Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De liefde zal deze week erg belangrijk zijn als gevolg van de krachtige Mercurius en passie van Mars, die beiden in de sector van seksualiteit bewegen. Voor gebonden mensen is het daardoor een periode met veel mogelijkheden en gevoelens tot erotiek. Je partner zal het erg fijn vinden, omdat je nu minder rationeel bent. Het is een prima week voor vrienden en familie, omdat je sympathiek en gastvrij bent. Met name t/m woensdag heb je er alle tijd en energie voor om er een leuke periode van te maken en je relatie een positieve boost te geven. Bij singles zijn het vooral Mercurius, Mars en Maan die emoties versterken en dat kan jou nog wel eens onrustig maken. Je hebt behoefte aan erotiek en zoekt spanning en avontuur. Daarnaast vind je het erg fijn met vrienden af te spreken en veel activiteiten te plannen. Er zijn aanwijzingen dat een bepaalde vriendschap uitgebreid kan worden. Voor anderen kan een ex-partner terug in het leven komen. Is dit beiden niet het geval dan is er kans op een nieuwe persoon, omdat je aantrekkelijk en sympathiek overkomt en je daardoor nieuwe mensen aan kunt trekken. In ieder geval verlang je naar fysieke genegenheid en wil je emotioneel contact met iemand. Zondag zal je romantisch zijn en vind je het fijn iemand te ontmoeten om de liefde mee te bedrijven. Maandag t/m woensdag wil je actie en zoek je vrienden op en dan is er meer kans op serieuzer contact. Gebonden mensen kunnen donderdag en vrijdag veel werken en vrije tijd gebruik je dan het liefst voor je partner en je naaste familie. Lukt het je om werk allemaal af te ronden, dan doe je er goed aan zaterdag de rust te zoeken en niet te werken. Je hebt veel zelfvertrouwen en bent assertief, waardoor je zeer sensueel en sexy overkomt. Prima ingrediënten om je partner flink te verwennen. Andersom besteed jouw partner waarschijnlijk ook veel tijd aan jou en zal ook jij flink verwend worden. Singles kunnen donderdag en vrijdag veel minder met romantiek bezig zijn. Er zijn aanwijzingen dat er veel verplichtingen zijn, die erg veel tijd kosten, waardoor je dus gewoon minder tijd en energie hebt om dan ook nog romantiek na te streven. Zaterdag is een topdag voor een nieuwe romance. Blijf dus niet thuis en trek er op uit.

Carrière en financiën
Mars zal jou de eerste dagen flink storen, waardoor je moeite hebt om actie te ondernemen en dan niet altijd doen wat je graag zou willen of wat een leidinggevende of klant van je vraagt. Het maakt hierbij eigenlijk niet zoveel uit hoeveel energie je aan werk besteedt. Het lukt je gewoon niet om voldoende te presteren. Voer je wel je taken goed uit, dan ben je nog niet tevreden. Er wordt aangeraden niet op te geven en enthousiast en zeker te blijven. Maar houd er gewoon rekening mee dat alles niet zo soepel verloopt. In contact met collega’s en andere zakelijke partners kun je vooral maandag en dinsdag frustraties en conflicten krijgen. Hierbij wordt aangeraden om jezelf onder controle te houden en geen dingen te doen of te zeggen die voor veel blijvende schade kunnen zorgen. Woensdag zal Mars weer veel positiever op jou inwerken en zal de lucht wat opklaren. Je kunt weer de juiste stappen maken en hebt het gevoel dat dingen je makkelijker afgaan. Je denkt veel aan de toekomst en bent ook heel erg georganiseerder in het werk dat je doet. Woensdag is een ideale tijd om weer structuur te brengen en donderdag en vrijdag zijn prima dagen om aan je sociale netwerk te werken. Doordat je toegewijd en positief bent, trek je mensen aan en aangezien je ook nog weet waar je het over hebt, zullen mensen veel waardering voor je hebben. Vrijdag zal je onzekere gevoel weer naar boven komen en voel je je rusteloos en ontevreden. Je doet er in het weekend dan ook goed aan je even terug te trekken en te ontspannen. Moet je werken, houd je emoties dan onder controle.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten.

Door energie van de Zon, Mercurius en Venus krijg je veel positieve energieën. Hierdoor denk je goed na over dingen die wel of niet goed zijn. Over het algemeen zal je de juiste keuzes wel maken en hard bezig zijn je gezondheid een positieve stimulans te geven. Je valt op door een zeer sterke uitstraling en dat zullen mensen ook zeker wel aanvoelen en bemerken. Hierbij merken ze dat je heel wat te bieden hebt. Positieve waardering, die je hierdoor krijgt, zorgt dat je meer vertrouwen krijgt. Je zult hierdoor lekker in je vel zitten, wat zorgt voor een positieve stimulans op fysiek en mentaal gebied. Doordat je bewust leeft, eet je gezond en beweeg je voldoende. Wanneer je verder voldoende rust en ook geregeld ontspanning zoekt, zal je een gezonde week meemaken en zowel fysiek als mentaal opladen.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)