Weekhoroscoop Tweelingen

Geboortedatum 21 mei t/m 20 juni - week 29

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Mercurius en Mars zullen je veel kracht bieden, waardoor je er graag op uittrekt en leuke dingen doet. Je vindt het fijn om dit samen met je partner te doen, maar vindt het ook niet erg om er alleen op uit te trekken. Je bent passioneel en avontuurlijk en dit kun je uitstralen. Verleiding en misleiding kunnen aan de orde van de dag zijn. Geef duidelijk grenzen aan als mensen met je flirten. Zondag en maandag heb je het gevoel dat er flink wat turbulentie in je leven is. Dat vind je meestal spannend, maar heel soms ook wel vervelend. Let dinsdag op dat niet iedereen even eerlijk is en het dus minder goed met je voorheeft. Met name de Volle Maan kan verantwoordelijk zijn. Omdat deze in jouw sector van erotiek verblijft, kun je moeite hebben om hier mee om te gaan. Je doet er goed aan om dit met je partner te delen, zodat die jou kan ondersteunen. Woensdag en donderdag ben je emotioneel kwetsbaar, maar over het algemeen weet je de juiste dingen te doen om liefde in je leven te houden. Vanaf donderdag kan de dromerige Venus storen, waardoor je teveel van je partner verlangt. Dit kan voor teleurstelling zorgen. Weet je hier een weg in te vinden, dan zal je verder leuke dingen in de romantiek meemaken.

Singles
Mars en Mercurius bieden spannende energie in de Leeuw. Daardoor zal de Tweeling speels zijn en gericht op avontuur en erotiek. Dit zal vooral t/m woensdag doorgaan, waardoor de kans op een losse relatie erg groot is en misschien wel meerdere. Overdrijf hier niet teveel mee en zorg dat je jezelf niet verloochent. Woensdag en donderdag zal er onduidelijkheid zijn en kun je nadenken over het verleden en over wat je allemaal kunt doen. Ga met vrienden op stap en zoek familie op. Vanaf donderdag zal fantasie de klok slaan als Venus een driehoek vormt met de dromerige Neptunus. Omdat dit vooral in je sector van carrière plaatsvindt, zal je moeite hebben tijd aan je privéleven te geven. Mercurius zal vanaf vrijdag in de Kreeft reizen en dit zorgt dat je emoties kunt ervaren, waardoor je eenzaamheid en andere gevoelens ervaart. Er wordt aangeraden er lekker op uit te trekken en niet lang te treuren.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat zondag in de Boogschutter en trekt in de nacht naar de Steenbok. Je zult optimistische energie ervaren. De meeste mensen zullen vitaal zijn en dit uitstralen. Let op gewrichten als je aan het sporten bent. Beweeg je te weinig of ben je te zwaar, dan moet je extra op gezondheid letten. De Volle Maan zal dinsdag om 23:39:31 door de Steenbok reizen. Er wordt veel energie verbrand en er kan veel vermoeidheid zijn. Ook zijn er mensen die met een negatief gevoel rondlopen. Merk je dit aan jezelf, trek je dan terug en houd emoties onder controle. Beter kun je niet omgaan met mensen waar je al niet goed mee omgaat. Mensen die last hebben van de huid, dienen op te letten met weersomstandigheden en vooral als deze wisselvallig zijn. Let op met voeding, omdat het spijsverteringssysteem onder druk kan staan. Mensen die sporten of zwaar werk doen, kunnen kwetsbare botten en spieren hebben. De Maan reist woensdagochtend tot vrijdagavond door de Waterman. Angst en andere spanningen spelen mensen parten. Beter kan je alleen met familie en goede vrienden omgaan. Let op je benen, omdat deze moe zijn, waardoor je je beter niet teveel inspant. Tracht te bewegen en te sporten en laat je niet meeslepen door luiheid en passiviteit. Dit zorgt alleen maar voor meer moeheid. Vrijdagvond reist de Maan naar de Vissen en blijft daar tot het weekend. Emoties zijn sterker dan ratio en veel mensen zijn empathisch en relaxt. Het is een positieve periode met liefde, vriendschap en warme emoties. Mensen kunnen last van voeten hebben. Pas op als je een lage weerstand hebt of als er een slechte hygiëne is. Het kan een periode zijn, waarin mensen moeite hebben met verslavingen. Mensen die kwetsbaar zijn, zoals jongeren, mensen met zwakke mentale vaardigheden en mensen die al verslaafd zijn, kunnen er extra moeite mee hebben om zich te wapenen. De essentie in het leven van de Tweeling is om nuchter om te gaan met de gevoelens die jij geregeld ervaart. Als gevolg van onrealistische dromen word je soms teleurgesteld, omdat je niet bereikt wat je wilt. In het leven moet je leren empathische en warm met beide voeten op de grond te staan. Zorg ervoor dat dromen haalbaar zijn. Hierdoor zal je merken dat nuchterheid de basis is om je op spiritueel gebied meer te kunnen ontwikkelen.

Carrière en financiën
Je bent zeer professioneel en maakt veel ontwikkeling mee. Het verdient aanbeveling om na te denken wat je in de toekomst wilt gaan doen. Er kunnen mooie ideeën uit voortkomen. De Volle Maan zal in je sector van intimiteit en erotiek reizen. Daardoor moet je opletten dat dit storing in je werk op kan leveren. Je kunt de verkeerde gevoelens bij mensen losmaken, waardoor je verwarrende gevoelens kunt hebben. Houd jezelf onder controle en blijf werk en privé gescheiden houden. Het kan een tijd zijn dat je financieel in de problemen kunt komen. Je doet er goed aan hier steun van vrienden voor te vragen. De 18de zal Venus in je sector van inkomen verblijven en daar een harmonieuze energie delen met de dromerige Neptunus in je sector van carrière. Dit kan een uitstekende tijd zijn om je intuïtie en fantasie te gebruiken om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Er zijn aanwijzingen dat er wel eens veel uit voort kan komen. Het is belangrijk om dit met mensen te delen en te bekijken wat gezamenlijk te bereiken valt. Zondag ben je ambitieus en enthousiast en kun je mensen aansteken om te presteren. Maandag is een mindere dag, omdat je een bepaald onderbuikgevoel hebt. Je voelt je soms gestrest en verward en kunt zelfs makkelijke taken verpesten als je gedachten er niet bij zijn. Vraag steun en doe dit niet alleen. Dinsdag en woensdag ben je sterk met gedachten bezig en hieruit kun je op inventieve wijze veel ontplooien. Donderdag en vrijdag zijn mindere dagen, waarbij je niet altijd evengoed weet wat er nou precies van je verwacht wordt. Je doet er goed aan om je vooral op routinematige taken te richten. Zaterdag ben je vooral sociaal erg sterk, maar kan je fysiek wel eens te weinig energie hebben. Verdeel je werk dan ook en doe nu alleen de taken waarbij je je intellect nodig hebt.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van intense emoties)
Er is tot half december veel invloed van Jupiter, in de enthousiaste en optimistische Boogschutter. Dit is een unieke en sterke combinatie. Mercurius beweegt tot vrijdag retrograde in de Leeuw en dit is een prima periode om jezelf onder de loep te nemen. Kijk naar je talenten en vooral ook waar je hart ligt. Zondag is het verstandig rust te zoeken, omdat Pluto intense energie op de wereld loslaat, waardoor er mensen zijn die obsessief gedrag vertonen. Ze kunnen dan minder van anderen hebben en zijn erg snel kwetsbaar. Merk je dit tracht jezelf dan een halt toe te roepen en blijf reëel over emoties. Zondagnacht gaat de Maan naar de nuchtere Steenbok en dan zullen de meeste mensen sterk in hun schoenen staan. Dinsdagavond geeft de Volle Maan spannende energie, waarbij er een bepaald chagrijn te bespeuren valt, vooral omdat Pluto negatieve invloed heeft. Tracht op te letten en zorg dat je hier zelf niet aan meedoet. Neem afstand als mensen ruzie zoeken, blijf weg bij dronken mensen en laat geweld aan je voorbijgaan. Positief ingestelde mensen zullen discipline opbrengen om problemen te mijden. Mensen die dit niet zijn, zullen moeilijke dagen hebben. Woensdag t/m vrijdag zal de Maan door de Waterman reizen en dit brengt harmonieuze energie. Daarbij is er een mooie relatie tussen de liefdevolle Venus en de spirituele Neptunus. Er is saamhorige energie, waardoor mensen naar sociale contacten op zoek gaan.

Let op dat er storende energie aanwezig is, waardoor plekken met groepen mensen ook negatief ingestelde mensen aantrekt. Houd dus in de gaten dat er minder goede gebeurtenissen kunnen zijn. Vanaf vrijdag gaat de retrograde Mercurius door de Kreeft reizen. Deze blijft tot eind juli en betekent dat mensen meer naar buiten zijn gericht. Ze kijken naar de relatie die ze met anderen hebben en wat ze kunnen doen om contacten te verbeteren. Dit kan betekenen dat ze gericht zijn op het oplossen van conflicten of problemen en op het uiten van gevoelens. Heb je hier moeite mee, bedenk dan dat dit niet nodig is en doe je best om je te laten zien. Er is in ieder geval een sterke spirituele energie. Let op dat er ook gevoelige mensen zijn, waardoor de kans op nieuwe problemen toch wel groter wordt. Zaterdag kunnen er intense emoties zijn, doordat de Maan in de sensitieve Vissen en Mercurius in de gevoelige Kreeft reist. Dit kan mooie gevoelens geven, waarbij er veel liefde is. Aan de andere kant zijn mensen ook wel kwetsbaar, waardoor emoties niet altijd onder controle gehouden worden. Chiron in de Ram heeft deze tijd invloed op het vertrouwen van mensen. Jij kunt dan ook moeite hebben met het nemen van beslissingen en om jezelf te verdedigen als je kritiek krijgt. Ook nu zal Neptunus in de Vissen veel mensen hoog-gevoelig maken en voor instabiliteit zorgen. Het zal belangrijk zijn om, als je dit merkt, hulp te vragen, je terug te trekken of de rust bij vertrouwde mensen op te zoeken.

Tweeling