Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Alhoewel de Volle Maan veel invloed op je zakelijke kant van het leven zal hebben, kun je echter wel degelijk ook energie op privégebied ervaren. De Maan zal voor de Stier namelijk ook zijdelings langs de sector van de liefde reizen. Dit zorgt niet specifiek voor passionele en romantische gevoelens, maar wel voor het oplossen van bepaalde dingen die in de liefde niet lekker verlopen. Op maandag wil je een dure aankoop doen, waar je een tijdje van droomt. In een relatie kan je negatieve zaken aanpakken en kun je weer dromen van de liefde die je met je partner voor ogen hebt. Singles kunnen bepaalde zaken aan jezelf veranderen, waardoor je binnenkort misschien wel weer helemaal klaar bent voor een nieuwe relatie. Je dient in alle gevallen eerlijk te zijn en jezelf een spiegel voor te houden. Op dinsdag kun je nog wel wat problemen in de liefde ervaren, waarbij je vrienden nodig hebt om dit op te lossen. Je weet namelijk zelf niet echt wat er nu precies is, maar vrienden kunnen zeker wel aangeven wat er aan de hand is. Woensdag en donderdag zijn prima dagen om alvast na te denken over de romantische plannen, die je voor het weekend hebt. Vanaf vrijdagavond zal je je werk stilleggen en wil je passie en liefde in je leven. Ben je single, dan wil je een date met iemand waar je hart sneller van gaat kloppen. Ben je gebonden, dan kun je je partner verwennen met een ontbijtje op bed of een lekker etentje.

Carrière en financiën
De Volle Maan zal motiveren en inspireren, maar ook de dagen erna blijft de energie doorwerkt. Je bent zowel fysiek als mentaal krachtig en kunt daardoor niet alleen plannen bedenken, maar ze ook uitvoeren. Dit zal niet alleen zakelijk zijn, maar ook op privégebied veel goeds kunnen bieden als het gaat om hobby’s of het opknappen van je huis of iets anders waar je tijd aan wilt besteden. Zorg dat je het geduld bewaart als het om bepaalde beslissingen of zakelijke deals gaat. Je zult jezelf moeten bedenken of je je wel goed voorbereid hebt en of je wel voldoende om je heen hebt gekeken. Met name bij grotere aankopen kunnen er wel eens betere aanbiedingen zijn. Zorg er voor dat je daar oog voor houdt. Dinsdag en woensdag doe je er goed aan nog eens om je heen te kijken en jezelf voor te laten lichten door vrienden en deskundigen. Donderdag zal je waarschijnlijk wel alles weten en juiste keuzes kunnen maken. Let op dat energie van Jupiter parten kan spelen en vooral als je niet uitgerust of niet ontspannen bent. Je kunt namelijk wel eens stress ervaren, welke je alleen kunt verwerken door te sporten of er met vrienden of een partner over te spreken. De Maan, die dus deze week door Jupiter gestoord kan worden, zal aan het eind van de week naar het gebied van de Leeuw reizen. Hierdoor kun je veel goede krachten ervaren en heb je ambities om de perfectie in je werk te zoeken. Tracht het weekend nog rustig aan te doen. Je kunt de week erna dan vol frisse moed starten.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Je onderbewustzijn kan jou eenzaam maken. Je hebt het gevoel dat je vastgebonden zit en weet niet zo goed hoe je hier uit kunt komen. Het zal een belangrijke periode in je leven kunnen zijn, waarbij je jezelf los moet gaan werken. Je bent zakelijk actief, maar het wordt ook tijd dat je weer meer tijd aan je privéleven gaat geven. Er wordt aangeraden om dit ook echt te doen. Dat zal deze week moeilijk gaan, maar je zult merken dat je privéleven gaandeweg de week belangrijker gaat worden. Familie, liefde en vrienden zijn de basis om lekker in je vel te zitten. Venus zal ervoor zorgen dat je bepaalde traumatische gevoelens en angsten af kunt leren. Je zelfbewustzijn zal een flinke prikkel krijgen, zodat je meer gaat denken aan datgene wat echt belangrijk is. Zorg er voor dat je voldoende slaapt en ook geregeld ontspant. Heb je een aantal dagen achter elkaar gewerkt, zorg dan voor 1 of 2 dagen waarin je niet veel hoeft te doen. Woensdag is er een waarschuwing dat je meer kans hebt op een ongeluk.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)