Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - Week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De eerste dagen zijn op romantisch gebied de beste, waardoor je er juist dan goed aandoet om leuke activiteiten te plannen. Heb je een relatie dan is het een prima periode om een gezamenlijk activiteit te starten en dan het liefst iets wat jullie regelmatig gaan doen. Ben je single dan is het een prima periode om andere singles te ontmoeten. Dit kan in een dansgelegenheid zijn, maar kan ook op Internet zijn. De kans om iemand te ontmoeten zal hierbij extra groot zijn, door krachtige planetaire energieën. Maandag zal vooral artistiek veel kunnen bieden, waarbij je iets kunt maken wat anderen erg boeit. Wellicht kan je er sommige mensen het hoofd mee op hol brengen. Woensdag kunnen er problemen in de relatie zijn, waardoor je gevoel in de war raakt. Zorg ervoor dat je niemand lastigvalt, althans als je dit op een negatieve manier doet. Vanaf donderdag zal je onderbewustzijn versterkt worden en kan je verbazende dingen voelen. Je hebt goed door wat je partner of andere dierbaren voelen. Je weet er over het algemeen relaxt mee om te gaan en kunt rust bewaren, zelfs als je merkt dat anderen zwaarmoedig zijn. Tracht je kracht te gebruiken om mensen te helpen. Vanaf zaterdag ben je hartstochtelijk, maar dien je wel in de gaten te houden dat je er mensen niet teveel mee belast. Liefde kan mooi zijn, maar niet als je mensen er mee overvoert. Er is een speciale waarschuwing dat er een situatie met geld kan zijn, waarbij je in de problemen kunt komen. Dit lijkt op je partner of familie betrekking te hebben.

Carrière en financiën
Financieel kan er deze week een dreiging boven je hoofd hangen, die te maken heeft met iemand waar je misschien wel niet van gedacht had dat dit zou kunnen gebeuren. Let vanaf maandag al op welke signalen er afgegeven worden. Mensen die een creatief beroep hebben, zullen de eerste dagen van de week een sterke planetaire energie ervaren. Hierdoor zal hun rechter hersenhelft een flinke impuls krijgen. Hierdoor kan het onderbewustzijn voor goede ideeën en uitvoeringen van die ideeën zorgen. Ook mensen die op een andere manier werken, zullen een positieve energie voelen. Je zult merken dat mensen veel mopperen, maar dat jij eigenlijk wel lekker in je vel zit. Tot donderdag zal je uitdagingen tegenkomen. Maandag zal deze vooral verrijkend zijn, maar dinsdag en woensdag kunnen uitdagingen wel eens boven je hoofd uitgroeien en kun je humeurig worden. Let op bezitterige mensen, omdat deze jou de voet dwars kunnen zetten. Donderdag kun je moeite hebben met een populaire collega, omdat deze zich wel eens arrogant op kan stellen. Je doet er goed aan hier relaxt in te blijven en er niet teveel op in te gaan. Deze dag is overigens niet echt geschikt om financiële risico’s te nemen of contracten af te sluiten. Neem dus niet teveel risico’s. Mocht je vanaf vrijdag grote aankopen of verkopen doen, dan kan dit prima gaan, maar doe je er wel verstandig aan niet te haasten en alles eerst goed te analyseren.

Gezondheid en karakter
De kosmische energie geeft een transformerende kracht, die we kunnen gebruiken om doelgerichter ons leven te creëren. Om spiritueel te versterken en productief bezig te zijn, kunnen we ons verbinden met onze innerlijk wijsheid en zielsmatige emoties. Je kunt dit doen door te mediteren of aan yoga te doen. Laat je door je hart leiden en zorg voor ambities om meer te bereiken. De Maan zal deze periode uit nodigen om jezelf in te zetten je toekomst veilig te stellen en actie te ondernemen om doelen te bereiken. Gebruik de energie om het een en ander te plannen en de eerste stappen naar dromen te zetten. Saturnus zal binnenkort retrograde in de Vissen bewegen en dit zal verandering en transformatie teweeg brengen, die we nu al kunnen ervaren. Heb vertrouwen in jezelf, maar ook in hogere energieën die er nu aanwezig zijn. Het is een periode om je spirituele groei te verdiepen en je ziel te voeden. Wees hiervoor dankbaar, maar ook opmerkzaam voor eventuele bedreigingen, die jouw groei kunnen belemmeren. Neem de tijd om zegeningen in je leven te waarderen en blijf vredig en tevreden in het leven staan. Lukt jou dit, dan zal je fysiek, geestelijk en zielsmatig gevoed worden. Zorg deze week voor voldoende rust, eet gezond en maak tijd vrij voor ontspanningen, vrolijkheid en liefde. Gebruik je energie om meer contact te hebben met vooral gelijkgestemde mensen. Deze zullen goede emoties geven, die ervoor zorgen dat je op vele gebieden mooie momenten mee kunt maken. Blijf gefocust op het goede dat er toch in het leven staat. Kijk naar schoonheid en het wonder van de wereld om je heen en zorg dat je dit sterk kunt ervaren. Het universum is in ons voordeel en we hebben alles wat we nodig zijn om het gewenste leven te creëren. Door trouw aan onszelf te blijven, kun je de overvloedige energieën van de kosmos aanboren en je diepste verlangens ervaren. Het universum heeft fantastische dingen voor je in petto.

Stieren waarderen de goede geneugten van het leven. Vaak zijn ze verslaafd aan eten en nemen er ook uitgebreid de tijd voor. Doordat Stieren niet altijd voldoende bewegen, is het krijgen van overgewicht niet uit te sluiten. Je zou er voor kunnen kiezen om hier wat advies over in te winnen en te bekijken hoe je nog steeds lekker kunt eten, maar toch minder calorieën binnenkrijgt. Het probleem zit namelijk in het gegeven dat overgewicht zich pas op latere leeftijd manifesteert en dan is het vaak al te laat om er iets aan te doen. Toch hebben Stieren over het algemeen een goede gezondheid en is de weerstand tegen virussen en bacteriën meestal wel goed. Zwakke plekken zijn je keel en nek, waardoor je er goed aan doet om deze bij minder goede weersomstandigheden goed te beschermen. Zelfs in warme tijden kan je klachten krijgen, omdat het in de avonden soms erg vochtig kan zijn. De komende week doe je er verstandig aan te bekijken of je wel voldoende beweegt en sport. Mocht je echt geen zin in sport hebben, dan kun je er voor kiezen te gaan dansen, tuinieren of een andere lichamelijke activiteit te doen. Qua voedsel houden Stieren van rijke voeding en vinden ze het moeilijk hier weerstand aan te bieden. Soms lukt het ze om er weerstand aan te bieden door een dieet te nemen, maar dit is meestal gedurende een paar dagen. Je zou er de komende tijd voor kunnen kiezen om wat meer, maar kleinere, maaltijden over de dag te verdelen. Je lichaam heeft dan meer tijd om calorieën te verbranden. Kies voor lichte producten zoals fruit, salades, vis, kip en veel soorten groenten. Wanneer je dan ook nog kiest voor een korte wandeling tussendoor, is de kans op overgewicht en ongezondheid kleiner.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius is naar de Stier verhuisd en brengt veel meer rust dan de afgelopen tijd. Hierdoor staan we veel stabieler in het leven en denken we minder na over negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Er is dan veel minder stress en er zal meer zorgeloosheid zijn over eventuele problemen uit het verleden. Mensen die zorgeloos leven, kunnen hier fijne emoties door krijgen. Mensen die het moeilijker hadden in de afgelopen periode kunnen stress achter zich laten. We kunnen problemen nu ook makkelijker aan pakken. Passionele energie van de retrograde Pluto brengt intense emoties, waardoor we in de liefde een boost krijgen, die we kunnen gebruiken relaties te verbeteren of nieuwe contacten te maken. We krijgen woensdag een warme energie op ons af van de sextiel tussen Venus en Ceres. Romantiek en vriendschap krijgen dan een zeer fijne energie. Bij deze combinatie moeten we wel erg oppassen als we niet lekker in ons vel zitten, omdat we dan moeilijk oplosbare problemen tegen kunnen komen. Onrust, stress en depressies kunnen dan een sterke stempel op mensen drukken. Venus beweegt in de Kreeft en deze maakt mensen soms kwetsbaar. Ook hierbij geldt dat mensen, die een positief leven hebben de energie goed kunnen gebruiken qua romantiek en vriendschap. In dit geval is het dan ook een prima week voor sociale contacten en versterken van een liefdesrelatie. Met name vrijdag is er een bijzondere driehoek tussen Venus en Neptunus, terwijl Jupiter in de Stier reist. Aan de ene kant zijn we dan zeer dromerig en hangt er sensuele energie. Aan de andere kant kunnen er frustraties zijn, als de liefde niet altijd beantwoord wordt. Positief is dat we harmonieuze energie ervaren tussen ratio en intuïtie, waardoor er mensen zijn, die heel goede beslissingen op grond van emoties kunnen nemen.

Mars reist in de Leeuw en brengt spannende energie aan mensen, omdat vooral passie en romantiek de kracht kunnen ervaren. Het wordt een vrolijke periode, waarbij Mars de spanning in mensen losmaakt en zorgt voor creativiteit, die emoties ertoe beweegt romantiek in het leven te halen of te versterken. De energie is tevens erg goed voor erotiek en passie. Het eind van de week zullen we al de energie van de Volle Maan, die pas zondagochtend de 4de om 5:43 in de Boogschutter staat, ervaren. Alhoewel de energie vooral voor de volgende week een krachtige invloed zal hebben, kan de energie al op vrijdag zorgen voor heel wat steun. We kunnen sterke energie ervaren, die zorgt dat we veel aandacht voor andere mensen hebben. We zijn extra bezorgd om elkaar en zullen veel liefde en vriendschap delen. Er wordt dan ook aangeraden in het weekend mensen op te zoeken en leuke dingen te doen. Ook is het een prima weekend voor het brengen van offers aan geliefde personen in onze omgeving. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen mediums en paragnosten kunnen er gebruik van maken, maar ook andere mensen kunnen veel voelen en ervaren. De week eindigt met ongewone ideeën, waarbij we veranderingen in onze plannen zien komen, die een sterke invloed op onze toekomst kunnen gaan hebben. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeker oog voor te hebben en dingen te doen om te ontwikkelen, sociale contacten op te doen en activiteiten te doen, waar je gewoon blij van wordt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)