astro content

Leeuw

Geboortedatum 22 juli t/m 22 augustus - week 25

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je een krachtige energie, waardoor je een magnetische werking op je partner hebt. Je bent liefdevol en enthousiast, waardoor je het leuk vindt om activiteiten te plannen. Ook maandag ben je zeer liefdevol en heb je erg behoefte aan erotiek en spanning. Je vindt het zelfs leuk om samen met je partner over grenzen te gaan. Let op dat je geen dingen doen, waar je later spijt van krijgt. Dinsdag en woensdag ben je meer met je carrière bezig en heb je wat minder tijd voor je partner. De tijd die je hebt, zal je wel sympathiek en zacht zijn. Vanaf donderdag zal je carrière meer naar de achtergrond gaan en vind je de liefde belangrijk. Let op dat je een aantrekkelijke energie uitstraalt, waardoor er ook kapers op de kust zijn. Je bent deze periode een dromer en denkt aan toekomstige activiteiten of mooie momenten zoals een bruiloft een nieuwe kindje of iets anders wat je relatie versterkt. Zaterdag zal er een gelukzalige energie zijn. Je brengt de tijd door met geliefden en zal ook zeer romantisch zijn.

Singles
Je voelt je t/m woensdag gelukkig, maar vindt het prettiger om met vrienden en familie om te gaan in plaats van romantiek en spanning op te zoeken. Je bent aantrekkelijk en hebt een magnetische energie om je heen, maar daarmee trek je vooral sociale contacten op je af. Mensen vinden het fijn om met je om te gaan en gezellige en leuke dingen te doen. Toch kun je maandag opeens zeer verleidelijk zijn en heb je behoefte aan seks, waarbij je sterk over je grenzen kunt gaan. Dinsdag en woensdag ben je veel met werk bezig en sociale contacten, waardoor je minder tijd hebt om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarna zal er meer spanning komen en heb je meer behoefte om op zoek te gaan naar iemand om je leven mee te delen. Je bent gericht op een vaste relatie en neemt geen genoegen met alleen maar seks.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Leeuw kan zeer liefdevol, maar ook keihard zijn. Met name een Leeuw, die niet lekker in zijn vel zit, kan dit laatste zijn. De Leeuw is over het algemeen sterk en gezaghebbend en is zeker tegen een stootje bestand. Het zijn humoristische, praatgrage mensen, die zelfverzekerd zijn en zeker niet gierig. Toch kunnen Leeuwen ook wel egocentrisch zijn, waarbij ze niet altijd nadenken over wat nu goed voor een ander is. Met hun uitspraken en handelingen kunnen ze mensen (soms onbedoeld) wel kwetsen, waardoor er conflicten en problemen mogelijk zijn. In de liefde kan je veel gevoelens ervaren en bieden en sta je graag in het middelpunt van de belangstelling. Je kunt teleurgesteld of geïrriteerd raken als dit niet gebeurt en gaat dan alsnog aandacht opeisen. Alleen een partner, die zelf lekker in zijn/haar vel zit, kan daarom voldoende kracht bezitten om met je om te gaan. Wanneer een Leeuw merkt dat de partner gelijkwaardig is, zal er voldoende liefde zijn, waarbij de ander zich veilig en prettig voelt. Je bent een entertainer en geniet volop van het leven. Qua gezondheid kan je, ondanks je lichamelijke kracht, erg lui zijn. Je wilt genieten van culinaire voeding en geniet vooral van passieve hobby’s. Mocht je dit merken dan doe je er goed aan dit patroon te verbreken en gezonder te eten en vooral geregeld te bewegen. Het zal je lichaam goed doen als je je natuurlijke kracht in actieve handelingen om weet te zetten. Doe je dit te weinig dan kun je, naarmate je ouder wordt, dikker worden. Mocht je nog niet sporten, zoek dan iets dat bij je past, zoals bijvoorbeeld dansen, zwemmen, tennis of teamsporten. Vermijd sporten, die in jouw ogen saai zijn, omdat je die al snel voor gezien kan houden. Deze week is geschikt voor kunst en theater. Deze zullen je emotioneel versterken. Let de komende week op je rug, omdat deze wat kwetsbaar kan zijn.

Carrière en financiën
Je bent t/m woensdag actief en kunt met van alles bezig zijn. Je moet wel oppassen dat je dit niet gaat overdrijven en dat je voldoende rust neemt. Je hebt de neiging om veel teveel te doen, maar dat wordt niet aangeraden. Durf om ondersteuning te vragen en wees vooral niet te trots. Het is een goede tijd om te communiceren.

Je weet jezelf prima uit te drukken en kan deuren open door je enthousiasme en geestdrift. Zondag t/m dinsdag ben je energiek en magnetisch, waarbij je prima kunt samenwerken en ook zeer empathisch bent. Het zijn prima dagen om er financieel op vooruit te gaan. Ook kun je iets kopen, waarbij je geluk met de prijs kunt hebben. Het zijn goede dagen om met klanten om te gaan. Dinsdag kan je met iets slagen, waar je al een tijd naar uitgekeken hebt. Blijf niet passief wachten, maar onderneem actie. Je zult zien dat er dan wel eens iets heel verrassends kan gebeuren. Woensdag zal je een wat saaiere dag mee kunnen maken, maar ook dit hoort erbij. Over het algemeen zal je hier dan ook prima doorheen komen. Vanaf donderdag is energie meer gericht op je privéleven en liefde.

Overzicht van de week voor alle tekens (periode van verwarrende kosmische energieën )
De Maan zal zondag de 17de in de Leeuw verblijven. Dit biedt een warme en open energie, waardoor de meeste mensen liefdevol en sympathiek zijn. Maandag de 18de reist de Maan naar de Maagd en dit zorgt ervoor dat mensen de neiging hebben zich op bepaalde taken of verplichtingen te richten. Er zal minder geduld onder mensen zijn en veel mensen willen op een rationele manier in het leven staan. Er is echter ook een emotionele energie van de retrograde bewegende Neptunus, die naar de Vissen reist. Daardoor kunnen er ook mensen zijn, die meer op creativiteit gericht zijn en tijd besteden aan mentale verrijking en spiritualiteit. Deze tegenstelling tussen Maagd en Vis kan voor enige verwarring zorgen. Niet iedereen zal standvastig zijn en dan kunnen mensen moeite hebben om te kiezen tussen ratio en emoties. Er zijn echter ook mensen, die de energie combineren en hun intuïtie op hoog niveau kunnen gebruiken.

Dinsdag de 19de en woensdag de 20ste zal de communicatief sterke Mercurius, in de Kreeft, een evenwichtige driehoek met de krachtige Jupiter en de spirituele Neptunus vormen. Hierdoor zullen mensen op een optimistische en open manier in het leven staan, waardoor dit zeer sociale dagen zijn met veel liefde voor elkaar. Donderdag de 21ste zal om 12:07 de zomerzonnewende in Nederland zijn. Deze periode staat Venus in de Leeuw tegenover Mars in de Waterman. Dit biedt magische energieën, waarbij vrouwelijke en mannelijke energieën uitdagingen met elkaar aangaan. Er kan verwarring zijn, omdat Venus zich meer richt op passie, plezier en creativiteit. Mars richt zich meer op ambities en ontwikkelingen in de carrière. Beide planeten bieden weerstand tegen de retrograde Jupiter, in de Schorpioen. Deze energie dwingt je bijna om duidelijke keuzes te maken. Wat wil je nou precies? Je meer richten op de liefde en saamhorigheid of je meer richten op je carrière en andere zakelijkheden.

Vrijdag de 22ste en zaterdag de 23ste zal er veel rust vanuit de kosmos komen. De Zon, in de Kreeft, zal een verbinding aangaan met Uranus in de Stier en Mercurius in de Kreeft. Hier tegenover staat Pluto, waardoor er kritische energie vrijkomt, waardoor er blokkades en conflictueuze energieën zijn. Je doet er verstandig aan sociale activiteiten met individuen of kleine groepjes te plannen. Het is geen tijd om de drukte op te zoeken of met mensen om te gaan, die je niet mag. Zaterdagochtend kan wel eens wat verwarrend zijn, maar daarna zullen de Zon en Uranus positiviteit brengen en blokkades opheffen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.be onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Marcelius
Blauw zonnewater
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.

Zoals we Lees meer
door Medium Zellie
Aantrekkingskracht wie is de sterkste
De wet van de aantrekkingskracht en visualisaties zijn een hele goede manier om de dingen te creeren Lees meer
door Medium Marja
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!
GEEF LIEFDE EN JE KRIJGT LIEFDE!!
Dat is best een uitspraak.
En niet altijd even gemakkelijk toe te Lees meer
door Medium Marcelius
Bach bloesem bij dieren
Bach bloesem therapie bij dieren

Net als mensen hebben dieren een ziel. En net zoals wij hebben zij emoties. Net Lees meer
door Medium Marja
WET OORZAAK EN GEVOLG
Kun je je voorstellen dat je liefde geeft en liefde terug krijgt?
Als je je dat kunt voorstellen dan kun je Lees meer
door Medium Johan
Affirmaties
Hallo lieve lezer,

Ik geloof (wettenschappelijk bewezen) dat ieder woord wat we spreken, typen en denken invloed heeft op ons Lees meer
door Medium Marcelius
Chakra's
Wat zijn Chakra s?

Chakra is een Sanskriet term voor ? spinning wheel van energie, of, WIEL VAN LICHT. Je chakra s zijn de kaart Lees meer
door Medium Zellie
B.O.T. methode by Zellie
Als je in je leven op een punt uitkomt dat je alleen nog maar in oude patronen blijft hangen of dat je je niet los Lees meer
door Medium Angelica
Je eigen toekomst creŽren
Ja lieve mensen.
Je leest het goed.
Wat je zelf wil, kan je maken.

CreŽren.

Hoe gek het ook klinkt, alles Lees meer
door Medium Venus
Medium Venus is terug...
Hallo lieve mensen ik ben medium Venus astrologe...
ik was er 6 maanden niet maar ben helemaal terug!!! vanaf 26 Lees meer
door Medium Isa
Welkom bij Isa!
Lieve allemaal,

Ik ben weer aanwezig na een langere periode afwezig te zijn geweest. Ik heb heel veel zin om jullie te Lees meer
door Medium Marcelius
Artritis, verkoudheid en meer
Artritis, verkoudheid en meer

Kaneel en honing zijn twee ingrediŽnten met verbazingwekkende krachten. Lees meer
door Medium Angelica
What goes around... comes around. <3
Ja lieve mensen.
Wat je uitzendt, krijg je terug.

Hoe gek het ook klinkt, alles begint vanuit Lees meer
door Medium Marcelius
Aandoeningen en Edelstenen
Aandoeningen en bijpassende edelstenen en mineralen

Aambeien: Malachiet, Lees meer
door Medium Elvira
De spiegel van je relatie
De spiegel van je relatie weerkaatst liefde, niet altijd en niet altijd helemaal zuiver, maar de weerkaatsing is Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag ben je in een relatie romantisch, waarbij je je partner en kinderen niet vergeet. Je zoekt graag het avontuur op en vindt het fijn jezelf te verwennen. Je bent aantrekkelijk en besteedt veel tijd aan je uiterlijk. Je partner zal op erotisch gebied niet tekort komen. Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent deze week charmant en liefdevol en besteedt veel tijd aan je uiterlijk. Daardoor ben je zeer aantrekkelijk en vind je partner het fijn om met je om te gaan. Met name Venus zal je hormonen prikkelen, waardoor je een groot deel van de week liefdevol bent. Je bent het Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt aan het begin van de week vermoeid zijn. Waarschijnlijk komt dit, omdat je veel gewerkt hebt en dat het nu wel even genoeg is. Toch zal je de eerste dagen moeite hebben om tijd aan je privéleven te schenken. Je komt bijna niet toe aan je partner en/of partner, Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt de laatste tijd veel nagedacht over mensen in je omgeving en dan vooral over familie, gezin en kinderen. Je moet opletten dat je dit niet overdrijft, omdat je jezelf anders gestrest kan maken en dit zal uiteindelijk geen goede emoties losmaken. De reden waarom je veel Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je bent deze periode charismatisch en aantrekkelijk. Dit komt voornamelijk door je enthousiasme en je speelse karakter. Je wilt dollen en spelen en dit is voor je partner leuk, maar soms ook minder leuk als je ook open naar anderen bent, zelfs als je daar geen bijbedoelingen bij Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Net als vorige week ben je nog veel met je carrière bezig. Er wordt aangeraden zondag rust te nemen. Je bent veel aan het werk, maar in je vrije tijd doe je er goed aan om je partner en andere geliefde alle aandacht te geven. Maandag en dinsdag ben je energiek en zal je Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Op gebied van romantiek, zal het een redelijke week worden, waarbij er verbondenheid is en jullie veel leuke activiteiten met elkaar doen. Erotiek zal flink veel aandacht krijgen. Dit zal waarschijnlijk echter pas na woensdag zijn. Voor die tijd gaat het iets moeizamer wat Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent het 1ste deel van de week vermoeid, waardoor je minder met avontuur en spanning bezig bent. Je vindt het fijn om lekker lui op de bank te hangen en te genieten van je partner en gezin. Je bent erg liefdevol en doet er alles aan om het anderen naar de zin te maken. Je Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Er kan geregeld een sensuele energie hangen, waardoor je sympathiek en liefdevol tegen je partner bent. Zondag ben je graag thuis en breng je tijd door met je partner en kinderen. Het is een prima dag voor liefde en je partner zal ook seksueel niet tekort komen. In principe ben Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt een groot deel van de week een krachtige spirituele energie en daar is de Schorpioen gevoelig voor. Je zult geregeld dromen over allerlei dingen die jou ook overdag bezig houden. Tracht deze te onthouden, want ze kunnen je veel vertellen over hoe je in de relatie met Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Voor de Waterman zullen de 1ste dagen van de week romantisch en zweverig zijn. Je bent graag aan het dromen over liefdevolle dingen die je met je partner kunt doen. Je bent sterk en zal evenwicht vinden tussen je privéleven en je zakelijke leven. Je bent op vele gebieden Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag ervaar je een krachtige energie, waardoor je een magnetische werking op je partner hebt. Je bent liefdevol en enthousiast, waardoor je het leuk vindt om activiteiten te plannen. Ook maandag ben je zeer liefdevol en heb je erg behoefte aan erotiek en spanning. Je vindt Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Ram

Algemeen
Je start de maand mentaal zeer krachtig, door een verbinding tussen de communicatieve Mercurius en jouw heersende planeet Mars. In principe gaat alles je goed af. Je kunt goed presteren of het nou is om jezelf intellectueel te verrijken, je geheugen te versterken of om fysiek gezond te zijn. Je laat je Lees meer


Vissen

Algemeen
De 1ste periode van de maand zal er een liefdevolle verbinding zijn tussen Venus en Neptunus. Je bent een dromer van jezelf, maar dat zal nu nog meer zijn. Je kunt niet alleen fantaseren en een krachtige intuïtie hebben, maar er kunnen ook voorspellende dromen zijn. Luister hier goed naar en Lees meer


Kreeft

Algemeen
Het 1ste deel van de maand verloopt relaxter dan het 2de. Vanaf de 12de maakt Mercurius een korte reis door jouw sensitieve teken. Je bent eerlijk en soms wel ‘te’ eerlijk. Je wilt de waarheid en bent moeilijk te overtuigen. Let op misleidende energie en bepaalde verhalen waar mensen mee Lees meer


Waterman

Algemeen
De 1ste dagen zijn betrekkelijk rustig, maar vanaf de 5de zal de verbinding tussen de Zon en Mercurius zorgen voor een actieve en zeer drukke maand. Dit zorgt er tevens voor dat je een goed humeur kunt hebben en je over het algemeen op een open en flexibele manier in het leven staat. Je voelt een bepaalde Lees meer


Maagd

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius maakt een snelle beweging, als gevolg van de passionele Mars die flink wat energie biedt. Daardoor ben je zowel mentaal als fysiek erg sterk en kun je deze 1ste week lekker in je vel zitten. Je kunt in je carrière goed communiceren en zal alles, wat je wilt, ook op Lees meer


Boogschutter

Algemeen 
Jouw heersende planeet Jupiter reist retrograde. Daardoor ben je minder speels en avontuurlijk. Je denkt meer over het leven na en bent bedachtzamer bij de dingen die je doet. Ook denk je veel over jezelf na. Aan het begin van de maand zal de liefdevolle Venus een positieve energie uitstralen, Lees meer


Schorpioen

Algemeen
In het begin van de maand zullen Mercurius en Mars je hersenen flink prikkelen. Je bent van nature analytisch en ondernemend en dat wordt nog eens versterkt. Je bent nieuwsgierig en wilt kennis van anderen krijgen. Je bent pragmatisch en kunt, uit alles waar je mee bezig bent, nieuwe kennis opdoen. Let op Lees meer


Stier

Algemeen
Je heersende planeet Venus, zal deze maand actief zijn en geregeld een verbinding met planeten maken. In het 1ste deel van de maand zal deze planeet een driehoek met de retrograde bewegende Jupiter maken. Dit zorgt voor geluk en positieve trillingen, maar het is ook een tijd om je leven eens onder de loep Lees meer


Tweelingen

Algemeen
Jouw heersende planeet Mercurius zal de maand starten met een driehoek met de krachtige Mars. Je bent daardoor in staat al vanaf de 1ste dagen krachtig en overtuigend met mensen om te gaan. Je vindt het ook erg leuk om met mensen te praten en in principe over alles wat jou en anderen kan boeien. Wat Lees meer


Leeuw

Algemeen
De 1ste week is er een verbinding tussen de egocentrische Zon en de communicatief sterke Mercurius. Deze vormen de 5de een gezamenlijke kracht, waardoor je snel en passioneel kunt functioneren. Je bent krachtig in het communiceren met mensen en bent op intellectueel gebied in staat veel kennis tot je te Lees meer


Steenbok

Algemeen
Je heersende planeet Saturnus beweegt tot september retrograde. Daar moet je zeker rekening mee houden. Er kunnen storingen en conflicten zijn, door eerdere acties en handelingen die je verrichtte. Daardoor kunnen er instellingen, bedrijven of mensen zijn, die jou ter verantwoording roepen. Dit zal het Lees meer


Weegschaal

Algemeen
Je heersende planeet Venus zal al aan het begin van de maand een fantastische driehoek met Neptunus aangaan. Daardoor ben je vriendelijk en liefdevol, waardoor je op veel gebieden van je leven lekker in je vel kunt zitten. Je kunt de wereld door een roze bril zien en zowel singles als gebonden mensen Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag