Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten.
De Volle Maan biedt een zeer krachtige impuls als het om je intellectuele en mentale gesteldheid gaat. Je wilt veel dingen doen en kunt de behoefte hebben om een uitje maken of zelfs om een lange reis te boeken. De energie van de Maan kan normen en waarden versterken, waardoor je in staat zult zijn om problemen op te lossen. Je kunt ook prima bemiddelen bij conflicten van anderen. Heb je een vaste relatie, dan kun je deze periode wel eens op een lange reis gaan, waardoor jullie de emotionele band verstevigen. Doen jullie dat niet, dan is er veel ruimte om elkaars emoties en meningen te verkennen, waardoor jullie geestelijk dichter bij elkaar komen. Heb je een goede relatie, dan ben je optimistisch en heb je het gevoel dat je het leven aankunt en op de goede weg bent. Je wilt veel leuke dingen met je partner doen en geniet van gezamenlijke activiteiten. Heb je een minder goede relatie dan kun je een sterke drang naar vrijheid hebben en wil je minder activiteiten met je partner doen. Ben je single dan zal je de hele week een bepaald onderbuikgevoel hebben, waarbij je een eenzaam gevoel kunt ervaren. Je geniet minder van sociale contacten. Je doet er goed aan daadkrachtig te zijn en te bedenken hoe je de liefde in je leven terughaalt. Heb je het weekend het gevoel dat jij en je partner miscommunicatie hebben dan zal je dat in deze periode oplossen, waardoor jullie elkaar beter begrijpen. Singles kunnen iets oplossen als het gaat om personen of situaties uit het verleden.

Carrière en financiën
Je bent deze periode vooral bezig om je te bezinnen op de toekomst die je voor ogen hebt. Het is dan wel erg belangrijk dat je verantwoordelijk blijft in de dingen waar je mee bezig bent en vooral niet al te impulsief reageert of handelt. De Steenbok is een teken dat over het algemeen zeer ambitieus is en ook prima in staat is om leiding te geven en verantwoorde keuzes te maken. Er is echter één duidelijk mindere eigenschap. De Steenbok kan namelijk wel eens erg onzeker zijn, wat hem parten kan spelen. Met name intellectueel en sociaal heb je in dat geval de neiging je terug te trekken en minder bezig te zijn om je te ontwikkelen. De komende week zal je deze onzekerheid van je afgooien en ben je in staat de juiste dingen te doen. Mensen zullen positief reageren, waardoor je zelfvertrouwen versterkt en je meer daadkracht laat zien. De Volle Maan van deze week kan jou versterken, waardoor je een flinke positieve impuls krijgt om de juiste dingen in het leven te doen. Er kan een zeer sterke verandering zijn, waarbij je nieuwe zaken wilt ontwikkelen en er mogelijkheden zijn tot de start van een nieuwe opleiding, een lange reis of het afronden van een belangrijke zaak. Op maandag zal je nog niet echt op je sterkst zijn en zoek je vooral naar veiligheid en stabiliteit. Woensdag word je sterker en kun je een balans vinden tussen de tijd die je aan je werk besteedt en je privéleven. Donderdag voel je frustraties en kun je je minder goed uiten. Vrijdag en in het weekend zal je kunnen dromen van toekomstplannen.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Over het algemeen maak je een prima week mee, waarbij je een warm gevoel ervaart voor mensen, waar je je vertrouwd bij voelt. Je emoties heb je over het algemeen goed onder controle en daardoor zit je ook fysiek goed in je vel. Je hebt ook het gevoel dat je bewustzijn geopend wordt, waardoor je goed weet wat je wel of niet wilt. Zondag en maandag heb je een krachtige dynamische energie, waardoor je je erg sterk voelt. Mensen zullen verbaasd zijn over de kracht die je laat zien en de activiteiten die je allemaal kunt ontplooien. Dinsdag tot en met vrijdag zal je energie weer normaal worden, maar blijf je over het algemeen toch wel lekker in je vel zitten. Het is dus een prima week om je op te laden en weer nieuwe energie bij te tanken. Op fysiek gebied kan misschien het weekend wel de minste zijn, omdat je dan minder vitaal bent. Je doet er goed aan om dan geregeld te slapen en niet teveel rood vlees of genotsproducten te gebruiken, omdat deze je gemoedstoestand niet ten goede komen.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)