Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je staat aan het begin van de week open voor ideeën of plannen die vrienden, een partner of familie hebben. Echter, je gaat er het liefst op in als dit op gebied van de liefde is. Maandag wil je romantiek ervaren en zal je zeker ingaan op spannende voorstellen. Ben je gebonden, dan zal je partner veel passie bij je vinden. Ben je single, dan kan je wel eens bij een vriend(in) gevoelens ervaren, die je eerst niet had. Vraag jezelf af of deze gevoelens echt zijn of dat dit komt door de passionele energie die de Volle Maan biedt. Let op dat Mercurius aan het begin van de week zeer vertragend werkt als het om een relatie gaat. Dit kan je echter liefdevol maken, waardoor je intieme dingen nastreeft. Dinsdag en woensdag kun je je weer afsluiten als het gaat om romantiek of als een andere persoon spannende dingen voor ogen heeft. De laatste dagen van de werkweek kun je soms spannende gevoelens ervaren, om daarna weer af te sluiten. Tracht hier balans in te vinden, omdat je jezelf er onzeker mee maakt. Je kunt mensen in je omgeving ook verward maken, omdat ze niet weten wat je wilt. In het weekend zal Pluto een verbinding met Mercurius maken, waardoor je goed over gevoelens kunt communiceren. In een relatie zal je daardoor goede gesprekken met je partner hebben. Je kunt balans terugvinden en de liefde beide dagen krachtig ervaren. Geniet van de rust die je zult ervaren en laad jezelf lekker op.

Carrière en financiën
Aan het begin van de week zal de Volle Maan veel kracht bieden en ben je nuchter en realistisch. Let echter wel op dat je alles heel erg goed wilt doen en het niet accepteert dat je fouten maakt. Je staat misschien wel goed met je emoties in contact, maar kunt dit wel eens overdrijven. Tracht onzekerheid, die je hieruit kunt ervaren, te controleren en vraag vooral vertrouwde mensen om hulp als je denkt dat het allemaal even wat minder verloopt. Op maandag kun je daardoor met een vriend of een zakelijke collega praten over dromen en misschien wel nog meer over de verwachtingen die je in het leven hebt. De adviezen die je hier uit kunt krijgen, zullen zeer richtinggevend zijn, mits je de adviezen niet in de wind slaat. Je zult tot aan donderdag met vraagtekens blijven zitten, waarbij je je geregeld afvraagt wat je zou moeten doen om jezelf op een goede manier in het leven te ontwikkelen. Dit kan onzekerheid bieden, waarbij je hoofd overloopt van de emoties die je ervaart. Het zal deze periode een prima tijd zijn om bepaalde problemen op te lossen en geschillen uit de wereld te helpen. Laat je eigenwijze kant zoveel mogelijk achterwege. Op vrijdag ben je zo druk met je werk bezig dat je wel eens vergeet dat humor en vrolijkheid zeer belangrijk zijn. Met name je humor en flexibiliteit zijn eigenschappen waar je namelijk veel mee kunt bereiken. Dit kan wel eens zoveel energie kosten dat je het weekend erg moe in kunt gaan. Tijd dus om te ontspannen en te genieten van de vrolijke kant van het leven.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Je kunt deze week het gevoel hebben dat er veel van je verwacht wordt en dit geeft een bepaalde druk. Er wordt aangeraden jezelf wat meer in te tomen en te zorgen dat je mentaal de rust behoudt. Heb je werkelijk veel spanning dan is het belangrijk jezelf flink fysiek in te spannen. Dat zal een hoop van de stress oproepende hormonen intomen. Ook is het belangrijk geregeld met vrienden of geliefden af te spreken om te genieten van activiteiten die er ook voor zorgen dat je lekker in je vel zit. Maandag en zondag zal Pluto je veel energie bieden, waardoor je bijna niet te houden bent. Het is een prima tijd om er op uit te trekken. Dinsdag en woensdag kan je stress ervaren. Tracht deze zo mogelijk te controleren door voldoende te slapen, geregeld te ontspannen en gezond te eten. Donderdag en vrijdag versterkt de Maan je spiritualiteit. Dit geeft zoveel positiviteit dat je een stuk relaxter in je vel zit. Het weekend kun je daarom relaxt ingaan, waarbij je veel afspraken maakt. Je moet dan echter wel opletten dat je het gezellig vindt om genotsproducten te gebruiken, wat je beter onder controle kunt gaan houden.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)