Maandhoroscoop Stier

Maandhoroscoop Stier

Maandhoroscoop Stier

Geboortedatum: 20 april t/m 20 mei - Juni 2022

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Venus, Mars, Mercurius, Saturnus en Jupiter kunnen veel energie aan de Stier geven. Je bent een persoon die comfort in het leven wil hebben en zal er alles aan doen om hier in te slagen. Het is een prima maand voor luxe en intieme familierelaties. Je bent iemand die niet altijd het grote nodig heeft, maar ook kan genieten van de kleine schoonheden van het leven. Comfort is dus zeker aanwezig, maar je vindt het emotionele deze maand ook belangrijk. Balans tussen comfort en fijne emoties zal de gehele maand uitgedaagd worden door planetaire posities en bewegingen. Vanaf de 3de staat Mercurius in de Stier en gaat deze een sextiel aan met de Maan in Kreeft. Deze planetaire positie motiveert vooral intellect en gezond verstand. Mercurius biedt hierbij relaxte en tegelijk verstandige energie qua communicatie. Ook wordt de vaardigheid versterkt om empathisch te kunnen zijn in het contact met andere mensen. Daarbij brengt de Maan in Kreeft een liefdevolle en beschermende energie, waardoor positieve eigenschappen van de Stier versterkt worden. je kunt deze 1ste periode van de maand dan ook zeer sterk overkomen en zal emotioneel lekker in je vel zitten. Pas op dat je van nature wel eens erg belerend kunt zijn, waardoor anderen nog wel eens moeite hebben met jou om te gaan. De 2de week van de maand is relaxt, waarbij je in staat bent zowel qua liefde, sociale contacten als carrière prima balans te vinden. In het midden van de maand zal natuurlijk de Volle Maan veel invloed hebben en begint Mars, in de Ram, aan een vierkant met de Maan in de Steenbok. Dit is een gunstige positie om de kracht van de Stier te versterken, waarbij jij in staat bent om doelen en de noodzaak om hierin te handelen prima kunt verenigen. Daarom is deze periode van de maand geschikt om dus wel degelijk je dromen en doelen te verwezenlijken. Het wordt wel een drukke tijd, waardoor je alert moet zijn op activiteiten, die jouw leven onder druk kunnen zetten.

Ondanks de gunstige energie moet je dus alert zijn op overbelasting, zowel fysiek als mentaal. Neptunus en de Zon kunnen in het 2de deel van de maand een specifieke positie innemen, waardoor zelfvertrouwen en emoties soms onder druk staan. Je zult hier meestal geen last van hebben, maar je moet wel alert zijn op mensen die het minder goed met jou voorhebben. Vanaf de 20ste staat Venus in de Stier in een vierkant met Saturnus in de Waterman. Deze energie heeft een vertragende werking op romantiek en relaties. Daardoor kan je nog wel eens wat weerstand krijgen van mensen die van je houden, omdat ze denken dat jij minder gevoel voor ze hebt. Laat dus duidelijk zien wat je wilt en denkt en zorg dat misverstanden snel opgelost worden. Saturnus is natuurlijk een planeet, die van zichzelf al vertragend werkt en door de energiedeling met Venus zal je gedwongen worden de tijd te nemen om mensen aandacht te geven. Het is een periode van geven en nemen, maar soms ook van geven, zonder dat je er iets voor terug krijgt. Accepteer dit en ga niet eisen dat mensen dit wel moeten doen en durf vooral onbaatzuchtig te zijn. De goodwill die je kweekt, zal later dan vanzelf wel weer eens zorgen dat jij iets krijgt. De laatste week zal Mars in de Ram een sextiel vormen met Saturnus in de Waterman. Dit is een bijzondere kracht, waardoor de Stier moedig, onverschrokken en zeer daadkrachtig in staat is bepaalde dingen voor elkaar te krijgen. Dit kan je soms wel eens op een te intense wijze doen en in dit geval kunnen er onbewust emoties in je opkomen, die voor angst zorgen. In dit geval zal echter ook Saturnus zorgen dat de intensiteit van Mars verzacht wordt, waardoor angsten veel beter gereguleerd worden en je de maand prima beëindigt.

Liefde, relaties en sociale contacten
De nadruk ligt deze maand op het sociale vlak en je kunt daarom tijd vrijmaken voor vrienden, familie en het aangaan van nieuwe sociale contacten. Je bent graag thuis en vindt het fijn mensen thuis uit te nodigen. In de liefde ben je empathisch, warm en liefdevol, waardoor een relatie prima kan verlopen en er veel nadruk ligt op seks en romantiek. Je bent gepassioneerd en zal dit op een heftige, maar toch zachte manier in de slaapkamer laten merken. Je vindt het fijn als je partner dit beantwoordt, waarbij het belangrijk voor je is elkaar niet alleen fysiek te verwennen, maar ook mentaal. Naast jouw sociale contacten zullen intieme contacten erg belangrijk zijn om op een spontane manier verlangens in elkaar los te maken. Je vindt het echter ook fijn veel met je partner te delen en te praten over belangrijke zaken is. Omdat je zeer emotioneel bent, zal je ook een inspirator kunnen zijn en je partner op veel gebieden het gevoel geven dat je voor de ander klaar staat. Het zal je niet verbazen dat je deze maand vol positieve energieën zit en je partner kunt stimuleren. Ook vrienden en familie kunnen veel aan je hebben. Dit heeft een gunstige wisselwerking, waardoor zij ook veel aan jou terug zullen geven en je zeker niet eenzaam bent. Let op dat een onzekere partner wel eens kan denken dat je te weinig tijd aan de ander besteedt, als je te enthousiast en liefdevol naar anderen bent. Dit kan gebeuren als de relatie minder goed is dan je gehoopt had. Je moet hier alert op zijn en vooral veel communiceren. Let op dat de planetaire energie jou de neiging geeft eigenwijs en koppig te zijn, waardoor je nog wel eens star kunt zijn. Tracht dit op alle vlakken te vermijden. Singles zullen ook zeer sociaal zijn en veel tijd aan vrienden en familie besteden. Er is een bijzondere energie in je, waardoor je aangetrokken wordt tot mensen waar je normaal gesproken niet toe aangetrokken kan worden. Dit zou zelfs kunnen gaan om iemand die uit een ander milieu komt en waarbij je merkt dat er een zeer diep niveau van empathie en sympathie is. Laat je niet tegenhouden door milieu, sociale klasse of cultuur. Het gaat om gevoel en niets anders. Er kunnen deze maand dan ook zeker veel spannende romantische kansen zijn, maar de planetaire energie zal niet gunstig zijn om een vaste relatie te krijgen.

Carrière en zakelijkheden
Je denkt deze maand veel na over de vraag of je wel goed bezig bent en of je voldoende talenten bezit om je te ontwikkelen. Je vraagt je af of je vaardigheden niet beter wat aangescherpt kunnen worden, zodat je meer gebruik van je capaciteiten kunt maken. Je bent van nature iemand die niet echt gericht is op bureauwerk, maar er lijken deze maand papierwerk, rapporten en verslagen op je pad te komen, die extra zorg nodig hebben. Hierdoor zal je weinig tijd hebben om alles uitvoerig te analyseren en zal je efficiënt en adequaat bezig moeten zijn om beslissingen te nemen en informatie te verkrijgen. Op zich ben je iemand die met een deadline kan werken en weet je er vol voor te gaan. Zorg er wel voor dat je emotioneel zo stabiel mogelijk blijft. Komt deze in gevaar dan kun je verward raken, waardoor je minder efficiënt bent. Tracht verstandig te blijven, niet te impulsief te handelen en tot de kern van informatie door te dringen. Het zal een maand worden, waarbij er veranderingen optreden en er veel kennis en informatie op je afkomt. Deel je tijd goed in en maak een goede planning. Deel mensen in je omgeving ook van jouw gedachten en emoties, als je merkt dat je minder tijd hebt. Mensen zullen het heus begrijpen als je het even erg druk hebt. Stieren die er op zakelijk niveau geregeld op uit trekken, zullen deze maand veel reizen en vergaderingen bijwonen. Vooral mensen, die in de financiële setting werken, zullen dit veel moeten doen. Bedenk de hele maand dat jij je goed voorbereidt, omdat mensen dit zullen waarderen. Je laat dat goed zien dat je weet waar je het over hebt en zult er zelfs belangrijke deals mee af kunnen sluiten, omdat mensen je betrouwbaar vinden. Je zult op mentaal en intellectueel gebied de gehele maand alert zijn, waarbij je in staat bent talenten en vaardigheden heus wel optimaal kunt benutten. Sterker nog, het zal een maand worden, waarbij je je talenten nodig hebt. Sociaal gezien zal je op moeten letten hoe anderen reageren en moet je er beducht voor zijn dat je geregeld adequaat reageert op wat men aandraagt. Mensen die studeren, cursussen doen of op andere manier veel kennis verkrijgen, maken een positieve maand mee, door planetaire energie die hen intellectueel versterkt. Je zult positieve en tevreden gevoelens ervaren, waardoor je zakelijk en intellectueel veel kunt bereiken.

Mentale en fysieke gezondheid
We kunnen de maand starten met een ongelukkige energie, waardoor er problemen op kunnen treden, omdat mensen minder geconcentreerd zijn en zelf de oorzaak kunnen zijn van de negativiteit, die er ontstaat. Er is de 14de een Volle Supermaan, waardoor we eigenlijk de hele maand te maken krijgen met de kracht die hiervan afkomt. Toch wordt vooral na deze periode aangeraden voorzichtig te zijn, omdat er meer kans is verslaafd te raken aan suikerrijke of andere verslavende producten. Er zijn ook veel meer conflicten mogelijk, omdat mensen snel hun geduld kunnen verliezen. Mensen die afgewacht hebben om medisch onderzocht te worden of zelfs geopereerd, kunnen vanaf begin juni wel gerust de hulp aanvaarden. Juni is de beste maand voor het plukken van diverse kruiden uit de natuur. Omdat de Volle Maan dus precies in het midden van de maand plaatsvind, bestaat de kans dat je dit gedurende de hele maand kunt doen. Deze kruiden kunnen je bijstaan om je gezonder te maken. Je doet er goed aan om je te oriënteren welke kruiden er geschikt zijn en te bekijken of je die zelf kunt plukken. In principe is de beste periode van de 12de t/m de 16de, omdat er dan een vruchtbare en helende energie hangt. Niet alleen voor kruiden is het een prima tijd, maar ook voor het verwekken van een kindje. Water dat in de richting van de Volle Maan wordt gezet, bezit een sterke kracht. Je doet er goed aan dit water gelijk op te drinken als de Maan verdwenen is, maar je kunt het ook voor later bewaren. Het zal je langdurig, krachtige energie bieden. De Volle Maan is ook zeer gunstig voor de romantiek, waardoor er aangeraden wordt om deze periode veel tijd aan een geliefde te besteden of als single een nieuwe liefde te starten. Het is sowieso een mooie maand, omdat de gewassen zeer sterk en gezond zijn. Dat hebben we aan de hogere wereld te danken en we mogen dit dan ook best laten merken door middel van gebeden of meditatie. Voor alle tekens is het belangrijk je rond de periode van de Volle Maan een aantal vragen te stellen. Heb je bereikt wat je wilde en deed je dit verantwoord? Heb je balans in je leven en wat moet je doen om meer uit het leven te halen, zodat het nog mooier wordt. Je kunt in deze tijd veel problemen oplossen. Merk je dat je tevreden bent over dat wat je wilt, dan wordt het tijd doelen bij te stellen en te zoeken naar meer ontwikkeling qua liefde, gezondheid en carrière. Ieder teken doet dit weer anders.

De Volle Maan, van de 14de is een voorteken dat de natuur weer tot bloei komt. Door het veranderende klimaat kan deze periode al vroeg plaatsvinden, waardoor mensen de kracht van dit fenomeen eerder kunnen ervaren. Deze periode zal veel hoop en geloof bieden, waardoor mensen meer zelfvertrouwen zullen voelen en geloven dat de wereld nog niet zo slecht is, als wel eens gedacht wordt. Het is juist de mens die de wereld slecht maakt. Wanneer je bedenkt dat we in een land leven, waar het eigenlijk wel heel goed vertoeven is, zal je merken dat je veel positiever in het leven komt te staan. Voor de Stier zal deze maand veel optimisme en blijdschap bieden, waarbij je beschermende kracht zult voelen. Deze zal jou als een soort mantel bedekken, waardoor je je zelfvertrouwen voelt groeien. Je hebt het gevoel dat je veel tijd aan jezelf wilt besteden en vooral op lichamelijk gebied. Het is een prima maand voor een nieuwe garderobe, lekker sporten en misschien wel om je lichaam eens een flink verzorging aan te bieden. Let wel op dat de periode van de 18de t/m de 26ste met een krachtige energie vanuit Venus en Saturnus voor lichamelijke problemen kan zorgen. De laatste dagen van de maand dien je voorzichtig te zijn, omdat er onverwachte situaties kunnen zijn, die vooral in het verkeer en op donkere plekken voor ongemakken kunnen zorgen. Ook moet je oppassen met gereedschappen en keukengerei.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De Nieuwe Maan van 30 mei, die in de Tweeling plaatsvond, brengt nog steeds intellectuele energie, waardoor veel mensen nieuwe plannen en ideeën op voelen komen. Daarbij begint juni met de Maan in de Kreeft en dit zal over het algemeen positieve energie geven op gebied van familie en het thuisleven. Er wordt aangeraden je deze dagen meer te richten op je eigen omgeving. Ontspanning die je thuis kunt vinden, zal bijzonder bevredigend zijn. Emotioneel moet je wel opletten dat een Kreeftmaan voor extra spanning kan zorgen. Er zijn aanwijzingen dat deze zelfs de hele maand door werken als gevolg van de Supermaan. Hierdoor kunnen emoties in juni intens en verward zijn. We moeten ons voorbereiden op een intense energie, die zowel het goede als minder goede brengt. Er zijn namelijk veel veranderingen die voortkomen uit de planetaire bewegingen van vooral Mars, Venus, Mercurius, Jupiter en Saturnus. Deze hebben een krachtige invloed op alle tekens. Ook Pluto zal veel kracht vertonen en tot 8 oktober retrograde bewegen. Mercurius zal begin juni juist uit zijn retrograde beweging komen. Deze planeet zorgt dat we veel nadenken over de toekomst en niet zoals in mei over het verleden. De retrograde Pluto neemt een dominante positie in. Dat maakt mensen te overtuigend, waardoor er wel problemen mogelijk zijn als mensen op die manier tegenover elkaar komen te staan. Gebruiken we de energie positief, dan kunnen problemen opgelost worden en worden slechte invloeden en negatief ingestelde mensen minder dominant. Saturnus zal de 4de retrograde bewegen en dit tot 23 oktober blijven doen. De Zon is naar de sympathieke Tweeling verhuisd. Verlangen naar sociaal, intellectueel en liefdevol contact worden in ons wakker gemaakt. Voordeel is dat mensen actiever worden om te ontwikkelen en serieuze kennis, informatie en activiteiten opzoeken. Mars is inmiddels naar de Ram gereisd en zal daar tot 5 juli blijven, waardoor mensen, die van nature leiders of impulsief van aard zijn, positiviteit ervaren. Mensen die minder lekker in hun vel zitten of deviant gedrag vertonen, kunnen moeite met die energie hebben. In hun geval kan er stress of agressie optreden. Merk je dit aan jezelf, dan is het tijd voor actie.

Venus is naar de Stier gereisd, waardoor er communicatief rust is in onderling contact tussen mensen. Ook al is deze energie rustgevend, toch zal je wel steeds alert moeten zijn op emoties, passie, sensualiteit en romantiek dat elk teken gaat ervaren. Daarom is het belangrijk dat je de wekelijkse voorspelling in de gaten houdt. Rond de 11de zal Venus in Stier een conjunctie met Uranus vormen. Mensen zullen door de energie onafhankelijk zijn, wat kan zorgen voor strubbelingen in liefdesrelaties, familiecontact, maar ook vriendschappelijke relaties. Deze conjunctie blijft de verdere maand belangrijk, waardoor nadelig is dat mensen veel alleen willen doen, maar voordelig dat ware emoties naar boven komen. Dit zorgt dat men elkaar wel wil leren kennen. Singles kunnen bepaalde emoties krijgen om nu werkelijk een nieuw persoon in het leven toe te laten. Gebonden mensen zullen veel energie ervaren om hun partner extra veel aandacht te geven. In sociale contacten zullen mensen openheid en vrijheid ervaren en dit kan zowel voordelen als nadelen opleveren. Voordeel dat mensen, naar elkaar toe, open zijn en emoties durven te tonen. Nadeel dat er mensen zijn, die hier te ver in gaan en dingen doen, die ze beter niet kunnen doen. Vanaf de 16de staat de Zon in Tweeling in een vierkant met Neptunus in de Vissen. Dit is het heersende teken van Neptunus, waardoor dagdromen, nachtelijke dromen en spirituele energieën invloed kunnen hebben. In combinatie met Zon en Tweeling zullen veel mensen verlangens ervaren naar erotiek, passie, en avontuurlijke activiteiten. Empathie en sympathie onder mensen neem toe, waardoor er dus veel contacten zijn, die, zoals we al zeiden, problemen met zich meebrengen. Plezier en openheid staan dus in nauw contact met verleggen van grenzen. Tracht niet te ver over grenzen te gaan, maar houd in de gaten wat een ander wil. Venus is constant in een intense beweging en we kunnen rond de 18de weer een sterke verbinding voelen door het vierkant dat deze vormt met de retrograde Saturnus in Waterman. Ook hier zit tegenstrijdige energie in, omdat de elementen Aarde en Lucht een verlangen naar stabiliteit ook geregeld naar chaos kunnen drijven. We zullen dan ook in dit 2de deel van de maand verantwoordelijk en bescheiden gedrag moeten vertonen, omdat het anders zomaar de verkeerde kant op zal gaan.

Gelukkig zal de 20ste Mercurius in de Tweelingen een vierkant vormen met de Maan in Vissen. Ook dit brengt intense energie in de communicatie en het contact tussen mensen. De invloed kan communicatief, die anders gezond en open is, overweldigend werken als gevolg van emoties. Het begrijpen van emoties met mensen waar we op zakelijk gebied mee communiceren en mensen waar we een minder intense band mee hebben, kent weinig problemen. Met degene waar we juist een sterke band mee hebben, zal het een stuk moeilijker gaan en persoonlijke emoties kunnen dan uitdagend worden. We zullen ook op moeten letten dat er van de 15de t/m de 26ste kansen zijn dat mensen teveel roddelen en dit kan negatieve invloed hebben. Ben je zelf aan het roddelen, dan wordt aangeraden er paal en perk aan te stellen. Venus verhuist de 3de week van de Stier naar Tweeling en staat dan in een sextiel met Jupiter in de Ram. Deze planetaire positie is binnen de romantiek bijzonder harmonieus. Geregeld kan dit een heel erg intense en erotische energie geven, omdat Tweeling en Ram nu eenmaal zo op elkaar inwerken. Omdat Saturnus een verzachtende energie aan deze sterrenbeelden geeft zal er binnen liefdesrelaties een zeer ontspannen kracht gegeven worden. Mars zal de 27ste in een sextiel met Saturnus komen. Hierdoor zal je vooral op zakelijk gebied veel mogelijkheden krijgen. De meeste mensen hebben een sterke energie en kunnen hun werk goed aan. Ook is het een prima periode om je heen te kijken of er nieuwe mogelijkheden zijn. Mensen die een leidinggevende functie hebben, kunnen op organisatorisch gebied hun vaardigheden gebruiken om ondergeschikten goed aan het werk te houden. Heb je een eigen bedrijf dan kan je nieuwe klanten aantrekken door het vertrouwen dat mensen in je stellen. Mars heeft namelijk de neiging om een vertrouwelijke energie uit te stralen, waardoor mensen op dit gebied sympathiek en open naar elkaar zijn. Zoals we zeiden, zullen zakelijke contacten in dit 2de deel van de maand dan ook soepeler verlopen dan privécontacten. De retrograde Neptunus zal tot begin december krachtige retrograde energie geven en we moeten opletten dat dromen, voorgevoelens en spirituele krachten niet altijd de juiste informatie zullen geven. We moeten kritisch zijn en oppassen dat we bepaalde emoties niet te snel als waar gaan zien. Lukt dit, dan zal dit een goed teken zijn om op een harmonieuze wijze de maand juli in te gaan.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)