Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Het is een week van spanning en gedachten wat de toekomst kan gaan betekenen. Je bent opgewonden en hebt zin in erotiek en spannende activiteiten. Er lijkt een nieuwe fase in je leven te komen. Omdat dit zowel zakelijk als in de liefde kunt hebben, zal je wel alert moeten zijn dat je de boodschappen die je van de hogere wereld krijgt op de juiste plek gebruikt. Het is een week, waarbij je relatie naar een hoger niveau gaat. Heb je deze plannen al een aantal weken geleden gemaakt, dan is er niets aan de hand. Maar ga pas vanaf 2 december starten als je nieuwe plannen wilt. Zondag heb je veel erotische verlangens en is het een prima dag voor romantiek en spannende activiteiten. Let maandag op voor wrijvingen en obstakels die de relatie een dip geven. Dinsdag t/m donderdagmiddag zijn sympathieke dagen vol leuke activiteiten. Je kunt op liefdevolle wijze met je partner communiceren en deelt veel emoties. Donderdagavond en vrijdag is een prima periode voor huiselijkheden. Let donderdag wel op voor storende energie. Vrijdag is een fantastische en liefdevolle dag. Er is een vruchtbare kracht voor mensen die zwanger willen worden. Zaterdag heb je veel behoefte aan romantiek, maar kan het uiteindelijk een teleurstellende dag worden. Wapen je hier alvast voor en plan niets zwaars.

Singles
Je denkt veel over de toekomst na, maar er wordt aangeraden nu nog niet met nieuwe zaken te starten als het om liefde gaat. Er komt een nieuwe periode in je leven, maar wacht dan wel tot na 2 december. De kans op mislukking en obstakels is anders erg groot. Kom je iemand tegen, waar je gevoelens bij krijgt, wees dan voorzichtig en ga hier pas na die datum serieus mee aan de slag. Wacht deze persoon niet, dan weet je dat deze niet serieus genoeg is. Het is wel een prima week voor het ontmoeten van mensen uit het verleden. Komt er een ex-partner op je pad, dan kun je hier gerust wat aandacht aan schenken. Je vindt het zondag leuk om wat dingetjes voor jezelf te kopen. Dit kun je prima doen, als je maar niet overdrijft. Het is verder een relaxte dag. Maandag kunnen er storende energieën zijn en zal de liefde niet echt gunstig zijn. Beter kun je deze dag niet daten of stappen. Dinsdag t/m donderdag zijn vriendelijke dagen en is er veel kans op erotiek of op het contact met een ex-partner. Misschien zelfs wel beiden. Donderdagavond en vrijdag kunnen spannend zijn. Er kan vrijdag zelfs iets gebeuren wat jou echt veel moois op kan leveren. Zaterdag is een prima dag om te daten, maar niet als je denkt dat het een fantastische relatie wordt. Dan kan je alleen maar teleurgesteld raken.

Carrière en financiën
Het zal een week zijn, waarin je allerlei hogere boodschappen doorkrijgt. Je zult niet altijd weten op welk gebied deze liggen. Je zult een drang voelen om te presteren en dat is alleen maar zeer goed. Let op dat je ook in je carrière beter na de 7de kunt starten met nieuwe projecten en zaken. Wel kan je natuurlijk alvast plannen maken, die je later kunt doen. Let op dat er storende energie kan zijn, waarbij mensen je misleiden. Er kan een zakelijk contact zijn, dat jou stalkt of bedriegt. Wees hier dus alert op en laat je niet in de maling nemen. Wel dien je geduldig te blijven en vooral diplomatiek om te gaan met problemen die er op je pad komen. Zondag en maandag ben je veel met financiële zaken bezig. Ook zal het een prima periode zijn om kennis tot je te nemen, omdat je intellectueel sterk bent. Wees niet te positief, omdat er anders teleurstellingen zijn als je de lat te hoog legt. Dinsdag t/m donderdag zijn prima dagen, waarin er veel positieve contacten zijn en je werk over het algemeen goed verloopt. Donderdag en vrijdag kun je starten met een verbouwing of ander project maar ga niet overdrijven. Grote zaken kun je beter na de 7de doen. Zaterdag is een dag waarin je beter niet kunt investeren en balans dient te vinden tussen emoties en nuchterheid. Dan zal het meestal wel goed gaan.

Invloed van de Volle Maan in de Tweeling
De Volle Maan in Tweelingen is een astrologisch fenomeen dat specifieke energieën met zich mee kan brengen. Deze gebeurtenis kan verschillende aspecten van ons leven beïnvloeden, met name op het gebied van communicatie, relaties en mentale activiteit. Ten eerste is er een verhoogde communicatie, omdat de Tweeling een luchtteken. Tijdens de Volle Maan in de Tweelingen kan de behoefte aan communicatie toenemen. Het is een gunstige tijd om openhartige gesprekken te voeren, gedachten en ideeën te delen, en informatie uit te wisselen. Er is echter ook een vorm van dualiteit en tegelijk balans: Tweeling wordt geassocieerd met dualiteit. Deze Volle Maan kan ons bewust maken van tegenstellingen in ons leven en de noodzaak om balans te vinden tussen uiteenlopende elementen, zoals werk en privé, emotie en rede. Er is ook veel meer nieuwsgierigheid tijdens deze stand van de Maan en er is dan ook een sterke drang naar kennis en opzoeken van informatie. Tijdens deze periode kan de drang om nieuwe dingen te ontdekken en te leren toenemen. Het is een goede tijd om open te staan voor nieuwe informatie en ervaringen. Omdat Tweelingen ook een sociaal teken is, kan de Volle Maan in dit teken sociale activiteiten bevorderen. Het is een gunstige tijd voor samenkomsten, feestjes en het onderhouden van sociale contacten. Er is wel weer een moment van wisselende emoties. De dualiteit van Tweelingen kan ook een wisselende emotionele toestand met zich meebrengen. Het is belangrijk om bewust te zijn van deze schommelingen en ze te accepteren als onderdeel van het proces tijdens deze maanfase. Er is een sterke focus op relaties, waarbij er niet alleen een sterke gerichtheid is op communicatie, maar ook relaties, vooral die van een meer intellectuele aard. Tijdens deze Volle Maan kunnen we ons bewust worden van onze relaties en hoe we communiceren binnen deze relaties. Het is altijd belangrijk te onthouden dat de invloed van de Volle Maan persoonlijk kan variëren afhankelijk van iemands geboortehoroscoop en andere astrologische factoren. Over het algemeen is het echter een tijd waarin de energieën hoog zijn, en bewustwording van de genoemde thema's kan leiden tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Voor de Tweeling geldt dat deze week geschikt is om wat orde in je leven aan te brengen als het om gezondheid gaat. Er zijn gezondheidsproblemen mogelijk. Je dacht deze overwonnen te hebben, maar ze kunnen opduiken. Dus werk aan de winkel. Het is belangrijk regelmatig aan lichaamsbeweging te doen, wat niet eens een sport hoeft te zijn. Een lange wandeling of gezellige activiteiten kunnen wonderen doen. Doe je fysieke activiteiten, neem dan een voedselpakket mee met voldoende gezonde producten. Anders ga je snoepen of wil je kant-en-klare producten eten of uitgebreid in restaurants dineren. Met name als het gezellig is, ben je hiertoe geneigd, maar dit zal je gezondheid niet ten goede komen. Bedenk dat een keertje wel gezellig is, maar dan met mate. Let deze periode vooral op vet en kruidig voedsel en laat gist zoveel mogelijk buiten je voedingspatroon. Je kunt maagproblemen krijgen als je hier niet oplet. Speciale aandacht is er voor mensen die verslavende producten gebruiken zoals alcohol, nicotine en zelfs suiker. Het liefst kun je ze beter helemaal vermijden. Er is goed nieuws voor mensen die de afgelopen tijd met chronische pijnen rondliepen. Er komt namelijk rustgevende energie aan, waardoor je in ieder geval los komt van kwaaltjes die vanuit zenuwproblemen opkomen. Jongeren zullen zich lekkerder gaan voelen, waardoor bepaalde irritaties verdwijnen. Ook ouderen zullen zich relaxter voelen, omdat zij zich prettig in het leven opstellen, maar fysiek zijn er wel complicaties mogelijk met bepaalde kwalen. Let vooral op de medicijnen die je krijgt en ga naar de arts als je twijfelt. Het is een prima tijd om vaker te wandelen of te sporten. Wees dus actief en eet gezond, dan kun je zowel fysiek als mentaal krachtig zijn.

Overzicht voor alle tekens
In de kosmos is er een sterke schommeling van de hemellichamen. Mercurius staat tot de eerste dag van december in de levendige en avontuurlijke Boogschutter. Zijn invloed omhelst morele facetten met kracht, waardoor wij als wijze rechters optreden wanneer menselijke conflicten zich ontvouwen. In deze tijdsperiode zijn gedachten vrij, doch koesteren wij twijfels, voordat de waarheid zich aan ons openbaart. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidende sterren aan ons firmament, al dienen wij ons bewust te zijn van de retrograde Uranus in Stier. Deze kan tot eind januari stress en frustratie geven, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Terwijl Neptunus richting Saturnus in Vissen beweegt en daar tot begin december vertoeft, kunnen gedachten minder rationeel zijn en ervaren wij intense mentale krachten. Derhalve wordt geadviseerd om op een verstandige en geduldige wijze doelen na te streven, om financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Venus reist tot 4 december door haar gunstige teken, de relationele Weegschaal, wat sociale activiteiten ondersteunt en diverse relaties versterkt. Tevens kunnen wij de pracht van ons huis en kleding gebruiken om gelukkiger te worden. Wees bedachtzaam, want bij serieuze beslissingen kan onzekerheid toeslaan. Tegelijkertijd vormt de Zon tot 22 december in het filosofische Boogschutterteken ongeduldige energie. Mensen hebben dan moeite om naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen veroorzaken. Gedurende deze periode zullen wij echter mentaal een positieve stemming ervaren, wat voor heel wat optimisme zorgt. Ons gedrag in de samenleving zal verfijnd, zelfverzekerd en zelfs intellectueel zijn. Dankzij grote discipline kunnen wij beter presteren in sociale contacten, maar ook op andere gebieden zoals de liefde en in de carrière.

Wij zullen ons geweldig voelen in gezelschap van familie of een relatie. De assertieve Mars zal tot 4 januari in de optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in Boogschutter brengt passie en strijd met zich mee, en het is een uitstekende tijd voor actie, zakendoen en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en het accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Hierdoor kunnen vooral aan het begin van de week conflicten, blessures en problemen met autoriteiten ontstaan, zoals we vorige week eindigden. Werknemers of onhandelbare kinderen kunnen onze autoriteit op de proef stellen. Van zondag tot dinsdag zal Venus een conjunctie vormen met de Zuidknoop. Een kans om problemen of patronen in relaties los te laten en te verwerpen. Als je een zuivere breuk wilt met iemand in je leven, dan is dit een goed moment. Het begin van deze week vormt Mercurius een vierkant met Neptunus. Niet de beste tijd voor logisch en redelijk denken. Het is raadzaam om deze periode wat rustiger aan te doen en meer tijd vrij te maken voor ontspanning. Een wandeling in de natuur kan bijvoorbeeld verlichting bieden. Luister niet te veel naar jouw dromen. Op maandag staat de Volle Maan om 10:16 in de Tweeling, terwijl de Maan een vierkant met Saturnus vormt en in oppositie staat tot Mars. Daarbij zal er positieve energie van Pluto komen, die voor ondersteuning zorgt. Het is een goed moment om processen of projecten te voltooien die betrekking hebben op informatie, marketing en verkoop. Je zult merken dat je gevangen zit tussen waarheid en leugens, authenticiteit en onwaarheid. Blijf uit de buurt van hypocrisie en fraude.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)