Maandhoroscoop Ram

Maandhoroscoop Ram

Maandhoroscoop Ram

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - Juli 2024

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen


In juli word je omringd door een bruisende, passionele energie die je uitnodigt om voluit te leven! Hoewel het een uitdaging kan zijn om je gedisciplineerd te blijven voelen, is dit ook een kans om jezelf te laten stralen en te genieten van de zomerprikkels. Je zult ontdekken dat je juist onder druk schittert, je weg vindt, en veerkracht toont. De periode tot 17 juli brengt intense planetaire energieĆ«n in je familiehuis, waardoor je veel met je gezin, partner of hechte vrienden bezig zult zijn. Hoewel dit wat spanning met zich mee kan brengen, bieden deze momenten ook de kans om die banden verder te versterken. Wees alert, maar laat je niet meeslepen door eventuele discussies. Zie je partner als jouw veilige haven; hun steun maakt je sterk. Je maatschappelijke betrokkenheid blijft heel erg groot, al zal je merken dat persoonlijke belangen meer naar voren treden. Het is belangrijk balans te vinden tussen privĆ©leven en carriĆØre, vooral omdat familie en emotionele kwesties deze maand vaak voorrang zullen krijgen. Laat je professionele zaken rusten als dat nodig is. Dit is een uitstekende tijd om je energie bij te tanken en je voor te bereiden op nieuwe uitdagingen. Vertrouw op je kracht en gebruik deze periode om te genieten van de mensen om je heen. In de tweede helft van de maand zullen sluimerende gevoelens je helpen je toekomstplannen vorm te geven. Focus op je doelen en geniet van de zomertijd zonder schuldgevoel. Laat jezelf verwennen en geniet van de warmte en de ontspanning, zolang je maar evenwicht bewaart. Dan al het een superfijne maand worden.


Liefde en relaties


Na een maand van emotionele uitdagingen en gevoelens van eenzaamheid, staat juli in het teken van hernieuwde liefde en kracht! Venus schijnt helder in je liefdesleven en zorgt ervoor dat je weer straalt. Je bent liefdevol, aanhankelijk en daadkrachtig in je contacten. Je partner zal je liefde en aandacht ervaren als een warme omhelzing, terwijl je genegenheid en passie met volle overtuiging deelt. Blijf echter ook trouw aan jezelf en wees authentiek, vooral in het tweede deel van de maand. Mensen waarderen je zoals je bent, en eerlijkheid in je gevoelens zal de band met je dierbaren alleen maar versterken. Voor singles biedt juli een stralende kans om een nieuwe liefde te ontmoeten. Je zelfvertrouwen en charme maken je onweerstaanbaar. Denk na over wat je echt wilt in een relatie, een diepe, betekenisvolle verbinding of een meer oppervlakkige, maar intense ervaring. Kies voor diepte als je een langdurige, liefdevolle relatie nastreeft. Familiebanden zullen deze maand sterk zijn, vooral dankzij de harmonieuze invloeden van Venus. Dit is een prachtige tijd voor liefdevolle momenten en goede communicatie met je kinderen en ouders. Kortom er komt een maand aan waarin je over het algemeen erg lekker in je vel zult zitten en er zeer mooie momenten op kunnen treden.


Werk en financiƫn


In juli ervaar je een duidelijke verschuiving in je zakelijke prioriteiten. Het eerste deel van de maand kan wat vertragingen in je carriĆØre met zich meebrengen door planetaire invloeden. Dit is een mooie kans om je werk af en toe neer te leggen en je te richten op toekomstige plannen. Vertrouw op je verstand en wees eerlijk tegen jezelf en anderen. Vertragingen kunnen kansen zijn om je strategie te herzien en je voor te bereiden op een sterke terugkeer in het tweede deel van de maand. Wees je bewust van de balans tussen gevoel en ratio in je beslissingen en vermijd het maken van beloften die je niet kunt waarmaken. Laat sociaal wenselijk gedrag los en focus op wat je echt kunt leveren. In het contact met collega's, nieuwe zakelijke partners, of klanten, blijf rationeel en laat eventuele irritaties niet de boventoon voeren. Je zult merken dat geduld en rationeel handelen tot betere resultaten leiden. Financieel gezien belooft juli een positieve maand te worden, met verbeteringen dankzij de gunstige invloed van Venus. Je warmte en sympathie zullen mensen vertrouwen in jou geven, wat tot nieuwe kansen kan leiden. Geniet van deze financiĆ«le opwaartse trend en laat je inspireren door de mogelijkheden die zich aandienen!

Invloed op fysieke en mentale gezondheid


Juli zal een maand worden, waarin er even wat meer rust is. Je zult ontspannen en de tijd nemen om tot jezelf te komen. Dat betekent niet dat je de boel de boel laat, want je zult heus wel weten waar je plichten liggen. Je zult echter andere prioriteiten stellen en kiezen voor meer slaap en ontspanning en minder voor zakelijke verplichtingen of andere belangrijke zaken. T/m de 21ste is dit erg belangrijk, omdat je gezondheid in deze periode kwetsbaarder is. Je hebt deze rust zeker nodig en vindt het fijn als er ook zorg aan jou besteedt wordt. Intelligentie om de juiste keuzes te maken is ook erg belangrijk om de juiste ontspanning te vinden. Je mag qua voeding best wel even genieten, maar overdrijf niet teveel en blijf zoveel mogelijk voor volwaardige voeding kiezen. Je zult merken dat deze voeding je fit zal houden en vitaliteit zal bieden. Vanaf de 22ste zal je kracht voelen en kun je merken dat je zowel mentaal als fysiek weer een stuk beter in je vel zitten. Bedenk dat het geen maand is om aan een dieet te doen of je opeens te richten op extra lichaamsbeweging als je hier nog niet mee bezig was. Heb je plannen om meer te sporten, dan kun je daar beter een maandje mee wachten. Dit geldt ook voor mensen die te zwaar zijn en hier iets aan willen doen. Mensen die de wens hebben zwanger te worden, kunnen in juli genieten van een zeer sterke vruchtbaarheid. Mensen die geen kinderwens hebben, dienen dus veilig te vrijen, omdat ze anders wel eens ongewenst zwanger kunnen worden.

Krachtige invloed van de Nieuwe en de Volle Maan


De Nieuwe Maan in Kreeft van 6 juli om 00:59 uur brengt emotionele vernieuwing en versterking van intuĆÆtieve vermogens. De Kreeft zal helpen contact te maken met diepste gevoelens en onze innerlijke stem te volgen. Het is een uitstekend moment om emoties te bekijken en eventueel aan te passen als deze ons belemmeren. We bevelen aan voor jezelf duidelijk te maken wat jou intenties zijn voor deze maand, maar ook voor het verdere jaar. Schrijf nieuwe gewoonten en doelen op, vooral op gebied van emotioneel welzijn, thuis en familie. CreĆ«er een kalme en harmonieuze omgeving door herinrichting of decoratie van je huis. Besteed ook tijd aan familie door gezamenlijke activiteiten en gesprekken. Zorg goed voor jezelf door te ontspannen met een warm bad, yoga, meditatie of door tijd in de natuur door te brengen. De Volle Maan zal 21 juli 2024 om 12:19 uur in Steenbok bewegen en benadrukt vooral discipline, verantwoordelijkheid en ambitie in carriĆØre en professionele zaken. Het is een tijd van loslaten van oude structuren en beperkingen. Dit kan leiden tot afbreken van verouderde systemen en het creĆ«ren van ruimte voor nieuwe, productieve manieren van werken en leven. Ook deze tijd kan gunstig zijn om dingen te doen, waardoor je lekker in je vel zit en door doelen te stellen om je leven er op vooruit te laten gaan. Aanbevelingen liggen vooral op het formuleren van doelen en gebruik de tijd om doelen helder te formuleren en te visualiseren. Evalueer huidige plannen en strategieĆ«n en voer aanpassingen door waar nodig zijn. Mediteer en vooral op emotionele reacties en dingen die je kunt veranderen in carriĆØre en ambities. Ruim verder je werkplek of thuisomgeving op. Je kunt dan nieuwe energie en mentale helderheid opdoen. Het zal een krachtige tijd worden voor emotionele vernieuwing en versterking van intuĆÆtieve vermogens. Je kunt de hele maand contact maken met diepste gevoelens en je innerlijke stem. Het is een uitstekend moment om te reflecteren op wat ons emotionele veiligheid en comfort geeft, en om nieuwe emotionele patronen te ontwikkelen die ons welzijn bevorderen.

Algemeen overzicht voor alle tekens


In juli 2024 schijnt de sterrenhemel helder en inspirerend op ons leven, met een prachtige harmonie van planeten die unieke energie en zegeningen brengen. De maand belooft intense ervaringen, omdat de kosmos dynamische en vreedzame krachten brengt die ons leven op verrijkende wijze beĆÆnvloeden. De Nieuwe Maan in Kreeft op 6 juli, om 00:59 uur, luidt een periode in van emotionele vernieuwing en versterking van intuĆÆtieve vermogens. De Kreeft versterkt emoties en intuĆÆtie en nodigt uit contact te maken met onze diepste gevoelens en te luisteren naar onze innerlijke stem. Dit is de perfecte tijd om te reflecteren op wat ons emotionele veiligheid en comfort biedt. We kunnen onze emoties onder de loep nemen en verbeteren, zodat ons welzijn en vreugde bevorderd worden. Jupiter, die tot 9 juni 2025 in Tweelingen verblijft, brengt een opwindende fase van verhoogde mentale activiteit en ook veel nieuwsgierigheid. Deze transit geeft een honger naar nieuwe ervaringen en inzichten. Overal om je heen zullen gesprekken, ontdekkingen en discussies bloeien. De Tweeling is al erg veelzijdig en communicatief sterk en. Vaardigheden zullen verbreed worden en we zullen veel meer drang hebben om nieuwe kennis op te nemen. Deze periode is uitermate gunstig voor creatieve activiteiten. We kunnen innovatieve ideeĆ«n hebben en nieuwe manieren vinden om ons uit te drukken. Hoewel deze honger naar kennis ook oppervlakkigheid kan geven, nodigt Jupiter in Tweelingen ons uit om open te staan voor nieuwe ervaringen, terwijl we minder bezig zijn met te analyseren. Venus blijft tot 11 juli in Kreeft en dit verdiept emoties en brengt empathie en sympathie in relaties. Deze periode vervult ons met een verlangen naar veiligheid en geborgenheid in ons liefdesleven, waardoor we onze partner willen ondersteunen en liefhebben. Vanaf 11 juli verhuist Venus naar Leeuw en blijft er tot 5 augustus, waardoor liefdesenergie vuriger en extraverter wordt. Dit is een tijd van stralen in relaties en genieten van aandacht en adoratie. Romantiek krijgt een intense flair en we worden aangemoedigd om onszelf volledig te uiten in liefde en vreugde. Mercurius is deze maand bijzonder actief. Tot 2 juli bevindt Mercurius zich in Kreeft, wat ons in staat stelt beslissingen te nemen die sterk worden beĆÆnvloed door emoties. Dit is een prima tijd voor empathische communicatie, maar ook wel van het zoeken naar feiten. Vanaf 2 juli verhuist Mercurius naar Leeuw, wat creatieve ideeĆ«n en projecten meebrengt. Met de energie uiten we ons makkelijker in de liefde en zijn we in onze relaties aanhankelijker.

Venus in Leeuw versterkt Mercurius vanaf 11 juli, wat expressie, genegenheid en plezier bevordert. Op 26 juli verhuist Mercurius naar Maagd en verschuift de focus naar detail en nauwkeurigheid, ideaal voor analytische taken en bespreken van gezondheidskwesties. Mars blijft tot 20 juli in Stier en spoort aan met toewijding en concentratie te werken aan materiƫle waarden en extra inkomsten te genereren. Deze periode brengt passie en vitaliteit in onze romantische relaties. Vanaf 20 juli verhuist Mars naar Tweelingen, wat samen met Jupiter in Tweelingen een krachtige combinatie is van energie en geluk. Dit duo bevordert communicatie en helpt ideeƫn en plannen te realiseren, met scherp denkvermogen dat ons goed van pas komt. De Zon blijft tot 22 juli in Kreeft en versterkt emotionele diepgang en ons verlangen naar veiligheid in liefde en familie. Deze periode vervult ons met zorgzaamheid en empathie terwijl we ook gevoelig zijn. Vanaf 22 juli, met Zon in Leeuw, straalt onze creativiteit en leiderschap. We voelen ons sterk en klaar om verantwoordelijkheid te nemen en anderen te leiden. Dit is een tijd waarin dromen en ambities krachtig worden ondersteund, zowel materieel als spiritueel. De Zon in Leeuw helpt ons vrij en speels te voelen. Ondertussen blijft Uranus retrograde in Stier tot 26 april 2026, wat ons aantrekt tot onconventionele benaderingen en veranderingen in gevestigde routines en waarden. Deze transit geeft overvloed aan creativiteit en vernieuwende ideeƫn, terwijl we voorbereid blijven op plotselinge verschuivingen in relaties en professionele situaties. Saturnus retrograde in Vissen tot 25 mei 2025, bevordert introspectie en aanpassingen aan veranderingen die optreden. We kunnen nu levensstructuren veranderen en transformaties een plekje geven. Neptunus retrograde in Vissen, tot 30 maart 2025 brengt mistige en verwarrende energie, wat vraagt om realisme. Ondanks deze nevel kan mentale kracht aanzienlijk toenemen met geduld en focus. Pluto zal retrograde bewegen tussen Steenbok en Waterman tot 25 september, wat transformaties vertraagt en ruimte biedt om aan te passen en onze positie te versterken na eerdere omwentelingen. Juli 2024 biedt een rijke mix van emoties, uitdagingen en schitterende kansen, maar we dienen wel flexibel te blijven als er grote veranderingen optreden. Omarm deze kosmische dans met een positief hart en vertrouw erop dat elke verandering en elk nieuw begin een schitterende kans biedt voor persoonlijke groei en vervulling.

Ā 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)