Maandhoroscoop Leeuw

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Leeuw

Geboortedatum: 22 juli t/m 22 augustus - Juni 2019

Overzicht voor de Leeuw
Het wordt een prima maand om je gevoelens er uit te gooien. Je intuïtie is sterk en zal joude goede weg bieden. Let op dat Mars de hele maand in de Kreeft beweegt. Je kunt soms gevoelig zijn en moet opletten dat je rekening met anderen houdt. Je kunt namelijk egoïstisch zijn als het om eigen emoties gaat. Merk je dat er een conflict of meningsverschil is, dan doe je er goed aan water bij de wijn te doen. Krijg je de 1ste week bepaalde dromen of zegt je gevoel dat je iets moet doen, dan wordt aangeraden hier serieus naar te kijken. Dit hoeft niet altijd spirituele energie te zijn, maar kan jouw innerlijke stem zijn, die jou iets duidelijk probeert te maken. Let op dat de 4de t/m de 6de lastiger is, omdat zakelijkheden aandacht nodig hebben. Gebruik de tijd om orde op zaken te stellen. De verdere maand is een prima tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. Singles kunnen veel kans krijgen op nieuwe relaties maar dan moeten ze er wel naar zoeken. Het komt je niet aanwaaien. Gebonden mensen kunnen deze maand besteden aan het verdiepen van de relatie en bezoeken van evenementen die jullie samen leuk vinden. Vrienden zullen belangrijk zijn, besteed daar dus ook tijd aan. Ditzelfde geldt voor familie. Vooral de periode van de 10de t/m de 12de is geschikt om afspraken met hen te maken. Vanaf de 8ste zal Venus de bezitterige en dominante Stier verlaten en naar de luchtige Tweeling gaan. Dat is voor de Leeuw een verademing. Spanningen verdwijnen, omdat er op gebied van sociaal contact en de liefde meer ruimte komt om te genieten. Er kunnen mooie momenten zijn, die de zomer inluiden. De 14de t/m de 17de kun je oppervlakkig zijn en kom je minder krachtig over. De energie van de Maan zal deze periode ook niet erg geschikt zijn, omdat deze door de Boogschutter reist. Op zich niet erg, maar overdrijf niet en laat jezelf niet op de kop zitten. Beter kan je je deze periode richten op je werk en andere zakelijkheden en minder op sociale contacten en liefde. Vanaf de 20ste zal de Zon jou zeer krachtig ondersteunen. Je denkt veel over je leven na en hebt de neiging veel te veranderen. Houd dit onder controle en wacht tot de laatste dagen van de maand of volgende maanden. Mercurius zal vanaf de 26ste in jouw teken komen en Mars komt daar de 30ste bij. Dit is geweldig voor jou en je kunt er van uitgaan dat er een periode aankomt met kansen op verschillende gebieden.

Liefde en relaties
Mars reist tot eind juni in de Kreeft. Dit brengt romantische problemen, waardoor je passie en agressie onder controle moet houden. Het is belangrijk in een relatie compromissen af te sluiten en als single niet te branieachtig te zijn. Je trekt mensen aan, die niet bij je passen. Gebonden mensen en singles hoeven niet veel in te leveren, alleen zal het belangrijk zijn empathisch met je (nieuwe) partner om te gaan. Wees bescheiden, dat komt de romantiek ten goede. Positief aan Mars en Kreeft is dat je vrolijk en humorvol bent. Er is zeker veel kans op pleziertjes. Ook zal Mars op erotisch gebied mooie energie geven. Daardoor ervaar je t/m de 7de wisselvallige energie, waarbij je soms liefdevol bent, maar soms ook moeilijk en boos. Tracht evenwicht te vinden. Hulp kan je de 3de krijgen van de Nieuwe Maan in de Tweeling. Deze geeft vooral goede energie op liefdesgebied. Ben je single, dan kun je flink flirten. Zowel singles als gebonden mensen zullen zeer aantrekkelijk en uitdagend zijn en krijgen dan ook veel aandacht. Heb je een relatie, pas dan op als je een jaloerse, bezitterige partner hebt. Ben je single, laat je dan niet door de eerste de beste strikken, maar kijk goed of iemand bij je past. Vanaf de 8ste komt Venus in de speelse Tweeling en dit is fantastisch voor de Leeuw. Er ontstaat een zeer goede sfeer, waardoor er meer stabiliteit en warmte is. In een relatie ben je opgewekt en liefdevol en ben je niet snel chagrijnig. Je kunt verliefd op je partner zijn, zelfs als jullie elkaar lang kennen. Ook is er ruimte voor intellectuele gesprekken en vind je het fijn culturele evenementen te bezoeken. Hoe oud je als single ook bent, je wilt flirten en uitdagen. Het is geen tijd voor serieuze relaties, tenzij het iemand is die losjes in het leven staat. Dan zal je er vol voor gaan en anders is het een periode van verliefdheid en kort contact. De planetaire stand laat zien dat een serieuze relatie, die na de 8ste aangegaan wordt, voor het eind van de maand beëindigd wordt. Wees eerlijk tegen jezelf en een ander.

Op de 10de is er oppositie tussen de Zon en retrograde Jupiter. Hierdoor ben je enthousiast en warm. Het is een tijd om in een relatie oude problemen op te lossen en eigen fouten toe te geven. Singles doen er goed aan een ex-partner aan te geven spijt van bepaalde dingen te hebben. De 13de t/m de 16de is een goede periode om intense energie er uit te gooien. Ga bewegen en wees ook op andere gebieden actief. Dan zal je in liefde, bij familie en vrienden lekker in je vel zitten. De 17de zal de Volle Maan in de Boogschutter jou aantrekkelijk en sensueel maken. In een relatie deel je liefde en warmte. Als single kun je makkelijk mensen aantrekken. Vanaf de 25ste reist de intellectuele Mercurius naar jouw teken. Daardoor kunnen mensen diepgaande gesprekken met hun partner hebben, die positief of negatief kunnen zijn. Gaat het de verkeerde kan op, tracht dan compromissen af te sluiten en speel het niet te hard. Ben je single, dan is dit positieve energie om een serieuze persoon aan te trekken. Voor zowel gebonden mensen als singles is het overigens een geschikte periode om met vrienden af te spreken. Voor de romantiek is de periode van de 28ste t/m de 30ste fantastisch door een gunstige planetaire uitlijning.

Carrière en zakelijkheden
De Leeuw krijgt de eerste periode spirituele boodschappen via intuïtie en dromen. Luister hiernaar en neem dit serieus. Er wordt aangegeven dat de Leeuw de neiging kan hebben om teveel te fantaseren en in een droomwereld te leven. Er wordt aangeraden reëel te blijven en naar je intuïtie en dromen te luisteren, maar deze eerst te toetsen en te bespreken voor je ermee start. Vooral de 1ste week moet je oppassen. Hoe beter jij je voorbereid en samenwerkt, hoe meer je bereikt. De verwachtingen zijn dat je hier toe in staat bent en grote stappen kunt maken om je te ontwikkelen. De 5de t/m de 7de moet je je financiële status in de gaten houden. Er kunnen mogelijkheden zijn om met iets te starten of om iets te kopen of te verkopen. Houd je hier geen controle over, dan kan je hierdoor in de problemen komen. Weet je wel overzicht te houden en blijf je nadenken over waar je mee bezig bent, dan houd je problemen tegen. De 3de zal de Nieuwe Maan krachtige energie bieden, waardoor je ambities hebt om veranderingen in je zakelijke leven te implementeren. Deze kracht kan tot de volgende Nieuwe Maan veel afdwingen. De 4de stuurt Mercurius in de Kreeft sterke energie op je af, waardoor je intellectueel geprikkeld wordt. Je kunt makkelijk kennis of informatie opnemen. Ook ben je analytisch ingesteld waardoor je goed weet wat je moet doen met alles wat er op je afkomt. Let op dat je soms erg gevoelig bent, waardoor je duidelijke grenzen moet stellen. Je emoties kunnen anders wel eens voor negativiteit zorgen en dan zal je minder goed presteren. De 6de t/m de 8ste is een gelukkige periode en je kunt dan ook belangrijke dingen beter nu doen. Ook mensen die een nieuwe baan of eigen bedrijf ambiëren, kunnen succes hebben om daar nu mee te starten. Ook ben je deze dagen erg sterk in vergaderingen, mondelinge gesprekken en via sociale media.

De 10de zal de Zon negatief op Jupiter werken. Daardoor dien je vooral de 10de t/m de 12de contact maken met mensen waar je steun van kunt krijgen. Ga deze periode niet teveel alleen doen, dan zal je veel meer kans hebben om je staande te houden. De 16de t/m de 18de zal het plein tussen Jupiter en Neptunus zorgen dat je veel ideeën krijgt en je intuïtie versterkt wordt. Let op dat je je niet blindstaart op dingen waarvan je denkt dat ze goed zijn, maar die niet tot het gewenste resultaat leiden. Je hebt dan de neiging om er toch halsstarrig mee door te gaan. De 18de kan energie van de realistische Saturnus positieve werking op Neptunus hebben, waardoor je minder zweverig bent en kijkt naar wat er wel en niet mogelijk is. Ook kun je deze energie gebruiken om op intellectueel gebied flinke indruk op anderen te maken. Je moet opletten dat je niet teveel bezig bent om je te bewijzen. Beter kan je gewoon je werk goed doen en van anderen horen dat je het goed doet. De 21ste komt er fantastische energie van jouw heersende Zon. De 21ste t/m de 24ste is een prima tijd om jezelf onder de loep te nemen. Je kunt veranderingen tegemoet zien, maar dit geldt voor mensen die er al eerder mee bezig waren. Let op dat het sextiel tussen de Zon en Uranus vanaf de 27ste energie brengt. Alles wat moet gebeuren, zal over het algemeen ook op een goede manier gebeuren.

Mentale en fysieke gezondheid
Je bent deze maand zeer vitaal, maar daar moet je wel iets voor doen. Er kan stress aanwezig zijn, door Mars in de gespannen Kreeft. Maak het je niet te moeilijk en neem geregeld rust. Het is een maand van ontspanning en gezonde voeding. Het is echter ook belangrijk om voldoende te slapen, pauzes te benutten en je fysiek te laten verwennen met een massage of andere behandeling. De 1ste week doe je er verstandig aan geregeld te sporten of iets anders fysiek actiefs te doen. Doe je lichamelijk te weinig, dan kun je juist moe en lui zijn. Vanaf de 8ste zal Venus de Tweeling betreden en dit geeft een fijne en actieve energie. Aangezien de energie de hele maand bij je blijft, zal je hier de rest van de maand van genieten. De 10de en 11de doe je er goed aan extra rust te nemen. De 15de t/m de 19de geeft de energie van de Maan in de Boogschutter je zoveel energie, dat je beter niet te passief bent. Je kropt anders zoveel energie op dat je stofwisseling vertraagt. Voldoende bewegen is de oplossing. De 20ste t/m de 24ste kun je beter rust nemen en niet veel bewegen. Vanaf de 25ste beroert Mercurius jou krachtig, omdat deze in jouw teken terecht komt. Je kunt de maand dan ook actief en gezond afsluiten.