Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 26

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
Er is krachtige energie vanuit Mercurius in je sector van communicatie. Je bent hierdoor erg inventief en hebt veel ideeën om er een leuke periode van te maken. Je bent communicatief sterk en komt prima over. Voor gebonden mensen is er een leuke combinatie om samen met je partner en andere geliefden leuke activiteiten te ontplooien. Je bent assertief en moet opletten dat je dit niet teveel overdrijft. Niet iedereen is hier van gediend en dan kunnen er wel conflicten uitkomen. Mars en Venus kunnen je flink prikkelen, waardoor er ook zeker spannende energieën zijn, die zorgen voor avontuur en spannende activiteiten. Het kan voor singles een spannende week worden. Je hebt minder verantwoordelijkheid en vindt het fijn om lekker te leven en plezier op te zoeken. Zorg dat je dit niet overdrijft, omdat je dan van partner naar partner huppelt. Houd controle over jezelf en wees vooral eerlijk tegen mensen. Kom je iemand tegen, zeg dan duidelijk wat je van de ander verwacht en ga niet over de ander zijn/haar grenzen heen. Dit geldt voor jezelf en de ander. Mars biedt veel passie en Venus veel liefde. Gebruik je de energie op een verantwoorde wijze dan zal het heel mooi uitpakken. Voor gebonden mensen zijn zondag en maandag zeer romantisch en warm, waardoor het prima dagen zijn om er samen met je partner op uit te trekken. Singles zijn deze dagen erg vrolijk en enthousiast. Het is een prima tijd om met vrienden activiteiten te ontplooien. Dinsdag en woensdag zijn gebonden mensen meer gericht op zakelijkheden en minder op liefde of erotiek. Vanaf donderdag verandert dit en kun je een fantastische periode tegemoet gaan. Singles kunnen dinsdag en woensdag wat wisselvallig zijn, omdat emoties niet altijd prettig zijn. Praat er met mensen over of trek je even terug om er over na te kunnen denken. Het is voor erotiek prima om je lekker te laten gaan. Donderdag t/m zaterdag ben je behoudend en is dit op zich wel een goed teken als je een vaste relatie zoekt. Je kunt nu mensen aantrekken, die intellectueel op één lijn met je zitten. Trek er dus lekker op uit en richt je meer op mensen die mentaal bij je passen.

Carrière en financiën
De eerste twee dagen ben je wisselvallig, als gevolg van storende energie van Mars. Je kunt geïrriteerd overkomen en mensen zullen zich afvragen hoe ze met je om moeten gaan. Je kunt ook erg emotioneel reageren en hebt de neiging iets wat je gisteren zei, vandaag weer precies andersom te zeggen. Tracht hier controle over te houden en creëer een stabiele situatie, waarbij mensen van je op aan kunnen. Lukt dit, dan zal je een bepaalde magische energie uitstralen, waardoor mensen zeer veel bewondering voor je hebben. Je kunt bijzondere ideeën hebben, maar mensen vinden dit juist leuk aan je. Mensen die minder controle over zichzelf hebben, zullen merken dat het vanaf woensdag een stuk beter zal gaan, omdat Mars dan positiever gaat bewegen. Je kunt dan dromen krijgen, die een voorspellende waarde kunnen hebben. Je doet er goed aan hier iets mee te doen en niet te denken dat het alleen maar een droom is. Fysiek ben je vanaf woensdag overigens erg sterk, waardoor je veel werk aan kunt. Je zult nooit te beroerd zijn om vies of moeilijk werk aan te pakken en mensen vinden je over het algemeen wel erg betrouwbaar bij wat je zegt en doet. Toch kan er oud zeer zijn van eerdere handelingen en uitspraken die je deed. Tracht hier begrijpend mee om te gaan en los ze op een volwassen manier op. Het eind van de week krijg je te maken met grote successen, waardoor je flink kunt ontwikkelen.

Mentale en fysieke gesteldheid
We starten zondag en maandag met een veranderlijke Maan in de speelse Tweeling. Hierdoor hebben we moeite standvastig in het leven te staan. Voordeel is dat we niet star in het leven staan en genieten van impulsieve activiteiten. Het zijn prima dagen voor geliefden en oplossen van bepaalde problemen. Fysiek gezien kan je opladen, omdat de energie zorgt voor ontspanning en in de nacht voor een diepe slaap. We kunnen ontspannen in lichaam en geest. De Nieuwe maan zal dinsdagnacht op woensdag in de Kreeft bewegen en t/m vrijdag energie geven om na te denken over de nabije toekomst. De Kreeft maakt spirituele energie in ons los en datzelfde zal de Maan doen. De energie zal van invloed zijn op contact met dierbaren en vriendschappen. Er wordt aangeraden hier gebruik van te maken en geregeld tijd met hen door te brengen. Rust en reinheid zijn extra belangrijk, waardoor er aangeraden wordt je huis voor deze tijd al goed te reinigen. Je kunt de energie van deze Maanstand optimaal benutten. De Nieuwe Maan zorgt dat veel mensen er voor anderen willen zijn. Door negatievere energie zijn er echter ook mensen, die teveel steun vragen. Dit kan zijn, omdat ze het moeilijk hebben en dan veel energie van anderen vragen, maar er zijn ook mensen die bewust bezig zijn anderen te misbruiken en dat kan ernstige gevolgen hebben. Wees alert en zorg dat je deze mensen uit de weg gaat. Ben je deze periode emotioneel gevoelig, let dan op fysieke ongemakken, die eruit ontstaan. Hieruit zijn ziektes mogelijk, maar er kunnen ook negatieve emoties zijn, zoals jaloersheid, wrok en haat. Blijf positief en laat je niet meeslepen. Donkere energie stroomt namelijk over de aarde en kan problemen geven. Richt je op het goede, dan ziet de wereld er beter uit. Laat staan als we dit allemaal zouden doen, maar dat zal waarschijnlijk een utopie zijn. Het eind van de week beweegt de spirituele Neptunus retrograde tot begin december. Daarom wordt aangeraden meer balans te vinden tussen geest en fysieke gesteldheid. De combinatie tussen de Maan, Kreeft, Neptunus en Vissen richt zich vooral op voeding, thuissituatie, familie en jouw woning. Er lijkt een hoger spiritueel doel te zijn. Veel mensen voelen dit in de keuzes die ze maken wat betreft gezondheid. Het is een periode bepaalde gewoontes af te leren en gezondere levensstijl af te dwingen. Mensen die te zwaar zijn of een ongezonde levensstijl hebben, kunnen hier werkelijk iets aan doen. Er zijn aanwijzingen dat mensen die hier nu mee starten een goede kans op maken om hier op de lange termijn in te slagen. Juli zal redelijk relaxt starten met over het algemeen een rustige planetaire stand, die mensen rust geeft het weekend prettig in te gaan. Het is een periode om van huiselijke sfeer en vertrouwde mensen te genieten. Ieder teken reageert wel weer anders.

Deze week ben je met veel dingen bezig en neem je weinig rust en ontspanning. Dit is niet verstandig. Je bent misschien wel sterk, maar als je overdrijft, zal je merken dat je snel door je energie heen bent. Deze week kan je veel tijd geven aan zaken die op dit moment belangrijk zijn. Andere zaken kan je beter uitstellen tot een later moment. De reden om wat gas terug te nemen, ligt in het gegeven dat je erg moe kunt zijn. Vooral emoties nemen zoveel energie op dat je fysiek zwakker bent. De kans op ziektes als gevolg van diverse ziekmakers kan groot zijn. Je doet er goed aan op te letten dat overgang van koud naar warm weerstand kan verlagen. De kans dat je iets oploopt is groter dan normaal, maar als je je er op voorbereid zal je goed door de periode komen. Let op dat je voldoende kleding aandoet en gebruik extra vitamines. Op deze manier kun je je lichaam voldoende steun bieden.

Overzicht voor alle tekens
Deze periode zijn er flink wat verwarrende energieën, waardoor het lastig is balans te vinden in alle emoties die we ervaren. Er zijn drie retrograde bewegende planeten, die het verleden en emoties wel eens kunnen verstoren. Per teken en persoon kunnen we er wel of niet mee omgaan. Sommigen willen nu eenmaal stabiliteit en zullen moeite hebben wisselvallige momenten aan te kunnen. Mars, Venus, Mercurius, Jupiter, Pluto en Saturnus zijn voortdurende invloedrijk. Pluto zal tot 8 oktober retrograde bewegen, waardoor mensen veel bezig zijn met uitwerken van datgene wat in het verleden bedacht of opgezet is. Pluto haalt het verleden terug, maar is gericht op conflicten, die er toen ontstaan zijn. Deze planeet geeft energie om te bekijken welke dingen er fout zijn gegaan en welke anders moeten. Pluto is dwingend, waardoor veel mensen de neiging hebben elkaar te vertellen wat goed voor ze is. Beter kunnen we dit achterwege laten en zorgen dat we elkaar respecteren en niet al teveel willen overtuigen van ons gelijk. Vergeten we dit, dan kan het een week worden, waarin veel mensen tegenover elkaar komen te staan. Ook nu kan de maatschappij flink onder druk staan. Zoals we al eerder in deze maand aangaven, wordt aangeraden je afzijdig te houden en negativiteit weg te houden. In de maatschappij zal het belangrijk zijn negatief gedrag af te keuren en positief gedrag flink toe te juichen. Veel mensen kunnen wel eens de neiging hebben uit angst voor problemen mee te doen met negatief gedrag. Ook dit raden we ten stelligst af, omdat je hiermee donkere energieën versterkt, waardoor de maatschappij nog meer negativiteit zal ervaren. Neptunus beweegt tot begin december retrograde tussen de Ram en Vis en dat betekent dat vuur en water constant met elkaar in beweging zijn. Dromen, voorgevoelens en spirituele krachten zijn soms onbetrouwbaar, waar we alert op moeten zijn. Wees kritisch en pas op dat we bepaalde emoties niet te snel als waar zien. Lukt dit, dan gaan we prima de maand juli in.

Mars verblijft tot 5 juli in de Ram en over het algemeen zal dit vuur positief op ons inwerken als het om liefde gaat, waarbij stress aangepakt kan worden. Saturnus beweegt tot eind oktober retrograde in de Waterman en dat geeft de meeste mensen over het algemeen goede kracht om vrolijk in het leven te staan. We krijgen in de privésfeer liefdevolle energie en het is dan ook aan te raden vaker tijd door te brengen met dierbare mensen. Omdat er tegenstrijdige energie van die combinatie komt, moet je heel erg oppassen dat er chaos kan ontstaan. Vooral mensen die zelf minder stabiel zijn, zullen er veel last van ondervinden en er moeite mee hebben hier een weg in te vinden. Daar zal je relaxter door worden en zelfvertrouwen uit kunnen putten. De Zon is inmiddels naar Kreeft gereisd en geeft extra emoties aan mensen. Met name gevoelige mensen kunnen dit sterker dan anders ervaren. Zij kunnen heel erg overgevoelig zijn en overdreven reageren als iemand, in hun ogen, iets verkeerds zegt. Er kunnen mensen zijn, die onzeker en zenuwachtig worden. Voor hen wordt aangeraden vooral contact met dierbaren en vrienden te hebben. Je kunt je dan prettig voelen en zal minder last hebben van eventuele ongemakkelijke gevoelens. Mensen die energie van de Zon juist als prettig ervaren kunnen vriendelijk, onbaatzuchtig en empathisch overkomen. Zij zullen dan goede contacten onderhouden. Venus beweegt tot halverwege juli in de Tweeling, welke energie goed is voor mensen die er op uit willen trekken. De combinatie geeft avontuurlijke en sociale energie, waardoor er in de romantiek flirterige energie kan hangen. Veel mensen zijn dan sterker dan eerder deze maand op liefde, erotiek en spanning gericht. Gebonden mensen moeten opletten dat ze niet teveel toegeven aan verleidingen die ontstaan. Singles kunnen beter oppassen dat ze niet teveel kortstondige relaties aangaan. De kans op ziektes is deze tijd namelijk sterker aanwezig. Sowieso moeten mensen opletten, omdat er energie hangt die besmettingen kan versterken. Tenslotte is er een waarschuwing, omdat Uranus in koppige Stier relaties onder druk zet en voor onderlinge conflicten kan zorgen. Dit kan overigens ook binnen relaties ontstaan met een persoon waar je van houdt of vriendschap mee onderhoudt. Houd dus emoties onder controle.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)