Terug naar overzicht

Ik ben nu helemaal voor jullie na de vakantie

geschreven door:

Medium Inge op 11-08-2020 om 17:06

Voor vele is de vakantie voorbij… zo ook voor mij en we gaan er weer volop voor. Met veel Liefde wil ik jullie graag helpen.  Mijn naam is Inge en ik ben heldervoelend en helderwetend, life coach en healer. Vanaf mijn jonge jaren heb ik ervaring met mijn gave op het gebied van heldervoelen en helderweten en sinds 6 jaar ervaar ik bewust mijn gids, die me op alle vlak helpt. De laatste maanden mag ik nog meer doorkrijgen en is mijn derde oog ook sterk ontwikkeld, waardoor ik voor jou tijdens het invoelen enorm veel mag doorkrijgen. Soms pendel ik om nog meer bevestiging te krijgen.

Mijn studies van life coach kunnen jou tevens begeleiden op stukken waar jij even vastloopt, zonder jou van je levenspad af te brengen, maar het wel zoveel makkelijker te maken.

Je krijgt steeds verhelderend zicht op hoe de situatie verder kan gaan verlopen vanuit het hier en nu. Van daaruit besluit jij in de vervolgkeuzes die je maakt de volgende stap met energetische uitwerking in het geheel.

Ik vertel altijd wat ik voor je doorkrijg en wijk niet uit richting wat men misschien liever zou willen horen. Dat wil zeggen: dat wat beter klinkt. Authentiek (h)erkennen is steeds de goede weg, al kan het soms misschien bij de boodschap confronterend zijn. Ik werk altijd vanuit puur Licht en Liefde.

Tijdens het gesprek werkt mijn stem ook helend en heb je behoefte aan healing… dat kan ook via de lijn… want alles is energie.

Graag tot aan de telefoon!

Veel liefs, medium Inge box 0188

Vragen over liefde, werk of toekomst?

Begin nu een gesprek met een van onze Mediums
NL: 0909-1901
(€0,70/min)
BE: 0902-12024
(€1,25/min)