Maandhoroscoop Kreeft

Lees gratis de horoscopen bij Astroangels van de Kreeft

Geboortedatum: 21 juni t/m 22 juli - Juni 2019

Overzicht voor de Kreeft
De Kreeft kan deze maand flink wat onderbuikgevoelens hebben, die meestal positief zijn. Dit kan het gevolg zijn van kosmische energie, maar ook gewoon omdat het zomer gaat worden. Daardoor voel je je onrustig en heb je behoefte aan aandacht, liefde en plezier. Mercurius zal hier gelijk al invloed op hebben, waardoor in je relatie tot mensen erg prettig voor de dag kunt komen. Dit zal niet alleen bij een liefdesrelatie zijn, maar ook bij vrienden, familie en collega’s. Het is tevens een goede periode om nieuwe mensen te ontmoeten. Het wordt een maand waarin jij je gevoelens kunt openbaren en ook prima kunt uiten. Profiteer hiervan, omdat mensen zeker respect en waardering voor je kunnen hebben. Het wordt dan ook zeker een maand, waarin je veel aandacht voor je kinderen en partner hebt of voor anderen. Je kunt sowieso goed opschieten met jongere mensen en dat zal nu alleen maar toenemen. Je voelt je daar zelfs een stuk beter bij. Mensen die bezig zijn met hun studie of herkansingen zullen een goede energie ervaren, waardoor de kans op slagen of overgaan alleen maar toe zal nemen. Mars, Mercurius en de Zon zullen jou hier ook zeker in begeleiden. Van de 1ste t/m de 4de is overigens zeer geschikt om te presteren. Wat je ook doet, het zal je veel opleveren en geluk brengen. Jij zit lekker in je vel, ziet er goed uit en het leven lacht je tegemoet.

De 5de t/m de 7de kan je iemand tegenkomen, die wel eens heel belangrijk voor je kan gaan worden. De 8ste zal Venus in de Tweeling zorgen dat je niet alleen gevoelsmatig naar mensen toetrekt, maar je ook nog eens op intellectueel gebied veel te melden hebt. Daarbij heb je oog voor financiële meevallers. Hierbij kan de kracht van Mars je ook nog eens veel bieden om hier nog meer resultaten in te behalen. De 11de en de 12de zijn geschikt om er lekker op uit te trekken of iets te doen waar je even door kunt ontspannen. De 16de t/m de 18de is zeer geschikt voor financiële beslissingen en afsluiten van contracten. In principe zal de verdere maand fantastisch zijn en zal je zeker niet te klagen hebben over wat er op vele gebieden op je pad komt. Het is dus een geweldige tijd voor de liefde, maar ook zeker voor je carrière en andere zakelijkheden.

Liefde en relaties
Tot en met de 7de open jij je hart voor nieuwe kansen, mensen en liefde. Zelfs als je op ratio gericht bent, zal je nog voldoende liefde ervaren. Het zal voor gebonden mensen een maand worden, waarin er geregeld intieme gevoelens zijn. Je vindt je vrijheid belangrijk. Dit 1ste deel ben je fantasievol en leef je in een droomwereld. Je bent gericht op erotiek en avontuur. Singles zijn charmant en aantrekkelijk voor anderen. De 1ste week kan wat betreft romantiek en erotiek niet beter. Alles wat je doet, pakt goed uit. Daarbij kan je, als je gebonden bent, door je partner verrast worden. Ben je single, dan kan je verrast worden door mensen die jou zien zitten. De 5de t/m de 7de kan je prima communiceren en hierdoor kun jij je gevoelens goed uiten. Dit komt door Mercurius die een krachtige invloed heeft, omdat deze door jouw teken reist. Let op, want je kunt erg emotioneel zijn. Vooral Kreeften die niet lekker in hun vel zitten, hebben er last van. Dat zal in het 2de deel veranderen en dan kan de ratio veel prominenter aanwezig zijn. Vanaf de 8ste ben je gericht op culturele en intellectuele dingen met je partner. Dit wordt geïnitieerd door Venus die de Tweeling in reist. Je gaat vooral voor duurzaamheid en serieuze gevoelens. Toch zijn er Tweelingen die het durven te experimenteren en de comfortzone los te laten. In een relatie zijn er misverstanden mogelijk. Je doet er goed aan nog geen dingen te zeggen, die voor grote problemen zorgen en na te denken en dan pas te handelen. Voor singles zal de 1ste week fijn zijn, omdat de zomer deze maand zijn intrede doet, maar jij ook veel liefdesprikkels ervaart.

De kosmische energie zal positief zijn en zorgen dat je veel kansen maakt op nieuwe liefde. Mercurius in jouw teken maakt je woorden liefdevol en aantrekkelijk, zodat mensen niet om je heen kunnen. Naast dit alles zal Mars flink wat energie bieden, waardoor er de hele maand spanning genoeg is. Let de 10de t/m de 12de op dat je emoties onder controle houdt. Wees niet te streng voor jezelf, maar tracht steeds te bedenken wat je kunt doen om emoties aan te pakken. Vanaf het midden van de maand zal je intuïtie sterker worden en zal je een dieper niveau van onderbewustzijn hebben. Dit komt vooral door het plein dat Jupiter en Neptunus vormen. Voordeel is dat je empathisch vermogen hierdoor versterkt. Nadeel is dat een partner erg jaloers kan worden als je meer aandacht voor anderen hebt of te flirterig bent. De Volle Maan van de 17de zal door de Boogschutter reizen. Je zult je soms te strakke normen en waarden los moeten laten. Durf jezelf te geven en te experimenteren. Vanaf de 20ste zal de Zon jou versterken, evenals Mercurius en Mars. Dit geeft voor de rest van de maand stabiele en fijne energie. In een relatie zal je veel plezier en geluk kennen, waarbij jij en je partner veel problemen overwinnen. Je bent iemand die het fijn vindt je partner en andere gezins- of familieleden te verzorgen en lief te hebben. Er zijn in ieder geval voldoende liefdevolle prikkels. Je vindt het wel erg moeilijk om als single een nieuwe partner toe te laten. Je kunt in het begin er vol voor gaan, maar daarna kan de onzekerheid toeslaan en vooral als de ander afstand houdt. Tracht dan ook wat gas terug te nemen. Toch kun je wel genieten van romantische contacten, terwijl je toch nuchter kunt blijven. De 27ste t/m de 29ste is er een fantastische kosmische kracht, waardoor er veel liefde in de lucht hangt.

Carrière en zakelijkheden
Kreeften zijn mensen die graag dromen en dat zal je deze maand sterk hebben. Je hebt allerlei plannen en wilt van alles doen om te ontwikkelen. Lukt dat niet, dan zal je heus niet gelijk in een dip zitten, omdat je kunt relativeren. Je kunt de maand gelijk al goed opstarten en krijgt kansen. Je kunt mogelijkheden krijgen om iets te doen, wat je al een tijd van plan bent. Misschien is het ook niet gelijk een grote slag die je kunt slaan, maar mogelijkheden zijn er zeker. De 3de t/m de 6de is een periode van geluk, mede door de Nieuwe Maan in de Tweeling. Deze brengt energie mee, waarbij er grote veranderingen mogelijk zijn en bepaalde ideeën en plannen die je had uit kunnen komen. Wees steeds alert op datgene wat er op je pad komt, omdat er goede, maar ook minder goede verrassingen kunnen zijn. Met name de 4de en 5de zijn geschikt voor het opstarten van een bedrijf, het aangaan van nieuwe projecten en eventuele sollicitaties die je voor deze periode hebt staan. De 5de en 6de zijn prima dagen om samen te werken of nieuwe contacten aan te gaan. Het is een prima periode voor communicatie, vergaderingen en sociale media. De 7e zal Mercurius in de Kreeft een sextiel met Uranus aangaan. Dit is een geschikte verbinding met heel goede kansen om iets te bereiken. Het zal je verrassen hoe snel iets opeens kan gaan. Mars, Mercurius en de Zon zullen jou de 8ste t/m de 11de ook zeker goed gezind zijn, waardoor je niets te klagen hebt. De 12de en 13de zijn gunstige dagen om even de rust te zoeken. Er hangt storende energie, waardoor je op moet letten met wat je zegt en doet. Vanaf de avond van de 13de komt er een zeer goede periode aan als gevolg van Mars die zich verbind met de fantasierijke Neptunus. Daardoor zullen passie, creativiteit, krachtige emoties en fysieke kracht op een goede wijze verbonden worden. De 16de zal Jupiter zijn energie met Neptunus delen. Dit geeft grote intellectuele en mentale kracht, waardoor je prima met ideeën kunt komen en deze ook kunt uitwerken. Let de 16de en 17de op je financiën. Je kunt de neiging hebben teveel uit te geven. Houd evenwicht bij uitgaven en inkomsten. De 18de vormt Saturnus een sextiel met Neptunus en dit geeft kracht iets efficiënt en adequaat aan te pakken. Daarbij zijn Mercurius en Mars ook erg actief, waardoor je inzichtelijk sterk bent. Je kunt hierdoor precies de juiste dingen doen om te ontplooien. De periode van de 22ste tot de 25ste is uitstekend voor samenwerking en aangaan van nieuwe zakelijke contacten. Plan nu activiteiten of ga naar evenementen toe om mensen te ontmoeten. Vanaf de 27ste is er een krachtige verbinding tussen de Zon en Uranus, wat succes brengt en verrassende mogelijkheden om meer te bereiken.

Mentale en fysieke gezondheid
Je zit zowel mentaal als fysiek lekker in je vel. Voor een Kreeft zijn niet alleen emoties belangrijk, maar ook je fysieke gestel. Neem je leven onder de loep en bekijk of er iets is wat je kunt veranderen. Het belangrijkste is of je werkelijk gelukkig bent. Met Mars en Mercurius in jouw teken zal dit over het algemeen goed gaan, omdat die jouw lichaam en geest positief prikkelen. Venus kan jou vanaf de 8ste ontmoedigen, omdat je dan van het leven wilt genieten. Dit kan je dagelijkse routines verstoren, omdat je kiest voor plezier en avontuur. Je doet er goed aan te blijven sporten en geregeld te slapen. Voordeel aan Venus is dat deze jou assertiever maakt. Hierdoor kun je het goed aan om eventuele verstoringen aan te pakken en juiste keuzes te maken. De 10de en 11de moet je opletten, omdat gevaren om de hoek komen kijken. De 15de t/m de 20ste is een prima tijd om te sporten en er op uit te trekken. De rest van de maand voel je je lekker. Vanaf de 25ste moet je je extra ontspannen. Je kunt dit doen door meditatie of vroeger je bed in te gaan. Mercurius komt de Leeuw binnen en dan kan je stugger en norser worden. Dit kan je emotioneel in de problemen brengen en je uiteindelijk ook fysiek raken.