Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten 
Je bent de eerste dagen van de week meer met werk bezig dan met de liefde. Romantiek is even wat minder belangrijk in je leven. Je doet er echter wel verstandig aan een partner niet te verwaarlozen en wel aandacht te geven. Wees open en communiceer, dan zal de ander het heus wel begrijpen. Het gaat niet zozeer om kwantiteit, maar om kwaliteit. Mensen met een minder goede relatie moeten deze week oppassen dat emotionele problemen tot fysieke problemen kunnen leiden. Het zal een week worden, waarin je zal moeten nadenken hoe jullie dit oplossen, maar er zijn ook aanwijzingen dat er een breuk mogelijk is. Ben je single, dan zal je, naast je werk, echter geregeld bedenken dat je iemand in je leven mist. Je heb de neiging om op Internet te kijken wat er zoal voorbijkomt, maar of je echt iemand vindt, die jou bekoort, valt nog maar te bezien. De planetaire energie lijkt daar niet goed genoeg voor te zijn. Op donderdag en vrijdag zal je veel beter in staat zijn een balans te vinden tussen werk en de liefde. Je hebt behoefte in romantiek en zelfs in heftige erotiek, waarbij je bij je partner veel tijd in zult halen als het om de liefde gaat. Ben je single, dan wil je mensen ontmoeten en kunnen er wel eens dates zijn, die echt niet alleen maar voor romantiek kunnen zijn. Ook in het weekend kan er veel romantiek zijn en zijn er veel mogelijkheden om de liefde te bedrijven. Ben je gebonden dan is het weekend een tijd, waarin je warme en intieme dingen met je partner wilt beleven, maar ben je minder op erotiek gericht.

Carrière en financiën
Je zult erg veel tijd aan je werk besteden en niet veel rust nemen, omdat je met een deadline te maken hebt. Mensen zullen vrij positief reageren op de prestaties die je verricht en zullen respect hebben voor de manier hoe je dit doet. Je doet er verstandig aan voldoende te rusten en te zorgen dat je jezelf niet overbelast. In ieder geval zal je veel energie verbranden en dien je tussendoor voldoende bij te eten en geregeld te pauzeren. Je vindt het moeilijk om je energie te doseren en kunt bij het samenwerken nog wel eens onzeker zijn. Vanaf dinsdagmiddag zal je veel beter met je energie om kunnen gaan en nu wel prima samenwerken. Je bent in staat je grenzen aan te geven en zal je ook veel georganiseerder opstellen. Je hebt het nog steeds wel erg druk, waardoor je nog veel fysieke en emotionele kracht nodig zal hebben. In het midden van de week kun je financiële problemen hebben en doe je er goed aan niet te besluiteloos te zijn en daadkrachtig naar oplossingen te zoeken. Dit kan er voor zorgen dat je tegenslagen moet overwinnen, waar je in het algemeen wel in zal slagen. Het zal een redelijk zware week worden, waarbij je er goed aandoet in het weekend rust op te zoeken, zodat je jezelf op kunt laden. Wees niet te actief en besteed tijd aan passieve hobby’s en betrouwbare mensen.

Gezondheid en karakter
De kosmische energie geeft een transformerende kracht, die we kunnen gebruiken om doelgerichter ons leven te creëren. Om spiritueel te versterken en productief bezig te zijn, kunnen we ons verbinden met onze innerlijk wijsheid en zielsmatige emoties. Je kunt dit doen door te mediteren of aan yoga te doen. Laat je door je hart leiden en zorg voor ambities om meer te bereiken. De Maan zal deze periode uit nodigen om jezelf in te zetten je toekomst veilig te stellen en actie te ondernemen om doelen te bereiken. Gebruik de energie om het een en ander te plannen en de eerste stappen naar dromen te zetten. Saturnus zal binnenkort retrograde in de Vissen bewegen en dit zal verandering en transformatie teweeg brengen, die we nu al kunnen ervaren. Heb vertrouwen in jezelf, maar ook in hogere energieën die er nu aanwezig zijn. Het is een periode om je spirituele groei te verdiepen en je ziel te voeden. Wees hiervoor dankbaar, maar ook opmerkzaam voor eventuele bedreigingen, die jouw groei kunnen belemmeren. Neem de tijd om zegeningen in je leven te waarderen en blijf vredig en tevreden in het leven staan. Lukt jou dit, dan zal je fysiek, geestelijk en zielsmatig gevoed worden. Zorg deze week voor voldoende rust, eet gezond en maak tijd vrij voor ontspanningen, vrolijkheid en liefde. Gebruik je energie om meer contact te hebben met vooral gelijkgestemde mensen. Deze zullen goede emoties geven, die ervoor zorgen dat je op vele gebieden mooie momenten mee kunt maken. Blijf gefocust op het goede dat er toch in het leven staat. Kijk naar schoonheid en het wonder van de wereld om je heen en zorg dat je dit sterk kunt ervaren. Het universum is in ons voordeel en we hebben alles wat we nodig zijn om het gewenste leven te creëren. Door trouw aan onszelf te blijven, kun je de overvloedige energieën van de kosmos aanboren en je diepste verlangens ervaren. Het universum heeft fantastische dingen voor je in petto.

Steenbokken zijn over het algemeen mensen die geordend en gedisciplineerd leven. Ze nemen veel zaken ernstig en zullen bij belangrijke zaken zichzelf er niet snel makkelijk van afmaken. Het zijn mensen die voorzichtig omgaan met wat ze doen en zullen dus zelden problemen of conflicten door onoplettendheid ondervinden. In hun leven zijn het drukke mensen, die niet graag stilzitten. De meeste tijd willen ze aan werk besteden. Steenbokken zijn ambitieus en willen een waardevolle carrière hebben. Ze kunnen er wakker van liggen als dingen niet gaan zoals ze willen. Ondanks hun gevoel voor humor, kunnen ze wel piekeren over van alles en nog wat. Steenbokken staan er bekend om dat ze op jongere leeftijd onzeker kunnen zijn. Gaandeweg hun leven kunnen ze emotioneel groeien en zitten ze beter in hun vel. Dit heeft niet alleen gevolgen voor hun mentale vermogen maar ook voor hun fysieke vermogen. Hoe ouder ze worden hoe sterker, waarbij ze een goede drive houden om voldoende te bewegen of te sporten. Het zijn mensen die van teamsporten houden en kunnen moeilijk discipline opbrengen om zelfstandig te sporten. Stijve gewrichten, reuma, een mindere bloedcirculatie en botaandoeningen zijn aandoeningen die ze tegenkomen. Het best kun je de deze tijd junkfood mijden. Wel dien je veel vitamine B en D te gebruiken. Qua smaak kun je behoefte aan sterk gekruid voedsel krijgen. Het wordt aangeraden dit te doen, omdat je hierdoor minder kans op depressies hebt. Kruidige gerechten zorgen dat bepaalde schadelijke stoffen uit je lichaam verdwijnen. Mocht je ruimte hebben, dan doe je er verstandig aan om een korte vakantie te plannen om even tot rust te komen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius is naar de Stier verhuisd en brengt veel meer rust dan de afgelopen tijd. Hierdoor staan we veel stabieler in het leven en denken we minder na over negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Er is dan veel minder stress en er zal meer zorgeloosheid zijn over eventuele problemen uit het verleden. Mensen die zorgeloos leven, kunnen hier fijne emoties door krijgen. Mensen die het moeilijker hadden in de afgelopen periode kunnen stress achter zich laten. We kunnen problemen nu ook makkelijker aan pakken. Passionele energie van de retrograde Pluto brengt intense emoties, waardoor we in de liefde een boost krijgen, die we kunnen gebruiken relaties te verbeteren of nieuwe contacten te maken. We krijgen woensdag een warme energie op ons af van de sextiel tussen Venus en Ceres. Romantiek en vriendschap krijgen dan een zeer fijne energie. Bij deze combinatie moeten we wel erg oppassen als we niet lekker in ons vel zitten, omdat we dan moeilijk oplosbare problemen tegen kunnen komen. Onrust, stress en depressies kunnen dan een sterke stempel op mensen drukken. Venus beweegt in de Kreeft en deze maakt mensen soms kwetsbaar. Ook hierbij geldt dat mensen, die een positief leven hebben de energie goed kunnen gebruiken qua romantiek en vriendschap. In dit geval is het dan ook een prima week voor sociale contacten en versterken van een liefdesrelatie. Met name vrijdag is er een bijzondere driehoek tussen Venus en Neptunus, terwijl Jupiter in de Stier reist. Aan de ene kant zijn we dan zeer dromerig en hangt er sensuele energie. Aan de andere kant kunnen er frustraties zijn, als de liefde niet altijd beantwoord wordt. Positief is dat we harmonieuze energie ervaren tussen ratio en intuïtie, waardoor er mensen zijn, die heel goede beslissingen op grond van emoties kunnen nemen.

Mars reist in de Leeuw en brengt spannende energie aan mensen, omdat vooral passie en romantiek de kracht kunnen ervaren. Het wordt een vrolijke periode, waarbij Mars de spanning in mensen losmaakt en zorgt voor creativiteit, die emoties ertoe beweegt romantiek in het leven te halen of te versterken. De energie is tevens erg goed voor erotiek en passie. Het eind van de week zullen we al de energie van de Volle Maan, die pas zondagochtend de 4de om 5:43 in de Boogschutter staat, ervaren. Alhoewel de energie vooral voor de volgende week een krachtige invloed zal hebben, kan de energie al op vrijdag zorgen voor heel wat steun. We kunnen sterke energie ervaren, die zorgt dat we veel aandacht voor andere mensen hebben. We zijn extra bezorgd om elkaar en zullen veel liefde en vriendschap delen. Er wordt dan ook aangeraden in het weekend mensen op te zoeken en leuke dingen te doen. Ook is het een prima weekend voor het brengen van offers aan geliefde personen in onze omgeving. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen mediums en paragnosten kunnen er gebruik van maken, maar ook andere mensen kunnen veel voelen en ervaren. De week eindigt met ongewone ideeën, waarbij we veranderingen in onze plannen zien komen, die een sterke invloed op onze toekomst kunnen gaan hebben. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeker oog voor te hebben en dingen te doen om te ontwikkelen, sociale contacten op te doen en activiteiten te doen, waar je gewoon blij van wordt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)