Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 21

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er wordt aangeraden zondag niet teveel plannen te maken, omdat je moe en minder actief bent. Beter kan je tijd besteden aan je partner en andere geliefden. Dat zal meer voldoening geven. Het is maandag en dinsdag een periode van geven en nemen. Je bent intellectueel sterk en weet over het algemeen wat je moet doen om er leuke dagen van te maken. Je bent niet heel romantisch en gericht op culturele activiteiten en leuke of interessante gesprekken. Woensdag en donderdag zijn moeilijke dagen, maar dat houdt jou scherp, waardoor je flink uitgedaagd wordt. Het zijn op erotisch gebied dus prima dagen om spanning en avontuur te zoeken. Donderdag en vrijdag is er een mysterieuze energie, waardoor je niet weet wat er zal gebeuren, maar dit is wel spannend. Vrijdag ben je sociaal en vind je het leuk om afspraken te maken. Zaterdag ben je teruggetrokken en breng je liever in huiselijke kringen door.

Singles
Je bent zondag minder actief, maar je vindt het wel leuk om met mensen af te spreken. Je wilt niet al te actieve dingen doen, om je op te laden. Sociaal is het t/m dinsdag een goede periode, zodat je mentaal lekker in je vel kunt zitten. Je ontmoet veel vrienden, familie en andere contacten en mensen zullen het fijn vinden om met jou om te gaan. Let op dat het leven wisselvallig kan zijn, maar dat komt ook wel, omdat jijzelf zo bent. Je bent het gewend, maar anderen niet. Let dus op hun reactie en tracht je soms wat in te houden. Woensdag en donderdag is er een negatieve energie, waardoor je op misleiding moet letten. Houd je dat onder controle dan zal het allemaal meevallen. Er zijn zelfs aanwijzingen dat er een nieuwe persoon in je leven kan komen, maar dit geldt dan meer voor Tweelingen, die actief hiermee bezig zijn. Vrijdag en zaterdag is een sociale periode, waardoor je veel leuke dingen kunt doen. Het is wel meer een tijd voor vriendschappen en familie, dan voor het krijgen van een nieuwe partner.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière en financiën
Je bent de eerste dagen van deze week misschien nog wat vermoeid, maar daarna zit je vol energie. Het is een prima week voor nieuwe ervaringen. Je bent efficiënt en adequaat en bent sterk op zowel fysiek als mentaal gebied. Het betekent overigens niet dat je zondag en maandag niet kunt handelen, maar je bent dan gewoon wat minder op fysiek gebied. Moet je iets belangrijks doen, dan doe je er verstandig aan ondersteuning te vragen. Dinsdag en woensdag kun je waardering krijgen voor dat wat je allemaal doet of gedaan hebt. Let op dat je op financieel gebied niet te positief en optimistisch bent. Je kunt anders van een koude kermis thuiskomen. Wees dus alert op eventuele misverstanden en misleidingen. Je hebt woensdag en donderdag een grote aantrekkingskracht op mensen en daar kan je in diverse samenwerkingsverbanden veel profijt van hebben. Je bent niet alleen aantrekkelijk, maar bent ook zeer sympathiek en empathisch tegen mensen. Donderdag t/m zaterdag ben je op intellectueel gebied actief en sterk. Je kunt daardoor op verschillende terreinen uit de voeten en kunt hierdoor veel succes en prestaties boeken. Met name donderdag ben je goed in staat met stress en drukte om te gaan. Vrijdag en zaterdag kun je wel eens wat meer moeite hebben om alles in de juiste banen te leiden.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)