Weekhoroscoop Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 26

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag is er interessante energie, die jou aantrekkelijk maakt. Daardoor zal je partner graag bij je zijn en jou ook erg waarderen. Dit is ook wel logisch, omdat je zowel mentaal als intellectueel erg krachtig bent. Let maandag op dat er misleidende energie is, waardoor er kans is dat je je door iemand anders laat verleiden. Natuurlijk is dit fijn, maar geef duidelijke grenzen aan. Dinsdag en woensdag zijn prima dagen voor de romantiek en je partner. Je hebt waarschijnlijk geen oog voor anderen en durft samen met je partner buiten je comfortzone te treden. Hierbij word je geholpen door de energie van Mercurius in je sector van relaties. Er is in ieder geval ruimte voor romantiek en erotiek. Donderdag en vrijdag zal je meer gericht zijn op je thuissituatie. Je vindt het dan fijner om geregeld thuis te zijn en te genieten van hobby’s en gezin. Let zaterdag op dat je nog wel eens wat overdreven in je reacties naar anderen bent. Dit kan mensen wel eens storen, waardoor er conflicten mogelijk zijn.

Singles
Het is een week met verschillende invloeden, waardoor je wisselvallig van aard bent. Je kunt soms erg open en filosofisch reageren, waardoor mensen geboeid worden door de intellectuele uitspraken die je doet. Maar mensen die op avontuur uit zijn, kunnen jou dan mijden. Met name t/m woensdag heb je er de meeste kans toe. Het is dan ook een prima periode voor mensen die een serieuze relatie zoeken. Het 2de deel van de week zal je speelser zijn en meer gericht op erotiek. Je hebt deze periode dan ook meer kans dat je mensen aantrekt die voor het avontuur gaan. Ben je op een losse relatie uit, dan is dit een prima periode. Maandag kom je minder geboeid over. Je lijkt wat afstandelijk. Dinsdag en woensdag zal je veel actiever zijn en kunnen mensen merken dat ook jij openstaat voor leuke dingen. Donderdag en vrijdag kun je je wel eens wat minder prettig voelen. Je weet echter niet waarom dit zo is. Beter kun je je niet te druk maken en gewoon lekker genieten van leuke activiteiten. Zaterdag ben je erg speels en vooral gericht op erotiek. Let op dat je mensen niet kwetst, wees dus eerlijk met wat je wilt.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagnacht in de Vissen. Dit geeft positieve energie, waardoor jij lekker in je vel zit en er veel mensen zijn, die positieve emoties bieden. Let op dat je soms de neiging kunt hebben om teveel met anderen bezig te zijn en eigen beslommeringen te vergeten. Mensen die last van hun maag of slokdarm hebben, kunnen extra last hebben. Sommigen kunnen ook last hebben van een zeer sterke drang naar genotsmiddelen. Het lichaam is kwetsbaar en vooral als je verkeerde dingen eet of drinkt. Maandagnacht t/m donderdagmiddag beweegt de Maan in de Ram. Dit kan een tijd van regeneratie zijn, waarbij je ziel zich oplaadt en herstelt. Het is een prima periode voor mensen om stress, depressie en andere negatieve emoties kwijt te raken. Let op dat de Ram veel kracht geeft, maar ook de neiging heeft om jou zeer actief te maken. Ga je hier niet goed mee om, dan kan je teveel energie kwijtraken. Mensen die hoofdpijn hebben, doen er goed aan hun ogen te laten controleren. Ook is het belangrijk stress te mijden, omdat dit nu extra veel hoofd-, nek,- en rugpijn kan brengen. Donderdag zal de Maan naar de Stier bewegen en dit kan emotionele en mentale spanning teweeg brengen. Tracht niet teveel te veranderen en blijf zoveel mogelijk met huidige routines bezig. Omdat veel mensen door deze energie sympathiek en zacht zijn, is het wel een periode dat je veel steun van anderen krijgt. T/m zaterdag zal deze energie wel problemen geven voor mensen die een kwetsbare keelstreek hebben, omdat er meer kans op ontstekingen kan zijn. Mannen kunnen meer last van het achterhoofd en de nek hebben. Voor vrouwen is er meer kans op problemen met menstruatie. De Waterman is een vernieuwer, die niet snel stilstaat. Je kunt nieuwe plannen lanceren en deze ook tegelijk uitvoeren. Hierbij let je niet altijd op wat anderen denken en kunnen doen. Let daar deze week goed op. Je bent qua sport niet altijd even gemotiveerd om actief bezig te zijn. Het liefst doe je een sport waarbij gezelligheid als belangrijkst wordt gezien. Als luchtteken zijn sporten als surfen, windsurfen en andere watersporten geschikt. Let op dat je, voordat je gaat sporten, zorgt voor een goede warming-up en na het sporten voor een goede cooling-down. Doe je dit te weinig dan is de kans op blessures een stuk groter.

Carrière en financiën
De Zon heeft veel invloed in jouw sector van welzijn. Je bent gemotiveerd en zeer ambitieus om niet alleen in je werk te presteren, maar ook qua gezondheid. Je bent iemand die normaal gesproken actief in het werk is. Dat ben je nu ook, maar je vindt het belangrijker dan ooit dat je fysieke gesteldheid ook goed is. Daar kan de Zon je bij helpen, waardoor je een goede week hebt. Zondag ben je intellectueel erg sterk en heb je veel inzicht. Je bent stijlvol, maar ook speels, waardoor je op een ongewone wijze toch goed kunt presteren. Woensdag kan Mercurius in je sector van partnerschap prima helpen om jou vitaal en krachtig te houden. Je bent door deze energie ook zeer intellectueel en zakelijk, waardoor je prima kunt presteren. Er wordt aangeraden ook geregeld samen te werken en er niet voor te schromen mensen om advies te vragen. Je kunt wel eigenwijs zijn, maar bij de juiste mensen kun je luisteren. Vermijd mensen waar je weinig aan hebt of die een storende invloed op je hebben en trek vooral op met mensen die waardevol voor je zijn. Donderdag zal de Maan een verbinding met Uranus in jouw sector van gezin aangaan. Daardoor zal je meer moeite hebben om je volledig op je werk te richten. Heb je de mogelijkheid dan is vooral vrijdag een goede dag om vrij te nemen. Moet je toch werken, dan doe je er goed aan een strakke organisatie te houden en te zorgen dat jij je doelen nastreeft. Over het algemeen heb je veel vertrouwen en kun je hierdoor zowel vrijdag als zaterdag prima presteren.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van tegenstrijdige energieën)
Mars is de gehele maand in de Kreeft, waardoor mensen geregeld erg huiselijk kunnen zijn en er dus momenten zijn dat het erg stil op straat is, op momenten dat je dit niet verwacht. Venus beweegt nog tot begin juli in de Tweeling, waardoor er ook momenten zijn dat mensen er juist op uittrekken. Het zal dan ook een periode zijn, waarin mensen emotionele spanning ervaren en niet altijd weten wat ze nou precies willen. Omdat Neptunus al vanaf vrijdag retrograde in de Vissen beweegt en de Zon in de Kreeft zal er een onvoorwaardelijke liefde zijn naar familie, gezin en andere vertrouwde mensen. De retrograde Neptunus zorgt dat veel mensen begaan zijn met het leed van anderen en zichzelf nog wel eens wegcijferen. De Zon zorgt ervoor dat je dit vooral doet voor mensen waar je een emotionele band mee hebt. De passionele en verleidelijke tekens zijn echter gericht op spanning en avontuur. Zij doen het meer om te verleiden en zien erotiek en losse contacten als dat om van te genieten. Avontuurlijk ingestelde mensen kunnen beter niet teveel tijd geven aan mensen die hier absoluut geen behoefte aan hebben. Andersom moeten serieuze mensen niet in zee gaan met mensen die alleen los contact willen. Wees voorzichtig met verleiden, omdat manipulatie, ontrouw en misleiding aan de orde van de dag kunnen zijn. Er is hierbij iets bijzonders te melden, omdat Lilith in de Vissen is. Daardoor hebben bepaalde tekens meer de neiging tot misleiden, terwijl anderen de rol van slachtoffer op zich nemen.

Lilith is een hypothetische tweede Maan van de Aarde. Dit is zeker niet irreëel, omdat er wel degelijk een energetisch extra kracht ontstaat vanuit de baan, die de Maan maakt. In ieder geval kan die ervoor zorgen dat mensen moeite hebben romantiek en erotiek aan elkaar te koppelen. Veel mensen kunnen deze week moeite hebben om zich te geven. Er is veel afstandelijkheid tussen vaste partners, maar wel veel avontuurlijke energie naar onbekenden of mensen die onbereikbaar lijken. Het kan dus een zeer moeilijke week voor liefde zijn. Met name tekens die door Venus, Mars, Jupiter of Mercurius beheerst worden, kunnen hier last uit ondervinden. Overigens kunnen vrouwen meer last hebben van het willen verleiden, dan mannen. Zij zullen dan meer de neiging hebben over grenzen te gaan, terwijl de mannen juist voorzichtiger zijn. Zondag de gehele dag en maandagochtend is er ruimte om tijd aan jezelf te besteden. De Maan komt maandagnacht naar de Ram en dit zal roering brengen. Mensen kunnen wat impulsiever zijn, waardoor er fouten gemaakt kunnen worden en er ook minder concentratie in mensen zit. Aan de andere kant is het leven speels en minder geprogrammeerd, zodat mensen minder neiging hebben om afspraken van tevoren vast te leggen. Woensdagavond zal Mercurius de Leeuw ingaan. Dit geeft creativiteit en leuke ideeën. Let op, er kan bezitterig gedrag optreden en mensen kunnen ook veel vooroordelen hebben. Merk je dit, tracht controle te houden en wees open en avontuurlijk. Donderdag is een dag om buiten je comfortzone te treden. De veelzijdige Uranus sluit zich aan bij de dominante Zon en dit zorgt dat mensen graag met andersdenkende omgaan en dit brengt plezier in de brouwerij. Het eind van de week beweegt de Maan naar de Tweeling en dit is een prima energie voor sociale activiteiten en communicatie met mensen. Blijf dus niet alleen thuiszitten, maar trek er lekker op uit.

Waterman