astro content

Waterman

Geboortedatum 20 januari t/m 18 februari - week 25

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor de Waterman zullen de 1ste dagen van de week romantisch en zweverig zijn. Je bent graag aan het dromen over liefdevolle dingen die je met je partner kunt doen. Je bent sterk en zal evenwicht vinden tussen je privéleven en je zakelijke leven. Je bent op vele gebieden ook zeer magnetisch en aantrekkelijk, waardoor je niet alleen je partner aantrekt, maar je ook aantrekkelijk bent voor anderen. Let op dat je geen verkeerde signalen af gaat geven.

Zondag zal er een mysterieuze energie zijn, die je kunt gebruiken voor erotiek, avontuur en leuke activiteiten. Maandag en dinsdag zal je ook veel liefde aan je partner besteden. Er wordt aangeraden om in huiselijke kringen te blijven, omdat dit de beste resultaten geeft om liefde te versterken. Woensdag t/m zaterdag ben je sympathiek en zacht. Je bent minder op erotiek gericht dan eerder en besteedt tijd aan je werk en andere zakelijkheden. 

Singles
Je zult deze week veel prettige gevoelens ervaren en laat jezelf flink gaan. Je houdt er van om mensen uit te dagen en kunt er op losflirten. Je bent eigenlijk op alle plekken waar je komt zeer aantrekkelijk voor anderen. Let op dat je niet gaat overdrijven, omdat je anders bij sommige mensen over grenzen kunt gaan. Je moet vooral opletten bij collega’s, klanten of een partner van een vriend/vriendin. Op de zondag zal de mysterieuze energie, die er op afkomt, erg veel emoties bij je losmaken. Je bent speels en zal er niet voor schromen om het bed met iemand te delen, zelfs niet als er geen vaste relatie in zit. Maandag en dinsdag zal je wat gas terugnemen en zal je vooral veel tijd aan je werk geven. Woensdag t/m vrijdag ga je weer compleet los en kun je zeker veel kansen afdwingen om een nieuwe liefde te vinden. De kans dat er een vaste relatie uitkomt, zal echter de hele week niet heel groot zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Waterman is voor anderen verre van stabiel en kan onvoorspelbaar zijn, waarbij de Waterman geregeld afwijkt van andere mensen. Het is zeker geen kuddedier en eerder iemand die dingen bewust anders wil doen. Deze onvoorspelbaarheid betekent niet dat je voor jezelf wisselvallig bent, omdat je alles weloverwogen doet. In het algemeen ben je een maatschappijkritisch mens, die het belangrijk vindt dat mensen zich aan algemeen geldende normen en waarden houden. Je kunt hierbij wel erg koppig vasthouden aan je eigen normen en waarden, waar mensen nog wel eens moeite mee kunnen hebben. Je doet er goed aan hier niet te star in te zijn en te bedenken dat mensen best anders kunnen en mogen zijn. Deze week doe je er verstandig aan na te denken, voordat je reageert. Het zal een hoop geven als je relaxt blijft. Het is bekend dat een gestreste Waterman de gezondheid kan verwaarlozen en zich in een vertrouwde omgeving terugtrekt. Bedenk dat dit niet echt logisch is, omdat je jezelf nog depressiever kunt maken. Wanneer je de komende week de neiging hebt lui te zijn, zorg dan dat je wat meer tijd aan hobby’s besteedt. Denk daarbij aan een actieve sport, bezigheid of een activiteit waarbij je je filosofische kant naar buiten kunt laten komen. Je kunt denken aan het opschrijven van gevoelens, het bijwonen van een lezing of een nieuwe studie. Qua gezondheid dien je de komende week te letten op je schenen, enkels en de bloedsomloop. Er kan zelfs een ziekte optreden als gevolg van infectie.

Carrière en financiën
Het is een week waarin je erg actief bent of het nu in je liefdesleven is of op zakelijk gebied. Je voelt kracht en merkt dat klaar bent om te ontwikkelen en veel prestaties neer te zetten. Je bent magnetisch en moedig, waardoor je mensen aantrekt, maar ook af kunt stoten als zij moeite met jouw karakter hebben. Tracht je, van nature agressieve, kant zoveel mogelijk achterwege te houden en blijf dus diplomatiek in de omgang met mensen. Zondag is een spannende dag, waarbij er dingen kunnen gebeuren die voor verrassingen zorgen. Er zijn financiële mogelijkheden, maar dan moet je wel durven en risico’s nemen. Maandag en dinsdag zal alles, wat je opstart of wat je doet, goed aflopen. Het is een prima periode om achterstallig werk af te ronden en huidige taken aandacht te geven. Woensdag t/m vrijdag kunnen er redelijk wat obstakels zijn, waardoor je veel energie kwijt kunt raken. Het is wel een periode om er financieel op vooruit te gaan. Vrijdag en zaterdag ben je ambitieus en kun je laten zien welke vaardigheden je allemaal bezit. Er kan voor mensen, die dit willen, een promotie mogelijk zijn.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van nuchterheid en emoties in oppositie )
De Maan zal zondag en maandag in de stabiele, praktische Stier staan, waardoor het een prima tijd is voor goede prestaties. Mensen kunnen trots zijn op dat wat er behaald wordt, maar het is belangrijk om niet naast de schoenen te lopen. Die neiging kunnen met name negatief ingestelde mensen hebben. Wees daar alert op, niet alleen naar anderen toe, maar ook naar jezelf. Dinsdag de 12de zal de mentaal sterke Mercurius naar de emotionele Kreeft reizen. Mensen moeten evenwicht vinden tussen verstand en hart. Heb je daar moeite mee, dan doe je er goed aan hulp aan vertrouwde mensen te vragen.

De Nieuwe Maan heeft woensdag 13 juni om 21:45:04 de krachtigste stand. Deze staat in de Tweeling en mensen zullen geprikkeld worden om ideeën te hebben. Ook zijn veel mensen zeer sociaal. Je kunt geregeld afspraken maken, omdat anderen ook sociaal zijn. Het is een geweldige tijd om te reizen, te communiceren en contact met familieleden te hebben. Mensen die creatief zijn, kunnen geweldige ideeën hebben en dingen maken. Deze periode is Mercurius in de Kreeft en maakt een verbinding met Uranus in de Stier. Ook Venus, in de Leeuw, maakt een verbinding met Uranus. Mercurius en Uranus verbinden zich, waardoor er veel spiritualiteit en magische energieën is. Let op dat de Venus-Uranus verbinding voor flinke spanning zorgt op gebied van financiën, romantiek en aantrekkelijkheid. Veel mensen kunnen dan minder zelfverzekerd zijn.

Omdat Venus tot halverwege juli een creatieve energie in de Leeuw vindt, zullen de meesten in staat zijn de onzekerheid de kop in te drukken. De expansieve Jupiter zal in harmonie staan met de spirituele Neptunus en de dwergplaneet Eris. Deze wordt wel eens onderschat, maar er is een krachtige energie, waardoor er flink wat strijd kan zijn. Gebeurt dit, zorg dat je deze tracht op te lossen. Met name emoties kunnen mensen parten spelen. Donderdag de 14de en vrijdag de 15de zijn er uitdagingen, omdat Venus in de Leeuw verblijft en een verbinding met Chiron in de Ram maakt. Chiron beweegt tussen Saturnus en Uranus en heeft momenteel een sterke invloed. Verder zal Mercurius in de Kreeft een oppositie vormen met Saturnus in de Steenbok. De uitdagingen zijn niet groot, waardoor er aangeraden wordt niet te gestrest te raken. Venus kan zorgen dat stress vermeden wordt en Mercurius en Saturnus kunnen juist weer voor storing zorgen. Zaterdag zal de Maan in de Leeuw voor relaxte energie zorgen, waardoor mensen weer in rustiger vaarwater komen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.be onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Marcelius
Bach bloesem bij dieren
Bach bloesem therapie bij dieren

Net als mensen hebben dieren een ziel. En net zoals wij hebben zij emoties. Net Lees meer
door Medium Marja
WET OORZAAK EN GEVOLG
Kun je je voorstellen dat je liefde geeft en liefde terug krijgt?
Als je je dat kunt voorstellen dan kun je Lees meer
door Medium Johan
Affirmaties
Hallo lieve lezer,

Ik geloof (wettenschappelijk bewezen) dat ieder woord wat we spreken, typen en denken invloed heeft op ons Lees meer
door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
Weekhoroscoop

Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Net als vorige week ben je nog veel met je carrière bezig. Er wordt aangeraden zondag rust te nemen. Je bent veel aan het werk, maar in je vrije tijd doe je er goed aan om je partner en andere geliefde alle aandacht te geven. Maandag en dinsdag ben je energiek en zal je Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week charmant en liefdevol en besteedt veel tijd aan je uiterlijk. Daardoor ben je zeer aantrekkelijk en vind je partner het fijn om met je om te gaan. Met name Venus zal je hormonen prikkelen, waardoor je een groot deel van de week liefdevol bent. Je bent het Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt aan het begin van de week vermoeid zijn. Waarschijnlijk komt dit, omdat je veel gewerkt hebt en dat het nu wel even genoeg is. Toch zal je de eerste dagen moeite hebben om tijd aan je privéleven te schenken. Je komt bijna niet toe aan je partner en/of partner, Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op gebied van romantiek, zal het een redelijke week worden, waarbij er verbondenheid is en jullie veel leuke activiteiten met elkaar doen. Erotiek zal flink veel aandacht krijgen. Dit zal waarschijnlijk echter pas na woensdag zijn. Voor die tijd gaat het iets moeizamer wat Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan geregeld een sensuele energie hangen, waardoor je sympathiek en liefdevol tegen je partner bent. Zondag ben je graag thuis en breng je tijd door met je partner en kinderen. Het is een prima dag voor liefde en je partner zal ook seksueel niet tekort komen. In principe ben Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt een groot deel van de week een krachtige spirituele energie en daar is de Schorpioen gevoelig voor. Je zult geregeld dromen over allerlei dingen die jou ook overdag bezig houden. Tracht deze te onthouden, want ze kunnen je veel vertellen over hoe je in de relatie met Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze periode charismatisch en aantrekkelijk. Dit komt voornamelijk door je enthousiasme en je speelse karakter. Je wilt dollen en spelen en dit is voor je partner leuk, maar soms ook minder leuk als je ook open naar anderen bent, zelfs als je daar geen bijbedoelingen bij Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je een krachtige energie, waardoor je een magnetische werking op je partner hebt. Je bent liefdevol en enthousiast, waardoor je het leuk vindt om activiteiten te plannen. Ook maandag ben je zeer liefdevol en heb je erg behoefte aan erotiek en spanning. Je vindt Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag ben je in een relatie romantisch, waarbij je je partner en kinderen niet vergeet. Je zoekt graag het avontuur op en vindt het fijn jezelf te verwennen. Je bent aantrekkelijk en besteedt veel tijd aan je uiterlijk. Je partner zal op erotisch gebied niet tekort komen. Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor de Waterman zullen de 1ste dagen van de week romantisch en zweverig zijn. Je bent graag aan het dromen over liefdevolle dingen die je met je partner kunt doen. Je bent sterk en zal evenwicht vinden tussen je privéleven en je zakelijke leven. Je bent op vele gebieden Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt de laatste tijd veel nagedacht over mensen in je omgeving en dan vooral over familie, gezin en kinderen. Je moet opletten dat je dit niet overdrijft, omdat je jezelf anders gestrest kan maken en dit zal uiteindelijk geen goede emoties losmaken. De reden waarom je veel Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent het 1ste deel van de week vermoeid, waardoor je minder met avontuur en spanning bezig bent. Je vindt het fijn om lekker lui op de bank te hangen en te genieten van je partner en gezin. Je bent erg liefdevol en doet er alles aan om het anderen naar de zin te maken. Je Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Ram

Algemeen
Je start de maand mentaal zeer krachtig, door een verbinding tussen de communicatieve Mercurius en jouw heersende planeet Mars. In principe gaat alles je goed af. Je kunt goed presteren of het nou is om jezelf intellectueel te verrijken, je geheugen te versterken of om fysiek gezond te zijn. Je laat je Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het 1ste deel van de maand verloopt relaxter dan het 2de. Vanaf de 12de maakt Mercurius een korte reis door jouw sensitieve teken. Je bent eerlijk en soms wel ‘te’ eerlijk. Je wilt de waarheid en bent moeilijk te overtuigen. Let op misleidende energie en bepaalde verhalen waar mensen mee Lees meer


Waterman

Algemeen
De 1ste dagen zijn betrekkelijk rustig, maar vanaf de 5de zal de verbinding tussen de Zon en Mercurius zorgen voor een actieve en zeer drukke maand. Dit zorgt er tevens voor dat je een goed humeur kunt hebben en je over het algemeen op een open en flexibele manier in het leven staat. Je voelt een bepaalde Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius zal de maand starten met een driehoek met de krachtige Mars. Je bent daardoor in staat al vanaf de 1ste dagen krachtig en overtuigend met mensen om te gaan. Je vindt het ook erg leuk om met mensen te praten en in principe over alles wat jou en anderen kan boeien. Wat Lees meer


Stier

Algemeen
Je heersende planeet Venus, zal deze maand actief zijn en geregeld een verbinding met planeten maken. In het 1ste deel van de maand zal deze planeet een driehoek met de retrograde bewegende Jupiter maken. Dit zorgt voor geluk en positieve trillingen, maar het is ook een tijd om je leven eens onder de loep Lees meer


Boogschutter

Algemeen 
Jouw heersende planeet Jupiter reist retrograde. Daardoor ben je minder speels en avontuurlijk. Je denkt meer over het leven na en bent bedachtzamer bij de dingen die je doet. Ook denk je veel over jezelf na. Aan het begin van de maand zal de liefdevolle Venus een positieve energie uitstralen, Lees meer


Maagd

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius maakt een snelle beweging, als gevolg van de passionele Mars die flink wat energie biedt. Daardoor ben je zowel mentaal als fysiek erg sterk en kun je deze 1ste week lekker in je vel zitten. Je kunt in je carrière goed communiceren en zal alles, wat je wilt, ook op Lees meer


Schorpioen

Algemeen
In het begin van de maand zullen Mercurius en Mars je hersenen flink prikkelen. Je bent van nature analytisch en ondernemend en dat wordt nog eens versterkt. Je bent nieuwsgierig en wilt kennis van anderen krijgen. Je bent pragmatisch en kunt, uit alles waar je mee bezig bent, nieuwe kennis opdoen. Let op Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je heersende planeet Saturnus beweegt tot september retrograde. Daar moet je zeker rekening mee houden. Er kunnen storingen en conflicten zijn, door eerdere acties en handelingen die je verrichtte. Daardoor kunnen er instellingen, bedrijven of mensen zijn, die jou ter verantwoording roepen. Dit zal het Lees meer


Vissen

Algemeen
De 1ste periode van de maand zal er een liefdevolle verbinding zijn tussen Venus en Neptunus. Je bent een dromer van jezelf, maar dat zal nu nog meer zijn. Je kunt niet alleen fantaseren en een krachtige intuïtie hebben, maar er kunnen ook voorspellende dromen zijn. Luister hier goed naar en Lees meer


Leeuw

Algemeen
De 1ste week is er een verbinding tussen de egocentrische Zon en de communicatief sterke Mercurius. Deze vormen de 5de een gezamenlijke kracht, waardoor je snel en passioneel kunt functioneren. Je bent krachtig in het communiceren met mensen en bent op intellectueel gebied in staat veel kennis tot je te Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Je heersende planeet Venus zal al aan het begin van de maand een fantastische driehoek met Neptunus aangaan. Daardoor ben je vriendelijk en liefdevol, waardoor je op veel gebieden van je leven lekker in je vel kunt zitten. Je kunt de wereld door een roze bril zien en zowel singles als gebonden mensen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag