Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 21

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt zondag erg verzekerd zijn, waardoor mensen het gevoel hebben dat je wat arrogant bent. Laat ze zien dat je dit niet bent, maar dat je gewoon vertrouwen hebt. Zorg ervoor dat je je partner duidelijk laat merken dat je deze waardeert. Hiermee kan je veel goodwill kweken en kan de week goed starten. Je zult zondag en maandag dan ook op een fijne manier beleven. Dinsdag en woensdag zijn minder voor romantiek, maar voor intellectuele en culturele aspecten is het juist een prima tijd. Plan dan ook op deze gebieden leuke evenementen en andere activiteiten. Let woensdag en donderdag op dat je erg koppig kunt zijn en dat wordt je niet altijd in dank afgenomen. Donderdag en vrijdag open jij je hart en ben je zeer goed in staat naar je partner te luisteren. Vrijdagavond en zaterdag zijn er romantische uitdagingen, waarbij je het fijn vindt samen met je partner het avontuur op te zoeken. Omdat je vooral zaterdag sociaal bent, zal je er niet voor schromen om plekken te bezoeken waar veel mensen komen.

Singles
Zondag is een prima dag om er op uit te trekken. Je bent reislustig en wilt graag plekken bezoeken, die je wellicht nooit eerder bezocht. Het is een prima dag om dit met een vriend te delen. Je bent deze tijd zeer sympathiek en bereid mensen te ondersteunen. Hiermee kan je veel goodwill kweken. Maandag en dinsdag zijn prima dagen voor de omgang met sociale contacten, maar misschien minder voor de romantiek. Laat deze dus buiten beschouwing. Woensdag en donderdag zijn bijzondere dagen, waarbij je aan de ene kant eigenwijs en koppig bent. Aan de andere kant ben je slim genoeg om je gevoelens te tonen, waardoor je juist mensen aan kunt trekken. Tracht evenwicht te vinden, omdat je mensen anders kunt verwarren. Vrijdag ben je intellectueel krachtig, waarbij je leuke ideeën hebt. Let op dat liefde en ratio niet altijd een goede match zijn. Zorg voor een goede afweging en gebruik beiden op de juiste momenten maar niet door elkaar. Zaterdag ben je emotioneel en liefdevol en heb je behoefte aan erotiek en avontuur. Overdrijf niet, omdat je anders het ongeluk op je afroept.

Mentale en fysieke gesteldheid als gevolg van de energie van de Volle Maan
De Volle Maan in Boogschutter markeert een periode van optimisme, groei en openheid. We kunnen een avontuurlijke kracht ervaren die verlangen naar kennis en vrijheid aanwakkert, evenals de drang naar de waarheid. Er is een golf van optimisme en het moment om de grote lijnen van je leven te zien. Laat je inspireren door nieuwe ideeën en wees open voor de kansen die zich voordoen. Deze Volle Maan nodigt uit tot introspectie en zoeken naar diepere inzichten. Het is een uitstekende tijd om oude gewoonten los te laten en tegelijk om avonturen te plannen, nieuwe horizonten te verkennen. Erg veel mensen zullen een drang naar vrijheid te hebben. Reizen, zowel fysiek als mentaal, kan erg lonend zijn en nieuwe ontdekkingen brengen. De Volle Maan moedigt aan om emoties die je vasthouden los te laten. Het is een tijd om eerlijk te zijn over gevoelens en zo een opgeruimde emotionele toestand te verkrijgen. De Zon in Tweelingen, tegenover de Maan in Boogschutter, benadrukt de balans tussen communicatie en inzicht. Dit aspect moedigt je aan om open te staan voor nieuwe informatie en deze te integreren in je bredere levensvisie. Neem de tijd om na te denken over hoe je bent gegroeid en welke nieuwe kennis je hebt verworven. Of het nu een reis is of een nieuw project, gebruik de energie om iets nieuws en spannends te ondernemen. Dit is het moment eerlijk te zijn tegen jezelf en anderen. Authenticiteit wordt beloond onder de Volle Maan. Het is een krachtige tijd van expansie, emotionele bevrijding. Omarm de energie en laat je leiden door de geest van avontuur en waarheid.

Carrière en financiën
Er komende goede tijden, waardoor je de komende weken prima presteert. Je moet opletten dat je ook veel met je privéleven bezig bent en je daardoor evenwicht moet bewaren. Je kunt anders jezelf wel eens voorbijlopen. Omdat je communicatief sterk kunt zijn, zal je wel in staat prima samen te werken en sta je er niet alleen voor. Verder kun je t/m de 1ste week van juni beloningen en waardering krijgen. Dit geldt dan meer voor mensen die de afgelopen tijd veel inspanningen hebben gedaan om hun eigen mogelijkheden af te dwingen. Je moet echter t/m eind juni opletten voor storende energie, waardoor er bedreigingen en andere gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Let extra op het verkeer en bij donkere plekken. Zondag en maandag zijn prima dagen, omdat je erg creatief bent. Daardoor kun je veel ideeën hebben. Enig minpunt kan zijn dat je op romantisch gebied actief bent en dat dit zo leuk is, dat je fouten in je werk kunt maken. Dinsdag en woensdag zijn fantastische dagen om voortgang te boeken. Wees voorzichtig bij ondertekenen van belangrijke contracten en kopen van apparaten of computers. Donderdag t/m zaterdag is geschikt voor samenwerking, onderhandelingen en afsluiten van contracten. Let op dat er mensen zijn, die jou niet gunstig gezind zijn. Zij kunnen roet in het eten gooien. Over het algemeen lukt het hiermee om te gaan. Je presteert prima en kunt jezelf goed ontwikkelen.

Overzicht van de week voor alle tekens
Deze week krijg je de kans om nieuwe persoonlijke en professionele contacten op te bouwen en te versterken. Dit is het moment om voorzichtig te zijn met de toezeggingen en beloftes die je doet. Zorg dat je betrokkenheid gebaseerd is op integriteit en eerlijkheid, zodat je niet per ongeluk iemand helpt die kwaad in de zin heeft. Met Ceres retrograde in Steenbok, kun je het gevoel hebben dat sommige dingen vertragen en je hard moet werken om doelen te bereiken. Dit brengt uitdaging met zich mee op gebied van middelen, financiën en zelfvertrouwen. Het is een tijd waarin doorzettingsvermogen en geduld op de proef worden gesteld. Pluto reist retrograde in Stier tot april 2026, wat een kans biedt om je aan te passen aan recente veranderingen en een beter gevoel van controle te krijgen. Deze periode nodigt uit tot reflectie en helpt innerlijke balans te vinden. De retrograde beweging van Pluto moedigt langzamer en bewuster handelen aan bij veranderingen, waardoor de meeste mensen zich goed kunnen aanpassen. Mercurius in Stier helpt je om praktische en doordachte ideeën te bedenken om obstakels te overwinnen. De Zon staat tot 20 mei in Stier en brengt sterke normatieve energie, waardoor gezag en regels gerespecteerd worden. Ondanks eventuele uitdagingen, die Mars in Ram met zich meebrengt, kun je vertrouwen op innerlijke kracht om obstakels te overwinnen. Saturnus beweegt tot februari 2026 in Vissen en tot 25 mei retrograde. Dit zorgt dat mensen zich verlegen voelen over onderwerpen waar ze zich niet comfortabel bij voelen en neigen naar emotionele afhankelijkheid. Het begin van het seizoen van de Tweeling brengt een golf van nieuwe energie, met frisse ideeën, nieuwe plannen en ook meer activiteit en communicatie. De komst van Venus in Tweeling voegt plezierige energie toe.

De Zon komt maandag in Tweeling binnen, wat een periode van nieuwe ideeën, plannen, activiteit en communicatie inluidt. Dit is een gunstige tijd om nieuwe projecten te starten of bestaande plannen nieuw leven in te blazen, ter voorbereiding op de expansie en groei die Jupiter volgende week in de Tweeling zal brengen. De Zon zal woensdag een harmonieuze driehoeksrelatie met Pluto vormen, wat kan resulteren in diepgaande veranderingen en transformaties op persoonlijk en collectief niveau. Dit is een krachtige tijd voor zelfreflectie. De Volle Maan in Boogschutter, donderdag om 15.55 moedigt aan om openhartig te zijn en gevoelens te uiten. Dit kan een tijd van optimisme en bevrijding zijn na het loslaten van emotionele bagage. De astrologische aspecten zijn gunstig, met Jupiter in sextiel met Neptunus, wat verbeelding, compassie en creativiteit vergroot. Venus blijft tot 23 mei in Stier, wat zorgt voor intense ervaringen in relaties en liefde, evenals culturele evenementen. Deze dag betreedt Venus de Tweeling, wat een periode van sociale verbinding en plezierige communicatie inluidt. Venus conjunct Jupiter en vormt een sextiel met Neptunus, waardoor vreugde, overvloed en creativiteit ook versterkt worden. Jupiter betreedt zaterdag de Tweeling, wat een expansieve en optimistische energie brengt. Dit kan een tijd zijn van groei, ontdekking en nieuwe mogelijkheden op het gebied van leren, communicatie en reizen. Laat deze week een tijd zijn van groei, kansen en positieve veranderingen. Vertrouw op je kracht en vermogen om uitdagingen te overwinnen en te transformeren in een fijne energie. Wees moedig, volg je hart, en laat liefde en positieve energie je leiden.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)