Maandhoroscoop Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Maandhoroscoop Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - November 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Mercurius brengt de 1ste dagen nostalgische energie. Je richt je op het verleden en kunt over veel dingen nadenken. Doordat er veel emotie is, kunnen sommigen herinneringen positiever zien dan ze eigenlijk waren. Je hebt de neiging te overdrijven, maar dat is goed, omdat je niet altijd op een zware wijze moet terugkijken. Toch moet je oppassen, omdat je anderen kunt kwetsen. Wanneer jij ergens positief naar kijkt, ervaart een ander verdriet. Let op bij wie je bepaalde uitspraken doet en vooral hoe je ze verwoordt. Leeuwen die negatief terugkijken, kunnen dingen herinneren, waaruit ze zelfs depressies ervaren. In dat geval doe je er verstandig aan er met familie over te spreken en dingen te delen. De eerste week van de maand is prima voor korte termijnplannen voor het verbeteren van je woonsituatie. Er kan verandering zijn met betrekking tot familie of gezin. Vanaf de 8ste zal Venus jou geestelijk stimuleren. Je geniet van nieuwe ondernemingen en vooral als je sociaal en intellectueel ontwikkelt. Je wilt jezelf uitdagen om het een en ander te bereiken, maar kunt lui zijn, waardoor je soms het gevoel hebt dat alles je zomaar aan komt waaien. Mensen die zich dit kunnen veroorloven, omdat ze werk hebben dat niet al teveel inspanning nodig heeft, zullen deze periode goed functioneren. Mensen die geen werk hebben, kunnen teveel denken dat alles wel goed komt, ook al doen ze er niets aan. Mensen die zwaar of verantwoordelijk werk hebben, kunnen werk verwaarlozen. In deze laatste twee gevallen doe je er goed aan jezelf te controleren en iets te vinden om je werk op een goede manier te doen. Ben je werkeloos dan doe je er verstandig aan actief op zoek te gaan. Overigens zullen mensen, die in hun werk met anderen communiceren of anderen iets aanleren, goede resultaten boeken. Dit komt vooral, omdat ze sociaal en charmant overkomen. In een relatie kun je deze periode bezorgd zijn of je het wel allemaal goed doet. Ben je single, dan kun je je bezorgd maken of je ooit de juiste persoon weet te vinden. Het midden van de maand kan de Maan positieve energie geven met betrekking tot je thuissituatie, gezin en familie.

Ook in het midden van de maand kunnen Mars en Mars een geestelijke kracht brengen. Hierdoor zit je vol ideeën. Je vindt het fijn te communiceren en laat geregeld aan anderen je mening en ideeën horen. Je bent zeker niet egoïstisch en vindt het fijn om je ideeën met anderen te delen om samen iets te kunnen bereiken. Je bent met veel projecten bezig, waarmee je veel bereikt. Let op dat je defensief kunt zijn als je met moeilijke mensen te maken hebt. Vooral mensen die weinig presteren, kunnen ergernis oproepen. Tracht nuttige argumenten te gebruiken om deze mensen toch te motiveren. Over het algemeen ben je erg sociaal en positief met mensen bezig. Deze ergernis verdwijnt vanaf de 18de als Neptunus een gunstige beweging maakt, waardoor jij de toekomst gunstig tegemoet kunt zien. Bepaalde problemen kunnen opgelost worden en er komen nieuwe mogelijkheden. Vanaf de 21ste zullen Mercurius en de Zon creativiteit brengen, Je richt je op hobby’s en luchtige kanten in het leven. Je vindt het minder belangrijk om je op te zakelijke dingen te focussen. Je wilt genieten en plezier maken, waarbij de liefde intens zal zijn of je nu single bent of gebonden. Je innerlijk kind komt als het ware naar buiten. Ben je single, dan wil je daten, waardoor er mogelijkheden zijn nieuwe mensen te ontmoeten. Je vindt het echter wel fijn als de ander niet te serieus is. In een relatie kun je charmant, empathisch en sensueel zijn. Vanaf de 25ste zal de Maan veel goede energieën brengen. Je richt je op dromen en toekomst en bent toegewijd naar taken die je krijgt. Het is een prima periode om vriendschap aandacht te geven. Veel van je handelingen zullen leiden tot zeer positieve zaken, maar onverantwoordelijk gedrag kan voor veel negativiteit zorgen.

Liefde en relaties
Voor de Leeuw zal de sfeer in sociale contacten goed zijn. Je weet wat mensen verwachten en wat jijzelf verwacht. Je leven zal duidelijk zijn wat betreft romantische relaties, maar je moet opletten dat er mensen zijn die teveel en misschien de verkeerde aandacht aan je partner geven. Maak geen ruzie en vertrouw je partner. Leeuwen met een grote familie of uitgebreid gezin moeten in de gaten houden dat problemen nu even moeilijk oplosbaar zijn. Je dient ze dan ook in de kiem te smoren. Je zult het vanzelfsprekend vinden om mensen te helpen. Uranus zal een wisselende liefdesenergie bieden, waardoor je liefdesleven verbetert. Er zijn echter momenten dat je je minder lekker voelt om jezelf aan je partner te geven. Tracht deze momenten controle over emoties te houden, zodat er geen misverstanden ontstaan. Op momenten dat de energie van Uranus positief is, zal er ontwikkeling in huidige relaties zijn en is er een verdieping mogelijk. Relaties zullen in november ideaal verlopen. Op momenten dat Uranus stoort, zullen singles grote moeite hebben om zich seksueel aan een nieuwe partner te geven. Met name frustraties, irritaties of stress uit het verleden zorgen dat je minder van erotiek kunt genieten. Er zijn aanwijzingen dat je zeer vruchtbaar bent, waardoor je op moet passen niet ongewenst zwanger te worden of iemand zwanger te maken. De eerste drie weken van de maand is het een prima tijd om een bijzonder persoon te ontmoeten via werk of andere zakelijke contacten. Je straalt een goede karma uit en zal mensen aantrekken. Voor gebonden mensen, met een kinderwens, is het uiteraard een goede maand om een kindje te verwekken. Op momenten dat Uranus positieve energie aan de single biedt, zal je geïnteresseerd zijn in een nieuwe relatie en vol passie naar liefde snakken. Het midden van de maand kunnen mensen geïnteresseerd zijn in een buitenlandse partner. Het is een prima moment om met mensen van andere culturen om te gaan en je sociale leven te verrijken. De laatste week zal een relatie minder verlopen. De planetaire invloed zorgt dat je liefdesleven in de war raakt qua seks en passie. Het is belangrijk om jezelf te controleren.

Carrière en zakelijkheden
De invloed van de Zon kan profijt bieden, waardoor je op verschillende gebieden veel bereikt. De Zon zal energie bieden en fysiek versterken, waardoor je veel aankunt. Leeuwen zijn energiek, dynamisch en uitermate creatief op momenten dat er een goede energie hangt. Wanneer de Zon zijn energie op je afstuurt, zal dit zeker zo zijn. Echter, op momenten dat planeten als Mercurius en Pluto minder goed staan, zal de energie storend werken. Op die momenten kan de Leeuw zeer dominant zijn en alleen maar gericht zijn op macht en gezag. Je zult dan ook goed in de gaten moeten houden dat je er controle over houdt. Het is niet erg dominant en gezaghebbend te zijn, maar dan wel in de juiste proportie. Lukt het je deze maand om dit te bereiken, dan zullen mensen je ambities waarderen en kunnen ze jouw manier van werken respecteren. Je bent in dat geval geschikt als leidinggevende en kunt zeer goed met mensen communiceren. Je zult over het algemeen in staat zijn verantwoording te nemen en kunt je taken prima uitvoeren. Je bent rechtvaardig en vindt het belangrijk dat je eerlijk tegen mensen bent. Lukt het je niet om je dominantie in te tomen, dan kan het een maand zijn waarin je je laat leiden door macht. Dit zal over het algemeen alleen maar zorgen voor strijd, irritaties en zelfs tot zeer extreme situaties. Mocht je de donkere energie ervaren, controleer jezelf dan. Over het algemeen zullen de meeste Leeuwen in staat zijn zich op een verantwoorde manier te gedragen. In dat geval kun je het geluk aan je zijde hebben en een boeiende energie hebben om succes te behalen. Je kunt aantrekkingskracht op anderen uitoefenen, waardoor je goed kunt samenwerken. Het zal dus de hele maand belangrijk zijn om in de gaten te houden wanneer de energie gunstig is. Merk je een gunstige energie, dan dien je deze periode te gebruiken om veel werk te verrichten en kun je belangrijke beslissingen nemen. Is de energie minder gunstig, trek jezelf dan terug en zorg voor rust. Financieel gezien wordt het een aantrekkelijke maand, waarbij je de juiste keuzes maakt om geld te verdienen. Dit kan in de vorm van extra inkomsten, het verminderen van vaste uitgaven of doen van investering. Ook kun je een gokje wagen, omdat je geluksfactor hoog is.

Mentale en fysieke gezondheid
We hebben aan het begin van de maand last van de energie van de Volle Maan van eind oktober. Mensen twijfelen wie ze zijn en ontevredenheid en jaloersheid kunnen ons flink storen. We zullen een zeer sterke verantwoordelijkheid moeten tonen, omdat het een tijd is dat virussen en ziekmakers ons bestoken. We zullen angst voelen en moeten opletten dat we verkoudheid, griep en andere ziektes niet verwarren met covid-19. Houd goed in de gaten of symptomen wijzen op corona of op iets anders. Pas op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan veel invloed op je fysieke gezondheid hebben. Beter blijf je zoveel mogelijk thuis. Saturnus en Jupiter zijn de afgelopen tijd samen geweest en ook Pluto was hierbij betrokken. Dat dit een zeer negatieve invloed op ons leven heeft, is voor iedereen duidelijk. Tot de 21ste wordt er aangeraden zeer alert te zijn, omdat ziektes ons teisteren. Er zijn aanwijzingen dat er vanaf de 21ste betere tijden aankomen, als Jupiter gunstige energie gaat brengen. Toch zullen we alert moeten blijven, omdat het ons eigen gedrag is dat het kan verpesten. Als we naar de aanwijzingen vanuit de kosmos kijken, kunnen we vanaf deze datum een periode krijgen, waarin we opgelucht adem kunnen halen. Echter, vanaf half december zal er toch weer ongunstige planetaire afstemming zijn. We moeten na blijven denken dat we teveel en te snel willen gaan. Daardoor negeren we signalen uit de natuur, maar uiteindelijk zal de natuur het heft in handen nemen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben. Uranus, de planeet die voor flink wat schokken kan zorgen, zal redelijk positief werken als het gaat om ziektes die de aarde teisteren. Bijna de hele maand november is er beschermende kosmische energie. Mercurius zorgt de gehele maand voor krachtige dominante energie, waardoor we ervan uit kunnen gaan dat de regering duidelijkheid zal brengen. Leiderschap zullen we nodig hebben en over het algemeen zullen de meeste mensen deze aanvaarden. De laatste week van november is er krachtige herstellende energie als gevolg van Mars en Pluto die positieve energie geven. Deze zal zich keren tegen mensen die negatief in het leven staan, maar positief werken als mensen zich verantwoordelijk gedragen. De laatste dagen zal de Volle Maan, in de Tweeling, positieve invloed geven. Deze zal de 30ste om 10:32 plaatsvinden, maar de dagen ervoor en erna is er veel energie, waardoor mensen nieuwsgierig zijn. Over het algemeen zal een sociale energie mentale en fysieke energie brengen en zorgen dat mensen meestal lekker in hun vel zitten. Gebruik energie van de Volle Maan om je open te stellen. Je kunt de maand dan prima afsluiten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De Zon beweegt tot de 21ste in de Schorpioen, waardoor we voorzichtig moeten zijn in de omgang met anderen. Vooral contact met geliefden staat onder druk, maar er is zelfvertrouwen en kracht. We kunnen door energie van Venus in de Weegschaal aandacht aan relaties schenken en hierdoor komt er evenwicht, harmonie en geluk. Door beide hemellichamen wordt het tot de 21ste een wisselvallige tijd qua emoties en stemming. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar. Uranus beweegt in de Stier en brengt creativiteit en progressiviteit. We houden van verandering, die vooral in sociale contacten en liefde door kan werken. De 1ste dagen zal de retrograde Mercurius in de Weegschaal een vierkant vormen met Saturnus in de Steenbok. Daardoor geven we veel aandacht aan anderen, door te ondersteunen, maar ook door mensen te waarschuwen als er iets minder gaat. Het eind van de 1ste week beëindigt Mercurius zijn retrograde reis. Dit brengt uitdagende energie, waardoor er spanning ontstaat, die niet altijd goed uitpakt. Mars beweegt namelijk tot de 13de retrograde en daarna zal Mars voorwaarts in de Ram bewegen, wat vuur brengt. Afhankelijk van hoe jij in het leven staat, zal dit positief of negatief doorwerken. We moeten in ieder geval voorzichtig zijn en diplomatiek omgaan met sociale contacten, de liefde en zakelijkheden. Overigens is dit een goede tijd om te kijken waar talenten liggen en hoe we verder kunnen ontwikkelen.

Een interessante energie ontstaat de 9de als Venus, in de Weegschaal, tegenover Mars, in de Steenbok, staat. Liefde en strijd staan tegenover elkaar en de Zon werkt hier op in. De Zon zal een driehoek vormen met Neptunus in de Vissen, waardoor mensen dromen van perfectie en dit nastreven. We kunnen teveel in een droomwereld leven en de lat hoog leggen, waardoor en strijd kan ontstaan en we waardevolle mensen kunnen verliezen. Waardevolle kracht kan er de 10de aankomen als de verstandige Mercurius in de spirituele Schorpioen binnenkomt. Deze planeet zal daar de hele maand blijven en mentale en fysieke energie bieden. Ieder persoon zal hier anders mee omgaan of het nu seks, spiritualisme of geneeskunde gaat. Nog meer positieve kracht komt er van Jupiter die een verbinding aangaat met Pluto in de Steenbok. Dit geeft innerlijke kracht, maar we moeten er alert en bewust op zijn. Lukt dit, dan kan jij mentaal veel bereiken en positiviteit uitstralen. Bijzonder is dat de Jupiter-Pluto verbinding invloed op het corona-virus heeft. Dit kan positief, maar ook negatief doorwerken, afhankelijk hoe verantwoordelijk jij je opstelt. De 14de t/m de 19de is er veel activiteit vanuit de planeten. Mars gaat de 14de voorwaarts in de Ram bewegen. Er komt actie in ons leven en instinct wordt versterkt. De 14de zal de Zon een sextiel met Pluto in de Steenbok vormen, waardoor er stabiele energie is en je dingen doet, die eerst niet lukten.

De Zon zal de 15de met de Nieuwe Maan in de Schorpioen staan en een sextiel met Jupiter in de Steenbok vormen, terwijl Venus een vierkant met Pluto vormt. Verlangens worden sterker, waardoor spirituele energieën ons de juiste weg wijzen. Dit zal ook de 16de zijn als Venus een vierkant met Jupiter vormt. De 17de staat Mercurius in de Schorpioen in oppositie met Uranus in de Stier en dit geeft stabiliteit en rust. De 19de is een dag om voorzichtig te zijn, omdat de Zon een sextiel vormt met Steenbok en Venus met Saturnus. Door Jupiter en Pluto die invloed hebben, kan covid-19 versterkt worden. Vanaf de 21ste zal de energie van de Schorpioen geprikkeld worden door kracht van Mercurius en dit geeft vooral voer aan sociale contacten. Ook Venus zal in de Schorpioen komen en dit is niet altijd even positief als het om liefde gaat. Jaloezie en passie kunnen storend werken en voor ware kwelling zorgen. De Zon gaat de 21ste de Boogschutter in, waardoor onrust en andere problemen ontstaan. Voordeel is dat deze energie ons humeur verbetert. Veel mensen zijn zelfverzekerd en nemen intellectueel goede beslissingen. Het is een succesvolle periode, zolang er discipline is en als je beslissingen niet met ratio neemt, maar met intuïtie. De rest van de maand zijn sociaal, in de liefde en op zakelijk gebied gunstig. De energie van Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus zorgen voor een rust over de aarde. Laten we hopen dat de energie corona absorbeert. Ook Neptunus zal liefhebbende energie brengen en ook die brengen spiritualiteit en hoge energieën. Dromen en werkelijkheid worden van elkaar onderscheiden. Neptunus maakt nu minder dromerig en aangezien de Zon harmonieuze energie met Mars deelt, sluiten we de maand goed af.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)