Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 41

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het is een week, waarin je minder risico neemt, dan je normaal gesproken neemt. Je kiest voor jezelf en zit daardoor lekkerder in je vel en dit vertrouwen straal je ook zeker uit. Singles trekken nu wel veel meer toe naar mensen met dezelfde opvattingen en overtuigingen. Dat betekent dus dat het in principe een prima week is om de juiste persoon aan je te binden. Kom je mensen, zowel in de liefde, als in vriendschappen tegen, die niet bij je passen, dan wordt aangeraden om hier niet verder mee te gaan. Gebonden mensen kunnen ditzelfde bij hun partner hebben. Is dit iemand waar ze niet voldoende mee klikken, dan kan er wel eens een gedachte zijn om hiermee te stoppen. Wees echter niet te intens en impulsief in het beëindigen van het contact. Beter praat je erover en blijf je nadenken. Saturnus zal heel wat kracht bieden, maar soms wel te filosofisch, waardoor je de neiging hebt om teveel in een droomwereld te leven. De Zon en Jupiter kunnen zich de 15de verbinden en Venus en Saturnus de 13de en deze hele periode kan wel eens zeer geschikt zijn om er een fantastische week van te maken als je merkt dat jouw relatie wel heel veel biedt. Ben je single, dan zal je speels en flirterig zijn en ben je in staat om de juiste mensen aan te trekken. Let wel op dat je soms te verwend kunt raken als er teveel gegadigden zijn. In dat geval dien je er voor te kiezen om even rust te nemen en je niet te snel aan iemand te binden. Het zal sowieso een week zijn, waarin je er verstandig aandoet om op filosofisch gebied met je partner en andere belangrijke mensen te praten, zodat er veel meer diepgang in jullie relatie komt. Je gaat een goede week tegemoet, waarbij je het contact met andere mensen opzoekt. Dit komt, omdat je vertrouwen goed is en je meer aandurft. Je richt je op leuke activiteiten en besteedt ook meer tijd aan jezelf. Het is een goede week om jezelf eens te verwennen met een bezoekje aan een kledingwinkel, kapper of de horeca. In een relatie zal je partner genieten van je avontuurlijke en leuke ideeën en er graag in meegaan. Als single zullen mensen aangetrokken worden door je charmante verschijning, maar moet je dus opletten dat je kieskeurig blijft. Trek je een verkeerd iemand aan, dan zal dit uiteindelijk stress geven. Het is een prima week om vrienden, die je een tijd niet gezien hebt, op te zoeken. Hierdoor kun je een positief stuk verleden terughalen, wat voor fijne momenten zal zorgen.

Carrière en financiën
De krachtige planetaire invloed zorgt ervoor dat je geestelijk erg sterk bent. Je hebt veel vertrouwen en dit zorgt voor een positief contact met collega’s, leidinggevenden en andere zakelijke contacten. Mars en Jupiter versterken je intellectuele vermogens, waardoor er veel gedachten in je opkomen, die in de toekomst positief uit kunnen werken. De energie van Jupiter zal versterkt worden door de energie van onder andere Saturnus. Deze energie zal reinigend werken, waardoor problemen opgelost kunnen worden. Je dient aan het begin van de week voorzichtig te zijn met mensen die dominant zijn, omdat deze je humeur kunnen beïnvloeden. Blijf geduldig en tracht relaxt te reageren als andere mensen je onder druk zetten of vervelend reageren. In het midden van de week zal er rust hangen en krijg je de kans om werkzaamheden af te ronden, maar ook om nieuwe projecten of taken te starten. Let op dat er aan het eind van de week vertragingen op kunnen treden. Als je echter je charme blijft gebruiken, zal je genoeg ondersteuning krijgen om alles alsnog tot een goed einde te brengen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Weegschaal is vanaf de geboorte een mooi, charmant mens met aangeboren hang naar schoonheid. Daarnaast heeft de Weegschaal vaak een goed stel hersenen. De uiterlijke schoonheid komt dan ook met name vanuit de innerlijke gevoelens. Je karakter is meestal in balans en hierdoor straal je energie uit naar mensen in je omgeving. Deze natuurlijke schoonheid zorgt dat je niet veel geld aan je uiterlijk hoeft te besteden, omdat je dit simpelweg niet nodig hebt. Toch zal je meer geld aan uiterlijk besteden, dan een gemiddeld ander teken. Deze week moet je goed op de nieren letten. Je hebt soms de neiging teveel te snoepen en als je dan te weinig water drinkt, kunnen je nieren het zwaar te verduren krijgen. De kans op bijkomende problemen is dan vooral sterk gericht op de huid, hoofdpijn en ook algehele vermoeidheid. Drink dus veel water en gebruik minder geraffineerde suikers. Mocht je beseffen dat je teveel suiker gebruikt, dan dien je er voor op te passen dat je in het begin zelfs afkickverschijnselen kunt krijgen. Geef niet op, maar breek er doorheen. Krachtige energie van de Maan kan je deze week helpen hier op een krachtige manier mee om te gaan. Je besteedt hierdoor meer tijd aan sport, gezonde voeding en trekt ook veel meer de natuur in. Het zal je mentaal versterken en je goed doen.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus beëindigt zijn retrograde cyclus. De passie die de planeet in die periode bracht, zal getemperd worden. Structuur, grenzen en bepaalde gewoontes kunnen meer hun gelding doen. De planeet beperkt in handelen. Er zijn echter ook zeker beloningen voor inspanningen, die we in de retrograde periode deden. Deze kunnen op de lange termijn gunstig zijn. We zijn in staat hogere idealen te behalen, die te maken hebben met ons sociale leven. Jupiter zal tot eind van de week retrograde bewegen en samen met Saturnus beperkend werken, maar tegelijk productiviteit en succes brengen. Het is een periode van verfijnen en aanpassen van standpunten, maar meestal zijn dit kleine veranderingen. We stellen doelen en krijgen mooie ideeën. Mercurius zal net als Jupiter tot eind van de week retrograde bewegen. Dit is een bijzondere energie, die ons dwingt bepaalde zaken op geheel andere wijze te zien. Dit kan wel een uitdaging zijn, omdat dit in tegenstelling tot eerder genoemde planeten is. Vooral op liefdesgebied kan dit negatieve invloed hebben. Gaan we echter nuchter met de energie om, dan kunnen we erg krachtige beslissingen nemen, zonder werkelijk veel te veranderen. Vrienden zijn nu erg belangrijk en kunnen ondersteunen met reflectie op hoe jij in het leven staat en suggesties geven. Neptunus, die retrograde beweegt, geeft realiteitszin, waarbij veel mensen de neiging hebben met beiden benen op de grond te staan. Veel mensen vragen zich af, waarom ze bepaalde dingen niet veel eerder realiseerden. Er komt door deze planeet een prima energie aan om niet alleen productief te zijn en structuur aan te brengen, maar ook nuchter en realistisch in het leven te staan. Tenslotte hebben we met Uranus een planeet die tot half januari retrograde beweegt. Deze zal onze innerlijke gevoelens nu beïnvloeden. Uranus staat momenteel relatief gezien verder weg en heeft daardoor minder invloed. Normaal is deze planeet in staat ons zeer kritisch en aanvallend te maken, maar dat zal nu een stuk minder zijn.
Je hebt meer rust in je en zal minder impulsieve handelingen hebben. Je kunt hierdoor ook op jezelf reflecteren en bepaalde mindere gedragingen ook zelf aanpakken. Pluto brengt nog steeds gunstige energieën, die qua erotiek en avontuur spanning brengen en over het algemeen goede doorwerken. Mars staat de gehele maand in de Weegschaal. Hierdoor worden romantische, sensuele en erotische krachten naar boven gebracht. Daarbij zal energie van de Weegschaal ons bewegen onrechtvaardig en onverantwoordelijk gedrag aan te pakken. Dit geeft nog steeds flink wat storing en we moeten dan ook oppassen niet te intens te reageren als mensen over grenzen gaan. In dit geval is rust, die de retrograde planeten ons geven, snel verdwenen. Tracht geduldig te blijven en laat je niet meeslepen. We kunnen door deze energie echter ook spannende en passionele emoties krijgen. We zijn geregeld bezig onze partner het hoofd op hol te brengen en we zoeken graag avontuur op. Singles zijn erg flirterig en staan open voor onenightstands of andere korte relaties. Let op dat je veilig vrijt als je losse contacten hebt. Er is een energie die zorgt dat je eerder een ziekte op kunt lopen als je onverantwoord gedrag vertoont. Vooral mensen met lagere weerstand kunnen een vergrote kans op problemen hebben. Naast Mars zal nu ook de Zon in de Weegschaal reizen en daar tot de 23ste veel kracht geven. Dit kan echter wel wat negatieve energie in mensen losmaken, waardoor niet iedereen even vrolijk of vriendelijk is. Waar we sympathiek en liefdevol naar geliefden en vertrouwden zijn, kunnen we, naar onbekenden of mensen waar we een mindere band mee hebben, negatief zijn. Dit zal niet alleen onder de ‘gewone’ mens zijn, maar kan ook op hoger niveau plaatsvinden, waardoor er in de politiek en andere maatschappelijke organen grote problemen kunnen ontstaan.
Venus reist in de Boogschutter, wat gunstige energie voor je intellectuele vermogen geeft. We kunnen makkelijker informatie opnemen en zijn in staat in studie of carrière veel te bereiken. Let op dat de Boogschutter mensen soms te vrij maakt, wat in relaties tussen mensen onderling wat verleidingen teweegbrengt. De Maan staat zondag in de Boogschutter en hierdoor zijn we wel eens erg filosofisch bezig. We denken zondag en maandag dan ook veel over het leven na en dat kan over het algemeen een fijne energie brengen. Mensen zijn deze periode erg vrijgevig naar elkaar en we hebben ook meer de neiging lekker naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. Door de sterke retrograde planeten zullen de meeste intense of negatieve energieën geabsorbeerd worden. Het kan voor veel mensen zelfs een passieve week worden. Woensdag zal Venus een harmonieuze sextiel met Saturnus vormen. Dit zorgt voor fijne, maar ook serieuze gesprekken over relaties en financiën. Hier kunnen vruchtvolle situaties uit voortkomen. Donderdagavond tot vrijdagochtend ontstaat er een warme en liefdevolle verbinding tussen de actieve Zon en optimistische Jupiter. De meeste mensen zijn ook erg vrijgevig en zoeken naar mogelijkheden om sociaal en in de liefde meer kansen te zoeken. Vrijdag en zaterdag zal er een rustgevende energie zijn als gevolg van de Maan in de spirituele Vis. Er wordt voor nu aangeraden met vertrouwde mensen door te brengen en te genieten van rust en eenvoud. Er is op communicatief gebied een gunstige energie in relaties, waardoor er veel mooie momenten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)