astro content

Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 4

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor de komende periode wordt voorspeld dat er veel energie is, die jou aantrekkelijk en liefdevol zal maken. Je bent emotioneel krachtig en kunt mensen motiveren om het leven op een zeer leuke manier tegemoet te zien. Het is dus een fantastische periode om met je partner leuke dingen te doen. Deze tijd kan je te maken krijgen met vrienden en familie die tijd van je vragen. Baken dit wel goed af en zorg dat je eerlijk blijft als je geen zin of tijd hebt. Blijf vooral niet thuis zitten, maar stimuleer je partner om er op uit te trekken.

Tot en met donderdag is het een prima sociale periode, waarbij je geregeld met mensen afspreekt. Let op dat er woensdag wel wat hobbels kunnen zijn. Vrijdag en zaterdag ben je wel minder sociaal, maar vind je het fijn om met je partner door te brengen. Erotiek en romantiek zullen de dagen vullen, waardoor er zeer fijne momenten en activiteiten kunnen zijn. Misschien is het een goede periode om een weekendje weg te gaan.

Singles
Je hebt deze week een aantrekkelijke uitstraling, waardoor mensen positief op je reageren. Je neemt de tijd om leuke dingen te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat de energie niet alleen in de liefde motiveert, maar ook zakelijk, moet je voldoende slapen en geregeld ontspannen. Zondag ben je minder met liefde bezig, omdat je dan veel zakelijke dingen te doen hebt. Woensdag en donderdag zijn voor de liefde minder interessant.

De kans dat je de liefde in je leven haalt, is deze dagen een stuk kleiner. Wel is het een prima tijd om met vrienden en familie af te spreken. De eerste dagen zullen mensen geregeld tijd van je vragen en dat vind je meestal niet zo erg. Vrijdag en zaterdag zal de energie zeer sterk zijn en wil je er graag op uittrekken. Je bent liefdevol en sensueel, waardoor je mensen aan kunt trekken. Let op dat je mensen aan kunt trekken, die niet direct voor een vaste relatie gaan. Wil je dit, dan kun je genieten van erotiek en avontuur. Wil je een vaste relatie, baken dan duidelijk je grenzen af.

Mentale en fysieke gesteldheid
De heersende planeet is Saturnus, waardoor de Waterman emotioneel nog wel eens erg gevoelig kan zijn. Deze gevoeligheid wil de Waterman dan nog wel eens op een aanvallende manier naar buiten toe laten zien. Je kunt namelijk emotioneel onevenwichtig zijn en bent dan zeer onzeker. Niet eens over jezelf, maar meer over mensen in je omgeving. Door branieachtig gedrag kun je dit dan verbloemen.

Let op, omdat mensen dan een andere kijk op je krijgen, dan wie je werkelijk bent. Dit is niet heel erg verstandig. Het is belangrijk om te laten zien wie je bent. De komende week moet je goed opletten dat je de onderbenen niet overbelast. Met name de kuiten en enkels kunnen kwetsbaar zijn. Let dus op bij het wandelen, hardlopen of andere activiteiten waar je je benen bij gebruikt. Zorg dat je voldoende zuivelproducten eet en drinkt, zodat je botten voldoende bouwstoffen krijgen om te ontwikkelen. Eet ook wat meer groente, tarwe- en gerstproducten en vermijd kant en klare producten.

Carrière en financiën
Je bent erg energiek en nuchter op zakelijk gebied, maar tegelijk ook sympathiek. Mensen zullen naar je toetrekken en graag met je samenwerken. Je bent effectief en adequaat en doet de juiste dingen op de juiste momenten. Financieel is er zeker wat mogelijk. Ga niet alleen uit van eigen mogelijkheden, maar werk ook samen en vraag advies. Hierbij kan je je uitstraling en energie gebruiken om mensen te laten zien welke vaardigheden en talenten je allemaal hebt.

Je wilt zondag vooral veel geld verdienen en kunt hierdoor bepaalde extra taken doen. Maandag en dinsdag zal je flexibel moeten zijn, omdat er het een en ander aan taken op je weg komt. Plan niet teveel en zorg ervoor dat je ordelijk met je werk omgaat. Woensdag kunnen er wat obstakels zijn, waarbij je even alle zeilen bij moet zetten. Met name in contact met collega’s en klanten moet je voorzichtig zijn in hoe je communiceert. Donderdag is een zeer geschikte dag om te handelen en financiële zaken af te sluiten. Ook kun je belangrijke besluiten nemen. Vrijdag zal je soms moeite hebben om niet te egoïstisch in het leven te staan. Bekijk wat je kunt doen om evenwicht te vinden tussen jouw behoeften en die van anderen

Overzicht van de week voor alle tekens
Venus reist nog steeds door de Waterman en zal daar tot 10 februari verblijven. Ook de Zon zal deze tijd in het gebied van de Waterman verblijven. Er zal dus een goede energie zijn als het om sociale contacten gaat. Het is een gunstige energie om nieuwe vrienden te maken, je bij groepen aan te sluiten of een nieuwe relatie te krijgen. Aan het begin van de week staat de Maan in de Ram. Mensen kunnen hierdoor ambitieus zijn en zakelijk gezien is het een prima periode voor het kiezen van een nieuwe opleiding of het maken van toekomstplannen.

Ook is het een prima periode voor grotere projecten of het verkrijgen van een nieuwe baan. Het midden van de week sluit Mercurius zich aan bij Pluto in de zakelijke Steenbok. Daardoor kunnen mensen prima met elkaar communiceren en verwoorden wat ze willen. Onzekere of negatieve mensen kunnen echter wel voor problemen zorgen, omdat ze zich snel aangevallen voelen. Het is ook een geschikte tijd om nieuwe doelen te stellen. Voorbereiding is wel erg belangrijk voor er gestart kan worden. Mensen die impulsief handelen, kunnen dan echter in de problemen komen, vooral bij belangrijke besluiten of contracten die afgesloten worden. Er zijn wat storende energieën, die door onverantwoordelijk of negatief gedrag opgeroepen kunnen worden. Let op je woorden en daden, zodat dit niet bij jou gebeurt.

Kom je mensen tegen die dwangmatig gedrag laten zien, vermijd deze dan zoveel mogelijk. Vrijdag reist de ambitieuze Mars tot 17 maart in de actieve, avontuurlijke Boogschutter. Verder gaat Mercurius een uitdagende verbinding met Uranus aan, die zeer eigenzinnig kan zijn en zal de Maan in het weekend in de Tweeling reizen. Het kan dus een spannende periode zijn met passionele energie, maar ook wisselvalligheid en stress. Er kunnen grote ideeën zijn, maar ook misverstanden als mensen teveel hun mening geven. Er kunnen mensen zijn, die wellicht onbedoeld, erg onbeleefd kunnen zijn. Tracht hier dus zelf ook op te letten.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.be onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Het is NU Happy Hour bel NU voordelig met onze consulenten!

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12023 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
door Medium Angelica
Prognose 2018 via mail sms chat
Lieve Bellers
2018 is nu een halve maand voorbij!
Voor jou kan ik nog een prognose geven voor 2018.
Ik Lees meer
door Medium Moon
Mindfulness 2018 Trendy leven.
Hoi lieve bellers deze tijd van vele
Nieuwentijd kinderen in groei maakt het voor mij mogelijk te herkennen Lees meer
door Medium Marga
Met vakantie
Lieve mensen

Omdat ik 60 word ga ik dit even in het buitenland vieren. Ik zal dus niet aanwezig zijn tot en met 21 januari. Lees meer
door Medium Yvonne
Gelukkig Nieuwjaar
Lieve bellers en collega's

Ik wens jullie een gezond, voorspoedig en inspirerend 2018. De bellers bedankt voor het Lees meer
door Medium Marga
Beste-wensen
Lieve mensen

Ik wil jullie met heel mijn hart en ziel zeer fijne feestdagen toewensen, en kijk hoopvol uit naar 2018 want Lees meer
door Medium Manon
Kerst
Lieve Mensen,


Op 1e kerstdag a.s. zal ik een aantal uren online zijn, voor diegene die me nodig hebben.Liefs Manon.... Lees meer
door Medium Marga
Helende stenen
Goede morgen allemaal

Vandaag wil ik jullie even meedelen dat er een aantal stenen bestaan die jullie perfect kunnen Lees meer
door Medium Marga
Terug van weggeweest
Lieve mensen

Eindelijk ben ik er terug om je bij te staan en advies te geven. Dus heb je hulp nodig of gewoon even Lees meer
door Medium Manon
Leven..
Het leven is een cirkelgang van kindsheid naar kindsheid.

Van kindsheid naar kindsheid betekent een spiraal van steeds weer een Lees meer
door Medium Manon
De Wereld
De wereld leeft en ademt en wij kunnen zijn spirit bij ons binnenhalen.

Denk aan rollende golven, warme zon, nat gras, verse Lees meer
door Medium Angie
chat sms Email consult
Dag lieve trouwe bellers ik heb al eens eerder een blog geschreven over de chat .sms en email Lees meer
door Medium Venus
Venus op Vakantie maar is wel bereikbaar
Trouwe bellers...

Ik ben een paar weken op valantie maar ben zeker bereikbaar via de sms en Lees meer
door Medium Moon
Ondernemers met power
De ondernemer van nu staat in zijn licht, heeft lef en kwaliteiten. Maar houdt ook van het leven, brengt offers maar Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor de komende periode wordt voorspeld dat er veel energie is, die jou aantrekkelijk en liefdevol zal maken. Je bent emotioneel krachtig en kunt mensen motiveren om het leven op een zeer leuke manier tegemoet te zien. Het is dus een fantastische Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je begint de week passioneel, maar dit zal niet altijd goed uitpakken. Je bent in de relatie dan niet altijd even betrouwbaar. Soms kun je namelijk liefdevol en warm zijn, maar op andere momenten weer hard en scherp. Het zal t/m woensdag belangrijk zijn je energie er op andere Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie zal de komende tijd iets beter zijn voor het zakelijke gedeelte van je leven. Echter, ook voor mensen met een kinderwens is de energie gunstig. Ook kunnen wensen uitkomen op het gebied van vriendschap en liefde. Zondag is een prima dag voor sociale contacten, maar Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent het begin van de week minder op je partner gericht. Dit kan gaan om activiteiten met anderen, maar ook om zakelijke of financiële aangelegenheden. Dit hoeft helemaal niet erg te zijn als je maar een stabiele relatie hebt. Heb je deze niet, dan moet je oppassen dat Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Tot en met donderdag is er een relaxte energie, waardoor je tijd aan je partner en andere vertrouwde mensen kunt besteden. Je bent zeer trouw en kunt leuke activiteiten doen. Je partner zal het in ieder geval erg leuk vinden om bij je te zijn. Het is belangrijk dat je je leven Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Op zondag doe je er goed aan lekker te ontspannen en, als je niets dringends hebt, alleen maar dingen te doen, waar je blij en relaxt door wordt. Maandag en dinsdag zal je veel meer energie hebben en ben je met zakelijkheden bezig, maar is er veel ruimte voor spannende en nieuwe Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent erg actief wat betreft carrière en zakelijkheden, waardoor het soms wel moeilijk is je volledig op je partner te kunnen richten. Je kunt beter open zijn en aan dienen te geven waar je mee bezig bent. Ook is het belangrijk om voor jezelf te bepalen wat je kunt Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er zijn krachtige romantische energieën, waardoor je wel eens in een droomwereld leeft. Je zult meer van de liefde verwachten dan er werkelijk zal zijn. Ook kun je te maken krijgen met romantische zaken, die uiteindelijk tot niets leiden. Dit komt vooral omdat je teveel Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is verstandig om geregeld te sporten, er met je partner op uit te trekken of te mediteren. Het is een week om vrienden en familie te bezoeken of nieuwe mensen in je vriendenkring te krijgen. Op zondag ben je energiek en charismatisch en trek je er graag met je gezin of Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Voor liefde hangt er een confronterende energie. Dit betekent dat een huidige goede relatie over het algemeen zo blijft, maar een mindere relatie hevig onder spanning kan komen te staan. Zondag ben je niet op romantiek gericht en zal je met ambities bezig zijn. Daarna zal je Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie zal dit jaar geregeld op gebied van relaties en romantiek liggen. Hoe sterker de energie is, hoe lekkerder jij in je vel zit. Zondag ben je sensueel en erotisch zeer actief. Het is niet alleen een tijd voor fijne seks, maar ook voor mensen die een kindje willen. De Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent ambitieus en wilt veel bereiken en dat kan voor de liefde een storende factor zijn. Vooral als je een moeilijke relatie hebt, zal dit voor problemen kunnen zorgen. Zondag is een dag voor plezier. Je wilt sporten en leuke dingen doen. Ook is het een prima dag uit te Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Kreeft

Algemeen voor de Kreeft
De zeer directe Uranus zal de 2de krachtige invloed op de Kreeft hebben. Helemaal omdat de Volle Maan dit ook nog eens versterkt. Hierdoor maak je een verandering mee. Je bent normaal iemand die zich volgens geldende normen en waarden gedraagt, maar nu zal je soms buiten je comfortzone Lees meer


Leeuw

Algemeen voor de Leeuw
Het 1ste deel van de maand hebben Uranus en de Volle Maan een krachtige invloed. Op zich kan je hier prima mee omgaan. Je kunt wel recalcitrant zijn, maar bent in staat om deze passievolle energie in de juiste banen te leiden. Alleen met mensen waar je moeite mee hebt, moet je oppassen voor conflicten. Vanaf de 9de Lees meer


Boogschutter

Boogschutter: horoscoop januari 2018
Algemeen voor de Boogschutter
Voor de Boogschutter zullen Uranus en de Volle Maan aan het begin van de maand zeer goed werken. Je krijgt nog meer passie en voelt je gelukkig en sterk. Je bent van jezelf al avontuurlijk, waardoor er niet veel verandert. Wel ben je wat ondeugend, maar dit zullen Lees meer


Steenbok

Algemeen voor de Steenbok
De start van de maand zal niet heel positief zijn als gevolg van de sympathieke en liefdevolle Volle Maan in de Kreeft. Er zit namelijk zoveel warmte en emotie in de energie van de Maan dat het teveel kan zijn voor de nuchtere en zakelijke Steenbok. Lees meer


Schorpioen

Algemeen voor de Schorpioen
De Volle Maan van 2 januari zal je gevoelens prikkelen, waardoor je emotioneel kunt zijn. Je hebt behoefte aan een thuisbasis. Voor gebonden mensen is het daarom belangrijk om veel met hun partner, gezin en familie door te brengen. Je kunt ze zelfs erg missen na de intense periode van Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Uranus zal aan het begin van dit nieuwe jaar al gelijk een krachtige energie in je losmaken, versterkt door de Volle Maan van de 2de. De stoute kant wordt in je losgemaakt en je hebt het gevoel dat je er voor wilt gaan. Je moet jezelf er wel voor behoeden dat je niet te impulsief en Lees meer


Maagd

Algemeen voor de Maagd
Er is het begin van de maand een krachtige energie vanuit Uranus en Volle Maan. Daardoor verlaat je soms je normatieve en perfectionistische karakter en kun je wat stout zijn. Je gaat zelfs tegen mensen in en ook geldende normen en waarden kunnen je niet altijd schelen. Het lijkt net alsof Lees meer


Waterman

Algemeen voor de Waterman
Uranus, je vooruitstrevende heersende planeet, zal vanaf het begin van de maand krachtige energie op je afsturen. Deze energie zorgt ervoor dat je alles van je af kunt gooien en minder behoudend bent. Je hebt waarschijnlijk wel emoties opgekropt en deze kunnen er nu sterk uitkomen. Je Lees meer


Vissen

Algemeen voor de Vissen
De 2de is er weer een Supermaan te bespeuren. De Volle Maan zal in de Kreeft plaatsvinden en ervoor zorgen dat je emoties geprikkeld worden. Dit zal over het algemeen positief plaatsvinden, waardoor je lekker in je vel kunt zitten. De Kreeft is immers, net als jij, ook een waterteken en Lees meer


Stier

Algemeen voor de Stier
De Maand begint op een extreem sterke manier, doordat Uranus energie zal delen met de Volle Maan in de Kreeft. Door zijn stand zal de Maan dichtbij de Aarde staan en dit biedt enorme kracht. Vooral op gebied van familie en andere geliefden zal de Maan je bijstaan en ervoor zorgen dat er veel Lees meer


Tweelingen

Algemeen voor de Tweeling
De Volle Maan aan het begin van de Maand zorgt ervoor dat je veel met familie omgaat en erg veel tijd aan vrienden of een partner kunt besteden. Daarbij zal Uranus invloed hebben, maar de energie kan jou onbezonnen maken, waardoor je dingen doet, die niet altijd goed uitpakken. Tracht Lees meer


Weegschaal

Algemeen voor de Weegschaal
Uranus en Volle Maan zullen het begin van de maand krachtige invloed hebben, waarbij je de neiging hebt buiten normen en waarden te treden. De meeste mensen zullen dit ludiek doen, door lekker te feesten of andere leuke activiteiten te plannen. Je wilt loskomen van de serieuze kant van Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag