Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Gebonden mensen zijn zondag erg intens in hun emoties en zijn ook speels. Je bent sensueel en gericht op erotiek, waardoor je een partner veel aandacht geeft. Let op dat je soms erg bezitterig kunt zijn en dan zelfs jaloers wordt als je partner aandacht van een ander krijgt of aandacht aan een ander geeft. Mocht je merken dat je hier moeilijk mee om kunt gaan, dan wordt aangeraden om te sporten of iets anders te doen om jezelf flink aan het werk te zetten. Singles hebben erg veel behoefte aan spanning in hun leven en trekken er geregeld op uit om het avontuur te zoeken. Je bent vaak opgewonden en kunt wel eens jaloers zijn als jij iemand leuk vindt, die geen aandacht voor jou, maar een ander heeft. Blijf nuchter en laat je niet gek maken. Er zijn meer vissen in de zee. Omdat Mercurius door je sector van communicatie reist, ben je intelligent en kan jij je ook goed verwoorden. Je kunt mensen aantrekken en weet ook hoe je ze kunt vlijen en verleiden. Zondag en maandag zijn singles emoties soms wat kwetsbaar. Let op dat je jezelf onder controle houdt als dingen niet gaan zoals je wilt. Gebonden mensen zijn deze periode meer op werk en financiën gericht. Je hebt daardoor niet altijd evenveel tijd om aan je partner te besteden. Wees open en duidelijk, zodat die rekening mee kan houden. Woensdag is een neutrale dag, maar vanaf donderdag zullen je emoties zeer intens zijn. Wat je ook doet, je bent romantisch en je partner ontbreekt het aan niets. Negatieve energie zal waarschijnlijk verdwenen zijn, waardoor je geen slechte gedachten zult hebben. Voor singles zijn dinsdag en woensdag vooral heel erg geschikt voor contacten met familie en vrienden. Je trekt er graag op uit en vindt het leuk ergens een uurtje te zijn en weer naar de volgende te gaan. Donderdag t/m het weekend ben je op romantiek gericht. Singles kunnen dan het best afspraken maken en leuke dates regelen. Je bent aantrekkelijk en speels en kunt zeker kansen krijgen. Gebonden mensen doen er goed aan om nu leuke activiteiten te plannen en de partner te verwennen met de liefde die jij in je hebt.

Carrière en financiën
Mars reist door je sector van carrière en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Je eigenwijze karakter kan geprikkeld worden. Dit zal in het contact met collega’s of andere mensen wat storend werken. Je doet er goed aan jezelf geduld aan te meten en anderen de ruimte te geven om zelf ook een inbreng te hebben. Dit zal een hoop problemen schelen. Het eind van de week zal Mars een wat zachtere energie brengen, waardoor je een stuk makkelijker in de omgang bent. Ook ben je productiever en efficiënter en in staat eventuele problemen met mensen te verminderen of zelfs helemaal op te lossen. Je zult je in het tweede deel van de week beter concentreren op financiële zaken, maar dient wel op te letten dat je niet te impulsief bent bij het afsluiten van contracten of het nemen van beslissingen. Let op de kleine lettertjes en laat je goed adviseren door mensen die er verstand van hebben. Over het algemeen zal je aan het begin van de week wel de persoon zijn, die met ideeën komt en je bent zelfs in staat om andere mensen jouw ideeën uit te laten werken. Je bent intelligent en weet prima wat er in de wereld te koop is. Ben je leidinggevende of eigen baas, dan zal je een prima leider zijn en kun je halverwege de week stappen nemen om jezelf en je bedrijf nog meer te ontwikkelen. Het weekend is geschikt om te polsen of er bepaalde familieleden zijn die jou kunnen helpen bij plannen die je hebt.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten. Ieder teken reageert deze maand anders.

Energie van Mercurius geeft de Tweeling veel energie. Zoveel dat je het gevoel hebt dat je de hele wereld aan kunt. Je bent optimistisch en empathisch, waardoor je mensen waar je mee omgaat een goed gevoel geeft. Mensen trekken naar je toe en respecteren je harde werken en de ambities die je uitdraagt. Normaal gesproken ben je koppig en eigenwijs, vooral als je jezelf onzeker voelt. Doordat je deze week verre van onzeker bent, hoef je jezelf minder te beschermen en ben je minder eigenwijs. Dit biedt mensen ruimte om hun mening te verkondigen. Daar sta jij open voor en dat waarderen mensen. Doordat je positieve emoties ervaart heeft dit een gunstige werking op fysieke gesteldheid. Dit heeft negatieve uitwerking, omdat je denkt dat je kunt leven zoals je wilt. In dit geval kom je erachter, dat dit niet kan. Een ongezonde levensstijl zorgt dat je roofbouw pleegt. Sigaretten, alcohol en drugs zijn dan slecht voor je lichaam, waardoor vooral je zenuwen en longen op de proef worden gesteld. Toom jezelf in en eet gezonde producten en zorg voor voldoende beweging.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)