Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 6

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten.
Aan het begin van de week is geduld een schone zaak. Je moet deze periode niet teveel verwachtingen hebben en vooral naar je hart luisteren. Je zult merken dat je dan meer positieve dingen meemaakt. Zijn er problemen, dan zal geduld zorgen voor een oplossing die je nooit verwacht had. Romantiek zal deze werkweek zeer stabiel zijn, waarbij je de juiste keuzes kunt maken en jij je partner verblijdt. Ben je single, dan kun je je zelf afvragen of je voor een bepaald persoon wilt gaan of dat je beter afstand kunt houden. Op dinsdag en woensdag ben je zeer creatief, waarbij je mensen inspireert. Je hart en je geest worden hierdoor flink opgeladen. Let donderdag op dat er mensen zijn, die nog wel eens willen roddelen. Ben je gebonden, dan zou dat problemen kunnen geven, omdat je partner misschien wel eens vraagtekens plaatst bij wat er gezegd wordt. Ben je single, dan kunnen mensen roddelen over dingen die jou erg zullen raken. In beide situaties doe je er verstandig aan om hier relaxt mee om te gaan. Qua romantiek zal je, als single of als gebonden persoon, wel eens de gedachten hebben, waarom alles niet zo duidelijk is. Grenzen kunnen in het weekend verschuiven, maar ook vaag zijn. Als je je hart kunt volgen, zal je merken dat het allemaal toch goed komt. Ben je gebonden, dan kun je in deze periode een gesprek hebben die verregaande gevolgen heeft, maar over het algemeen positief uit zal pakken.

Carrière en financiën
De krachtige Volle Maan zal vooral op zakelijk vlak veel invloed hebben. Je zit vol energie en kunt zowel financieel als zakelijk goede resultaten boeken. Zijn er schulden of andere af te handelen zaken, dan zal dit over het algemeen een goede periode zijn om hier iets aan te doen. Dit kan zijn dat je het oplost of dat je stappen neemt om het in de nabije toekomst aan te pakken. Bedenk dat het soms nodig zal moeten zijn extra hard te werken, waarbij er zelfs overwerk of een tweede baan bij nodig is. Ben je gezond en ervaar je niet al teveel stress, dan kan dit geen kwaad en is het mogelijk om ook eerder van vervelende situaties verlost te zijn. Op maandag en dinsdag zijn er collega’s die waardevol kunnen zijn en waarvan je veel kunt leren. Let op dat je het soms wel eens moeilijk vindt dat mensen een andere mening hebben. Je kunt dan irritaties voelen of boos reageren, waarbij je bepaalde situaties erger kunt maken. Sta open voor andersdenkende mensen. Met name dinsdag en woensdag ben je zeer creatief om allerlei ideeën te hebben, waardoor je in je huidige werk met nieuwe taken kunt starten. Dit dwing je zelf af door je inventieve en avontuurlijke manier van handelen. Op donderdag ben je wat bevreesd voor de reputatie die je hebt, maar zal je er achter komen dat je niet bang hoeft te zijn. Aan het eind van de week kan een privépartner een belangrijke positieve mededeling hebben.

Emotionele en fysieke gezondheid
De Volle Maan zal de 5de om 19:30 volledig zijn en de kracht laten voelen. Waarschijnlijk hebben vele mensen de dagen ervoor al het een en ander gevoeld en dat zullen we de dagen erna geregeld ervaren. Dit kan echter voor stress zorgen. Deze kan echter veel goeds geven, mits positief gebruikt. Stress zal ons namelijk scherp houden, waardoor we ook kunnen handelen. Mensen, die echter vast blijven zitten in emoties, kunnen wel problemen krijgen. Je kunt het zien als bloemetjes die in de winter hun kopje naar buiten steken als er wat zonlicht is. Deze trekken zich trekken, wanneer de temperatuur weer zakt. Deze kan namelijk soms hoog voor de tijd van het jaar zijn, maar ook weer flink zakken. Dit geldt ook voor ons, we kunnen deze periode soms goede gevoelens hebben, maar er zijn ook momenten dat we meer stress kunnen ervaren. We worden heen en weer geslingerd, niet alleen in temperatuur, maar ook in emoties. Omdat de Maan invloed op bewustzijn, maar ook onderbewustzijn kan hebben, kunnen we nadenken over zaken en gebeurtenissen die we in ons leven tegenkomen. We zullen geregeld niet echt doorhebben dat er onbewust energieën optreden. We zijn met ideeën en plannen bezig, waarbij we soms sterk naar voren komen, maar soms ook achteruit gaan. Alle tekens zullen deze tijd het gevoel hebben naar waarheid te moeten zoeken en vooral naar de diepste betekenis van het leven. We kunnen veel plannen hebben en ons richten op ambities die we hebben, zowel in carrière, sociale contacten als in de liefde. Hierdoor kunnen diepe verlangens naar boven komen. We dienen deze periode vooral om te gaan met impulsieve handelingen. Doen we dit niet verantwoord, dan kunnen we ons ongelukkig voelen en zijn we niet altijd in staat stress op goede wijze te verwerken. Het is verstandig niet teveel naar intuïtie te luisteren, maar ook rationeel te overdenken wat we kunnen doen om goed door deze periode te komen. Veel mensen zijn nu eenmaal minder bezig met herkennen van onbewuste krachten, die tegenwerking brengen. Hierdoor kunnen we soms wel eens zo uit balans raken, dat we op andere gebieden minder verantwoord zijn. Tracht dit te overwinnen en leer naar je talenten te kijken en niet naar dingen die je niet kunt. Dit geldt ook voor zaken die betrekking hebben op je fysieke gesteldheid. Kijk naar het positieve binnen ons leven, maar vergeet niet de negativiteit aan te pakken.

Het zal een week zijn, waarbij je zowel fysiek als mentaal gezond bent. Je ervaart veel kracht en kunt de hele wereld aan. Dit kan zich op verschillende manieren uiten, onder andere door je creatieve vermogen of doordat je het avontuur op wilt zoeken. Let op dat je niet teveel eet, drinkt of andere genotsproducten gaat gebruiken. Die neiging zal je hebben op momenten dat je uit gaat of als je met vrienden bent. Dit is echter af te raden, omdat je jezelf dan op de lange termijn niet veel goeds doet. De meeste dagen ben je dus zeer sterk en vitaal, behalve op dinsdag en woensdag. Je bent dan zowel fysiek als mentaal niet op je best. Je kunt dan zelfs een depressie ervaren, wat het gevolg kan zijn van de Zon. Je voelt je erg vermoeid en het is belangrijk dat je van maandagavond t/m woensdagavond voldoende slaapt, veel vitamines gebruikt en zorgt voor voldoende calcium en ijzer. Ga vooral niet teveel (rood) vlees en vet gebruiken en laat alcohol ook zoveel mogelijk links liggen. De rest van de dagen ben je over het algemeen vrolijk en enthousiast.

Overzicht voor alle tekens
Er zijn vrijdag de 3de en zaterdag de 4de flink wat uitdagingen. Veel mensen zijn op emotioneel gebied niet altijd even stabiel. Het is vooral onverstandig om dit weekend te snel te gaan, omdat impulsiviteit ons flink kan storen. De Maan staat dit weekend in de Leeuw en brengt veel emoties. Dit brengt een uitdagende energie wat betreft de levendige Zon en explosieve Uranus. Levendigheid en explosiviteit kunnen voor sommige mensen conflicten en boosheid opleveren, terwijl anderen dit juist gebruiken om passie en liefde te combineren om romantiek te versterken. De Leeuw zal de harten van mensen openen, maar we krijgen te maken met Venus en Mars, die elkaar op gebied van liefde flink uitdagen. Venus wil zachtjes bewegen en mensen veel liefde geven en romantiek versterken. Mars is agressiever en stuurt vooral erotiek en intense hartstocht. Het zal de start zijn van een week met wisselvalligheden en vele ups en downs. Daar komt nog eens de kracht van de Volle Maan bij. Deze zal alle energie van de planeten flink versterken. Naast genoemde planeten zal krachtige energie van Jupiter onze emoties beïnvloeden. Niet iedereen is zich daar bewust van. De energie zal ons sterke kracht geven om bewust toch het onbewuste mee te maken. Jupiter brengt avontuur, passie en vuur. De Volle Maan versterkt dit tot de Nieuwe Maan. Jupiter brengt ideeën, waarbij de energie gericht is op innerlijk geloof. Over het algemeen zal dit doelen en wensen van mensen versterken, maar zelfvertrouwen kan bij sommigen nog wel eens minder sterk zijn. Ontbreekt zelfvertrouwen, dan kan stress zorgen dat niet iedereen in staat is goede keuzes te maken. De Volle Maan zal tevens de assertieve Mars activeren en deze trilling zal mensen emotioneel maken en harten openen. Positief is dat creativiteit versterkt wordt en mensen op positieve wijze initiatief nemen om geliefden en anderen aandacht te geven. Negatief is als mensen teveel leiding nemen en arrogant kunnen zijn. De trilling van de Waterman, die nu veel kracht heeft, brengt hogere idealen, waardoor mensen veel willen bereiken en zich ontwikkelen. Het is een goede week om gedachten, gevoelens en meningen met anderen te delen, omdat veel mensen energie van de Maan, Jupiter en alle andere invloeden ervaren. Dinsdag en woensdag is het een prima periode om met gezin of familie door te brengen en emoties te delen.

Vanaf dinsdag geeft Mercurius sympathieke energie, waardoor deze stimuleert om ontmoetingen met vrienden en familie te hebben. Er is een sterke energie om nieuwe mensen of groepen te ontmoeten. Op intellectueel en technologisch gebied is er een sterke ontwikkeling mogelijk. Mensen die studeren of innovatief bezig zijn, kunnen daardoor op gebied van de medische wereld of op technologisch gebied voor doorbraken zorgen. In ieder geval zijn er goede ideeën mogelijk. Negatief kan zijn als je er teveel mee bezig bent en geen rekening met anderen houdt als je vindt dat je keuzes en handelingen belangrijker zijn dan die van anderen. Op grond van ervaringen, omgeving, intellect, emoties en meer beïnvloedingen zal ieder mens weer anders op de energie reageren. De één gebruikt deze om liefde te versterken, een ander om deze juist te verzwakken. Er is een sterke kracht om vriendschap aandacht te geven, maar anderen kunnen deze juist wegduwen. Zij verwaarlozen dan hun sociale contacten. Er is een energie om te ontwikkelen, maar anderen kunnen juist weer dingen doen, die de carrière een flinke deuk opleveren. Er zal dus een tegengestelde energie zijn en het is aan te raden jezelf toe te spreken als je merkt dat je op de verkeerde wijze reageert of handelt. Vanaf vrijdag zal deze wisselvallige energie wel enigszins verdwijnen. Er komt stabiliteit, waarbij kracht van de Zon zorgt voor sterkere activering van de energie van de andere hemellichamen. De 10de en de 11de zal Mercurius energie delen met de verandering brengende Pluto. Dit is een periode van transformaties. Pluto staat bekend om zijn diepe emoties op gebied van erotiek, dood en strijd die mensen aan willen gaan. Zaterdag zal Mercurius naar de Waterman reizen en dit geeft eigenzinnige kracht, waardoor er veel gebeurt dat we niet verwachten. Wees alert dat het onverwachte verwacht wordt, maar ons toch voor raadsels kan stellen. Mercurius in Waterman is een goede tijd om geregeld met vrienden of groepen door te brengen. Ook is er gunstige energie voor het aangaan van nieuwe sociale contacten of activiteiten. Verder gaan we dus een periode in, waar er veel nieuwe ideeën kunnen zijn. In de wereld kunnen er op technologisch gebied wel eens verrassend ontdekkingen zijn. We gaan in ieder geval een spannende periode tegemoet.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)