astro content

Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 16

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er was zaterdag mysterieuze energie, die ook zondag zorgt dat er wat veranderingen te bespeuren zijn. Je krijgt veel prikkels uit je omgeving en kunt uitgedaagd worden om hier iets mee te doen. Het is in ieder geval spannende energie, die negatief uit zou kunnen pakken. Wees alert in de relatie en weersta verleidingen van buitenaf. Je doet er goed aan om zondag en maandag dan ook lekker bij je partner te zijn en iets speciaals te doen. Je kunt je partner verwennen en zeker verleiden. Zorg dat je dinsdag en woensdag duidelijk voor ogen hebt wat je wilt en zorg dat je partner hiervan op de hoogte is er ook mee akkoord is. Er zijn anders teleurstellingen mogelijk. Donderdag en vrijdag is er zoete, warme energie, waardoor er in de liefde veel moois is. Zorg dat je je oprecht opstelt, zodat je partner ook werkelijk ziet dat je het meent. Let zaterdag wel op dat je emoties je nog wel eens parten spelen en je dan wat kwetsbaarder bent. Je kunt dan sneller teleurgesteld zijn als je partner ergens geen zin in heeft.

Singles
Het wordt een interessant weekend, waarbij er veranderingen zijn, die over het algemeen wel prettig uit kunnen pakken. Je wordt zondag uitgedaagd om op romantisch gebied mensen te ontmoeten en spannende activiteiten te doen. Ook maandag en dinsdag zijn er spannende energieën, waardoor je ook dan veel gevoelens hebt om de liefde en de erotiek op te zoeken. Het is echter geen periode voor een vaste relatie. Let maandag op dat er iemand kan zijn, die jou tot iets wil verleiden dat voor jou minder gunstig is. Ga er niet op in als je merkt dat je intuïtie waarschuwt. Dinsdag en woensdag is een prima periode om afspraken te maken. Of het nu gaat om liefde of andere contacten, het is een fijne tijd. Er kan donderdag en vrijdag voor singles een romantische energie zijn, waardoor er veel kans is op een nieuwe en ook vaste relatie deze week. Zaterdag ben je minder met liefde bezig en is het een prettiger dag om met familie en vrienden af te spreken. Trek er dus lekker op uit of nodig mensen uit.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan neemt een prominente rol in. Zaterdagnacht en zondag komt er een energie van de Maan in de Leeuw. Mensen hebben veel zelfvertrouwen en wordt de energie goed gebruikt, dan zullen emoties in evenwicht zijn. Zo niet, dan is er kans op egoïsme, conflicten en andere problemen. De Leeuw heeft invloed op hart en bloedvaten. Het belangrijkste is te zorgen dat je gezond eet en niet teveel suiker en zout gebruikt. Bloedarmoede en andere storingen van het bloed kunnen anders ontstaan. Ook wordt er melding gemaakt van vermoeide benen, kwetsbare rug en last van maagzuur. Tracht stress te mijden en besteed minder tijd aan tablets en telefoons, omdat de ogen kwetsbaar zijn.

Maandag t/m woensdag beweegt de Maan in de Maagd en willen mensen het liefst alles goed doen. Dit is goed, maar overdrijf niet. Je kunt beter niet teveel vet eten en moet opletten met alcohol en drugs. De lever en milt kunnen namelijk kwetsbaar zijn, evenals de maag en blindedarm. Mensen moeten er rekening mee houden dat hun voeten wat moe kunnen zijn. Woensdagnacht t/m vrijdagochtend zal de Maan in de Weegschaal bewegen en naar de Schorpioen verhuizen. In deze tijd is de stofwisseling van veel mensen traag. Er is een moeilijk herstel van vermoeidheid of kwetsuren. Let op dat mensen last van slecht humeur kunnen hebben, waardoor ruzies en geweld aan het eind van de week ontstaan. Deze periode kun je beter meer water drinken, omdat de Weegschaal invloed op de nieren heeft. Ook de huid kan kwetsbaar zijn. Zorg dat je geregeld naar het toilet gaat. Er is deze tijd veel kans op eczeem en andere huidziekten. Wanneer de Maan in de Schorpioen komt, zullen blaas, urinebuis en geslachtsorganen onder druk staan. Er kan ook neusverkoudheid ontstaan en bij vrouwen ook problemen met de baarmoeder. Mensen zullen dan op moeten letten met seks. Eet verder geen zwaar verteerbaar voedsel en kook groente gaar. Rauwkost is namelijk ook minder geschikt.

Carrière en financiën
Het is een week waarbij je op gebied van je carrière wisselvallige energie kunt ervaren. Je kunt de ene keer anders dan een andere keer reageren. Je doet er goed aan om hier alert op te zijn en te zorgen dat je achterstallige taken afrondt. Ook is het belangrijk dat je kleine taken afrondt, omdat die gezamenlijk anders toch veel tijd in beslag kunnen nemen. Moet je zondag werken, wees dan alert dat er gevoelens kunnen zijn voor een collega of een andere persoon waar je mee moet werken. Het is spannend, maar er kunnen problemen uit ontstaan. Met name singles kunnen een sterke energie voelen om iemand te verleiden, maar beter kun je werk en privé gescheiden houden.

Maandag en dinsdag ben je toegewijd, waardoor je niet alleen goed kunt samenwerken, maar je ook je werk zeer goed af kunt ronden. Je kunt dus al veel van je taken afsluiten en eventueel nieuwe starten. Let maandag op dat je impulsief kunt zijn en jezelf daarmee dan in de problemen kunt brengen. Gebeurt dit, dan kan dit grote gevolgen hebben. Dinsdag ben je veel praktischer en kun je doordacht bezig zijn. Woensdag en donderdag zijn geschikt voor hoger onderwijs, zakelijke reizen en reclame. Er is een romantische energie, die je op je werk in creativiteit om kunt zetten. Wees wel voorzichtig dat leidinggevenden niet altijd even blij zullen zijn als je te dromerig of te speels met werk bezig bent. Er zijn conflicten mogelijk. Vrijdag en zaterdag zijn prima dagen. Je bent ambitieus en bereikt veel. Leidinggevenden kunnen gecharmeerd zijn van jouw manier van werken. Dit geeft een boost om meer te bereiken.

Overzicht van de week voor alle tekens (Periode van de krachtige Maan)
Jupiter reist retrograde door de Boogschutter, waardoor verleden onder de loep genomen kan worden. Haast je niet, overdenk en maak dan pas plannen. Wees vooral niet impulsief. Zondag is er energie van de Zon die in harmonie met Jupiter is. Daardoor kunnen mensen vroeg wakker worden. Blijf niet lang in bed, omdat de energie dan averechts werkt. Maandag t/m woensdagochtend staat de Maan in de Maagd. Daarbij vormt Venus, in de Vissen, een plein met Jupiter, in de Boogschutter, en dit kan stress geven. Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, maar overdrijf dit niet door in een slachtofferrol te komen. Wees voorzichtig met communicatie, omdat je vooral via de sociale media, met apps of via de email net de verkeerde dingen kunt zeggen. Ook financieel en relationeel moet je opletten. De Maan heeft invloed op mensen die belangrijke besluiten nemen of met belasting bezig zijn. Vele mensen hebben nu een sterke neiging om alles goed te willen doen. Ze nemen minder genoegen met falen, maar de kans is dan dat je in overmoed fouten kunt maken. Let in relaties op met gesprekken of conflicten, wat je beter op een ander moment doet. Vanaf woensdagavond zal Mercurius positief in de Ram bewegen. Je kunt ideeën en gedachten hebben en wilt snel handelen. Het is een periode waarin mensen van alles doen en niet altijd nadenken over hun acties. Mensen die van nature snel handelen, kunnen dit goed gebruiken. Mensen die nuchter en perfectionistisch zijn, kunnen beter niet te impulsief zijn.

De Maan, in de Weegschaal, zal van woensdagmiddag t/m vrijdag kracht bieden en vrijdag Vol aan de hemel verschijnen om 13:12:18. Deze Volle Maan heeft invloed op ons humeur en kan positieve en negatieve energie bieden en zijn er conflicten mogelijk. Mensen kunnen beter gas terugnemen als de energie echt te heftig wordt. De kans op ongelukken, ruzies, geweld en meer negatieve zaken kan groot zijn. Aan de andere kant kunnen mensen positief naar elkaar zijn en respect voor elkaar hebben. Mensen kunnen dus erg wisselvallig zijn en jij ook. Wanneer alles goed verloopt, zullen mensen vrolijk en opgetogen zijn. Gaat er iets mis, dan kunnen ze zomaar opeens negatief reageren. Mensen zullen elkaar weten te vinden als ze elkaar nodig hebben, maar de neiging hebben elkaar te vergeten, als ze elkaar niet nodig hebben. Let op dat Pluto en Saturnus een versterkend effect hebben, wat zowel positieve als negatieve zaken kan versterken. Daardoor moet je er rekening mee houden dat er de komende tijd veranderingen kunnen zijn. Vanaf zaterdag reist de Zon een paar weken gunstig in de nuchtere Stier. Venus komt in de Ram terecht en dit is minder gunstig. De Maan reist deze periode een paar dagen in de Schorpioen. Hierbij houdt niet iedereen zichzelf onder controle. Impulsiviteit, jaloersheid en dominantie kunnen problemen geven. Dit vindt in het onderbewustzijn plaats en niet iedereen heeft zijn eigen daden door. Er wordt aangeraden eigen daden te overdenken en eerlijk te zijn. Dit kan veel problemen schelen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.be onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopien, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour elke donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (€0,70/min)

BE: 0902-12024 (€1,25/min)

Blog

door Medium Carl
Lang geleden
Hallo lieve mensen,

Dat is lang geleden. In 2015 moest ik stoppen vanwege ernstige lichamelijke omstandigheden die me bijna Lees meer
door Medium Sofia
Als het even moeilijk wordt.
Als het even moeilijk wordt en er geen licht meer schijnt, kijk dan even naar boven naar de hemel en onthoud Lees meer
door Medium Shirley
VERTROUWEN OP LIEFDE
VERTROUWEN geschreven met hoofdletters omdat het zo belangrijk is.
Waar horen we op vertrouwen dan? We horen te Lees meer
door Medium Ilse
De Liefde van boven....
De liefde van boven?

Je wacht wellicht op een berichtje van hem of haar?Ergens voel je dat het goed komt en weet Lees meer
door Medium Sofia
Medium Sofia
Hallo lief mens,ik ben Paragnoste-Medium Sofia, bij mij kun je ook terecht als je een vraag hebt over je huisdier, geen enkele Lees meer
door Medium Johanna
5 april Nieuwe Maan
Oude loslaten en nieuw begin

Twijfel je nog over bepaalde dingen en wil je graag een nieuw begin. Dan mag je voor Lees meer
door Medium Shakira
Gezondheid
Gezondheid, lief mens, ik kan aanvoelen maar niet op 3 minuten. Indien u pijnklachten hebt of iets heeft dat u niet vertrouwd Lees meer
door Medium Venus
Heftige volle maan in Weegschaal en de Mercurius Retrograde
Het is een vervelende tijd voor iedereen voor de meeste mensen loopt het deze Lees meer
door Medium Luciano
Gezegend weekend
Sinds gister op de lijn, een paar fijne gesprekken gehad.
Heb er erg veel zin in om jullie allen te helpen en of te woord Lees meer
door Medium Moon
De taal van het Universum Medium Moon
Wij spreken en geven alles wat wij kunnen, krijgen wij het terug ja.
vragen staat vrij de codes, de Lees meer
door Medium Marja
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
LIEFDE
WIE VERLANGT ER NAAR LIEFDE?
Wie verlangt er niet om in verbinding te komen met een iemand. Samen te Lees meer
door Medium Ingrid
Loslaten
Lief mens,

Het is een intense tijd waarin veel gebeurd.
Oude stukken waarvan je dacht dat je ze verwerkt had komen weer naar Lees meer
door Medium Angelica
Contact maken met iemand. Hoe werkt dat?
Ik krijf vaak de vraag hoe dat werkt, het contact leggen.
Ik focus mij op de naam en diegene en Lees meer
door Medium Ilse
Valentijnsdag
Valentijnsdag

Deze dag staat in het teken van de liefde, maar zouden we dat niet elke dag beter kunnen staan? Iedere dag in Lees meer
door Medium Ellen
Accepteren geloven en overgaven
Accepteren, geloven en overgaven, is de sleutel tot verandering.

Accepteer waar je nu bent de situatie Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er was zaterdag mysterieuze energie, die ook zondag zorgt dat er wat veranderingen te bespeuren zijn. Je krijgt veel prikkels uit je omgeving en kunt uitgedaagd worden om hier iets mee te doen. Het is in ieder geval spannende energie, die negatief uit zou kunnen pakken. Wees Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een uitdagend weekend worden, waarbij je goed in de relatie staat. Je hebt behoefte om er op uit te trekken en mensen te ontmoeten. Het liefst natuurlijk met je partner, maar als die niet wil of kan, doe je er goed aan zelf vrienden op te zoeken. Maandag t/m woensdag Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je dit weekend wat apart, omdat je niet zo goed weet wat je met de romantiek aan moet. Je voelt je nuchter en vindt het fijn als de zondag wat meer gericht is op actieve doelen. Je voelt je zeker positief en dit straal je ook uit, maar je bent gewoon wat minder Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent zondag vrolijk en populair en dat zorgt dat er een leuke sociale periode is. Je wilt er samen met je partner op uittrekken, leuke activiteiten doen en vertrouwde mensen bezoeken. Je bent extravert en zoekt graag het avontuur op. Je straalt erotische energie uit en dat Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Hoe goed je relatie ook is, er wordt aangeraden van zondag t/m woensdag gas terug te nemen als het om diepe emoties gaat. Zijn er belangrijk dingen te bespreken, tracht dan niet te kritisch te zijn en vertel de ander ook niet wat die wel of niet moet doen. Het begin van de week Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je voelt je dit weekend wat apart, omdat je niet zo goed weet wat je met de romantiek aan moet. Je voelt je nuchter en vindt het fijn als de zondag wat meer gericht is op actieve doelen. Je voelt je zeker positief en dit straal je ook uit, maar je bent gewoon wat minder Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent erg vrolijk en enthousiast en zal je partner geregeld blij maken en liefde geven. Je hebt niet alleen gevoel voor humor, maar zal ook passioneel zijn en gericht op erotiek. Let t/m woensdag op dat problemen uit andere delen van je leven zorgen dat de relatie onder druk Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je doet er goed aan geregeld te ontspannen en vaker te slapen, maar niet op zondagochtend. Dan vind je het juist fijn om er lekker vroeg uit te gaan en van de dag te genieten. Er is een sensuele energie, waardoor je partner naar je toetrekt. Deze energie kan t/m dinsdag veel Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag doe je heel erg je best om het je partner naar de zin te maken, maar weet je niet precies wat je moet doen om dit echt voor elkaar te krijgen. Beter kan je rustig aandoen en je eigen gang gaan. Er is van maandag t/m woensdag een perfecte energie voor de romantiek. In Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je vindt je relatie momenteel erg belangrijk. Hoeveel je ook met werk of andere zaken bezig bent, je vindt altijd tijd voor je partner en geliefden. Let op als je een jaloerse partner hebt, omdat deze flink wat tijd kan vragen. Je doet er goed aan empathisch en diplomatiek te Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je denk in het weekend veel aan de toekomst en wat je kunt doen om je relatie nog beter te maken. Let op, er zijn mensen die denken aan het beëindigen van de relatie. Over het algemeen is het echter een prima periode om hart en ziel te verbinden. Jullie zijn graag samen en Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag heb je een romantische inslag, waardoor je waarschijnlijk in de ochtend lekker in je bed wilt blijven liggen. Toch wordt dit niet aangeraden, omdat je dan de hele dag lui kunt zijn. Ga er dus lekker uit en geniet van de dag. Maandag moet je op je woorden letten. Je hebt Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

Maandhoroscoop

Ram

Overzicht van de maand
De Zon kan voor de Ram belangrijk zijn en een soort buffer vormen om de enigszins negatieve energie van je heersende planeet Mars te weren. Daardoor lijk je soms wat minder energiek. In principe is dit niet zo, maar ga je juist adequaat en efficiënt met je energie omgaan. Je kunt Lees meer


Steenbok

Overzicht voor de Steenbok
April is een spannende periode. Niet alles zal duidelijk zijn, maar over het algemeen kan je wel veel oplossen als die in eerste instantie fout leken te gaan. Er wordt aangeraden om je vooral te richten op datgene wat werkelijk belangrijk is. De reden dat je er een goede maand van kunt Lees meer


Maagd

Overzicht voor de Maagd
April kan als gevolg van kosmische energie onvoorspelbaarheid geven, maar uiteindelijk hebben de meeste gebeurtenissen een positieve invloed. Mercurius werkt namelijk absorberend op negatieve invloeden, waardoor jij je eigen gang kunt gaan. Je zult vrijheid ervaren, maar je moet wel Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
April wordt een sensuele en levendige maand op gebied van de liefde en sociale contacten. Let op dat je geregeld dominant kunt zijn en je dan teveel je zin doordrijft. Jouw scherpe humor kan anderen beïnvloeden en zelfs kwetsen. Singles kunnen deze maand kansen krijgen. Mensen die net Lees meer


Waterman

Overzicht voor de Waterman
De Waterman kan zich verheugen op een maand vol vertrouwen en positieve energie. Met name jouw activerende planeet Neptunus en de Zon nemen een dominante positie in. Er kunnen genoeg kansen komen op een nieuwe functie, promotie of opzetten van een eigen bedrijf. Mensen met een stabiele Lees meer


Weegschaal

Overzicht voor de Weegschaal
Er zijn onverwachte en verwachte veranderingen en successen. Dwergplaneet Eris neemt een speciale positie in en absorbeert negatieve energie van Mercurius. Let in het midden van de maand op dat er agressieve energie is, die je beter onderdrukt. Vertrouw op je mentale kracht en Lees meer


Schorpioen

Overzicht voor de Schorpioen
Je kunt in april nieuwe kennissen krijgen. Dit komt vooral omdat jouw heersende planeet Mars een gunstige plek aan de hemel inneemt. Daarnaast zal Uranus, die gezien wordt als brenger van ambities naar de Schorpioen, versterkt worden door de Zon. In je carrière krijg je veel Lees meer


Vissen

Overzicht voor de Vissen
Jupiter en Venus nemen deze periode een prima positie in, waardoor er mooie dingen gebeuren. Ook de Zon biedt een positieve energie. Je kunt de eerste week veel positieve veranderingen zien. Komt er dan ook een kans, grijp deze dan. Heb je een eigen bedrijf of ben je leidinggevende, dan Lees meer


Leeuw

Overzicht voor de Leeuw
Wensen komen uit als gevolg van je heersende hemellichaam de Zon, maar er kunnen onvoorspelbare dingen gebeuren. Blij vooral jezelf en gedraag je niet anders. Word je geprovoceerd, dan kun je beter gebruik maken van je empathische en sympathieke kant. T/m de 10de is er een energetische Lees meer


Boogschutter

Overzicht voor de Boogschutter
De Boogschutter kan succes behalen en geluk afdwingen. Dit komt vooral, omdat jij dit zelf afdwingt. Het is een relaxte maand, maar je moet voorzichtig zijn en nadenken voor je iets belangrijks besluit. Met name de dwergplaneet kan de Boogschutter beïnvloeden. Je kunt krachtig Lees meer


Kreeft

Overzicht voor de Kreeft
Mars en Jupiter nemen een gunstige positie in. Het is een maand van veranderingen en experimenten. Mensen kunnen een eigen bedrijf starten, nieuwe baan krijgen of andere zakelijkheden implementeren. Je kunt risico’s nemen en dingen doen, die je normaal niet snel doet. Waarschijnlijk Lees meer


Tweelingen

Overzicht van de maand
Het is een interessante maand, waarbij met name de dwergplaneet Ceres en de Maan goede energie aan de Tweeling bieden en absorberend werken bij eventuele kosmische invloeden. Bedenk dat jij als Tweeling wisselvallig bent en geregeld voor beroering kunt zorgen. Gebeurt dit, dan moet je Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag