Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Maandhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - Juli 2024

Vragen over de Liefde, Werk of Financiƫn? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Algemeen


Beste Boogschutter, na een periode van zeer intense focus op geld en status, zal juli een erg welkome verschuiving brengen waarin sociaal contact en persoonlijke relaties centraal staan. Je ambitie en drive hebben je ver gebracht, maar nu is het tijd om je te richten op het inspireren en verbinden met anderen. Of het nu via je werk is, sociale media of lokale gemeenschappen, je hebt de kracht om een positief voorbeeld te zijn en anderen te motiveren. Houd er rekening mee dat jouw zichtbaarheid in de media of op sociale platforms ook kritiek kan opleveren; blijf authentiek en focus op constructieve interacties. In juli zullen domeinen zoals sport, gezondheid, financiĆ«n, politiek en menselijk welzijn belangrijk voor je zijn. Dit is een maand om je reputatie zowel zakelijk als persoonlijk goed te bewaken. Sta boven eventuele kritiek en blijf trouw aan jezelf terwijl je je richt op je persoonlijke groei en maatschappelijke betrokkenheid. Blijf trouw aan jezelf in al je interacties. Laat je niet ontmoedigen door kritiek, maar leer ervan en blijf groeien. Ondanks je ambitie is het belangrijk om een gezonde balans te vinden tussen je carriĆØre en persoonlijke relaties. Geef tijd en aandacht aan beide aspecten van je leven. Gebruik je positie en invloed om positieve veranderingen teweeg te brengen in de maatschappij. Wees een voorbeeld voor anderen.

Liefde en Relaties


Juli brengt een gevarieerd palet aan emoties in je liefdesleven. Aan het begin van de maand zul je meer gericht zijn op intellectuele en geestelijke verbindingen dan op romantische liefde. Dit is een periode waarin je de diepere aspecten van je relaties zult analyseren en verbeteringen zult aanbrengen. Voor vrijgezellen kunnen nieuwe romantische kansen zich voordoen, mogelijk zelfs op de werkplek. Gebonden Boogschutters zullen de eerste dagen van juli gebruiken om diepgaande gesprekken te voeren met hun partners. Rond de 10de van de maand neemt je passie toe en zul je meer gericht zijn op fysieke intimiteit. Wees voorzichtig als je geen kinderen wilt, aangezien de kans op zwangerschap hoog kan zijn. Laatste week van juli kan gepassioneerd zijn, maar wees bewust van overmatige focus op fysieke verlangens ten koste van emotionele intimiteit. Wees open voor communicatie om eventuele conflicten te vermijden en de banden met je partner te versterken. Wees open en eerlijk in je communicatie, vooral wanneer emoties hoog oplopen. Zorg voor balans tussen passie en emotionele verbinding en zorg ervoor dat je niet alleen gericht bent op fysieke intimiteit, maar ook op versterken van emotionele banden. Begrijp de behoeften van je partner en respecteer hun grenzen, vooral in perioden van hoge passie. Dan zal je de liefde werkelijk flink op kunnen stoken.

Werk en Financiƫn


Voor Boogschutters ligt de focus deze maand op groei en ontwikkeling, zowel professioneel als financieel. Dit is een uitstekende tijd om jezelf te verrijken door middel van opleidingen, examens of trainingen die je vaardigheden versterken. Wees echter voorzichtig met impulsieve acties, aangezien planetaire invloeden zoals Mercurius en Mars een sterke tweestrijd kunnen gaan veroorzaken tussen zakelijk inzicht en passionele beslissingen. Financieel gezien ziet het er gunstig uit, met mogelijkheden voor welvaart die in de loop van de maand kunnen toenemen, vooral vanuit internationale bronnen. Beheer je financiƫn verstandig en vermijd onnodige uitgaven. Als ondernemer is mond-tot-mondreclame een krachtig hulpmiddel om je reputatie te versterken. Neem de tijd om belangrijke beslissingen te overdenken en onderzoek ze grondig voordat je actie onderneemt. Investeer in jezelf door middel van trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren. Wees bewust van je uitgaven en beheer je financiƫn zorgvuldig, vooral met betrekking tot leningen en belastingen. Juli belooft een maand te worden waarin je kunt schitteren door je authenticiteit, balans en strategische benadering. Grijp kansen aan om zowel persoonlijk als professioneel te groeien terwijl je je impact in de wereld vergroot. Je kunt hier dan veel mee bereiken en zorgen dat je goed kunt ontwikkelen.

Invloed op fysieke en mentale gezondheid


De energie zal erg sterk zijn, waarbij Mercurius je mentaal een flinke impuls kan geven en Mars je vooral fysiek een flinke portie energie geeft. Op zich is dit prima, maar je moet wel oppassen dat je niet overdrijft. Je bent anders erg avontuurlijk en wilt allerlei uitdagingen aangaan. Boogschutters die risicoā€™s willen nemen, zullen ook wel eens in gevaarlijke situaties terecht kunnen komen. Let op dat je jezelf of anderen hierbij niet in gevaar brengt. Om jezelf wat tot rust te manen, doe je er goed aan om veel met hobbyā€™s bezig te zijn. Je zal veel energie hebben om geregeld te sporten, maar kunt mentaal ook actief zijn, waarbij je vooral muziek, theater, kunst en andere mentale hobbyā€™s kunt gebruiken om relaxt te worden. Het zal dus een maand worden, waarbij je een evenwicht brengt tussen fysieke en geestelijke activiteiten. De gezondheid van de Boogschutter is fantastisch in juli en dit komt ook juist wel, omdat je lekker veel beweegt en jezelf ook geregeld kunt verwennen. Je kunt dan denken aan een lichaamsmassage, gezonde voeding en sociale contacten. Let op dat je bij sociale contacten nog wel eens de neiging hebt om een gezelschapseter te zijn en dan kun je de kiloā€™s die je er met sport afhaalt, weer dubbel en dwars bijkrijgen. Er wordt aangeraden om niet al teveel dierlijke vetten te gebruiken. Ook koolhydraten kun je maar beter onder controle houden. Vis, groente en fruit kunnen ook erg lekker zijn. Als je veel sport, kun je beter meer drinken, dan dat je eet. Eet pas na het sporten.


Krachtige invloed van de Nieuwe en de Volle Maan


De Nieuwe Maan in Kreeft van 6 juli om 00:59 uur brengt emotionele vernieuwing en versterking van intuĆÆtieve vermogens. De Kreeft zal helpen contact te maken met diepste gevoelens en onze innerlijke stem te volgen. Het is een uitstekend moment om emoties te bekijken en eventueel aan te passen als deze ons belemmeren. We bevelen aan voor jezelf duidelijk te maken wat jou intenties zijn voor deze maand, maar ook voor het verdere jaar. Schrijf nieuwe gewoonten en doelen op, vooral op gebied van emotioneel welzijn, thuis en familie. CreĆ«er een kalme en harmonieuze omgeving door herinrichting of decoratie van je huis. Besteed ook tijd aan familie door gezamenlijke activiteiten en gesprekken. Zorg goed voor jezelf door te ontspannen met een warm bad, yoga, meditatie of door tijd in de natuur door te brengen. De Volle Maan zal 21 juli 2024 om 12:19 uur in Steenbok bewegen en benadrukt vooral discipline, verantwoordelijkheid en ambitie in carriĆØre en professionele zaken. Het is een tijd van loslaten van oude structuren en beperkingen. Dit kan leiden tot afbreken van verouderde systemen en het creĆ«ren van ruimte voor nieuwe, productieve manieren van werken en leven. Ook deze tijd kan gunstig zijn om dingen te doen, waardoor je lekker in je vel zit en door doelen te stellen om je leven er op vooruit te laten gaan. Aanbevelingen liggen vooral op het formuleren van doelen en gebruik de tijd om doelen helder te formuleren en te visualiseren. Evalueer huidige plannen en strategieĆ«n en voer aanpassingen door waar nodig zijn. Mediteer en vooral op emotionele reacties en dingen die je kunt veranderen in carriĆØre en ambities. Ruim verder je werkplek of thuisomgeving op. Je kunt dan nieuwe energie en mentale helderheid opdoen. Het zal een krachtige tijd worden voor emotionele vernieuwing en versterking van intuĆÆtieve vermogens. Je kunt de hele maand contact maken met diepste gevoelens en je innerlijke stem. Het is een uitstekend moment om te reflecteren op wat ons emotionele veiligheid en comfort geeft, en om nieuwe emotionele patronen te ontwikkelen die ons welzijn bevorderen.

Algemeen overzicht voor alle tekens


In juli 2024 schijnt de sterrenhemel helder en inspirerend op ons leven, met een prachtige harmonie van planeten die unieke energie en zegeningen brengen. De maand belooft intense ervaringen, omdat de kosmos dynamische en vreedzame krachten brengt die ons leven op verrijkende wijze beĆÆnvloeden. De Nieuwe Maan in Kreeft op 6 juli, om 00:59 uur, luidt een periode in van emotionele vernieuwing en versterking van intuĆÆtieve vermogens. De Kreeft versterkt emoties en intuĆÆtie en nodigt uit contact te maken met onze diepste gevoelens en te luisteren naar onze innerlijke stem. Dit is de perfecte tijd om te reflecteren op wat ons emotionele veiligheid en comfort biedt. We kunnen onze emoties onder de loep nemen en verbeteren, zodat ons welzijn en vreugde bevorderd worden. Jupiter, die tot 9 juni 2025 in Tweelingen verblijft, brengt een opwindende fase van verhoogde mentale activiteit en ook veel nieuwsgierigheid. Deze transit geeft een honger naar nieuwe ervaringen en inzichten. Overal om je heen zullen gesprekken, ontdekkingen en discussies bloeien. De Tweeling is al erg veelzijdig en communicatief sterk en. Vaardigheden zullen verbreed worden en we zullen veel meer drang hebben om nieuwe kennis op te nemen. Deze periode is uitermate gunstig voor creatieve activiteiten. We kunnen innovatieve ideeĆ«n hebben en nieuwe manieren vinden om ons uit te drukken. Hoewel deze honger naar kennis ook oppervlakkigheid kan geven, nodigt Jupiter in Tweelingen ons uit om open te staan voor nieuwe ervaringen, terwijl we minder bezig zijn met te analyseren. Venus blijft tot 11 juli in Kreeft en dit verdiept emoties en brengt empathie en sympathie in relaties. Deze periode vervult ons met een verlangen naar veiligheid en geborgenheid in ons liefdesleven, waardoor we onze partner willen ondersteunen en liefhebben. Vanaf 11 juli verhuist Venus naar Leeuw en blijft er tot 5 augustus, waardoor liefdesenergie vuriger en extraverter wordt. Dit is een tijd van stralen in relaties en genieten van aandacht en adoratie. Romantiek krijgt een intense flair en we worden aangemoedigd om onszelf volledig te uiten in liefde en vreugde. Mercurius is deze maand bijzonder actief. Tot 2 juli bevindt Mercurius zich in Kreeft, wat ons in staat stelt beslissingen te nemen die sterk worden beĆÆnvloed door emoties. Dit is een prima tijd voor empathische communicatie, maar ook wel van het zoeken naar feiten. Vanaf 2 juli verhuist Mercurius naar Leeuw, wat creatieve ideeĆ«n en projecten meebrengt. Met de energie uiten we ons makkelijker in de liefde en zijn we in onze relaties aanhankelijker.

Venus in Leeuw versterkt Mercurius vanaf 11 juli, wat expressie, genegenheid en plezier bevordert. Op 26 juli verhuist Mercurius naar Maagd en verschuift de focus naar detail en nauwkeurigheid, ideaal voor analytische taken en bespreken van gezondheidskwesties. Mars blijft tot 20 juli in Stier en spoort aan met toewijding en concentratie te werken aan materiƫle waarden en extra inkomsten te genereren. Deze periode brengt passie en vitaliteit in onze romantische relaties. Vanaf 20 juli verhuist Mars naar Tweelingen, wat samen met Jupiter in Tweelingen een krachtige combinatie is van energie en geluk. Dit duo bevordert communicatie en helpt ideeƫn en plannen te realiseren, met scherp denkvermogen dat ons goed van pas komt. De Zon blijft tot 22 juli in Kreeft en versterkt emotionele diepgang en ons verlangen naar veiligheid in liefde en familie. Deze periode vervult ons met zorgzaamheid en empathie terwijl we ook gevoelig zijn. Vanaf 22 juli, met Zon in Leeuw, straalt onze creativiteit en leiderschap. We voelen ons sterk en klaar om verantwoordelijkheid te nemen en anderen te leiden. Dit is een tijd waarin dromen en ambities krachtig worden ondersteund, zowel materieel als spiritueel. De Zon in Leeuw helpt ons vrij en speels te voelen. Ondertussen blijft Uranus retrograde in Stier tot 26 april 2026, wat ons aantrekt tot onconventionele benaderingen en veranderingen in gevestigde routines en waarden. Deze transit geeft overvloed aan creativiteit en vernieuwende ideeƫn, terwijl we voorbereid blijven op plotselinge verschuivingen in relaties en professionele situaties. Saturnus retrograde in Vissen tot 25 mei 2025, bevordert introspectie en aanpassingen aan veranderingen die optreden. We kunnen nu levensstructuren veranderen en transformaties een plekje geven. Neptunus retrograde in Vissen, tot 30 maart 2025 brengt mistige en verwarrende energie, wat vraagt om realisme. Ondanks deze nevel kan mentale kracht aanzienlijk toenemen met geduld en focus. Pluto zal retrograde bewegen tussen Steenbok en Waterman tot 25 september, wat transformaties vertraagt en ruimte biedt om aan te passen en onze positie te versterken na eerdere omwentelingen. Juli 2024 biedt een rijke mix van emoties, uitdagingen en schitterende kansen, maar we dienen wel flexibel te blijven als er grote veranderingen optreden. Omarm deze kosmische dans met een positief hart en vertrouw erop dat elke verandering en elk nieuw begin een schitterende kans biedt voor persoonlijke groei en vervulling.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(ā‚¬0,90/min)
BE: 0907-37071
(ā‚¬1,50/min)