven liggen. Blijf echter wel verantwoord handelen en vooral met financiën en grote uitgaven. Je kunt deze periode veel tijd aan gezonde activiteiten besteden. De positieve dingen die je nu volbrengt, kunnen in de toekomst voor veel mooie momenten en kansen zorgen, waardoor er veel geluk komt.

Vanaf de 15de zullen zakelijke aspecten naar de achtergrond gaan en vind je het belangrijk je privéleven meer tijd te geven. Toch zal je zakelijk efficiënt en adequaat zijn, waardoor je in kortere tijd meer kunt doen. Vooral Mars in Ram en Venus in de Weegschaal kunnen vurige energieën brengen. Je bent deze periode creatief en artistiek en laat je inspireren door natuur en hogere energieën. Je brengt graag tijd door met dierbare mensen en doet er alles aan romantiek en vriendschap een impuls te geven. Je krijgt veel energie als je merkt dat mensen je waarderen. Vanaf de 18de zal Neptunus stimulans geven om zakelijke en privéproblemen op te lossen. Je wel eens terneergeslagen zijn en de toekomst dan minder gunstig inzien. Vanaf de 21ste zal dit veranderen en krijg je weer meer hoop in je leven en ideeën krijgen om je leven vorm te geven. Mercurius en de Zon zullen vanaf de 21ste veel positieve energie geven. Je wilt mensen in je omgeving helpen en richt je veel op mensen waar je van houdt. Je kunt je concentreren op de vraag hoe je het anderen naar de zin maakt. Zijn er conflicten of problemen dan ben je in staat compromissen af te sluiten. Je bent empathisch en sensitief en kunt dingen vanuit het standpunt van anderen zien en deze accepteren. De Zon zorgt dat je meer energie hebt om tijd aan een partner of familie te besteden. Je vindt het fijn je soms terug te trekken, maar dan wel met een vertrouwd persoon. Ben je single, dan heb je een grote drang om een nieuw persoon in je leven te zoeken. Je verlangt naar een vaste relatie en die kans kan je zeker wel krijgen. Je bent charmant, eerlijk en aantrekkelijk en daarbij zal de Maan vanaf de 25ste ook veel steun geven. Bedenk wel dat positief gedrag beloond wordt, maar negatief gedrag afgestraft kan worden. Tracht dus zo verantwoord mogelijk te blijven bij de dingen die je doet.

Liefde en relaties
Door een storende energie kan een huidige relatie onder druk staan en zijn er flink wat uitdagingen. Je zult flexibel moeten blijven als je beslissingen moet nemen. Ook is het belangrijk compromissen af te sluiten als je merkt dat jij en je partner heel anders denken. Lukt het niet de juiste weg te vinden, dan is er zelfs een breuk mogelijk. Tracht controle te houden over emoties en laat intellect overheersen. Lukt dit niet, dan zal energie van Venus negatief omgezet worden in agressie en irritatie. Lukt het de energie van Venus positief om te draaien, dan is het mogelijk dat deze planeet juist helpt. Heftige energie zet zich dan in passie en hartstocht om. Hierdoor kan een relatie zich juist goed ontwikkelen, waarbij er een diepere verbinding mogelijk is. Passie en erotiek zullen dan avontuurlijk en spannend worden. Er kan storende planetaire energie zijn, waardoor pijn, verdriet en woede opduiken, die voor problemen zorgen. Communicatie zal belangrijk zijn om samen een weg te vinden. Sta je open voor anderen, dan zal de energie positiever worden en kan negativiteit uit het verleden verdwijnen. Singles zullen deze maand kans hebben op een nieuwe romantische partner, waarbij het meer om erotiek en romances gaat, dan om een vaste partner. Dit komt omdat je emotioneel niet altijd lekker in je vel zit en je het niet aandurft om je vast te leggen. Er wordt aangeraden je emoties onder controle te houden en niet gelijk een vaste relatie na te streven. Geef het de tijd om liefde in je leven toe te laten en geniet van datgene wat je op dit moment krijgt. De beste plek om een nieuwe partner te vinden, zal bij vrienden of een groep mensen, waar je veel bij bent, zijn. Let op dat energie van Venus storend werkt als emoties niet onder controle zijn. Je kunt emotionele problemen krijgen en er is een reële kans dat je een partner aantrekt die voor problemen zorgt. Let op dat de storende planetaire energie zorgt dat frustraties, pijn en woede uit het verleden terugkomen. Hierdoor kan je minder van een nieuwe partner genieten. Laat het verleden los en geniet van je leven. Lukt dit, dan sta je open voor hartstocht en kan je deze op een mooie manier beleven.

Carrière en zakelijkheden
Op gebied van carrière hangen er negatieve energieën die jou beïnvloeden, maar is het niet allemaal kommer en kwel. Je heersende planeet Mercurius staat je bij en Neptunus en Uranus zullen een positieve energie sturen. Hierdoor zal je in staat zijn juiste keuzes te maken en te ontwikkelen. Hierdoor zal je namelijk een stuk stabieler zijn en zijn je lichaam, geest en ziel optimaal in balans. Hoe zwaar stressvolle planetaire energie ook zal zijn, je kunt je er wel doorheen slaan. Met name je sociale vaardigheden en intellect kunnen helpen om doelen te bereiken. Het is echter geen maand om al te zelfstandig te zijn en ook niet om teveel je mening te laten horen. Je dient flexibel te zijn en moet onthouden dat anderen nodig zijn om te ondersteunen. Je bent van nature eigenwijs, maar dit moet je wel in gaan tomen. Sluit compromissen af met mensen waar je problemen of conflicten mee hebt en zie het samenwerken als iets wat belangrijk is om je staande te houden. Om problemen op te lossen zullen er het midden en eind van de maand tijdens de Nieuwe en Volle Maan momenten zijn dat je kunt concentreren om op intellectueel gebied de juiste stappen te nemen. Heb je een eigen bedrijf dan zal vooral de 2de periode van de maand goed zijn met vernieuwingen aan de slag te gaan. Bekijk wat je nodig hebt en tracht financiële middelen ervoor vrij te maken. Dit gaat om renovatie, nieuw interieur, nieuwe technische kennis of machines. Financieel gezien kan het een prima maand zijn, maar moet je in de gaten houden wat je uitgeeft en vooral aan wat. Geef je geld aan dingen, die je niet nodig hebt, dan is dit zonde. Doordat je echter in staat bent goede beslissingen te nemen en na te blijven denken als je een grote uitgave moet doen, dan zal dit heus wel lukken. In het algemeen wordt het een maand, waarin je met morele en emotionele storingen te maken krijgt en je moeilijke beslissingen moet nemen. Lukt het rationeel en logisch te blijven, dan zal je emoties controleren en wordt het een goede maand. Lukt het niet, dan zal een duistere energie over je hangen en heb je veel meer moeite om rechtvaardig en besluitvaardig te zijn.

Mentale en fysieke gezondheid
We hebben aan het begin van de maand last van de energie van de Volle Maan van eind oktober. Mensen twijfelen wie ze zijn en ontevredenheid en jaloersheid kunnen ons flink storen. We zullen een zeer sterke verantwoordelijkheid moeten tonen, omdat het een tijd is dat virussen en ziekmakers ons bestoken. We zullen angst voelen en moeten opletten dat we verkoudheid, griep en andere ziektes niet verwarren met covid-19. Houd goed in de gaten of symptomen wijzen op corona of op iets anders. Pas op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan veel invloed op je fysieke gezondheid hebben. Beter blijf je zoveel mogelijk thuis. Saturnus en Jupiter zijn de afgelopen tijd samen geweest en ook Pluto was hierbij betrokken. Dat dit een zeer negatieve invloed op ons leven heeft, is voor iedereen duidelijk. Tot de 21ste wordt er aangeraden zeer alert te zijn, omdat ziektes ons teisteren. Er zijn aanwijzingen dat er vanaf de 21ste betere tijden aankomen, als Jupiter gunstige energie gaat brengen. Toch zullen we alert moeten blijven, omdat het ons eigen gedrag is dat het kan verpesten. Als we naar de aanwijzingen vanuit de kosmos kijken, kunnen we vanaf deze datum een periode krijgen, waarin we opgelucht adem kunnen halen. Echter, vanaf half december zal er toch weer ongunstige planetaire afstemming zijn. We moeten na blijven denken dat we teveel en te snel willen gaan. Daardoor negeren we signalen uit de natuur, maar uiteindelijk zal de natuur het heft in handen nemen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben. Uranus, de planeet die voor flink wat schokken kan zorgen, zal redelijk positief werken als het gaat om ziektes die de aarde teisteren. Bijna de hele maand november is er beschermende kosmische energie. Mercurius zorgt de gehele maand voor krachtige dominante energie, waardoor we ervan uit kunnen gaan dat de regering duidelijkheid zal brengen. Leiderschap zullen we nodig hebben en over het algemeen zullen de meeste mensen deze aanvaarden. De laatste week van november is er krachtige herstellende energie als gevolg van Mars en Pluto die positieve energie geven. Deze zal zich keren tegen mensen die negatief in het leven staan, maar positief werken als mensen zich verantwoordelijk gedragen. De laatste dagen zal de Volle Maan, in de Tweeling, positieve invloed geven. Deze zal de 30ste om 10:32 plaatsvinden, maar de dagen ervoor en erna is er veel energie, waardoor mensen nieuwsgierig zijn. Over het algemeen zal een sociale energie mentale en fysieke energie brengen en zorgen dat mensen meestal lekker in hun vel zitten. Gebruik energie van de Volle Maan om je open te stellen. Je kunt de maand dan prima afsluiten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De Zon beweegt tot de 21ste in de Schorpioen, waardoor we voorzichtig moeten zijn in de omgang met anderen. Vooral contact met geliefden staat onder druk, maar er is zelfvertrouwen en kracht. We kunnen door energie van Venus in de Weegschaal aandacht aan relaties schenken en hierdoor komt er evenwicht, harmonie en geluk. Door beide hemellichamen wordt het tot de 21ste een wisselvallige tijd qua emoties en stemming. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar. Uranus beweegt in de Stier en brengt creativiteit en progressiviteit. We houden van verandering, die vooral in sociale contacten en liefde door kan werken. De 1ste dagen zal de retrograde Mercurius in de Weegschaal een vierkant vormen met Saturnus in de Steenbok. Daardoor geven we veel aandacht aan anderen, door te ondersteunen, maar ook door mensen te waarschuwen als er iets minder gaat. Het eind van de 1ste week beëindigt Mercurius zijn retrograde reis. Dit brengt uitdagende energie, waardoor er spanning ontstaat, die niet altijd goed uitpakt. Mars beweegt namelijk tot de 13de retrograde en daarna zal Mars voorwaarts in de Ram bewegen, wat vuur brengt. Afhankelijk van hoe jij in het leven staat, zal dit positief of negatief doorwerken. We moeten in ieder geval voorzichtig zijn en diplomatiek omgaan met sociale contacten, de liefde en zakelijkheden. Overigens is dit een goede tijd om te kijken waar talenten liggen en hoe we verder kunnen ontwikkelen.

Een interessante energie ontstaat de 9de als Venus, in de Weegschaal, tegenover Mars, in de Steenbok, staat. Liefde en strijd staan tegenover elkaar en de Zon werkt hier op in. De Zon zal een driehoek vormen met Neptunus in de Vissen, waardoor mensen dromen van perfectie en dit nastreven. We kunnen teveel in een droomwereld leven en de lat hoog leggen, waardoor en strijd kan ontstaan en we waardevolle mensen kunnen verliezen. Waardevolle kracht kan er de 10de aankomen als de verstandige Mercurius in de spirituele Schorpioen binnenkomt. Deze planeet zal daar de hele maand blijven en mentale en fysieke energie bieden. Ieder persoon zal hier anders mee omgaan of het nu seks, spiritualisme of geneeskunde gaat. Nog meer positieve kracht komt er van Jupiter die een verbinding aangaat met Pluto in de Steenbok. Dit geeft innerlijke kracht, maar we moeten er alert en bewust op zijn. Lukt dit, dan kan jij mentaal veel bereiken en positiviteit uitstralen. Bijzonder is dat de Jupiter-Pluto verbinding invloed op het corona-virus heeft. Dit kan positief, maar ook negatief doorwerken, afhankelijk hoe verantwoordelijk jij je opstelt. De 14de t/m de 19de is er veel activiteit vanuit de planeten. Mars gaat de 14de voorwaarts in de Ram bewegen. Er komt actie in ons leven en instinct wordt versterkt. De 14de zal de Zon een sextiel met Pluto in de Steenbok vormen, waardoor er stabiele energie is en je dingen doet, die eerst niet lukten.

De Zon zal de 15de met de Nieuwe Maan in de Schorpioen staan en een sextiel met Jupiter in de Steenbok vormen, terwijl Venus een vierkant met Pluto vormt. Verlangens worden sterker, waardoor spirituele energieën ons de juiste weg wijzen. Dit zal ook de 16de zijn als Venus een vierkant met Jupiter vormt. De 17de staat Mercurius in de Schorpioen in oppositie met Uranus in de Stier en dit geeft stabiliteit en rust. De 19de is een dag om voorzichtig te zijn, omdat de Zon een sextiel vormt met Steenbok en Venus met Saturnus. Door Jupiter en Pluto die invloed hebben, kan covid-19 versterkt worden. Vanaf de 21ste zal de energie van de Schorpioen geprikkeld worden door kracht van Mercurius en dit geeft vooral voer aan sociale contacten. Ook Venus zal in de Schorpioen komen en dit is niet altijd even positief als het om liefde gaat. Jaloezie en passie kunnen storend werken en voor ware kwelling zorgen. De Zon gaat de 21ste de Boogschutter in, waardoor onrust en andere problemen ontstaan. Voordeel is dat deze energie ons humeur verbetert. Veel mensen zijn zelfverzekerd en nemen intellectueel goede beslissingen. Het is een succesvolle periode, zolang er discipline is en als je beslissingen niet met ratio neemt, maar met intuïtie. De rest van de maand zijn sociaal, in de liefde en op zakelijk gebied gunstig. Op gebied van gezondheid kunnen we echter te maken krijgen met energie vanaf de aarde zelf en vanaf Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus. Dit brengt evoluerende energie en laten we hopen dat we nu even kunnen genieten van een rust die over de aarde komt. Laten we tevens hopen dat deze energie de corona absorbeert. Ook Neptunus zal liefhebbende energie brengen en hierdoor kunnen spiritualiteit en hogere energieën voor relatieve rust zorgen. Dromen en werkelijkheid zullen goed van elkaar onderscheiden worden. Neptunus maakt nu minder dromerig en aangezien de Zon harmonieuze energie met Mars deelt, kunnen we de maand prima afsluiten en zal de Volle Maan zorgen voor flink wat hoop, geloof en liefde.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)