Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je bent aan het begin van de week erg vrolijk en dat zal mensen aantrekken. Je hebt erg veel energie en mensen vinden het heel leuk dat je lekker wilt genieten en feesten. Maandag tot en met woensdag doe je er goed aan om spannende afspraken te maken. Ben je single, dan kun je een persoon ontmoeten, die je al eerder hebt gezien. Je kunt hier wel eens sterretjes door zien en wellicht denk je niet na over wat wel of niet goed is, maar wil je genieten. Ben je gebonden dan zal je er zin in hebben om samen met je partner over grenzen te gaan. Je wilt spanning voelen en als je partner daar in mee wil gaan, kunnen er leuke activiteiten zijn. In het midden van de week vind je het vooral leuk om met vrienden en familie af te spreken en is het een leuke periode om ontspannende activiteiten in te plannen. Op donderdag en vrijdag zullen de gevoelens weer toenemen en ervaar je veel verlangens. Dit keer ben je eigenlijk meer geneigd om een geestelijke band met mensen aan te gaan. Ben je gebonden, dan zal je veel willen communiceren en ben je gericht op intieme en warme en minder op fysieke en erotische gevoelens. Ben je single, dan kun je deze periode een groot gemis ervaren en heb je veel behoefte om een partner in je leven te krijgen. Heb je daar geen kansen toe, dan kun je depressieve gevoelens ervaren. Je doet er goed aan er in het weekend op uit te trekken, omdat je een romantische uitstraling hebt, die mensen aantrekt Op zondag zal je tempo wat vertragen en heb je minder behoefte om al te actief te zijn.

Carrière en financiën
Je hebt aan het begin van de week een sterke energie, waardoor je niet alleen veel kunt werken, maar sociaal ook goed samen kunt werken. Hierdoor zal je de aandacht van mensen trekken, maar kan je daar ook nerveus van worden. Je geniet ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je vindt het ook wel spannend, omdat er hierdoor veel mogelijkheden door kunnen ontstaan. Je bent in je werk uitermate ordelijk en weet over het algemeen werk voldoende af te ronden. Toch is dit uiterlijke schijn, omdat je emotioneel niet altijd evenwichtig bent. Je bent in staat dit te verbergen, maar kunt er, als er tegenslagen zijn, toch ondersteboven van zijn. Je doet er goed aan dit bespreekbaar te maken, omdat mensen denken dat je heel sterk bent, maar je innerlijk toch ook zwak kunt zijn. Op dinsdag zal dit gevoel overigens minder sterk zijn en ben je emotioneel sterker. Op woensdag kun je mensen heel goed begrijpen en weet je prima wat je moet doen om mensen tevreden te stellen. Donderdag is een dag dat je heel erg veel taken hebt. Je doet er goed aan woensdagavond op tijd naar bed te gaan en ook voldoende te eten, zodat je alles op een goede manier afrondt. Vrijdag is een dag waar je mensen kunt ondersteunen en vind je het fijn een goede sfeer te creëren. Het zal een leuke en gezellige dag kunnen worden. In het weekend ben je meer gericht op romantiek, waardoor je minder oog voor werk hebt.

Gezondheid en karakter
De kosmische energie geeft een transformerende kracht, die we kunnen gebruiken om doelgerichter ons leven te creëren. Om spiritueel te versterken en productief bezig te zijn, kunnen we ons verbinden met onze innerlijk wijsheid en zielsmatige emoties. Je kunt dit doen door te mediteren of aan yoga te doen. Laat je door je hart leiden en zorg voor ambities om meer te bereiken. De Maan zal deze periode uit nodigen om jezelf in te zetten je toekomst veilig te stellen en actie te ondernemen om doelen te bereiken. Gebruik de energie om het een en ander te plannen en de eerste stappen naar dromen te zetten. Saturnus zal binnenkort retrograde in de Vissen bewegen en dit zal verandering en transformatie teweeg brengen, die we nu al kunnen ervaren. Heb vertrouwen in jezelf, maar ook in hogere energieën die er nu aanwezig zijn. Het is een periode om je spirituele groei te verdiepen en je ziel te voeden. Wees hiervoor dankbaar, maar ook opmerkzaam voor eventuele bedreigingen, die jouw groei kunnen belemmeren. Neem de tijd om zegeningen in je leven te waarderen en blijf vredig en tevreden in het leven staan. Lukt jou dit, dan zal je fysiek, geestelijk en zielsmatig gevoed worden. Zorg deze week voor voldoende rust, eet gezond en maak tijd vrij voor ontspanningen, vrolijkheid en liefde. Gebruik je energie om meer contact te hebben met vooral gelijkgestemde mensen. Deze zullen goede emoties geven, die ervoor zorgen dat je op vele gebieden mooie momenten mee kunt maken. Blijf gefocust op het goede dat er toch in het leven staat. Kijk naar schoonheid en het wonder van de wereld om je heen en zorg dat je dit sterk kunt ervaren. Het universum is in ons voordeel en we hebben alles wat we nodig zijn om het gewenste leven te creëren. Door trouw aan onszelf te blijven, kun je de overvloedige energieën van de kosmos aanboren en je diepste verlangens ervaren. Het universum heeft fantastische dingen voor je in petto.

Weegschalen zijn over het algemeen goedverzorgde charmante mensen, die een prettige uitstraling hebben. Ze waarderen kunst en mooie omgevingen en vinden het fijn hun ontspanning daar te zoeken. Ze trekken zich dan graag terug om te genieten van, in hun ogen, waardevolle voorwerpen, literatuur en muziek. Doordat ze over het algemeen altijd hun praatje bij zich hebben, kunnen ze mensen prima vermaken, maar zijn het toch geen allemansvrienden. Meestal hebben ze veel kennissen, maar weinig vrienden. Ze gaan niet graag veel verplichtingen aan, waardoor ze het fijn vinden om een beperkte vriendenkring te hebben. Qua gezondheid hebben Weegschalen een kwetsbaar lichaam. In de Zon kunnen ze makkelijk verbranden, waardoor ze zich de komende tijd goed dienen in te smeren. Verder is het belangrijk veel water te drinken. Doordat Weegschalen mensen zijn, die aangetrokken worden tot zoete producten, kunnen ze teveel zoete dingen eten. Met name chocolade dien je deze week te mijden. Zorg ervoor dat je geen maaltijden overslaat en per maaltijd niet al teveel eet of in ieder geval minder rijke voedingsstoffen eet. Wanneer je teveel eet, kun je op latere leeftijd zwaarder worden en dit krijg je er moeilijk meer van af, omdat je iemand bent die niet echt van sport houdt. Kwalen die je kunt krijgen zijn zaken als nierproblemen, rugklachten en eczeem. Alcohol en sigaretten dien je zoveel mogelijk te vermijden. Vitamine B kun je vanuit diverse voedingsproducten en supplement innemen, omdat deze een gunstige invloed op je zenuwstelsel hebben.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius is naar de Stier verhuisd en brengt veel meer rust dan de afgelopen tijd. Hierdoor staan we veel stabieler in het leven en denken we minder na over negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Er is dan veel minder stress en er zal meer zorgeloosheid zijn over eventuele problemen uit het verleden. Mensen die zorgeloos leven, kunnen hier fijne emoties door krijgen. Mensen die het moeilijker hadden in de afgelopen periode kunnen stress achter zich laten. We kunnen problemen nu ook makkelijker aan pakken. Passionele energie van de retrograde Pluto brengt intense emoties, waardoor we in de liefde een boost krijgen, die we kunnen gebruiken relaties te verbeteren of nieuwe contacten te maken. We krijgen woensdag een warme energie op ons af van de sextiel tussen Venus en Ceres. Romantiek en vriendschap krijgen dan een zeer fijne energie. Bij deze combinatie moeten we wel erg oppassen als we niet lekker in ons vel zitten, omdat we dan moeilijk oplosbare problemen tegen kunnen komen. Onrust, stress en depressies kunnen dan een sterke stempel op mensen drukken. Venus beweegt in de Kreeft en deze maakt mensen soms kwetsbaar. Ook hierbij geldt dat mensen, die een positief leven hebben de energie goed kunnen gebruiken qua romantiek en vriendschap. In dit geval is het dan ook een prima week voor sociale contacten en versterken van een liefdesrelatie. Met name vrijdag is er een bijzondere driehoek tussen Venus en Neptunus, terwijl Jupiter in de Stier reist. Aan de ene kant zijn we dan zeer dromerig en hangt er sensuele energie. Aan de andere kant kunnen er frustraties zijn, als de liefde niet altijd beantwoord wordt. Positief is dat we harmonieuze energie ervaren tussen ratio en intuïtie, waardoor er mensen zijn, die heel goede beslissingen op grond van emoties kunnen nemen.

Mars reist in de Leeuw en brengt spannende energie aan mensen, omdat vooral passie en romantiek de kracht kunnen ervaren. Het wordt een vrolijke periode, waarbij Mars de spanning in mensen losmaakt en zorgt voor creativiteit, die emoties ertoe beweegt romantiek in het leven te halen of te versterken. De energie is tevens erg goed voor erotiek en passie. Het eind van de week zullen we al de energie van de Volle Maan, die pas zondagochtend de 4de om 5:43 in de Boogschutter staat, ervaren. Alhoewel de energie vooral voor de volgende week een krachtige invloed zal hebben, kan de energie al op vrijdag zorgen voor heel wat steun. We kunnen sterke energie ervaren, die zorgt dat we veel aandacht voor andere mensen hebben. We zijn extra bezorgd om elkaar en zullen veel liefde en vriendschap delen. Er wordt dan ook aangeraden in het weekend mensen op te zoeken en leuke dingen te doen. Ook is het een prima weekend voor het brengen van offers aan geliefde personen in onze omgeving. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen mediums en paragnosten kunnen er gebruik van maken, maar ook andere mensen kunnen veel voelen en ervaren. De week eindigt met ongewone ideeën, waarbij we veranderingen in onze plannen zien komen, die een sterke invloed op onze toekomst kunnen gaan hebben. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeker oog voor te hebben en dingen te doen om te ontwikkelen, sociale contacten op te doen en activiteiten te doen, waar je gewoon blij van wordt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)