Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 29

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Al vanaf het begin van de week zal liefde door je heen stromen, doordat er veel activiteit in de Leeuw plaatsvindt. Venus, Mercurius en de Zon geven veel energie en de Volle Maan zal intimiteiten kunnen vergroten. Deze krachten zullen bijna de hele week op je inwerken de dagen erna. Het wordt een tijd, waarin je op zoek bent naar emotionaliteit die je met anderen deelt. Je krijgt een sterke geestelijke kracht en zal lekker in je vel zitten. Je hunkert naar liefde en zal er alles aan doen deze te krijgen. Heb je een relatie dan zal je een groot deel van de week liefde bieden en het belangrijk vinden dat jullie goed kunnen praten. Je vindt het fijn dat je partner ideeën deelt en er wederzijds begrip voor elkaar is. Heb je een partner die dit minder doet, dan kun je onzeker worden. Met name woensdag als Venus door de Maan beïnvloed gaat worden, zal je vertrouwen slinken. Je kunt dan, mede omdat de energie van de Maan je de neiging geeft er de brui aan te geven, een relatie zomaar beëindigen. Hier zal een dubbele energie zijn, omdat relaties, die echt niet veel nut hebben, wel beëindigd kunnen worden en je uiteindelijk veel goeds opleveren. Is het echter een impuls, die jou dwingt te stoppen, dan zal dit wel anders zijn en doe je er verstandig aan je in te houden. Deze impulsieve stap zal verdriet brengen en je niet de juiste weg opsturen. Het tweede deel van de week zal je geïnteresseerd zijn in nieuwe plannen en de communicatie met mensen. Zowel singles als gebonden mensen willen omgaan met mensen die open staan en kunnen communiceren. Gesloten mensen kun je beter mijden. Ben je gebonden, dan zal je ideeën hebben om nieuwe dingen met je partner te delen, waardoor er een leuke actieve periode is.

Carrière en financiën
Aan het eind van de week zal de Volle Maan, in de Waterman eigenzinnige energie geven, welke ook al in het midden van de week te voelen is. Het is aan te raden emoties onder controle te houden. Het is belangrijk om rustig te blijven en discipline te houden. Geef grenzen aan, maar ga zelf ook niet teveel buiten je comfortzone. Zowel mentaal als fysiek kunnen we goede en gunstige energie meemaken. Let op dat sommige mensen moeite kunnen hebben om zich onder controle te houden en impulsief gedrag te vertonen. Dit zijn meestal mensen die minder lekker in hun vel zitten of onverantwoordelijk gedrag vertonen. Merk je dit aan jezelf, tracht dit dan onder controle te krijgen en te wachten met belangrijke besluiten. De Volle Maan geeft een energiepiek, omdat die recht tegenover de Zon staat. We kunnen, meer dan anders, gebruiken maken van de passionele energie die ons zakelijk kan raken . Hierdoor kunnen we ook rust vinden, onderling tussen mensen, maar ook in de maatschappij. Onze intenties zijn gebaseerd op wijsheid, maar ook op bevrijding en zuivering van slechte gedragingen. Wees lief voor jezelf en draag sympathie en empathie naar anderen uit. Er is een diepe energie om emoties te helen.

Voor de Tweeling is het een periode, waarin liefde en vrolijkheid dominant zijn. Toch ben je in staat de liefdevolle energie wel degelijk in je werk te gebruiken. Je kunt prima communiceren en bent zeer aantrekkelijk, waardoor mensen graag met je samenwerken en je ook nieuwe zakelijke contacten aan kunt gaan. Het is een prima week om grote aankopen te doen, nieuwe projecten te starten en wat risico te nemen met grote investeringen. Toch zal je alert moeten blijven, omdat er vertragende energie op kan treden. Gebruik je van nature sterke enthousiasme om dit te voorkomen, omdat er anders dingen fout gaan en je met besluiteloosheid te maken krijgt. Je kunt beter niet teveel nieuwe dingen opstarten, tenzij je ze deze week afrondt. Wel kun je bepaalde plannen maken, die je echter nu nog niet moet gaan uitvoeren. Beter is het om hier pas halverwege augustus mee te starten. De energie staat er dan een stuk beter voor. Halverwege deze week is goed voor financiële zaken. De 18de en 19de kun je beter niet teveel werken. Pas de laatste dagen van de week op voor collega’s of zakelijke contacten die meer van je willen dan werk. Dit kan nog wel eens verleidingen geven, die je beter kunt mijden.

Mentale en fysieke gesteldheid
We horen verontrustende berichten over covid-19 net nu we de goede kant op gingen. Het wordt geen makkelijke week omdat er wat onrust kan zijn. We moeten dus heel voorzichtig zijn, maar vanuit de kosmos kunnen we hier weinig over zeggen, omdat dit toch iets is wat mensen zelf doen. Blijf dus zo bedachtzaam mogelijk en zoek het gevaar niet op. We beginnen zondag en maandag met emotionele energie als gevolg van de Maan in de Schorpioen. Impulsiviteit en bedreigende gevoelens kunnen ons parten spelen, waarbij het mentale afweermechanisme ons teveel beschermt. Veel mensen gaan dan ook moeilijk met grote veranderingen om. Positief is dat we sterke wilskracht hebben en door kunnen gaan. Negatief is dat we soms teveel willen en de neiging hebben strijd op te zoeken als we denken dat mensen ons aanvallen. Dit kan spanningen geven, waaruit conflicten kunnen komen. Fysiek kan deze Schorpioenmaan zorgen voor problemen met uitscheidingsorganen, gewrichten en voor vrouwen met onregelmatige menstruatie. Deze dagen moet je opletten met erotiek en stress door problemen met andere mensen. Maandagavond reist de Maan naar de Boogschutter en deze energie biedt optimisme en fysieke kracht. Mensen die echter weinig bewegen of te zwaar zijn, kunnen met stress te maken krijgen, waardoor er aangeraden wordt je fysiek in te spannen. Pas ook op met de benen, omdat deze vermoeid kunnen zijn door de passie van de Boogschutter. Let op je voeding en span jezelf ook weer niet teveel in. Woensdag op donderdag reist de Maan naar de Steenbok en dit geeft over het algemeen positieve en gedisciplineerde energie, waardoor het prima dagen zijn om orde op zaken te stellen en problemen op te lossen. Wel zijn mensen wat zakelijker, waardoor emoties, liefde en sociale contacten onder druk staan. Afstandelijkheid kan dus voor irritaties zorgen. Pas op met zonlicht en zonnebank, omdat de huid deze tijd wat kwetsbaar kan zijn. Eczeem, verbrande huis en zelfs huidkanker kunnen opspelen of verergeren. Van vrijdag op zaterdag zal de Maan naar de Waterman reizen en rond 4:37 als Volle Maan staan. Onze stofwisseling reageert langzaam en veel mensen kunnen zich erg vermoeid voelen, wat ons humeur niet ten goede kan komen. Emoties zijn dan ook extra sterk, waarbij mensen zich eenzaam en onzeker voelen. Veel mensen kunnen afstandelijk zijn, juist omdat ze anderen niet vertrouwen, maar daardoor kunnen anderen gaan wantrouwen. Let op dat de ledematen kwetsbaar kunnen zijn, waardoor zware sportactiviteiten afgeraden worden. Beter doe je een hersteltraining.

Overzicht voor alle tekens (periode van wisselende energieën, waar we meestal profijt van hebben)
De Zon beweegt tot donderdag in de Kreeft, waardoor liefdevolle en empathische emoties. De meeste mensen zijn sympathiek en onbaatzuchtig. We moeten opletten op mensen die op negatieve wijze in het leven staan en daardoor storend op ons leven werken. Jupiter en de Waterman versterken dit soort energie bij deze mensen, waardoor er een negatieve prikkeling is en eergevoel, trots en wraak sterk op ons inwerken. Merk je dit gedrag aan jezelf, dan wordt aangeraden dit in te tomen. Je kunt je anders in de problemen brengen. We krijgen te maken met Venus (tot 22 juli) en Mars (tot 29 juli) in de Leeuw, die flinke passie losmaken. Dat kan gezonde relaties vooral avontuur en erotiek opleveren. Ongezonde relaties strijd, haat en geweld. Het is een goede energie voor vriendschap en sociale contacten. Merk je echter dat jij negatief in het leven staat, dan moet je echt je best doen dit te veranderen en bescheiden te blijven in wat je zegt en doet. Voor singles is dit een week van nieuwe liefde, alhoewel veel mensen plezier beleven aan losse contacten. De Zon in de Kreeft geeft veel emoties, waar niet iedereen goed mee omgaat. Zondag reist Mercurius van de speelse Tweeling naar de emotionele Kreeft, om daar tot 12 augustus te blijven. Dit geeft zelfvertrouwen aan mensen, waarbij interesse in anderen sterk is. Positief is dat kosmische krachten zorgen voor zowel mentale als fysieke gezondheid. We hebben het 1ste weekend van de week te maken met de Schorpioenmaan, die krachtige planetaire aspecten geeft. Er wordt aangeraden rustig aan te doen. Er kan een sterke intensiteit zijn. Je kunt beter wegblijven bij mensen waar je geen goede band mee hebt of mensen die negatieve energie meedragen. Houd je op de vlakte en wees bescheiden in contact met anderen. Doe zakelijk gezien niet teveel en blijf passief. Beter kan je zondag dan ook rustige plekken opzoeken, thuis of in de natuur.

Maandag doe je er goed aan je rustig te houden. Wees bescheiden naar mensen en ga niet met grote projecten of veranderingen aan de slag. Laat op de avond verhuist de Maan naar de Boogschutter en komt er meer energie vrij om actief en avontuurlijk in het leven te staan. Je kunt op zakelijk gebied best risico nemen om nieuwe mogelijkheden te creëren. Mercurius vormt maandag en dinsdag een harmonieus sextiel met Uranus. We kunnen deze periode dromen van bijzondere manifestaties. Veel mensen kunnen in de nacht van maandag op dinsdag wakker worden met ideeën en plannen. Er wordt dan ook aangeraden pen en papier naast je bed te leggen om te noteren wat je doorkreeg. De planeten bieden een sterk intellect. We worden gestimuleerd om over allerlei dingen na te denken. Dit kan voor ieder mens anders zijn. De ene zal vooral technisch gestimuleerd worden, een ander juist intellectueel en weer een ander kan er sociaal of mentaal iets aan hebben. In ieder geval zal hetgeen wat je droomt of waar je over nadenk toekomstige mogelijkheden bieden. Veel mensen kunnen creativiteit gebruiken om iets te bereiken, waarbij er geregeld kosmische trillingen zijn voor voorgevoelens, dromen en ook hogere energieën, die allen een boodschap in kunnen houden. Bijzonder zal deze periode zijn dat veel mensen eigenzinnig gedrag vertonen, waarbij mensen graag vrije gedachten hebben. Dit kan nog wel eens voor wat conflicten zorgen als je te maken krijgt met mensen die geheel anders denken. Tracht anderen te respecteren en ga jezelf niet teveel verdedigen. Venus zal de 22ste naar de Maagd reizen en dit is over het algemeen geen gunstige combinatie als het om liefde en avontuur gaat. Het is wel een goede energie om problemen op te lossen, je leven op orde te brengen en er zelfs op fysiek gebied sterker uit te komen. Er kunnen namelijk sterke reinigende kosmische krachten ontstaan.

Donderdag staat Venus in oppositie met Jupiter. We moeten alert zijn op overbelasting of om mensen teveel ruimte te geven om te doen wat zij willen. Deze oppositie is wel gunstig, omdat deze planeten gezamenlijk een gelukkige en liefdevolle energie sturen. Het zal gunstig zijn als we met groepen bij elkaar zijn, omdat er relaxte en sympathieke energieën onder mensen komen. Negatief kan de energie worden in relaties die niet goed lopen. In dit geval kan de energie mensen te dominant en aanvallend maken. Ook negatief kan de energie zijn bij het aangaan van verplichtingen op zakelijk gebied, omdat veel mensen daar niet altijd op zitten te wachten. Veel mensen willen zich nu niet binden. De energie werkt het best bij mensen met een vrije geest. Kunnen we daar iets mee, dan zijn er geluk en avontuur te bespeuren. Het is een prima tijd voor het doen van hobby’s. sport of om er op uit te trekken. Vrijdag zal de Zon een verbinding met Jupiter aangaan en deze combinatie brengt spanning in het persoonlijke leven. Schuldgevoelens, verslavingen en andere negatieve aspecten kunnen flink raken. Er zijn tekens dat we met fysieke problemen te maken kunnen krijgen. Lever, nieren en maagstreek zijn kwetsbaar en zorgen dat onze weerstand deze dag minder goed is. Deze periode staan Mars en Venus nog steeds dicht bij elkaar in oppositie tot de expansieve Jupiter. Je kunt deze energie gebruiken om dingen uit te kiezen die jij aangenaam en ontspannend vindt. In de nacht van vrijdag op zaterdag zal de Volle Maan om 4:37 in de Waterman staan, tegenover de Zon in de Leeuw. Het nadeel is dat mensen zich eenzaam kunnen voelen als gevolg van angst. Veel mensen zijn liever even niet teveel met anderen, behalve als het vertrouwde mensen zijn. Vrijdag en zaterdag zijn geschikt om vrienden te ontmoeten voor relaxte activiteiten. Mercurius vormt een driehoek met Neptunus, waardoor er een dromerige en fantasievolle energie is. Er is ruimte voor hobby’s, creativiteit en liefde. Mensen met paranormale gaven kunnen nu een versterkte energie ervaren, waardoor zintuigen afgesteld zijn om juiste trillingen op te vangen om anderen te helpen. Alhoewel het weekend niet makkelijk is door wisselende krachten is het een fijne periode om lekker terug te trekken en te genieten van mensen waar we ons gelukkig bij voelen.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)