Weekhoroscoop Stier

Geboortedatum 20 april t/m 20 mei - week 26

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is een leuke periode voor ontmoeten van vrienden en familie en natuurlijk om aandacht aan je partner te geven. Let zondag en maandag op te impulsieve besluiten, omdat deze later soms verkeerd uit kunnen pakken. Dinsdag en woensdag doe je er verstandig aan even rustig aan te doen als het om zakelijkheden gaat. Je hebt veel energie en bent zeer sympathiek, waardoor het een leuke tijd is om er samen met je partner/gezin op uit te trekken. Er is romantische energie, waardoor de liefde erg mooi kan zijn. Donderdag en vrijdag kunnen qua weer wisselvallig of intens zijn en het zijn prima dagen om lekker van de rust te genieten en niet te actief te zijn. Prima tijd voor uiten van gevoelens. Wees niet bang dat mensen dit erg vinden, ze vinden het juist fijn dat je dit doet. Het weekend verloopt prima.

Singles
Zondag kun je wat wisselvallig in gedrag zijn. Je hebt dan echt vrienden nodig om je te kunnen uiten. Op zich zijn zondag en maandag prima dagen om vrienden en familie op te zoeken. Je bent actief en sympathiek en kunt hierdoor mensen aantrekken. Dinsdag en woensdag ben je minder energiek, maar is het wel een goede periode voor een nieuwe liefdesrelatie. Kun je er niet op uittrekken ga dan eens op de sociale media rondkijken. Let op dat er donderdag en vrijdag intensieve energieën zijn, die jouw emoties flink beroeren. Er wordt aangeraden niet thuis te blijven, maar op pad te gaan en activiteiten te bezoeken. Mensen met weinig sociale contacten doen er goed aan zich hierop te bezinnen en gerichte stappen te ondernemen. Zaterdag en het verdere weekend zijn niet geschikt voor een nieuwe duurzame relatie, maar voor erotiek kan er wel eens veel ruimte zijn.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagnacht in de Vissen. Dit geeft positieve energie, waardoor jij lekker in je vel zit en er veel mensen zijn, die positieve emoties bieden. Let op dat je soms de neiging kunt hebben om teveel met anderen bezig te zijn en eigen beslommeringen te vergeten. Mensen die last van hun maag of slokdarm hebben, kunnen extra last hebben. Sommigen kunnen ook last hebben van een zeer sterke drang naar genotsmiddelen. Het lichaam is kwetsbaar en vooral als je verkeerde dingen eet of drinkt. Maandagnacht t/m donderdagmiddag beweegt de Maan in de Ram. Dit kan een tijd van regeneratie zijn, waarbij je ziel zich oplaadt en herstelt. Het is een prima periode voor mensen om stress, depressie en andere negatieve emoties kwijt te raken. Let op dat de Ram veel kracht geeft, maar ook de neiging heeft om jou zeer actief te maken. Ga je hier niet goed mee om, dan kan je teveel energie kwijtraken. Mensen die hoofdpijn hebben, doen er goed aan hun ogen te laten controleren. Ook is het belangrijk stress te mijden, omdat dit nu extra veel hoofd-, nek,- en rugpijn kan brengen. Donderdag zal de Maan naar de Stier bewegen en dit kan emotionele en mentale spanning teweeg brengen. Tracht niet teveel te veranderen en blijf zoveel mogelijk met huidige routines bezig. Omdat veel mensen door deze energie sympathiek en zacht zijn, is het wel een periode dat je veel steun van anderen krijgt. T/m zaterdag zal deze energie wel problemen geven voor mensen die een kwetsbare keelstreek hebben, omdat er meer kans op ontstekingen kan zijn. Mannen kunnen meer last van het achterhoofd en de nek hebben. Voor vrouwen is er meer kans op problemen met menstruatie. Je dient er deze tijd op te letten dat je niet in alledaagse routines terecht komt. Zelfs op gebied van sport ben je routinematig en je ontevredenheid neemt hierdoor een stuk toe. Je hebt geen zin meer om te sporten en de kans bestaat dat je er de brui aangeeft. Bedenk welke sport er past en oriënteer je op dat wat je de komende tijd kunt doen. Stieren hebben de neiging de sportschool te bezoeken, maar dit is uiteindelijk minder geschikt voor je. Een teamsport past beter bij je en vooral een sport waar je goed in bent en waar je je belangrijk voelt. Je zult dan een stuk gelukkiger zijn. Let er tevens op dat je niet te luxe wilt leven, waardoor je veel met lekker eten en luxe kleding bezig bent. Gezondheid is echt veel belangrijker, dus richt je daar meer op.

Carrière en financiën
Er is aan het begin van de week intense energie van Venus in je sector van inkomsten, die zich verzet tegen de krachtige Jupiter, die gericht is op gezamenlijk belang. Je kunt de neiging hebben om teveel geld uit te geven en vooral aan anderen. Je hebt hier de hele week last van en zal uit moeten kijken dat mensen het makkelijk vinden om van je te profiteren. Wees dus alert en geef duidelijke grenzen aan. Gebruik je deze energie echter op een positieve wijze, dan kun je mogelijkheden afdwingen, alhoewel de weersomstandigheden tegen kunnen werken. Wees dus niet impulsief, maar handel op een relaxte, maar vastberaden wijze om positieve energie te gebruiken om te ontwikkelen. Let maandag en dinsdag op dat er energie is die mensen teveel op luxe laat richten. Ga hier niet in mee, maar blijf bescheiden. Mercurius zal vanaf woensdag langere tijd door je sector van gezin en sociale contacten reizen. Deze kan zorgen dat je minder met zakelijkheden bezig bent. Wel is het een prima tijd voor communiceren en samenwerking. Zorg dan ook dat je je werk delegeert en anderen om hulp vraagt. Deze periode is overigens ook geschikt om financieel veel te bereiken. Donderdag gaan de Maan en opstandige Uranus een band aan. Daardoor heb je behoefte aan verandering en ben je zelfstandig. Let op impulsiviteit en blijf altijd nadenken, omdat je anders met zaken te maken krijgt, die je niet onder controle hebt. De laatste dagen van de week ben je behoudend en minder op veranderingen gericht. Je doet niets zonder uitvoerig na te denken. Het weekend ben je zeer sociaal en is een prima periode om samen te werken.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van tegenstrijdige energieën)
Mars is de gehele maand in de Kreeft, waardoor mensen geregeld erg huiselijk kunnen zijn en er dus momenten zijn dat het erg stil op straat is, op momenten dat je dit niet verwacht. Venus beweegt nog tot begin juli in de Tweeling, waardoor er ook momenten zijn dat mensen er juist op uittrekken. Het zal dan ook een periode zijn, waarin mensen emotionele spanning ervaren en niet altijd weten wat ze nou precies willen. Omdat Neptunus al vanaf vrijdag retrograde in de Vissen beweegt en de Zon in de Kreeft zal er een onvoorwaardelijke liefde zijn naar familie, gezin en andere vertrouwde mensen. De retrograde Neptunus zorgt dat veel mensen begaan zijn met het leed van anderen en zichzelf nog wel eens wegcijferen. De Zon zorgt ervoor dat je dit vooral doet voor mensen waar je een emotionele band mee hebt. De passionele en verleidelijke tekens zijn echter gericht op spanning en avontuur. Zij doen het meer om te verleiden en zien erotiek en losse contacten als dat om van te genieten. Avontuurlijk ingestelde mensen kunnen beter niet teveel tijd geven aan mensen die hier absoluut geen behoefte aan hebben. Andersom moeten serieuze mensen niet in zee gaan met mensen die alleen los contact willen. Wees voorzichtig met verleiden, omdat manipulatie, ontrouw en misleiding aan de orde van de dag kunnen zijn. Er is hierbij iets bijzonders te melden, omdat Lilith in de Vissen is. Daardoor hebben bepaalde tekens meer de neiging tot misleiden, terwijl anderen de rol van slachtoffer op zich nemen.

Lilith is een hypothetische tweede Maan van de Aarde. Dit is zeker niet irreëel, omdat er wel degelijk een energetisch extra kracht ontstaat vanuit de baan, die de Maan maakt. In ieder geval kan die ervoor zorgen dat mensen moeite hebben romantiek en erotiek aan elkaar te koppelen. Veel mensen kunnen deze week moeite hebben om zich te geven. Er is veel afstandelijkheid tussen vaste partners, maar wel veel avontuurlijke energie naar onbekenden of mensen die onbereikbaar lijken. Het kan dus een zeer moeilijke week voor liefde zijn. Met name tekens die door Venus, Mars, Jupiter of Mercurius beheerst worden, kunnen hier last uit ondervinden. Overigens kunnen vrouwen meer last hebben van het willen verleiden, dan mannen. Zij zullen dan meer de neiging hebben over grenzen te gaan, terwijl de mannen juist voorzichtiger zijn. Zondag de gehele dag en maandagochtend is er ruimte om tijd aan jezelf te besteden. De Maan komt maandagnacht naar de Ram en dit zal roering brengen. Mensen kunnen wat impulsiever zijn, waardoor er fouten gemaakt kunnen worden en er ook minder concentratie in mensen zit. Aan de andere kant is het leven speels en minder geprogrammeerd, zodat mensen minder neiging hebben om afspraken van tevoren vast te leggen. Woensdagavond zal Mercurius de Leeuw ingaan. Dit geeft creativiteit en leuke ideeën. Let op, er kan bezitterig gedrag optreden en mensen kunnen ook veel vooroordelen hebben. Merk je dit, tracht controle te houden en wees open en avontuurlijk. Donderdag is een dag om buiten je comfortzone te treden. De veelzijdige Uranus sluit zich aan bij de dominante Zon en dit zorgt dat mensen graag met andersdenkende omgaan en dit brengt plezier in de brouwerij. Het eind van de week beweegt de Maan naar de Tweeling en dit is een prima energie voor sociale activiteiten en communicatie met mensen. Blijf dus niet alleen thuiszitten, maar trek er lekker op uit.

Stier