Maandhoroscoop Tweelingen

Horoscoop Tweeling lees je bij Astroangels.nl

Geboortedatum: 1 mei t/m 20 juni - Juni 2019

Overzicht van de maand
Mercurius zal in het begin van de maand jouw teken verlaten. Daardoor is het erg belangrijk om op je humeur te letten. Je hebt wel eens de neiging om te snel te handelen of te reageren als er iets gebeurt. Dit kan veel energieverlies opleveren en daardoor kan je humeur onder druk staan. Is er iets waar je niet blij mee bent, dan doe je er goed aan eerst na te denken wat er precies gebeurt en hoe je hiermee om moet gaan. Daarna kun je er met iemand over praten en pas echt handelen. Daarnaast is het ook belangrijk om niet om minder goede dingen heen te lopen en te roepen dat het allemaal meevalt. Durf confrontaties aan te gaan, maar wel op een relaxte en doordachte wijze. Je zult merken dat problemen dan meevallen en je humeur vanzelf beter wordt. In de 1ste week kunnen er belangrijke zaken of gebeurtenissen zijn, waar je alert op moet zijn. Het is jammer als je grote kansen laat liggen, als je te voorzichtig bent. Let vooral op belangrijke berichten via sociale media. Venus zal de 8ste in jouw teken komen. Hierdoor zal je voorzichtiger met woorden zijn, waardoor er minder kans op problemen is. Je kunt dan veel liefde bieden, niet alleen aan een liefdespartner, maar ook aan anderen. Je komt dan ook erg hartelijk over en dat zorgt voor ruimte voor sociale contacten. Omdat deze maand naast Venus ook de Zon in jouw teken reist, zal je veel kansen krijgen, die niet alleen privé, maar ook zakelijk vooruitgang brengen. Let op dat er vanaf de 8ste veel actie is, maar dat dit ook reactie oproept. Er kan flink wat opwinding zijn, die niet altijd even goed uitpakt. Gebeurt dit, wees dan gerust, omdat de meeste problemen vanzelf oplossen. Met name in contact met mensen duurt het even voor je kunt laten zien wie je bent, maar dan zullen mensen relaxter met jou omgaan. Mannen kunnen soms erg star zijn en vrouwen te frivool. Leren mensen je eenmaal kennen, dan zullen ze ook een andere kant van je zien. Mars in de Kreeft zorgt deze maand dat je financiële en familiale problemen oplost. De 10de t/m de 12de is geschikt om kansen te pakken en plannen te maken die voor de toekomst veel goeds bieden. De 14de t/m de 16de kun je uit evenwicht zijn, wat zowel privé als in je carrière optreedt. Er wordt aangeraden hierover te praten en conflicten te mijden. Deze kunnen voor onherstelbare problemen zorgen. Vanaf de 25ste zal er goede energie zijn, waardoor je de maand fantastisch afsluit.

Liefde en relaties
Er gebeuren mooie dingen, waardoor conflicten en andere problemen opgelost worden. Of je nu single bent of gebonden, de kosmische energie biedt veel geluk. Daarbij zullen vooral de Zon en Mercurius zorgen dat je een goede karma hebt en je daardoor charmant bij anderen overkomt. Het is een maand van verleiding en aantrekking. Let op dat je de 1ste dagen van de maand bezitterig en jaloers kunt zijn. Je beschouwt in een relatie je partner als bezit. Doet deze iets wat jij niet prettig vindt of komt iemand in de buurt dan kun je venijnig zijn. Het is niet erg jaloers te zijn, maar uit dit op een gewone manier en niet door negatief gedrag. De 3de zal de Nieuwe Maan de Tweeling flink prikkelen. Er kunnen verrassingen zijn en je ervaart sterke drang om romantiek en erotiek op te zoeken. Mercurius zal de 4de uit je teken verdwijnen, maar dit zorgt er niet voor dat je op romantisch gebied tekort komt. Er lijken voor gebonden mensen mooie nachten met veel warme emoties. Singles zijn aantrekkelijk en hebben kans op een nieuwe partner of iemand die erotiek deelt. Let op emoties, omdat die zorgen dat je de mooie kant van romantiek kwijt raakt en er problemen ontstaan. Vanaf de 8ste komt Venus de Zon in jouw teken gezelschap houden en hiermee kan je de relatie versterken. Ook is het een prima tijd om te overdenken of jij zelf nog iets kunt veranderen aan je eigen gedrag. Je bent in ieder geval charmant en liefdevol. Singles zijn dit eveneens en tegelijk spraakzaam en flirterig. Wat je ook zegt of doet je krijgt makkelijk aanbidders en dit zal een groot deel van de maand zo blijven. Vanaf de 17de zal de energie van de Maan voor een flinke boost in de liefde zorgen, mede omdat de Zon dit versterkt.

Singles kunnen makkelijker nieuwe vrienden maken en wellicht zelfs een nieuwe relatie krijgen. Met name de periode van de 17de t/m de 19de is geschikt voor passionele en spannende avontuurtjes als gevolg van de Volle Maan in de Boogschutter. Gebonden mensen moeten deze periode opletten dat ze zich niet laten verleiden door een vriend(in) of onbekende persoon. Deze periode doe je er goed aan evenwicht te vinden en te zorgen dat je de plezier en nuchterheid op de juiste momenten weet te doen. De energie van de Maan, Venus en de Zon zullen de rest van de maand bij je blijven. Je bent actief met romantiek en erotiek is, maar geeft ook veel aandacht aan familie en anderen. Stel duidelijke grenzen, omdat sommigen teveel tijd eisen. De 18de en 19de kun je soms geduld verliezen. Tracht open en geduldig te blijven. De 21ste begint Neptunus een retrograde beweging door de Vissen, waardoor je intuïtie versterkt wordt. Tracht realiteit en irrealiteit wel in evenwicht te houden. Je kunt voorspellende dromen krijgen. Tracht te bedenken wat ze je zeggen. De 25ste en 26ste zijn voor de romantiek erg fijn. Je weet wie je bent en wat je allemaal aan mogelijkheden hebt. In de relatie ben je zelfverzekerd en liefdevol. Als single kom je sterk over en zal je mensen aantrekken met je charmante uiterlijk en je zeer leuke manier van communiceren. De laatste dagen kun je dominant in een relatie zijn. Overdrijf niet, omdat je je partner anders van je wegduwt. Singles zullen de energie gebruiken om mensen aan te trekken. Vraag jezelf wel af of zijn bij je passen. Misschien trek je nu wel de verkeerde mensen aan.

Carrière en zakelijkheden
Je kunt het eerste deel van de maand niet gelukkig zijn met dat wat je doet. Dit kan met verschillende dingen te maken hebben. Weet je niet waar het door komt, dan doe je er goed aan er achter te komen. Je kunt er anders te lang mee rondlopen en dat is niet goed voor je mentale gemoed en je vitaliteit. Het kan dan een maand worden, waarin je onzeker bent en niet goed kunt functioneren. Dit kan je dan op negatieve wijze naar buiten dragen. Zorg er deze maand voor dat je ontdekt waar je blij van wordt of wat je moet doen om goed te functioneren. De maand start met gelukkige kosmische energie en er zijn ook veel Tweelingen die merken dat er veel goeds te bespeuren valt. Je kunt de 1ste en de 2de ook prima gebruiken om te solliciteren of andere nieuwe dingen op te starten. De 3de en 4de zal de Nieuwe Maan in jouw teken veel positiviteit brengen, waardoor je goed kunt functioneren. Moet je nu belangrijke besluiten nemen, contracten afsluiten of andere belangrijke dingen doen, dan is dit een geschikte tijd. Ook is het een prima tijd voor communicatie, omdat jij je goed verwoordt. Ook zal jouw heersende planeet Mercurius een gunstige werking op je financiële status hebben. Je verandert een aantal zaken, die waarschijnlijk voor verbetering zorgen. Hieruit kun je fantastische resultaten halen, waar je verbaasd over kunt zijn.

Van de 5de t/m de 7de moet je opletten dat er belangrijke dingen zijn, die je beter niet laat liggen. Soms kan je namelijk minder concentratie hebben. De 8ste zal Venus naar de Tweeling reizen en dit zorgt dat je vertrouwen krijgt en je daardoor veel meer geluk kunt ervaren. Dit zal de hele verdere maand zo blijven. De 10de zal de Zon in jouw teken in oppositie met Jupiter staan. Door intense krachten kun je problemen oplossen, waardoor het leven fijner wordt. Deze tijd is tevens geschikt om nieuwe doelen te stellen en ideeën te krijgen over wat je in de toekomst wilt gaan doen. Mensen die samenwerken of een eigen bedrijf hebben, moeten van de 14de t/m de 16de zorgen dat zij zich niet laten ondersneeuwen door dominante mensen. Saturnus komt vanaf de 18de in een sextiel met Neptunus. Hierdoor dien je evenwicht te vinden tussen emoties, intuïtie en ratio. Zorg dat je duidelijke plannen hebt en stel jezelf deadlines. Diezelfde dag komt Mercurius in verbinding met Mars. Daardoor ben je in staat achterstallig of fysiek zwaar werk af te ronden. De 19de zal de retrograde Pluto ook nog een duit in het zakje doen,, waardoor je intellectueel werk prima aandacht kunt geven. Vanaf de 20ste doe je er goed aan mensen hulp te vragen als je iets zelf niet weet. Heb je kans praat dan vaak met mensen die je vertrouwt. Vanaf de 25ste komt Mercurius in de Leeuw en je sector van communicatie. Er is dan flink wat optimisme, waardoor je veel ideeën en kennis hebt over dat wat je wilt doen. Je bent zeer krachtig in wat je vindt en hoe je overkomt. Mensen hebben zeker respect en waardering.

Mentale en fysieke gezondheid
Het is een maand van overdenking en verandering als het om gezondheid gaat. Je zult wel eerlijk tegen jezelf moeten zijn. Zijn er lichamelijk aspecten waar je niet tevreden mee bent, dan heeft het geen zin te ontkennen. Beter onderneem je stappen om er iets aan te doen. Je kunt anderen in de maling nemen door te zeggen dat je er blij mee bent, maar jezelf niet. Weten wie je bent, is erg belangrijk, ga dus actie ondernemen en handel hiernaar. Mercurius reist naar de Kreeft en dat is goed nieuws voor hoe jij met gezondheid omgaat. Venus en de Zon zullen zorgen dat je actiever bent en dat je veel meer de drang ervaart om te sporten en actief bezig te zijn. Je kunt rond de 11de veel nadenken wat je kunt doen om te ontspannen en van het leven te genieten. Wandelen, zwemmen en meditatie kunnen goed zijn om te ontspannen. Van de 15de t/m de 19de moet je op je energie letten. Beweeg niet teveel, maar kies ook voor extra rust en slaap. Vanaf de 21ste zal de Zon nog meer kracht schenken als die naar een gunstige positie verschuift. Je hebt verlangens om je te verwennen, wat mooie resultaten geeft. Ook zal je spiritueel veel kracht krijgen, waardoor je in contact met mensen open bent, maar er ook een sterk lijntje met de hogere wereld is. Dit is een geweldige tijd om je geestelijk en fysiek te ontplooien.