Weekhoroscoop Kreeft

Geboortedatum 21 juni t/m 22 juli - week 26

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je zult het zondag lastig vinden evenwicht te vinden tussen ratio en emoties. Je wilt er op uittrekken en avontuur opzoeken, maar je kunt ook wel de neiging hebben om je thuis op te sluiten of bij vertrouwde mensen langs te gaan. Dit is echter afhankelijk van de relatie die je met je partner hebt. Hoe beter deze is, hoe meer je er op uit wilt trekken. Met name de Zon in jouw teken kan het moeilijk voor je maken, omdat je emoties alle kanten opspringen. Merk je dat dit gebeurt, dan is het goed om rust te nemen en je terug te trekken. Maandag t/m woensdag is er een romantische energie, die zorgt dat je met je hoofd in de wolken loopt. Heb je een goede relatie, dan zal je partner zich vereerd voelen met alle aandacht die je geeft. Zo niet dan kun jij je geregeld aan je partner storen en zijn er conflicten mogelijk. In dit geval doe je er goed aan je eigen weg te volgen en met vrienden of familie af te spreken. Vrijdag en zaterdag ben je in evenwicht en empathisch en liefdevol met goede energie voor romantiek en erotiek.

Singles
De Zon in jouw teken kan positief voor singles zijn. Je mag misschien last hebben van emoties, je ratio is ook sterk en daardoor zit je lekker in je vel. Je bent energiek en romantisch en zal aantrekking op anderen uitoefenen, waardoor je zeker aandacht kunt krijgen. Zondag en maandag kunnen rommelig zijn, waardoor je niet altijd tijd en energie hebt daadwerkelijk een nieuwe liefde te vinden. Dinsdag en woensdag zijn fantastisch en je kunt geregeld met je hoofd in de wolken zitten. Je maakt meer kans op een vaste partner als je met groepen mensen omgaat. Je vindt het fijn om binnen een vertrouwde groep te functioneren. Het is een prima tijd om naar dit soort plekken te gaan. Donderdag t/m zaterdag ben je flirterig en heb je meer zin in seks dan duurzame relaties. Bekijk goed wat je wilt. Verkeerde keuzes kunnen problemen geven. Wees assertief en geef duidelijke grenzen aan jezelf, maar ook aan anderen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagnacht in de Vissen. Dit geeft positieve energie, waardoor jij lekker in je vel zit en er veel mensen zijn, die positieve emoties bieden. Let op dat je soms de neiging kunt hebben om teveel met anderen bezig te zijn en eigen beslommeringen te vergeten. Mensen die last van hun maag of slokdarm hebben, kunnen extra last hebben. Sommigen kunnen ook last hebben van een zeer sterke drang naar genotsmiddelen. Het lichaam is kwetsbaar en vooral als je verkeerde dingen eet of drinkt. Maandagnacht t/m donderdagmiddag beweegt de Maan in de Ram. Dit kan een tijd van regeneratie zijn, waarbij je ziel zich oplaadt en herstelt. Het is een prima periode voor mensen om stress, depressie en andere negatieve emoties kwijt te raken. Let op dat de Ram veel kracht geeft, maar ook de neiging heeft om jou zeer actief te maken. Ga je hier niet goed mee om, dan kan je teveel energie kwijtraken. Mensen die hoofdpijn hebben, doen er goed aan hun ogen te laten controleren. Ook is het belangrijk stress te mijden, omdat dit nu extra veel hoofd-, nek,- en rugpijn kan brengen. Donderdag zal de Maan naar de Stier bewegen en dit kan emotionele en mentale spanning teweeg brengen. Tracht niet teveel te veranderen en blijf zoveel mogelijk met huidige routines bezig. Omdat veel mensen door deze energie sympathiek en zacht zijn, is het wel een periode dat je veel steun van anderen krijgt. T/m zaterdag zal deze energie wel problemen geven voor mensen die een kwetsbare keelstreek hebben, omdat er meer kans op ontstekingen kan zijn. Mannen kunnen meer last van het achterhoofd en de nek hebben. Voor vrouwen is er meer kans op problemen met menstruatie. De Kreeft verlangt een stabiele thuissituatie om weer op te laden. Deze week dien je veel aandacht aan de thuissituatie te geven. Maak het extra gezellig en breng tijd door met mensen waar je je ontspannen bij voelt. Wat betreft sport zou je ervoor kunnen kiezen om thuis te trainen. Er zijn genoeg video’s met aerobicoefeningen, waar je je lekker bij uit kunt leven. In teamsporten ben je iemand die met name op het mentale vlak waardevol is. Je kunt mensen door je warme persoonlijkheid motiveren en stimuleren. Drink, als je veel sport, voldoende water. Je nieren kunnen kwetsbaar zijn, waardoor je last kunt krijgen van uitdroging. Drink voldoende water en laat roken en alcohol achterwege. Deze zijn extra negatief voor bepaalde organen.

Carrière en financiën
De energie van de Zon in jouw teken geeft al vanaf afgelopen vrijdag erg veel kracht. Je hebt erg veel zelfvertrouwen en weet wat je sterke en zwakke punten zijn. Niet alleen je zakelijke doelen weet je te bereiken, ook ben je communicatief en sociaal erg sterk. Je bent in staat evenwicht te vinden door op de juiste momenten pauzes te nemen of zelfs vrije dagen op te nemen. Zorg er ook voor dat je op de juiste momenten actief bent om al je werk af te ronden. Je hebt zondag en maandag veel fantasie, maar wilt wel eens teveel, waardoor je dingen doet die voor teleurstelling zorgen. Blijf steeds de realiteit in gedachten houden en vraag bij twijfel aan mensen wat zij in bepaalde situaties zouden doen. Let deze dagen op dat er mensen zijn, die minder goede bedoelingen hebben en zelfs agressief kunnen worden. Dinsdag en woensdag ben je assertief, maar tegelijk charmant, waardoor je prima kunt samenwerken. Mensen gaan graag met je om en je kunt je mening prima profileren zonder dat mensen zich hieraan storen. Woensdag zal Mercurius zich naar jouw sector van financiën begeven en daar tot halverwege juli blijven. Er kan een prima periode aankomen om te onderzoeken hoe jij je kunt ontwikkelen en welke doelen je na kunt streven. Werk vooral samen en ga niet teveel op eigen houtje handelen. Je kunt op donderdag wat steekjes laten vallen. Zorg dat je uitgerust op je werk komt en neem geregeld pauze op. Let op dat je de laatste dagen moeite hebt om met kritiek om te gaan. Beter kan je aangeven dat je het waardeert dat iemand eerlijk is. Er is een spirituele energie, die komt vanuit de verbinding tussen de Maan en Neptunus. Daardoor kun je voorspellende dromen hebben en is je intuïtie erg sterk.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van tegenstrijdige energieën)
Mars is de gehele maand in de Kreeft, waardoor mensen geregeld erg huiselijk kunnen zijn en er dus momenten zijn dat het erg stil op straat is, op momenten dat je dit niet verwacht. Venus beweegt nog tot begin juli in de Tweeling, waardoor er ook momenten zijn dat mensen er juist op uittrekken. Het zal dan ook een periode zijn, waarin mensen emotionele spanning ervaren en niet altijd weten wat ze nou precies willen. Omdat Neptunus al vanaf vrijdag retrograde in de Vissen beweegt en de Zon in de Kreeft zal er een onvoorwaardelijke liefde zijn naar familie, gezin en andere vertrouwde mensen. De retrograde Neptunus zorgt dat veel mensen begaan zijn met het leed van anderen en zichzelf nog wel eens wegcijferen. De Zon zorgt ervoor dat je dit vooral doet voor mensen waar je een emotionele band mee hebt. De passionele en verleidelijke tekens zijn echter gericht op spanning en avontuur. Zij doen het meer om te verleiden en zien erotiek en losse contacten als dat om van te genieten. Avontuurlijk ingestelde mensen kunnen beter niet teveel tijd geven aan mensen die hier absoluut geen behoefte aan hebben. Andersom moeten serieuze mensen niet in zee gaan met mensen die alleen los contact willen. Wees voorzichtig met verleiden, omdat manipulatie, ontrouw en misleiding aan de orde van de dag kunnen zijn. Er is hierbij iets bijzonders te melden, omdat Lilith in de Vissen is. Daardoor hebben bepaalde tekens meer de neiging tot misleiden, terwijl anderen de rol van slachtoffer op zich nemen.

Lilith is een hypothetische tweede Maan van de Aarde. Dit is zeker niet irreëel, omdat er wel degelijk een energetisch extra kracht ontstaat vanuit de baan, die de Maan maakt. In ieder geval kan die ervoor zorgen dat mensen moeite hebben romantiek en erotiek aan elkaar te koppelen. Veel mensen kunnen deze week moeite hebben om zich te geven. Er is veel afstandelijkheid tussen vaste partners, maar wel veel avontuurlijke energie naar onbekenden of mensen die onbereikbaar lijken. Het kan dus een zeer moeilijke week voor liefde zijn. Met name tekens die door Venus, Mars, Jupiter of Mercurius beheerst worden, kunnen hier last uit ondervinden. Overigens kunnen vrouwen meer last hebben van het willen verleiden, dan mannen. Zij zullen dan meer de neiging hebben over grenzen te gaan, terwijl de mannen juist voorzichtiger zijn. Zondag de gehele dag en maandagochtend is er ruimte om tijd aan jezelf te besteden. De Maan komt maandagnacht naar de Ram en dit zal roering brengen. Mensen kunnen wat impulsiever zijn, waardoor er fouten gemaakt kunnen worden en er ook minder concentratie in mensen zit. Aan de andere kant is het leven speels en minder geprogrammeerd, zodat mensen minder neiging hebben om afspraken van tevoren vast te leggen. Woensdagavond zal Mercurius de Leeuw ingaan. Dit geeft creativiteit en leuke ideeën. Let op, er kan bezitterig gedrag optreden en mensen kunnen ook veel vooroordelen hebben. Merk je dit, tracht controle te houden en wees open en avontuurlijk. Donderdag is een dag om buiten je comfortzone te treden. De veelzijdige Uranus sluit zich aan bij de dominante Zon en dit zorgt dat mensen graag met andersdenkende omgaan en dit brengt plezier in de brouwerij. Het eind van de week beweegt de Maan naar de Tweeling en dit is een prima energie voor sociale activiteiten en communicatie met mensen. Blijf dus niet alleen thuiszitten, maar trek er lekker op uit.

Kreeft