Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De energie van de Volle Maan zal Weegschalen flink beroeren, waardoor er veel liefdevolle krachten loskomen. Dit komt vooral omdat je intuïtie versterkt wordt en je hierdoor precies de juiste dingen kunt doen om anderen warme gevoelens en vriendschap te bieden. Het kan een prima week worden, waarbij je niet alleen emotioneel sterk bent, maar ook op intellectueel en sociaal gebied. Op maandag ben je een oogappeltje, waardoor vrienden je sympathiek vinden en een geliefde heel warme gevoelens voor je heeft. Ben je single, dan kun je deze periode van een heel goede vriend(in) te horen krijgen dat er meer is dan alleen maar vriendschap. Mercurius kan in het midden van de week positieve energie bieden op de communicatie die je met een partner hebt, waardoor er woensdag veel liefde tussen jullie is. Het is een prima periode om een leuke activiteit te plannen. Ben je single, dan heb je behoefte om veel weg te gaan en ben je ook aantrekkelijk om nieuwe mensen te lokken. Op donderdag kan er een kink in de kabel komen, waardoor er een confrontatie kan zijn met iemand waar je om geeft of waar je van houdt. Je kunt je minder diplomatiek uitdrukken, waardoor je alle zeilen bij moet zetten om het een en ander op te lossen. Vanaf vrijdag is de lucht geklaard en kun je tot en met het weekend fijne energie ervaren, waardoor je in staat bent om liefde te ontvangen, maar ook zeker te geven.

Carrière en financiën
Je zult deze week een zeer evenwichtige energie vanuit de Maan ervaren, waarbij de periode dat deze vol aan de hemel staat, zorgt voor een aantal dagen van absolute topklasse. Je bent evenwichtig en kunt goed met stress omgaan, waardoor het een week kan worden waarbij je veel vooruitgang boekt. Je bent punctueel en kunt hierdoor de puntjes op de i zetten. Je hebt oog voor details en weet de juiste keuzes te maken om je intellectueel te ontwikkelen. Daarnaast ben je in staat op een verstandige en fijne manier met collega’s om te gaan. Op maandag kun je bepaalde verwachtingen hebben, maar kun je je misschien net op de verkeerde zaken richten. Bedenk dat juist het kleine belangrijker is, dan het grote, waardoor je het best kunt kijken naar zaken die op het eerste gezicht minder belangrijk zijn. Je bent deze dag, maar ook de dagen erna communicatief erg sterk, waardoor je in staat bent je subtiel en intelligent uit te drukken. Op dinsdag en woensdag ben je diplomatiek, wat je nodig zal hebben, omdat er het een en ander op je pad komt. Er wordt aangeraden naar je intuïtie te luisteren en je hart te laten spreken. Op donderdag kunnen er problemen zijn en ben je emotioneel erg gevoelig, waardoor je net de verkeerde dingen doet en zegt. Misschien doe je er goed aan om in deze periode op een andere manier met je werk om te gaan. Wellicht kan een collega hierbij helpen, door advies te geven. Vrijdag en het weekend is het een periode om te ontspannen en te genieten van rust en natuur.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Je bent zeer vitaal, omdat Venus en Jupiter je een krachtige fysieke en mentale energie bieden. Toch moet je opletten dat er toch stiekem wat emoties zijn, die tot fysieke beperkingen kunnen leiden. Je kunt namelijk last van hoofdpijn hebben of, als je te zware werkzaamheden doet, last van vermoeide benen of gewrichtspijnen krijgen. Merk je dit, dan is het verstandig hier gelijk iets mee te doen. Is de pijn echt erg, ga dan even naar een arts, zodat die kan kijken wat er aan de hand is. Een massage kan ook wonderen verrichten. Over het algemeen zal je intuïtie juiste gevoelens bieden, waardoor weinig risico neemt. Misschien wel het grootste risico ligt in het gegeven dat de Waterman sterke invloed heeft. Hierdoor kunnen agressie en passie zorgen dat je niet altijd nadenkt bij acties die je onderneemt. De grootste beschermende factor is dat er een goede energie hangt in de sector van sociale contacten. Zorg dat je de steun van een partner, je vrienden of familie gebruikt om je te ondersteunen. Trek er samen op uit en zorg er ook voor dat je genotsproducten zoveel mogelijk vermijdt.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)