Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Je vindt het fijn even aan de werkelijkheid te ontsnappen en daar kunnen de spirituele krachten van de planeten voor zorgen. Je kunt als gevolg van Neptunus en Mercurius lekker dromen en dan niet alleen als je slaapt, maar ook als je wakker bent. Pas er wel voor op dat je droom en werkelijkheid niet door elkaar heen gaat halen. Je kunt dingen nastreven, die helemaal niet kunnen of zelfs niet aan te raden zijn. Dat geeft alleen maar teleurstellingen en dat komt jouw gemoedstoestand niet heel erg goed van pas. Door de energie van de Zon naar de Boogschutter zijn je emoties zeer krachtig en heb je erg veel energie in je. Je hebt dan behoefte aan liefde en avontuur en kan hier wel eens veel te ver in gaan. Pas er voor op, zodat je geen dingen doet waar je later spijt van kunt krijgen. In relaties kan je energie van de Zon goed gebruiken, waarbij jij je partner met leuke ideeën kunt behagen. Singles kunnen vooral toetrekken naar mensen die het fijn vinden om spanning en avontuur op te zoeken Aan het eind van de week zullen Mercurius en Venus liefdevolle emoties brengen. Hierdoor trek je vooral mensen aan, die een sterk spiritueel vermogen hebben, omdat je dit nu eenmaal erg uitdagend en spannend vindt. Je moet nu wel opletten, als je gebonden bent, omdat er verleidingen kunnen komen.

Carrière en financiën
Door energie van de vooruitgaande Mercurius is er minder kans op problemen of complicaties en dit kan je gebruiken om deze week de juiste dingen te doen. Mensen die geen werk hebben, maken een erg goede kans om de komende periode een geschikte baan te vinden. Je doet er goed aan om actief op zoek te gaan, omdat de energie er goed voorstaat. Heb je werk, dan merk je dat alles soepel verloopt. Je moet ervoor zorgen dat je alles, wat je doet, dubbel controleert. De kans op fouten of problemen is dan een stuk minder groot en er zijn wel energieën die jou soms wat te ongedurig maken. De kans op concentratieverlies is nu een stuk groter. Mensen, die veel met groepen mensen werken, zullen door de energie van de Zon in de boogschutter, zeer goede resultaten boeken . Zij voelen zich gewaardeerd en de verwachting is dat je dit meer dan drie weken zult ervaren. Overdrijf niet teveel, maar blijf wel je gezonde verstand gebruiken. Met name je intellect en communicatievermogen worden positief geraakt door energie van Mercurius, Venus en Jupiter. Je kunt hierbij zelfs andere mensen goed motiveren en inspireren doordat je goed aan kunt geven wat het beste is. Het kan dus een prima week worden om je te ontplooien en nieuwe mogelijk op te zoeken. Ook kun je prima samenwerken.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

Een van de meest spraakzame tekens is de Tweeling. Dit wordt aangewakkerd door de energie van de Zon, die je ware aard naar boven brengt. Hierdoor heb je een flinke passie in je. Door de energie van Mercurius ben je levendig van aard en heb je een groot intellectueel vermogen. Je bent rap van tong en kunt wel eens dingen zeggen, die je beter niet kunt zeggen. Maar praat je weinig dan word je rusteloos en snel verveeld. Je dient balans te vinden, waarbij je energie er uitgooit, maar controle over je gevoel blijft houden. Doordat je wisselvallig bent, kun je dramatisch reageren, waardoor je stress kunt ervaren en zelfs depressie. Je doet er goed aan dit niet te overdrijven. Wanneer je je energie er teveel uitgooit, kun je namelijk moe worden en dat zet je weerstand onder druk. Vooral je longen kunnen het zwaar te verduren krijgen. Pas op dat je maag en darmen kwetsbaar zijn als je teveel zoete of vette dingen eet.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)