Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum: 22 november t/m 22 december- November 2020

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

 

Algemeen
Mercurius zorgt dat je gedachten en meningen vaak voor je houdt en liever geen dingen met anderen deelt voordat je zeker bent dat het klopt wat je zegt. Mensen kunnen jou gerust een geheim mededelen, omdat ze je vertrouwen. Door de spirituele Schorpioen kan de intellectuele energie van Mercurius zo versterkt worden dat je veel fantasie hebt. Let op dat je je niet verliest, omdat de dagelijkse werkelijkheid anders uitpakt. Fantaseren en dromen zijn niet verkeerd, als jij je maar niet richt op zaken die onmogelijk zijn. Toch kan fantasie leuke innovatieve ideeën brengen. Het is een goede tijd om dingen uit te werken, omdat je creatieve vermogen goed is. De 1ste week is minder voor formele zaken, maar concentreer je wel, omdat dit wel eens moeilijk is. Venus zal deze maand ook naar de Schorpioen gaan en deze energie is geschikt voor vriendschappen. Je wilt er graag energie insteken om met groepen om te gaan. Je staat sterk in je schoenen en weet je opvattingen goed te verdedigen. Het is ook een periode waarin je nieuwe mensen kunt ontmoeten. Je durft buiten je comfortzone te treden en durft bepaalde ideeën voorzichtig naar buiten te brengen. Toch wordt aangeraden dit nog niet te doen, omdat de tijd er niet rijp voor is. Blijf je richten op dromen die je voor ogen hebt en werk dingen voor jezelf uit. In de liefde wil je dingen voorzichtig veranderen en richt je je op de mentale verbinding met je partner. Je vindt het belangrijk dat jullie intellectueel op een lijn zitten en veel delen. In het midden van de maand krijg je een krachtige drive vanuit de Nieuwe Maan. Dit is een goed teken, omdat je het fijn vindt plannen en ideeën nog even voor je te houden en uit te werken tot je er tevreden mee bent. Je kunt bepaalde spanningen loslaten en bent enthousiast in contact met anderen. In een relatie met een geliefde, maar ook met anderen ben je op zoek maar harmonie en een geestelijke band. Contacten kunnen daardoor versterkt worden.

Mars in de Ram maakt jou in het 2de deel van de maand gedreven bij de dingen die je doet. Je gaat steeds harder werken en hebt veel ambities. Hierdoor ontwikkel je je steeds meer en word je onafhankelijker in het maken van je eigen keuzes. Zowel privé als zakelijk kun je vol branie zitten als je je doel niet kunt bereiken, waardoor je er toch in slaagt. Let op dat je deze branie positief uitdraagt. Je vindt werk minder belangrijk en richt je op relaties, vriendschap en familie. Je blijft echter ambitieus en in de liefde ben je geïnspireerd alles er uit te halen, waardoor je partner zich goed bij je voelt. Ben je single, dan zoek je iemand die inhoud heeft en niet al te oppervlakkig is. Vanaf de 18de zal Neptunus mogelijkheden geven om met je gezinsleven, familie, een relatie en vrienden om te kunnen gaan. Met name emoties worden onder de loep genomen. Vanaf de 20ste zullen Mercurius en de Zon kracht geven. Je kunt ideeën en meningen met anderen delen en wilt ze helemaal niet meer voor je houden. Het zal een periode zijn van gesprekken, vergaderingen en andere vormen van communicatie. Het is nu eindelijk tijd om je ideeën en plannen uit te werken, omdat je lekker in je vel zit en meer jezelf kunt zijn. Hierdoor krijg je veel positieve aandacht en kun je volledig gebruik maken van gaven die je bezit. Mensen zullen je waarderen om wat je allemaal doet en dit geeft inspiratie om te beginnen aan een nieuwe fase in je leven. Je zit vol met energie, waardoor je charmant, humoristisch en krachtig overkomt. Het eind van de maand zal de Maan een krachtige energie bieden, waardoor je de neiging krijgt om relaties onder druk te zetten. Dit is een periode waarin je relaties kunt verbreken, maar ze ook nieuw leven in kunt blazen. Je bent in staat om de energie van de planeten te gebruiken om storingen, problemen en fouten te verwijderen. Omdat je normen en waarden goed zijn, zal je zeker geen dingen doen die andere mensen kwetsen.

Liefde en relaties
Wat betreft persoonlijke relaties gaat de Boogschutter een goede maand tegemoet. Dit betekent niet dat de planetaire invloeden altijd gunstig zijn, omdat er soms stress op je afkomt. Jij bent vitaal en krachtig, waardoor je liefde automatisch aantrekt. Ben je single, dan hoef je er geen moeite voor te doen, omdat de liefde vanzelf op je pad komt. De meeste kans op een vaste relatie is bij iemand, waar je eerst bevriend mee was, of als je iemand vindt waar je eerst vrienden mee wordt. In een relatie, maar ook als single, dien jij je hart te volgen en naar je intuïtie te luisteren. Ga daar niet tegen in en doe gewoon wat je voelt. Dat zal de meest romantische vooruitzichten bieden. Je bent niet altijd avontuurlijk en zal veel nadenken, maar je zult de romantiek niet schuwen als die op je pad komt. Toch kan je als single erg terughoudend in de liefde zijn, omdat jouw emoties je wel eens tegenhouden om een nieuwe relatie aan te durven gaan. Dat is de reden dat je liever kiest voor vriendschap. Relaties met familieleden zullen deze maand een stuk minder zijn, waarbij er zelfs momenten zijn dat er grote conflicten of problemen kunnen zijn. Pas hiermee op, omdat dit kan leiden tot een definitieve breuk. Vooral oudere gezins- of familieleden zullen geneigd zijn meningsverschillen aan te gaan. Er zijn echter ook aanwijzingen op problemen met jongere mensen in jouw familie. In sociale contacten doe je er goed aan relaxt te reageren, zelfs als jij de neiging hebt weerstand te bieden als mensen dingen doen die jij niet waardeert. Je gevoelens zullen deze maand zeer diep en intens zijn en passionele reacties kunnen je zeer sterk overmannen. Je bent niet alleen voor jezelf liefdevol. Je bent deze maand ook geneigd om alles en iedereen waar je van houdt te beschermen. Met name je ouders, kinderen, broers en zussen en natuurlijk je partner kunnen je temperament dan ook flink versterken als iemand iets met hen doet, waar jij emoties door krijgt. In een relatie vind je het belangrijk dat mensen betrouwbaar en loyaal zijn en als je partner dit niet is, kan dit voor jou een reden zijn om een relatie te verbreken. Tracht je gevoelens te controleren en denk eerst na voor je iets doet en praat er vooral over. De meeste Boogschutters zullen overigens een goede band met hun partner hebben.

Werk en financiën
Boogschutters hebben de neiging openlijk weerstand te bieden als mensen iets doen wat jou niet bevalt. Er wordt gewaarschuwd dat je dit niet moet doen. Natuurlijk kan je je mening geven en aangeven wat je niet prettig vindt. Je hebt een krachtig karakter en bent iemand die voor niets en niemand bang is, maar dit kan je parten spelen als je dit te heftig doet. Je kunt in november de neiging hebben om anderen te intimideren en dit zal op de lange termijn niet veel goeds brengen. Gebruik je krachtige karakter om empathisch en sympathiek met mensen om te gaan. Neem moeilijke beslissingen op een open manier en zo nodig met ondersteuning van anderen. Lukt het je passie onder controle te houden, dan zal je op een goede manier leiding geven. Zelfs als je geen leidinggevende bent, zal je geen moeite hebben de leiding te nemen en zal je dit niet negatief doen. In contact met collega’s, leidinggevenden, klanten en andere mensen ben je in staat op een goede manier met ze om te gaan. Mensen komen graag naar je toe en vertrouwen je. Je bent iemand met een open mind en niets is voor jou te gek. Je wilt graag uitdagingen aangaan en daar blijf je scherp bi. Mensen die werkeloos zijn of een nieuwe baan ambiëren, kunnen problemen hebben dit te bereiken, omdat ze soms te krachtig overkomen. Daarom zal een nieuwe baas het moeilijk vinden jou aan te nemen. Je moet echter niet erg balen als je niet aangenomen wordt, omdat dit waarschijnlijk toch niet de juiste baan was. Kom je een betrekking tegen, die echt bij je past en waar je enthousiast over bent, dan zal je dit uitstralen en zal de kans dat je aangenomen wordt een stuk groter zijn. Er zijn in november goede energieën, die de kans op een betere carrière versterkt. Je zal dan wel actief zijn om naar vacatures te zoeken die echt bij je passen. Over het algemeen zal dit een maand zijn, waarbij intuïtie groot is en je goede keuzes maakt. Hierdoor ben je in staat doelen voor de lange termijn te stellen, waardoor de toekomst er beter uit komt te zien. Financieel is het een prima maand, waarbij er meer kans is op promotie, een nieuwe baan of een goede investering. Ook kan je gerust een gokje wagen.

Mentale en fysieke gezondheid
We hebben aan het begin van de maand last van de energie van de Volle Maan van eind oktober. Mensen twijfelen wie ze zijn en ontevredenheid en jaloersheid kunnen ons flink storen. We zullen een zeer sterke verantwoordelijkheid moeten tonen, omdat het een tijd is dat virussen en ziekmakers ons bestoken. We zullen angst voelen en moeten opletten dat we verkoudheid, griep en andere ziektes niet verwarren met covid-19. Houd goed in de gaten of symptomen wijzen op corona of op iets anders. Pas op met wie je de tijd doorbrengt en op welke plek je bent. Dit kan veel invloed op je fysieke gezondheid hebben. Beter blijf je zoveel mogelijk thuis. Saturnus en Jupiter zijn de afgelopen tijd samen geweest en ook Pluto was hierbij betrokken. Dat dit een zeer negatieve invloed op ons leven heeft, is voor iedereen duidelijk. Tot de 21ste wordt er aangeraden zeer alert te zijn, omdat ziektes ons teisteren. Er zijn aanwijzingen dat er vanaf de 21ste betere tijden aankomen, als Jupiter gunstige energie gaat brengen. Toch zullen we alert moeten blijven, omdat het ons eigen gedrag is dat het kan verpesten. Als we naar de aanwijzingen vanuit de kosmos kijken, kunnen we vanaf deze datum een periode krijgen, waarin we opgelucht adem kunnen halen. Echter, vanaf half december zal er toch weer ongunstige planetaire afstemming zijn. We moeten na blijven denken dat we teveel en te snel willen gaan. Daardoor negeren we signalen uit de natuur, maar uiteindelijk zal de natuur het heft in handen nemen. Dit kan desastreuze gevolgen hebben. Uranus, de planeet die voor flink wat schokken kan zorgen, zal redelijk positief werken als het gaat om ziektes die de aarde teisteren. Bijna de hele maand november is er beschermende kosmische energie. Mercurius zorgt de gehele maand voor krachtige dominante energie, waardoor we ervan uit kunnen gaan dat de regering duidelijkheid zal brengen. Leiderschap zullen we nodig hebben en over het algemeen zullen de meeste mensen deze aanvaarden. De laatste week van november is er krachtige herstellende energie als gevolg van Mars en Pluto die positieve energie geven. Deze zal zich keren tegen mensen die negatief in het leven staan, maar positief werken als mensen zich verantwoordelijk gedragen. De laatste dagen zal de Volle Maan, in de Tweeling, positieve invloed geven. Deze zal de 30ste om 10:32 plaatsvinden, maar de dagen ervoor en erna is er veel energie, waardoor mensen nieuwsgierig zijn. Over het algemeen zal een sociale energie mentale en fysieke energie brengen en zorgen dat mensen meestal lekker in hun vel zitten. Gebruik energie van de Volle Maan om je open te stellen. Je kunt de maand dan prima afsluiten.

Algemeen overzicht voor alle tekens
De Zon beweegt tot de 21ste in de Schorpioen, waardoor we voorzichtig moeten zijn in de omgang met anderen. Vooral contact met geliefden staat onder druk, maar er is zelfvertrouwen en kracht. We kunnen door energie van Venus in de Weegschaal aandacht aan relaties schenken en hierdoor komt er evenwicht, harmonie en geluk. Door beide hemellichamen wordt het tot de 21ste een wisselvallige tijd qua emoties en stemming. Haat en liefde liggen dicht bij elkaar. Uranus beweegt in de Stier en brengt creativiteit en progressiviteit. We houden van verandering, die vooral in sociale contacten en liefde door kan werken. De 1ste dagen zal de retrograde Mercurius in de Weegschaal een vierkant vormen met Saturnus in de Steenbok. Daardoor geven we veel aandacht aan anderen, door te ondersteunen, maar ook door mensen te waarschuwen als er iets minder gaat. Het eind van de 1ste week beëindigt Mercurius zijn retrograde reis. Dit brengt uitdagende energie, waardoor er spanning ontstaat, die niet altijd goed uitpakt. Mars beweegt namelijk tot de 13de retrograde en daarna zal Mars voorwaarts in de Ram bewegen, wat vuur brengt. Afhankelijk van hoe jij in het leven staat, zal dit positief of negatief doorwerken. We moeten in ieder geval voorzichtig zijn en diplomatiek omgaan met sociale contacten, de liefde en zakelijkheden. Overigens is dit een goede tijd om te kijken waar talenten liggen en hoe we verder kunnen ontwikkelen.

Een interessante energie ontstaat de 9de als Venus, in de Weegschaal, tegenover Mars, in de Steenbok, staat. Liefde en strijd staan tegenover elkaar en de Zon werkt hier op in. De Zon zal een driehoek vormen met Neptunus in de Vissen, waardoor mensen dromen van perfectie en dit nastreven. We kunnen teveel in een droomwereld leven en de lat hoog leggen, waardoor en strijd kan ontstaan en we waardevolle mensen kunnen verliezen. Waardevolle kracht kan er de 10de aankomen als de verstandige Mercurius in de spirituele Schorpioen binnenkomt. Deze planeet zal daar de hele maand blijven en mentale en fysieke energie bieden. Ieder persoon zal hier anders mee omgaan of het nu seks, spiritualisme of geneeskunde gaat. Nog meer positieve kracht komt er van Jupiter die een verbinding aangaat met Pluto in de Steenbok. Dit geeft innerlijke kracht, maar we moeten er alert en bewust op zijn. Lukt dit, dan kan jij mentaal veel bereiken en positiviteit uitstralen. Bijzonder is dat de Jupiter-Pluto verbinding invloed op het corona-virus heeft. Dit kan positief, maar ook negatief doorwerken, afhankelijk hoe verantwoordelijk jij je opstelt. De 14de t/m de 19de is er veel activiteit vanuit de planeten. Mars gaat de 14de voorwaarts in de Ram bewegen. Er komt actie in ons leven en instinct wordt versterkt. De 14de zal de Zon een sextiel met Pluto in de Steenbok vormen, waardoor er stabiele energie is en je dingen doet, die eerst niet lukten.

De Zon zal de 15de met de Nieuwe Maan in de Schorpioen staan en een sextiel met Jupiter in de Steenbok vormen, terwijl Venus een vierkant met Pluto vormt. Verlangens worden sterker, waardoor spirituele energieën ons de juiste weg wijzen. Dit zal ook de 16de zijn als Venus een vierkant met Jupiter vormt. De 17de staat Mercurius in de Schorpioen in oppositie met Uranus in de Stier en dit geeft stabiliteit en rust. De 19de is een dag om voorzichtig te zijn, omdat de Zon een sextiel vormt met Steenbok en Venus met Saturnus. Door Jupiter en Pluto die invloed hebben, kan covid-19 versterkt worden. Vanaf de 21ste zal de energie van de Schorpioen geprikkeld worden door kracht van Mercurius en dit geeft vooral voer aan sociale contacten. Ook Venus zal in de Schorpioen komen en dit is niet altijd even positief als het om liefde gaat. Jaloezie en passie kunnen storend werken en voor ware kwelling zorgen. De Zon gaat de 21ste de Boogschutter in, waardoor onrust en andere problemen ontstaan. Voordeel is dat deze energie ons humeur verbetert. Veel mensen zijn zelfverzekerd en nemen intellectueel goede beslissingen. Het is een succesvolle periode, zolang er discipline is en als je beslissingen niet met ratio neemt, maar met intuïtie. De rest van de maand zijn sociaal, in de liefde en op zakelijk gebied gunstig. De energie van Jupiter, Saturnus, Pluto en Uranus zorgen voor een rust over de aarde. Laten we hopen dat de energie corona absorbeert. Ook Neptunus zal liefhebbende energie brengen en ook die brengen spiritualiteit en hoge energieën. Dromen en werkelijkheid worden van elkaar onderscheiden. Neptunus maakt nu minder dromerig en aangezien de Zon harmonieuze energie met Mars deelt, sluiten we de maand goed af.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)