Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Weekhoroscoop Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 30

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties
Je kunt zowel zakelijk als in de liefde gunstige energie ervaren, waardoor een relatie meestal goed en leuk zal verlopen. Je moet wel voorzichtig zijn en niet te impulsief handelen als er iets even niet goed gaat. Luister naar je intuïtie en handel daarnaar, maar gebruik ook je verstand om de juiste dingen te doen. Kun je balans aanbrengen, dan zal het een prima week zijn om jullie relatie te versterken. Ook hangt er gedurende een groot deel van de week seksuele energie. Met name zondag en maandag ben je zeer energiek en wil je leuke activiteiten doen en zeker van erotiek genieten. Let dinsdag op dat je te zweverig bent. Heb je een partner die nuchter is, dan kan er het eerste deel van de week teleurstelling zijn. Woensdag kan dit leiden tot een conflict. Tracht emoties onder controle te houden en wordt niet te onzeker als je partner geen zin heeft. Donderdag en vrijdag ben jij nuchter. Zaterdag daarentegen is juist een zeer goede dag om leuke en vooral romantische activiteiten te plannen.       

Singles
Je kunt wel eens impulsief zijn, waar je later spijt van kunt krijgen. Het is belangrijk om jezelf onder controle te houden en eerst na te denken en dan pas te doen. Met name in de liefde kan je jezelf anders flink kwetsen. Luister goed naar je gevoel. Voelt iets niet goed, ga dit dan ook niet doen, omdat het hoogstwaarschijnlijk alleen maar problemen geeft. Je kunt met name in het eerste deel van de week enthousiast zijn en minder rationeel zijn. Wees daar alert op, omdat je door de energie aantrekkelijk voor het andere geslacht bent. De verleiding kan extra groot zijn. Woensdagmiddag kun je in conflict met jezelf komen, waardoor je dan beter met vrienden of familie af kunt spreken om er over te praten. Donderdag en vrijdag ben je over het algemeen liefdevol en sympathiek, maar zal je verantwoordelijk zijn, waardoor dit geen periode is om te stappen of te daten. Zaterdag zal juist zeer gunstige energie brengen, waardoor je dan veel kans hebt om de liefde in je leven te halen.

Carrière en financiën
Je hebt soms moeite om diepgang te bewaren. Je moet vooral niet te impulsief zijn. Luister naar ratio, maar ook naar je hart. Bij nieuwe zaken of problemen is het verstandig onderzoek te doen en dan te handelen. Financieel moet je opletten dat je niet de verkeerde keuzes maakt, omdat je dit veel grote problemen geven. Zondag ben je passief, maar maandag ben je actief en met belangrijke zaken bezig. Het is belangrijk je hoofd er bij te houden, omdat je anders fouten kunt maken. Dinsdag en woensdag kun je zweverig zijn, maar is het een prima periode om samen te werken. Je bent intellectueel sterk en kunt de juiste stappen nemen als er iets moet gebeuren. Je moet opletten voor privéproblemen, omdat die je kunnen storen. Vanaf donderdag heb je ambities en  kun je leidinggevenden en collega’s zeker imponeren met datgene wat je wilt en doet. Het is een prima periode voor verantwoordelijkheid. Heb je die mogelijkheid, dan wordt aangeraden zaterdag vrij te nemen en het avontuur te zoeken.

Mentale en fysieke gesteldheid in de week van de Volle Maan
De Volle Maan van deze maand zal zondag om 12:19:50 in de Steenbok ontstaan. In deze periode is het belangrijk dat mensen iets voor elkaar en de spirituele wereld overhebben. Wees dankbaar in deze periode en bekijk welke mensen het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Het is belangrijk jezelf op te offeren, waardoor het niet zomaar iets is om mensen dankbaarheid te tonen. Het zal je veel kracht kosten en emoties geven, waardoor het een hele opgave zal zijn. Uiteindelijk zal je echter wel merken, dat dankbaarheid en opoffering je veel meer zullen brengen dan wanneer je veel met je eigen dingen bezig bent. Het is tevens een periode waarbij je negatieve dingen los dient te laten en het kan gebeuren dat dit iets is, waar je je eigenlijk heel lekker bij voelde. Dit kan bijvoorbeeld een verslaving zijn of een bepaald gedrag dat je beter af kunt leren. Je zult dit symbolisch zien als het afscheid nemen van een goede vriend, waardoor je het er moeilijk mee kan hebben. Bedenk dat je er echter vrede en vrijheid door terug kunt ontvangen. Deze week zullen we de wereld dus het best kunnen bezien vanuit de ogen van anderen. We zullen emoties ervaren, waarbij we gedesillusioneerd kunnen raken. We kunnen echter ook openstaan voor een diep besef dat dit leven een voorportaal is van de energetische wereld waar wij ooit deel van uit gaan maken. Als je je hieraan vasthoudt, zal je merken dat je leven geleid zal worden door licht, liefde en vrede. Ervaar je dit, dan zal je de moed hebben om dingen te veranderen en bepaalde zaken los te laten, waarbij je jezelf op kunt offeren om anderen te helpen. Dit kan een week worden, waarbij jij je licht op anderen laat schijnen en je beloond zal worden omdat anderen ook hun licht op jou laten schijnen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Zondag staat de Volle Maan in Steenbok en daarnaast is er een combinatie aan invloedrijke planeten. Een sextiel tussen Venus en Jupiter, een vierkant tussen Mercurius en Uranus, een driehoek tussen de Zon met Neptunus en een driehoek tussen Mars en Pluto. Je zult een climax van intense en magische energie ervaren. De Maan brengt t/m woensdag veel energie om ambities na te streven en dingen waar we al lang mee bezig zijn zoveel aandacht te geven dat er een doorbraak kan zijn. Het wordt sowieso een betoverende week met kosmische energie. We kunnen ons voorbereiden op een week vol kansen, magische momenten en energieke mix van vreugde en uitdaging. Maandag straalt de Zon majestueuze licht in het vurige teken Leeuw wat het begin markeert van een stralende periode van zelfexpressie en vreugde. Dit is je kans om te schitteren als nooit tevoren. Laat creativiteit ontbranden, zoek avontuur op en geniet van de spotlight. Met Zon in Leeuw voel jij je alsof je midden in jouw eigen levensfilm speelt, klaar om het publiek te betoveren met charmes en talenten. Grijp de energie om je dromen na te jagen, nieuwe projecten te beginnen en bovenal niet bang te zijn om jezelf volledig te laten zien. Dit is tijd om te stralen en genieten van festiviteiten van het leven. Dinsdag staat de Zon tegenover Pluto. De confrontatie tussen Zon en Pluto brengt intense diepgang en transformatie. Dit aspect nodigt ons uit de diepten van je ziel te verkennen en oude patronen, die niet langer dienen, los te laten. Je kunt nu wel geconfronteerd worden met krachtige uitdagingen of interne conflicten, maar laat je dan vooral niet ontmoedigen. Gebruik de energie om te groeien, kracht te hervinden en op dieper niveau te begrijpen wat je echt wilt in het leven. De transformatie kan basis leggen voor een sterker, authentieker jij. Sta dan open voor verandering en gebruik deze kracht om te transformeren en te herboren als de stralende ster die je bent. Donderdag gaat Mercurius de Maagd binnen en vormt de Zon een sextiel met Mars. De stand van Mercurius zorgt dat we veel naar details kijken en precisie een flinke boost krijgt. Dit is de perfecte tijd om dingen aan te pakken, plannen te maken en alles tot in de puntjes uit te werken.

Je geest is helder, communicatie scherp en vermogen om problemen op te lossen erg sterk. Gebruik de energie om projecten te stroomlijnen, efficiëntie te maximaliseren en productief te zijn. De Zon sextiel Mars voegt een extra lading dynamische en krachtige energie toe. Je voelt je energiek en klaar om actie te ondernemen. Dit aspect geeft moed en motivatie om doelen na te jagen en obstakels met gemak te overwinnen. Of we nu sportief bezig zijn, een creatieve uitbarsting willen of gewoon de klus willen klaren, deze dag is perfect om alles aan te pakken met sterke, positieve houding. Zaterdag is het laatste kwartier van de Maan in Stier. Deze kracht biedt kalme energie om de week af te sluiten. Dit is een ideaal moment om terug te kijken op wat we bereikt hebben en aanpassingen te maken voor de toekomst. Gebruik stabiele energie van Stier om plannen te evalueren, financiën te beheren en praktische veranderingen door te voeren die zullen helpen om doelen te bereiken. De invloed van de Maan in Stier helpt zaken op een concrete en realistische manier aan te pakken. Of het nu gaat om het balanceren van een budget, organiseren van je huis of tijd te nemen om te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven, deze energie zal helpen om op praktische en stabiele manier vooruit te gaan. Wat extra tips, die we willen geven. Begin de week met een gezonde mix van verantwoordelijkheid en plezier. Laat creatieve energie stromen, maar vergeet niet om tijd in te plannen voor zowel werk als ontspanning. Maak een planning die ruimte biedt voor enige speelse momenten en taken die je moet afronden. Gebruik Mercurius in Maagd energie om te focussen op details. Werk projecten uit tot in de puntjes, communiceer duidelijk en zorg dat alles nauwkeurig en efficiënt verloopt. Deze aandacht voor detail helpt successen te boeken en fouten te minimaliseren. Laatste Kwartier Maan in Stier moedigt aan plannen bij te stellen en praktische aanpassingen te maken. Evalueer wat goed gaat en dat wat verbeterd kan worden. Gebruik deze tijd om je basis te versterken en ervoor te zorgen dat je op het juiste pad blijft. Het wordt een week vol succes, plezier en groei, geniet daar dus van.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)