Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
De planetaire energie lijkt gericht te zijn op carrière of andere zakelijkheden. Dit betekent niet dat je minder sympathiek bent, maar zakelijk van aard. Let op dat je hierover praat, omdat je partner er onzeker door wordt en er conflicten uit voortkomen. Tevens dien je op te passen dat je op je werk of studieplek gevoelens bij een ander op kunt roepen. Je kunt je dan gevlijd voelen, maar beter kan je er grenzen aan stellen. Zondag is een relaxte dag. Maandag ook, maar dan is er een storende energie, waardoor je partner weinig aandacht krijgt. Dinsdag t/m donderdag ben je sympathiek en optimistisch. Alhoewel de romantiek niet sterk zal zijn, zal je wel leuke dingen met je partner doen. Je bent gericht op sociale en culturele activiteiten. Donderdagavond en vrijdag ben je graag thuis. Vrijdag ben je romantisch en maak je het goed. Zaterdag ben je fysiek actief en een prima dag voor erotiek.

Singles
Voor de romantiek en het vinden van een partner zal er deze week minder energie hangen. Wel kan je sensueel en erotisch uitdagend zijn. Let op tegen wie je dit doet, omdat je anders mensen op ideeën kunt brengen, die je helemaal niet wilt. Je bent wel nieuwsgierig en daardoor ook wel eens wat stout. Dat kan natuurlijk leuk zijn bij de juiste mensen, maar niet bij de verkeerde. Er zijn wel aanwijzingen dat je een losse relatie met een partner hebt of krijgt. Zolang je voor ogen houdt dat dit spannend en leuk is en niet tot een vaste relatie leidt, is dit prima. Zondag zal je totaal niet met de romantiek bezig zijn. Maandag moet je opletten dat er storende energieën zijn, waardoor je op gebied van romantiek conflicten kunt krijgen. Dinsdag t/m donderdag zijn prima dagen omdat je optimistisch en vrolijk bent. Daardoor trek je makkelijk mensen aan en ben je flirterig. Er kan een ex-partner op je pad komen. Je bent vrijdag en zaterdag zeer romantisch en het is dan ook een gelukkige en liefdevolle dag.

Carrière en financiën
Je hebt deze week niet altijd evenveel energie om tijd aan werk en zakelijkheden te besteden. Ga geen belangrijke afspraken maken, maar houd je bezig met kleinere taken. Je kunt je dan ook beter richten op bureauwerk, zakelijke reizen en het onderhouden van contacten. Hoe onbelangrijk deze ook lijken, het zullen taken zijn, die uiteindelijk later in december voor succes zorgen. Let op financiële zaken, omdat het daar een mindere periode voor is. Je bent wel veel met de toekomst bezig, maar start nog geen nieuwe grote dingen op. Daar heb je later nog tijd genoeg voor. Beter vanaf de 2de met dit soort zaken wachten. Zondag en maandag ligt de energie op gebied van je reputatie. Mensen zijn onder de indruk van je doorzettingsvermogen en je kunt zondag veel bereiken. Er kunnen maandag obstakels zijn, maar omdat je zo krachtig bent, kun je je er wel doorheen slaan. Dinsdag t/m donderdag ben je geliefd en in principe kan alles wat je doet voor resultaten zorgen, maar houd je dan wel bezig met de kleinere taken en plan nog geen lange termijndoelen. Vrijdag en zaterdag zijn relaxt, omdat je energie goed is. Het is een prima tijd om samen te werken. Je intuïtie kan veel informatie geven. Met name zaterdag komen je leidinggevende capaciteiten naar voren, maar er kunnen storende energieën zijn.

Invloed van de Volle Maan in de Tweeling
De Volle Maan in Tweelingen is een astrologisch fenomeen dat specifieke energieën met zich mee kan brengen. Deze gebeurtenis kan verschillende aspecten van ons leven beïnvloeden, met name op het gebied van communicatie, relaties en mentale activiteit. Ten eerste is er een verhoogde communicatie, omdat de Tweeling een luchtteken. Tijdens de Volle Maan in de Tweelingen kan de behoefte aan communicatie toenemen. Het is een gunstige tijd om openhartige gesprekken te voeren, gedachten en ideeën te delen, en informatie uit te wisselen. Er is echter ook een vorm van dualiteit en tegelijk balans: Tweeling wordt geassocieerd met dualiteit. Deze Volle Maan kan ons bewust maken van tegenstellingen in ons leven en de noodzaak om balans te vinden tussen uiteenlopende elementen, zoals werk en privé, emotie en rede. Er is ook veel meer nieuwsgierigheid tijdens deze stand van de Maan en er is dan ook een sterke drang naar kennis en opzoeken van informatie. Tijdens deze periode kan de drang om nieuwe dingen te ontdekken en te leren toenemen. Het is een goede tijd om open te staan voor nieuwe informatie en ervaringen. Omdat Tweelingen ook een sociaal teken is, kan de Volle Maan in dit teken sociale activiteiten bevorderen. Het is een gunstige tijd voor samenkomsten, feestjes en het onderhouden van sociale contacten. Er is wel weer een moment van wisselende emoties. De dualiteit van Tweelingen kan ook een wisselende emotionele toestand met zich meebrengen. Het is belangrijk om bewust te zijn van deze schommelingen en ze te accepteren als onderdeel van het proces tijdens deze maanfase. Er is een sterke focus op relaties, waarbij er niet alleen een sterke gerichtheid is op communicatie, maar ook relaties, vooral die van een meer intellectuele aard. Tijdens deze Volle Maan kunnen we ons bewust worden van onze relaties en hoe we communiceren binnen deze relaties. Het is altijd belangrijk te onthouden dat de invloed van de Volle Maan persoonlijk kan variëren afhankelijk van iemands geboortehoroscoop en andere astrologische factoren. Over het algemeen is het echter een tijd waarin de energieën hoog zijn, en bewustwording van de genoemde thema's kan leiden tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

De Weegschaal is enthousiast, actief en relatief gezond doordat je graag sport, leuke dingen doet en lekker actief met anderen bezig bent. Doordat je zo actief bent, kun je er fysiek profijt van hebben en ziektes buiten de deur houden. Doordat je zo actief bent, is het belangrijk voedzame maaltijden te gebruiken, maar let op vet en suiker. Deze kunnen je lichaam op den duur schade toebrengen. Het vervelende is dat je dit pas op latere leeftijd merkt. Bedenk dat je alles, wat je kan verbeteren om gezond te blijven, aan dient te grijpen. Mensen die last hebben van ademhalingsproblemen kunnen meer last krijgen doordat de weersomstandigheden ongunstig zijn. Dit kan komen doordat je symptomen veronachtzaamt en dan bepaalde zaken verwaarloost. Ga bij twijfel even bij de dokter langs en laat deze controleren of er iets aan de hand is. Bij het samenstellen van je voedingspatroon is het belangrijk vitaminen en mineralen te gebruiken die gunstig werken op spieren en gewrichten. Mensen die de afgelopen periode last van hun maag hadden, zien hun klachten grotendeels verdwijnen. Werk je veel thuis, doe je huishoudelijk of ander zwaar lichamelijk werk of werk je met elektrische apparatuur, dan moet je opletten. Er kan mogelijkheid zijn, dat je je kunt verwonden. Verder is belangrijk te bekijken of je voldoende beweegt. Het is een must voor de niet-altijd actieve Weegschaal om voldoende te bewegen. Qua schadelijke producten dien je je te beheersen bij alcohol, drugs of sigaretten. Gezelligheid is altijd ontspannend, maar het zijn vooral andere factoren die er bij komen kijken en voor complicaties zorgen. Je hebt dan de neiging om minder verstandig te leven en bent minder gedisciplineerd. Discipline is belangrijk, ook qua voeding. Met name vezelrijk voedsel is aan te raden, zoals salades, groene groenten en vers fruit.

Overzicht voor alle tekens
In de kosmos is er een sterke schommeling van de hemellichamen. Mercurius staat tot de eerste dag van december in de levendige en avontuurlijke Boogschutter. Zijn invloed omhelst morele facetten met kracht, waardoor wij als wijze rechters optreden wanneer menselijke conflicten zich ontvouwen. In deze tijdsperiode zijn gedachten vrij, doch koesteren wij twijfels, voordat de waarheid zich aan ons openbaart. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidende sterren aan ons firmament, al dienen wij ons bewust te zijn van de retrograde Uranus in Stier. Deze kan tot eind januari stress en frustratie geven, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Terwijl Neptunus richting Saturnus in Vissen beweegt en daar tot begin december vertoeft, kunnen gedachten minder rationeel zijn en ervaren wij intense mentale krachten. Derhalve wordt geadviseerd om op een verstandige en geduldige wijze doelen na te streven, om financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Venus reist tot 4 december door haar gunstige teken, de relationele Weegschaal, wat sociale activiteiten ondersteunt en diverse relaties versterkt. Tevens kunnen wij de pracht van ons huis en kleding gebruiken om gelukkiger te worden. Wees bedachtzaam, want bij serieuze beslissingen kan onzekerheid toeslaan. Tegelijkertijd vormt de Zon tot 22 december in het filosofische Boogschutterteken ongeduldige energie. Mensen hebben dan moeite om naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen veroorzaken. Gedurende deze periode zullen wij echter mentaal een positieve stemming ervaren, wat voor heel wat optimisme zorgt. Ons gedrag in de samenleving zal verfijnd, zelfverzekerd en zelfs intellectueel zijn. Dankzij grote discipline kunnen wij beter presteren in sociale contacten, maar ook op andere gebieden zoals de liefde en in de carrière.

Wij zullen ons geweldig voelen in gezelschap van familie of een relatie. De assertieve Mars zal tot 4 januari in de optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in Boogschutter brengt passie en strijd met zich mee, en het is een uitstekende tijd voor actie, zakendoen en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en het accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Hierdoor kunnen vooral aan het begin van de week conflicten, blessures en problemen met autoriteiten ontstaan, zoals we vorige week eindigden. Werknemers of onhandelbare kinderen kunnen onze autoriteit op de proef stellen. Van zondag tot dinsdag zal Venus een conjunctie vormen met de Zuidknoop. Een kans om problemen of patronen in relaties los te laten en te verwerpen. Als je een zuivere breuk wilt met iemand in je leven, dan is dit een goed moment. Het begin van deze week vormt Mercurius een vierkant met Neptunus. Niet de beste tijd voor logisch en redelijk denken. Het is raadzaam om deze periode wat rustiger aan te doen en meer tijd vrij te maken voor ontspanning. Een wandeling in de natuur kan bijvoorbeeld verlichting bieden. Luister niet te veel naar jouw dromen. Op maandag staat de Volle Maan om 10:16 in de Tweeling, terwijl de Maan een vierkant met Saturnus vormt en in oppositie staat tot Mars. Daarbij zal er positieve energie van Pluto komen, die voor ondersteuning zorgt. Het is een goed moment om processen of projecten te voltooien die betrekking hebben op informatie, marketing en verkoop. Je zult merken dat je gevangen zit tussen waarheid en leugens, authenticiteit en onwaarheid. Blijf uit de buurt van hypocrisie en fraude.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)