Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Maandhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - September 2023

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen voor de Tweeling
Voor de Tweeling wordt geadviseerd eigen doelen en gevoelens boven die van anderen te plaatsen. Je bent de afgelopen tijd teveel bezig geweest het anderen naar de zin te maken. Dat mag nu best wel wat anders. Je zult intuïtief sterk zijn en bent in staat mensen, die niet eerlijk zijn, te ontmaskeren. Je zult allergisch zijn voor mensen die hypocriet gedrag vertonen, maar zal er toe in staat zijn hier handelend in op te treden, zonder dat je er veel schade uit ondervindt. Het is belangrijk talenten en vaardigheden goed te gebruiken, zodat je kunt blijven functioneren. Over het algemeen zal dat lukken en ben je in staat mogelijkheden boven onmogelijkheden te plaatsen. Let op dat er mensen zijn, die je trotse gedrag soms als arrogant betitelen. Het zal belangrijk zijn ze te laten merken dat je dit niet bent. September zal, als je het goed doet, over het algemeen goed verlopen, maar je moet zacht en liefdevol blijven, omdat mensen je dan het meest waarderen. Voor vrouwen wordt geadviseerd niet alleen eerlijk naar anderen te zijn, maar ook naar zichzelf. Je hebt de neiging jezelf iets voor te houden, waarvan je weet dat het niet goed is. Tracht die eigenwijsheid in te tomen en wees niet te egoïstisch. Dat kan alleen verdriet opleveren. In de liefde lijkt het alsof je getest wordt. Mannen die jou niet goed behandelen, kun je maar beter geen tweede kans geven. Voor de man zal er een relaxte maand aankomen als het om werk en geld gaat. Je hoeft je niet opstandig te gedragen en bepaalde omstandigheden, die misschien niet altijd even goed verlopen, hoef je ook niet te impulsief te veranderen. Privé kan het een moeilijke maand worden. niet omdat het nu echt fout gaat, maar meer omdat je zakelijk ook veel aan je hoofd hebt. Je vindt het moeilijk hier balans in te vinden en kan dit op je partner afreageren. Gemini staat in jouw sector van persoonlijkheid, waardoor het een gelukkige maand kan zijn. Je hebt sterke karmische energie en kunt hier mensen mee aantrekken. Neptunus kan wel verwarrende gevoelens geven, waardoor je vrolijke humeur onder druk komt te staan. Kinderen en jongeren zijn erg intens en avontuurlijk en hebben moeite om rustig te blijven en niet teveel te praten. Ouders en opvoeders dienen het kind te leren zelfstandig te zijn en niet om alles aan anderen te vragen of over te laten. De meeste Tweelingen lezen graag en vinden het niet erg om naar school te gaan. Kleine kinderen vinden het leuk om voorgelezen te worden. Besteed hier als ouders dus wat tijd aan. Tweelingen die liefdevolle, maar strikte ouders hebben, zullen later meer zelfvertrouwen en optimisme hebben. Het is een maand, waarin het kind graag veel weg wil. Tieners en adolescenten zullen dit graag met vriendjes doen. Zie deze onafhankelijkheid niet als bedreigend voor de band die je het met het kind hebt. Tieners kunnen liefdesverdriet hebben.

Liefde en relaties
Wat betreft je liefdesleven kan je partner veel erkenning geven van liefde en warmte die jij geeft. Toch kun je soms gevoelens van ontevredenheid hebben. Overdrijf dit niet en blijf reëel. Het zal belangrijk zijn er over te spreken en relaxt aan te geven wat je anders wilt. Het heeft geen zin om ruzie te maken. Ben je single, dan kan er iemand zijn, die opeens zijn/haar liefde betuigt. Dit kan zelfs om een ex-partner gaan. Denk goed na of je hier op in moet gaan. Kom je een ander persoon tegen, dan is het belangrijk te bedenken of deze persoon wel bij je past. Natuurlijk moet je spontaan blijven en zal je tijdens verliefdheid niet ogenblikkelijk bedenken of de ander geschikt is. Misschien handig te weten, is dat met name een vuurteken het best bij je kan passen. Je hebt een sensuele uitstraling, waardoor je waarschijnlijk keus genoeg hebt. In het algemeen kunnen er huishoudelijke problemen zijn, die het geluk kunnen verstoren. Dit kan te maken hebben met kinderen, bepaalde keuzes die je maakt of met financiële problemen. Het is verstandig familie om hulp te vragen, omdat de energie goed is. In een relatie doe je er verstandig aan meer weg te gaan, bijvoorbeeld naar een restaurant, bioscoop of de natuur. Voor de single vrouw komt er een succesvolle maand aan, waarbij er zeker kansen zijn om een nieuwe relatie te krijgen. Let op dat er onbetrouwbare mensen bij kunnen zitten. Vraag vrienden of familie om advies, omdat deze jou het best kennen. Gebonden vrouwen maken een goede maand mee met veel mooie en liefdevolle momenten. Voor de man wordt geadviseerd niet te gierig te zijn. Leuke cadeautjes en liefdevolle woorden bieden veel goodwill. Dit is niet alleen bij een partner, maar ook bij sociale contacten. Let op met jaloersheid. Overdrijf je dit teveel, dan kan er een conflict ontstaan. De eerste 5 dagen van de maand zal je zeer afstandelijk zijn en is de seks ver te zoeken. Je vindt het moeilijk om een vaste partner alle aandacht te geven en als je single bent, wil je al helemaal niets met seks te maken hebben. Na de 15de zal Mercurius je emoties flink prikkelen en zal je een stuk heter en passioneler worden. Daarbij zal de Maan geregeld emoties versterken, waardoor je bijna hongerig naar passie en seks wordt. Dit komt vooral omdat de Maan een mysterieuze energie brengt. Deze vraagt om lichamelijk bevredigd te worden. Na deze periode kan je wel eens ruw in de liefde zijn, waardoor je op moet letten dat je je partner niet afschrikt, door te heftige seks. Vanaf de periode van de Nieuwe Maan verandert dit en zal je een stuk relaxter worden. Je bent erg levendig en kunt op een romantische manier fantasieën vormgeven. Een emotioneel minder sterke partner kan jou als bezitterig betitelen. Tracht dit te veranderen en laat zien dat je iemand bent, die de ander wil verwennen en liefhebben.

Werk en financiën
September is een maand om ordelijk en regelmatig met geld om te gaan. Er wordt aangegeven dat je beter kunt sparen dan dat je uitgeeft. Er lijken namelijk in de nabije toekomst uitgaven aan te komen, waarbij het verstandig is geld achter de hand te hebben. Ook is het voor latere momenten in je leven belangrijk als je wat geld hebt. Heb je een eigen bedrijf, dan is het een prima maand om te investeren. Maar ook andere Tweelingen doen er goed aan om zich te laten adviseren wat betreft aandelen en fondsen. Het is een maand, waarin je hard moet blijven werken om iets te bereiken. Je hebt soms het gevoel dat je energie aan het tanen is. In dat geval kan het zeker geen kwaad een weekje vrij te nemen. Je bent ambitieus genoeg om je werk voor of na die tijd af te ronden. Je kunt veel onderzoek doen en extra kennis opnemen. Je bent intellectueel erg scherp en zal veel informatie opnemen. Er is wel een belangrijke waarschuwing. Je kunt wanhopig zijn als dingen niet gaan zoals jij wilt. Blijf vooral geduldig en geloof in jezelf. Voor vrouwen zal het een prima maand worden, waarin je veel succes behaalt. Je bent mentaal en fysiek sterk en kunt na de 15de toekomstplannen maken. Communicatief ben je erg sterk en kun je prima aangeven wat je wel of niet wilt. Wel kun je het gevoel hebben dat je op wilt geven. Er wordt aangeraden hier niet aan toe te geven. Vrouwen die een andere carrière willen, kunnen daar stappen in maken. Voor de mannen zal het een maand zijn, waarbij zij moeten kiezen of delen als het om geldproblemen gaat. Het is verstandig keuzes te maken om deze op te lossen en niet om problemen erger te maken. Voor anderen is het een relaxte maand, waarbij er zelfs een kans komt om op reis te gaan. Zorg wel voor duidelijke plannen voor mensen die jouw werk dan moeten doen.

Mentale en fysieke gezondheid
September wordt gekenmerkt door planetaire overgangen, die sterk van invloed zijn op toekomstige beslissingen. De maand begint met de retrograde Mercurius, die ons beweegt om te heroverwegen en opnieuw af te stemmen op datgene wat we werkelijk nodig hebben. Deze planeet biedt ons innovatieve benaderingen om ons niet alleen fysiek te verbeteren, maar ook intuïtieve vermogens te versterken om ons fysiek, mentaal en qua vitaliteit te versterken. Bepaalde aangeleerde mechanismen, kunnen nu onder de loep genomen worden. Qua voedingskeuze, gewoontes als bepaalde beslissingen die we genomen hebben, kunnen we ons positief ontwikkelen. Dat kan soms zijn door bepaalde schadelijke gewoontes af te leren. Het zal vooral belangrijk zijn niet te pragmatisch te zijn, bij datgene wat anderen ons willen vertellen of leren. Evalueer en bekijk wat relevant is om algehele gezondheid te verbeteren. Gebruik dat wat mensen je aandragen dan ook op een verstandige wijze. We moeten opletten dat er de eerste week van september een neiging tot luiheid kan zijn, waarbij ook een overmatige consumptie van suikerrijke lekkernijen kan overheersen. Het is essentieel voor het algehele welzijn om hier niet teveel aan toe te geven. Deze luiheid kan voortkomen uit de laatste periode van augustus. Hierin konden we de neiging hebben om een te passief ritme op te bouwen en minder met zakelijkheden bezig te ‘willen’ zijn. Mocht je dit merken, dan wordt aangeraden om een fysiek en mentaal evenwicht te bewerkstelligen. De invloed van de retrograde Mercurius zal ook in de laatste week zo zijn, waardoor een grote neiging tot deze gewoontes kan zijn. De weken hiertussen zijn juist tijden van cognitieve processen, zoals onderwijs, assimileren van informatie en juist essentiële elementen om mentaal zeer fit te worden of te blijven. Het midden van deze maand kan er een fase zijn, waarin we kunnen transformeren. Dit is gunstige energie om eventuele stress en trauma’s uit het verleden te laten vervagen en zorgen hierover los te laten. Deze fase biedt kans om ons individuele leven te verbeteren. Let op dat je dit geleidelijk doet, omdat een te snelle verandering voor stress kan zorgen. Vooral mensen, die al wat minder lekker in hun vel zitten of mensen die een zwaar verleden hebben, kunnen last krijgen. De laatste twee weken zijn gunstig voor persoonlijke groei, omdat er vanuit de hemellichamen stabiliserende energie komt. Hierdoor kunnen we prioriteiten stellen, die voor persoonlijke keuzes van groot belang zijn. We kunnen ons meer afscheiden van een schadelijke invloed vanuit onze omgeving. Vooral mensen, die veel met anderen werken of samenzijn, kunnen er last van ondervinden. Het zal belangrijk zijn meer solitair bezig te zijn en geregeld de rust op te zoeken. Bijzonder aan de laatste week van september is dat liefde en romantiek voor veel optimisme zorgen en dat dit dan juist een goede invloed op emotionele en fysieke gezondheid heeft.

Ondanks dat er mooie momenten zijn, kunnen Tweelingen last van hun zenuwen of zelfs een depressie hebben. Je kunt met slapeloosheid te maken hebben en hebt soms minder trek om te eten. Met name singles hebben een sterk verlangen om iemand te ontmoeten. Lukt dit niet, dan kan je eenzaam worden. Optimisme zal een kernwaarde in deze maand zijn. Vrouwen moeten veel aandacht aan hun gezondheid besteden. Je kunt wel eens last van een chronische ziekte hebben en zelfs veel pijn ervaren. Bedenk dat dit vooral geestelijk zal zijn, zodat je daar iets aan moet doen. Mannen dienen te sporten en het liefst in de buitenlucht en om je in te spannen. Let wel op dat je voldoende hoogwaardig voedsel gebruikt.

Algemeen voor alle tekens
Deze maand brengt een aantal planeten in beeld die veel impact kunnen hebben. Venus zal zich tot 9 oktober in de Leeuw bevinden, wat een betoverende energie met zich meebrengt. Gedurende deze maand kunnen mensen soms wat theatraler doen, vooral in romantische situaties en relaties. Dit kan passie en drama veroorzaken. De aantrekkingskracht tussen mensen kan het ego strelen, wat dan weer voor flink wat passie en opwinding kan zorgen. Emoties kunnen diep gaan, wat goed is in een relatie of wanneer je gevoel hebt voor iemand die hetzelfde voor jou voelt. Er kunnen echter conflicten en misverstanden ontstaan als de liefde niet wederzijds is. De kosmische krachten kunnen echter ook leiden tot verbreken van relaties, wat ingrijpend kan zijn. Mercurius zal zich tot 5 oktober in de Maagd bevinden en af en toe de teruggang maken naar de Leeuw. Deze energie brengt overwinningen met zich mee, waarbij mensen in staat zijn grondig te analyseren wat er mogelijk is en welke zaken aangepakt moeten worden. Het is een goede maand om uitdagingen aan te gaan en meer te bereiken. Communicatie zal verstandig en voorzichtig zijn, waardoor mensen niet alleen goed samenwerken, maar ook kunnen nadenken over de mogelijkheden die er ontstaan. Mars bevindt zich tot 12 oktober in de Weegschaal, wat relaxte en doordachte energie met zich meebrengt. Rationaliteit staat voorop, maar er kan af en toe ook passie ontstaan, wat een vleugje levendigheid toevoegt aan kalm en bedachtzaam handelen. Deze maand zullen mensen goed samen kunnen werken, waardoor we makkelijker gezamenlijke taken kunnen vervullen. Het is een maand van hereniging, waarin plezier en vrijheid geleidelijk plaatsmaken voor routine. De planetaire aspecten stimuleren creativiteit en spiritualiteit, wat ons in staat stelt ideeën te ontwikkelen.

Het is belangrijk geduld te hebben en plannen rustig uit te werken voordat we ze uitvoeren. September wordt gezien als het begin van een nieuwe carrièrefase. Mensen die ontevreden zijn met hun huidige situatie zullen luiheid afschudden en zich richten op het veranderen van vastgeroeste werkpatronen. Het is een tijd om het leven opnieuw te evalueren, doelen te stellen en nieuwe richtingen in te slaan. Hoewel er veel aspiraties en ambities zijn, is het belangrijk niet te overhaasten en vernieuwingen de tijd te geven om te rijpen voordat we ze implementeren. Energie van de Maagd is deze maand sterk aanwezig. Om hier optimaal gebruik van te maken, moeten we aandacht besteden aan details en dienen we goed te organiseren. Het is belangrijk intuïtie te gebruiken bij routinetaken om zo de juiste dingen te doen. De Blauwe Maan van augustus en retrograde Mercurius kunnen nog steeds voor uitdagingen zorgen, die op de lange termijn veel op kunnen leveren. Geduld is cruciaal en belangrijke beslissingen moeten pas genomen worden als onze innerlijke stem ons groen licht geeft. Aan het begin van september kunnen we invloeden uit augustus ervaren en brengt Mercurius nog wat chaos. Gelukkig is deze toestand van korte duur en zal Mercurius vanaf de tweede week vooruit bewegen. De Zon zal tot de 23ste in de Maagd staan, wat ijver en een verlangen naar orde met zich meebrengt. Dit vergt inspanning en kan emoties onder druk zetten, maar tegelijk is het een belangrijke fase om een stevige basis voor de toekomst te leggen. De Zon kan onzekerheid brengen, waardoor mensen soms te perfectionistisch zijn en deze brengen, zeker tot de 23ste voor wat conflicten en obstakels. Vanaf de 15de, na de retrograde fase van Mercurius, kunnen er meer kansen ontstaan om hiermee om te gaan.

Wat betreft liefde, romantiek en sociale contacten wordt aangeraden de eerste weken voorzichtig te zijn. Woorden en daden worden nauwlettend afgewogen en kunnen misverstanden en conflicten veroorzaken. Er is zelfs een grotere kans op breuken in bepaalde liefdesrelaties. Diepgaande interacties en het delen van gevoelens zijn belangrijk. Afwijken hiervan wordt afgeraden, omdat dit aanzienlijke onenigheid kan veroorzaken. Het midden van de maand markeert een overgangsfase. Aan de ene kant hebben we nog aandacht voor zomerse zaken zoals passie en romantiek, terwijl anderen zich juist op de toekomst richten en het verleden achter zich willen laten. Voor degenen die zich op hun professionele inspanningen willen concentreren, is het raadzaam lopende taken af te ronden voordat nieuwe worden gestart. Vanaf de 23ste reist de Zon in Weegschaal, wat serieuze energie met zich meebrengt. Hierdoor kunnen we soms te lang nadenken over wat we doen en zijn we geregeld besluiteloos. Naarmate september ten einde loopt, wordt de energie evenwichtiger en ontstaat er een periode van wederzijds begrip en zelfbeheersing. Hierdoor verbeteren relaties of worden nieuwe opgestart. Mensen zijn minder bezig met de meningen van anderen en accepteren meer. Een relatief rustiger periode zal dan aanbreken, met minder kans op nalatigheid en onenigheid. Als je in teamverband samenwerkt, is het verstandig regelmatig rust te nemen en te kijken of je soms ook individueel kunt werken. Qua romantiek kan je de maand prima afsluiten met zeer veel mooie momenten. Huidige relaties zullen erg veel positiviteit ervaren. Het is een goede tijd voor leuke activiteiten en om veel tijd aan elkaar te besteden en samen leuke dingen te doen. Vriendschappen zijn waardevol en singles kunnen een periode van amoureuze ontmoetingen meemaken. Dit gaat hand in hand met een evenwichtige en harmonieuze energie. Ware liefde krijgt dus alle kans en romantiek, vriendschap en het organiseren van leuke activiteiten zijn nu aan de orde van de dag.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)