Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - Augustus 2022

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen
Het wordt voor de Boogschutter een interessante maand, omdat er energieën zijn, die ervoor zorgen dat je het avontuur op wilt zoeken. Positief zal zijn dat je de problemen van het leven wilt ontdekken en het liefst ook oplossen. Je bent deze maand bezig met het zoeken van geluk en spanning, maar dan wel op een leuke en interessante wijze. De retrograde planeten beroeren de Boogschutter en zorgen er onder andere voor dat het verleden terug in het heden komt. Je kunt contact krijgen met mensen, die je al lang niet gezien hebt en die een positieve invloed op je kunnen hebben. Singles kunnen zelfs contact krijgen met een ex-partner. Zorg ervoor dat je bepaalde fouten, die je vroeger maakte nu wel afleert, omdat je anders weer terugvalt in oude gewoonten. Gebonden mensen kunnen het verleden terughalen door naar plekken of situaties te gaan, waar jij en je partner veel herinneringen aan hebben. Karmische energie zal versterkt worden en zorgen dat verstand en wijsheid jouw leven kunnen beheersen, maar ook je emoties op een positieve wijze gebruikt worden. De retrograde Jupiter beïnvloedt de wereld en zorgt voor intense emoties, waarbij deze energie erg positief voor de Boogschutter is, omdat dit nu eenmaal jouw heersende planeet is. Je moet opletten dat de retrograde Saturnus ervoor kan zorgen dat je soms een soort rem op emoties kunt voelen. In dat geval zal je moeten zorgen dat je nadenkt over deze gevoelens en zorgt dat je eventuele problemen uit het verleden gebruikt om ervan te leren. De energie van Neptunus is vooral verbonden aan Vissen, maar kan soms de avontuurlijke geest van de Boogschutter prikkelen. Dit zal tot december zo blijven, waarbij de werkelijkheid soms verdwijnt door alle fantasieën en dromen die je voelt. In de liefde kunnen intuïtie en dromen echter wel zorgen dat er spannende momenten zijn voor zowel singles als gebonden mensen. De 4de beweegt Mercurius naar de Maagd en deze heeft invloed op beslissingen die je neemt. Het is nu verstandig om belangrijke zaken aandacht te geven en ook de knoop door te hakken als je allang twijfelt over iets. De 9de zal Venus in oppositie met Pluto staan en dit zal van de 8ste t/m de 10de soms wel wat strijd binnen relaties brengen. Dit kan gaan om een liefdespartner, een losse scharrel of familie. Het is een mindere periode voor romantiek of aangaan van nieuwe contacten. Jij bent van jezelf erg eigenzinnig en een partner kan wel eens denken dat je ontrouw bent.

Jaloersheid kan je relatie dan ook onder druk zetten. Tracht hiermee op te passen en wees vooral eerlijk en open. Maak een partner duidelijk dat je niet vreemd gaat en besteedt wat extra tijd aan je geliefde. De 11de reist Venus naar de Leeuw en dit zal gedurende een langere periode van invloed zijn op liefde en sociale contacten. Voor seksualiteit is dit tweede deel van de maand ook gunstig. De Boogschutter kan vooral een sterk verlangen voelen om er op uit te trekken en avontuur op te zoeken. Ben je gebonden, dan moet je oppassen voor mensen, anders dan je eigen partner, die jou willen verleiden. Je bent speels en kunt nog wel eens verkeerde verwachtingen oproepen. De 12de is de Volle Maan gericht op fysieke en mentale gezondheidsproblemen. Deze periode kan de Boogschutter vooral mentaal instabiliteit en onzekerheid oproepen, wat betreft relaties en eventuele toekomstverwachtingen. Je kunt dan wel eens erg vermoeid worden en kan ook minder concentratie hebben. Er wordt vooral gewaarschuwd dat je niet teveel genotsproducten gebruikt en ook dat je voorzichtig in het verkeer dient te zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje. De 20ste start Mars een rondreis door de Tweeling en dit geeft de, toch al actieve, Boogschutter een versnelling van het levenstempo. Over het algemeen is dit gunstig en kan je die passie gebruiken om het een en ander aan te pakken. Let op dat dit erg veel doorzettingsvermogen zal vergen, waardoor vermoeidheid en stress makkelijker optreden. De 23ste zal de Zon naar de Maagd bewegen en van invloed zijn op gebied van gezondheid, carrière en financiën. Ook kunnen liefde en contacten met familie beïnvloed worden. Je kunt deze energie vooral gebruiken bij het oplossen van problemen en dragen van verantwoordelijkheid om bepaalde taken te kunnen volbrengen. De 26ste reist Mercurius naar de Weegschaal en deze geeft aan de maatschappij een erg vriendelijk karakter. Het lijkt wel alsof mensen nu rust kunnen vinden om weer op een prettige wijze in het leven te staan. Deze energie zorgt ervoor dat de Boogschutter veel rekening houdt met mensen in zijn omgeving en zichzelf geregeld op de achtergrond plaatst, door bescheiden en relaxt te reageren. Je sluit de maand dan ook prima af.

Liefde, relaties en sociale contacten
Voor de alleenstaande Boogschutter wordt aangeraden op vakantie te gaan en dan vooral in het tweede deel van de maand. Dit hoeft heus niet ver weg te zijn en ook niet veel geld te kosten. Een camping in Nederland of een lastminute zijn ook prima. Je zult op deze vakantie namelijk een zeer goede planetaire energie ervaren, waardoor de kans op een nieuwe liefde aanwezig is. Dit kan echter ook via het werk zijn of als je online aan het chatten bent. Je kunt vooral aangetrokken worden door mensen die een bepaalde flair in het leven hebben. Intellect en diepgang zullen voorname aspecten zijn waar je voor valt. Je zult er van genieten als deze mensen vernieuwend zijn in de ideeën die zij over het leven hebben en zal geïntrigeerd raken als ze heel anders dan jij zijn. Het zal een prima periode zijn voor homoseksuele relaties of relaties tussen twee totaal verschillende culturen. Je bent iemand die er een hekel aan heeft dat mensen vooroordelen hebben. Je zal er deze maand dan ook erg druk mee zijn om onwetendheid van mensen te reduceren door er met ze over te praten. Ben je gebonden, dan zal je de ruimte krijgen om te groeien en merk je dat je partner waardering heeft voor de manier hoe jij in het leven staat. Je bent empathisch en sympathiek en daardoor krijg je ook veel goeds terug. Je zult het zeker niet vergeten dat er flink wat spannende en uitdagende trekjes in jou zitten, waardoor je bereid bent om je partner eens flink te verwennen met een passionele en erotische verrassing. Heb je plannen voor een gezinsuitbreiding, een verloving een huwelijk of een ander heuglijk feit, dan kun je dat deze maand prima doen. Er hangt een zeer sterke planetaire energie, waaruit je een goede zegen meekrijgt. In het algemeen zal het eerste deel van de maand meer gericht zijn op seks en passie, terwijl het tweede deel van de maand meer geschikt is voor de diepgang en de heuglijke veranderingen in je leven. Let op dat er in het laatste deel van de maand planetaire storingen kunnen zijn, waardoor je er dan bewust van moet zijn dat een relatie wat moeilijker kan verlopen. Toom je passie dus in.

Carrière en zakelijkheden
Augustus zal een maand zijn van ontwikkeling en het stellen van lange-termijndoelen in je carrière of andere gebieden waar je interesse voor hebt. Je zal de lat hoog leggen en in staat zijn om te analyseren wat er voor nodig is om optimaal te presteren. Mensen die met juridische of zakelijke problemen te maken krijgen, zullen in staat zijn hier op een verantwoorde en intellectuele manier mee om te gaan. Heb je een eigen bedrijf, dan is het een uitstekende periode om relaties met andere bedrijven op te bouwen. Hierbij lijkt er zelfs een link met het buitenland te zijn, waardoor het zeker aan te raden is om opties en mogelijkheden open te houden. Boogschutters willen zich gedurende hun leven ontwikkelen en zijn dus vaak succesvolle mensen. Mensen zullen het dan ook erg spannend en interessant vinden om met je te werken, omdat ze zich verbazen over de dingen die jij allemaal aanboort. In principe zal een Boogschutter geen neerwaartse spiraal hebben, maar steeds weer verder ontwikkelen. Dit doe je vooral omdat je je anders erg verveeld. Je bent namelijk iemand met zoveel kracht en energie dat dit er wel uitgewerkt moet worden. Dat doe je dus niet door alleen maar te sporten, maar je kunt je richten op kunst, muziek of andere creatieve uitingen. Het zal tevens een prima maand worden om met een cursus te starten of in ieder geval de plannen te maken. In principe zal je daarom bijna de hele maand zeer succesvol zijn. Hierbij kan je niet alleen ontwikkelen, maar er ook financieel wat uithalen. Je zult bereid zijn om uitdagingen aan te gaan en zal met wilskracht en energie alles overwinnen waar jij je zinnen op hebt gezet. Familie kan overigens een krachtige stimulator zijn als je een eigen bedrijf hebt of als je nog jong bent en je eerste baantjes krijgt. Dit kan gaan om advies, welke stappen je moet nemen, maar kan ook gaan om het opzetten van een familiebedrijf. Financieel zal het geweldig kunnen zijn, de laatste week verrassend kan zijn als er geld uit onverwachte hoek komt. Ook andere delen van de maand zijn er positieve energieën, waardoor inkomsten stijgen en investeringen goed uitpakken.

Mentale en fysieke gezondheid
Gedurende de periode van de Nieuwe Maan van juli t/m de Nieuwe Maan van augustus is er veel invloed van alle krachten die hieruit voortkomen. Van het begin van de maand tot de 12de is er een sterke energie, die positieve eigenschappen kan versterken. Daardoor kunnen veel mensen zeer actief zijn om keuzes te maken, die de levensstijl positief beïnvloeden. Zorg deze periode dat je overdenkt wat je kunt doen en op welke manier je negativiteit omzet in goede gedragingen. Hierbij zullen overigens Mars en Jupiter een positieve bijdrage hebben. De 12de komt de Volle Maan om 03:36 in de Waterman. Nog steeds zal deze vooral gericht zijn op fysieke en mentale gezondheidsproblemen. Omdat de Maan enigszins beïnvloed wordt door de Steenbok, moeten we opletten dat we soms te rationeel en nuchter zijn, terwijl het beter is om vooral emoties in de gaten te houden. De overgang in de Waterman zelf is erg instabiel. Daardoor kunnen mensen het zelfvertrouwen verliezen. Omdat de Waterman een mannelijk teken is, zullen vooral Vuur- en Luchttekens last hebben, zelfs als ze verantwoord in het leven staan. Water- en Aardetekens kunnen er vooral last van hebben, als zij niet op een goede manier in het leven staan. De Nieuwe Maan van de 27ste vindt plaats in de Maagd en waar in de periode van de 12de t/m de 27ste vooral mannelijke energie aanwezig was, komt er nu vrouwelijke energie met invloed op emoties, beslissingen die we moeten nemen en gezondheid. Nu zullen vooral Water- en Aardetekens er meer last van hebben. Deze moeten meer aandacht voor hun gezondheid hebben. Vooral ogen, oren en longen kunnen nu erg kwetsbaar zijn. Ook zullen deze tekens meer last hebben van stress en emoties die hierdoor van slag raken. De Vuur- en Luchttekens hebben er alleen last van als zijzelf niet verantwoord in het leven staan. We starten de maand met de retrograde bewegende Chiron, die helende krachten biedt. Veel mensen zijn in staat zich hierdoor zowel mentaal als fysiek rust te gunnen. Deze beweging blijft tot december en daardoor hebben we veel tijd om onze levensstijl onder de loep te nemen. Er wordt aangeraden om dan ook bepaalde mindere gewoontes af te leren om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

Algemeen overzicht voor alle tekens
Mercurius, Venus en Mars reizen voorwaarts. Jupiter tot de laatste week van november retrograde. Dat geldt ook voor Saturnus tot de laatste week van oktober, Neptunus tot begin december en Pluto t/m de eerste week van oktober. Uranus zal vanaf de 24ste t/m januari 2023 retrograde bewegen. Mondiaal gezien is er instabiele energie, waardoor positief ingestelde mensen hier sympathiek en empathisch door worden. Mensen met donkere energie, kunnen steeds meer de grens van het toelaatbare overschrijden. Verleden, heden en toekomst kunnen elkaar hierbij beïnvloeden. Neptunus, verbonden aan de Vis, brengt warrige energie, waardoor mensen elkaar soms minder goed begrijpen. Dromerig en teveel verbeeldingskracht kunnen rationaliteit en intellect verstoren. We moeten onze emoties onder controle houden en twijfels zoveel mogelijk voorkomen. Vooral verantwoordelijkheid en waarheid zijn belangrijke aspecten in ons leven, waarbij we ons niet moeten leiden door problemen uit het verleden. Beter richten we op realiteit. Dat zal deze maand betekenen dat we alleen doelen nastreven die ook daadwerkelijk te behalen zijn. De mensen die in staat zijn verbeelding, dromen en talenten te combineren, zullen in staat zijn op creatieve wijze successen en financiële beloningen te behalen. Omdat Uranus weerstand brengt, kan vooral de gezondheid van veel mensen minder zijn, als ze zich laten leiden door angsten en onzekerheden. Uranus kan hier wel in ondersteunen, omdat deze mensen er wel toe dwingt om angsten te begrijpen, aan te pakken en eventueel in te perken. Lukt dit, dan is het een maand met een zeer positieve energie op gebied van relaties, familie en sociale contacten. Wel moeten we bedenken dat er tot de 23ste moeite zal zijn er een weg in te vinden. Pas de 24ste, als de planeet retrograde gaat bewegen, kunnen we daadwerkelijk vechten tegen onze angsten. Uranus heeft wel t/m de 23ste positieve invloed op ons onderbewustzijn en emoties die we meedragen. Uranus kan dan brenger van geluk zijn en versterker om negatieve energieën aan te pakken en rust te brengen.

We moeten er alert op zijn dat er individueel negatieve invloed kan zijn op interpersoonlijke relaties. Er wordt aangeraden om geregeld te communiceren en begrip met elkaar te delen. Op die manier begrijpen we elkaar beter en zijn er minder misverstanden. De retrograde Pluto is vooral gericht op de innerlijke ziel van de mens en zal mensen een drang geven ons te richten op problemen die ons eigen leven raken. Het is een maand van instabiele emoties, maar Pluto kan geluk en evenwicht in onze emoties brengen. Mercurius staat de 4de tot 26ste in de Maagd en brengt voorzichtigheid in meningen die mensen hebben en de houding die we aannemen. Dat betekent dat we niet altijd het achterste van onze tong laten zien. Empathie en goed observeren welk gedrag iemand laat zien en dus eigenlijk bedoelt, zullen belangrijk zijn. Mercurius is gunstig voor nemen van zakelijke beslissingen en ondertekenen van contracten of andere belangrijke documenten. Houd in de gaten dat de retrograde bewegende planeten tegenwerken. De 26ste reist Mercurius naar Weegschaal en dit brengt vooral sympathie kan brengen, die doorwerkt in verschillende gebieden van ons leven. Belangrijke zakelijke beslissingen kun je echter beter niet nemen, omdat deze combinatie ons we nu niet in staat zijn om de juiste acties te ondernemen. Mars staat de 2de week in een vierkant met de retrograde Saturnus, wat frustraties kan brengen. Onzekerheid kan mensen nog wel eens zo beïnvloeden dat ze denken dat ze nog niets kunnen bereiken. Ambities kunnen dan nog wel eens verkleind worden, omdat tegenslagen ons kunnen laten opgeven. Voel je onzekerheid, dan zijn dit waarschijnlijk eigen emoties, die parten spelen. Passionele energie van Mars kan vooral problemen veroorzaken in het contact met leidinggevenden en autoriteiten. Maatschappelijke onrust kan ons nog flink storen, waarbij agressie vooral tussen de 5de en 10de versterkt wordt. Ook is het een mindere periode voor de gezondheid van mensen, nieuwe liefdes en verandering van carrière.

Venus staat tot de 11de in Kreeft, waardoor emoties kwetsbaar zijn. Ieder mens gaat hier anders mee om. De één is stoïcijns en verbergt emoties, anderen kunnen de aanval opzoeken. Er zal tegenstrijdigheid zijn. Tracht verstandig te handelen en probeer mensen vertrouwen te geven, dan zal het contact over het algemeen goed verlopen. De 8ste t/m de 10de brengt de oppositie tussen Venus en Pluto irritatie, jaloezie en donkere energie. De invloed is vooral qua romantiek, criminaliteit, alcohol en drugs. Emoties zullen onder druk staan en we zullen hard moeten werken om weerstand te bieden. Vanaf de 11de reist Venus naar de Leeuw en deze energie is gunstig voor vriendschap, romantiek, erotiek en verliefdheid. Mars zal de 20ste naar de Tweeling reizen, wat verandering teweegbrengt in ons levenstempo. Er zal veel passie zijn en de speelsheid van de Tweeling zorgen dat we erg actief zijn en activiteiten willen plannen. Mensen willen genieten, maar hierbij kunnen we ook veel energie kwijtraken en sterke vermoeidheid ervaren. Het zal belangrijk zijn door te zetten en eventuele problemen te overwinnen. De 23ste beweegt de Zon naar de Maagd en kan mentaal en intellectueel versterken. We staan nu erg praktisch in het leven en het is dan ook een prima periode om dromen en plannen om te zetten in reële daden en oplossen van problemen. We doen er verstandig aan dit niet uit te stellen en aan te pakken. Doe je dit niet, dan kunnen ze alleen maar verslechteren. De 26ste komt Mercurius in de Weegschaal en dit heeft vooral invloed op het humeur van mensen. Er is een vriendelijke energie, waarbij mensen zich kunnen verzoenen als er conflicten waren. Mensen houden zich nu minder bezig met hun eigen wensen en behoeftes, maar zijn in staat te onderzoeken wat mensen nodig hebben en hoe dit te bereiken. Empathie en sympathie zullen dit eind van de maand de boventoon voeren, waarbij er een sterke en helende energie is. De Zon en Mars vormen de 27ste een vierkant, wat een passie brengt, die de meeste mensen kunnen gebruiken om fysieke tekortkoningen en slechte gewoontes aan te pakken. De Nieuwe Maan zal op deze dag ook om 10:16 in de Maagd verschijnen en door deze krachtige invloed wordt aangeraden voldoende te slapen en te zorgen dat we niet teveel koolhydraten gebruiken en moeten oppassen voor wisselende weersomstandigheden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)