Maandhoroscoop Ram

Lees alles over jouw sterrenbeeld Ram bij Astroangels

Geboortedatum: 21 maart t/m 19 april - Juni 2019

Overzicht van de maand
Blijf tot de 8ste geduldig en ga niet te intens in op kritiek en andere negatieve uitingen. Heb je slecht contact met iemand, laat deze dan links liggen. Het heeft geen zin met negativiteit om te gaan, dit vreet alleen maar energie, zelfs als het een vertrouwde persoon zou moeten zijn. De 1ste periode van de maand zal je dan ook meer tijd besteden aan passieve hobby’s, sport, ontspanning en mensen waar jij je fijn bij kunt voelen. De 5de en de 6de ben je wat ongeduldig, waardoor impulsiviteit en ongeduld je parten kunnen spelen. Merk je teveel energie, dan is het belangrijk te sporten of andere intensieve activiteiten te doen. Mars zal de hele maand in de Kreeft verblijven, wat niet altijd fijn is. Het lijkt net alsof veel in je leven moeizaam verloopt. Je doet er goed aan niet te star te zijn. Misschien ben jijzelf niet altijd in staat flexibel te zijn en is het deze maand belangrijk minder aan je eigen mening vast te houden. Kun je naar anderen luisteren, dan zal je de empathische Kreeft aan je zijde krijgen. Het zal belangrijk zijn vooral t/m de 8ste gebruik te maken van jouw natuurlijke charme en je ook van nature te intense passie onder controle te houden. De 8ste zal Venus in de speelse Tweeling binnenkomen en dit heeft een goede uitwerking op je sociale leven. In relaties met anderen gaat het dan ook meestal erg goed. Je voelt je begrepen en hebt het gevoel dat jij jezelf mag blijven. Het zal ook een prima maand zijn om geregeld met sociale contacten om te gaan en leuke activiteiten te plannen. Niet alleen in de liefde, maar ook met vrienden of kennissen is een langdurige band mogelijk. Accepteer uitnodigingen en neem deel aan feesten, activiteiten en andere dingen om te socialiseren. De 10de en de 11de zullen emoties je prikkelen, waardoor je vooral moet opletten met wat je zegt en doet. De 16de t/m de 18de is geschikt voor romantiek en erotiek. De Volle Maan zal de 17de in de Boogschutter plaatsvinden en dit geeft spanning en avontuur, waardoor aangeraden wordt er lekker op uit te trekken met vrienden of activiteiten te ondernemen om nieuwe mensen te ontmoeten. Zakelijk gezien is de periode van de 20ste t/m de 22ste succesvol. Laat kansen niet liggen, maar wees niet te ongeduldig. De laatste periode van de maand zullen Mercurius en Mars in de Leeuw reizen, waardoor je zowel mentaal als fysiek in het leven staat. Je bent dan professioneel, maar ook romantisch zeer actief, waardoor je krijgt wat je wilt.

Liefde en relaties
Mars reist nog steeds door de Kreeft en maakt jou gevoelig. Er wordt aangeraden deze maand emoties te controleren. Mocht je merken dat dit niet kan, vraag dan hulp. Over het algemeen zal Mars charme bieden, wat voor romantiek veel oplevert, maar door de passie van Mars moet je wel geduldig blijven. Wanneer Mercurius vanaf de 4de bij Mars komt, dien je evenwicht te vinden tussen ratio en emoties. Dit kan moeilijk zijn bij het aangaan van een nieuwe relatie of onderhouden van een bestaande. Wees niet te streng en durf buiten je comfortzone te treden. Hierbij kan je hulp krijgen van Mercurius, die zorgt dat je je gevoelens kunt uiten. Let op Mars die jouw passionele kant prikkelt, waardoor je te intens bent en vooral als je onder druk staat of als er iets gebeurt wat jij niet fijn vindt. Om alle energie in de juiste banen te leiden, wordt aangeraden tot de 7de fysiek actief te zijn om te ontladen. De 8ste zal Venus de Tweeling binnenkomen en dit geeft de rest van de maand voldoende kracht om liefde te ervaren. Waren er op liefdesgebied problemen, dan kunnen die opgelost worden. Singles kunnen veel kans maken om een nieuwe partner aan te trekken. Er komen plots kansen en woorden en daden zullen alleen maar goed bij anderen vallen, waardoor romantiek gegarandeerd is. Je kijkt vooral naar mensen die open en enthousiast zijn. Gebonden mensen kunnen door deze energie onrustig worden. Dit zorgt dat jij jezelf kunt analyseren en bekijken wat goed en minder goed gaat.

Let van de 10de t/m de 12de op voor storende energie, die emoties onder druk zet. De 14de is er een driehoek tussen Mars en Neptunus en dit kan energie verzwakken en storend voor je liefdesleven zijn. Zorg dat je relaxt blijft en doe geen al te intense activiteiten. Met een partner is het bijvoorbeeld fijn op de bank te hangen of een lekker etentje te plannen. Ben je single, dan is dit een tijd waarin je beter niet kunt daten. De 17de zal de Volle Maan in de intense Boogschutter reizen. Daardoor zal er van de 16de t/m de 18de avontuurlijke en speelse energie zijn. Mensen hebben emoties niet altijd onder controle en wel eens moeite rekening met anderen te houden. Singles kunnen de energie gebruiken om op te vallen door hun charmante uitstraling. Gebonden mensen kunnen dingen doen om hun partner te verwennen. Het is een intense periode, waarin romantiek de ruimte krijgt. Omdat de Volle Maan in de ochtend plaatsvindt, zal de nacht passie en verlangens brengen en dit is voor erotiek gunstig. Ben je gebonden dan wordt het zeker een hete nacht. Singles zullen moeite moeten doen om een date te krijgen, die ook nog eens op erotiek uit is. De 19de is er een retrograde tegenstelling tussen Mars en Pluto en dit geeft verlangens om te onderzoeken of je leven goed loopt. Je moet niet bang zijn om dingen te veranderen. De 20ste t/m de 22ste is een prima tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. Dit kan gaan om erotiek, nieuwe liefdesrelatie of ontmoeten van vrienden en andere sociale contacten. Vanaf de 25ste kan je met je uiterlijk en manier van handelen bezig zijn. Het is een prima tijd om jezelf een nieuwe look te geven. De maand kan prima afgesloten worden, omdat er krachtige romantische energie is, die mensen prettig kan prikkelen.

Carrière en zakelijkheden
Je zult heus wel presteren omdat je iemand bent met hoge ambities, maar je kunt deze maand wel last hebben van concentratieverlies en impulsieve handelingen. Je kunt hierdoor wel van je werk of studie afgehouden worden. Mocht je dit deze maand meemaken, dan wordt aangeraden hier zeer serieus mee bezig te gaan. Neem duidelijke stappen om alsnog goed te presteren. Onderneem je geen stappen, dan kun je het risico lopen dat er het een en ander misloopt. Ook kun je dan in de problemen komen met zakelijke contacten. Verder zal het belangrijk zijn de maand gelijk goed op te starten. Begin je goed, dan heb je hier veel profijt van. Het is belangrijk de energie van Mars te gebruiken om te veranderen. Dit kan je soms lastig vinden. De 3de zal de Nieuwe Maan krachtige energie bieden die jou voor deze maand veel kan bieden. Je bent open van geest en zal makkelijker met veranderingen omgaan. Je kunt ideeën krijgen, waarbij aangeraden wordt hier oog voor te hebben en ze niet te lang te laten liggen. De 4de zal Mercurius zich bij Mars in de Kreeft voegen. Hierdoor kan je makkelijker optreden en zullen emoties minder kans hebben om problemen te brengen. Daardoor kun je er in principe van uitgaan dat het een prima maand wordt. Let op dat je de 5de t/m de 7de soms wat vermoeid kunt zijn. Neem meer rust en ontspanning en neem de tijd om langer te slapen.

De 10de t/m de 12de moet je op je emoties letten. Je kunt te intens met werk bezig zijn en daar kunnen frustraties en stress uit voortkomen. Het driehoek van de 13de tussen Mars en Neptunus en de tegenstelling van de 14de tussen Mars en Saturnus kunnen veel goeds opleveren, waardoor je heldere ideeën en meningen hebt. Mensen kunnen veel waardering voor je hebben. Je kunt in de periode vanaf de 17de intense kracht ervaren. Ten eerste van de Volle Maan van de 17de, in de Boogschutter, en ten tweede van Jupiter die nu een intens vierkant met Neptunus vormt. Dit biedt enorm veel geluk en je kunt op een krachtige wijze met je werk bezig zijn. Omdat je zeer realistisch en nuchter bent, ben je in staat je om een efficiënte en adequate wijze met je carrière bezig te houden. De energie zal tot het eind van de maand bij je zijn. De 19de verbinden Mars en Pluto zich en dan moet je opletten dat je niet altijd even aardig reageert. Lukt het je om dit onder controle te houden, dan zal je nuchter blijven, maar zo niet, dan kunnen emoties de overhand nemen. Moet je iets belangrijks doen, plan dit dan van de 25ste t/m de 27ste. Er is veel geluk, waardoor je belangrijke besluiten kunt nemen en kunt profiteren van aangeboden kansen. De laatste dagen van de maand ben je zeer creatief en kun je dingen bedenken, die je voorde komende tijd kunt gaan doen.

Mentale en fysieke gezondheid
Mars, in de Kreeft, biedt de hele maand krachtige en intense emoties. Deze kunnen de neiging geven over jezelf na te denken. Je denkt na over verplichtingen en doelen om gezond en fit in het leven te staan. Misschien kom je erachter dat deze gewoon niet mogelijk zijn en zal je je doelen bij moeten stellen. Je bent iemand die trots is en zal dit niet altijd toegeven. Toch doe je er verstandig aan dit wel te doen om te kunnen veranderen. Mercurius komt vanaf de 4de in de emotionele Kreeft en dit kan wat emotionele obstakels brengen. Pas op stress, omdat je anders fysiek zwakker kunt zijn. Ook moet je opletten op impulsieve handelingen, omdat deze tot ernstig letsel leiden. Je maakt snel adrenaline aan en dit kan intense emoties geven. Tracht dan te ontspannen met behulp van yoga of meditatie. Venus gaat vanaf de 8ste naar de Tweeling en dit geeft fijne energie. Venus kan jou ondersteunen om nieuwe doelen te behalen. Ook ben je in staat sympathie op te wekken, waardoor mensen graag samen met jou sporten of andere activiteiten doen. De Volle Maan kan jou een krachtige energie bieden, waardoor je vanaf de 16de een hoog metabolisme hebt, wat geschikt is om gewicht te verliezen.