Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelatie en sociale contacten
Deze week zijn er mysterieuze energieën die jou kunnen raken. Op gebied van de liefde liggen deze bij intimiteit, erotiek en zwangerschap. Bedenk dat er in de sterren geschreven staat dat er de komende maanden positieve, maar ook negatieve veranderingen zijn. Houd in de gaten dat veranderingen over het algemeen goed zijn, maar niet als je deze voor 2 december uitvoert. Zondag is voor de liefde een prima dag, waarbij je energie en liefde met geliefden kunt delen. Maandag is een stuk lastiger en zal je alert moeten zijn op eventuele conflicten met vrienden of familie. Deze kunnen een negatieve invloed op je relatie hebben. Wat je ook doet, zorg dat je je partner hier niet op aan gaat spreken, maar daar de liefde blijft zoeken. Dinsdagmiddag t/m donderdagmiddag zijn prima dagen om in je vrije tijd thuis te zijn. Je bent liefdevol en je hart staat open, zodat je partner zich fijn bij je voelt en de erotiek goed zal blijven. Donderdagavond en vrijdag is een tijd van romantiek, plezierige activiteiten en voor aandacht aan je uiterlijk. Let vrijdag op dat er storende energie kan zijn, die problemen kan geven. Zaterdag zal je gezondheid te wensen overlaten. Plan dan vooral geen energievretende afspraken of activiteiten.

Singles
Je hebt een innerlijk stemmetje dat jou deze week boodschappen geeft. Deze kunnen in je dromen weergegeven worden, maar ook je intuïtie zal sterk zijn. Negeer deze stemmetjes niet, maar bedenk dat de hogere wereld jou dingen doorgeeft. Je bent van nature zeer nuchter, maar daar zal je nu even wel open voor moeten staan. Heb je een vluchtig contact met iemand, let dan op dat de vruchtbaarheid groot is, maar dat er ook kans is op een ernstige ziekte. Beter kun je dus veilig vrijen. Er zijn namelijk kosmische energieën die aangeven dat er veranderingen zijn. Met name voor 2 december kun je beter geen onveilige seks hebben. Zondag kan er een vriendschap zijn, waar meer gevoelens bij kunnen zijn. Maandag is een mindere dag en dan kun je beter tijd vrijmaken voor familie, gezin of andere mensen die je vertrouwt. Dinsdagmiddag t/m donderdag voel je je minder goed. Je hart staat open voor liefde, maar er is donkere energie. Wees dus voorzichtig. De beste dagen voor romantiek en schoonheid zijn donderdagavond en vrijdag. Er zijn donderdag nog kleine obstakels, maar vrijdag zal je veel kans op een nieuwe liefde of vriendschap krijgen. Zaterdag is vooral geschikt voor rust en bescheidenheid.

Carrière en financiën
De hogere energieën zullen je op zakelijk gebied veel boodschappen kunnen geven. Je kunt op grond van intuïtie en instinct veel bereiken, maar doe dit vooral bij huidige taken of achterstallig werk. Je zult wel voorzichtig moeten zijn dat je de boodschappen op een goede manier uitlegt. Er zijn namelijk misleidende energieën, die jou de verkeerde richting op kunnen sturen. Met name bij investeringen en andere financiële zaken dien je op te letten. Ook moet je opletten dat energieën je fysiek kunnen raken. Tracht voldoende te slapen en zorg voor gezonde voeding. Bedenk steeds dat er vanaf 2 december kans is om met nieuwe grote projecten te starten. Doe je dat nu al, dan is de kans op vertraging en andere obstakels levensgroot aanwezig. Zondag is een prima dag om te werken. Je bent communicatief sterk en kunt ook op fysiek gebied veel aan. Maandag kun je je beter routinematige zaken aandacht geven en niet teveel hooi op je vork nemen, omdat de energie dan storend is. Dinsdag t/m donderdag is een prima tijd om te functioneren. Alles wat je doet, zal goed verlopen, maar houd in de gaten dat dit om huidige zaken gaat en niet om toekomstige. Dinsdag is er een belangrijke boodschap, die alvast voor een mooie verrassing kan zorgen. Vrijdag en zaterdag verlopen over het algemeen goed. Je moet echter alert blijven op misleidende energieën en obstakels. Richt je vooral op mensen die je vertrouwt, maar ga ook weer niet alles en iedereen wantrouwen. Dat is echt niet nodig.

Invloed van de Volle Maan in de Tweeling
De Volle Maan in Tweelingen is een astrologisch fenomeen dat specifieke energieën met zich mee kan brengen. Deze gebeurtenis kan verschillende aspecten van ons leven beïnvloeden, met name op het gebied van communicatie, relaties en mentale activiteit. Ten eerste is er een verhoogde communicatie, omdat de Tweeling een luchtteken. Tijdens de Volle Maan in de Tweelingen kan de behoefte aan communicatie toenemen. Het is een gunstige tijd om openhartige gesprekken te voeren, gedachten en ideeën te delen, en informatie uit te wisselen. Er is echter ook een vorm van dualiteit en tegelijk balans: Tweeling wordt geassocieerd met dualiteit. Deze Volle Maan kan ons bewust maken van tegenstellingen in ons leven en de noodzaak om balans te vinden tussen uiteenlopende elementen, zoals werk en privé, emotie en rede. Er is ook veel meer nieuwsgierigheid tijdens deze stand van de Maan en er is dan ook een sterke drang naar kennis en opzoeken van informatie. Tijdens deze periode kan de drang om nieuwe dingen te ontdekken en te leren toenemen. Het is een goede tijd om open te staan voor nieuwe informatie en ervaringen. Omdat Tweelingen ook een sociaal teken is, kan de Volle Maan in dit teken sociale activiteiten bevorderen. Het is een gunstige tijd voor samenkomsten, feestjes en het onderhouden van sociale contacten. Er is wel weer een moment van wisselende emoties. De dualiteit van Tweelingen kan ook een wisselende emotionele toestand met zich meebrengen. Het is belangrijk om bewust te zijn van deze schommelingen en ze te accepteren als onderdeel van het proces tijdens deze maanfase. Er is een sterke focus op relaties, waarbij er niet alleen een sterke gerichtheid is op communicatie, maar ook relaties, vooral die van een meer intellectuele aard. Tijdens deze Volle Maan kunnen we ons bewust worden van onze relaties en hoe we communiceren binnen deze relaties. Het is altijd belangrijk te onthouden dat de invloed van de Volle Maan persoonlijk kan variëren afhankelijk van iemands geboortehoroscoop en andere astrologische factoren. Over het algemeen is het echter een tijd waarin de energieën hoog zijn, en bewustwording van de genoemde thema's kan leiden tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Deze periode moet de Stier een oogje houden op dat wat deze eet, omdat er anders overgewicht kan ontstaan of kunt denken dat je te zwaar bent. Wanneer het je lukt hier een balans in aan te brengen, kun je een goede gezondheid hebben en ben je niet alleen fysiek gezond, maar ook mentaal. Mensen die maagklachten hebben gehad, kunnen nu minder last hebben. Je moet wel de inname van kruidig en vet voedsel verminderen. Deze kunnen namelijk zorgen voor opkomend maagzuur, waardoor onder andere je slokdarm aangetast kan worden. Ook ouderen moeten opletten met al te zwaar voedsel. Gist, vet en kruidig eten wordt afgeraden, omdat dit je maag van slag brengt. Ouderen moeten opletten met de gewrichten, deze kunnen kwetsbaar zijn. Voor alle Stieren geldt dat er een planetaire energie hangt, die je concentratie soms in de war brengt. Let op met elektrische apparatuur, zware werkzaamheden en situaties die gevaarlijk zijn. Deze periode kun je van slechte gewoonten afkomen. Sommige mensen zullen geen keus hebben en gedwongen worden om te stoppen. Mensen die roken of teveel alcohol drinken, kunnen problemen met bepaalde organen krijgen. Ben je nog jong, dan wordt aangeraden niet te overdrijven met te zwaar werk of overbelasting in je studie. Vaak wordt gedacht dat jonge mensen veel aankunnen, maar bedenk dat ook jij een grens hebt. Tenslotte dienen Stieren op te letten dat ze niet te vaak onder de hoogtezon gaan. Deze kan je huid ernstige beschadigen.

Overzicht voor alle tekens
In de kosmos is er een sterke schommeling van de hemellichamen. Mercurius staat tot de eerste dag van december in de levendige en avontuurlijke Boogschutter. Zijn invloed omhelst morele facetten met kracht, waardoor wij als wijze rechters optreden wanneer menselijke conflicten zich ontvouwen. In deze tijdsperiode zijn gedachten vrij, doch koesteren wij twijfels, voordat de waarheid zich aan ons openbaart. De gedisciplineerde Saturnus reist tot februari 2026 door de mystieke Vissen. Structuur en verantwoordelijkheid blijven als leidende sterren aan ons firmament, al dienen wij ons bewust te zijn van de retrograde Uranus in Stier. Deze kan tot eind januari stress en frustratie geven, zowel mondiaal als op persoonlijk vlak. Terwijl Neptunus richting Saturnus in Vissen beweegt en daar tot begin december vertoeft, kunnen gedachten minder rationeel zijn en ervaren wij intense mentale krachten. Derhalve wordt geadviseerd om op een verstandige en geduldige wijze doelen na te streven, om financiële moeilijkheden en andere uitdagingen te vermijden. Venus reist tot 4 december door haar gunstige teken, de relationele Weegschaal, wat sociale activiteiten ondersteunt en diverse relaties versterkt. Tevens kunnen wij de pracht van ons huis en kleding gebruiken om gelukkiger te worden. Wees bedachtzaam, want bij serieuze beslissingen kan onzekerheid toeslaan. Tegelijkertijd vormt de Zon tot 22 december in het filosofische Boogschutterteken ongeduldige energie. Mensen hebben dan moeite om naar autoriteiten te luisteren. Dit kan zich uiten in ongehoorzaamheid en een toename van protesten en conflicten. Wees voorzichtig in het verkeer, want anders kunnen ongelukken ontstaan die aanzienlijke problemen veroorzaken. Gedurende deze periode zullen wij echter mentaal een positieve stemming ervaren, wat voor heel wat optimisme zorgt. Ons gedrag in de samenleving zal verfijnd, zelfverzekerd en zelfs intellectueel zijn. Dankzij grote discipline kunnen wij beter presteren in sociale contacten, maar ook op andere gebieden zoals de liefde en in de carrière.

Wij zullen ons geweldig voelen in gezelschap van familie of een relatie. De assertieve Mars zal tot 4 januari in de optimistische Boogschutter staan. Het is een geschikte tijd voor avontuurlijke reizen en intellectuele vraagstukken. Mars in Boogschutter brengt passie en strijd met zich mee, en het is een uitstekende tijd voor actie, zakendoen en projecten buiten ons eigen land of met buitenlanders. De passie voor het vinden van de waarheid, strijden voor gerechtigheid, en nastreven van onderwijs zijn prominent. Wees voorzichtig met overmatig optimisme en het accepteren van te veel verplichtingen, omdat opstandigheid kan ontstaan. Hierdoor kunnen vooral aan het begin van de week conflicten, blessures en problemen met autoriteiten ontstaan, zoals we vorige week eindigden. Werknemers of onhandelbare kinderen kunnen onze autoriteit op de proef stellen. Van zondag tot dinsdag zal Venus een conjunctie vormen met de Zuidknoop. Een kans om problemen of patronen in relaties los te laten en te verwerpen. Als je een zuivere breuk wilt met iemand in je leven, dan is dit een goed moment. Het begin van deze week vormt Mercurius een vierkant met Neptunus. Niet de beste tijd voor logisch en redelijk denken. Het is raadzaam om deze periode wat rustiger aan te doen en meer tijd vrij te maken voor ontspanning. Een wandeling in de natuur kan bijvoorbeeld verlichting bieden. Luister niet te veel naar jouw dromen. Op maandag staat de Volle Maan om 10:16 in de Tweeling, terwijl de Maan een vierkant met Saturnus vormt en in oppositie staat tot Mars. Daarbij zal er positieve energie van Pluto komen, die voor ondersteuning zorgt. Het is een goed moment om processen of projecten te voltooien die betrekking hebben op informatie, marketing en verkoop. Je zult merken dat je gevangen zit tussen waarheid en leugens, authenticiteit en onwaarheid. Blijf uit de buurt van hypocrisie en fraude.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)