Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er zijn op gebied van liefde kosmische krachten die romantiek in je hart brengen. Gebonden mensen zitten dan lekker in hun vel en geven veel liefde aan hun partner. Mercurius zorgt ervoor dat je veel tijd en intellectuele aandacht aan geliefden geeft en Mars dat je op romantiek en erotiek gericht bent. Een prima mix om er een leuke week van te maken. Let op oud zeer, omdat die misschien opgelost dient te worden om geen grotere problemen te geven. Singles kunnen hierbij zelfs een ex-partner in hun leven terug verwachten. Zondag is voor gebonden mensen een zeer leuke dag om activiteiten te plannen, maar dat kan net zo goed thuis zijn. Voor singles is deze dag leuk om eens om je heen te kijken wat er aan romantiek kan zijn en om er lekker op uit te trekken. Toch vind je het ook niet erg iemand thuis uit te nodigen en te genieten van eenvoud. Je intuïtie is erg sterk en je kunt hierdoor de juiste dingen doen om de romantiek op te roepen. Gebonden mensen zijn maandag en dinsdag ook zeer huiselijk. Je bent gastvrij en vindt het leuk om vrienden en familie uit te nodigen. Dit heeft een positieve werking op je relatie. Singles zijn nu zeer liefdevol en warm en trekken makkelijk mensen aan. Heb je behoefte aan losse contacten, dan is dit een prima dag. Ook is het een gezellige periode om vrienden en familie uit te nodigen. Woensdag en donderdag kunnen gebonden mensen en hun partner intellectueel veel energie delen en trekken ze sterk naar elkaar toe. Let aan het eind van de week op dat de Maan emoties in je los kan maken, vooral omdat Uranus kritische energie kan brengen. Toom deze energieën zoveel mogelijk in, dan zal het verder wel loslopen. Singles moeten woensdag opletten voor een storende energie, waardoor ze te maken kunnen krijgen met mensen die het minder goed bedoelen of mensen die emotioneel in de war zijn. Donderdag t/m zaterdag zullen over het algemeen fantastisch zijn en er zijn dan kansen op nieuwe contacten. Donderdag en vrijdag zijn voor erotiek geschikt, maar zaterdag zijn er aanwijzingen dat je iemand ontmoet waar je veel meer gevoelens voor kunt krijgen.

Carrière en financiën
Er komen nogal wat energieën op je af, die je wel eens van je werk afhouden. Het begin van de week zullen Venus en Neptunus een hoop emoties in je losmaken. Maandag t/m woensdag kunnen hierdoor gespannen dagen zijn met situaties, die ervoor zorgen dat jij niet altijd met je hoofd bij je werk zit. Mensen kunnen zich daar aan storen, maar in principe zullen er in je omgeving meer mensen zijn die niet zakelijk denken. Emoties kunnen hierdoor flink oplopen, waardoor mensen elkaar gek maken. Ze zijn minder rationeel en dat zal je merken aan de manier hoe mensen met elkaar omgaan. Er wordt dan ook aangeraden hier oog voor te hebben en je niet mee te laten slepen. Wees alert op mensen die niet zo actief zijn en waar je stress door krijgt. Wanneer je hier flexibel mee omgaat en je niet teveel stoort zal je er makkelijk mee om gaan. Wees tolerant en tracht op een aardige manier mensen te bewegen hun werk te doen. Je zult merken dat je er meer mee bereikt, dan als je boos reageert. Vanaf woensdag zal de passionele Mars kracht op je afsturen en donderdag zullen Venus en Pluto flink wat energie aan je geven. Deze kunnen positief, maar ook negatief uitpakken en daardoor zal je er moeite mee hebben om er iets mee te doen. Je hebt de neiging wisselvallig over te komen, waar mensen zich aan kunnen storen. Vrijdag en het weekend zal je meer ontspanning voelen en in staat zijn werk los te laten. Let op dat je vrijdag of zaterdag de neiging hebt een grote aankoop te doen. Wees niet impulsief en bedenk of je het je kunt veroorloven. Zondag denk je na over dat wat je na de zomer wilt gaan ontplooien en dit kan leuke ideeën met zich meebrengen.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten. Ieder teken reageert hier weer anders op.

Stieren kunnen wel tegen een stootje. Over het algemeen zijn het mensen die erg sterk zijn en dan niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ze laten niet makkelijk over zich heen lopen en hebben altijd wel een weerwoord als anderen hen op zaken wijzen of aanvallen. Toch kunnen ze altijd wel nuchter blijven en zullen ze niet altijd eigenwijs vasthouden aan eigen ideeën en meningen. Doordat je hierdoor lekker in je vel zit, straal je dit ook uit, waardoor mensen je respecteren. Je zelfvertrouwen zorgt er in dat geval voor dat je fysiek lekker in je vel zit. Deze week dien je op te passen dat je niet altijd geniet van het leven dat je leidt. Daarbij kan je ook nog eens te veel tijd aan je werk besteden. Eens zal je energie op zijn, waarbij je de neiging hebt deze weer aan te vullen met voedingsstoffen die niet altijd even goed zijn. Er wordt aangeraden om deze week minder vlees en brood te eten. In plaats hiervan kun je beter vis, groente en fruit eten. Dat zal moeilijk zijn, omdat jouw idee van lekker eten over het algemeen toch wel anders is. Qua vrije tijd doe je er verstandig aan een actieve hobby te doen, zodat je je energie goed kwijt kunt. Een passieve hobby is minder aan te raden, omdat je dan minder verbrandt.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)