Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 9

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties
Zondag is een dag om te herstellen van de mooie avonturen van zaterdag. Maandag t/m woensdag zal de liefde als warme en gepassioneerde gloed stralen. Je voelt de behoefte aan plezierige activiteiten en verlangt ernaar erop uit te trekken, bij voorkeur met je partner. Het is een perfect moment om samen iets leuks te ondernemen of je partner te verrassen met iets speciaals wat jij hebt bedacht. Op maandag voel je heerlijke spanning. Dinsdag en woensdag brengen veel passie en geniet je ervan om je partner te verwennen met leuke cadeautjes of een gezellig etentje. In deze eerste helft van de week neem je op een positieve manier het voortouw. Donderdagavond en vrijdag neem je gas terug en toon je charme en bescheidenheid. Hierdoor krijgt je partner de kans met ideeën te komen. Jullie delen veel emoties met elkaar. Let op dat jouw liefdesplaneet Venus zaterdag wat minder gunstige energie brengt. Het is mogelijk dat je onzeker wordt, wat tot bezitterig gedrag en jaloezie kan leiden. Probeer dit in toom te houden. Voor singles is zondag een perfecte dag om te herstellen en genieten van rust en ontspanning. Vanaf maandag wordt je hart gevuld met liefde en ontstaat de wens om een partner te vinden. Je voelt alsof je leven wat in slaap is gesukkeld, dus het is een uitstekende periode om verandering te brengen. Plan een leuke activiteit, zoals een reisje of het bezoeken van een evenement waar andere singles samenkomen. Hoewel je misschien wat ongeduldig bent, onthoud dat de liefde vanzelf weer in je leven komt. Het is echter nog maar de vraag of je meteen de perfecte partner zult vinden, gezien enkele storende energieën. Donderdag en vrijdag kunnen sommige Stieren extra aandacht aan een vriend(in) besteden. Je voelt je kwetsbaar en weet niet precies hoe je hiermee om moet gaan. Anderen kunnen een date hebben, en er lijkt een goede kans te zijn dat dit iets blijvends kan worden. Zaterdag kan de retrograde beweging van Venus je emoties verstoren, dus het is wellicht beter om niet actief op pad te gaan. Als je een date of afspraak hebt, overweeg dan deze te verzetten.

Carrière en financiën
Zondag zal je actief zijn en achterstallige taken verrichten. Maandag heb je een bijzonder gevoel dat er het een en ander verandert. Toch zal er op het eerste gezicht weinig anders zijn, maar misschien komt dit wel, omdat jij anders tegen je werk aankijkt. Je swingt en geniet van dingen die je doet. Doordat je een krachtige mening hebt, kunnen mensen onder de indruk zijn. Dinsdag en woensdag ben je krachtig maar om je heen zijn er mensen die voor conflicten of ruzies kunnen zorgen. Het is belangrijk om je er zoveel mogelijk buiten te houden. Je bent iemand die neutraal kan blijven, maar zal wel alle zeilen bij moeten zetten. Donderdag en vrijdag is er gunstige energie en kun je bepaalde doelen bereiken of zal je de stappen ervoor kunnen nemen. Let op dat je op financieel gebied niet teveel risico neemt. Je kunt belangrijke zaken beter met collega’s of vrienden bespreken en niet overhaast handelen. Het weekend weet je wat je wilt en kun je ook duidelijk krijgen wat de toekomst allemaal in petto kan hebben.

Mentale en fysieke gesteldheid
Er komt een krachtige planetaire energie op je af, die je kunt gebruiken om bepaalde minder goede gewoonten af te leren. Met name mensen die te zwaar zijn of mensen die dingen doen die schadelijk voor de gezondheid zijn, moeten deze echt aanpakken. Het best kun je trachten om een regelmatig schema bij te houden van de momenten waarop je eet. Ook is het verstandig om bij te houden welke producten klachten geven. Heb je eenmaal een idee welke producten er niet goed vallen, dan kun je preventief bezig gaan om deze te vermijden. Je kunt symptomen van problemen met de spijsvertering en huidproblemen krijgen en dan is het verstandig deze aan te pakken. Een manier om hier iets aan te doen, is om voldoende gezonde beweging te hebben. Ook is het belangrijk eventuele stressfactoren te vermijden. De komende week doe je er goed aan vezelrijk voedsel te gebruiken, zoals salades, groene groenten en vers fruit en vruchtensap. De spijsvertering zal dan ogenblikkelijk verbeteren.

Overzicht voor alle tekens
Tot 22 maart geeft Mars zijn intense en passionele energie in de energieke Waterman, terwijl Venus een magisch kracht in ons losmaakt in datzelfde teken tot 11 maart. Dit zorgt voor een gave mix van liefde en avontuur, waarbij het verlangen naar verliefdheid en knuffelen naar voren komt en er een drang en hunkering naar diepgaande romantiek is. De Zon zal voor ontspanning in de Vissen zorgen, wat intense trillingen en positieve veranderingen met zich meebrengt. Mercurius, boodschapper van de goden, beweegt dromerig in de Vissen, waardoor er magie in onze communicatie en denkprocessen zal ontstaan. Er is balans tussen nuchterheid en dagdromen, met een flinke dosis intuïtieve vibes. Door de energie van de Volle Maan van afgelopen zaterdag kunnen we een kracht voelen om datgene af te maken waar we mee bezig zijn. De ontspannen Maan geeft namelijk drang naar verantwoordelijkheid en eerlijkheid. Zelfliefde is de sleutel om tot goede mogelijkheden te komen. Venus en Jupiter geven een extra boost van overvloed en expansie. Maar blijf wel verantwoordelijkheid tonen en denk na over wat je doet. Kijken we naar de week, dan zien we dat Mars dinsdag in een kosmisch potje worstelpartij met Jupiter belandt. Dat kan zorgen voor wrijving tussen de energieke Mars en de altijd optimistische Jupiter. Het is alsof je er vol voor wilt gaan, maar je moet ook een beetje chillen. Dezelfde dag vormt Mercurius een harmonieuze energie met Ceres, waardoor positieve communicatie en zorgzaamheid in de lucht hangen. Een tijd waarin woorden zeer liefdevol kunnen zijn en zorgen dat de meeste mensen in staat zijn om gezellig en liefdevol in het leven te staan. Woensdag brengen de Zon, Mercurius en Saturnus een communicatieve versterking. Onze innerlijke stem wordt luid en duidelijk en we kunnen serieus nadenken over doelen voor de lange termijn. Mercurius voegt zich ook bij Saturnus, waardoor onze gesprekken ook wel serieus en nuchter kunnen zijn. Donderdag danst Mercurius met Jupiter in een sextiel, wat betekent dat positieve communicatie de scepter zwaait. Een tijd waarin we ideeën laten groeien en een optimistische sfeer aanmoedigt kennis te delen en van elkaar te leren. Vrijdag brengt de Zon een liefdevol sextiel met Jupiter, wat een mix is van kracht en expansie. Een tijd van optimisme, zelfvertrouwen en het zien van mogelijkheden als een zonovergoten pad dat voor ons ligt. Als we zaterdagnacht naderen, moeten we opletten voor het vierkant tussen Venus en Uranus. Dat kan onverwachte wendingen en verstoringen in relaties veroorzaken. Over het algemeen is er respect en is het belangrijk flexibel te blijven en open te staan voor spontane avonturen in ons leven.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)