Weekhoroscoop Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - week 26

 

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het is een week om je gang te gaan en je partner te verwennen. De Zon zal jou seksueel versterken. Je vindt het belangrijk om liefde alle aandacht te geven en te zorgen dat je partner zich goed voelt. Je hebt passionele emoties en bent geregeld letterlijk en figuurlijk verhit. Daardoor ben je niet te stoppen en wordt het een uitdagende tijd vol spanning en avontuur. Zondag en maandag zal je veel gedaan krijgen van wat je van plan bent. Je voelt je lekker en dit zal je uitstralen, waardoor het erg plezierig vertoeven met jou is. Dinsdag en woensdag ben je ook zeer aantrekkelijk en moet je opletten dat er mensen zijn, die dit ook vinden. Heb je een jaloerse partner, dan kunnen hier problemen uit ontstaan. Je bent creatief genoeg om hier een weg in te vinden en te laten merken dat je partner de enige voor je is. De rest van de week verloopt prima, waarbij erotiek en romantiek tussen jullie fantastisch zal zijn.

Singles
De Zon zal door je sector van seksualiteit en intimiteit reizen. Dit zorgt dat je speels en avontuurlijk bent, maar ook onrustig en onzeker. Je hebt namelijk zoveel behoefte aan een partner dat je soms te ongeduldig bent. Je kunt dan teleurgesteld raken als iets anders loopt dan je zou willen. Er wordt dan ook aangeraden relaxt te blijven en niet teveel te verwachten. Zondag en maandag zijn mindere dagen voor de romantiek. Je kunt beter tijd besteden aan vrienden of familie. De 25ste zal de Maan in jouw sector van romantiek terechtkomen en dit is een prima energie om de liefde volledig toe te laten. Je straalt krachtige seksuele energie uit en zal zeker mensen aantrekken. Ook nu moet je nog opletten dat je niet gelijk de juiste persoon aan kunt trekken. Teleurstellingen zijn dan nog steeds aanwezig. Vanaf donderdag wordt dit anders en ben je relaxter. Hierdoor zal je mensen aantrekken die een duurzame relatie willen gaan. Heb je daar behoefte aan dan is het een prima tijd om te daten en te stappen.

Mentale en fysieke gesteldheid
De Maan staat tot maandagnacht in de Vissen. Dit geeft positieve energie, waardoor jij lekker in je vel zit en er veel mensen zijn, die positieve emoties bieden. Let op dat je soms de neiging kunt hebben om teveel met anderen bezig te zijn en eigen beslommeringen te vergeten. Mensen die last van hun maag of slokdarm hebben, kunnen extra last hebben. Sommigen kunnen ook last hebben van een zeer sterke drang naar genotsmiddelen. Het lichaam is kwetsbaar en vooral als je verkeerde dingen eet of drinkt. Maandagnacht t/m donderdagmiddag beweegt de Maan in de Ram. Dit kan een tijd van regeneratie zijn, waarbij je ziel zich oplaadt en herstelt. Het is een prima periode voor mensen om stress, depressie en andere negatieve emoties kwijt te raken. Let op dat de Ram veel kracht geeft, maar ook de neiging heeft om jou zeer actief te maken. Ga je hier niet goed mee om, dan kan je teveel energie kwijtraken. Mensen die hoofdpijn hebben, doen er goed aan hun ogen te laten controleren. Ook is het belangrijk stress te mijden, omdat dit nu extra veel hoofd-, nek,- en rugpijn kan brengen. Donderdag zal de Maan naar de Stier bewegen en dit kan emotionele en mentale spanning teweeg brengen. Tracht niet teveel te veranderen en blijf zoveel mogelijk met huidige routines bezig. Omdat veel mensen door deze energie sympathiek en zacht zijn, is het wel een periode dat je veel steun van anderen krijgt. T/m zaterdag zal deze energie wel problemen geven voor mensen die een kwetsbare keelstreek hebben, omdat er meer kans op ontstekingen kan zijn. Mannen kunnen meer last van het achterhoofd en de nek hebben. Voor vrouwen is er meer kans op problemen met menstruatie. Een van de meest atletische tekens is de Boogschutter zeker wel te noemen. Je bent graag in de buitenlucht en bent vaak niet te houden bij de talloze sporten waar je aan wilt doen. Nu de weersomstandigheden intens zijn, is het voor jou lastig om de rust te bewaren. Er wordt aangeraden om dit wel te doen en niet te intensief bezig te zijn. Trek je er op uit, doet dit dan in een gebied waar je veel kunt wandelen, sporten en ontspannen. In het dagelijks leven willen Boogschutters graag actieve sporten doen, zoals watersporten, vechtsporten of andere intense sporten. Let deze week op dat je onderrug kwetsbaar is, waardoor je je makkelijk kunt blesseren. Laat sommige dingen door andere mensen doen of let in ieder geval op je houding.

Carrière
In je carrière kan je wel eens flink gestoord worden door energie van de Zon, die tot eind juli seksuele energie brengt. Daardoor kun je de neiging hebben om in de relatie met collega’s of andere zakelijke contacten te overdrijven. Je kunt moeite hebben privégevoel en erotische gevoelens niet te verwarren. Pas op, omdat er een misleidende energie is, waardoor je dingen kunt doen, waar je later spijt van kunt krijgen. Houd je gevoelens onder controle, vooral als je gebonden bent, maar ook als je single bent en iets start met een leidinggevende of juist ondergeschikte. Met name t/m dinsdag kan je hier de meeste last van krijgen en zal je dus op moeten letten. Vanaf woensdag zal de energie op dit gebied weer een stuk rustiger worden en kun je werk en liefde van elkaar scheiden. Moet je denkwerk doen, dan is de periode van zondag t/m dinsdag niet geschikt. Beter kun je deze woensdag en donderdag doen. Moet je fysiek zwaar werk doen, dan zijn vrijdag en zaterdag geschikt om deze probleemloos uit te voeren. Op andere dagen kun je teveel risico lopen, omdat je niet altijd geconcentreerd bent. Donderdag kun je chagrijnig zijn en moet je opletten dat er geen conflicten of ergere problemen uit voortkomen. Vrijdag kan jij je storen aan mensen die er met hun pet naar gooien. Het wordt dus zeker geen makkelijke week, waardoor je de hele week alert moet blijven dat je je werk op een goede wijze afrondt.

Overzicht van de week voor alle tekens (week van tegenstrijdige energieën)
Mars is de gehele maand in de Kreeft, waardoor mensen geregeld erg huiselijk kunnen zijn en er dus momenten zijn dat het erg stil op straat is, op momenten dat je dit niet verwacht. Venus beweegt nog tot begin juli in de Tweeling, waardoor er ook momenten zijn dat mensen er juist op uittrekken. Het zal dan ook een periode zijn, waarin mensen emotionele spanning ervaren en niet altijd weten wat ze nou precies willen. Omdat Neptunus al vanaf vrijdag retrograde in de Vissen beweegt en de Zon in de Kreeft zal er een onvoorwaardelijke liefde zijn naar familie, gezin en andere vertrouwde mensen. De retrograde Neptunus zorgt dat veel mensen begaan zijn met het leed van anderen en zichzelf nog wel eens wegcijferen. De Zon zorgt ervoor dat je dit vooral doet voor mensen waar je een emotionele band mee hebt. De passionele en verleidelijke tekens zijn echter gericht op spanning en avontuur. Zij doen het meer om te verleiden en zien erotiek en losse contacten als dat om van te genieten. Avontuurlijk ingestelde mensen kunnen beter niet teveel tijd geven aan mensen die hier absoluut geen behoefte aan hebben. Andersom moeten serieuze mensen niet in zee gaan met mensen die alleen los contact willen. Wees voorzichtig met verleiden, omdat manipulatie, ontrouw en misleiding aan de orde van de dag kunnen zijn. Er is hierbij iets bijzonders te melden, omdat Lilith in de Vissen is. Daardoor hebben bepaalde tekens meer de neiging tot misleiden, terwijl anderen de rol van slachtoffer op zich nemen.

Lilith is een hypothetische tweede Maan van de Aarde. Dit is zeker niet irreëel, omdat er wel degelijk een energetisch extra kracht ontstaat vanuit de baan, die de Maan maakt. In ieder geval kan die ervoor zorgen dat mensen moeite hebben romantiek en erotiek aan elkaar te koppelen. Veel mensen kunnen deze week moeite hebben om zich te geven. Er is veel afstandelijkheid tussen vaste partners, maar wel veel avontuurlijke energie naar onbekenden of mensen die onbereikbaar lijken. Het kan dus een zeer moeilijke week voor liefde zijn. Met name tekens die door Venus, Mars, Jupiter of Mercurius beheerst worden, kunnen hier last uit ondervinden. Overigens kunnen vrouwen meer last hebben van het willen verleiden, dan mannen. Zij zullen dan meer de neiging hebben over grenzen te gaan, terwijl de mannen juist voorzichtiger zijn. Zondag de gehele dag en maandagochtend is er ruimte om tijd aan jezelf te besteden. De Maan komt maandagnacht naar de Ram en dit zal roering brengen. Mensen kunnen wat impulsiever zijn, waardoor er fouten gemaakt kunnen worden en er ook minder concentratie in mensen zit. Aan de andere kant is het leven speels en minder geprogrammeerd, zodat mensen minder neiging hebben om afspraken van tevoren vast te leggen. Woensdagavond zal Mercurius de Leeuw ingaan. Dit geeft creativiteit en leuke ideeën. Let op, er kan bezitterig gedrag optreden en mensen kunnen ook veel vooroordelen hebben. Merk je dit, tracht controle te houden en wees open en avontuurlijk. Donderdag is een dag om buiten je comfortzone te treden. De veelzijdige Uranus sluit zich aan bij de dominante Zon en dit zorgt dat mensen graag met andersdenkende omgaan en dit brengt plezier in de brouwerij. Het eind van de week beweegt de Maan naar de Tweeling en dit is een prima energie voor sociale activiteiten en communicatie met mensen. Blijf dus niet alleen thuiszitten, maar trek er lekker op uit.

Boogschutter