Weekhoroscoop Ram

Geboortedatum 21 maart t/m 19 april - week 26

 

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je krijgt zondag te maken met de vraag of je tijd aan geliefden of zakelijkheden moet besteden. Er wordt aangeraden zeker tijd aan je partner en gezin te besteden. Daar heb je op de lange termijn meer aan. Het wordt sowieso een periode waarin er zondag en maandag een goede energie voor de liefde zal zijn. Je bent liefdevol en warm en geeft dan ook veel mooie gevoelens aan je partner. Zondag is niet makkelijk, maar op zich zal je heus het geluk wel vinden. Maandag t/m woensdag zal je niet altijd evenveel energie hebben, maar ook nu ben je liefdevol en heb je behoefte aan intimiteit en erotiek. Op Donderdag en vrijdag moet je opletten voor storende, misleidende energie. Laat je niet verleiden door mensen buiten je relatie. Je bent flirterig en dat trekt mensen aan en kan jou ook wel eens stout maken. Zaterdag ben je wel meer op je partner gericht en zal je leuke activiteiten willen plannen.

Singles
Zondag en maandag is er een warme, hete passionele energie, die jou flink prikkelt. Je hebt moeite om de realiteit onder ogen te zien en bent speels. Positief is dat je spontaan en aantrekkelijk bent. Negatief dat je soms over grenzen heengaat. Vanaf maandagavond zal de energie iets minder worden, waardoor je de romantiek even op een laag pitje kunt zetten. Je hebt veel activiteiten, die je ook nog moet doen of afronden en met name relaties met vrienden en flirten met mensen kunnen dan op de achtergrond komen. Vooral dinsdag en woensdag kun je beter geen nieuwe relatie starten. Let op storende energie die ervoor kan zorgen dat niet alles even goed loopt, ook als het om vrienden of familie gaat. Het is op donderdag een neutrale dag, die niet slecht of goed is. Vanaf vrijdag ben je zeer charmant en sensueel. Je kunt er prima op los flirten en bent communicatief erg sterk, waardoor je weet wat je kunt zeggen om mensen aan te trekken. Het is dus een prima weekend met mogelijkheden op een nieuwe partner.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagnacht in de Vissen. Dit geeft positieve energie, waardoor jij lekker in je vel zit en er veel mensen zijn, die positieve emoties bieden. Let op dat je soms de neiging kunt hebben om teveel met anderen bezig te zijn en eigen beslommeringen te vergeten. Mensen die last van hun maag of slokdarm hebben, kunnen extra last hebben. Sommigen kunnen ook last hebben van een zeer sterke drang naar genotsmiddelen. Het lichaam is kwetsbaar en vooral als je verkeerde dingen eet of drinkt. Maandagnacht t/m donderdagmiddag beweegt de Maan in de Ram. Dit kan een tijd van regeneratie zijn, waarbij je ziel zich oplaadt en herstelt. Het is een prima periode voor mensen om stress, depressie en andere negatieve emoties kwijt te raken. Let op dat de Ram veel kracht geeft, maar ook de neiging heeft om jou zeer actief te maken. Ga je hier niet goed mee om, dan kan je teveel energie kwijtraken. Mensen die hoofdpijn hebben, doen er goed aan hun ogen te laten controleren. Ook is het belangrijk stress te mijden, omdat dit nu extra veel hoofd-, nek,- en rugpijn kan brengen. Donderdag zal de Maan naar de Stier bewegen en dit kan emotionele en mentale spanning teweeg brengen. Tracht niet teveel te veranderen en blijf zoveel mogelijk met huidige routines bezig. Omdat veel mensen door deze energie sympathiek en zacht zijn, is het wel een periode dat je veel steun van anderen krijgt. T/m zaterdag zal deze energie wel problemen geven voor mensen die een kwetsbare keelstreek hebben, omdat er meer kans op ontstekingen kan zijn. Mannen kunnen meer last van het achterhoofd en de nek hebben. Voor vrouwen is er meer kans op problemen met menstruatie. De Ram is van nature een bezig bij. Maar in deze tijd wordt dit nog sterker als gevolg van de kracht van Venus en Mars, die veel energie geven. Hierdoor wil je bewegen en verbrandt je veel energie. Geef er aan toe en blijf vooral bewegen. Je bent nu eenmaal een vuurteken en als je energie niet voldoende verbrandt, hoopt dit in je lichaam op. Met name je hoofd, zenuwen en spierbanen in je rug kunnen kwetsbaar zijn. Let er deze week op dat je je aandacht gericht houdt, op zaken die niet helemaal lekker lopen. Je hebt de neiging om alles of niets te spelen en als iets niet lukt op te geven. Zie het als een uitdaging om zaken af te ronden en, als iets niet gelijk goed gaat, niet op te geven. Qua sport doe je er goed aan te kiezen voor intensieve activiteiten.

Carrière en financiën
Het is een druk weekend zowel qua liefde als zakelijkheden. Je bent erg actief en weet ook goed wat je kunt doen om te presteren. Let op dat je orde weet te houden, omdat je anders moeite kunt hebben om dit vol te houden. De energie kan voor je werken, maar ook zeker tegen. Vooral zondag en maandag heb je hier last van, omdat Venus je romantische kant flink prikkelt. Dit kan leiden tot chaos en zelfs verdriet als je niet bereikt wat je wilt bereiken. Tracht maandag zo actief mogelijk te blijven. Ben je namelijk passief, dan zal je moeite hebben dit te blijven. Dinsdag en woensdag ben je veel zakelijker en nuchterder, waardoor je dan prima kunt functioneren en daardoor veel werk af kunt ronden. Vanaf woensdag zal Mercurius in jouw 5de huis van romantiek staan en hierdoor kun je ook zeer liefdevol met mensen omgaan. Pas op dat je duidelijke grenzen aangeeft, omdat werk en plezier anders teveel met elkaar verward raken. Vooral donderdag en vrijdag kun je wel eens last hebben van intimiteiten die je beter niet kunt voelen. Het kan je werk danig in de problemen brengen. Het weekend is geschikt om even wat werk los te laten en rust te nemen. Moet je toch werken, dan zal je overigens heus wel goed functioneren, omdat je minder last hebt van de romantische energieën en je goed kunt handelen.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van tegenstrijdige energieën)
Mars is de gehele maand in de Kreeft, waardoor mensen geregeld erg huiselijk kunnen zijn en er dus momenten zijn dat het erg stil op straat is, op momenten dat je dit niet verwacht. Venus beweegt nog tot begin juli in de Tweeling, waardoor er ook momenten zijn dat mensen er juist op uittrekken. Het zal dan ook een periode zijn, waarin mensen emotionele spanning ervaren en niet altijd weten wat ze nou precies willen. Omdat Neptunus al vanaf vrijdag retrograde in de Vissen beweegt en de Zon in de Kreeft zal er een onvoorwaardelijke liefde zijn naar familie, gezin en andere vertrouwde mensen. De retrograde Neptunus zorgt dat veel mensen begaan zijn met het leed van anderen en zichzelf nog wel eens wegcijferen. De Zon zorgt ervoor dat je dit vooral doet voor mensen waar je een emotionele band mee hebt. De passionele en verleidelijke tekens zijn echter gericht op spanning en avontuur. Zij doen het meer om te verleiden en zien erotiek en losse contacten als dat om van te genieten. Avontuurlijk ingestelde mensen kunnen beter niet teveel tijd geven aan mensen die hier absoluut geen behoefte aan hebben. Andersom moeten serieuze mensen niet in zee gaan met mensen die alleen los contact willen. Wees voorzichtig met verleiden, omdat manipulatie, ontrouw en misleiding aan de orde van de dag kunnen zijn. Er is hierbij iets bijzonders te melden, omdat Lilith in de Vissen is. Daardoor hebben bepaalde tekens meer de neiging tot misleiden, terwijl anderen de rol van slachtoffer op zich nemen.

Lilith is een hypothetische tweede Maan van de Aarde. Dit is zeker niet irreëel, omdat er wel degelijk een energetisch extra kracht ontstaat vanuit de baan, die de Maan maakt. In ieder geval kan die ervoor zorgen dat mensen moeite hebben romantiek en erotiek aan elkaar te koppelen. Veel mensen kunnen deze week moeite hebben om zich te geven. Er is veel afstandelijkheid tussen vaste partners, maar wel veel avontuurlijke energie naar onbekenden of mensen die onbereikbaar lijken. Het kan dus een zeer moeilijke week voor liefde zijn. Met name tekens die door Venus, Mars, Jupiter of Mercurius beheerst worden, kunnen hier last uit ondervinden. Overigens kunnen vrouwen meer last hebben van het willen verleiden, dan mannen. Zij zullen dan meer de neiging hebben over grenzen te gaan, terwijl de mannen juist voorzichtiger zijn. Zondag de gehele dag en maandagochtend is er ruimte om tijd aan jezelf te besteden. De Maan komt maandagnacht naar de Ram en dit zal roering brengen. Mensen kunnen wat impulsiever zijn, waardoor er fouten gemaakt kunnen worden en er ook minder concentratie in mensen zit. Aan de andere kant is het leven speels en minder geprogrammeerd, zodat mensen minder neiging hebben om afspraken van tevoren vast te leggen. Woensdagavond zal Mercurius de Leeuw ingaan. Dit geeft creativiteit en leuke ideeën. Let op, er kan bezitterig gedrag optreden en mensen kunnen ook veel vooroordelen hebben. Merk je dit, tracht controle te houden en wees open en avontuurlijk. Donderdag is een dag om buiten je comfortzone te treden. De veelzijdige Uranus sluit zich aan bij de dominante Zon en dit zorgt dat mensen graag met andersdenkende omgaan en dit brengt plezier in de brouwerij. Het eind van de week beweegt de Maan naar de Tweeling en dit is een prima energie voor sociale activiteiten en communicatie met mensen. Blijf dus niet alleen thuiszitten, maar trek er lekker op uit.

Weekhoroscoop Ram