Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - September 2023

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen voor de Boogschutter
Het eerste deel van de maand zal de Boogschutter meer ontspanning zoeken en minder met zakelijke aspecten bezig zijn. Dit geldt zowel voor de man als de vrouw. Je krijgt dus tijd om te ontspannen en kan weer nieuwe kracht en energie krijgen om de herfst en winter in te gaan. Dit zal gedurende de 1ste twee weken zijn, daarna zal je weer met zakelijkheden bezig gaan en vanaf de 15de kan je met nieuwe zaken beginnen. In september krijg je meer inkomsten, maar moet je ook rekening houden met extra uitgaven. In totaal zal je winst daarom klein zijn, maar je kunt je financieel wel verbeteren. Op zich zal dit dus niet al te dramatisch zijn, maar het is misschien wel verstandig om soms niet teveel uit te geven aan dingen, die je eigenlijk niet nodig hebt. Je zult realistisch en nuchter zijn en weet goed wat je moet doen om je te ontwikkelen. Bedenk dat het niet altijd nodig is om extra veel profijt te behalen. Hoe hoger je klimt hoe dieper je valt. Het 2de deel van de maand worden promoties en loonsverhogingen voorspeld. Er kan dus veel succes zijn en je zult wel eens verbaasd staan over alle kansen die er op je pad komen. Zowel mannen als vrouwen zullen hard werken en je verdient het zeker je te ontwikkelen en goede resultaten te behalen. Doelen zullen bereikt worden en zowel zakelijk als privé zal je veel goede momenten kennen. Let op bij het ondertekenen van belangrijke contracten of documenten. Lees de kleine lettertjes en laat je eventueel goed voorlichten. Je kunt anders problemen met instanties of wetgevers krijgen. Privé is het een maand, waarin sommige Boogschutters willen of gaan verhuizen. De vooruitzichten zijn dat dit in Nederland is of, als je buitenlander bent, terug naar je land reist. Het is een maand om dromen waar te maken. De energie van Saturnus was de laatste jaren veel minder prettig, omdat je veel verantwoordelijkheid voelde. Er werd veel verwacht, maar eigenlijk is dit juist goed. Zie deze energie als een manier om je passionele karakter onder controle te houden. Kinderen zullen deze maand nog makkelijker nieuwe vriendjes maken. Het zal actief zijn en het is dan ook aan te raden om het kind de ruimte te geven. Op school is het open en sympathiek en zowel bij leerkrachten als leerlingen geliefd. Het kind zal erg creatief zijn met kunst of muziek, maar het zal ook fysiek sterk zijn. Het is dan ook belangrijk om het kind hier de mogelijkheid voor te geven en het te stimuleren om veel dingen te doen. Het schoolgaande of studerende kind zal over het algemeen goed presteren en een drive hebben om goede cijfers te behalen. Het is belangrijk om het kind wel te leren om zich verantwoord te gedragen. Het heeft wel eens de neiging om over grenzen te gaan en het kan tegen ouders ook wel eens een pedante toon aanslaan. Het is heus niet erg als het kind dit doet, maar het moet wel leren dat dit niet altijd kan.

Liefde en relaties
Voor de liefde komt er voor de Boogschutter een maand aan, waarin er veel veranderingen optreden. Het kan een zeer cruciale maand zijn, waarin een deel van je toekomst ingedeeld kan worden. Heb je een relatie, dan kan deze verbeteren en wellicht naar een nieuw niveau gaan. Je zult verbaasd zijn hoe jullie naar elkaar toetrekken. Mensen die een tijdje met iemand omgaan, waar ze weinig vooruitzichten bij hadden, zullen merken dat er meer inzit. Ben je single, dan kun je opeens een persoon ontmoeten, waar je liefde voor kunt voelen en de ander voor jou. Er zullen echter Boogschutters zijn, die moeite hebben om zich te binden. Vooral mensen die pas uit een relatie komen of een traumatische ervaring uit het verleden meedragen, kunnen moeite hebben zich te binden. Merk je aan jezelf dat je eenzaam bent, dan doe je er goed aan sociale activiteiten te doen. Je kunt denken aan een dansschool, sport of clubs waar je een hobby kunt doen. In het algemeen wordt aangeraden problemen onmiddellijk op te lossen en ze niet uit te stellen. Mensen die met huiselijk geweld te maken hebben, dienen uit deze situatie te stappen, voordat het escaleert. Heb je kinderen dan is het belangrijk voorzichtig te blijven. Er kunnen mensen zijn, die een negatieve invloed hebben. Familie zal in alle gevallen een helpende hand bieden, zelfs als jij het niet goed doet. Voor de single vrouw wordt geadviseerd geduldig te zijn en niet van alles te doen om een partner te scoren. Het is beter tijd aan jezelf te besteden en je uiterlijk te veranderen. Een nieuwe garderobe of een andere look zijn aan te raden. Ook sport is belangrijk. Voor de man worden problemen voorspeld als het om een relatie gaat. Je partner kan jaloers zijn op zowel jou als je vrienden. Ga je er niet teveel op in, dan zal het allemaal wel met een sisser aflopen. Op seksueel gebied heb je het 1ste deel van de maand heb je een fantasievolle verbeelding, waardoor je veel spannende en avontuurlijke gebeurtenissen aan wilt gaan. De krachtige Zon en de nevelige Neptunus maken je zo aantrekkelijk dat een sekspartner niet om je heen kan. Let deze periode op emotionele grenzen, omdat je dingen kunt doen die een partner af kunnen schrikken. De Volle Maan van 31 augustus kan jou deze hele week op gebied van de liefde nog wat in jezelf keren]. Je laat de liefde niet openlijk zien en wilt het liefst seks traditioneel beleven. Na deze periode zal je weer meer open staan en zal je weer avontuur opzoeken. In de laatste weken van de maand kan je verhitte emoties ervaren. Kan je deze in de seks kwijt, dan kan je spannend en romantisch zijn. Kun je dit niet, dan kan je boosheid ervaren, waarbij je op moet passen dat je je partner niet kwetst. De laatste dagen zal je seks op geestelijk niveau beleven, maar wel degelijk ook fysiek. Je bent in staat om je partner gelukkig te maken en intimiteit te bieden.

Werk en financiën
Er worden voor de Boogschutter veranderingen voorspeld, waarbij je nieuwe kansen kunt krijgen om te ontplooien. Er zijn mogelijkheden dat je nieuwe projecten of activiteiten moet doen, maar dit zal na de 15de zijn. Het is belangrijk in jezelf te geloven en zelfvertrouwen op te bouwen. Je dient je eigen beslissingen te maken en daar zal je over het algemeen goed in slagen. Het is wel een maand waarin je waarschijnlijk nieuwe kennis of informatie op moet doen. Dit kan met zelfstudie, maar ook met een nieuwe opleiding of cursus om je volledig te ontwikkelen. Het is een maand waarin je creatief bent en in staat bent niet alleen voor jezelf het goede te vinden, maar ook voor anderen. Je vindt financiën minder belangrijk en zal willen ontplooien om jezelf blij te maken. Qua financiën is het belangrijk dat je niet teveel uitgeeft. Het is beter om te investeren of in ieder geval geld te sparen voor momenten dat het moeilijker is. Vrouwen kunnen er in september alles aan doen om hun inkomen te vergroten. Het zal een maand zijn, waarin je gemoedstoestand verbeterd en je in staat bent zowel sociale contacten als je loopbaan meer vorm te geven. Je zult gerespecteerd worden en kunt succesvol zijn. Het is misschien geen maand van uitgaven, maar je mag voor je huis of kantoor wel iets kopen om deze te verfraaien. Voor de man wordt het maand om een nieuwe baan te krijgen of nieuwe projecten aan te gaan. Werk je voor een baas, dan zal deze je inspanningen en vaardigheden opmerken en waarderen. Het is zeker een maand voor hogere inkomsten of je positie te verbeteren. Je bent minder goed in het samenwerken en daar zal je voor op moeten passen, omdat je scherpe tong wel eens voor conflicten kan zorgen. Ben je leidinggevende, dan zal je prima presteren en ben je in staat werknemers tevreden te houden.

Mentale en fysieke gezondheid
September wordt gekenmerkt door planetaire overgangen, die sterk van invloed zijn op toekomstige beslissingen. De maand begint met de retrograde Mercurius, die ons beweegt om te heroverwegen en opnieuw af te stemmen op datgene wat we werkelijk nodig hebben. Deze planeet biedt ons innovatieve benaderingen om ons niet alleen fysiek te verbeteren, maar ook intuïtieve vermogens te versterken om ons fysiek, mentaal en qua vitaliteit te versterken. Bepaalde aangeleerde mechanismen, kunnen nu onder de loep genomen worden. Qua voedingskeuze, gewoontes als bepaalde beslissingen die we genomen hebben, kunnen we ons positief ontwikkelen. Dat kan soms zijn door bepaalde schadelijke gewoontes af te leren. Het zal vooral belangrijk zijn niet te pragmatisch te zijn, bij datgene wat anderen ons willen vertellen of leren. Evalueer en bekijk wat relevant is om algehele gezondheid te verbeteren. Gebruik dat wat mensen je aandragen dan ook op een verstandige wijze. We moeten opletten dat er de eerste week van september een neiging tot luiheid kan zijn, waarbij ook een overmatige consumptie van suikerrijke lekkernijen kan overheersen. Het is essentieel voor het algehele welzijn om hier niet teveel aan toe te geven. Deze luiheid kan voortkomen uit de laatste periode van augustus. Hierin konden we de neiging hebben om een te passief ritme op te bouwen en minder met zakelijkheden bezig te ‘willen’ zijn. Mocht je dit merken, dan wordt aangeraden om een fysiek en mentaal evenwicht te bewerkstelligen. De invloed van de retrograde Mercurius zal ook in de laatste week zo zijn, waardoor een grote neiging tot deze gewoontes kan zijn. De weken hiertussen zijn juist tijden van cognitieve processen, zoals onderwijs, assimileren van informatie en juist essentiële elementen om mentaal zeer fit te worden of te blijven. Het midden van deze maand kan er een fase zijn, waarin we kunnen transformeren. Dit is gunstige energie om eventuele stress en trauma’s uit het verleden te laten vervagen en zorgen hierover los te laten. Deze fase biedt kans om ons individuele leven te verbeteren. Let op dat je dit geleidelijk doet, omdat een te snelle verandering voor stress kan zorgen. Vooral mensen, die al wat minder lekker in hun vel zitten of mensen die een zwaar verleden hebben, kunnen last krijgen. De laatste twee weken zijn gunstig voor persoonlijke groei, omdat er vanuit de hemellichamen stabiliserende energie komt. Hierdoor kunnen we prioriteiten stellen, die voor persoonlijke keuzes van groot belang zijn. We kunnen ons meer afscheiden van een schadelijke invloed vanuit onze omgeving. Vooral mensen, die veel met anderen werken of samenzijn, kunnen er last van ondervinden. Het zal belangrijk zijn meer solitair bezig te zijn en geregeld de rust op te zoeken. Bijzonder aan de laatste week van september is dat liefde en romantiek voor veel optimisme zorgen en dat dit dan juist een goede invloed op emotionele en fysieke gezondheid heeft.

Het is voor de Boogschutter een maand waarin deze zijn gezondheid zeker in de gaten dient te houden. Dit heeft te maken met slechte gewoontes en schadelijke eetpatronen. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat je teveel eet, maar kan ook als je te weinig eet. Je dient goed op te letten wat je eet en diëten kunt je gerust terzijde schuiven, tenzij deze door een arts zijn voorgeschreven. Het is wel belangrijk om met roken en alcohol te stoppen. Ook andere genotsproducten zoals drugs, snoep en vette producten zijn af te raden. Er wordt tevens aangeraden om niet te laat naar bed te gaan en de slaapkamer alleen te gebruiken om te slapen en voor erotiek. Laat je gsm uit en kijk ook geen tv in bed. Je zult in de ochtend dan veel frisser uit bed komen. Je zult de kracht en energie in september zeker nodig hebben.

Algemeen voor alle tekens
Deze maand brengt een aantal planeten in beeld die veel impact kunnen hebben. Venus zal zich tot 9 oktober in de Leeuw bevinden, wat een betoverende energie met zich meebrengt. Gedurende deze maand kunnen mensen soms wat theatraler doen, vooral in romantische situaties en relaties. Dit kan passie en drama veroorzaken. De aantrekkingskracht tussen mensen kan het ego strelen, wat dan weer voor flink wat passie en opwinding kan zorgen. Emoties kunnen diep gaan, wat goed is in een relatie of wanneer je gevoel hebt voor iemand die hetzelfde voor jou voelt. Er kunnen echter conflicten en misverstanden ontstaan als de liefde niet wederzijds is. De kosmische krachten kunnen echter ook leiden tot verbreken van relaties, wat ingrijpend kan zijn. Mercurius zal zich tot 5 oktober in de Maagd bevinden en af en toe de teruggang maken naar de Leeuw. Deze energie brengt overwinningen met zich mee, waarbij mensen in staat zijn grondig te analyseren wat er mogelijk is en welke zaken aangepakt moeten worden. Het is een goede maand om uitdagingen aan te gaan en meer te bereiken. Communicatie zal verstandig en voorzichtig zijn, waardoor mensen niet alleen goed samenwerken, maar ook kunnen nadenken over de mogelijkheden die er ontstaan. Mars bevindt zich tot 12 oktober in de Weegschaal, wat relaxte en doordachte energie met zich meebrengt. Rationaliteit staat voorop, maar er kan af en toe ook passie ontstaan, wat een vleugje levendigheid toevoegt aan kalm en bedachtzaam handelen. Deze maand zullen mensen goed samen kunnen werken, waardoor we makkelijker gezamenlijke taken kunnen vervullen. Het is een maand van hereniging, waarin plezier en vrijheid geleidelijk plaatsmaken voor routine. De planetaire aspecten stimuleren creativiteit en spiritualiteit, wat ons in staat stelt ideeën te ontwikkelen.

Het is belangrijk geduld te hebben en plannen rustig uit te werken voordat we ze uitvoeren. September wordt gezien als het begin van een nieuwe carrièrefase. Mensen die ontevreden zijn met hun huidige situatie zullen luiheid afschudden en zich richten op het veranderen van vastgeroeste werkpatronen. Het is een tijd om het leven opnieuw te evalueren, doelen te stellen en nieuwe richtingen in te slaan. Hoewel er veel aspiraties en ambities zijn, is het belangrijk niet te overhaasten en vernieuwingen de tijd te geven om te rijpen voordat we ze implementeren. Energie van de Maagd is deze maand sterk aanwezig. Om hier optimaal gebruik van te maken, moeten we aandacht besteden aan details en dienen we goed te organiseren. Het is belangrijk intuïtie te gebruiken bij routinetaken om zo de juiste dingen te doen. De Blauwe Maan van augustus en retrograde Mercurius kunnen nog steeds voor uitdagingen zorgen, die op de lange termijn veel op kunnen leveren. Geduld is cruciaal en belangrijke beslissingen moeten pas genomen worden als onze innerlijke stem ons groen licht geeft. Aan het begin van september kunnen we invloeden uit augustus ervaren en brengt Mercurius nog wat chaos. Gelukkig is deze toestand van korte duur en zal Mercurius vanaf de tweede week vooruit bewegen. De Zon zal tot de 23ste in de Maagd staan, wat ijver en een verlangen naar orde met zich meebrengt. Dit vergt inspanning en kan emoties onder druk zetten, maar tegelijk is het een belangrijke fase om een stevige basis voor de toekomst te leggen. De Zon kan onzekerheid brengen, waardoor mensen soms te perfectionistisch zijn en deze brengen, zeker tot de 23ste voor wat conflicten en obstakels. Vanaf de 15de, na de retrograde fase van Mercurius, kunnen er meer kansen ontstaan om hiermee om te gaan.

Wat betreft liefde, romantiek en sociale contacten wordt aangeraden de eerste weken voorzichtig te zijn. Woorden en daden worden nauwlettend afgewogen en kunnen misverstanden en conflicten veroorzaken. Er is zelfs een grotere kans op breuken in bepaalde liefdesrelaties. Diepgaande interacties en het delen van gevoelens zijn belangrijk. Afwijken hiervan wordt afgeraden, omdat dit aanzienlijke onenigheid kan veroorzaken. Het midden van de maand markeert een overgangsfase. Aan de ene kant hebben we nog aandacht voor zomerse zaken zoals passie en romantiek, terwijl anderen zich juist op de toekomst richten en het verleden achter zich willen laten. Voor degenen die zich op hun professionele inspanningen willen concentreren, is het raadzaam lopende taken af te ronden voordat nieuwe worden gestart. Vanaf de 23ste reist de Zon in Weegschaal, wat serieuze energie met zich meebrengt. Hierdoor kunnen we soms te lang nadenken over wat we doen en zijn we geregeld besluiteloos. Naarmate september ten einde loopt, wordt de energie evenwichtiger en ontstaat er een periode van wederzijds begrip en zelfbeheersing. Hierdoor verbeteren relaties of worden nieuwe opgestart. Mensen zijn minder bezig met de meningen van anderen en accepteren meer. Een relatief rustiger periode zal dan aanbreken, met minder kans op nalatigheid en onenigheid. Als je in teamverband samenwerkt, is het verstandig regelmatig rust te nemen en te kijken of je soms ook individueel kunt werken. Qua romantiek kan je de maand prima afsluiten met zeer veel mooie momenten. Huidige relaties zullen erg veel positiviteit ervaren. Het is een goede tijd voor leuke activiteiten en om veel tijd aan elkaar te besteden en samen leuke dingen te doen. Vriendschappen zijn waardevol en singles kunnen een periode van amoureuze ontmoetingen meemaken. Dit gaat hand in hand met een evenwichtige en harmonieuze energie. Ware liefde krijgt dus alle kans en romantiek, vriendschap en het organiseren van leuke activiteiten zijn nu aan de orde van de dag.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)