Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 48

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De Zon, in de Boogschutter, geeft jouw gemoedstoestand een krachtige energiestoot. Je geduld wordt daardoor sterk op de proef gesteld. Je kunt impulsief in een relatie staan en doet dan dingen die je niet altijd evenveel goeds brengen. Singles kunnen dingen doen, die zorgen voor flink wat onrust als ze te snel met iemand in het bootje stappen. Omdat je iemand bent die niet altijd evenveel geduld op kan brengen, zal dit erg moeilijk worden. Mensen zullen moeite hebben om je bij te benen en soms zelfs bang van je worden als je je kracht tegen ze gebruikt. Er wordt aangeraden respect te blijven houden voor mensen die jouw tempo niet bijbenen. Het is verstandig om je natuurlijke eigenwijsheid niet al te sterk te poneren. Met name bij familie of een liefdesrelatie kan je je leven een stuk relaxter houden als je minder eigenwijs bent. Let er voor op dat de energie van de Zon jouw speelse karakter naar boven brengt, waardoor je soms de neiging hebt om aandacht van het andere geslacht te trekken. Dat kan erg leuk zijn, als je maar niet over grenzen heengaat. Singles moeten opletten dat ze eerlijk blijven en geen dingen gaan beloven, die ze niet waar kunnen maken. Waarschijnlijk lukt het je deze week balans te vinden en je optimisme te vergroten, zodat zowel singles als gebonden mensen prima energie ervaren.

Carrière en financiën
De energie van de Zon in de Boogschutter geeft jou ook op zakelijk gebied enorm veel passie. Je wilt je ontwikkelen en andere mensen laten zien dat je heel wat te bieden hebt. Je hebt erg veel vuur in je en dat zal je anderen ook zeker laten merken. Doordat je in je werk meestal wel vriendelijk en vrolijk overkomt, waarderen mensen je kracht en vinden ze het fijn naar je te luisteren. Je kunt prima samen werken en hebt mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen. Leeuwen moeten er voor oppassen dat ze zich een beetje inhouden als ze te maken hebben met ervaren collega’s. Je kunt dan veel van ze leren als je in staat bent om respect te hebben. Je hebt de neiging om te eigenwijs te zijn en kunt dan misverstanden veroorzaken. Er zijn dan zelfs conflicten mogelijk, die voor flink wat storing kunnen zorgen. Over het algemeen zal je echter je creativiteit en zelfexpressie goed gebruiken, waardoor je prima prestaties neerzet. Er kan rond de 28ste een onverwachte kans optreden als je mensen tegenkomt, die een andere kijk op het leven hebben. Dit kan voor de toekomst wel eens een heel nieuwe wending in je leven geven, dus wijs dit niet gelijk af. Het zal in ieder geval positief op jou inwerken.

Mentale en fysieke gesteldheid (week van beïnvloeding van het karakter)
Zondag heel vroeg in de ochtend verhuist de Maan naar de Vissen en dit heeft invloed op het gevoel dat mensen hebben. Dit kan zorgdragen voor een verbetering, maar er zijn ook mensen die juist een minder gunstige werking ervaren als het om hun karakter gaat. Fantasie en ratio kunnen nog wel eens verward worden en we moeten opletten dat we niet teveel in een droomwereld leven. Waar we vorige week al problemen mee hadden, was de maag en dat kunnen we onder de Vissen ook ervaren. Vooral opkomend maagzuur kan voor problemen zorgen. Ook kan de energie zorgen dat we meer de neiging hebben naar alcohol, sigaretten en drugs te grijpen. Merk je dit, tracht dit de kop in te drukken, omdat de weerstand anders verlaagd kan worden. Dinsdag in de namiddag verhuist de Maan naar de Ram en dit is een moeilijke energie. Veel mensen hebben de neiging alles te snel te willen doen. Impulsiviteit kan daarbij niet alleen voor fouten en concentratieverlies zorgen. Ook zullen mensen meer last hebben van een kort lontje en zijn er conflicten mogelijk. Er is deze periode meer kans op problemen met het gezicht, hoofd en de ogen. Hoofdpijn en andere gerelateerde klachten kunnen optreden. Beter vermijd je deze periode al te zwaar of stressvol werk. Vrijdagnacht zal de Maan naar de Stier reizen en brengt redelijk wat spanning en stress. Veel mensen zullen namelijk wars zijn van verandering. Conservatief gedrag zal de overhand krijgen. Merk je dat je het erg vervelend vindt om te veranderen en ben je hier star mee, dan wordt aangeraden gas terug te nemen. Je weerstand kan bij stress namelijk afnemen. De kans op problemen met de nek, keel en rug kan namelijk groter zijn. Positief is dat die energie mensen sympathiek maakt, waardoor er onderling wel een goede verstandhouding tussen hen kan zijn.

De Leeuw is één van de meest trotse tekens. Zowel mannen als vrouwen kunnen veel dingen aan en zullen niet snel zeggen dat ze iets niet aankunnen. Vooral de kracht van de Zon beheerst de Leeuw en helemaal omdat deze door de Boogschutter reist. Je bent een krachtig persoon, maar kan jezelf ook figuurlijk opbranden. Zorg deze week dat je dingen met mate doet en neem voldoende rust. Wanneer je te weinig slaapt of een te korte pauze neemt, kan je lichaam zich niet opladen. Je bent dan een stuk zwakker en hebt dan de neiging flink van je af te bijten. Wanneer je voldoende rust neemt, zal je veel beter in je vel zitten en vriendelijker overkomen. Daarbij zal je lichaam zich beter kunnen herstellen als je fysieke of mentale inspanningen doet. Leeuwen die van zichzelf vinden dat ze te zwaar zijn, doen er goed aan stappen te ondernemen om hier iets aan te doen. Met name teamsporten kunnen jou motiveren. Ga vooral niet thuis passief af zitten wachten en trek er lekker op uit.

Overzicht voor alle tekens
Venus reist van 21 november t/m half december in Schorpioen. Dit is een bijzondere combinatie en er zijn mensen, die te maken krijgen met complexe, mysterieuze krachten. Er zijn verleidingen, waarbij we moeilijk weerstand bieden tegen het verbodene. We moeten opletten niet teveel risico te nemen, omdat het coronavirus op kan leven Veel mensen staan open voor dingen die we normaal als taboe zien en onze emoties zijn zeer intens en kunnen het corona in de hand spelen. Ook Mercurius reist tot begin december in de Schorpioen. Die energie werkt op mentaal gebied op ons in. Daardoor zijn veel mensen in staat zowel zakelijk als privé actief te zijn. We nemen makkelijk informatie op en zullen niet snel moe worden. In principe kunnen we langer doorgaan en tot laat in de avond actief zijn. Het is tevens een bijzondere tijd, omdat erotiek, geneeskunde en occulte gevoelens prominent aanwezig zijn. Dit kan spannende zaken teweegbrengen, die in dromen en visioenen aan ons verschijnen. Een andere bijzondere energie verschijnt als de Zon de 21ste naar de Boogschutter reist en daar tot eind december blijft. Het bijzondere is dat mensen juist rustig worden en het humeur niet te lijden heeft. Er is meer energie om op een zelfverzekerde wijze in het leven staan. Er is een intellectuele energie, waardoor er in ons werk of studie veel succes kan zijn. Deze energie kans veel discipline geven, waardoor we niet alleen zakelijk erg sterk zijn, maar ook op sportgebied een krachtige energie ervaren. Kijken we naar energie van Venus en Boogschutter, dan doen we er goed naar ons instinct te luisteren. Ga liever geen beslissingen nemen door naar ratio te handelen, er zijn anders vertragingen mogelijk. Het is wel een prima periode voor omgang met familie en andere sociale contacten.

We willen wijzen op planetaire energieën in de Steenbok. Saturnus kan, zonder dat we dit altijd door hebben, mislukkingen brengen. Vooral mensen met een leidinggevende taak of zij die eigenbaas zijn, kunnen er moeite mee hebben. Werk je voor een werkgever en heb je een ondergeschikte taak, dan zal je minder last hebben. Hoe meer verantwoording, hoe groter de problemen kunnen zijn. Mensen die zich aan de regels houden, zullen nu minder last van de energie hebben. Over het algemeen kunnen we wel zorgen dat we een weg weten te vinden in alle krachten die er in ons loskomen. Pluto brengt over het algemeen veel enthousiasme en positiviteit en deze kracht kunnen we dan ook goed gebruiken om negatieve energieën aan te pakken. Misschien het grootste gevaar zal van Jupiter komen, die zorgt dat mensen minder verantwoordelijk gedrag vertonen. Hierdoor kunnen er wel degelijk obstakels komen, die niet eenvoudig op te lossen zijn, ondanks de krachten van andere planeten. Pas op dat je hiermee te maken krijgt en dat voorzichtigheid geboden is. Waar Jupiter normaal gesproken power biedt, is er nu wel een begrenzing door de Steenbok. Kijken we naar de week, dan zal de Maan zondag en maandag door de Vissen reizen, waardoor een spirituele kracht mensen over het algemeen mild zal stemmen. En daarnaast staat Mercurius in de Schorpioen. Deze gaat dinsdag een verbinding aan met Neptunus die ook in de Vissen beweegt. Het is een periode, waarin mensen elkaar ondersteunen en er veel liefde is. Fantasie en dromen kleuren het leven en de vooruitzichten zijn dan ook zeer gunstig voor deze tijd.

Let op dat de Maan dinsdag naar de impulsieve Ram reist en daar t/m donderdag voor problemen zorgt. Mensen kunnen agressief worden en impulsiviteit kan leiden tot ongelukken in het verkeer, bij zware werkzaamheden en intense sport. Pas extra goed op als je hier geregeld mee te maken hebt. Wil je deze week sporten, dan is de donderdagavond geschikt door een gunstige energie. Er is minder kans op blessures en de meeste mensen zullen zich fit voelen. Vanaf vrijdag zijn veel mensen gericht op het kopen van dure producten of doen van activiteiten die veel geld kosten. Neptunus zal ook veel invloed hebben en mensen kwetsbaar maken. De Maan staat in de Stier en omdat Uranus daar ook staat, zijn mensen wel eens opstandig en eigenwijs. Dit kan vooral in close relaties spanningen teweegbrengen, zowel zakelijk, in de liefde als sociaal. Ook kan er energieverlies zijn, waardoor je op moet letten dat je niet teveel werkt en niet met alcohol of als je moe bent de weg op gaat. Mercurius in de Schorpioen zal een verbinding aangaan met Pluto in de Steenbok en dit geeft ook spanning. Er is deze periode dan ook een wisselvallige energie, waar de een beter mee om kan gaan dan de ander. Neptunus zal vanaf zaterdag positiever worden en mensen nuchter en rationeel maken. Mercurius gaat een sextiel met Jupiter aan en dit zal communicatief flink doorwerken. Veel mensen willen sociale contacten om zich heen. Mensen die deze hebben, zullen zich fijn voelen. Voor mensen die weinig contacten hebben, zal dit moeilijker zijn. Eenzaamheid en een depressief gevoel kunnen dan ook zeker aan de orde zijn.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)