Weekhoroscoop Vissen

Geboortedatum 19 februari t/m 20 maart - week 26

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Venus zal in je sector van gezinsleven en relaties bewegen, maar is tegelijk in oppositie met Jupiter. Deze staat in je sector van carrière. Daardoor heb je de neiging teveel te werken en teveel tijd aan je relatie te geven. Op zich niet erg, maar je moet niet overdrijven, omdat je dan in de problemen komt. Bijzonder aan de romantische Venus is dat deze een verbinding vormt met Neptunus in jouw teken. Daardoor ben je onzeker en durf je jezelf niet te geven. Daardoor heb jij het gevoel dat je je partner te weinig geeft. Zijn er eventueel conflicten, dan doe je er goed aan er over te spreken en gevoelens te uiten. Zondag is er mysterieuze energie, waardoor je niet zo goed weet wat je nu met je partner aan moet. Je partner kan dit als egocentrisch uitleggen. Maandag ben je puur gericht op seks en als je partner er niet aan voldoet word je chagrijnig. Dinsdag en woensdag zijn relaxte dagen, waarbij jullie vooral communiceren en leuke activiteiten doen. Let op dat je donderdag en vrijdag wat minder fit bent. Dit kan positief zijn, omdat je hangerig bent en hierdoor veel wilt knuffelen. Zaterdag is er een uitdagende energie, waardoor je in de romantiek iets wilt doen, waar je normaal niet snel aan denkt.

Singles
Er is een bijzondere energie, waardoor je veel erotische gevoelens hebt. Dit is het gevolg van Venus, die in oppositie met Jupiter ook zorgt dat je in je werk de spanning zoekt. Je kunt moeite hebben om werk en privé van elkaar te scheiden. Er wordt aangeraden geen relatie te starten met leidinggevenden of juist ondergeschikten. Er zijn aanwijzingen dat dit problemen kan geven. Vanaf zondag zal Venus romantische emoties geven en voor fantasie zorgen. Daardoor heb je veel mooie gedachten over de liefde. Kom je hierdoor een leuk persoon tegen, dan kan je veel goeds aan deze energie beleven. Heb je echter geen vooruitzichten op een nieuwe partner, dan kun je frustraties ervaren. Maandag t/m woensdag is er een prima energie om nieuwe mogelijkheden te zoeken. Je kunt dingen doen, die je normaal niet snel zou doen. Donderdag t/m zaterdag ervaar je dat veel mensen tot je aangetrokken worden. Je kunt wel eens je hoofd kwijtraken en dingen doen die je normaal niet snel zou doen. Blijf helder nadenken, maar je mag soms best wel even uit je comfortzone treden en de uitdaging opzoeken.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagnacht in de Vissen. Dit geeft positieve energie, waardoor jij lekker in je vel zit en er veel mensen zijn, die positieve emoties bieden. Let op dat je soms de neiging kunt hebben om teveel met anderen bezig te zijn en eigen beslommeringen te vergeten. Mensen die last van hun maag of slokdarm hebben, kunnen extra last hebben. Sommigen kunnen ook last hebben van een zeer sterke drang naar genotsmiddelen. Het lichaam is kwetsbaar en vooral als je verkeerde dingen eet of drinkt. Maandagnacht t/m donderdagmiddag beweegt de Maan in de Ram. Dit kan een tijd van regeneratie zijn, waarbij je ziel zich oplaadt en herstelt. Het is een prima periode voor mensen om stress, depressie en andere negatieve emoties kwijt te raken. Let op dat de Ram veel kracht geeft, maar ook de neiging heeft om jou zeer actief te maken. Ga je hier niet goed mee om, dan kan je teveel energie kwijtraken. Mensen die hoofdpijn hebben, doen er goed aan hun ogen te laten controleren. Ook is het belangrijk stress te mijden, omdat dit nu extra veel hoofd-, nek,- en rugpijn kan brengen. Donderdag zal de Maan naar de Stier bewegen en dit kan emotionele en mentale spanning teweeg brengen. Tracht niet teveel te veranderen en blijf zoveel mogelijk met huidige routines bezig. Omdat veel mensen door deze energie sympathiek en zacht zijn, is het wel een periode dat je veel steun van anderen krijgt. T/m zaterdag zal deze energie wel problemen geven voor mensen die een kwetsbare keelstreek hebben, omdat er meer kans op ontstekingen kan zijn. Mannen kunnen meer last van het achterhoofd en de nek hebben. Voor vrouwen is er meer kans op problemen met menstruatie. Als gevolg van de energie van Venus is de Vis deze week gevoelig. Je hebt het nodig geregeld in een veilige omgeving te verblijven. Heb je dit niet, dan bestaat er kans op stress. Je doet er goed aan geregeld met goede vrienden of familie om te gaan. Binnen de sport ben je een teamspeler, waarbij je je graag voor anderen opoffert. Je bent iemand die daar, binnen een team, veel aandacht aan schenkt. Je voelt je gewaardeerd als mensen je accepteren als intermediair tussen de teamleden. Met name gezelligheid is voor jou erg belangrijk. Wanneer het niet gezellig is, zijn je prestaties direct een stuk minder. Winst vind je leuk, maar niet noodzakelijk. Let deze week goed op gewrichten in je been en voet. Die kunnen nog steeds kwetsbaar zijn.

Carrière en financiën
Venus zal deze week in je sector van gezinsleven verblijven. Daarnaast zal Jupiter energie geven op gebied van carrière. Dit geeft een ietwat vreemde energie. Ben je namelijk in je privéleven, dan kun je over je werk nadenken. Ben je op je werk of met studie bezig, dan zal je weer veel met de romantiek of je gezin bezig zijn. Er wordt aangeraden hier wel je verstand bij te gebruiken en een evenwicht te vinden. Ben je thuis, laat je werk dan liggen. Ben je op je werk, zorg dan voor een goede structuur en misschien wel voor een deadline zodat je moet presteren. Venus heeft een verbinding met Neptunus en dit kan voor je zakelijke leven zeer goed doorwerken. Je hebt hierdoor namelijk een levendige fantasie en kunt met veel ideeën en meningen komen. Mensen zullen waardering voor je hebben, maar let op dat er altijd mensen zijn, die jou dingen niet gunnen. Je doet er daarom verstandig aan om je hiertegen te wapenen. Dit kun je vooral doen door negatief ingestelde mensen te mijden. Lukt dit niet, wees dan nuchter en leg de schuld vooral niet bij jezelf neer. Maandag lijkt iedereen een zegje te willen doen, maar tegelijk zullen veel mensen ook zomaar iets roepen. Blijf hier rustig bij en vraag naar feiten. Ga vooral niet emotioneel reageren. Dinsdag en woensdag ben je relaxt en zal er op je werk waarschijnlijk veel rust hangen. Het zijn prima dagen om samen te werken en gezamenlijke oplossingen en prestaties te behalen. Donderdag en vrijdag zijn geschikt om achterstallig werk af te ronden. Het is geen periode om met nieuwe grote projecten te beginnen. Beter wacht je daar tot na het weekend mee.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van tegenstrijdige energieën)
Mars is de gehele maand in de Kreeft, waardoor mensen geregeld erg huiselijk kunnen zijn en er dus momenten zijn dat het erg stil op straat is, op momenten dat je dit niet verwacht. Venus beweegt nog tot begin juli in de Tweeling, waardoor er ook momenten zijn dat mensen er juist op uittrekken. Het zal dan ook een periode zijn, waarin mensen emotionele spanning ervaren en niet altijd weten wat ze nou precies willen. Omdat Neptunus al vanaf vrijdag retrograde in de Vissen beweegt en de Zon in de Kreeft zal er een onvoorwaardelijke liefde zijn naar familie, gezin en andere vertrouwde mensen. De retrograde Neptunus zorgt dat veel mensen begaan zijn met het leed van anderen en zichzelf nog wel eens wegcijferen. De Zon zorgt ervoor dat je dit vooral doet voor mensen waar je een emotionele band mee hebt. De passionele en verleidelijke tekens zijn echter gericht op spanning en avontuur. Zij doen het meer om te verleiden en zien erotiek en losse contacten als dat om van te genieten. Avontuurlijk ingestelde mensen kunnen beter niet teveel tijd geven aan mensen die hier absoluut geen behoefte aan hebben. Andersom moeten serieuze mensen niet in zee gaan met mensen die alleen los contact willen. Wees voorzichtig met verleiden, omdat manipulatie, ontrouw en misleiding aan de orde van de dag kunnen zijn. Er is hierbij iets bijzonders te melden, omdat Lilith in de Vissen is. Daardoor hebben bepaalde tekens meer de neiging tot misleiden, terwijl anderen de rol van slachtoffer op zich nemen.

Lilith is een hypothetische tweede Maan van de Aarde. Dit is zeker niet irreëel, omdat er wel degelijk een energetisch extra kracht ontstaat vanuit de baan, die de Maan maakt. In ieder geval kan die ervoor zorgen dat mensen moeite hebben romantiek en erotiek aan elkaar te koppelen. Veel mensen kunnen deze week moeite hebben om zich te geven. Er is veel afstandelijkheid tussen vaste partners, maar wel veel avontuurlijke energie naar onbekenden of mensen die onbereikbaar lijken. Het kan dus een zeer moeilijke week voor liefde zijn. Met name tekens die door Venus, Mars, Jupiter of Mercurius beheerst worden, kunnen hier last uit ondervinden. Overigens kunnen vrouwen meer last hebben van het willen verleiden, dan mannen. Zij zullen dan meer de neiging hebben over grenzen te gaan, terwijl de mannen juist voorzichtiger zijn. Zondag de gehele dag en maandagochtend is er ruimte om tijd aan jezelf te besteden. De Maan komt maandagnacht naar de Ram en dit zal roering brengen. Mensen kunnen wat impulsiever zijn, waardoor er fouten gemaakt kunnen worden en er ook minder concentratie in mensen zit. Aan de andere kant is het leven speels en minder geprogrammeerd, zodat mensen minder neiging hebben om afspraken van tevoren vast te leggen. Woensdagavond zal Mercurius de Leeuw ingaan. Dit geeft creativiteit en leuke ideeën. Let op, er kan bezitterig gedrag optreden en mensen kunnen ook veel vooroordelen hebben. Merk je dit, tracht controle te houden en wees open en avontuurlijk. Donderdag is een dag om buiten je comfortzone te treden. De veelzijdige Uranus sluit zich aan bij de dominante Zon en dit zorgt dat mensen graag met andersdenkende omgaan en dit brengt plezier in de brouwerij. Het eind van de week beweegt de Maan naar de Tweeling en dit is een prima energie voor sociale activiteiten en communicatie met mensen. Blijf dus niet alleen thuiszitten, maar trek er lekker op uit.

Vissen