astro content

Steenbok

Geboortedatum 22 december t/m 19 januari - week 26

Liefdesrelaties en sociale contacten
Relaties zijn erg belangrijk voor je en de kosmische energie zal tot eind juli zorgen voor veel liefde, enthousiasme en sympathie. Toch zal je er niet altijd evenveel gebruik van maken. Je bent tegen je partner soms wisselvallig, waarbij er momenten zijn dat je liefde geeft, maar je ook wel afstandelijk kunt zijn.

Let op dat je partner gekwetst kan worden, als je soms zeer liefdevol bent en dan opeens weer erg nuchter kunt reageren. Zondag is geschikt voor mooie momenten, waarbij er veel geluk kan zijn. Je bent niet erg sociaal, maar wilt graag met je partner en andere geliefde mensen doorbrengen. Maandag en dinsdag ben je met je werk bezig en minder met romantiek. Je kunt soms zelfs erg koud zijn. Woensdag t/m vrijdag ben je energiek en charismatisch. Je denkt met je hart en bent dan een fijne liefdespartner. Vrijdagavond en zaterdag storen financiën, waardoor je minder met liefde bezig bent.

Singles
Het zal een wisselvallige week worden, waarbij er momenten zijn dat je de liefde en het avontuur op wilt zoeken, maar er ook momenten zijn dat je juist gas terugneemt en veel meer tijd aan je zakelijke leven besteedt. Er kan ook een energie zijn, die jou zeer enthousiast en speels maakt, maar deze kan ook zorgen dat er mensen zijn, die jou als bedreiging zien. Je kunt dit niet altijd begrijpen, omdat je dit niet altijd opzoekt. Laat je niet teveel beïnvloeden en blijf nuchter als je merkt dat iemand je aan het pushen is. Deze week, maar ook de volgende maand zal je echter wel kansen krijgen om een nieuwe persoon in je leven te krijgen. Zondag is prima om te flirten, omdat je een aantrekkelijke uitstraling hebt. Omdat je op dit moment niet heel sociaal bent, zal je er niet altijd gebruik van maken. Tracht je er toe te zetten om er op uit te trekken. Ook woensdag t/m vrijdag is geschikt voor een nieuwe liefde.

Mentale en fysieke gesteldheid
Saturnus die nog wel eens voor wat frustraties kan zorgen, kan jou soms erg onzeker maken. Daardoor heb je moeite in het contact met mensen, maar toch ook met jezelf. Je kunt wel eens twijfelen of je op de goede manier bezig bent. In contact met anderen moet je bedenken dat je soms teveel verwacht. Je kunt vergeten dat je zelf ook een flinke duit in het zakje moet doen. Geloof in jezelf en handel daar naar. Je zult merken dat je, als je meer zelfvertrouwen creëert, zowel mentaal als fysiek een stuk beter in je vel komt te zitten. Aangezien je mentale kracht samenhangt met gezondheid, zal je merken dat deze dan ook kan verbeteren. Hoofdpijn, rugpijn en andere kwaaltjes die uit onzekerheid voortkomen, zullen een stuk minder worden. Verder kun je beter slapen, waardoor je lichaam ook op dat gebied tot rust komt.

Mars kan jou vanaf de 26ste ook fijne energie bieden In het contact met anderen vind je het fijn om een-op-een contact te hebben, maar kan je je wel goed in groepen begeven. Je bent iemand die ambitieus is en veel tijd besteedt om te ontwikkelen. Je hebt wel sterk de neiging om teveel te werken. Singles zullen hierdoor minder vaak koken en zich verlaten op kant-en-klaar producten of snacks. Dat is een enkele keer niet erg, maar zorg een aantal keer voor een gezonde maaltijd. Gebonden mensen kunnen die neiging ook hebben, maar dit is afhankelijk van hun partner. Tracht tijd te besteden aan sport en ontspanning. Met name joggen, wandelen, golf of zwemmen zijn geschikte sporten.

Carrière en financiën
Je bent erg enthousiast en open naar collega’s en andere mensen waar je mee werkt of voor werkt. Het kan wel eens een succesvolle week zijn, waarbij er volop kansen zijn. Je bent ambitieus en weet wat je wilt en dat zal je ook laten merken. Je kunt prima onderhandelen, waardoor het een prima periode is om contracten of andere overeenkomsten af te sluiten. Niet alles is even positief. Er kunnen mensen zijn, die zich tegen je keren. Je bent soms te sympathiek en zal dan ook wel eens op moeten treden als mensen de neiging hebben over je grenzen te gaan. Verder zijn er kansen dat bepaalde dingen, die je graag wilt, niet doorgaan of vertraagd worden.

Over het algemeen ben je deze week echter diplomatiek genoeg en heb je voldoende vaardigheden om hier een weg in te vinden. De energie die halverwege de week ontstaat, zal tot half augustus erg gunstig zijn op gebied van investeringen en andere financiële zaken. Let wel op dat er vanaf vrijdag een energie is, die voor vertragingen en obstakels kan zorgen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van geduld en openhartigheid )
Zondag is een relaxte dag, waarbij mensen rustig aandoen, zelfs als er activiteiten of werk is. Maandag de 25ste zal Venus in de Leeuw een vierkant met Jupiter in de Schorpioen aangaan. Dit is een minder goed teken voor de liefde en er moet dus voorzichtig gedaan worden met uitspraken en handelingen naar partners, een andere geliefde of zakelijke contacten. Voor sommigen is het ook minder positief voor hun financiën. Mensen dienen in de gaten te houden dat ze niet teveel geld uitgeven. Dinsdag de 26ste zal de retrograde Mars naar de Waterman bewegen en daar tot 27 augustus blijven. Deze periode kunnen mensen fouten maken of dingen zeggen die niet zo handig zijn. Wel is Mars zeer geschikt voor ambities en hogere idealen. Daarbij bewegen mensen zich graag in grotere groepen, door de energie van de Waterman. Sommigen om zich te verschuilen, anderen om juist de boventoon te voeren. Op dinsdag zelf is het niet verstandig om moeilijke gesprekken te voeren, omdat veel mensen assertief reageren. Ook is het belangrijk strikt te zijn met afspraken.

Donderdag de 28ste zal de Volle Maan om 06:54:35 door de Steenbok bewegen. Op dat moment beweegt de Zon in de Kreeft en staat deze in oppositie met Saturnus in de Steenbok. Dit is een periode van ontwikkeling, voltooiing en het behalen van resultaten, maar mannelijke, autoritaire energie kan in conflict komen met emotionele vrouwelijke energie. Mannen en vrouwen moeten oppassen voor escalatie van een ruzie met het andere geslacht. Er kan veel onbegrip zijn, waarbij mensen ondoordacht en onredelijk reageren. Het is sowieso een tijd van tegenstellingen door diverse hemellichamen, waardoor passie tegenover ontspanning staat en oud tegenover jong, ook voelen mensen ambities, maar ook luiheid.

Zaterdag de 30ste vormt Mercurius in de Leeuw een vierkant met Uranus in de Stier en Chiron in de Ram. Dit kan conflictueuze energie geven, waarbij er obstakels kunnen zijn. Mensen zullen hard moeten werken om deze te overwinnen. Voordeel is dat met name mentaal en fysiek sterke mensen hier goed mee om kunnen gaan en er dus uiteindelijk sterker van worden. Nadeel is dat de wat zwakkere mensen erg veel stress kunnen ervaren. Een soort reddende engel kan Mercurius in de Leeuw zijn. Deze zorgt ervoor dat mensen met elkaar communiceren en er toch ook wel vanuit het hart gesproken wordt. Er wordt dus voor alle tekens aangeraden om niet het geduld te verliezen en te zorgen dat je op een openhartige en liefdevolle manier mensen waardeert en in hun waarde laat. Op zaterdag zullen er geestelijke uitdagingen zijn, waarbij het een prima dag is om sociale contacten op te zoeken en naar evenementen te gaan.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.be onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Marcelius
Bach bloesem bij dieren
Bach bloesem therapie bij dieren

Net als mensen hebben dieren een ziel. En net zoals wij hebben zij emoties. Net Lees meer
door Medium Marja
WET OORZAAK EN GEVOLG
Kun je je voorstellen dat je liefde geeft en liefde terug krijgt?
Als je je dat kunt voorstellen dan kun je Lees meer
door Medium Johan
Affirmaties
Hallo lieve lezer,

Ik geloof (wettenschappelijk bewezen) dat ieder woord wat we spreken, typen en denken invloed heeft op ons Lees meer
door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
Weekhoroscoop

Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er wordt gewaarschuwd dat je qua gezondheid minder weerstand hebt. Dit komt vooral als je teveel hooi op je vork neemt. Je doet er goed aan vrienden en geliefden om ondersteuning te vragen als je het zelf niet kunt. Ook je partner kan jou bijstaan. Er is namelijk een Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
De energie zorgt ervoor voor dat mensen graag met je omgaan. Je bent charismatisch en hebt oog voor mensen in je omgeving. Je bent betrokken en schenkt veel tijd en aandacht aan je partner. Daardoor zal er veel liefde tussen jullie zijn, maar moet je opletten dat je de lat soms Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt een spirituele energie, waardoor je tot eind juli zeer sympathiek en sensueel overkomt. Deze kan je vooral privé gebruiken om lekker in je vel te zitten. Je bent liefdevol naar je partner en deze zal genieten van de warme uitstraling die je laat zien en de Lees meer


Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
De energie richt zich deze week op je privéleven, vooral gezin en familie. Ook is de energie geschikt om de natuur in te gaan en je even lekker op te laden. Hoe beter de thuissituatie is, hoe fijner jij in de relatie zal staan. Het is een prima week om te bekijken wat je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag is geschikt om veel tijd aan gezin en partner te geven. Er wordt aangeraden gelijk vroeg op te staan, omdat er een zeer geschikte energie hangt, die jou veel liefde schenkt. Je kunt aantrekkelijk zijn en je straalt veel energie uit, die je een groot deel van de week met Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je was de laatste tijd veel met liefde bezig en besteedde tijd aan mentale processen. Dat zal deze week wel even wat anders worden. Je vindt je carrière belangrijk en zal dan ook minder tijd aan romantiek en erotiek besteden. Je bent vrolijk en vindt het erg fijn om Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Voor gebonden mensen is het eerste deel van deze week minder goed voor intimiteit en romantiek. Dit komt vooral omdat je bezig bent met zakelijkheden en hierdoor minder met romantiek en seks. Je zult niet koud zijn, maar hebt meer behoefte aan een goed gesprek dan aan liefde. Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het kan een romantische week worden, waarbij er evenementen en activiteiten zijn en je ook veel tijd besteed aan je uiterlijk. Je bent creatief en passioneel en dit is een mooie combinatie om je partner te verwennen. Je vindt het belangrijk om veel tijd met elkaar door te Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er is een mysterieuze energie en normaal zal de avontuurlijke Boogschutter in staat zijn hiervan te genieten. Omdat je niet de controle hebt en niet zo goed weet wat je hier mee aan moet, zal je soms chagrijnig zijn. Dat kan je partner dan ontgelden. Zorg ervoor dat je dit weet Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Relaties zijn erg belangrijk voor je en de kosmische energie zal tot eind juli zorgen voor veel liefde, enthousiasme en sympathie. Toch zal je er niet altijd evenveel gebruik van maken. Je bent tegen je partner soms wisselvallig, waarbij er momenten zijn dat je liefde geeft, Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er komt voor de Kreeft krachtige energie aan, die zorgt dat je niet alleen mentaal lekker in je vel zit, maar ook fysiek. Je bent charismatisch en durft dingen te doen, die je normaal gesproken niet snel zou doen. Goed is dat deze energie wellicht tot eind oktober zal blijven Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt aan het begin van de week relaxt in het leven staan. Je leeft bescheiden en vindt het fijn om tijd met je partner door te brengen. Je leeft teruggetrokken, omdat je minder charismatisch en energiek bent, wat tot eind juli zo zal blijven. Dit maakt je een stuk zachter Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Steenbok

Algemeen
Je heersende planeet Saturnus beweegt tot september retrograde. Daar moet je zeker rekening mee houden. Er kunnen storingen en conflicten zijn, door eerdere acties en handelingen die je verrichtte. Daardoor kunnen er instellingen, bedrijven of mensen zijn, die jou ter verantwoording roepen. Dit zal het Lees meer


Waterman

Algemeen
De 1ste dagen zijn betrekkelijk rustig, maar vanaf de 5de zal de verbinding tussen de Zon en Mercurius zorgen voor een actieve en zeer drukke maand. Dit zorgt er tevens voor dat je een goed humeur kunt hebben en je over het algemeen op een open en flexibele manier in het leven staat. Je voelt een bepaalde Lees meer


Stier

Algemeen
Je heersende planeet Venus, zal deze maand actief zijn en geregeld een verbinding met planeten maken. In het 1ste deel van de maand zal deze planeet een driehoek met de retrograde bewegende Jupiter maken. Dit zorgt voor geluk en positieve trillingen, maar het is ook een tijd om je leven eens onder de loep Lees meer


Schorpioen

Algemeen
In het begin van de maand zullen Mercurius en Mars je hersenen flink prikkelen. Je bent van nature analytisch en ondernemend en dat wordt nog eens versterkt. Je bent nieuwsgierig en wilt kennis van anderen krijgen. Je bent pragmatisch en kunt, uit alles waar je mee bezig bent, nieuwe kennis opdoen. Let op Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het 1ste deel van de maand verloopt relaxter dan het 2de. Vanaf de 12de maakt Mercurius een korte reis door jouw sensitieve teken. Je bent eerlijk en soms wel ‘te’ eerlijk. Je wilt de waarheid en bent moeilijk te overtuigen. Let op misleidende energie en bepaalde verhalen waar mensen mee Lees meer


Leeuw

Algemeen
De 1ste week is er een verbinding tussen de egocentrische Zon en de communicatief sterke Mercurius. Deze vormen de 5de een gezamenlijke kracht, waardoor je snel en passioneel kunt functioneren. Je bent krachtig in het communiceren met mensen en bent op intellectueel gebied in staat veel kennis tot je te Lees meer


Vissen

Algemeen
De 1ste periode van de maand zal er een liefdevolle verbinding zijn tussen Venus en Neptunus. Je bent een dromer van jezelf, maar dat zal nu nog meer zijn. Je kunt niet alleen fantaseren en een krachtige intuïtie hebben, maar er kunnen ook voorspellende dromen zijn. Luister hier goed naar en Lees meer


Maagd

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius maakt een snelle beweging, als gevolg van de passionele Mars die flink wat energie biedt. Daardoor ben je zowel mentaal als fysiek erg sterk en kun je deze 1ste week lekker in je vel zitten. Je kunt in je carrière goed communiceren en zal alles, wat je wilt, ook op Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Je heersende planeet Venus zal al aan het begin van de maand een fantastische driehoek met Neptunus aangaan. Daardoor ben je vriendelijk en liefdevol, waardoor je op veel gebieden van je leven lekker in je vel kunt zitten. Je kunt de wereld door een roze bril zien en zowel singles als gebonden mensen Lees meer


Ram

Algemeen
Je start de maand mentaal zeer krachtig, door een verbinding tussen de communicatieve Mercurius en jouw heersende planeet Mars. In principe gaat alles je goed af. Je kunt goed presteren of het nou is om jezelf intellectueel te verrijken, je geheugen te versterken of om fysiek gezond te zijn. Je laat je Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius zal de maand starten met een driehoek met de krachtige Mars. Je bent daardoor in staat al vanaf de 1ste dagen krachtig en overtuigend met mensen om te gaan. Je vindt het ook erg leuk om met mensen te praten en in principe over alles wat jou en anderen kan boeien. Wat Lees meer


Boogschutter

Algemeen 
Jouw heersende planeet Jupiter reist retrograde. Daardoor ben je minder speels en avontuurlijk. Je denkt meer over het leven na en bent bedachtzamer bij de dingen die je doet. Ook denk je veel over jezelf na. Aan het begin van de maand zal de liefdevolle Venus een positieve energie uitstralen, Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag