Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 45

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Tot en met woensdag zal je de energie ervaren van de planeten in de Steenbok en ook Mars kan veel energie bieden. Daardoor praat je graag over de dingen die je in je leven voor ogen hebt. Ook zal je nu spirituele, hogere energieën ervaren. Het is zeker een goede periode om met mensen af te spreken, maar dan meer met mensen die diepgang hebben en willen filosoferen over de zin van het leven. Je bent deze periode redelijk nuchter. Vanaf vrijdag zal Venus veel liefdevolle en emotievolle energie brengen. Het zal dan ook een leuk weekend worden, waarbij je op zoek bent naar liefde, vriendschap en andere emoties. Je spreekt graag met geliefde mensen af en vindt het erg leuk als mensen duidelijk hun waardering laten blijken. Dat geeft jou vertrouwen en dat kun je gebruiken om vrolijk en spontaan te zijn. Gebonden mensen zitten maandag niet lekker in hun vel. Daarbij zijn er ook nog situaties die het er niet makkelijker opmaken. Ook al lijken deze niets met liefde te maken te hebben, toch kosten ze zoveel kracht dat je er kriegel van wordt en het dan naar je partner kunt uiten. Gelukkig zal het van dinsdag tot en met donderdag een stuk beter worden en kun je veel in de liefde bereiken. Je bent vitaal en zal al de tijd die je hebt, besteden aan je partner. Zie je de ander even niet, dan zal je geregeld even bellen of berichten sturen om je liefde te betuigen. Overdrijf dit niet teveel en vooral niet als je een partner hebt, die daar minder van gediend is. Singles zijn zondag en maandag nuchter en reëel, maar piekeren daardoor soms teveel. Hierdoor vergeet je wel eens dat emoties ook belangrijk zijn. Op zich is dit niet zo erg, omdat er problemen zijn, die je echt op wilt lossen. Deze hoeven niet met de liefde te maken te hebben, maar houden je er vanaf om te daten, te flirten of andere dingen te doen om liefde in je leven te halen. Woensdag en donderdag ervaar je positieve emoties ervaren en verlang je naar wat warmte en genegenheid. In deze periode kun je zelfs wel eens aan een ex denken, waarbij je het gevoel hebt dat je contact op moet nemen. Doe dit alleen als je de ander daar niet lastig mee valt, anders maak je het er niet beter op. Vanaf vrijdag zal Venus jouw vertrouwen versterken. Je ziet de schoonheid van het leven en zal het hele weekend liefdevol blijven. Op zondag vind je het fijn om samen met je partner vrienden te bezoeken. Ben je single, dan zoek je graag mensen op.

Carrière en financiën
Er is een krachtige emotionele energie vanuit de kosmos. Daardoor heb je privé wel eens wat moeite om nuchter te blijven. Dit kan jou in het zakelijke leven veel opbrengen. Je kunt de wereld aan en bent ook erg energiek. Het begin van de week zal een prima periode zijn om nieuwe dingen te starten. Dit kan gaan om werk, studie of andere zakelijke aspecten. Op woensdag en donderdag ben je er helemaal klaar voor om jezelf te ontwikkelen en nieuwe doelen te stellen. Je wilt van alles beslissen en van alles doen om hier snel mee aan de slag te kunnen. Je bent actief en energiek en weet zowel mentaal als fysiek te ontwikkelen. Toch moet je opletten dat je de beste besluiten pas vrijdag en zaterdag dient te maken, omdat de energie er dan het beste voorstaat. Mocht je die dagen twijfelen, dan is het zondag een prima dag om een beslissing te nemen. Je bent mentaal sterk en kunt door middel van intellect en je doorzettingsvermogen, bepaalde zaken doordrukken. Dit zal niet iedereen even leuk vinden, maar soms is dit niet anders en moet je doen wat goed voor jou is. In het tweede deel van de week kan er een vriend zijn, die veel steun kan geven. Je zit lekker in je vel en je vertrouwen zal daardoor groeien.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van krachtige planeten in de Steenbok en spiritualiteit)
Ook zondag de 1ste zullen we de kracht van de Volle Maan in de Stier ervaren. We zeiden het vorige week al, dat dit een bijzondere kracht is. Mensen kunnen deze dag gebruiken om er op uit te trekken en dat is normaal gesproken leuk. Het is echter een gevaarlijke tijd en we willen mensen aanraden om niet aan deze energie toe te geven. Het corona kan deze week zeer intens huishouden en vooral bij de mensen die ontkennen dat dit virus gevaarlijk is. De hogere wereld wordt geprikkeld door de spirituele Maan die gedurende de 1ste dagen van de week zeker invloed heeft. Verantwoord gedrag zal beloond worden, maar onverantwoord gedrag kan leiden tot negatieve gevolgen. Het is dan ook belangrijk dat we ons beheersen en voorzichtig zijn. Bijzonder zal zijn dat energie van het sterrenbeeld Schorpioen ook nog eens de spiritualiteit versterkt. Het verleden zal ook deze week een grote rol spelen. Sommige mensen zullen dit in verdriet doen, anderen in blijdschap en weer anderen kunnen negatieve gevoelens ervaren, zoals boosheid, woede of zelfs haat. Merk je dit, dan doe je er goed aan om dit zo mogelijk te onderdrukken en er niet aan toe te geven. Spiritualiteit zal de week domineren en ervoor zorgen dat emoties en gedachten versterkt worden. Dit kan goed of slecht uitpakken en afhankelijk van hoe we hiermee omgaan, ons beïnvloeden. We zullen dus op moeten passen op sterke kosmische krachten.
We hebben het dit jaar vaker gezegd dat Pluto, Saturnus en Jupiter in Steenbok een voedingsbron voor het coronavirus zijn. Deze week zal dit ook gebeuren en zullen we extra voorzichtig moeten zijn. We gaan richting een totale lockdown, omdat mensen zich moeilijk aan de voorschriften kunnen houden. Deze combinatie van planeten zorgt voor veel weerstand bij mensen en er zal een innerlijke strijd zijn, die de gezondheid flink in de war kan brengen, waardoor de mentale weerstand verstoord wordt. Ook zal de fysieke weerstand verlaagd worden. Dit kan een zeer gevaarlijke combinatie zijn, waarbij vele mensen geraakt kunnen worden. We willen dan ook aanraden om zoveel mogelijk in besloten kring en niet teveel in groepen mensen te verblijven. Niet alleen het corona neemt namelijk zeer heftige vormen aan, ook andere ziektes kunnen op gang gebracht worden. Ook zijn er aanwijzingen dat er meer kans is op ongelukken, conflicten en geweldsdelicten. Positief aan Saturnus is wel dat degenen die zich rustig houden en zich aan gestelde regels houden, juist in staat zijn om met tegenslagen en negativiteit om te gaan. Jupiter in de Steenbok boet kracht in, waardoor we er verstandig aandoen om ons zorgzaam en voorzichtig op te stellen. Pas op dat koppigheid en zorgzaamheid kunnen botsen en dat dit er dan voor zorgt dat we onvoorzichtig en impulsief kunnen worden. Een grote krachtige bescherming ervaren we vanuit Neptunus in de Vissen, deze brengt vrede en liefde en zal bij de meeste mensen positieve kracht brengen. Let op dat we geraakt worden door mensen die een negatieve energie meedragen, omdat zij ons grote problemen geven, die niet alleen mentaal, maar ook fysiek verstoringen kunnen brengen.

Overzicht voor alle tekens
Naast energie van de Volle Maan in de Stier en spirituele energie van de Schorpioen, zal Venus in de Weegschaal veel energie bieden. Het kan t/m woensdag een fantasievolle en meditatieve periode zijn om emoties en gedachten te ervaren. Omdat er opstandige energie vanuit Uranus is, die retrograde in de Stier beweegt, dienen we op te letten. Vooral de 1ste dagen van de week is er kans op conflicten en problemen die ons in de war brengen. De retrograde Mercurius zal zondag een vierkant met Saturnus in Steenbok aangaan. Dit zal een maatschappijkritische energie geven. Het is met maatschappij en sociale contacten goed dat we ons aan geldende normen en waarden houden. Krachtige verbetering komt er vanaf dinsdag als Mercurius direct in de Weegschaal gaat bewegen. Dit zal een grote steun voor de meeste mensen worden. Het is een gunstige tijd voor diplomatie. Niet alleen zakelijk, maar ook in sociale relaties en romantiek. Er is zelfs gunstige energie om contacten aan te gaan met mensen of organisaties in het buitenland. Mensen die artistiek zijn, ontwikkelen talenten en vaardigheden en daar kunnen we veel mee bereiken. Geef talenten de ruimte en je zult zien dat je vele mooie dingen mee kunt maken. Zijn er deze week problemen, dan is er goede energie om emoties en boosheid in te tomen. Vrijdag beweegt Mercurius voorwaarts en vormt een vierkant met Saturnus. Deze energie zorgt ervoor dat we juist minder kritisch op anderen en de maatschappij zijn, waardoor er rust komt.
Zaterdag deelt de Zon, in de Schorpioen, een krachtige energie met Mars in de Ram. De Zon heeft een strijdbare energie, waardoor we voorzichtig dienen te zijn in de omgang met mensen. Je kunt dingen doen, die anderen flink kunnen kwetsen. Door energie van Mars kan het namelijk zo zijn dat mensen wraakzuchtig worden en dat kan aardig uit de hand lopen. We kunnen door deze intens gecombineerde energie zeer impulsief zijn en dan dingen doen, waarbij we pas veel later na gaan denken. Dit kan dan wel eens te laat zijn en dan maken we meer kapot maken dan ons lief is. Deze combinatie breng in de liefde namelijk onbalans, waarbij we niet altijd even goed weten wie we zijn. We hebben het weekend van de 6de soms sterke innerlijke verlangens naar passie, erotiek en avontuur. Aan de andere kant zijn we in staat energie om te zetten in negatieve emoties en activiteiten. We moeten dan ook wel zeer alert zijn om het juiste na te streven en te zorgen dat we mensen geen pijn doen of kwetsen. Dat zal over het algemeen bij de meeste mensen wel lukken, maar er zijn ook mensen die juist het kwade overnemen en anderen hiermee lastig zullen vallen. We moeten dus goed opletten en mensen mijden, die ons op een negatieve wijze beïnvloeden of bejegenen. De Zon-Mars combinatie zal ons dus zeker trachten te beïnvloeden en het is aan ons om hier verantwoord mee om te gaan. Het wordt zeker geen makkelijke week, maar de meeste mensen zullen in staat zijn om er toch een prima tijd van te maken.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)