Weekhoroscoop Weegschaal

Geboortedatum 23 september t/m 22 oktober - week 26

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie van de Zon beweegt door je sector van carrière en dit zorgt ervoor dat je aan de ene kant nuchter en zakelijk bent. Aan de andere kant kun je ambities hebben om er in de liefde iets moois van te maken. Je hebt zelfvertrouwen en dit straal je uit, waardoor je partner zich ook fijn bij jou voelt. Het is ook een prima week voor contact met vrienden, familie en anderen. Ook trek je nieuwe mensen aan. Zondag ben je romantisch en vind je het leuk vooral iets met je partner te doen. Maandag ben je iets meer met je eigen dingen bezig. Je doet er goed aan dit wel met je partner te bespreken. Dinsdag is een dag van uitersten, waarbij je aan de ene kant veel zin in erotiek hebt, maar je ook wel eens afstandelijk bent. Vanaf woensdag zal Mercurius positieve energie op je loslaten, waardoor je prima communiceert en je je partner tevreden kunt houden. Vanaf donderdag zullen de Maan en Uranus je seksuele emoties versterken. Het zal een spannende periode zijn, waarbij je erg fijne momenten mee zal maken.

Singles
Je bent het 1ste deel van de week passioneel en op erotiek gericht. Let op dat je soms egoïstisch kunt worden, waardoor je niet altijd even prettig bij anderen overkomt. Tracht balans te vinden, zodat je ook aan anderen denkt. Op zich lukt dit je wel en zal je in staat zijn op een prettiger manier over te komen. Dinsdag en woensdag ben je zeer charmant en kom je erg sensueel over. Heb je behoefte aan spanning en avontuur, ga dan naar plekken waar veel mensen komen. Je krijgt dan zeker kans. Heb je behoefte aan een duurzame relatie, dan wordt aangeraden een date te maken of met een vriend(in) af te spreken waar je al een tijdje gevoelens voor hebt. Donderdag en vrijdag zal Uranus je seksuele kant prikkelen als gevolg van de verbinding met de Maan. Vertrouw op je instinct en ga alleen met iemand in zee als je voelt dat deze positief voor is. Het maakt niet uit of het om een vast of los contact gaat. Luister je niet naar je gevoel, dan kan er een teleurstelling, conflict of ander probleem van komen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagnacht in de Vissen. Dit geeft positieve energie, waardoor jij lekker in je vel zit en er veel mensen zijn, die positieve emoties bieden. Let op dat je soms de neiging kunt hebben om teveel met anderen bezig te zijn en eigen beslommeringen te vergeten. Mensen die last van hun maag of slokdarm hebben, kunnen extra last hebben. Sommigen kunnen ook last hebben van een zeer sterke drang naar genotsmiddelen. Het lichaam is kwetsbaar en vooral als je verkeerde dingen eet of drinkt. Maandagnacht t/m donderdagmiddag beweegt de Maan in de Ram. Dit kan een tijd van regeneratie zijn, waarbij je ziel zich oplaadt en herstelt. Het is een prima periode voor mensen om stress, depressie en andere negatieve emoties kwijt te raken. Let op dat de Ram veel kracht geeft, maar ook de neiging heeft om jou zeer actief te maken. Ga je hier niet goed mee om, dan kan je teveel energie kwijtraken. Mensen die hoofdpijn hebben, doen er goed aan hun ogen te laten controleren. Ook is het belangrijk stress te mijden, omdat dit nu extra veel hoofd-, nek,- en rugpijn kan brengen. Donderdag zal de Maan naar de Stier bewegen en dit kan emotionele en mentale spanning teweeg brengen. Tracht niet teveel te veranderen en blijf zoveel mogelijk met huidige routines bezig. Omdat veel mensen door deze energie sympathiek en zacht zijn, is het wel een periode dat je veel steun van anderen krijgt. T/m zaterdag zal deze energie wel problemen geven voor mensen die een kwetsbare keelstreek hebben, omdat er meer kans op ontstekingen kan zijn. Mannen kunnen meer last van het achterhoofd en de nek hebben. Voor vrouwen is er meer kans op problemen met menstruatie. Weegschalen hebben behoefte aan mensen om door hen te kunnen motiveren om met plezier aan sport te doen. Wanneer ze de neiging hebben om het alleen te doen, zal de motivatie geregeld te wensen overlaten. Let op dat je niet teveel van sport wisselt. Je hebt namelijk de neiging om mee te gaan met rages en daar dan weer even hard van af te stappen. Mocht je dit willen, zorg er dan voor dat je in ieder geval één sport voor een langere periode blijft doen. Teamsporten zijn niet helemaal jouw ding, omdat je niet zo van concurrentiestrijd houdt. Let deze week op suikerproducten. Zonder dat je het zelf beseft, kun je hier veel van gebruiken en dan met name in thee, koffie, snoep en toetjes. Het beste kun je gewenning aan zoetsmaak minderen.

Carrière en financiën
De Zon beweegt vanaf afgelopen vrijdag door jouw sector van carrière en zal daar tot de 3de week van juli blijven. Je bent hierdoor zelfverzekerd en weet goed wat je wel en niet wilt. Het is een prima week om nieuwe doelen te stellen en ambities aan anderen te laten zien. Je staat er open voor dat mensen adviezen en zelfs kritiek kunnen geven. Je bent niet snel van slag en weet ook wel wat je moet doen om dit te veranderen. Voor jou staat kritiek gelijk aan het kritisch onder de loep nemen van je eigen daden en gedachten. Het is in ieder geval een prima week om gewaardeerd te worden en veel nieuwe kansen te krijgen. Ook is het een goede tijd voor het werken aan je zakelijke netwerk. Dit kunnen niet alleen zakelijke contacten worden, maar ook vriendschappen. Houd dus in de gaten dat het een drukke week kan worden, waarin je soms alle zeilen bij zal moeten zetten. Let wel op dat maandag een lastige dag is om toe te geven. Alleen deze dag vind je het lastig als mensen meningen geven. Mercurius zal vanaf de 26ste in jouw sector van vriendschap verblijven. Daardoor kunnen emoties en ratio vermengt worden en dien je op te letten dat je dit niet overdrijft. Voordeel is dat je prima kunt samenwerken met collega’s of klanten. Nadelig kan zijn dat er mensen zijn, die vriendschap vragen omdat je zakelijk iets te bieden hebt. Het kan andersom als jij anderen als vriend ziet om iets zakelijks voor elkaar te krijgen. In beide gevallen moet je opletten voor teleurstelling, conflicten of andere problemen. Donderdag en vrijdag zijn drukke dagen, waarbij je op moet letten dat je wel voldoende slaapt en ontspant.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van tegenstrijdige energieën)
Mars is de gehele maand in de Kreeft, waardoor mensen geregeld erg huiselijk kunnen zijn en er dus momenten zijn dat het erg stil op straat is, op momenten dat je dit niet verwacht. Venus beweegt nog tot begin juli in de Tweeling, waardoor er ook momenten zijn dat mensen er juist op uittrekken. Het zal dan ook een periode zijn, waarin mensen emotionele spanning ervaren en niet altijd weten wat ze nou precies willen. Omdat Neptunus al vanaf vrijdag retrograde in de Vissen beweegt en de Zon in de Kreeft zal er een onvoorwaardelijke liefde zijn naar familie, gezin en andere vertrouwde mensen. De retrograde Neptunus zorgt dat veel mensen begaan zijn met het leed van anderen en zichzelf nog wel eens wegcijferen. De Zon zorgt ervoor dat je dit vooral doet voor mensen waar je een emotionele band mee hebt. De passionele en verleidelijke tekens zijn echter gericht op spanning en avontuur. Zij doen het meer om te verleiden en zien erotiek en losse contacten als dat om van te genieten. Avontuurlijk ingestelde mensen kunnen beter niet teveel tijd geven aan mensen die hier absoluut geen behoefte aan hebben. Andersom moeten serieuze mensen niet in zee gaan met mensen die alleen los contact willen. Wees voorzichtig met verleiden, omdat manipulatie, ontrouw en misleiding aan de orde van de dag kunnen zijn. Er is hierbij iets bijzonders te melden, omdat Lilith in de Vissen is. Daardoor hebben bepaalde tekens meer de neiging tot misleiden, terwijl anderen de rol van slachtoffer op zich nemen.

Lilith is een hypothetische tweede Maan van de Aarde. Dit is zeker niet irreëel, omdat er wel degelijk een energetisch extra kracht ontstaat vanuit de baan, die de Maan maakt. In ieder geval kan die ervoor zorgen dat mensen moeite hebben romantiek en erotiek aan elkaar te koppelen. Veel mensen kunnen deze week moeite hebben om zich te geven. Er is veel afstandelijkheid tussen vaste partners, maar wel veel avontuurlijke energie naar onbekenden of mensen die onbereikbaar lijken. Het kan dus een zeer moeilijke week voor liefde zijn. Met name tekens die door Venus, Mars, Jupiter of Mercurius beheerst worden, kunnen hier last uit ondervinden. Overigens kunnen vrouwen meer last hebben van het willen verleiden, dan mannen. Zij zullen dan meer de neiging hebben over grenzen te gaan, terwijl de mannen juist voorzichtiger zijn. Zondag de gehele dag en maandagochtend is er ruimte om tijd aan jezelf te besteden. De Maan komt maandagnacht naar de Ram en dit zal roering brengen. Mensen kunnen wat impulsiever zijn, waardoor er fouten gemaakt kunnen worden en er ook minder concentratie in mensen zit. Aan de andere kant is het leven speels en minder geprogrammeerd, zodat mensen minder neiging hebben om afspraken van tevoren vast te leggen. Woensdagavond zal Mercurius de Leeuw ingaan. Dit geeft creativiteit en leuke ideeën. Let op, er kan bezitterig gedrag optreden en mensen kunnen ook veel vooroordelen hebben. Merk je dit, tracht controle te houden en wees open en avontuurlijk. Donderdag is een dag om buiten je comfortzone te treden. De veelzijdige Uranus sluit zich aan bij de dominante Zon en dit zorgt dat mensen graag met andersdenkende omgaan en dit brengt plezier in de brouwerij. Het eind van de week beweegt de Maan naar de Tweeling en dit is een prima energie voor sociale activiteiten en communicatie met mensen. Blijf dus niet alleen thuiszitten, maar trek er lekker op uit.

Weekhoroscoop Weegschaal