Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 41

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Het kan bij de Stier wel eens zo zijn dat je hard aan het werk bent en je carrière erg voor je is. Op die momenten kan jij je partner en andere belangrijke mensen nog wel eens verwaarlozen. Het zal echter nu een week worden waarin je beter meer tijd kunt geven aan de mensen die privé of in de liefde erg belangrijk voor je zijn. Laat een liefdespartner of iemand die je erg leuk vindt zien dat deze bijzonder voor jou is. In de relatie is het een tijd, waarin er momenten zijn dat er dingen gebeuren, die voor de toekomst van een huidige relatie erg gunstig zijn. Dit kan gaan over een verdieping van je relatie of belangrijke dingen die jullie gaan plannen en de toekomst rooskleurig in kunnen laten zien. Bij singles is er zelfs kans dat iemand uit het verleden terug in hun leven komt of dat er een nieuwe persoon laat merken jou aantrekkelijk te vinden. Wat er ook gebeurt, het is aan te raden om je in te blijven zetten en met je hart te handelen. Je kunt deze periode wel eens de neiging hebben om je koppig op te stellen. Je vindt het dan lastig als een ander ook eigenwijs en koppig is. Dat kan conflicten geven en als je deze laat doorsluimeren kun je er grote problemen door krijgen. Je kunt onzeker zijn en dat is de grootste reden, maar dit is helemaal niet nodig. Een partner, vrienden, familie of anderen vinden het over het algemeen leuk om met je om te gaan, maar niet als jij hard en ongenuanceerd overkomt. Let daar dus op. Mocht je dit moeilijk vinden, dan doe je er goed aan wat afstand te nemen en dit ook duidelijk te maken. Mensen zullen hier respect voor hebben. Je kunt je bij mensen, waar je geen emotionele band mee hebt, goed uiten, omdat je dan gewoon minder spanning voelt. Saturnus komt zondag in een directe positie en ook de Maan zal positief voor jouw werken. Daardoor kan je gelijk al op een diepe en emotionele wijze in relaties met mensen staan. Je wilt je binden aan mensen en zal je werk lekker even los kunnen laten. Het is een prima week om je met romantiek bezig te houden. Ook wil je graag de natuur en zal je het niet laten als er feestjes zijn. Als single ben je een charmeur en zal je het er ook zeker werk van maken om een leuke nieuwe persoon in je leven toe te laten.

Carrière en financiën
De planetaire invloed is zo sterk en positief dat je veel nieuwe mogelijkheden kunt krijgen. Ben je op zoek naar een nieuwe baan dan zal die mogelijkheid aanwezig zijn. Wil je een nieuw bedrijf starten of heb je al een nieuw bedrijf, dan kan er een aantrekkelijk aanbod komen. Werk je voor een baas dan straal je zoveel charme en kracht uit dat je een goede band met collega’s hebt. Met name aan het begin van de week kunnen er goede dingen op je pad komen. Klanten zullen met je weglopen en collega’s voelen veel vertrouwen. Let op met leidinggevenden, omdat niet iedereen het fijn vindt dat je soms de leiding neemt. Ben je zelf leidinggevend dan ben je in staat om de juiste toon aan te slaan om mensen te motiveren. In het midden van de week ben je wat minder productief en doe je er goed aan om wat meer werk naar anderen te delegeren. De vrijdag is prima geschikt om over je carrière na te denken. Zelfs als je tevreden bent en bereikt hebt wat je wilde, kan het geen kwaad om te kijken of er iets te verbeteren valt. In het weekend moet je misschien moeilijke beslissingen nemen.

Mentale en fysieke gesteldheid
Als er één een goede smaak heeft, dan is het de stier wel. Dit heeft zo voordelen, maar ook nadelen. Voordelen zijn dat je van lekker eten geniet en graag mooie en ook dure kleding aantrekt. Je besteedt redelijk wat aandacht aan je uiterlijk. Nadeel is dat je van alles soms net te veel neemt. Je eet teveel, spendeert teveel geld aan luxe zaken en gebruikt vaak teveel middeltjes om je huid gezond te houden. Dit werkt averechts, omdat je juist hierdoor kwalen en problemen kunt krijgen, die uit overvloed voort kunnen vloeien. Je gezondheid kan deze week te maken krijgen met energie van de Zon en Uranus. Hierdoor ben je erg gevoelig voor dingen waar je verslaafd aan kunt raken, zoals alcohol, vet eten en suikerproducten. Je kunt daardoor last van overgewicht krijgen. Verder heb je de neiging veel teveel geld uit te geven, waardoor je in tijden van schaarste in de problemen kunt komen, omdat je dan te weinig geld hebt. Verder neem je niet altijd de tijd om te rusten en dit kan voor fysieke problemen zorgen. Je hebt kans op een droge huid, haaruitval en de kans op griep is sterk aanwezig. Wanneer je voldoende rust en vooral veel gezonde dingen eet, bouw je een weerstand op. Het verdient aanbeveling om wat extra vitamines te gebruiken, maar een extra eitje kan ook zeker geen kwaad. Je zult merken dat je je dan gaandeweg de week steeds beter gaat voelen en ook lichamelijk steeds sterker wordt.

Overzicht voor alle tekens
Saturnus beëindigt zijn retrograde cyclus. De passie die de planeet in die periode bracht, zal getemperd worden. Structuur, grenzen en bepaalde gewoontes kunnen meer hun gelding doen. De planeet beperkt in handelen. Er zijn echter ook zeker beloningen voor inspanningen, die we in de retrograde periode deden. Deze kunnen op de lange termijn gunstig zijn. We zijn in staat hogere idealen te behalen, die te maken hebben met ons sociale leven. Jupiter zal tot eind van de week retrograde bewegen en samen met Saturnus beperkend werken, maar tegelijk productiviteit en succes brengen. Het is een periode van verfijnen en aanpassen van standpunten, maar meestal zijn dit kleine veranderingen. We stellen doelen en krijgen mooie ideeën. Mercurius zal net als Jupiter tot eind van de week retrograde bewegen. Dit is een bijzondere energie, die ons dwingt bepaalde zaken op geheel andere wijze te zien. Dit kan wel een uitdaging zijn, omdat dit in tegenstelling tot eerder genoemde planeten is. Vooral op liefdesgebied kan dit negatieve invloed hebben. Gaan we echter nuchter met de energie om, dan kunnen we erg krachtige beslissingen nemen, zonder werkelijk veel te veranderen. Vrienden zijn nu erg belangrijk en kunnen ondersteunen met reflectie op hoe jij in het leven staat en suggesties geven. Neptunus, die retrograde beweegt, geeft realiteitszin, waarbij veel mensen de neiging hebben met beiden benen op de grond te staan. Veel mensen vragen zich af, waarom ze bepaalde dingen niet veel eerder realiseerden. Er komt door deze planeet een prima energie aan om niet alleen productief te zijn en structuur aan te brengen, maar ook nuchter en realistisch in het leven te staan. Tenslotte hebben we met Uranus een planeet die tot half januari retrograde beweegt. Deze zal onze innerlijke gevoelens nu beïnvloeden. Uranus staat momenteel relatief gezien verder weg en heeft daardoor minder invloed. Normaal is deze planeet in staat ons zeer kritisch en aanvallend te maken, maar dat zal nu een stuk minder zijn.
Je hebt meer rust in je en zal minder impulsieve handelingen hebben. Je kunt hierdoor ook op jezelf reflecteren en bepaalde mindere gedragingen ook zelf aanpakken. Pluto brengt nog steeds gunstige energieën, die qua erotiek en avontuur spanning brengen en over het algemeen goede doorwerken. Mars staat de gehele maand in de Weegschaal. Hierdoor worden romantische, sensuele en erotische krachten naar boven gebracht. Daarbij zal energie van de Weegschaal ons bewegen onrechtvaardig en onverantwoordelijk gedrag aan te pakken. Dit geeft nog steeds flink wat storing en we moeten dan ook oppassen niet te intens te reageren als mensen over grenzen gaan. In dit geval is rust, die de retrograde planeten ons geven, snel verdwenen. Tracht geduldig te blijven en laat je niet meeslepen. We kunnen door deze energie echter ook spannende en passionele emoties krijgen. We zijn geregeld bezig onze partner het hoofd op hol te brengen en we zoeken graag avontuur op. Singles zijn erg flirterig en staan open voor onenightstands of andere korte relaties. Let op dat je veilig vrijt als je losse contacten hebt. Er is een energie die zorgt dat je eerder een ziekte op kunt lopen als je onverantwoord gedrag vertoont. Vooral mensen met lagere weerstand kunnen een vergrote kans op problemen hebben. Naast Mars zal nu ook de Zon in de Weegschaal reizen en daar tot de 23ste veel kracht geven. Dit kan echter wel wat negatieve energie in mensen losmaken, waardoor niet iedereen even vrolijk of vriendelijk is. Waar we sympathiek en liefdevol naar geliefden en vertrouwden zijn, kunnen we, naar onbekenden of mensen waar we een mindere band mee hebben, negatief zijn. Dit zal niet alleen onder de ‘gewone’ mens zijn, maar kan ook op hoger niveau plaatsvinden, waardoor er in de politiek en andere maatschappelijke organen grote problemen kunnen ontstaan.
Venus reist in de Boogschutter, wat gunstige energie voor je intellectuele vermogen geeft. We kunnen makkelijker informatie opnemen en zijn in staat in studie of carrière veel te bereiken. Let op dat de Boogschutter mensen soms te vrij maakt, wat in relaties tussen mensen onderling wat verleidingen teweegbrengt. De Maan staat zondag in de Boogschutter en hierdoor zijn we wel eens erg filosofisch bezig. We denken zondag en maandag dan ook veel over het leven na en dat kan over het algemeen een fijne energie brengen. Mensen zijn deze periode erg vrijgevig naar elkaar en we hebben ook meer de neiging lekker naar buiten te gaan en de natuur op te zoeken. Door de sterke retrograde planeten zullen de meeste intense of negatieve energieën geabsorbeerd worden. Het kan voor veel mensen zelfs een passieve week worden. Woensdag zal Venus een harmonieuze sextiel met Saturnus vormen. Dit zorgt voor fijne, maar ook serieuze gesprekken over relaties en financiën. Hier kunnen vruchtvolle situaties uit voortkomen. Donderdagavond tot vrijdagochtend ontstaat er een warme en liefdevolle verbinding tussen de actieve Zon en optimistische Jupiter. De meeste mensen zijn ook erg vrijgevig en zoeken naar mogelijkheden om sociaal en in de liefde meer kansen te zoeken. Vrijdag en zaterdag zal er een rustgevende energie zijn als gevolg van de Maan in de spirituele Vis. Er wordt aangeraden met vertrouwde mensen door te brengen en te genieten van rust en eenvoud. Er is op communicatief gebied een gunstige energie in relaties, waardoor er veel mooie momenten zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)