Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 22

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Relaties, singles en sociale contacten
De week zal zowel in de romantiek als in vriendschap op een goede manier beginnen. Je zult letterlijk en figuurlijk de zon in je hart voelen. Je hebt het gevoel dat alles gaat zoals jij wilt. Ben je single dan ervaar je warme energieën en straal je deze ook naar anderen uit. Je wilt er op uittrekken en merkt dat je veel contacten kunt maken. Wellicht kan daar een geschikte partner bij zitten. Let er op dat je niet te ver over grenzen bij een vriendschap gaat. Dit kan voor problemen zorgen, die je beter kunt vermijden. Ben je gebonden, dan heb je echt het gevoel dat je partner jou ziet als de basis van het leven. Je voelt diepe emoties en zal andersom je partner het liefst verheerlijken. Let op dat een minder goede relatie veel storingen kan brengen, waardoor je juist koud en gevoelloos kan worden. Bekijk wat je hier aan kunt doen en bespreek het vooral met je partner. Op woensdag begint de energie iets te veranderen en heb je het gevoel dat je afstandelijker wordt. Je merkt dat mensen hier op reageren en zelf ook afstand nemen. Op donderdag en vrijdag kan het daarom verstandig zijn om meer naar vrienden of familie te trekken. Ben je gebonden dan kan je je partner daarin meenemen. Ben je single, dan doe je er goed aan je drang, om een geschikte partner te vinden, los te laten. Het weekend zal geschikt zijn om erotiek en romantiek in je leven te halen. Je hormonen spelen op en je voelt de passionele energieën door je heen stromen. Dit zal zeker wat fijne spanningen en vibraties creëren die je hoofd op hol brengen.

Carrière en financiën
De week begint op zich prima, waarbij jij het gevoel hebt dat je in het midden van de wereld staat en kunt bereiken wat je wilt. Er is een goede energie tussen jou en je collega’s of zakelijke partners. Je brengt daardoor graag de tijd met mensen door en zal over het algemeen openstaan voor dat wat ze je aandragen. Je hebt het idee dat andersom mensen jou ook begrijpen en dat jullie ideeën met elkaar kunnen verweven. Let op dat mensen, die minder lekker in hun vel zitten, overweldigd kunnen worden door de kracht die jij laat zien. Ze kunnen je dan zelfs voor de voeten werpen dat je arrogant bent. Je doet er goed aan je hier niet teveel van aan te trekken en te vertrouwen op je eigen talenten. Dinsdag en woensdag merk je dat je je talenten volledig kunt benutten en kunt anticiperen op alles wat er op je afkomt. Donderdag zal een minder positieve dag zijn, omdat er zakelijke problemen kunnen zijn. Het zal belangrijk zijn dat je hier adequaat en efficiënt mee omgaat en er niet voor schroomt om bepaalde zaken streng aan te pakken. Wanneer je dit op een duidelijke manier doet, zal je merken dat het vrijdag alweer een stuk beter gaat. Je luistert dan veel naar anderen en vindt het fijn als je ze kan ondersteunen en stimuleren. Het weekend is meer geschikt om werk even uit je hoofd te zetten en je meer te richten op hobby’s en andere leuke activiteiten.

Gezondheid en karakter
De kosmische energie geeft een transformerende kracht, die we kunnen gebruiken om doelgerichter ons leven te creëren. Om spiritueel te versterken en productief bezig te zijn, kunnen we ons verbinden met onze innerlijk wijsheid en zielsmatige emoties. Je kunt dit doen door te mediteren of aan yoga te doen. Laat je door je hart leiden en zorg voor ambities om meer te bereiken. De Maan zal deze periode uit nodigen om jezelf in te zetten je toekomst veilig te stellen en actie te ondernemen om doelen te bereiken. Gebruik de energie om het een en ander te plannen en de eerste stappen naar dromen te zetten. Saturnus zal binnenkort retrograde in de Vissen bewegen en dit zal verandering en transformatie teweeg brengen, die we nu al kunnen ervaren. Heb vertrouwen in jezelf, maar ook in hogere energieën die er nu aanwezig zijn. Het is een periode om je spirituele groei te verdiepen en je ziel te voeden. Wees hiervoor dankbaar, maar ook opmerkzaam voor eventuele bedreigingen, die jouw groei kunnen belemmeren. Neem de tijd om zegeningen in je leven te waarderen en blijf vredig en tevreden in het leven staan. Lukt jou dit, dan zal je fysiek, geestelijk en zielsmatig gevoed worden. Zorg deze week voor voldoende rust, eet gezond en maak tijd vrij voor ontspanningen, vrolijkheid en liefde. Gebruik je energie om meer contact te hebben met vooral gelijkgestemde mensen. Deze zullen goede emoties geven, die ervoor zorgen dat je op vele gebieden mooie momenten mee kunt maken. Blijf gefocust op het goede dat er toch in het leven staat. Kijk naar schoonheid en het wonder van de wereld om je heen en zorg dat je dit sterk kunt ervaren. Het universum is in ons voordeel en we hebben alles wat we nodig zijn om het gewenste leven te creëren. Door trouw aan onszelf te blijven, kun je de overvloedige energieën van de kosmos aanboren en je diepste verlangens ervaren. Het universum heeft fantastische dingen voor je in petto.

De Leeuw is niet voor niets aan vuurteken. Leeuwen zijn dan ook levendig en energiek. Hun lichaam is over het algemeen erg gespierd, maar doordat ze van lekker en vooral veel eten houden, kunnen ze gaandeweg hun leven wel wat overgewicht vertonen. Leeuwen zijn vaak gezelschapsdrinkers, waarbij ze ook van hartige snacks houden. Ze hebben over het algemeen wel een goede stofwisseling, maar als er teveel en vooral te vet voedsel gebruikt wordt, kan dit systeem het niet meer bijhouden. Leeuwen zijn zeker niet lui en hebben een natuurlijk aanleg om te bewegen en te sporten. Hierdoor zijn ze altijd wel actief, ook al is dit niet altijd in de sport. Ze werken over het algemeen veel en dit kan wel eens leiden tot een stressvolle levensstijl Hierbij is de kans op uitputting, rugklachten, pijn op de borst en hart- en vaatziekten groter als ze veel stress ervaren. Je doet er de komende week goed aan voldoende rust te nemen en ook in de nacht voldoende te slapen. Qua sport ben je iemand die vooral teamsporten, krachttrainingen en bodybuilding leuk vindt. Qua voeding doe je er goed aan vooral magere producten te eten en maaltijden over de dag te verspreiden. Gebruik je teveel cholesterolrijke producten, dan kan dit wel voor problemen zorgen. Tracht hier voor op te passen en let er op hoeveel calorieën je per dag gebruikt. Mocht je merken dat dit teveel is, raadpleeg dan een professional. Deze kan je helpen met een juist dieet samen te stellen.

Overzicht voor alle tekens
Mercurius is naar de Stier verhuisd en brengt veel meer rust dan de afgelopen tijd. Hierdoor staan we veel stabieler in het leven en denken we minder na over negatieve gebeurtenissen uit het verleden. Er is dan veel minder stress en er zal meer zorgeloosheid zijn over eventuele problemen uit het verleden. Mensen die zorgeloos leven, kunnen hier fijne emoties door krijgen. Mensen die het moeilijker hadden in de afgelopen periode kunnen stress achter zich laten. We kunnen problemen nu ook makkelijker aan pakken. Passionele energie van de retrograde Pluto brengt intense emoties, waardoor we in de liefde een boost krijgen, die we kunnen gebruiken relaties te verbeteren of nieuwe contacten te maken. We krijgen woensdag een warme energie op ons af van de sextiel tussen Venus en Ceres. Romantiek en vriendschap krijgen dan een zeer fijne energie. Bij deze combinatie moeten we wel erg oppassen als we niet lekker in ons vel zitten, omdat we dan moeilijk oplosbare problemen tegen kunnen komen. Onrust, stress en depressies kunnen dan een sterke stempel op mensen drukken. Venus beweegt in de Kreeft en deze maakt mensen soms kwetsbaar. Ook hierbij geldt dat mensen, die een positief leven hebben de energie goed kunnen gebruiken qua romantiek en vriendschap. In dit geval is het dan ook een prima week voor sociale contacten en versterken van een liefdesrelatie. Met name vrijdag is er een bijzondere driehoek tussen Venus en Neptunus, terwijl Jupiter in de Stier reist. Aan de ene kant zijn we dan zeer dromerig en hangt er sensuele energie. Aan de andere kant kunnen er frustraties zijn, als de liefde niet altijd beantwoord wordt. Positief is dat we harmonieuze energie ervaren tussen ratio en intuïtie, waardoor er mensen zijn, die heel goede beslissingen op grond van emoties kunnen nemen.

Mars reist in de Leeuw en brengt spannende energie aan mensen, omdat vooral passie en romantiek de kracht kunnen ervaren. Het wordt een vrolijke periode, waarbij Mars de spanning in mensen losmaakt en zorgt voor creativiteit, die emoties ertoe beweegt romantiek in het leven te halen of te versterken. De energie is tevens erg goed voor erotiek en passie. Het eind van de week zullen we al de energie van de Volle Maan, die pas zondagochtend de 4de om 5:43 in de Boogschutter staat, ervaren. Alhoewel de energie vooral voor de volgende week een krachtige invloed zal hebben, kan de energie al op vrijdag zorgen voor heel wat steun. We kunnen sterke energie ervaren, die zorgt dat we veel aandacht voor andere mensen hebben. We zijn extra bezorgd om elkaar en zullen veel liefde en vriendschap delen. Er wordt dan ook aangeraden in het weekend mensen op te zoeken en leuke dingen te doen. Ook is het een prima weekend voor het brengen van offers aan geliefde personen in onze omgeving. Er is deze tijd een verhoogde vorm van spiritualiteit, waardoor we meer contact met de hogere wereld hebben. Niet alleen mediums en paragnosten kunnen er gebruik van maken, maar ook andere mensen kunnen veel voelen en ervaren. De week eindigt met ongewone ideeën, waarbij we veranderingen in onze plannen zien komen, die een sterke invloed op onze toekomst kunnen gaan hebben. Er wordt dan ook aangeraden om hier zeker oog voor te hebben en dingen te doen om te ontwikkelen, sociale contacten op te doen en activiteiten te doen, waar je gewoon blij van wordt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)