Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er kan wel eens een bijzonder energie op je afkomen, waarbij je misschien met slapeloze nachten te maken kunt krijgen. Dit komt niet, omdat je je zorgen maakt, maar omdat je behoefte hebt aan erotiek en passie. Met name maandag tot en met woensdag kan er veel liefde zijn, maar moet je wel opletten dat je in een relatie wel verveeld kunt raken als jullie altijd hetzelfde doen. Je doet er dan ook goed aan om zelf wat vuur in de relatie te brengen. Laat het dus niet alleen van je partner afhangen. Je bent de eerste dagen van de week minder gericht op sociale contacten, waardoor je vrienden en familie wat kunt verwaarlozen. Singles daarentegen zullen juist veel met vrienden en familie omgaan en ook erg flirterig zijn. Hun hormonen zullen flink opspelen. Ben je single dan zal je deze eerste dagen van de week op zoek zijn naar iemand waar je liefde mee kunt delen. Zelfs op je werk ben je niet te houden en zal je geregeld flirten met mensen waar je toe aangetrokken wordt. Na het midden van de week zal je emotioneel vertragen en minder open zijn. Dit is echter wel een goede periode om weer wat meer tijd aan familie en vrienden te besteden. In een vaste relatie is deze energie fijn, omdat je nu meer tijd besteedt om geestelijk meer contact te krijgen. Het zal een prima impuls voor je liefdesleven kunnen zijn. Het weekend is vooral een periode om na te denken. Je vraagt je af hoe je leven een impuls kan krijgen en zal leuke dingen bedenken om dit te bewerkstelligen, waarbij je ook wel wilt ontspannen.

Tweelingen zijn over het algemeen mensen die weinig rust in hun leven hebben. Ze willen maar gaan en gaan en nemen onvoldoende rust. Ze houden van afwisseling en dit gaat gepaard met wisselende banen, maar ook wisselende partners. Pas op latere leeftijd vindt de Tweeling rust en settelt zich. Door rusteloosheid is het niet vreemd dat Tweelingen geregeld last van een verstoord zenuwstelsel hebben. Doordat ze veel bewegen en geregeld maaltijden overslaan, kunnen ze wel een te hoge stofwisseling hebben. Hierdoor kunnen ze te mager worden. Dat kan zich uiten in lage bloeddruk, waarbij trillende ledematen en hoofdpijn voor kunnen komen. Lichamelijke kwalen hebben meestal effect op de longen, waarbij ze gevoelig zijn voor verkoudheid, allergieën, bronchitis en bacteriële aandoeningen. Wanneer je deze week voldoende eet, tijdens actieve bezigheden, kan je jezelf gezond houden. Doe je dit niet, dan kun je last van benauwdheid en flauwtes krijgen. Eet voldoende en sla geen maaltijden over. Mijd zoveel mogelijk de volgende zaken: sigaretten, koffie en suikerhoudende producten. Heb je tussendoor behoefte aan snacks, eet dan vooral fruit, yoghurt, kaas en brood. Je hebt ook veel eiwitten en calcium nodig, welke je het best uit vis, eieren en zuivelproducten kunt halen. Wat extra vitamine C kan helpen om longklachten te voorkomen. In ieder geval heb je veel behoefte aan ijzerrijk voedsel, zoals lever en spinazie of andere groene groenten. Voor de nachtelijke uurtjes is het verstandig om voor het slapen kamillethee te drinken. Dit ontspant je, waardoor je makkelijker in slaapt.

Carrière en financiën
Maandag kan zakelijk een zware dag worden, doordat er veel om je heen gebeurt en je gedachten er niet altijd even goed bij zijn. Je zult emotioneel moeite hebben je verstand er bij te houden en zal nog wel een afgeleid worden van dingen waar je eigenlijk mee bezig moet. Mensen kunnen wel eens het idee hebben dat je koel bent, omdat je zakelijk overkomt. Dit zal echter zo zijn, omdat je je gevoel tegen wilt houden. Dit zal je op dinsdag en woensdag niet meer tegen kunnen houden, waardoor je energie gericht kan zijn op een collega waar je toe aangetrokken wordt. Je doet er goed aan privé en werk van elkaar te scheiden en emoties onder controle te houden. Op zich gaat dit lukken, omdat je uiteindelijk wel iemand bent die professionaliteit hoog in het vaandel heeft. Je kunt door je passionele emoties zelfs met zeer interessante ideeën komen, welke je later uit kunt werken. Na woensdag zal de drang om te flirten een stuk minder zijn en kun je je helemaal richten op werk wat je voor ogen hebt. Je intelligentie krijgt een sterke impuls en je bent adequaat en efficiënt. De ideeën die je eerder kreeg, zullen uitgewerkt kunnen worden, waarbij je de capaciteiten hebt om dit te voltooien. Aan het eind van de week zal je het gevoel hebben dat je veel bereikt hebt. Het weekend zal je wat betreft werk minder actief zijn en doe je er goed aan meer tijd aan mensen uit je privéleven te besteden.

Gezondheid en karakter
De kosmische energie geeft een transformerende kracht, die we kunnen gebruiken om doelgerichter ons leven te creëren. Om spiritueel te versterken en productief bezig te zijn, kunnen we ons verbinden met onze innerlijk wijsheid en zielsmatige emoties. Je kunt dit doen door te mediteren of aan yoga te doen. Laat je door je hart leiden en zorg voor ambities om meer te bereiken. De Maan zal deze periode uit nodigen om jezelf in te zetten je toekomst veilig te stellen en actie te ondernemen om doelen te bereiken. Gebruik de energie om het een en ander te plannen en de eerste stappen naar dromen te zetten. Saturnus zal binnenkort retrograde in de Vissen bewegen en dit zal verandering en transformatie teweeg brengen, die we nu al kunnen ervaren. Heb vertrouwen in jezelf, maar ook in hogere energieën die er nu aanwezig zijn. Het is een periode om je spirituele groei te verdiepen en je ziel te voeden. Wees hiervoor dankbaar, maar ook opmerkzaam voor eventuele bedreigingen, die jouw groei kunnen belemmeren. Neem de tijd om zegeningen in je leven te waarderen en blijf vredig en tevreden in het leven staan. Lukt jou dit, dan zal je fysiek, geestelijk en zielsmatig gevoed worden. Zorg deze week voor voldoende rust, eet gezond en maak tijd vrij voor ontspanningen, vrolijkheid en liefde. Gebruik je energie om meer contact te hebben met vooral gelijkgestemde mensen. Deze zullen goede emoties geven, die ervoor zorgen dat je op vele gebieden mooie momenten mee kunt maken. Blijf gefocust op het goede dat er toch in het leven staat. Kijk naar schoonheid en het wonder van de wereld om je heen en zorg dat je dit sterk kunt ervaren. Het universum is in ons voordeel en we hebben alles wat we nodig zijn om het gewenste leven te creëren. Door trouw aan onszelf te blijven, kun je de overvloedige energieën van de kosmos aanboren en je diepste verlangens ervaren. Het universum heeft fantastische dingen voor je in petto.

De Leeuw is niet voor niets aan vuurteken. Leeuwen zijn dan ook levendig en energiek. Hun lichaam is over het algemeen erg gespierd, maar doordat ze van lekker en vooral veel eten houden, kunnen ze gaandeweg hun leven wel wat overgewicht vertonen. Leeuwen zijn vaak gezelschapsdrinkers, waarbij ze ook van hartige snacks houden. Ze hebben over het algemeen wel een goede stofwisseling, maar als er teveel en vooral te vet voedsel gebruikt wordt, kan dit systeem het niet meer bijhouden. Leeuwen zijn zeker niet lui en hebben een natuurlijk aanleg om te bewegen en te sporten. Hierdoor zijn ze altijd wel actief, ook al is dit niet altijd in de sport. Ze werken over het algemeen veel en dit kan wel eens leiden tot een stressvolle levensstijl Hierbij is de kans op uitputting, rugklachten, pijn op de borst en hart- en vaatziekten groter als ze veel stress ervaren. Je doet er de komende week goed aan voldoende rust te nemen en ook in de nacht voldoende te slapen. Qua sport ben je iemand die vooral teamsporten, krachttrainingen en bodybuilding leuk vindt. Qua voeding doe je er goed aan vooral magere producten te eten en maaltijden over de dag te verspreiden. Gebruik je veel cholesterolrijke producten, dan kan dit wel voor problemen zorgen. Tracht hier voor op te passen en let er op hoeveel calorieën je per dag gebruikt. Mocht je merken dat dit teveel is, raadpleeg dan een professional. Deze kan je helpen met een juist dieet samen te stellen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius is naar de Stier verhuisd en brengt veel meer rust dan de afgelopen tijd. Hierdoor staan we veel stabieler in het leven en denken we minder na over negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Er is dan veel minder stress en er zal meer zorgeloosheid zijn over eventuele problemen uit het verleden. Mensen die zorgeloos leven, kunnen hier fijne emoties door krijgen. Mensen die het moeilijker hadden in de afgelopen periode kunnen stress achter zich laten. We kunnen problemen nu ook makkelijker aan pakken. Passionele energie van de retrograde Pluto brengt intense emoties, waardoor we in de liefde een boost krijgen, die we kunnen gebruiken relaties te verbeteren of nieuwe contacten te maken. We krijgen woensdag een warme energie op ons af van de sextiel tussen Venus en Ceres. Romantiek en vriendschap krijgen dan een zeer fijne energie. Bij deze combinatie moeten we wel erg oppassen als we niet lekker in ons vel zitten, omdat we dan moeilijk oplosbare problemen tegen kunnen komen. Onrust, stress en depressies kunnen dan een sterke stempel op mensen drukken. Venus beweegt in de Kreeft en deze maakt mensen soms kwetsbaar. Ook hierbij geldt dat mensen, die een positief leven hebben de energie goed kunnen gebruiken qua romantiek en vriendschap. In dit geval is het dan ook een prima week voor sociale contacten en versterken van een liefdesrelatie. Met name vrijdag is er een bijzondere driehoek tussen Venus en Neptunus, terwijl Jupiter in de Stier reist. Aan de ene kant zijn we dan zeer dromerig en hangt er sensuele energie. Aan de andere kant kunnen er frustraties zijn, als de liefde niet altijd beantwoord wordt. Positief is dat we harmonieuze energie ervaren tussen ratio en intuïtie, waardoor er mensen zijn, die heel goede beslissingen op grond van emoties kunnen nemen.

Mars reist in de Leeuw en brengt spannende energie aan mensen, omdat vooral passie en romantiek de kracht kunnen ervaren. Het wordt een vrolijke periode, waarbij Mars de spanning in mensen losmaakt en zorgt voor creativiteit, die emoties ertoe beweegt romantiek in het leven te halen of te versterken. De energie is tevens erg goed voor erotiek en passie. Het eind van de week zullen we al de energie van de Volle Maan, die pas zondagochtend de 4de om 5:43 in de Boogschutter staat, ervaren. Alhoewel de energie vooral voor de volgende week een krachtige invloed zal hebben, kan de energie al op vrijdag zorgen voor heel wat steun. We kunnen sterke energie ervaren, die zorgt dat we veel aandacht voor andere mensen hebben. We zijn extra bezorgd om elkaar en zullen veel liefde en vriendschap delen. Er wordt dan ook aangeraden in het weekend mensen op te zoeken en leuke dingen te doen. Ook is het een prima weekend voor het brengen van offers aan geliefde personen in onze omgeving. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen mediums en paragnosten kunnen er gebruik van maken, maar ook andere mensen kunnen veel voelen en ervaren. De week eindigt met ongewone ideeën, waarbij we veranderingen in onze plannen zien komen, die een sterke invloed op onze toekomst kunnen gaan hebben. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeker oog voor te hebben en dingen te doen om te ontwikkelen, sociale contacten op te doen en activiteiten te doen, waar je gewoon blij van wordt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)