Maandhoroscoop Maagd

Maandhoroscoop Maagd

Maandhoroscoop Maagd

Geboortedatum: 23 augustus t/m 22 september - September 2023

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen voor de Maagd
Het is een maand, waarin plannen uitgevoerd kunnen worden. In het 1ste gedeelte van de maand zal dit privé zijn, maar na de 15de zal je zakelijk veel bereiken. Contact met familie en vrienden verloopt soepel en brengt veel goeds. Dromen kunnen waarheid worden, maar zorg voor een duidelijke planning, zowel privé als in je carrière. Doe je dit niet, dan kunnen er vertragingen en fouten zijn. Ook wat betreft collega’s is het belangrijk dat je orde houdt en van mensen verlangt dat zij dit ook doen. Dit kan conflicten geven, waardoor je vooral empathisch moet blijven, zodat mensen ook weten waarom. Voor Maagden komt er een maand aan met veel kansen om gelukkig te worden. Je moet hier dan wel open voor staan, omdat je kansen anders kunt mislopen. Voor de vrouw wordt geadviseerd minder met de carrière bezig te zijn. Werk je teveel, dan keert het geluk zich tegen je en worden resultaten een stuk minder. Het is een goede maand om tijd aan jezelf en geliefden te besteden. Het is een prima tijd voor contacten met mensen die je niet zo vaak ziet. Er kunnen economische problemen zijn, waarbij je duidelijke beslissingen moet nemen. Persoonlijk gezien zal je leven prettig zijn en kun je dat ook zeker afdwingen. Er zijn weinig omstandigheden die dit in gevaar brengen. Voor mannen wordt geadviseerd controle te houden en je sterke intellect en stabiliteit te gebruiken om in het leven te slagen. Zorg dat je anderen toelaat om je te ondersteunen en ga niet bedenken dat je alles wel alleen afkunt. Geld is fijn, maar overdrijf niet. Uiteindelijk zijn je mentale en fysieke gestel belangrijker. Liefde zal soms wat onduidelijk zijn. Vertrouw jezelf en trek geen overhaaste conclusies als gevolg van onzekerheid. Je kunt een prima maand meemaken, maar er is een duidelijke waarschuwing. Deze ligt op gebied van financiën. Je hebt soms teveel de neiging om winst na te streven. Dit is niet erg, maar je moet het niet overdrijven. Bedenk dat gezondheid en positiviteit veel belangrijker zijn dan al het geld in de wereld. Wat betreft jongere mensen kunnen deze een sterke neiging hebben dingen te verzamelen en er alles aan te doen dit ook voor elkaar te krijgen. Opvoeders moeten in de gaten houden dat dit niet overdreven wordt. Zonder het verkeerd te bedoelen, kan het kind dan dingen gaan pikken. Veel oudere kinderen kunnen dingen ontkennen als zij iets gedaan hebben. Je moet in beide gevallen als ouder empathisch en sympathiek uitleggen dat dit niet de bedoeling is. Tieners kunnen naar leeftijdsgenoten toetrekken, wat zo plots is, dat opvoeders er problemen mee hebben. Tracht te begrijpen en voel je niet beledigd. Het is belangrijk dat je je kind geen vervelende taakjes geeft, omdat het dan minder bereid is om te helpen.

Liefde en relaties
Maagden krijgen kansen om geluk te vinden, maar je staat niet altijd open en dan gaat geluk voorbij. Singles ontmoeten iemand, waar ze gevoelens voor krijgen. Let op dat er onzekerheid en wantrouwen zijn, waardoor je niet altijd in staat bent kansen aan te grijpen. Het is belangrijk rationeel te blijven en te bekijken of die persoon bij je past en dan pas te besluiten of jullie verder kunnen gaan. Gebonden mensen maken veranderingen mee. Dit kan op verschillende gebieden zijn: samenwonen, trouwen, een kindje, nieuw huis of andere positieve zaken. Sta je er open voor en ben je klaar om je leven te veranderen, ga dan niet bij allerlei mensen om advies vragen. Voel je dat het goed zit, besluit dan samen met je partner dat het kan. Voor Maagden is het belangrijk om normen en waarden hoog in het vaandel te houden, wat er ook gebeurt. Het contact met familie is goed, vergeet dus niet om hier veel tijd aan te besteden. Om de band met familie te versterken, wordt aangeraden geregeld geschenken te geven en duidelijk te laten merken dat je hen waardeert. Voor de single vrouw wordt geadviseerd eerst een vriendschap aan te gaan. Is het gevoel goed, dan zal er vanzelf wel een relatie uit voortkomen en hoef je er weinig moeite voor te doen. Gebonden vrouwen moeten in de gaten houden dat werk en liefde elkaar storen, tracht hierover te communiceren. Voor de man wordt een huidige relatie versterkt en zullen meestal moeilijke gesprekken verdwijnen en komt er meer rust. Let op dat sommige mannen jaloers en wantrouwend kunnen zijn. Er kunnen problemen door ontstaan, die de relatie in gevaar brengen. Tracht controle te houden voor het te laat is. Singles zullen stress ervaren en zich eenzaam voelen. De kans op een nieuwe relatie lijkt vooral aan het eind van de maand het grootst te zijn. Wat betreft seksualiteit ben je de eerste week minder actief. Vanaf de 6de verandert dit door een romantische energie, die de Maan geeft, waardoor je flink geprikkeld wordt. Let op dat Mercurius je teveel na laat denken en dat je minder met emoties bezig bent. Dat kan bij de seks flink storen. Vanaf de 15de zal dit veranderen, waardoor je veel meer emoties en passie gaat ervaren. Het is verstandig t/m de 14de veel te vrijen of spanning te zoeken. Ben je single en heb je deze kans niet, dan wordt aangeraden op een andere wijze spanning op te zoeken. De Nieuwe Maan prikkelt vooral je warme kant, waardoor je in de seks intiem en liefdevol bent. Het is een tijd, waarin je open staat voor liefde met nieuwe mensen. Ben je gebonden, dan zal je dit laatste deel van de maand op moeten passen dat je niet vreemd gaat. Voor singles wordt aangeraden hiervan te genieten. Let op dat Pluto je het laatste deel van de maand stoort. Je kunt je energie dan verspillen aan activiteiten en handelingen, die je eigenlijk helemaal niet wilt.

Werk en financiën
Er wordt geadviseerd je niet alleen te richten op belangrijke zaken, maar ook kleinere aan te pakken. Merk je dat er problemen zijn, dan is het verstandig hier gelijk mee bezig te gaan en ze op te lossen. Zelfs kleine problemen kunnen anders tot grotere zorgen leiden. Financieel gezien, is het een maand, waarin je controle moet houden over uitgaven en investeringen. Alles wat je deze maand doet, zal eind december uitwerking hebben. Ga je op verantwoorde manier met dit soort zaken om, dan zal je vanzelf presteren en succes behalen. Ben je minder verantwoord, dan kunnen er uiteindelijk vertragingen en problemen ontstaan. Over het algemeen zullen de meesten wel goed met financiën omgaan en kunnen er goede deals en ervaringen zijn. Er wordt zakelijk gezien, aangeraden niet teveel op succes te jagen. In principe zal alles, mits je verantwoord bezig bent, leiden tot aangename verrassingen en kansen. Er kunnen, in contact met zakelijke partners, collega’s en klanten, prima samenwerkingen zijn. Het is zelfs mogelijk dat je te maken krijgt met een voorstel vanuit een buitenlandse partner. De vrouw zal het moeilijk hebben om financieel overzicht te krijgen. Je moet al je talenten en ervaringen gebruiken om rationeel met je werk en problemen bezig te zijn. Neem je nuchtere besluiten, dan zal je niet alleen mogelijkheden krijgen, maar ook meer inkomsten genereren. Wil je een nieuwe carrière, dan is het wel verstandig duidelijkheid te creëren, door doelen te stellen en afspraken te maken. Succes zal voor alle Maagden behaald worden als je goede mensen om je heen hebt. Voor de man wordt geadviseerd deze maand extra taken of een bijbaantje te nemen. Je behaalt dan meer succes behaalt en laat zien dat je hard kunt werken en ook zeer efficiënt bent. September zal dan een maand van succes kunnen zijn.

Mentale en fysieke gezondheid
September wordt gekenmerkt door planetaire overgangen, die sterk van invloed zijn op toekomstige beslissingen. De maand begint met de retrograde Mercurius, die ons beweegt om te heroverwegen en opnieuw af te stemmen op datgene wat we werkelijk nodig hebben. Deze planeet biedt ons innovatieve benaderingen om ons niet alleen fysiek te verbeteren, maar ook intuïtieve vermogens te versterken om ons fysiek, mentaal en qua vitaliteit te versterken. Bepaalde aangeleerde mechanismen, kunnen nu onder de loep genomen worden. Qua voedingskeuze, gewoontes als bepaalde beslissingen die we genomen hebben, kunnen we ons positief ontwikkelen. Dat kan soms zijn door bepaalde schadelijke gewoontes af te leren. Het zal vooral belangrijk zijn niet te pragmatisch te zijn, bij datgene wat anderen ons willen vertellen of leren. Evalueer en bekijk wat relevant is om algehele gezondheid te verbeteren. Gebruik dat wat mensen je aandragen dan ook op een verstandige wijze. We moeten opletten dat er de eerste week van september een neiging tot luiheid kan zijn, waarbij ook een overmatige consumptie van suikerrijke lekkernijen kan overheersen. Het is essentieel voor het algehele welzijn om hier niet teveel aan toe te geven. Deze luiheid kan voortkomen uit de laatste periode van augustus. Hierin konden we de neiging hebben om een te passief ritme op te bouwen en minder met zakelijkheden bezig te ‘willen’ zijn. Mocht je dit merken, dan wordt aangeraden om een fysiek en mentaal evenwicht te bewerkstelligen. De invloed van de retrograde Mercurius zal ook in de laatste week zo zijn, waardoor een grote neiging tot deze gewoontes kan zijn. De weken hiertussen zijn juist tijden van cognitieve processen, zoals onderwijs, assimileren van informatie en juist essentiële elementen om mentaal zeer fit te worden of te blijven. Het midden van deze maand kan er een fase zijn, waarin we kunnen transformeren. Dit is gunstige energie om eventuele stress en trauma’s uit het verleden te laten vervagen en zorgen hierover los te laten. Deze fase biedt kans om ons individuele leven te verbeteren. Let op dat je dit geleidelijk doet, omdat een te snelle verandering voor stress kan zorgen. Vooral mensen, die al wat minder lekker in hun vel zitten of mensen die een zwaar verleden hebben, kunnen last krijgen. De laatste twee weken zijn gunstig voor persoonlijke groei, omdat er vanuit de hemellichamen stabiliserende energie komt. Hierdoor kunnen we prioriteiten stellen, die voor persoonlijke keuzes van groot belang zijn. We kunnen ons meer afscheiden van een schadelijke invloed vanuit onze omgeving. Vooral mensen, die veel met anderen werken of samenzijn, kunnen er last van ondervinden. Het zal belangrijk zijn meer solitair bezig te zijn en geregeld de rust op te zoeken. Bijzonder aan de laatste week van september is dat liefde en romantiek voor veel optimisme zorgen en dat dit dan juist een goede invloed op emotionele en fysieke gezondheid heeft.

Er wordt voor de Maagd aangeraden dat deze het lichaam wat meer kracht geeft door veel met water bezig te zijn. Er wordt bedoeld dat je niet alleen water moet drinken, maar geregeld dient te zwemmen, te douchen of in bad te gaan. Ook waterbehandelingen kunnen effectief zijn. Je moet je nu al wapenen tegen de koude of natte periode die er aankomt. Zorg voor voldoende vitaminen en mineralen om te zorgen dat je de griep niet al in september krijgt. Voor kwetsbare mensen wordt aangeraden om de griepprik te nemen, zodat je later in de winter niet alsnog problemen krijgt. Wil je dit niet, zorg dan in ieder geval voor gezonde producten. Vrouwen hoeven zich minder zorgen te maken. Zij zullen optimistisch en sterk zijn en als je verantwoord leeft, weinig complicaties kennen. Voor de man wordt aangeraden geregeld te sporten en een gezond voedingspatroon in te bouwen. Je hebt de neiging mensen te imponeren met spierbundels, maar dit wordt afgeraden, omdat dit later tot overgewicht kan leiden.

Algemeen voor alle tekens
Deze maand brengt een aantal planeten in beeld die veel impact kunnen hebben. Venus zal zich tot 9 oktober in de Leeuw bevinden, wat een betoverende energie met zich meebrengt. Gedurende deze maand kunnen mensen soms wat theatraler doen, vooral in romantische situaties en relaties. Dit kan passie en drama veroorzaken. De aantrekkingskracht tussen mensen kan het ego strelen, wat dan weer voor flink wat passie en opwinding kan zorgen. Emoties kunnen diep gaan, wat goed is in een relatie of wanneer je gevoel hebt voor iemand die hetzelfde voor jou voelt. Er kunnen echter conflicten en misverstanden ontstaan als de liefde niet wederzijds is. De kosmische krachten kunnen echter ook leiden tot verbreken van relaties, wat ingrijpend kan zijn. Mercurius zal zich tot 5 oktober in de Maagd bevinden en af en toe de teruggang maken naar de Leeuw. Deze energie brengt overwinningen met zich mee, waarbij mensen in staat zijn grondig te analyseren wat er mogelijk is en welke zaken aangepakt moeten worden. Het is een goede maand om uitdagingen aan te gaan en meer te bereiken. Communicatie zal verstandig en voorzichtig zijn, waardoor mensen niet alleen goed samenwerken, maar ook kunnen nadenken over de mogelijkheden die er ontstaan. Mars bevindt zich tot 12 oktober in de Weegschaal, wat relaxte en doordachte energie met zich meebrengt. Rationaliteit staat voorop, maar er kan af en toe ook passie ontstaan, wat een vleugje levendigheid toevoegt aan kalm en bedachtzaam handelen. Deze maand zullen mensen goed samen kunnen werken, waardoor we makkelijker gezamenlijke taken kunnen vervullen. Het is een maand van hereniging, waarin plezier en vrijheid geleidelijk plaatsmaken voor routine. De planetaire aspecten stimuleren creativiteit en spiritualiteit, wat ons in staat stelt ideeën te ontwikkelen.

Het is belangrijk geduld te hebben en plannen rustig uit te werken voordat we ze uitvoeren. September wordt gezien als het begin van een nieuwe carrièrefase. Mensen die ontevreden zijn met hun huidige situatie zullen luiheid afschudden en zich richten op het veranderen van vastgeroeste werkpatronen. Het is een tijd om het leven opnieuw te evalueren, doelen te stellen en nieuwe richtingen in te slaan. Hoewel er veel aspiraties en ambities zijn, is het belangrijk niet te overhaasten en vernieuwingen de tijd te geven om te rijpen voordat we ze implementeren. Energie van de Maagd is deze maand sterk aanwezig. Om hier optimaal gebruik van te maken, moeten we aandacht besteden aan details en dienen we goed te organiseren. Het is belangrijk intuïtie te gebruiken bij routinetaken om zo de juiste dingen te doen. De Blauwe Maan van augustus en retrograde Mercurius kunnen nog steeds voor uitdagingen zorgen, die op de lange termijn veel op kunnen leveren. Geduld is cruciaal en belangrijke beslissingen moeten pas genomen worden als onze innerlijke stem ons groen licht geeft. Aan het begin van september kunnen we invloeden uit augustus ervaren en brengt Mercurius nog wat chaos. Gelukkig is deze toestand van korte duur en zal Mercurius vanaf de tweede week vooruit bewegen. De Zon zal tot de 23ste in de Maagd staan, wat ijver en een verlangen naar orde met zich meebrengt. Dit vergt inspanning en kan emoties onder druk zetten, maar tegelijk is het een belangrijke fase om een stevige basis voor de toekomst te leggen. De Zon kan onzekerheid brengen, waardoor mensen soms te perfectionistisch zijn en deze brengen, zeker tot de 23ste voor wat conflicten en obstakels. Vanaf de 15de, na de retrograde fase van Mercurius, kunnen er meer kansen ontstaan om hiermee om te gaan.

Wat betreft liefde, romantiek en sociale contacten wordt aangeraden de eerste weken voorzichtig te zijn. Woorden en daden worden nauwlettend afgewogen en kunnen misverstanden en conflicten veroorzaken. Er is zelfs een grotere kans op breuken in bepaalde liefdesrelaties. Diepgaande interacties en het delen van gevoelens zijn belangrijk. Afwijken hiervan wordt afgeraden, omdat dit aanzienlijke onenigheid kan veroorzaken. Het midden van de maand markeert een overgangsfase. Aan de ene kant hebben we nog aandacht voor zomerse zaken zoals passie en romantiek, terwijl anderen zich juist op de toekomst richten en het verleden achter zich willen laten. Voor degenen die zich op hun professionele inspanningen willen concentreren, is het raadzaam lopende taken af te ronden voordat nieuwe worden gestart. Vanaf de 23ste reist de Zon in Weegschaal, wat serieuze energie met zich meebrengt. Hierdoor kunnen we soms te lang nadenken over wat we doen en zijn we geregeld besluiteloos. Naarmate september ten einde loopt, wordt de energie evenwichtiger en ontstaat er een periode van wederzijds begrip en zelfbeheersing. Hierdoor verbeteren relaties of worden nieuwe opgestart. Mensen zijn minder bezig met de meningen van anderen en accepteren meer. Een relatief rustiger periode zal dan aanbreken, met minder kans op nalatigheid en onenigheid. Als je in teamverband samenwerkt, is het verstandig regelmatig rust te nemen en te kijken of je soms ook individueel kunt werken. Qua romantiek kan je de maand prima afsluiten met zeer veel mooie momenten. Huidige relaties zullen erg veel positiviteit ervaren. Het is een goede tijd voor leuke activiteiten en om veel tijd aan elkaar te besteden en samen leuke dingen te doen. Vriendschappen zijn waardevol en singles kunnen een periode van amoureuze ontmoetingen meemaken. Dit gaat hand in hand met een evenwichtige en harmonieuze energie. Ware liefde krijgt dus alle kans en romantiek, vriendschap en het organiseren van leuke activiteiten zijn nu aan de orde van de dag.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)