Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Weekhoroscoop Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 39

Vragen over de Liefde, Werk of Financiën? Neem contact op met een Consulent

Contact met een ConsulentAlle horoscopen bekijken

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag kan je erg lui beginnen, waardoor je er goed aandoet om even te genieten van de aanwezigheid van je partner en andere geliefden. Dit zorgt dat je andere keuzes maakt dan je normaal gesproken doet en je partner kan hier zeker van profiteren. Je krijgt meer controle over je eigen gevoelens en zal ook sympathiek en sensitief zijn. Deze energie kan je bijna de hele week met je meedragen, waardoor er een positieve week aankomt. Maandag is er een harmonieuze energie, waarbij je zeer sociaal bent en je ook veel liefde biedt. Dinsdag kun je dromen van dingen die je in de toekomst wilt gaan doen en zal je zelfs kansen hierop krijgen. Woensdag en donderdag geef je meer energie aan carrière, maar omdat je effectief en efficiënt bent, heb je heus nog wel tijd over. Je doet er goed aan afspraken te maken en te genieten van de momenten dat jij en je partner samen zijn. Vrijdag en zaterdag zal de Maan een spirituele energie bieden, waardoor er veel ruimte is voor passie en liefde, maar ook voor fysieke fitheid en gezondheid. Daardoor doe je er goed aan om leuke activiteiten te plannen.

Singles
Je hebt deze week wel eens de neiging om de meeste energie aan werk, studie of andere zakelijkheden te geven. Toch houd je voldoende tijd over om naar liefde te zoeken. Je bent vrij efficiënt en weet heel goed wat je moet doen om fit te blijven. Je geniet ervan om met mensen af te spreken en doordat je spiritueel bent, zullen mensen het fijn vinden met je om te gaan. Wellicht krijg je de mogelijkheid om iemand te ontmoeten die jou ook heel erg leuk vindt. Met name maandag en dinsdag zal je veel dingen meer kunnen maken, die het leven interessanter maken. Je doet dit niet alleen mentaal, maar er is ook een sterke drang om jezelf te verwennen met een bezoekje aan de kapper of het kopen van een nieuwe outfit. Hierdoor dwing je mogelijkheden af om de liefde te vinden, omdat je simpelweg aantrekkelijk bent om waardering te oogsten. Woensdag en donderdag ben je wat meer met vrienden en familie bezig en minder met liefde. Vrijdag en zaterdag zal de Volle Maan je prikkelen, waardoor je diverse leuke ideeën op voelt komen en je er goed

Mentale en fysieke gesteldheid
Zondag beweegt de Maan in de Steenbok. De Steenbok regeert huid en knieën, maar heeft ook invloed op de maag. Vandaar dat aandoeningen die nu meer kans hebben, eczeem en andere huidziekten en spijsverteringsstoornissen zijn. Vermijd inspanningen, met name de rug en botten zijn kwetsbaarder. Mensen zijn deze tijd emotioneler en zelfs nuchtere mensen zullen er moeite mee hebben. Het best kunnen ze aandacht besteden aan mensen in de naaste omgeving om niet teveel energie kwijt te raken. Deze periode zijn de slokdarm en spijsvertering kwetsbaar. Opkomend zuur, problemen met nieren en slijmvorming in de keel kan het gevolg zijn. Zondagnacht tot dinsdagnacht beweegt de Maan door de Waterman. De Waterman regeert de enkels en ledematen vanaf de knieën tot aan de enkels. Vermijd lange wandelingen en het inspannen van de benen. Gewrichten zijn ook kwetsbaar, evenals de ogen. Aderverkalking en bloedarmoede kunnen bij ongezond levende mensen of ouderen een grote rol gaan spelen. Dinsdag tot donderdagnacht zal de Maan door Vissen reizen. Het sterrenbeeld Vissen regeert voeten en tenen, maar kan ook in de buikstreek voor complicaties zorgen. Er kan een sterker verlangen zijn naar drank en drugs en eventuele ontwenningsverschijnselen kunnen grotere problemen geven. Het lichaam is gevoelig, dus alles wat we gebruiken, zoals alcohol, cafeïne, en medicijnen kan een sterker effect geven. Lichamelijk kunnen vooral de maag, lever en milt onder druk staan. Er wordt nu aangeraden minimaal twee liter water te drinken en als je veel sport minimaal drie, maar ook weer niet teveel. Verder moeten mensen oppassen met te vet, te pittig, te zout of te zoet voedsel. De Maan zal vrijdag de 29ste op zijn hoogtepunt in de Ram komen en brengt een gevoel van voltooiing met zich mee. Gedurende deze dagen lijkt onze stofwisseling trager te werken, genezen littekens langzamer, en ervaren we vaak een gevoel van uitputting. Helaas heeft de Maan deze momenten de neiging negatieve invloed op ons humeur uit te oefenen. Er kunnen vrijdag en zaterdag dan mensen zijn, die humeurig en prikkelbaar zijn. De energie kan het hele weekend ongemak meebrengen. Het leven lijkt voorbij te razen, wat enerzijds energie geeft, maar anderzijds een extra behoefte aan ontspanning en rust. Dit kan leiden tot een innerlijk dilemma waarbij we twijfelen aan het nemen van een stap terug in plaats van met de stroom der gebeurtenissen mee te gaan. Het is belangrijk te beseffen dat het opmerken van een uitputting veelal te laat is en kan zorgen dat je mentaal en fysiek verzwakt. Energie van de Ram kan zorgen dat je actie onderneemt, waardoor je snel kunt herstellen van traumatische ervaringen. Zaterdag kunnen hoofd en ogen kwetsbaar zijn Het is raadzaam deze periode zwaar en stressvol werk te mijden en tijd te nemen om meer rust in te bouwen en extra aandacht te besteden aan welzijn en gezondheid.

Fysiek gezien zijn Leeuwen zeer krachtig. Ze hebben meestal een sterk en soepel spierstelsel. Toch zijn er wel twee soorten karakters binnen de Leeuw. De eerste is een atletisch persoon dat idealen nastreeft en zich richt op uiterlijke schoonheden. De tweede is de morele en spirituele persoon, die zich richt op het verbeteren van mensen en wereld. De gezondheid is goed door het krachtige lichaam, maar omdat Leeuwen qua hart- en vaatsysteem kwetsbaar zijn, als ze te weinig bewegen, dan zijn er problemen mogelijk. Verminder je stress en zorg dat je beweegt. Wanneer je dan ook nog eens minder vlees eet en minder grote porties neemt, zal je hart gezond blijven en je levensduur verlengd worden.

Carrière en financiën
De Zon en Venus kunnen je erg veel energie bieden, waardoor je flink wat ideeën kunt hebben, die in de toekomst voor veel profijt kunnen zorgen. Dat zal je zondag vooral hebben op mentaal gebied en je kunt dan ook leuke en interessante ideeën hebben. Je wilt geïnspireerd worden en bent zelf ook zeer ambitieus. Daarnaast sta je ook open voor mensen die zelf met ideeën komen. Omdat Mercurius in de Maagd een krachtige energie biedt, terwijl Mars storing brengt, zal je op moeten letten dat de energie wisselvallig is. Maandag en dinsdag zal je veel meer controle hebben over dingen waar je in je werk mee bezig bent. Het kan een periode van transformatie worden, waarbij je zelfs promotie of nieuwe carrière afdwingt. Woensdag en donderdag zijn prima dagen om afspraken te maken en beslissingen te nemen. Je hebt duidelijke normen en waarden versterken, waardoor je werk op een zeer goede manier aandacht kunt geven. Je hebt erg veel passie en fitheid en vindt het erg belangrijk dat mensen zich aan de regels houden. Let op dat je hier te heftig in kunt zijn. Je kunt niet verwachten dat mensen altijd maar doen wat jij wilt. Hier kunnen problemen uit voortkomen. Tracht controle over je gevoelens te houden en laat mensen in hun waarde. Vrijdag en zaterdag ben je wat eigenzinniger en kun je zelfs zeer eigenwijs of bezitterig worden. Je kunt de neiging hebben om erg streng te zijn en dan kun je wel eens te heftig worden. Financieel kan dit wel een prima periode zijn om meer winst of inkomsten te vergaren. Je bent daar namelijk zeer krachtig in en weet precies wat je moet doen.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van dromen en wensen)
We krijgen te maken met een grote verschuiving van de Zon, die in het weekend naar de Weegschaal reist en daar tot 23 oktober blijft. Deze periode zal je serieuzer nadenken over zowel acties als gedrag. Het is alsof er een diepere introspectie plaatsvindt. Soms kan het lijken alsof je aarzelt of te langzaam handelt bij het nemen van beslissingen. Dit komt doordat je de behoefte hebt zorgvuldig te overwegen wat de juiste stappen in verschillende situaties zijn. Deze periode zal je bezig zijn met kunstzinnige vormen en spirituele ervaringen. Je zult openstaan voor de schoonheid om je heen en geïnspireerd raken door creatieve uitingen. Het kan een tijd zijn waarin je kunst bezoekt, je verdiept in literatuur of zelfs je eigen creatieve talenten ontdekt. Mensen die denken dat ze dit niet in zich hebben, doen er goed aan zich er toch eens in te verdiepen. Een andere belangrijk aspect van deze fase is de verbinding die we met de natuur hebben. Een rustige wandeling in de natuur kan wonderen verrichten om lekker in ons vel te zitten. Het brengt innerlijke rust en helpt je evenwicht te vinden in een wereld die soms hectisch kan zijn. Je doet er verstandig aan meer tijd te besteden aan gezonde omgevingen, sport en het opzoeken van een omgeving die ons inspireert om te ontplooien. Natuurlijke schoonheid kan de ziel voeden en het is aan te raden geregeld wat tijd alleen door te brengen. Hierdoor kan je tot jezelf komen en is het mogelijk gedachten en gevoelens te ordenen. Het begrijpen van jezelf bouwt een gevoel van zekerheid en tevredenheid op. Neem de gelegenheid met beide handen aan om te werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is een tijd van introspectie en transformatie die helpt dichter bij jezelf te komen en doelen te bereiken. Jupiter beweegt tot eind december retrograde in de Stier. Deze planeet wordt geassocieerd met groei, expansie en overvloed. Tijdens deze beweging wordt de nadruk gelegd op zelfreflectie en herzien van overtuigingen en waarden. Het is een tijd om financiële aangelegenheden grondig te bekijken, investeringsplannen te heroverwegen en persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling te koesteren. Saturnus blijft tot begin november retrograde in Vissen bewegen.

Deze planeet symboliseert structuur, discipline en verantwoordelijkheid, maar tijdens deze periode kan het lastig zijn vast te houden aan routines en verplichtingen. Mensen zijn onvoorspelbaar en we dienen voorzichtig te zijn met toezeggingen en belangrijke beslissingen. Heroverweeg je carrièreplannen en verricht aanpassingen die voor de lange termijn gelden. Uranus blijft tot eind januari retrograde in de Stier bewegen. Hierbij ligt de nadruk op verandering, innovatie, maar ook opstandig gedrag. Tijdens deze periode verlangen velen naar stabiliteit en weerstand tegen plotse verandering. Het is verstandig je regelmatig terug te trekken om op te laden en persoonlijke zaken boven professionele prioriteiten te stellen. Onverwachte gebeurtenissen kunnen onderdrukte verlangens en oude kwesties naar boven brengen en we hebben ook te maken met emoties die niet altijd onder controle zijn. Neptunus beweegt tot begin december retrograde in Vissen en wordt geassocieerd met spiritualiteit, dromen en illusies. Tijdens deze periode is het makkelijker om illusies en bedrog te doorzien. We worden nu aangespoord om introspectie toe te passen en bepaalde routines te veranderen. Het is belangrijk intuïtie te gebruiken en boodschappen uit onderbewustzijn en dromen te volgen. Wees echter voorzichtig met idealiseren van situaties of mensen, want de realiteit kan verschillen van onze dromen. We hebben te maken met Pluto, die tot half oktober retrograde in Steenbok beweegt en richt op transformatie en wedergeboorte. Deze periode kan onverwerkte trauma's en onopgeloste kwesties naar de oppervlakte brengen. Zowel op persoonlijk, maatschappelijk als zelfs geologisch en meteorologisch niveau is er een machtsstrijd mogelijk. De natuur, maar ook de mensheid kan te maken krijgen met extremiteiten. Mercurius in Maagd biedt energie om problemen op te lossen en te vereenvoudigen. Venus beweegt momenteel in Leeuw, wat gespannen, maar ook gunstige energie brengt. Mensen kunnen zich opvallend gedragen en dit kan spanning veroorzaken. Aan de andere kant brengt de planeet ook positieve energie voor relaties en romantiek, waardoor zowel koppels als singles momenten van geluk mogen ervaren.

Deze week geldt dat je er goed aandoet gelijk al een plan op te stellen hoe je ervoor kunt zorgen dat je meer tijd voor jezelf krijgt en ook waar jij je later dit jaar op kunt focussen. De vraag zal hierbij zijn hoe jij jezelf zo kunt transformeren dat je meer innerlijke rust vindt. Je kunt zondag starten met een krachtige Maan en Mercurius die samen met Saturnus zorgt dat je er een zeer fijne en gezellige dag van kunt maken. Dit is nodig omdat vermoeidheid of mentale stress op de loer liggen. Je kunt zondag in de ochtend dan ook beter langer in bed blijven. Conflicten en misverstanden zijn er nu mogelijk als er mensen om je heen zijn, die jou storen. Vanaf de middag zal dit veranderen en is er veel ruimte voor mooie en warme contacten. De Zon staat dinsdag tegenover Neptunus en geeft een langdurige kracht, waarbij er zelfs tot eind december plannen gemaakt kunnen worden, die veel kunnen betekenen. Dit zal echter niet zonder slag of stoot gaan. Je zult geregeld het idee hebben dat dingen minder gaan dan je eigenlijk had gehoopt. Belangrijk is, bij elke verandering of elk probleem, te zorgen dat je met jezelf in evenwicht komt. Ben jij in balans dan zal je in contact met anderen veel positiviteit ervaren. We hebben vooral t/m donderdag meer rust en tijd voor onszelf nodig. We kunnen anders uitgeput raken als we veeleisende taken uitvoeren of tijd doorbrengen met veeleisende mensen zonder de juiste grenzen te stellen. Ceres vormt woensdag een driehoek met Saturnus en donderdag zal de Zon een driehoek met Pluto vormen. We kunnen deze periode het best een gedisciplineerde aanpak hanteren om nieuwe middelen te verwerven en financiën te verbeteren. Dingen die we nu voor elkaar krijgen, kunnen een grote kans maken blijvend te zijn. We kunnen kracht en controle krijgen, en transformatie leiden tot innerlijke rust. Vrijdag en zaterdag zal de eigenzinnige Uranus zorgen voor stress. Relaties kunnen onder druk staan, omdat mensen hun eigen zin door willen drijven. Aan de andere kant zijn er echter veel mensen, die op een prettige wijze met elkaar omgaan. Sommige mensen kunnen opstandig gedrag vertonen, terwijl anderen juist toegankelijk zijn en binnen grenzen blijven. Omdat de assertieve Mars invloed heeft, wordt aangeraden het weekend geregeld even je eigen gangetje te gaan. Het kan dan een periode zijn, die voor veel mensen rust, vrede en overdenken van zonden brengt.

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Neem hieronder contact op met een Consulent
NL: 0909-0708
(€0,90/min)
BE: 0907-37071
(€1,50/min)