Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De komende tijd is een periode van veranderingen, wat vooral vanuit de avontuurlijke energie van de Zon in de Boogschutter komt. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog te maken met veel activiteit in de Schorpioen. Dit geeft veel spannende, maar ook mysterieuze energie, waardoor de Weegschaal toch wel te maken krijgt met verwarring en misverstanden. Je hebt behoefte aan spanning en wil je nog wel eens vervelen als je omgeving niet meegaat in jouw speelse neigingen. Bedenk dat mensen in je naaste omgeving niet altijd mee hoeven te doen. Dat kun je dan ook niet verwachten en dat zou dan voor wat problemen kunnen zorgen. Wees daarom eerlijk als je even zin hebt om door de dagelijkse sleur heen te breken. Wanneer je eerlijk bent, zal bijvoorbeeld jouw liefdespartner hier heus begrip voor hebben. Het is belangrijk dat je een grote mate van zelfdiscipline gebruikt, zodat je geen dingen doet, die niet wenselijk zijn. Ben je single, wees dan eerlijk in wat jij wilt en wat je van de ander verwacht. Je hebt behoefte aan erotiek en avontuur en staat niet echt heel erg open voor een vaste relatie. Deze week hebben Mercurius, Venus en Jupiter een krachtige invloed, waardoor je aantrekkelijk overkomt en ook in staat bent om zeer sympathiek te communiceren. Hierdoor trek je makkelijk mensen aan. Vooral gebonden mensen moeten opletten dat er verleidingen kunnen zijn. Voor singles is er vanaf het eind van de week kans op een mooie liefdesrelatie, die gedurende een langere periode stand kan houden.

Carrière en financiën
Als gevolg van de energie van de Zon in de Boogschutter ben je nog steeds erg uitbundig en heb je de neiging om teveel geld uit te geven. Hierbij kan ook Venus je luxe neigingen naar buiten brengen. Je kunt dan uitgaven doen, die niet altijd even verstandig zijn. Let deze week ook op dat er onvoorziene uitgaven aan kunnen komen, waardoor het verstandig is om geld achter de hand te houden. Toch zorgt energie van de Zon er aan de andere kant voor dat je op financieel gebied, als gevolg van avontuurlijke gevoelens, voordeel kunt behalen. Het zou dus helemaal niet zo gek zijn om eens een gokje te wagen, zolang je dit maar niet overdrijft. Bewaak je grenzen, omdat je bij onverantwoordelijk of egoïstisch gedrag in de problemen kunt komen. Op je werk kun je met vooruitstrevende ideeën komen, waarbij met name je optimisme opvalt. Er is een fantasievolle energie vanuit Neptunus, die jou ertoe beweegt om dingen te doen, die vernieuwend zijn. Probeer wel zo reëel mogelijk te blijven en kom niet met onhaalbare plannen. Mensen zullen je dan minder serieus nemen, waardoor je teleurgesteld raakt. Als gevolg van de band tussen Mercurius, Venus en Jupiter ben je magnetisch en extravert, waardoor je goed overkomt. Mensen trekken vooral vanaf woensdag sterk naar jou toe. Je doet er goed aan om hier gebruik van te maken. Waardering, respect en samenwerking zullen dit versterken.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

De Weegschaal is liefdevol en besteedt veel tijd aan het uiterlijk. Je kledingkeus is onberispelijk en je hebt oog voor esthetische vormgeving. Kunst en natuur kunnen jou mentaal uitermate bekoren. In een liefdesrelaties, maar ook in andere relaties ben je op zoek naar evenwicht. Wanneer je deze harmonie niet vindt, kun je ongelukkig zijn en is depressiviteit niet uit te sluiten. Tracht deze week niet teveel op zoek te gaan naar harmonie en vooral niet dwangmatig. De energie van de Zon zorgt nu eenmaal voor wisselvallige gevoelens, zodat harmonie moeilijk te bereiken is. Richt je daarom meer op emotionele, fysieke en mentale pleziertjes in de vorm van kunst en natuur. Wanneer je je hier op richt, voel je je op je best. De kans op stress is dan kleiner. Blijf erop letten dat je niet teveel suikerproducten eet, omdat deze je nu eenmaal dikker maken. Dit komt je gemoedstoestand dan niet ten goede.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)