astro content

Boogschutter

Geboortedatum 22 november t/m 22 december - 13

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag doe je er goed aan je meer te richten op rust en ontspanning. Het is een prima weekend om er lekker met je partner op uit te trekken en aandacht te geven aan dingen waar jullie al een tijd niet aan toegekomen zijn. De positieve gevoelens uit het weekend kun je zeker t/m woensdag meenemen. Je bent gelukkig in de liefde en zal je partner verwennen met leuke activiteiten, geschenken en lieve woordjes. Je kunt deze periode dan ook de relatie op een goede manier zien ontwikkelen en niet alleen op gebied van romantiek, maar ook op sociaal gebied. Jullie kunnen leuke dingen doen en vrienden en familie zullen erg belangrijk zijn. Alles wat je doet, zal uitstekend verlopen. Donderdag en vrijdag zijn minder gunstig. Er hangt storende energie en je kunt je snel irriteren als iets anders gaat dan je wilt. Zaterdag zal de romantiek je weer toelachen, waardoor de relatie vanzelf weer fijn zal verlopen.

Singles
Je hebt aan het begin van de week behoefte aan een nieuwe relatie. Dit hoeft niet een vaste partner te zijn, omdat je het avontuur en de spanning niet schuwt. Daardoor zal je zondag en maandag al zeer actief zijn. Je denkt veel na over gevoelens die je ervaart en zal het ook wel fijn vinden om er geregeld op uit te trekken. Het is een week, waarin een ex-partner terug in je leven kan komen. Wees hier wel duidelijk in en geef gelijk grenzen aan. Andersom geldt natuurlijk dat je niet over de grenzen van je ex dient te gaan. Tussen maandag en woensdag ben je romantisch en sympathiek en sociaal actief. Je kunt dus nieuwe mensen leren kennen. Let donderdag en vrijdag op dat er storende energie is, waardoor je beter gas terugneemt en alleen tijd met mensen doorbrengt, waar je je veilig bij voelt. In het weekend ben je romantisch en snel verliefd. Het is een prima periode om te stappen of een date te plannen.

Mentale en fysieke gesteldheid
In relaties zijn Boogschutters mensen die graag onafhankelijk functioneren, maar ze willen toch ook wel een spirituele hechte band met hun partner hebben. ook vinden ze het belangrijk om een band te hebben die op intellectuele gronden gebaseerd is. Ondanks dat ze avontuurlijk zijn ingesteld, hebben ze ook een grote discipline, waarbij ze weten wat ze wel en niet willen. Ze komen hierdoor duidelijk over, waardoor mensen weten wat ze aan de Boogschutter hebben. Je zult je leven dan ook zo indelen dat je nog een lange tijd kunt genieten van je vrijheid, zelfs als je een relatie hebt. Het is dan ook een week, waarin je er op uit wilt trekken om te reizen en te sporten. Een Boogschutter heeft het nodig om veel te sporten. Op die manier kun je je energie er krachtig uitgooien, waardoor de energie zich niet opkropt. Gebeurt dit wel, dan kunnen de organen flink onder druk komen te staan. De emerald is een steen die de komende periode veel energie geeft. De komende week dien je dus veel te sporten, zodat je je energie er goed uit kunt gooien. Het zal je zowel mentaal als fysiek veel energie geven.

Carrière en financiën
Zondag is een goede dag om zaken te doen, waardoor het geen echte vrije dag voor de meeste mensen zal zijn. Het is een prima dag om te vergaderen of een zakenreis te maken. Toch moet je opletten dat je wat humeurig kunt zijn. Gaat iets minder goed, wees dan geduldig. Maandag is een zeer gelukkig dag met veel geluk en onverwachte kansen. Let op je emoties, omdat die je wat spanning kunnen geven. Misschien doe je er maandag goed aan om niet teveel te werken en tijd te gebruiken om na te denken over de rest van de week en de toekomst. Dinsdag t/m donderdag zijn normale dagen, maar is er veel werk, waardoor je alle zeilen bij moet zetten. Vrijdag zal de rust weerkeren en is er veel minder werk, althans als je de eerdere dagen gebruikt hebt om je werk volledig aandacht te geven. Het is een prima dag voor financiën en je mag best wat risico’s nemen. Je dient wel in de gaten te houden wat je te besteden hebt. Lenen of meer geld uitgeven dan eigenlijk kan, wordt niet aangeraden. Het weekend kun je beter aan vrije tijd besteden. Moet je werken, zorg dan voor voldoende rust en ontspanning.

Overzicht van de week voor alle tekens (de periode van de 2de Volle Maan van maart )
Zondag zal de Maan vooral emoties losmaken. Afhankelijk van hoe emotioneel sterk mensen zijn, kunnen ze zowel met ups als downs te maken krijgen. Let op dat je je emoties niet teveel los laat, maar jezelf blijft controleren als je het moeilijk hebt. Maandag en dinsdag zal de energie een stuk relaxter zijn, doordat de Maan in de Leeuw komt. Mensen zijn vriendelijk, enthousiast en zeer passioneel. Samenwerking zal goed verlopen en sociale contacten zullen over het algemeen een mooie energie krijgen. Ook kunnen mensen veel in hun carrière bereiken. Venus en Uranus zullen woensdag een prettige en vriendelijke energie delen. Het is een prima dag voor vriendschappen en om zelfs meer aandacht aan je privéleven te besteden dan aan je carrière. Donderdag zal een lastige dag worden, omdat de Zon en Saturnus conflictueuze energie delen. Mensen kunnen dan wat meer moeite hebben om actief te worden. Er is zelfs een grote kans op fysieke kwalen. Het is dan ook verstandig om je wat meer te richten op minder intensieve taken. Beter kun je grote projecten en zware werkzaamheden uit stellen. Vrijdagmiddag zal de Maan in de Weegschaal reizen en beweegt de intense en sexy Venus in de Stier. Venus en de Stier hebben een innige band met elkaar, waardoor er in de romantiek veel goeds te bespeuren valt. Zaterdag de 31ste zal de Maan om 14:37:47 vol aan de hemel staan.

De Volle Maan, in de Weegschaal, is zeer krachtig als het om emoties en intuïtie gaat. Omdat ook de Ram invloed uitoefent, worden mensen niet alleen uitgedaagd om actie te ondernemen, maar ook gemotiveerd en versterkt om ook daadwerkelijk actief en efficiënt handelingen uit te voeren. De Maan zal dan ook de verbindende factor zijn om kosmische energieën te bundelen. De retrograde Mercurius en de Maan ondersteunen bij het zoeken naar balans tussen individualiteit aan de ene kant en een groepsgevoel aan de andere kant. Mars en Saturnus storen elkaars energie, waardoor mensen impulsief en ongeduldig kunnen zijn. Ook hier kunnen Mercurius en de Maan voor balans zorgen, zodat je de rust kunt vinden. Tenslotte kan de Maan voor spirituele energieën zorgen, waardoor je op hoger niveau veranderingen toe kunt passen. Deze kunnen je leven een positieve boost geven om dingen te kunnen veranderen.Deze horoscoop wordt door Frank Post vervaardigd met behulp van de psychologische astrologie. Hiermee wordt een richting in je leven aangeboden. Je kunt Frank bereiken op www.astroangels.be onder boxnummer 0119. Het is zeker de moeite waard om eens uitgebreid op persoonlijke aspecten, waardoor je eigen toekomst en een beter beeld krijgt van je persoonlijkheid. © 2017 FZP. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt , in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieŽn, opnamen, of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever (FZP).

Goedkoper bellen?
   Bel met credits

Happy hour

Happy Hour dagelijks tussen 15:00 en 16:00 uur. Tijdens ons Happy Hour bel je voordeliger met onze consulenten.

NL: 0909-1901 (‚ā¨0,60/min)

BE: 0902-12024 (‚ā¨1,00/min)

Blog

door Medium Amanda
I Tjing
De I Tjing is een duizenden jaren oud Chinees orakel dat gebaseerd is op de gedachte dat alles altijd in verandering is. I Tjing Lees meer
door Medium Peter
Dromen en visioenen
Lieve mensen,

Mijn naam is Peter en ik ben expert op het gebied van dromen, omdat maart nog jong is en ik nieuw op de Lees meer
door Medium Moon
maart 2018 Lente in zicht.
Angsten los laten bij Hooggevoelige mensen.
En samen leren pijnen te deactiveren met de krachten van de Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love is er voor jou in de nacht...
Lieve allemaal,

Kom je moeilijk in slaap.... Wil je lekker fris en fruitig met positieve Lees meer
door Medium Angel-Love
Angel Love voor de nachtbrakers !
Lieve klanten,
Kan je niet slapen.... wil je lekker positief je nacht in? Of heb je misschien een Lees meer
door Medium Lindes
Soulmates medium Lindes
Lieve mensen.
Soulmates
Hoe word je daar lid van?

Heb jij je soulmate nog niet ontmoet. Zoek niet langer.
Alle Lees meer
door Medium Angelica
Extra vroeg!
Vandaag ben ik extra vroeg online!
Voor de meest uiteenlopende vragen zit ik voor je klaar!

Relatie
Financieel
Healing op Lees meer
door Medium Angelica
Toeval bestaat niet
Toeval bestaat niet.
Het valt ons toe.
Een prachtige gedachte?
Of een tool om je gedachten te manipuleren en Lees meer
door Medium Margriet
Het pad der eenvoud
Simpel zijn de wensen.
Denk niet in het groot.

Enkel het broodnodige,
niet van in de wal tot in de Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart hogepriesteres
Deze kaart gaat over balans.
Balans in keuzes
Balans in wat je wenst
Balans in je relatie je werk je leven

Ben Lees meer
door Medium Amanda
Affirmaties positieve zelfsuggestie
Een manier om onze gedachten, ons zelfbeeld, gezondheid en eigenwaarde te beÔnvloeden is het gebruikt Lees meer
door Medium Floor
Blauwe supermaan
We gaan aankomende week een bijzonder verschijnsel meemaken, woensdag 31 januari hebben we de blauwe supermaan.
Een Lees meer
door Medium Elvira
Groeien door blokkades
Blokkades worden al snel gezien als lastig en iets wat snel weg moet worden gewerkt. Als je er echter op een andere Lees meer
door Medium Angelica
Zeer succesvolle gesprekken!!
Dankbaar dat mensen mij bellen voor inzicht.
Heb vandaag weer zee bijzondere mensen "ontmoet" en samen met Lees meer
door Medium Angelica
Dagkaart voor vandaag: Moeder Aarde Kaart nr 34 Lastkorf
Ik heb een hele mooie dagkaart getrokken

De Lastkorf
Soms ervaren we iets als Lees meer
Weekhoroscoop

Ram

Liefdesrelatie en sociale contacten
In het weekend ben je vooral met zakelijke aspecten bezig, zoals het opknappen of schoonmaken van je huis of andere dingen die moeten gebeuren. Ook familie zal veel tijd in beslag nemen. Je voelt je zondag erg fijn en dit heeft een positieve invloed op je relatie. Het zal dan Lees meer


Leeuw

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent krachtig en dominant, maar wilt niet veel op de voorgrond treden. Toch wordt aangeraden om de eerste dagen wel naar voren te komen. Je hebt veel passie en romantiek in je en mag deze best wel laten zien. Met name zondag t/m woensdag is uitstekend geschikt om leuke Lees meer


Boogschutter

Liefdesrelaties en sociale contacten
Zondag doe je er goed aan je meer te richten op rust en ontspanning. Het is een prima weekend om er lekker met je partner op uit te trekken en aandacht te geven aan dingen waar jullie al een tijd niet aan toegekomen zijn. De positieve gevoelens uit het weekend kun je zeker t/m Lees meer


Steenbok

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je kunt moeite hebben met een partner die te actief is. Je hebt dan het gevoel dat deze wat overdrijft. Misschien doe je er goed aan die gevoelens los te laten en lekker te genieten van intimiteiten en liefde. Denk minder aan werk en meer aan romantiek. Maandag en dinsdag kun Lees meer


Stier

Liefdesrelatie en sociale contacten
Je voelt je zondag zorgzaam en wilt dat ook laten merken. Dit kan positief zijn, als je dit op een open en vriendelijke manier doet. Echter, ben je te bezitterig, dan voelt je partner zich teveel opgejaagd. Dit kan ook gelden voor vrienden en familie. Maandag t/m woensdag hangt Lees meer


Schorpioen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Het weekend t/m het midden van de week ervaar je een krachtige energie. Deze kan ervoor zorgen dat je leven op een prima manier geleid kan worden. Je bent magnetisch en mensen vinden het leuk om met je af te spreken. Tegen je partner kan je erg eerlijk over gevoelens zijn en Lees meer


Maagd

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je staat zondag en maandag open voor energie van anderen en dit zorgt dat je je lekker op kunt laden. Let op dat je je richt op positieve mensen, plekken en situaties. Je kunt namelijk ook energetisch leeg gezogen worden als er negativiteit is. Je bent in staat om orde in je Lees meer


Waterman

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent de 1ste dagen van de week emotioneel en dit stoort je. Je weet niet goed wat je wilt, waardoor dit ook naar je relatie door kan werken. Je kunt namelijk wel eens wisselvallig zijn, omdat je humeur te wensen overlaat. Je doet er goed aan ontspannende activiteiten in te Lees meer


Tweelingen

Liefdesrelatie en sociale contacten
Zondag heb je een gat in je hand en wil je het liefst veel geld uitgeven. Op zich natuurlijk niet erg. Je mag jezelf best lekker verwennen. Praat hier wel met je partner over. In een relatie is het natuurlijk belangrijk om er afspraken over te maken. Maandag t/m woensdag zal er Lees meer


Kreeft

Liefdesrelaties en sociale contacten
Er hangt zondag een uitstekende emotionele energie, die ervoor zorgt dat je beste eigenschappen naar buiten komen. Het is dus een prima dag om met geliefden door te brengen. Je hebt maandag zin om je partner flink in de watten te leggen met een leuk geschenk. Doe dit echter Lees meer


Weegschaal

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je hebt de romantiek aan het eind van de vorige week misschien opgespaard. Deze kan je er op zondag uit laten komen en je kunt daar flink van genieten. Het is een prima dag om er samen met je partner op uit te trekken. Deze energie zal je t/m woensdag bij je dragen, waardoor Lees meer


Vissen

Liefdesrelaties en sociale contacten
Je bent zondag op romantiek gericht en doet er alles aan het je partner naar de zin te maken. Je voelt inspiratie om van alles te bedenken om later in het jaar te doen. Dit kunnen zelfs grote plannen zijn, die veel impact op de relatie hebben. Let op dat de energie t/m woensdag Lees meer


Astro App

Astro APP

Bekijk gratis je horoscoop en doe een online Tarotlegging. Tevens kan je zien welke mediums en paragnosten nu beschikbaar zijn.

Tarotkaarten


Tarotkaart van de dag

SMS Consult

Wilt u een medium advies per SMS ontvangen? Klik dan hier om naar de SMS pagina te gaan.

SMS icoon

Maandhoroscoop

Tweelingen

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, kan problemen met familie- of gezinsleden voortbrengen. Er kunnen ook onverwachte taken thuis zijn en je kunt teveel geld uitgeven. Je bent emotioneel en hebt behoefte aan ondersteuning. Je heersende planeet Mercurius en Venus zullen vanaf de 6de in de Lees meer


Waterman

Overzicht van de maand
De Volle Maan, in de Maagd beidt energie, waardoor je passie en ambities hebt om te ontwikkelen. Onverantwoordelijke mensen, die oneerlijk geweest zijn of niet de juiste intenties hadden, kunnen nu met een verandering te maken krijgen. Ook mensen die met tegenslagen te maken hebben gehad, Lees meer


Boogschutter

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de brengt positieve energie. Je boekt vooruitgang, stelt nieuwe doelen en kunt vol vertrouwen volbrengen, wat je in gedachten hebt. Ook kun je conflicten en tegenslagen oplossen. Mensen die onverantwoordelijk waren, hebben moeite ze op te lossen. Mercurius en Venus Lees meer


Schorpioen

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt ervoor dat er een gunstige energie is om problemen op te lossen, zowel zakelijk als privé. Je bent sociaal en betrokken bij vrienden, familie en groepen. Het is echter ook een tijd van een breuk met een partner of vriend(in) of het weglopen bij iets waar je geen Lees meer


Vissen

Overzicht van de maand
De 1ste Volle Maan zal een prima energie geven om aandacht aan vertrouwde mensen, je partner en collega’s te geven. Problemen kunnen opgelost worden en je kunt dichter naar mensen toegroeien of juist van ze af groeien. Emotioneel sta je open voor mensen waar je van houdt, maar moet je Lees meer


Maagd

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal in je teken staan, waardoor je oogst wat je gezaaid hebt en je vooruitgang kunt boeken. Onverantwoordelijke mensen kunnen met tegenslagen en problemen te maken krijgen. Blijf in jezelf geloven en gebruik de energie om te veranderen. De 6de zal je heersende planeet Mercurius Lees meer


Weegschaal

Overzicht van de maand
De Volle Maan zorgt er rond de 2de voor dat je bezig bent met zaken die in het verleden hebben gespeeld en nog doorwerken. Alhoewel je je niet echt uit, kun je emoties wel beter loslaten. Over het algemeen kan je deze tijd gebruiken om uit te rusten en op te laden. Vanaf de 6de zullen Lees meer


Steenbok

Overzicht van de maand
De Volle Maan zal de 2de in de Maagd reizen, waardoor je zeer intellectueel bent. De 1ste week is geschikt om allerlei zaken op te lossen, je te ontwikkelen en te onderzoeken wat je kunt doen om de juiste weg te volgen. Je bent passioneel en staat volledig achter keuzes, waardoor je niet Lees meer


Kreeft

Overzicht van de maand
De Volle Maan van de 2de, in de Maagd, zorgt voor ideeën, die je in toekomstplannen om kunt zetten. Ook kun je bestaande doelen afronden. Qua emoties ben je in staat om gevoelens uit te drukken en te zeggen wat je denkt. Mensen communiceren graag met je, omdat je liefdevol en warm bent. Lees meer


Leeuw

Overzicht van de maand
De Volle Maan in de Maagd zorgt dat je prima handelt en veel financiële kwesties en overeenkomsten afsluit. Je kunt obstakels en problemen uit de weg ruimen, maar let op dat je wel emotioneel kunt zijn. Kritiek of afkeuring kun je moeilijk aanvaarden, omdat je zelfvertrouwen dan een Lees meer


Stier

Overzicht van de maand
Je hebt veel zakelijke ambities en wordt geholpen door een gunstige planetaire energie. Liefde, gezin, familie of mentale zaken zullen iets minder goede energie krijgen. Sociaal gezien zal je ondernemend zijn en zoek je geregeld contact met mensen. Je zult je eigen gang gaan en bent dominant Lees meer


Ram

Overzicht van de maand
Maart wordt een maand om te bedenken wat anderen willen om tevreden te zijn. Je hebt er niets aan als jij tevreden bent, terwijl mensen in je omgeving dit niet zijn. Tracht dus evenwicht te vinden tussen jouw wensen en die van anderen. De start van de maand zal door de Volle Maan geschikt Lees meer


Engelen kaarten


Tarotkaart van de dag