Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Mercurius staat voor vriendschap gunstig, waardoor er mooie momenten zijn, die je samen met hen en je partner kunt delen. Het kan gaan over spontane afspraken, over mensen uit het verleden, maar ook over geplande afspraken met huidige contacten. Je vindt het fijn om dit samen met je partner te delen. De Nieuwe Maan kan deze week voor gebonden mensen storend werken, omdat die jou de neiging geeft met zakelijkheden bezig te zijn in plaats van romantiek. Zondag en maandag wil je veel met mensen delen en vooral over intellectuele zaken praten, maar dan wel het liefst samen met je partner. Dinsdag en woensdag wil je vooral alleen met je partner doorbrengen. Er is veel ruimte voor erotiek en romantiek en erotiek. Donderdag en vrijdag zal je erg druk zijn en moet je een weg vinden tussen werk, vrienden en liefde. Op zich lukt dit wel, maar je zult zaterdag toe zijn aan rust. Je wilt dan het liefst de tijd met je partner en andere geliefden doorbrengen. Voor singles wordt het een bijzondere week, waarbij je je op verschillende gebieden kunt richten. Juist omdat je iemand bent die balans wil vinden, kan je hier goed mee bezig zijn. Je besteedt tijd aan vrienden, werk en bent ook sensueel en op romantiek gericht. Of je werkelijk tijd hebt voor een vaste nieuwe partner valt nog te bezien. Veel Weegschalen vinden het prettig om hun eigen gang te gaan. Vooral aan het eind van de week kunnen er mensen in je leven terugkomen, die je al een tijd niet gezien hebt. Dit kan gaan om vrienden, maar er zijn aanwijzingen dat het een oude liefde is. Je liefdesleven lijkt de eerste dagen wat statisch te zijn en je kunt je onrustig voelen, als je denkt dat je niet goed in de markt ligt. Dinsdag en woensdag zijn geschikt voor erotiek en losse contacten. Donderdag en vrijdag ben je meer met werk bezig. Zaterdag is een prima dag voor de liefde en wie weet wie er uit het verleden in je leven terugkomt? Zo niet, dan kun je andere aantrekkelijke mensen tegenkomen. Er zijn kansen hiertoe.

Carrière en financiën
Je straalt aan het begin van de week een familiaire en vriendelijke houding uit, waardoor collega’s het gevoel hebben dat ze over van alles met je kunnen babbelen. Je hebt de eerste dagen het gevoel alsof je bij vrienden op bezoek bent. Mensen vinden persoonlijke zaken belangrijker dan de dingen die op het werk moeten gebeuren. Op zich vind je dit niet erg, als het maar niet teveel tijd kost en werk in het gedrang komt. Het is een probleem als er financiële zaken zijn die alle aandacht nodig hebben. Mars kan frustrerende energie geven, waardoor mensen niet altijd verstandig nadenken. Zijn er belangrijke beslissingen of moeten er contracten afgesloten worden, dan doe je er goed aan niet zomaar iets te doen, maar mensen te vragen serieus bezig te zijn, zodat jullie de juiste stappen maken. Eén daarvan is te wachten op het tweede deel van de week. Het midden van de week zal Mars van koers veranderen en zijn mensen effectiever en is alle aandacht op werk gericht. Dat kan op woensdag voor spanningen zorgen, maar donderdag en vrijdag is er meer evenwicht en zullen spanningen verdwijnen. Het werk zal op een goede manier afgerond worden en jij kunt tevreden zijn met dingen die je doet. Financieel zullen de juiste besluiten genomen worden. Voor alle Weegschalen geldt dat het weekend zeer positief kan verlopen, omdat de energie ervoor zorgt dat je gericht bent op ambities en doelen. Je merkt zelf ook dat er positieve zaken gebeuren en zal hierdoor zeker een positieve periode tegemoet kunnen zien.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten.

Deze week is de Weegschaal in een goede vorm. Je lichaam heeft veel energie en treedt erg krachtig op tegen negatieve invloeden van buiten. Stress weet je buiten de deur te houden, omdat je goed in staat bent juiste mensen om je heen te verzamelen. Lichamelijke klachten kun je wel buiten de deur houden, omdat je lichaam weerstand heeft. Hierdoor hebben bacteriën en virussen weinig kans, maar dien je ze ook niet op te zoeken. Vermijd zo mogelijk de plekken waar de hygiëne niet optimaal is. De kans dat je dan alsnog iets oploopt, is wel degelijk aanwezig. Er wordt gewaarschuwd om voorzichtig te zijn met verslavende producten. Dit zijn niet alleen producten als alcohol en drugs, maar ook suiker en zout. Deze kunnen bijwerkingen geven, die schadelijk zijn. Vooral je nieren kunnen wat kwetsbaar zijn als je te weinig water drinkt. Tracht elk uur een glas water te drinken, zodat je lichaam voldoende binnenkrijgt. Let op je darmen en je maag, omdat er aanwijzingen zijn voor ongemakken.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)