Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Van nature weet je niet heel erg goed met je koppigheid om te gaan, waardoor je het jezelf wel eens moeilijk maakt. Mensen kunnen dit wel eens als star uitleggen, terwijl je juist iemand bent die wel degelijk flexibel met liefde en vriendschappen om kunt gaan. Deze week zal je merken dat je minder koppig bent en hierdoor wat flexibeler met je frustraties om kunt gaan. Met name de Zon, die naar de Boogschutter reist, is hier verantwoordelijk voor. Je hebt behoefte om jezelf te verwennen. Je doet er goed lekker naar de kapper te gaan of een nieuwe outfit aan te schaffen. Als gevolg van de erg stoute Mercurius en de flirtende Venus ben je erg aantrekkelijk. Ben je gebonden, dan kan je partner opnieuw verliefd op jou worden en zijn er deze week veel mooie en warme momenten om er een leuke week van te maken. Ben je single dan kan je beter niets vast aangaan, omdat je je deze periode door allerlei verleidingen niet goed in staat bent om je aan anderen te binden. Hierdoor neem je niet snel genoegen met dat wat anderen je bieden en neem je wel genoegen met erotiek en spanning, maar ga je achteruit als mensen jou teveel onder druk zetten om een nieuwe relatie aan te gaan.

Carrière en financiën
De maand november is een periode waarbij contacten met collega’s en klanten een grote invloed op je leven hebben. Hierbij kun je erg onzeker worden als er, met deze contacten, het een en ander fout gaat. Je doet er goed aan jezelf onder controle te houden en vooral in jezelf te blijven geloven. Je hebt nog wel eens de neiging om onzekerheid om te zetten in stoer gedrag en dan leggen mensen dit op een heel andere wijze uit. Vooral de Zon naar de Boogschutter kan jou enorm veel energie bieden en aangezien Uranus wat minder op deze energie inwerkt, kan je erg kritisch zijn en dan snel in de aanval gaan als je denkt dat anderen het verkeerd met je bedoelen. Jupiter maakt jou minder nuchter en hierdoor kun je niet altijd even serieus zijn. Krijg je met teleurstelling te maken, dan kan jij die omzetten in laconiek gedrag. Dit kan voor misverstanden zorgen en die kunnen zeer negatief op je zakelijke leven inwerken. Voordeel is wel dat je op zakelijk gebied een zeer aantrekkelijke werking op mensen hebt. Zij zullen het fijn vinden om met je samen te werken of zaken met je te doen. Je hebt veel ambities om iets te bereiken. Dit is een goede periode om een nieuwe opleiding of een andere uitdaging aan te gaan. Dit kun je het beste doen door je op nieuws te richten. Iets waar je zelf niet zo snel aan zou denken.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

De Stier is, ondanks zijn nuchtere en onbewogen uiterlijk, een sensueel teken. Je wordt geregeerd door de planeet van de liefde. Hierdoor verlang je veel van jezelf en anderen. Toch zal je vaak teruggrijpen op veiligheid en ben je praktisch van aard. Je kunt echter ook wel koppig en conservatief zijn, waarbij je niet altijd open staat voor de vernieuwende ideeën van anderen. Je kunt je deze week dan ook met hand en tand verzetten en geeft niet snel toe. Tracht vooral naar je intuïtie te luisteren. Wanneer je dan voelt dat de ander gelijk heeft, kun je beter toegeven. Dit voorkomt negativiteit en spanning. Je kunt beter je sterke wil gebruiken om creatieve vermogen te versterken, waarbij je ideeën van anderen kan gebruiken om je eigen ideeën te verbeteren. Let op dat je weerstand op lichamelijk gebied verminderd is, waardoor de kans op griep aanwezig is. Pas op dat je soms de neiging hebt om teveel toe te trekken naar genotsproducten. Deze kunnen zorgen dat je te zwaar wordt en dat kan je bloeddruk verhogen.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

 

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)