Maandhoroscoop Ram

Maandhoroscoop Ram

Maandhoroscoop Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - November 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Mars, je heersende planeet, zal de hele maand sterke energie geven, waardoor je zeer actief kunt zijn. De Zon, in de Schorpioen, zal tot de 21ste zorgen dat je fysiek wat tegengehouden wordt en je meer op mentaal gebied bezig bent. Ditzelfde geldt ook voor Mercurius, die de 11de t/m de 29ste eenzelfde soort energie brengt. Ratio en emoties staan tegenover elkaar en dat is wel eens lastig voor de Ram. Blijf dus goed nadenken bij wat je doet. De laatste week van de maand zal de Zon naar de Boogschutter reizen en dit past beter bij Mars en jouw teken, waardoor je actie kunt ondernemen. Uranus zal in de maand gericht zijn op financiële status en impact hebben op hoe je met geld omgaat en welke handelingen je doet. De hele maand zullen er krachtige planetaire energieën zijn, die zorgen voor veranderingen in jouw sociale leven. Kijken we naar de liefde, dan zal vooral Venus in de Weegschaal tot de 21ste op emotioneel gebied actief zijn en hierdoor heb je sterke drang om liefde na te streven. Communicatief zal Mercurius tot de 10de een gunstige energie bieden, maar vanaf de 11de zal je minder makkelijk met mensen omgaan als het om communicatie gaat. Je doet er goed aan om minder prominent op de voorgrond te treden en bescheiden te blijven. In een relatie zal je libido actief zijn en kun je liefde en aandacht aan je partner schenken. Zorg ervoor dat je blijft communiceren en je gevoel uit, dan blijft de relatie prima. Singles zijn vurig, elegant en aantrekkelijk. Er zijn goede kansen om iemand te ontmoeten, maar na de 21ste zal er rust komen en zal je minder met romantiek en passie bezig zijn. Je kunt je nu meer ontspannen. Voor de hele maand zal het sowieso belangrijk zijn in de gaten te houden dat planeten in de Schorpioen zorgen voor geduld, tact en zelfreflectie. Voldoende om je op een relaxte wijze door de maand te bewegen.

Vanaf de 3de gaat Mercurius direct in de luchtige Weegschaal bewegen. Je kunt beter communiceren en bijzonder is dat je minder te maken krijgt met apparatuur die storingen hebben. Zijn er de afgelopen tijd negatieve dingen in relaties gebeurd, dan komt er nu een prima periode aan om ze op te lossen. Er zijn goede kansen. Zoals we aangaven zal jouw intense planeet Mars zeer vurig zijn en dat zal tot het midden van de maand blijven. Je bent fysiek krachtig en hebt veel uithoudingsvermogen om op dat gebied zeer goed met anderen te concurreren. Je bent moedig en hebt veel vertrouwen en een sterke drang om te willen winnen. Ondanks tegenwerkende kracht, zal je bereiken wat je wilt en niet snel falen. Het midden van de maand inspireert de Nieuwe Maan in de mysterieuze Schorpioen om negatieve eigenschappen aan te pakken. Je hebt echter ook de neiging om juist die dingen te doen, die je beter niet kunt doen. Er zijn verleidingen en verslavingen, die jou in de problemen brengen. Er wordt dus aangeraden om je voorzichtig op te stellen en vooral op te letten met wat je zegt en doet. De Zon zal vanaf de 21ste in de vurige Boogschutter komen en dit geeft heel wat verlichting en opwinding. Dit zorgt voor een gezonde energie, die ervoor zorgt dat je lichamelijk lekker in je vel kunt zitten. Je bent gezond en in staat om ook je goede humeur te behouden. Je zult door deze kracht een sterke neiging krijgen om dingen te doen om je energie kwijt te kunnen. Je wilt sporten, zal flink bewegen en bent dan minder geneigd om ongezonde dingen te doen. Tot de 21ste zal je dus op moeten letten voor een ongezonde levensstijl, maar daarna zal je de juiste keuzes maken. Tenslotte zal de gezamenlijke energie van Mercurius en Venus zorgen dat je in het spotlight staat en alle aandacht krijgt. Dit zal jou een groot deel van de maand positief stemmen.

Liefde en relaties
De Ram is een groot liefhebber van liefde. Je bent empathisch en wilt graag aan behoeften van je partner voldoen. Andersom zal je geregeld aandacht willen en word gerustgesteld als je liefde krijgt en de ander aan jouw behoeften voldoet. Krijg je dat niet dan kunnen invloeden van Mars en Pluto je emoties in de war brengen. In de liefde zal je deze maand veel voor je partner overhebben en ben je plezierig om mee om te gaan. Hierbij ben je erg passioneel en avontuurlijk. Je partner geniet van de romantiek die je kunt laten zien. Het is wel een maand, waarin je onafhankelijk bent en voldoende ruimte in je leven wil hebben. Biedt je partner deze, dan zal je zeker prettig in de omgang zijn en zal je ook momenten hebben dat je zeer liefdevol bent en veel tijd aan de ander geeft. Blijf in de gaten houden dat je wel eens humeurig kunt zijn en dat je er goed aandoet woede en passie onder controle te houden. Lukt dit niet, dan kunnen anderen moeite hebben met je wisselende emoties, die gaan van passioneel tot teder en zacht. Gebonden mensen kunnen de liefde sterk ervaren. Het is een prima maand voor een verbetering van de relatie, om samen te gaan wonen of te trouwen. Bestaande relaties bloeien op en seksualiteit zal je gelukkig maken. Ben je single, dan zal je gedurende de maand avontuurlijk zijn en niet rusten voor je driften en passie gestild zijn. Voor singles kan een bijzondere energie ervoor zorgen dat je dominante gedachten hebt om een nieuwe persoon in je leven te halen. Er zijn zelfs verstokte singles, die een drang krijgen om een buitenlandse partner te nemen. De kans dat hier iets uit voortkomt, is niet klein. Het is ook een maand waarin je iemand, waar je de relatie mee verbroken hebt, terug in je leven kunt verwachten. Er is hierbij kans dat je de relatie weer nieuw leven in kunt blazen, maar denk er goed over na. Voor november wordt er aan gegeven dat de liefde voor de Ram tot en met de 16de zeer fysiek zal zijn, waardoor seksualiteit heftig en passioneel is. Daarna zullen emoties naar voren komen en zoek je naar geestelijke verbintenis

Carrière en zakelijkheden
Je bent deze maand sterk in de communicatie met anderen. Je bent flexibel en prima in staat doelen te bereiken. Je staat open voor anderen en gebruikt adviezen en informatie om jezelf te verrijken en succes te behalen. Je besteedt meer tijd aan je carrière dan aan familie en persoonlijke aangelegenheden. Dit heb je nodig om vooruitgang op je werk te bewerkstelligen. Doordat je robuust en krachtig bent en je je in november prima kunt uiten, zal je de juiste keuzesmaken. Je bent moedig en weet op een zeer ijverige manier uitstekende vaardigheden te openbaren. Mensen zullen je waarderen en enthousiast zijn over dingen die jij weet te bereiken. Ook werkloze mensen maken een goede indruk, omdat ze eerlijk en recht door zee zijn. Komt de Ram problemen tegen dan zal deze er goed mee om gaan. November zal gekenmerkt worden door zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Je bent een doorzetter en kunt geregeld de leiding nemen. Door krachtige, magnetische uitstraling kan je goed met collega’s en zakelijke contacten omgaan. Je bent niet bang om risico’s te nemen en je passie zal het voortouw nemen. Ondanks dat je lekker in je vel zit, zal de planetaire invloed storend werken. Dit zal minder goed in jouw voordeel uitpakken, tenzij je strategieën weet te bedenken om hier mee om te gaan. Moet je echter belangrijke besluiten nemen of heb je belangrijke afspraken, over iets wat je in de toekomst wilt doen, dan kun je beter nog even geduld hebben. Dit zal een hoop misverstanden schelen en problemen voorkomen. De energie van de Zon kan jou wel ondersteunen. Hierdoor kun je, als je niet onder een bepaalde beslissing uitkomt, toch handelen en zal je de juiste keuzes maken. Mensen, die een eigen bedrijf hebben, kunnen met name de eerste periode van de maand problemen ervaren. Je moet hier alert op zijn en vooral aandacht besteden aan het zakelijke gedeelte van je bedrijf. Beter kun je deze maand niet investeren in nieuwe projecten of activiteiten. Voor de Ram zullen financiën over het algemeen positief zijn, maar moet je je financiële plannen wel aanpassen. Met name een riskante investering kan winstgevend zijn, maar grotere uitgaven kun je maar beter even uitstellen.

Mentale en fysieke gezondheid
We hebben aan het begin van de maand last van de energie van de Volle Maan van eind oktober. Mensen twijfelen wie ze zijn en ontevredenheid en jaloersheid kunnen ons flink storen. We zullen een zeer sterke verantwoordelijkheid moeten tonen, omdat het een tijd is dat virussen en ziekmakers ons bestoken. We zullen angst voelen en moeten opletten dat we verkoudheid, griep en andere ziektes niet verwarren met covid-19. Houd goed in de gaten of symptomen wijzen op corona of op iets anders. Pas op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan veel invloed op je fysieke gezondheid hebben. Beter blijf je zoveel mogelijk thuis. Saturnus en Jupiter zijn de afgelopen tijd samen geweest en ook Pluto was hierbij betrokken. Dat dit een zeer negatieve invloed op ons leven heeft, is voor iedereen duidelijk. Tot de 21ste wordt er aangeraden zeer alert te zijn, omdat ziektes ons teisteren. Er zijn aanwijzingen dat er vanaf de 21ste betere tijden aankomen, als Jupiter gunstige energie gaat brengen. Toch zullen we alert moeten blijven, omdat het ons eigen gedrag is dat het kan verpesten. Als we naar de aanwijzingen vanuit de kosmos kijken, kunnen we vanaf deze datum een periode krijgen, waarin we opgelucht adem kunnen halen. Echter, vanaf half december zal er toch weer ongunstige planetaire afstemming zijn. We moeten na blijven denken dat we teveel en te snel willen gaan. Daardoor negeren we signalen uit de natuur, maar uiteindelijk zal de natuur het heft in handen nemen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben. Uranus, de planeet die voor flink wat schokken kan zorgen, zal redelijk positief werken als het gaat om ziektes die de aarde teisteren. Bijna de hele maand november is er beschermende kosmische energie. Mercurius zorgt de gehele maand voor krachtige dominante energie, waardoor we ervan uit kunnen gaan dat de regering duidelijkheid zal brengen. Leiderschap zullen we nodig hebben en over het algemeen zullen de meeste mensen deze aanvaarden. De laatste week van november is er krachtige herstellende energie als gevolg van Mars en Pluto die positieve energie geven. Deze zal zich keren tegen mensen die negatief in het leven staan, maar positief werken als mensen zich verantwoordelijk gedragen. De laatste dagen zal de Volle Maan, in de Tweeling, positieve invloed geven. Deze zal de 30ste om 10:32 plaatsvinden, maar de dagen ervoor en erna is er veel energie, waardoor mensen nieuwsgierig zijn. Over het algemeen zal een sociale energie mentale en fysieke energie brengen en zorgen dat mensen meestal lekker in hun vel zitten. Gebruik energie van de Volle Maan om je open te stellen. Je kunt de maand dan prima afsluiten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De Zon beweegt tot de 21ste in de Schorpioen, waardoor we voorzichtig moeten zijn in de omgang met anderen. Vooral contact met geliefden staat onder druk, maar er is zelfvertrouwen en kracht. We kunnen door energie van Venus in de Weegschaal aandacht aan relaties schenken en hierdoor komt er evenwicht, harmonie en geluk. Door beide hemellichamen wordt het tot de 21ste een wisselvallige tijd qua emoties en stemming. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar. Uranus beweegt in de Stier en brengt creativiteit en progressiviteit. We houden van verandering, die vooral in sociale contacten en liefde door kan werken. De 1ste dagen zal de retrograde Mercurius in de Weegschaal een vierkant vormen met Saturnus in de Steenbok. Daardoor geven we veel aandacht aan anderen, door te ondersteunen, maar ook door mensen te waarschuwen als er iets minder gaat. Het eind van de 1ste week beëindigt Mercurius zijn retrograde reis. Dit brengt uitdagende energie, waardoor er spanning ontstaat, die niet altijd goed uitpakt. Mars beweegt namelijk tot de 13de retrograde en daarna zal Mars voorwaarts in de Ram bewegen, wat vuur brengt. Afhankelijk van hoe jij in het leven staat, zal dit positief of negatief doorwerken. We moeten in ieder geval voorzichtig zijn en diplomatiek omgaan met sociale contacten, de liefde en zakelijkheden. Overigens is dit een goede tijd om te kijken waar talenten liggen en hoe we verder kunnen ontwikkelen.

Een interessante energie ontstaat de 9de als Venus, in de Weegschaal, tegenover Mars, in de Steenbok, staat. Liefde en strijd staan tegenover elkaar en de Zon werkt hier op in. De Zon zal een driehoek vormen met Neptunus in de Vissen, waardoor mensen dromen van perfectie en dit nastreven. We kunnen teveel in een droomwereld leven en de lat hoog leggen, waardoor en strijd kan ontstaan en we waardevolle mensen kunnen verliezen. Waardevolle kracht kan er de 10de aankomen als de verstandige Mercurius in de spirituele Schorpioen binnenkomt. Deze planeet zal daar de hele maand blijven en mentale en fysieke energie bieden. Ieder persoon zal hier anders mee omgaan of het nu seks, spiritualisme of geneeskunde gaat. Nog meer positieve kracht komt er van Jupiter die een verbinding aangaat met Pluto in de Steenbok. Dit geeft innerlijke kracht, maar we moeten er alert en bewust op zijn. Lukt dit, dan kan jij mentaal veel bereiken en positiviteit uitstralen. Bijzonder is dat de Jupiter-Pluto verbinding invloed op het corona-virus heeft. Dit kan positief, maar ook negatief doorwerken, afhankelijk hoe verantwoordelijk jij je opstelt. De 14de t/m de 19de is er veel activiteit vanuit de planeten. Mars gaat de 14de voorwaarts in de Ram bewegen. Er komt actie in ons leven en instinct wordt versterkt. De 14de zal de Zon een sextiel met Pluto in de Steenbok vormen, waardoor er stabiele energie is en je dingen doet, die eerst niet lukten.

De Zon zal de 15de met de Nieuwe Maan in de Schorpioen staan en een sextiel met Jupiter in de Steenbok vormen, terwijl Venus een vierkant met Pluto vormt. Verlangens worden sterker, waardoor spirituele energieën ons de juiste weg wijzen. Dit zal ook de 16de zijn als Venus een vierkant met Jupiter vormt. De 17de staat Mercurius in de Schorpioen in oppositie met Uranus in de Stier en dit geeft stabiliteit en rust. De 19de is een dag om voorzichtig te zijn, omdat de Zon een sextiel vormt met Steenbok en Venus met Saturnus. Door Jupiter en Pluto die invloed hebben, kan covid-19 versterkt worden. Vanaf de 21ste zal de energie van de Schorpioen geprikkeld worden door kracht van Mercurius en dit geeft vooral voer aan sociale contacten. Ook Venus zal in de Schorpioen komen en dit is niet altijd even positief als het om liefde gaat. Jaloezie en passie kunnen storend werken en voor ware kwelling zorgen. De Zon gaat de 21ste de Boogschutter in, waardoor onrust en andere problemen ontstaan. Voordeel is dat deze energie ons humeur verbetert. Veel mensen zijn zelfverzekerd en nemen intellectueel goede beslissingen. Het is een succesvolle periode, zolang er discipline is en als je beslissingen niet met ratio neemt, maar met intuïtie. De rest van de maand zijn sociaal, in de liefde en op zakelijk gebied gunstig. Op gebied van gezondheid kunnen we echter te maken krijgen met energie vanaf de aarde zelf en vanaf Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus. Dit brengt evoluerende energie en laten we hopen dat we nu even kunnen genieten van een rust die over de aarde komt. Laten we tevens hopen dat deze energie de corona absorbeert. Ook Neptunus zal liefhebbende energie brengen en hierdoor kunnen spiritualiteit en hogere energieën voor relatieve rust zorgen. Dromen en werkelijkheid zullen goed van elkaar onderscheiden worden. Neptunus maakt nu minder dromerig en aangezien de Zon harmonieuze energie met Mars deelt, kunnen we de maand prima afsluiten en zal de Volle Maan zorgen voor flink wat hoop, geloof en liefde.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)